The Chosen Family

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de llibreThe Chosen Family
Tipustira còmica i còmic LGBT Modifica el valor a Wikidata
Fitxa
Publicació
1987 - 2004

The Chosen Family va ser una tira còmica canadenca, escrita i dibuixada per Noreen Stevens de 1987 a 2004.

La tira va evolucionar a partir d'un projecte anterior, Local Access Only, publicat al diari de la Universitat de Manitoba, The Manitoban .[1] The Chosen Family va utilitzar la sàtira social i política per il·luminar l'experiència queer de finals del segle XX a través de la lent de Stevens com a feminista lesbiana. Comptava amb quatre personatges principals: les lesbianes Kenneth-Marie i Weed, la relació de les quals no estava definida, i els amics i veïns de la parella, Puddin' Head i The Straight Chick Upstairs. Més tard, la tira també va incloure els dos fills acollits/adoptats de Kenneth-Marie i Weed, una filla anomenada Rosebud i un fill sense nom.[1]

La tira va aparèixer en moltes publicacions de LGBT de tota l'Amèrica del Nord, incloent Xtra!, Xtra West, Swerve, Percepcions, off our backs, Chicago Outlines, Herizons, Ms. i el Washington Blade.[2] També va aparèixer en revistes de temàtica més general com Geist.

Stevens va finalitzar la tira el 2004 després de produir gairebé 400 lliuraments de semi-serialització quinzenals.[1]

Referències[modifica]

  1. 1,0 1,1 1,2 "Closing The Chosen Family album". Xtra!, October 28, 2004.
  2. "Winning in the 'Peg The city of 600,00, where the air is crisp and clear, is bursting with mainstream arts groups. The air is fine in the underground scene, too". The Globe and Mail, November 30, 1996.