Tobiuo Riders

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca

Els genets dels peixos voladors (トビウオライダーズ), els genets dels peixos voladors, liderats per Duvàl, Màscara de Ferro. Aquesta organització té una branca de traficants anomenada els Pirates d'en Macro. Tots els membres d'aquesta organització piloten un peix volador excepte el seu cap. Aquesta banda va dedicar-se a buscar als Pirates del Barret de Palla des del moment en què es van oferir recompenses a tots els membres de la tripulació. La veritable intenció era matar a en Sanji, Peus Negres, però l'objectiu va canviar en el moment en què Sanji va canviar la cara d'en Duval.

Història[modifica | modifica el codi]

El Segrest de l'Octy[modifica | modifica el codi]

Inicialment, ells es podien considerar formalment com els enemics dels Pirates del Barret de Palla després que abandonessin Thriller Bark. Ells van atacar el Thousand Sunny i van informar al seu cap Duval de què havien vist a en Luffy. Posteriorment, en un següent atac van aprofitar la confusió del moment per poder segrestar la Keimi, però l'Octy es va interposar i ell va ser segrestat.

peixos voladors vs. Pirates del Barret de Palla[modifica | modifica el codi]

La Keimi i els Pirates del Barret de Palla van anar al rescat del Octy seguint les indicacions de la sirena.Quan ells arriben, veuen a en Hatchan engarjolat i en un atac sorpresa també aprofiten per segrestar a la Keimi.Aleshores comença el curt combat entre els pirates i els traficants, que acabarà al descobrir que la cara d'en Duval. Avergonyit de la situació en Sanji decideix canviar-li la seva cara i des d'aquell moment, els peixos voladors s'alien amb els pirates.

Els peixos voladors en l'Arxipèlag Sabaody[modifica | modifica el codi]

Quan la Keimi se segrestada en l'Arxipèlag Sabaody, Sanji sol·licita ajuda d'ells per poder-la rescatar. Per això després de trobar a tots els Pirates del Barret de Palla, ells són portats al Groove 1 de l'Arxipèlag on és la sala de subhastes d'esclaus.

Informació dels Membres dels peixos voladors[modifica | modifica el codi]

Duval, Màscara de Ferro[modifica | modifica el codi]

Líder dels peixos voladors

És un home alt i molt prim que una vegada va ser el cap d'una petita màfia en la seva ciutat natal fins al dia en què va aparèixer el cartell de recerca d'en Sanji. El problema era que la cara d'en Duval era igual al dibuix mal fet d'en Sanji que apareixia en el cartell, tot i que les celles d'en Duval estan recargolades en sentit contrari. Per aquest motiu, en Duval va ser perseguit per l'Armada i pels Caça-recompenses més important pensant que ell era el temible pirata. Fent que li ferissin la seva esquena un soldat de l'armada quan pretenia fugir de casa seva.

Això va fer que en Duval tingués molta ràbia contra en Sanji per haver arruïnat la seva vida, per això va crear als peixos voladors per poder-lo trobar. Per poder amagar la seva identitat es va amagar en una gran armadura amb una màscara de ferro. La seva arma és una gran pistola d'arpons que dispara diversos arpons enverinats alhora. Després que en Sanji canviés la seva cara amb l'atac Parage Shot, en Duval va passar a ser aliat dels pirates i va començar a fer-se anomenar Handsome Duval gràcies a la bellesa del seu nou rostre.

Motobaro[modifica | modifica el codi]

Mascota d'en Duval La mascota d'en Duval que ell anomena el "Bisó de l'Amor". És un gegantesc animal amb una gran força, per aquest motiu en Duval l'utilitza com a muntura de combat i com a mitjà de transport. En Motobaro no va poder aguantar la mirada d'en Luffy quan aquest el va mirar als ulls, igual que va succeir quan en Shanks va mirar al Rei del Mar. Un altre atribut d'en Motobaro és que aquest pot fer-se servir com a transport d'aigua, tot i que a causa de les seves dimensions no pot anar a gaire velocitat.

Altres[modifica | modifica el codi]

Trobem una gran quantitat d'homes que poden pilotar un Peix Volador, com durant l'atac en dels peixos voladors als Pirates del Barret de Palla, però podem identificar clarament a tres:

  • El motorista
  • L'home d'etiqueta
  • El Kamikaze

Informació dels Pirates d'en Macro[modifica | modifica el codi]

Trobem que hi ha una tripulació de pirates que són aliats dels peixos voladors quan van anar a capturar a la Keimi. Ells van ser vistos per primera vegada en una de les mini-històries d'Oda. No són pirates gaire forts, ja que només hi ha 3 tripulants i han sigut derrotats molts cops per en Hatchan.

Macro[modifica | modifica el codi]

Capità Ell és un tritó amb la caracterització d'un peix pelicà. S'enfada amb molta facilitat i sobretot quan alguna persona insulta i no respecta en Duval, ja que aquest li té un gran respecte.

Tansui[modifica | modifica el codi]

Tripulant Ell és un tritó amb la caracterització d'un arapaima. Té certs coneixements del Karate Tritó, però en un nivell més baix que el tritó Kuroobi de la Tripulació de l'Arlong o en Kapoty de la Tripulació d'en Foxy.

Gyaro[modifica | modifica el codi]

Tripulant Ell és un tritó amb la caracterització d'una Carpa Daurada. Té contínues baralles amb el seu capità perquè sempre l'anomena "Duva" en comptes de dir Duvàl. Posseeix un dels tatuatges dels membres de la Tripulació de l'Arlong i la seva tècnica amb l'espasa s'anomena L'esgrima de la Carpa Daurada.