Usuari:Anskar/2011

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Anskar! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--barcelona (disc.) 10:34, 7 ago 2011 (CEST)

ORDENA[modifica]

L'ORDENA no afecta l'aspecte de l'article, sinó la manera com queda ordenat dins de les categories. Si no es posa, ORDENA, queda ordenat estrictament segons el codi ASCII de les lletres del títol. Això fa que passin coses estranyes dins de la categoria: les vocals amb accent van després de totes les consonants, i fa de mal trobar. Moltes vegades, també, a l'autor de l'article li interessa que s'ordeni segons un altre criteri. Per exemple, "Batalla de Gettysburg" convé que surti per la G dins de la categoria "Batalles". Per això, faries {{ORDENA:Gettysburg, Batalla De}}.

Resumint, es considera que l'ORDENA és obligatori si hi ha caràcters especials, o paraules que comencen amb minúscula, és a dir, gairebé sempre. Evidentment, el millor és que el posi el creador de l'article, però si no, passa el bot i ho fa, canviant els caràcters especials, posant majúscules, .... El bot, però, no pot saber matisos com el que explicava de Gettysburg, i per tant, posa el comentari de "generat per bot" perquè si algun humà no hi està d'acord i ho vol ordenar diferent, ho canviï sense remordiments. --JoRobot (disc.) 11:38, 15 ago 2011 (CEST)

La normativa general és que no pot contenir caràcters especials com accents, ja que fan que no s'indexi bé a la categoria. Per tant à->a. (cràter) no té per què anar al principi, a la categoria "Geografia de Mart", per exemple, és més típic buscar per Endeavour que no pas per cràter i després Endeavour. La cosa quedaria {{ORDENA:Endeavour}}, si volguessis podries fer {{ORDENA:Endeavour (crater)}}. Portes fent molt bona feina, continua així! PD: En tot cas no cal que ho posis. El bot se n'adonarà demà o demà passat i ja ho canviarà. --Joancreus (discussó) 14:55, 16 ago 2011 (CEST)

Física[modifica]

Per interessos específics, se solen muntar Viquiprojectes. No veig que hi hagi res específic de Física, encara, però és qüestió de fer una crida a la taverna, i potser s'hi apunta algú.

Una altra cosa: val més no posar res a la discussió del bot, perquè normalment no me la miro. Fes-ho directament a la pàgina de l'humà.--JoRobot (disc.) 12:24, 15 ago 2011 (CEST)

bé veig que t'interessa la física, et suggereixo alguns articles que ens manquen i que estan demanats: Mecànica dels sòlids, Quark de valència, ampliació de bioacústica o Història de la termodinàmica. Hi ha algun que et motivi? Quin és el teu camp predilecte? --barcelona (disc.) 18:57, 16 ago 2011 (CEST)
doncs caldria crear tots dos, en principi i arreglar els interwikis --barcelona (disc.) 18:43, 1 set 2011 (CEST)

Exacte! I no ets pesat, estem per a això!--barcelona (disc.) 16:33, 2 set 2011 (CEST)

AAS[modifica]

Bon dia! Com a fundador del Viquiprojecte:AAS, et volia agrair la teva participació amb l'article Endeavour (cràter). Estem fent un bon treball amb el viquiprojecte! Ara poso l'article que toca avui, que és "pols còsmica". Gràcies de nou i que vagi tot bé. – Leptictidium; what else? 12:19, 16 ago 2011 (CEST)

