Usuari Discussió:Núria Florensa Adell

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Pallares (discussiócontribucions)

Bon dia i disculpa. Tens apadrinats un parell d'articles en aquest viquiprojecte:Interval musical i Hertz. Què en faràs?

Núria Florensa Adell (discussiócontribucions)

Bon dia, vaig triar articles sobre els quals tenia algun coneixement, però vaig bastant enfeinada, podeu treballar-hi lliurement. Si és per treure'ls i renovar la llista, ja me'ls apuntaré i hi treballaré igualment quan pugui.

Pallares (discussiócontribucions)

Ja faré petites modificacions, perquè ningú els tregui de la llista

Resposta a «els 10.000»

L'enhorabona! Concurs fotogràfic de pessebrisme

2
Xavier Dengra (discussiócontribucions)
Fotografia contemporània
Premi accèssit: Núria Florensa Adell

Bon dia Núria, l'enhorabona! El Jurat de Viquipèdia:Viquimarató de pessebrisme 2023/Concurs fotogràfic hem decidit que la teva fotografia és, d'entre els 72 fitxers que hi concursaven, la mereixedora del premi accèssit en la modalitat de foto contemporània d'aquest certamen.

Entre avui i demà t'enviarem un correu electrònic per tal de gestionar l'enviament dels premis corresponents. La teva imatge s'anunciarà també a les xarxes i webs de les entitats organitzadores. Que gaudeixis dels obsequis i gràcies per participar-hi!

Núria Florensa Adell (discussiócontribucions)

Bon dia Xavier, moltes gràcies pel premi, i també per la iniciativa, és fonamental documentar i preservar la cultura popular.

Resposta a «L'enhorabona! Concurs fotogràfic de pessebrisme»
Rubisimoes (discussiócontribucions)

Volia escriure't per agrair-te de participar. No hi ha cap problemes si no tens coneixements de sociologia. Cal molta traducció :)

Si tinguessis cap dubte, soc aquí per ajudar-te.

Rubisimoes (discussiócontribucions)

Hola Núria. He pensat en tu perquè dius no tenir coneixements en sociologia. Llavors, amb llegir l'article sociologia de la Viquipèdia tindrà ja molta informació. L'article l'he revisat i està bé. Després el llibre que he ficat The Sociology Book és molt amè i tothom hi pot accedir. Si el trobes en alguna biblioteca, veuràs que et servirà per a les biografies. Les biografies són fàcils: tens la bio i després les contribucions. El llibre et servirà per a les contribucions. Continuaré donant-te recolzament per tal que no et sentis sola. Qualsevol cosa pregunta.

Núria Florensa Adell (discussiócontribucions)

Hola, moltíssimes gràcies. Començaré fent biografies, que és quelcom més concret que els conceptes, que poden tenir definicions diferents segons el corrent de pensament.

Resposta a «Projecte Sociologia»
Paucabot (discussiócontribucions)
Núria Florensa Adell (discussiócontribucions)

@Paucabot Bon vespre, perdona, veig que hi ha hagut un error. Estava patrullant edicions, suposo que no n'era la més actualitzada de la pàgina, vaig veure un error tipogràfic i el corregí modificant l'edició que estava patrullant, sort que ho has vist. Gràcies.

Resposta a «Yo decido»
Capsot (discussiócontribucions)

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon diumenge Núria!»

Participeu en l'enquesta de satisfacció sobre Flow

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hola!

Com altres membres de la comunitat, esteu utilitzant Flow.

Un nombre creixent de comunitats està utilitzant Flow, o ho està considerant. Encara que no hi ha cap gran desenvolupament planejat per a Flow a curt termini, l'equip de Col·laboració de la Fundació Wikimedia segueix interessat en el projecte i en proveïr un millor sistema per a discussions estructurades.

Compartint les vostres opinions sobre Flow ens podeu ajudar a prendre decisions sobre les següents passes en aquest projecte. Què funciona bé? Què no funciona i caldria millorar?

Participeu en aquesta enquesta, la qual és administrada per un servei extern. No requereix el vostre correu o nom d'usuari. Llegiu la nostra política de privadesa.

Moltes gràcies per les vostres idees i opinions sobre Flow!

Trizek (WMF), en nom de l'equip de Col·laboració, 12:07, 7 set 2016 (CEST)

Cap més tema anterior