La casa del llac

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: The Lake House)
Infotaula de pel·lículaLa casa del llac
The Lake House
Fitxa
DireccióAlejandro Agresti
Protagonistes
Sandra Bullock
Keanu Reeves
Dylan Walsh
Shohreh Aghdashloo
Christopher Plummer
ProduccióDoug Davidson
Roy Lee
Sonny Mallhi
GuióDavid Auburn
MúsicaRachel Portman
FotografiaAlar Kivilo Modifica el valor a Wikidata
MuntatgeAlejandro Brodersohn Modifica el valor a Wikidata
ProductoraWarner Bros
DistribuïdorWarner Bros
Dades i xifres
País d'origenEstats Units
Estrena2006
Durada95 min Modifica el valor a Wikidata
Idioma originalanglès
RodatgeChicago Modifica el valor a Wikidata
Coloren color Modifica el valor a Wikidata
Pressupost$40.000.000[1]
Recaptació114.830.111 $ Modifica el valor a Wikidata
Descripció
Basat enIl Mare (en) Tradueix Modifica el valor a Wikidata
GènereDrama
Romàntica
Temaviatge en el temps Modifica el valor a Wikidata
Lloc de la narracióChicago Modifica el valor a Wikidata

Lloc webthelakehousemovie.warnerbros.com Modifica el valor a Wikidata
IMDB: tt0410297 Filmaffinity: 108080 Allocine: 59315 Rottentomatoes: m/lake_house Letterboxd: the-lake-house Mojo: lakehouse Allmovie: v323690 TCM: 629160 Metacritic: movie/the-lake-house TV.com: movies/the-lake-house AFI: 63909 TMDB.org: 2044 Modifica el valor a Wikidata

La casa del llac[2] (títol original en anglès The Lake House), és una pel·lícula estatunidenca de l'any 2006 dirigida per Alejandro Agresti. Es tracta d'un remake de la pel·lícula sud-coreana Il Mare (2000). Es va estrenar el 16 de juny de 2006 als Estats Units i el Canadà i el 30 de juny del mateix any als Països Catalans.[3]

La pel·lícula és protagonitzada per Keanu Reeves i Sandra Bullock, que van tornar a coincidir a la pantalla gran després de protagonitzar Speed dotze anys abans, pel·lícula que els va donar la fama.

Argument[modifica]

Amb la sensació que és el moment per a efectuar un canvi en la seva vida, la Dra. Kate Forster (Sandra Bullock) abandona la seva feina als afores d'Illinois per a treballar en un hospital de Chicago. El que més li costa de deixar de la seva vida anterior, tanmateix, és la bonica i original casa que ha estat llogant: un refugi ampli i d'alt disseny amb enormes finestrals que s'aboquen sobre un llac tranquil. És un indret que la fa sentir totalment lliure.

De camí cap a la ciutat, la Kate deixa una nota a la bústia dirigida al proper llogater de la casa del llac, demanant-li que li enviï el correu que arribi a nom seu i avisant-li de les inexplicables petjades de gos que es poden veure al costat de la porta d'entrada i que ja hi eren quan ella va anar a viure-hi. Quan el proper llogater arriba a la casa, però, veu una cosa molt diferent.

Alex Wyler (Keanu Reeves) troba la casa molt abandonada: polsegosa, bruta i el jardí ple de males herbes. Tampoc no la hi ha cap senyal de les petjades de gos per enlloc. No fa cas de la nota de la Kate fins dies més tard quan, mentre es troba pintant el moll, fet malbé pel pas del temps, veu un gos corrent per la superfície acabada de pintar i després cap a l'entrada de la casa, deixant les seves petjades exactament on ella li va dir que hi serien.

Estabornit, l'Alex li escriu explicant-li que no hi havia hagut cap altre llogater abans d'ell i preguntant-se com podia saber ella el que el gos va fer; d'altra banda, la Kate, que acaba de deixar la casa fa tan sols una setmana, pensa que ell li fa algun tipus de broma i ràpidament li contesta. Descobreix aleshores que es comuniquen a través de la bústia amb dos anys de diferència.

Repartiment[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]