Usuària:19Tarrestnom65/Intercultur 2017

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Intercultur Del 4 a l'11 de febrer de 2017


Benvinguts!


Els aspectes culturals d'una llengua són fonamentals, ja que el patrimoni cultural que gran part de les societats reben del passat està vertebrat a través de la seva llengua. Aquesta és la motivació principal per al Intercultur, un concurs d'edició que tracta de fer visible el patrimoni cultural vertebrat a través de la varietat idiomàtica existent a Espanya. Wikimedia Espanya, amb la col·laboració d'Amical Wikimedia, Grup d'usuaris de wikimedistes bascos (Euskal Wikilarien Lankide Taldea) i la resta de comunitats wikipedistes dels idiomes participants, volen mostrar la gran riquesa cultural derivada, en gran part, per aquesta diversitat lingüística que tant enriqueix al nostre país, organitzant un concurs d'edició consistent a traduir articles existents, a l'inici, a una de les nou llengües parlades a Espanya, a les altres restants, de manera que en finalitzar el termini de concurs, tots els articles proporcionats en un sol idioma estiguin traduïts als nou de partida.

Els articles que se suggereixen han de ser proporcionats per part de la comunitat de viquipedistes existents en aquests idiomes, com a forma de plasmar en ells el patrimoni cultural del seu domini lingüístic.

Per participar al concurs és necessari inscriure's amb antelació. La inscripció es realitza mitjançant l'enllaç següent: Inscripció Concurs Llengües Maternes 2016.

Regles[modifica]

Aquestes són les regles
  • El concurs de redacció comprendrà des de les 00.01 del 4 de febrer fins a les 23:59 de l'11 de febrer de 2017 (CET UTC + 01: 00). Així que només val el treball realitzat en aquest període.
  • S'aconsegueixen punts en traduir i millorar articles de Viquipèdia en qualsevol idioma. L'objectiu dels participants és aconseguir tants punts com els sigui possible.
  • '+1 Punt' per cada +1000 bytes de contingut afegit a qualsevol de les llengües anteriorment esmentades.
  • '+1 Punt' extra per cada article iniciat en qualsevol de les vuit llengües propies de territoris de l'Estat espanyol.
  • Tothom pot participar en qualsevol llengua redactant o traduint articles de la llista oferta. Qualsevol viquipedista amb un compte d'usuari en qualsevol wiki hi pot participar. Per fer-ho, apunta't a la secció de participants.
Exemples
  • Si augmentes en 3600 bytes el contingut d'un article ja existent, aconsegueixes 3 punts.
  • Si tradueixes un article a qualsevol dels nou idiomes i té 4050 bytes, aconsegueixes 5 punts: 1 punt per començar un article nou en un d'aquests idiomes, i altres 4 per la seva extensió.

Nous editors Si eres un editor nou a Viquipèdia, abans de res Benvingut! Et suggerim que consultis

Articles[modifica]

Article Wikidata Resonator Altres idiomes !

Articles per àmbits lingüístics[modifica]

ÀRAB[modifica]

ARAGONÉS[modifica]

ASTURIÀ[modifica]

CATALÀ[modifica]

ESPANYOL[modifica]

EUSKERA[modifica]

EXTREMENY[modifica]

GALLEC[modifica]

OCCITÀ[modifica]

Estadístiques[modifica]

Actualitzades automàticament per Jembot, bot de -jem-. Per qualsevol consulta es pot contactar amb ell en #wikipedia-es entrar o en la seua pàgina de discussió.

Articles[modifica]

Article Mida inic. Edics. Mida gua. % Gua. Editors Mida final Mida altres

Usuaris[modifica]

Nom Registrat Edics. Mida aport. Arts. Altres edicions Ed. totals Sub. Commons

Monitors[modifica]

Nom Registrat Edics. Mida aport. Arts. Altres edicions Ed. totals Sub. Commons
Total