The Sims 2: Pets

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Infotaula de videojocThe Sims 2: Pets
Sèrie The Sims Tradueix
Versions
1.6.0.277 (, )
Publicació 17 octubre 2006 ()
Gènere Videojoc de simulació de vida
Característiques tècniques
Modes un jugador
Plataforma Nintendo DS, Game Boy Advance, Wii, PlayStation 2, Microsoft Windows, PlayStation Portable, Nintendo GameCube, N-Gage i macOS
Format cartutx
Dispositiu d'entrada teclat d'ordinador
Equip
Desenvolupador Maxis
Publicador Electronic Arts
Qualificacions
ESRB Teen
PEGI PEGI 12
Més informació
MobyGames sims-2-pets
Modifica les dades a Wikidata

The Sims 2: Pets és la quarta expansió del joc The Sims 2, que ens permet crear la mascota perfecta per als nostres Sims: podrem escollir entre gats, gossos, ocells, peixos tropicals i hàmsters. Però no només hi ha animals: també hi porta objectes nous com cases per a gossos, gàbies per a lloros, quadres i d'altres.

Crear una mascota[modifica]

Hi ha entre 35 races de gossos i 15 de gats, que inclouen en el primer cas des del dàlmata fins al rottweiler, i en el segon cas des del gat siamès fins a l'abisini. També hi ha una nova eina que és la de "Create-a-pet" (que es limita als gats i gossos), on podrem triar l'aspecte de les nostres mascotes i crear-ne noves races. Però aquesta eina no es limita a l'aspecte físic, també escollirem la personalitat: la nostra mascota podrà ser dolça o agressiva, intel·ligent o babau, bruta o delicada, entre d'altres.

Característiques principals[modifica]

  • Els Sims poden compartir llur curs de la vida amb animals domèstics. Els Sims poden adoptar gossos, gats, ocells...
  • Amb el creador d'animals es pot triar entre dozenes de races de gossos i gats, modificar-ne les característiques per a requisits particulars d'un animal domèstic únic i després triar la seva personalitat.
  • Els animals tenen genètica, comparable al sistema utilitzat per als Sims humans.
  • Els Sims poden animar i disciplinar els animals domèstics, entrenant-los per a atacar, donar la pota i altres opcions. Els animals domèstics indomables poden cavar un forat al jardí, trencar el sofà, fer caure les escombraries o sorprendre els Sims d'altres maneres, però els Sims poden canviar les maneres de llurs animals domèstics amb l'entrenament apropiat.
  • Els animals domèstics tenen carreres, anàlogues en el seu funcionament a les dels Sims humans. Les mascotes expertes poden guanyar-se la vida a partir de tres noves carreres: l'espectacle, la seguretat i el servei. Treballen a llur manera per a ascendir a través de quatre nivells de treball.
  • Les mascotes dels Sims són membres de la família.

Mode de joc[modifica]

Si bé el jugador no pot controlar directament les mascotes, hem de tenir cura que llurs necessitats estiguin satisfetes. Els Sims poden animar o disciplinar les seves mascotes, entrenant-les en habilitats com donar la pota, donar voltes en el terra, entre moltes altres (és clar que les mascotes més intel·ligents aprendran més ràpidament). A més, si són molt entremaliades es poden canviar els seus comportaments (com cavar un forat al jardí) amb l'entrenament adequat. Un altre avantatge d'adiestrar-los és que d'aquesta manera podran treballar per guanyar-se la vida en el món de l'espectacle, cossos de seguretat o serveis, podent avançar fins a quatre nivells de treball. La mascota podrà ésser el millor amic del Sim. Quan acabis de comprar una mascota compra-li el necessari. Si és un gos, un bol per a menjar i un os, si és un gat, una residència gatuna, un bol per a menjar i si vols, una caixa de sorra perquè hi faci les seves necessitats. El primer dia s'ha de tenir molta cura d'ell i ensenyar-li les ordres bàsiques com venir o quedar-se on es troba. Els gossets i gatets són més fàcils de cuidar que els adults.

Vegeu també[modifica]