Jo diria que és polyhydrated sulfate --> sulfat polihidratat, però normalment els sulfats són sulfats d'alguna cosa. Així que, prefereixo que li preguntis a Paucabot (llicenciat en química) o en Leptictidium (llicenciat en traducció) que en tindran més idea.--KRLS , (disc.) 13:55, 16 ago 2011 (CEST)
La proposta del KRLS és 100% correcta: sulfat polihidratat. – Leptictidium; what else? 14:33, 16 ago 2011 (CEST)
Venia a dir que era sulfat polihidratat. De totes formes, el que no acab de veure clar és el nombre. Com que es veu que no saben quin és el catió, jo ho posaria en plural: sulfats polihidratats. Pau Cabot · Discussió 16:04, 16 ago 2011 (CEST)
Polycyclic aromatic hydrocarbons -> hidrocarburs policíclics aromàtics (ho havies dit bé) i polyformaldehyde -> poliformaldehid. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 10:36, 21 ago 2011 (CEST)

Plantilla traduït de[modifica]

Hola,

Veig que estàs fent traduccions d'articles de la wiki anglesa. En aquests casos, per un requeriment de Creative Commons has de reconèixer els crèdits dels autors de l'article traduït. Això es fa creant la pàgina de discussió, i posant-hi la plantilla {{Traduït de|llengua|article original}}. Per exemple, {{Traduït de|en|Endeavour (crater)}}. Per cert, he canviat la llista de cràters per deixar-la amb el nom en anglès. Crec que, tractant-se de cràters nomenats segons naus exploradores, cal deixar-ne el nom original, sigui Beagle o Endurance. Bona feina! --Joutbis (disc.) 19:57, 18 ago 2011 (CEST)

Plantilla meteors[modifica]

Hola, la plantilla no està creada, no he sabut fer-la, el que si he creat han estat pàgines de pluges d'estels com les Gemínides, o leònides a les que m'agradaria afegir una taula. Si has fet la plantilla, hem pots dir el nom que li has posat i ja m'encarrego d'afegir la taula a tots els meteors. Moltes gràcies pel teu ajut.--Jagons (disc.) 11:54, 30 ago 2011 (CEST)

OK, Em sembla molt bé, jo he intentat copiar el codi de la versió en castellà, el modifico i després el penjo a la pàgina de proves per a veure com es veu; com no hem va sortir bé, vaig desistir; si vols tornem a intentar-ho, creem la pàgina i entre tots dos provem a veure si aconseguim que funcioni. Gràcies.--Jagons (disc.) 12:16, 30 ago 2011 (CEST)
Excel·lent feina, és perfecte. Potser posaria un gris més claret a la part que posa període, data, etc. per a diferenciar-lo del títol. Però em sembla una feina fantàstica. Moltes gràcies--Jagons (disc.) 21:06, 30 ago 2011 (CEST)

Pluges de meteors en masculí[modifica]

Ho vaig posar així perquè en català el nom acompanya la paraula: "estel fugaç", i sembla que hauria d'anar en masculí, En canvi en castellà, els noms dels estels fugaços fan referència a l'expressió: "estrella fugaz" (femení). Malgrat això sovint es veu en escrits en català la forma femenina, si l'ús fa que sigui més acceptada, o d'ús més corrent, potser s'hauria d'adoptar la forma femenina. No ho vaig posar a votació, si això és el que vols saber, va ser una iniciativa personal doncs la forma femenina em semblava un castellanisme, o una construcció feta seguint la regata castellana, i per tant menys correcta que el masculí. A Jouscout es poden trobar alguns noms de pluges en femeni. en canvi a enciclopèdia.cat hi podem trobar "leònids", "gemínids", "quadràntids", "lírids", "2-Aquàrids", "perseids", o "úrsids" (s'ha de dir que qualque nom de eixams de meteors no es pot trobar, però sembla que els que hi ha estan en masculí). Essent Enciclopèdia.cat una publicació de l'Enciclopèdia Catalana, sembla de més autoritat que altres webs.

