Usuària Discussió:Mercè Piqueras/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA

Ajuda

Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Mercè Piqueras! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Marca't objectius a llarg termini:

  • "Escriure sobre la població on visc"
  • "Fer l'article sobre aquella pel·lícula que em sé de memòria"
  • "Un article sobre l'estil de música que més m'apassiona"
  • "Article sobre l'escriptor, filòsof, polític, que més m'ha marcat"
  • ...

Ficar-los en una llista ( o ) a la teva pàgina d'usuari, i així quan tinguis temps i ganes, anar completant la llista que t'hagis plantejat.
Així també d'altres usuaris sabran en què estàs treballant o què tens plantejat fer i et podràn aconsellar.


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 13:24, 26 nov 2008 (CET)

Gracies per la correcció

Hola: Gracies per la correcció. per tal d'esbrinar els usuaris (registrats o anònims) que ha intervingut en la redacció de l'article nomes cal que consultis l'historial d'aquest ( pestanya mostra l'historial situada a la part superior de l'article). El brètol/brètola (http://ca.wikipedia.org/wiki/Especial:Contribucions/89.140.136.75) ja fou blocat per les seves actuacions, lo normal seria que les edicions haguessin estat revertides però es devia escapar (som humans ....). --Marc (Mani'm?) 10:31, 1 des 2010 (CET)

Bon dia, sisplau, ajuda'ns!

Benvolguda companya, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 09:39, 3 abr 2013 (CEST)

Parc Natural del Delta de l'Ebre

Enhorabona per les correcions ortogràfiques a l'article del Parc Natural del Delta de l'Ebre! --Davidpar (disc.) 15:49, 16 juny 2013 (CEST)

hola

Benvinguda! Genial que ens ajudis amb les correccions, si tens qualsevol dubte sobre què o com editar em deixes un missatge a la meva discussió. Respecte a les dones, científiques o no, potser ens podries ajudar omplint buits d'aquest llistat https://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari:KRLS/Dones , què en penses?--barcelona (disc.) 18:25, 19 ago 2013 (CEST)

Joan Oró i Florensa

Bones, Mercè! Primerament, gràcies per les teves col·laboracions. Això que em comentes em resulta molt interessant, però és una situació delicada i hauràs de tenir especialment en compte això: Viquipèdia:No feu treballs inèdits i Viquipèdia:Conflicte d'interessos per tal de garantir la neutralitat d'allò que escriguis; de vegades el grau d'implicació ens dificulta la tasca viquipèdica. Respecte a les imatges: aquí hauries de poder veure la guia bàsica per a carregar imatges; aquí sobre els drets d'autor i aquí per a les autoritzacions. En resum, i pel que has comentat: si les fotos són teves (que n'ets l'autora) tu en tens els drets i els pots alliberar; si les fotos NO són teves, o bé necessites que l'autor de la foto faci 70 anys (si no vaig errada) que s'hagi mort, o bé t'autoritza per escrit a fer-ne ús. Per a consultes sobre això, en Davidpar, en KRLS o l'Arnaugir controlen més el tema que jo. O bé exposes els teus dubtes a la Taverna. Salut! --Judesba (digues...) 03:24, 7 nov 2013 (CET)

Hola! (Uns quants dies més tard...) Sí, podies respondre'm allà, ja ho vas fer bé. Jo prefereixo deixar-te el missatge directament a la teva pàgina de discussió, per tenir-lo més a mà. :-) Et vaig comentar això dels treballs inèdits i del conflicte d'interessos per si de cas, ja que és el que més sovinteja. Respecte a les fotos, fantàstic: o les puja directament la teva filla (mètode ràpid) o bé feu les autoritzacions i les puges tu (mètode semi-ràpid). Molta sort, Mercè, i no dubtis a contactar-me si et cal ajuda. Salut! --Judesba (digues...) 06:50, 18 nov 2013 (CET)

wikiArS, assessorar i/o tutoritzar

Hola, des de la iniciativa wikiArS procurem que les escoles d'art i disseny contribueixin a Viquipèdia, principalment creant ill·ustracions científiques, didàctiques i informatives. Per això ens fan falta assessors que coneguin un tema per orientar-los en la creació d'imatges i validar-les abans no les publiquin. També ens fan falta viquipedistes que els facin de "tutors" en la seva relació amb la Viquipèdia. Podríes col·laborar en alguna de les dues coses? Vols que t'expliqui millor en què consisteixen? -- Dvdgmz(Escriu-me) 18:06, 7 feb 2014 (CET)

Més!

