Tokyo Mew Mew

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Tokyo Mew Mew
東京ミュウミュウ
(Tōkyō Myū Myū)
Gènere Fantasia, romanç
Manga
Autor Reiko Yoshida
Il·lustrador Mia Ikumi
Editorial Japó Kodansha
Demografia Shojo
Magazine Nakayoshi
Publicació Setembre del 2000Febrer del 2003
Volums 7
Anime
Director Noriyuki Abe
Estudi Studio Pierrot
Canal Japó TV Aichi, TV Tokyo
Durada 6 d'abril del 200229 de març del 2003
Episodis 52
Manga: Tokyo Mew Mew à la Mode
Autor Mia Ikumi
Editorial Japó Kodansha
Demografia Shojo
Magazine Nakayoshi
Publicació Novembre del 2003Abril del 2004
Volums 2

Tokyo Mew Mew (東京ミュウミュウ , Tōkyō Myū Myū?), també conegut com a Mew Mew Power, és un manga shōjo japonès escrit per Reiko Yoshida i il·lustrat per Mia Ikumi. Fou originalment publicat en Nakayoshi des del setembre del 2000 al febrer del 2003, i després publicat en set volums tankōbon per Kodansha des d'abril de 2003 a maig de 2004. Se centra en cinc nenes infoses amb l'ADN d'animals rars que els proporcionen poders especials i les permet transformar-se en "Mew Mews". Dirigida per Ichigo Momomiya, les xiques protegiran la terra dels estrangers que la "reclamen".

Argument[modifica]

La història d'una noia, la qual es transforma en una guerrera amb el Projecte Tokyo Mew Mew, i es veu involucrada en una sèrie de combats contra les bèsties quimera que són enviats pels aliens el verdader objectiu, Ella amb altres noies pertanyens al projecte haurà de salvar la terra d'aquest perillós enemic, que té com a objecti enair la terra i així poder ajudar als seus donant-los un nou planeta. Per descomptat, pel mig hi ha una comèdia amorosa i d'acció.

Personatges[modifica]

Ichigo Momomiya és el primer membre del "Projecte *Mew *Mew", el personatge principal de la sèrie, i es conta de la importància de la seua tasca i accepta el seu paper com Mew Ichigo. Dita Zoey Hanson en l'adaptació en Americana de l'anime. És una xica d'11 anys qui és fusionada amb l'ADN d'un Gat d'Iriomote, permetent-li transformar-se en Mew Ichigo. La personalitat de Ichigo és com la d'un personatge principal d'un manga shoujo; entusiasta, sociable i de vegades ximple. Al principi, no vol formar part del Projecte Mew Mew. No obstant això, prompte es revela que (quan s'emociona) ella pot transformar-se en una gata negra.

Còmics[modifica]

Existeixen dues sagues de còmics. La primera consta de 7 volums i explica la història de la Ichigo; amb un fort sentiment d'amistat i d'amor respecte a la naturalesa.

La segona consta de 2 volums i explica la història d'una noia que per casualitat es transforma en una guerrera amb l'ADN barrejat amb el d'un gat i un conill.

Enllaços externs[modifica]

Manga
Anime
Videojoc