A Google llibres també podem trobar una llista d'aixams de meteors en masculí. Aries (disc.) 12:28, 1 set 2011 (CEST)

No entenc el que vols dir, l'enllaç que m'has posat no em porta a cap comentari sobre les pluges de meteorits. Aries (disc.) 12:53, 1 set 2011 (CEST)

Viquiprojecte Unificació de plantilles[modifica]

Hola Anskar!! Gràcies per interessar-te pel viquiprojecte :D. Este viquiprojecte es va crear perquè la gent no anara fent taules a la babalà, tenint un registre de les fetes, i que tot tinguera un cert ordre i coherència, així com un mateix estil, sobretot per a les infotaules, és a dir, les taules situades al cantó superior dret. Actualment no estic tan involucrat amb la Viquipèdia com abans i faig coses soltes, de totes maneres qualsevol dubte que tingues o si vols ajuda no dubtes a demanar-m'ho. Per ara t'he corregit la infotaula de pluja de meteors i te l'he reanomenada amb "Infotaula de" al davant. Amb la plantilla de partícules que hi has afegit no crec que siga necessari que estiga dins del viquiprojecte, ja que no inclou camps o paràmetres variables. Salut i força :) --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 16:24, 4 set 2011 (CEST)

Patrulla[modifica]

Si faig canvis a una pàgina però encara no arriba als mínims descrits a Viquipèdia:Patrulla de canvis recents, no la marc com a patrullada. Només la marc si compleix els criteris descrits en aquesta pàgina, evidentment. Pau Cabot · Discussió 07:25, 16 set 2011 (CEST)

No, una pàgina no es pot despatrullar. Mira de seguir els criteris d'ara endavant i ja està. Pau Cabot · Discussió 10:03, 16 set 2011 (CEST)

Mala contextualització a PZL P.11?[modifica]

Has situat una plantilla segons la qual cal contextualitzar a l'article PZL P.11 però la bibliografia que ofereixo fa referència directe a les citacions que ja estan contextualitzades dins de l'article. On és l'error? --Planvi (disc.) 18:48, 16 set 2011 (CEST)

És cert que no uso amb massa facilitat les plantilles, acostumo a dedicar poc temps a la viqui i el seu ús fa que tardi més a editar i posar informació útil. De fet molta de la feina que faig és referenciar informació que ha traduït o agafat sense donar-hi cap referència. Pel que a plantilles a realitzar estaria molt bé que n'hi hagués una d'acurada per a les prestacions dels avions. Aquesta no s'ha de situar la taula d'inici de l'article (on hi ha dades generals) sinó al final d'aquest. Tot i això és tanta la informació que cal posar-hi que m'és més còmode fer-ho "a mà", tot i que de fet ho faig seguint l'esquema de la plantilla per avions de la viqui anglesa. No tinc ni idea de com es creen, algun cop ho he intentat i m'hi he fet mal. Com a molt n'he pogut modificar alguna. No m'agrada programar i sóc dels que crec que escriure a la vigui ja és massa complex. Pel temps que tinc procuro traduir i citar de forma clara el màxim d'informació possible. Em sap greu però no tinc més temps i l'article no és meu, tan sols l'he corregit. Si creus oportú completar la plantilla de llibres encantat, però la informació ja hi és i la citen jo les entenc bé tal com estan. Moltes gràcies pel seguiment, --Planvi (disc.) 19:21, 16 set 2011 (CEST)

Astronomia - plantilles[modifica]

Hola, una altra estona m'ho miro. Fa temps també vaig estar treballant amb les plantilles d'astronomia, de manera que ja hi faré un cop d'ull. Ara tinc poc temps i a més estic amb el WLM que es fa durant tot aquest mes de setembre. --Puigalder (disc.) 13:41, 17 set 2011 (CEST)

Plantilles dels portals[modifica]

En una discussió a la taverna (que no he pogut trobar) es va xerrar que posar enllaços als portals o als viquiprojectes s'hauria de fer amb molta cura, ja que hi podria haver, per exemple, milers d'articles que podrien dur la plantilla del portal astronomia. Jo ho deixaria per als articles més genèrics i més directament relacionats amb el tema. En tot cas, la plantilla s'hauria de posar al final de l'article. Pau Cabot · Discussió 09:35, 18 set 2011 (CEST)

Plantilla avions[modifica]

Hola!

