Usuària:Martakarta

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, soc la Martakarta (AKA Marta Bosch). Visc a Barcelona, al Eixample, treballo a un centre d'investigació i soc mailartista. M'agrada patinar, pintar, escriure i fer els mots encreuats de La Vanguardia. Tinc un fill adolescent, Daniel Rey.

Vaig coneixer el Mail Art (art Postal) al 1997 i tinc un gran arxiu de correspondència amb autors nacionals e internacionals que, espero, es converteixi aviat en el I ARXIU DE MAIL ART DE BARCELONA, al c/ Girona 39, 5è 3a 08010 de Barcelona. He participat amb les meves obres a diverses Convocatories de Mail Art (MAC's), nacionals i internacionals. He comissariat i co-comisariat alguns projectes:

La Muscleria, per l'inaguració d'aquest original establiment, amb Claudi Geloch i Lleal. (Barcelona, 1998)

Torre de Babel: un projecte on les diferents técniques i visions, així com els diferents llenguatges donaven vida a la nostre particular Torre. (com A3BANDAS, amb Silvia Cortés i Maria Salguero, al Antic Convent de Sant Agustí, 1997, Barcelona)

Marea Negra: La visió dels artistes de tot el mon del desastre del Prestige a Galicia va ser el motor d' una exposició itinerant a les Escoles de secundaria de Pontevedra. (com a col.laboradora i engrescadora del projecte amb Lois Gil Magariños ,de Corporacion Semiótica Galega). Tinc l'intenció d'ampliar l'informació sobre el Mail Art a Viquipèdia.