Usuari:Alextorresfiori/Larry Bourgeois

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Larry Bourgeois (6 de desembre de 1988, Sarcelles, París, França) és un ballarí i model que, juntament amb el seu germà Laurent Bourgeois formà el duo de ballarins Les Twins i a la vegada és el fundador del grup Criminalz Crew. Pertanyen a una família de ballarins el dos germans es varen instruir classes de ballet clàssic i posteriorment evolucionaren el seu estil cap al New style.

Larry Bourgeois 2012

Joventut[modifica]

Va començar a ballar gairebé podia caminar, a diferència del seu bessó que comença amb gairebé dotze anys, i mai n'ha aturat. El 2008 participaren en diverses batalles individuals de hip-hop però no varen tenir èxit i abandonaren les batalles. Posteriorment, un dels germans del ballarí, Abibou “Playmo” Kebe, es va fer càrrec de l'entrenament de Les Twins.

Salt a la fama[modifica]

No va ser fins al 2008, amb la inscripció de les Twins a l'importantíssim programa de televisió francès Incroyable Talent on es va fer pública la seva imatge, on arribaren a les finals del programa. posteriorment, el 2009, Larry va participar en el Summer Paris Dance on s'establí com un dels millors ballarins de tota França i, en pocs anys, arribaria a ser un dels millors ballarins de tot el món. En aquests anys, Les Twins, tornaren a les batalles de hip-hop stillez amb un futur molt més prometedor i guanyaren tot el les competicions.

Estableixen la seva fama internacional[modifica]

En 2010 participaren en el prestigiós World of Dance en San Diego superant les 6 milions de visites a YouTube i posteriorment participaren en l'Urban Dance Showcase presentant la mateixa coreografia i establint el seu exit internacional. El 2011 participaren en el concurs produït pel també ballarí Bruce Yjanki on Les Twins aconseguiren la primera posició com parella i Laurent Bourgeois va guanyar les competicions individual derrotant al seu bessó Larry. El 2012 tornaren a participar en el World Of Dance a Los Angeles on exposaren la seva nova coreografia la qual va ser molt llorejada pel públic. a partir del concurs varen fer una gira per tota Europa i pels Estats Units mostrant la seva coreografia.

Col·laboracions[modifica]

Han col·laborat amb artistes com Kanye West,Missy Elliot i Beyoncé. Amb Beyoncé firmaren un contracte per formar part del seu grup de ballarins durant tot el seu Tour en 2013.

Spots publicitaris[modifica]

Han participat en spots com "Thats rocawear", "Emobile", "Beats by Dr.Dre", "Benetton", etc.

Estil[modifica]

Larry es basa principalment en Michael Jackson com principal inspiració, no obstant ha desenvolupat un estil més agressiu a més de realitzar moviments que requereixen una complexió física molt més forta. Els seus moviments són ràpids i precisos basant els seus moviments en els peus i els braços. Estilísticament destaca el seu pèl "Afro" i la seva gran estatura, "1,93 cm".[1]

Referències[modifica]

  1. *for Rocawear and New Era see, «Beyonce dancers Les Twins get a new feather in their cap as they front new ad campaign». The Daily Mail, 21-04-2012.