Bona feina fent plantilles! Per cert, avui he vist que has creat la plantilla avions, que és similar a la plantilla especificacions aeronau, creada per en Joancreus. Crec que es podrien implantar els camps de la plantilla creada per en Joancreus aeronau en aquesta (traduint els paràmetres al català), i llavors que aquella fos una redirecció. Sinó, tindríem dues plantilles per fer la mateixa cosa. Salut!, --Townie (Discussió) 10:50, 18 set 2011 (CEST)

Helena Petrovna Blavatsky[modifica]

Hola Anskar,

Pensa a escriure un títol en el missatge, així queda separat millor dels altres missatges que tinc. T´envio el que per error hi enviat a Carles Martín i era per tú: "Gràcies per donar ànims. Com pots veure vaig afegint escriptores de dos diccionaris que tinc per casa, però tinc por de caure en una còpia i faig una síntesi. En el diccionari literari parla més extensament de les obres d’Helena Petrovna Blavatsky. Ara per ara vull completar tot l’abecedari d’escriptores i posteriorment si puc miraré d’afegir més profundament la vida i obra de cada una d’elles, però això ja requereix un temps de biblioteques i costa més trobar temps".

--Maria Lluïsa (disc.) 19:00, 18 set 2011 (CEST)

Ús de la plantilla[modifica]

Intentaré arreglar-ho--Arnaugir 15:25, 21 set 2011 (CEST)
Aprofito per felicitar-te per la feina que estàs duent a terme les últimes setmanes i a animar-te a que no defalleixis! molts ànims i una abraçada!--Arnaugir 15:29, 21 set 2011 (CEST)

La veritat és que aquesta plantilla la vaig veure a la viquipèdia en castellà per a calcular la densitat dels municipis de Navarra. No sóc massa expert en plantilles (tot i que n'he fet moltes, bé que senzilles), així que l'he deixat per si algú més expert que jo ho arregla. No tinc ni idea si hi ha alguna semblant a la viquipèdia en català.Walden69 (disc.) 18:18, 24 set 2011 (CEST)

Plantilla:Ajuda[modifica]

Fet Fet! Crec que ja hi he fet el que demanaves, escriu en la meua discussió si no és així! Gràcies per la neteja de la categoria, molta sort :) --Fajardoalacant (disc.) 11:03, 26 set 2011 (CEST)

Ok ara em sembla que sí! No patisques, mareja'm tot el que calga, que per això estic per ací :D --Fajardoalacant (disc.) 11:32, 26 set 2011 (CEST)

Plantilles pàgina usuari[modifica]

Hola i gràcies per la nota..però em podries donar un llistat de quines són? Siau--Mcapdevila (disc.) 10:44, 27 set 2011 (CEST)

Fitxer esborrat[modifica]

Aquest fitxer no es troba aquí sinó a Commons. Tu li havies posat la categoria a una imatge de Commons i això no s'ha de fer. Ja es troben categoritzats allà. I no, no he esborrat la categoria ni el fitxer (que com que és a Commons no ho puc fer) simplement he esborrat la pàgina associada a aquest fitxer que havies creat per posar-li la categoria. Pau Cabot · Discussió 12:20, 27 set 2011 (CEST)

Resumint: no has de categoritzar les imatges de Commons aquí. I ara, ja està tot correcte. Pau Cabot · Discussió 12:42, 27 set 2011 (CEST)

Re:Per si de cas[modifica]

Hola Anskar,

Creia que posant-ho a la taverna rebria més ajuda. Espero que així tingui més ressò i algú li faci un cop d'ull. Moltes gràcies.--Sng (disc.) 16:31, 27 set 2011 (CEST)

La teva pàgina[modifica]