Molt bé que vulguis col·laborar-hi! Si vols venir aquest divendres a les 19h a l'espai Betulia de Badalona (al costat de la Biblioteca Can Casacuberta) hi farem una xerrada explicant com va aquest curs i te'n pots fer bé una idea. Tres estudiants explicaran com està el seu treball. Si no poguéssis potser podem quedar per veure'ns o quedar per fer un skype un altre dia. Suposo que tant podríes fer el paper de tutora com d'assessora per algun tema científic, però millor parlar-ne. Fins aviat. -- Dvdgmz(Escriu-me) 09:04, 22 abr 2014 (CEST)
Genial que puguis venir. Llavors podem parlar allà després de la xerrada. Crec que lo més fàcil és anar en tren (línia de Mataró, rodalies) ja que està a molt poca distància de l'estació. La parada "Pompeu Fabra" de metro línia lila tampoc està lluny. Aquí hi ha info i hi ha la localització al mapa. Com veuràs dins la biblioteca hi ha una exposició sobre el que hem fet en els 2 cursos anteriors amb wikiArS, la biblioteca tanca a les 20:30h; potser dóna temps de veure-la després, sinó potser pots venir una mica abans i mirar primer la expo. La xerrada és a l'espai Betúlia, al costat de la biblio. -- Dvdgmz(Escriu-me) 19:43, 22 abr 2014 (CEST)
Vols dir a les 18:30h? La xerrada començarà a les 19h. Sí em dic David. Sóc aquest i aquest. -- Dvdgmz(Escriu-me) 09:34, 24 abr 2014 (CEST)
Si vols em pots escriure per mail.
Vam ser poquets, però la xerrada estava bé, els estudiants duien molt ben preparat per explicar com s'han documentat i els passos que han fet.
Lo d'enviar missatges pensava que funcionava per tothom, potser per enviar-ne has de permetre que te n'enviin, això seria anant a preferències i activant "Permet que altres usuaris puguin enviar-me correus electrònics"; l'adreça és oculta fins que respons. Però si em vols escriure amb el meu nom d'usuari, dvdgmz, tinc compte a gmail. Si m'escrius podem mirar de quedar per veure'ns o per fer un Skype. -- Dvdgmz(Escriu-me) 10:18, 26 abr 2014 (CEST)

Exposició wikiArS a Llotja del 5 al 16 magi

Hola Mercè; demà, dilluns 5 de maig inaugurarem l'exposició sobre wikiArS a l'Espai Blanc de Llotja a les 18:30h.Això és al carrer ciutat de Balaguer 17 de Barcelona. Serà allà fins al dia 16. Per si vols venir-hi o pots anar algun altre dia a veure-la. La pròxima activitat relacionada amb l'exposició serà a Rubí a finals de mes. Salutacions. -- Dvdgmz(Escriu-me) 17:01, 4 maig 2014 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Mercè Piqueras! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Mercè Piqueras (disc.) 01:45, 22 nov 2014 (CET)

Constància de Bretanya

Hello,

I see you're the last user who contributed the article Constància de Bretanya. As I don't speak Catalan, I wonder if you may help me edit the content? I'm changing the date of Constance's and her Arthur's reign. My edits are based on Michael Jones and Judith Everard's book, The Charters of Duchess Constance of Brittany and Her Family, 1171-1221.

She didn't abdicate in her son's favour in 1194 but associated him in the government of the duchy (she kept using the titles ducissa Britannie and comitissa Richemundie until she died). Also, she was aknowledged Duchess of Brittany as early as 1166, when Henry II had her father abdicate in her favour.

I've already edited several French and English articles and I'm trying to do the same in other languages, a difficult task as I don't speak them fluently!--Aziliz Breizh (disc.) 18:18, 22 juny 2015 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Mercè Piqueras! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Mercè Piqueras (disc.) 02:05, 11 nov 2015 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Mercè Piqueras! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Mercè Piqueras (disc.) 02:06, 11 nov 2015 (CET)

Salutacions

Hola Mercè, sóc en Toni, sobre el que t'han comentat recentment. Si et sembla interessant, podem mirar de parlar com podríem millorar les temàtiques de microbiologia a la Viquipèdia. Potser encabir-ho dins d'un viquiprojecte? --Toniher (disc.) 11:12, 10 gen 2017 (CET)

Ja has participat a la Viquiestirada?

Ja queda menys d'una setmana per a la fi de la Viquiestirada d'abril, aquest mes dedicada als esborranys de literatura. Ajuda'ns a millorar els articles de menys de 1.500 octets sobre aquest àmbit; hem afegit un premi de Sant Jordi que sortejarem entre els participants amb més de 60 punts aconseguits durant aquest mes. Llença-t'hi!

I a partir de dimecres vinent, 1 de maig, comencem la Viquiestirada de maig, que estarà dedicada als esborranys d'arquitectura. El primer dia de mes obrirem la pàgina del concurs, on hi podràs trobar els articles de gamma extra que més hi puntuen i un altre premi especial! T'hi esperem!

--Townie (discussió) 14:23, 26 abr 2019 (CEST)

Hola, Mercè. No t'oblidis d'afegir la plantilla {{ORDENA:}} per a indexar correctament els articles; especialment els de biografies, que han d'anar indexats pel primer cognom. Mira't, per exemple, els canvis que he fet a Dora Lush. També hi he corregit els problemes que apareixien amb les referències: quan en repetim una a la que ja li hem donat un nom (exemple: <ref name=biologia>[http://exemple.com/enllaç-a-la-notícia.html article que parla del tema</ref>), la farem servir així: <ref name=biologia />, tancada al final amb una barra (/), i ja no hem de repetir la resta. Salut! --Judesba (digues...) 03:03, 13 nov 2019 (CET)