Usuari Discussió:Ejodek

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ejodek! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 21:22, 19 des 2007 (CET)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article L'Alqueria dels Frares.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article L'Alqueria dels Frares.


--Pau Cabot · Discussió 07:10, 17 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatoris[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Fenestraria.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dues claus abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Fenestraria.


--Pau Cabot · Discussió 20:55, 18 juny 2008 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Séquia Comuna d'Oliva.


--Pau Cabot · Discussió 10:31, 21 jul 2008 (CEST)[respon]

Sèquia Reial d'Alcoi[modifica]

Crec que el nom és Sèquia Reial del Alcoi (Serpis o riu d'Alcoi) per això faig el canvi de categoria a Safor, potser l'article es deu reanomenar. Una abraçada.--Rafa (discussió) 00:42, 25 jul 2008 (CEST)[respon]

categories[modifica]

com t'han dit més amunt, cal categoritzar els articles perquè els lectors els puguin trobar més fàcilment, si tens problemes demana ajuda però si us plau posa la categoria en els nous temes que creïs --barcelona (discussió) 16:32, 31 jul 2008 (CEST)[respon]


Recordatori[modifica]

Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 749.777 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Rihonor de Castilla.


--Pau Cabot · Discussió 17:29, 31 jul 2008 (CEST)[respon]

Qualsevol variant del català/valencià/balear utilitzada és acceptada a la viquipèdia, i no t'has de preocupar; a més a més, es recomanà escriure els articles en la variant dialectal de la zona quan parlem d'un tema referent a una zona de parla catalana determinada (com per exemple, l'article barcelona seria recomenable escriure'l en Català barceloní), i el català estàndard es recomanable a la resta d'articles.--KRLS , 18:20, 28 oct 2008 (CET)[respon]

Referències[modifica]

Si ho has tret tot d'una únic font la manera més senzilla de posar-ho és posant una secció de == Referències == i indicar a continuació l'obra, amb autor, ISBN, etc. si és un llibre i amb l'enllaç si és una web. Per posar referències a afirmacions concretes pots veure ajuda:cites i notes.

Em deies que havies "copiat text" d'una enciclopèdia. Compte que no es pot copiar text de fonts no lliures, ni fent-ne una traducció. Una altra cosa, que sí que s'ha de fer, és agafar-ne informació per fer un redactat nou.--Pere prlpz (discussió) 13:51, 8 nov 2008 (CET)[respon]

Trinquet de Rafelcofer[modifica]

Hola, Ejodek:

Sóc Casaforra, un usuari dedicat principalment a escriure a articles sobre la pilota valenciana. En Wakamai m'ha fet notar que havies creat l'article Trinquet de Rafelcofer.

Abans de res he de dir que em sembla perfecte que, a més d'informació pura i dura, asèptica i freda, inclogues detalls costumistes i que donen color a l'article. Però crec que hi ha uns quants punts que s'haurien d'aclarir:

  • Manquen les coordenades: És possible que el trinquet siga això?
  • El Miñana que apareix com a un dels propietaris, és possible que siga el Xiquet de Simat?
  • I les mides? Hi ha articles sobre trinquets que no he escrit perquè no en sé les mides exactes. Les podries esbrinar? Només hi diu una frase molt vaga ("té la mateixa mida que tots els que estan en funcionament actualment").

De tota manera, t'he de dir que m'ha agradat molt article. Moltes gràcies!  :) --Casaforra (parlem-ne) 08:52, 7 gen 2009 (CET)[respon]

Coordenades[modifica]

Hola, Ejodek

Quant a les coordenades, et recomane que et mires el Viquiprojecte:Coordenades geogràfiques.

Si vols, t'explique com les pose jo, però no t'assegre que em sàpiga explicar entenedorament:  ;-)

  • Primer de tot, vaig a Wikimapia i localitze el lloc del qual vull les coordenades. Podria fer srvir un altre qualsevol dels mapes que hi ha per internet, com el bàsic Google Maps, però m'agrada més Wikimapia perquè hi apareixen explicacions dels llocs.
  • Posem per cas que busque Rafelcofer, és aquí.
  • Aleshores copie la latitud i longitud: "38.9321731 -0.1677132" i me'n vaig a qualsevol article que tinga la Plantilla:Coord, diguem que el Trinquet de Pelayo, per exemple, edite i copie la plantilla sense desar els canvis que haja pogut fer a l'article involuntàriament: {{coor title d|39.4671|N|0.3789|W|type:landmark_region_ES-VC}}.
  • I substituïsc unes coordenades per altres: {{coor title d|38.9322|N|0.1677|W|type:landmark_region_ES-VC}}, parant cura a arrodonir la quarta xifra si cal (com en aquest cas) i que els paràmetres N/S o E/W siguen els correctes.
  • Comprove que siga correcte previsualitzant, pitjant en les coordenades, anant-me'n al GeoHack i obrint un qualsevol dels mapes.
  • Si el lloc no és correcte és que m'hauré equivocat amb el N/S o el E/W (més probablement aquest últim si vols les coordenades de pobles valencians, puix estem just en el Meridià de Greenwich). Així mateix, ara és el moment d'ajustar més encara si puc el lloc exacte, jugant amb l'arrodoniment de les últimes quatre xifres. Ja veus que el costum de previsualitzar abans de desar els canvis és fonamental.  ;-)

En fi, no sé què més et puc dir, jo també he aprés a base de fer experiments i molts errors. Si res del que t'he dit no està clar no tingues cap problema en consultar-m'ho. --Casaforra (parlem-ne) 08:56, 20 gen 2009 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:21, 6 març 2009 (CET)[respon]

Espanyol[modifica]

Hola, estic fent una plantilla per als articles de castellà anomenada Plantilla:Lingüística castellana. És una còpia adaptada de la que emprem per al català (Plantilla:Lingüística catalana). Atès que has fet articles tan bons com castellà del País Valencià, pensava que potser t'interessaria aportar-hi el teu coneixement. --espencat (disc.) 20:41, 7 maig 2009 (CEST)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 11:06, 21 nov 2009 (CET)[respon]

Bon dia i bon any; suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment i que tingues un 2011 excel.lent amb moltíssima felicitat, salut i prosperitat! Claudi/Capsot (disc.) 23:51, 23 feb 2011 (CET)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Ejodek,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 4 de març no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 7. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:40, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Manquen referències a Castrapo[modifica]

Hola Ejodek,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Castrapo. --Pau Cabot · Discussió 11:51, 6 abr 2012 (CEST)[respon]