Usuari:Alex González Rodrigo/Guerra pel planeta dels simis

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de pel·lículaAlex González Rodrigo/Guerra pel planeta dels simis
War for the Planet of the Apes
Fitxa
DireccióMatt Reeves
Protagonistes
Producció
MúsicaMichael Giacchino[1]
Distribuïdor20th Century Fox
Dades i xifres
País d'origenUnited States
EstrenaPlantilla:Film date

Guerra pel Planeta dels Simis en procés ficció de ciència d'èpica americana pel·lícula de teatre dirigida per Reeves Mat i escrit per Mark Bomback i Reeves. És un sequel a la 2014 pel·lícula Dawn del Planeta dels Simis i el tercer installment en el Planeta dels Simis reboot sèrie. Les estrelles de pel·lícula Andy Serkis, Llenyós Harrelson, Steve Zahn, Judy Greer, Karin Konoval, i Terry Notari. La fotografia principal va començar damunt 14 d'octubre de 2015 en Vancouver.

La pel·lícula és planificada per ser alliberat damunt 14 de juliol de 2017 a través de 20th Century Fox dins 2D, 3D, RealD 3D i Format Gran.

Premissa[modifica]

Seguint els esdeveniments de Dawn del Planeta dels Simis, Caesar i la seva colònia de simi és embroiled en una batalla amb un exèrcit d'éssers humans. Quan els simis pateixen pèrdues pesades, Caesar wrestles amb els seus instints més foscos mentre resol venjar la seva classe. La batalla posa Caesar contra el dirigent dels éssers humans , un Coronel cruel, en un encontre que determinarà el destí de la seva espècie i el futur de la terra .[2]

Referències[modifica]

  1. Jayson, Jay. «First Official War For The Planet Of The Apes Set Photo Released». Comicbook.com, October 17, 2015. [Consulta: October 17, 2015].
  2. «‘War for the Planet of the Apes’ Synopsis Teases Epic Battle Between Apes and Humans». Collider.com, October 1, 2016. [Consulta: October 1, 2016].