The Brotherhood

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Per a altres significats, vegeu «Brotherhood».
Infotaula de pel·lículaThe Brotherhood
Fitxa
DireccióDavid DeCoteau
Protagonistes
Samuel Page
Josh Hammond
Bradley Stryker
Elizabeth Bruderman
Forrest Cochran
ProduccióDavid DeCoteau
GuióBarry L. Levy
Matthew Jason Walsh
MúsicaJeffrey Walton
FotografiaHoward Wexler
MuntatgeJ.R. Bookwalter
ProductoraRapid Heart Pictures (en) Tradueix i Here Media Modifica el valor a Wikidata
DistribuïdorArtist View Entertainment
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena2001
Durada85 min
Idioma originalanglès
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Format2.35:1 Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Gènerecinema de terror, cinema de vampirs i cinema LGBT Modifica el valor a Wikidata

IMDB: tt0265105 Allocine: 148397 Rottentomatoes: m/1109645-brotherhood Letterboxd: the-brotherhood-2001 Allmovie: v227144 TCM: 531244 TMDB.org: 28933 Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: The Brotherhood Modifica el valor a Wikidata
← cap valor Modifica el valor a Wikidata

The Brotherhood és una pel·lícula de terror de David DeCoteau estrenada el 2001. És la primera de la sèrie de terror Brotherhood.

Argument[modifica]

El jove Chris Chandler, un estudiant a la Universitat de Drake, aconsegueix un nou company d'habitació, Dan, i es fa amic d'ell. Entretant, les fraternitats estan prometent i un estudiant que va dir que s'havia interessat per Doma Tau Omega és  mort al campus.

Chris, que no té una gran opinió sobre les fraternitats, coneix a una estudiant de psicologia, Megan, que el convida a ell i a Dan a una festa en la fraternitat de Doma Tau Omega, dient que no vol anar allà sola. Així i tot, quan arriben a la festa, Chris s'adona que només sembla estar interessat en el líder de DTO, Devon Eisley, i se li apropa. Després d'estar esperant a Chris durant molta estona, Megan i Dan abandonen la festa. Chris, entretant, és emborratxat per Devon, que el converteix en membre de DTO després de beure una mica de la seva sang mentre, a canvi, Chris ha de beure una mica de la de Devon.

Poc després, Chris és introduït a les festes a la casa DTO, on ell i Devon beuen la sang d'una noia anomenada Sandy. Dan està preocupat pel canvi de Chris des que es va unir a la fraternitat. Investigant el llibre de DTO, Dan s'impressiona en trobar fotos de Devon durant dècades de la història de la fraternitat, completament sense canvis. Persuadeix a Megan per anar amb ell a l'habitació de Chris, la qual troben totalment destrossada, per la qual cosa decideixen buscar a Chris a la casa de la fraternitat.[1]

Repartiment[modifica]

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

  1. «The Brotherhood». The New York Times.