The Legend of Heroes: Trails into Reverie

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
The Legend of Heroes: Trails into Reverie

Publicació
Gènerevideojoc de rol Modifica el valor a Wikidata
PersonatgesRean Schwarzer Modifica el valor a Wikidata
Disponible en
Característiques tècniques
PlataformaPlayStation 4, Windows, Nintendo Switch i PlayStation 5 Modifica el valor a Wikidata
MotorPhyreEngine Modifica el valor a Wikidata
Modesun jugador Modifica el valor a Wikidata
Formatdescàrrega digital, cartutx de joc Nintendo, Blu-ray i distribució digital Modifica el valor a Wikidata
Equip
Desenvolupador(s)Nihon Falcom Modifica el valor a Wikidata
EditorNihon Falcom (Japó)
NIS America (mundial) Modifica el valor a Wikidata
ProductorToshihiro Kondō Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorPlayStation Store, Nintendo eShop, Steam i Epic Games Store Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI

Més informació
Lloc webfalcom.co.jp… (japonès) Modifica el valor a Wikidata
MobyGameslegend-of-heroes-hajimari-no-kiseki Modifica el valor a Wikidata
Steam1668540 Modifica el valor a Wikidata


Sèrie: Trails
Sèrie: The Legend of Heroes Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

The Legend of Heroes: Trails into Reverie (英雄伝説 創の軌跡 , Eiyuu Densetsu Hajimari no Kiseki?, lit: 'La llegenda dels herois: Traces del començament') és un videojoc de rol desenvolupat per Nihon Falcom de 2020. El joc forma part de la sèrie Trails, i alhora part de la sèrie més gran The Legend of Heroes. Va sortir a la venda el 27 d'agost de 2020 al Japó per a PlayStation 4, amb ports per a Nintendo Switch i Microsoft Windows publicats l'agost de 2021. Va sortir a la venda en anglès el 7 juliol de 2023, juntament amb una versió per a PlayStation 5.

Trails into Reverie es considera l'epíleg dels arcs d'Erebònia i Crossbell, i és un precursor de l'arc de Calvard.

Jugabilitat[modifica]

Trails into Reverie té una jugabilitat semblant a la de la tetralogia Trails of Cold Steel, essent un videojoc de rol tradicional japonès amb combats per torns. El joc conté un nou sistema, la Cruïlla, en què els jugadors poden canviar entre tres arcs de la història, cadascun centrat en un protagonista diferent: el líder de la secció de suport especial de Crossbell, en Lloyd Bannings; l'instructor de la classe VII, en Rean Schwarzer i l'individu emmascarat, en "C".[1]

El joc conté 50 personatges jugables, el nombre més gran de tota la sèrie.[2]

Trama[modifica]

El joc té lloc cinc mesos després dels esdeveniments de Trails of Cold Steel IV i el final del Gran Crepuscle. La Secció de Suport Especial (SSS) de Crossbell, expulsa les forces imperials restants de Crossbell i reclama la independència. Quan la ciutat es prepara per a la cerimònia de reindependència, és interrompuda per en Rufus Albarea, l'antic governador general de Crossbell i la mà dreta del difunt canceller Osborne. Aparentment, s'ha escapat de la presó i vol reclamar Crossbell com a territori seu. Es revela que la seva intenció és unir el món sota la nació unificada de Crossbell, amb ell com a líder suprem. La SSS, liderada per en Lloyd Bannings; la Classe VII de Thors, liderada per en Rean Schwarzer; un misteriós grup liderat per en "C" (que no és el líder del Front d'Alliberament Imperial) i els guardabraços de Liberl uneixen forces per aturar-lo, mentre reben pistes sobre el veritable instigador darrere de l'incident.

Desenvolupament i publicació[modifica]

El joc va ser anunciat per Nihon Falcom el desembre de 2019 per a PlayStation 4, descrit com un "punt d'inflexió que portarà a la conclusió de la sèrie".[3] Es va anunciar que sortiria a voltants del tercer trimestre de 2020 i es va publicar el 27 d'agost de 2020 al Japó.[4] El 26 d'agost de 2021 Clouded Leopard Entertainment va publicar-ne ports per a Nintendo Switch i Microsoft Windows al Japó.[5] Igual que la tetralogia Trails of Cold Steel, Trails into Reverie es va fer amb el motor de joc PhyreEngine, l'últim joc de Nihon Falcom a utilitzar-lo.[6] El juny de 2021, NIS America va anunciar durant l'acte del 40è aniversari de Falcom que publicarien el joc en anglès amb el nom de Trails into Reverie.[7] Va sortir a la venda el 7 de juliol del 2023 per a PlayStation 4, PlayStation 5, Microsoft Windows i Nintendo Switch als Estats Units i a Europa, i el 15 de juliol a Australàsia.[8]

Referències[modifica]

  1. «The Miserable Sinners | 英雄伝説 創の軌跡 (はじまりのきせき) - Falcom».
  2. «Cross Story / Episode Characters | 英雄伝説 創の軌跡 (はじまりのきせき) - Falcom».
  3. Romano, Sal. «The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki announced for PS4». Gematsu, 18-12-2019. Arxivat de l'original el 14 juny 2021. [Consulta: 25 juny 2021].
  4. Stenbuck, Kite. «The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki launches in Japan on August 27». RPG Site, 23-04-2020. [Consulta: 25 juny 2021].
  5. «The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki for Switch, PC launches August 26 in Japan and Asia». Gematsu, 27-04-2021. Arxivat de l'original el 30 abril 2021. [Consulta: 25 juny 2021].
  6. Romano, Sal. «The Legend of Heroes: Hajimari no Kiseki has a scene that uses Falcom's new engine». Gematsu, 08-08-2020. Arxivat de l'original el 1 desembre 2020. [Consulta: 25 juny 2021].
  7. Vitale, Adam. «NIS America officially announces Trails from Zero, Trails to Azure, Trails into Reverie, and The Legend of Nayuta: Boundless Trails». RPG Site, 25-06-2021. [Consulta: 25 juny 2021].
  8. «The Legend of Heroes: Trails into Reverie launches July 7, 2023 in the west» (en anglès), 19-12-2022. [Consulta: 22 desembre 2022].

Enllaços externs[modifica]