Turisme a Ruanda

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

El turisme a Ruanda està augmentant ràpidament.[1] En 2010, 666,000 turistes visitaren el país. Això va generar ingressos turístics de 200 milions de dòlars, un augment del 14% respecte a 2009.[2] Per tal de situar Ruanda en el mapa mundial com a destinació turística de primera classe, la Rwanda Development Board (RDB) va signar un acord de tres anys amb l'equip de futbol de Londres, Arsenal Football Club per ajudar a construir la indústria turística del país.[3]

Turisme de vida salvatge[modifica]

Ruanda es troba a l'Àfrica Central (però la majoria dels habitants viuen al costat de l'Àfrica Oriental) i té molta història i bellesa natural. Els grups de viatge estan guiats per una guia amb experiència especialitzada en ensenyar als altres sobre el paisatge i la fauna de Ruanda. Les expedicions visiten volcans, cascades i selva tropical que són la llar de molts animals africans.

Ruanda és la llar d'una gran diversitat d'animals, inclòs el goril·la de muntanya i el parc natural més gran del món per a hipopòtams, es creu que hi ha uns 20.000. Tot i que Ruanda continua sent un país en desenvolupament, té bastants hotels i el seu nou interès internacional pel turisme està ajudant al creixement econòmic.

Les bosses de plàstic estan prohibides a Ruanda i es demana als turistes que no les portin al país.

Referències[modifica]

  1. «Rwanda: The New African Dawn Exhibits at ITB-2009». Rwanda Development Board/Tourism and Conservation office, 10-02-2009. [Consulta: 31 gener 2011].
  2. Rwanda named top tourist destination [Enllaç no actiu]
  3. «Africa: Rwanda Unveils Three-year Partnership with Arsenal to Increase Tourism, Investment and Football Development». Rwanda Development Board (Kigali), 23-05-2018.

Enllaços externs[modifica]

Guia de viatges de Turisme a Ruanda a Wikivoyage.