Hola, Anskar! Deus tenir algun problema amb les userboxes de la teva pàgina, que s'amunteguen totes a la dreta, i no es poden veure. Jo no en sé, però crec que si demanes ajuda a la Taverna algú et podria fer un cop de ma. Ah! i gràcies per participar a la discussió sobre les pin-ups.--Climent Sostres (disc.) 23:11, 27 set 2011 (CEST)

Infotaules[modifica]

Hola Anskar: Et felicito per la tasca que estàs fent amb les plantilles. Tanmateix vas a tot drap proposant esborraments de plantilles. Crec que per evitar aquests esborraments és millor redireccionar les plantilles cap a la homònima en català (p.ex.: {{aeroport}}). Molts articles són copipastats de les versions anglesa, francesa i castellana. L'edició wiki de plantilles infotaula és complexa, sobretot per als editors passavolants o novells, pel que és preferible que s'admeti l'ús de títols de plantilles provinents d'aquests wikis. Si vols ens mirem algunes d'aquestes plantilles per veure si es poden "agrupar" els paràmetres de les diverses versions. --Bestiasonica (disc.) 10:23, 29 set 2011 (CEST)

Ok's. Usuari:Anskar/Plantilla:Creador de plantilles/Categoria està molt bé. Només comentar-te que hi pogués haver enllaços interns a les pestanyes de dalt. Jo hi he anat de cap i no n'hi havia, després he vist això de pàgina següent i anterior. Crec que és força interessant i quan ho tinguis avançat podries fer un toc per la taverna per a que més usuaris puguin donar un cop de mà i fer una revisió crítica i positiva. Crec que podria passar a formar part d'alguna pàgina de l'espai Ajuda. Bona feina. --Bestiasonica (disc.) 10:47, 29 set 2011 (CEST)
Hahahaha! ;-) Esperem que funcioni. Miraré de fer una ullada a la {{infotaula d'aeroport}}. Tanmateix no m'he ofès. Sovint quan un escriu sembla que la cosa sigui més greu que si es digués de paraula i potser el meu estil és massa auster i pot semblar sever. Penso que modificar plantilles hauria de ser una cosa molt més meditada que no pas l'edició dels articles ja que els canvis poden afectar potencialment a diversos articles. D'altra banda estic segur que hi ha altres usuaris han editat abans que tu la plantilla {{Aeroport}} el nom tampoc em sembla malament i fins ara ningú ha tingut problemes amb la denominació de la plantilla. Cert és que hi ha algunes infotaules que comencen per "infotaula de tal" o "infotaula de pasqual", però no és cap requisit que les infotaules comencin així. Crec que fóra millor deixar el títol "inicial". --Bestiasonica (disc.) 00:12, 2 oct 2011 (CEST)

re:Gràcies[modifica]

De res company! Si no fas servir algunes eines, com els Viquiestris, la proposta d'esborrament no es crea automàticament, sinó que cal anar afegint les plantilles a cada lloc, com s'explica a Ajuda:Esborrar pàgines. Ànims amb la tasca que fas amb les plantilles! --Àlex Esp (Discussió) 15:17, 29 set 2011 (CEST)

Plantilles[modifica]

Hola Anskar, recorda que les plantilles que creïs les has de categoritzar, sinó s'acaba omplint molt Especial:Plantilles sense categoria. Pau Cabot · Discussió 09:23, 2 oct 2011 (CEST)

Xinjiang[modifica]

Mercès Anskar. Ara esta millor, no es tant cridaner, però no queda dins el quadre com hauria de ser (en canvi a la versió anglesa si que hi queda). --joc (disc.) 12:30, 3 oct 2011 (CEST)

Ni verticalment ni horitzontalment, esta damunt de quadre però sense línies que l'enquadrin. Aixi ho veig en W7 a Firefox i a Explorer i al XP del portatil amb els mateixos dos exploradors. El primer camp que queda enquadrat es "Abreviacions" però tot el que hi ha damunt queda fora (són 11 línies, a la versió anglesa només 5, crec que a la versió catalana sobren les 6 primeres que ja són al començament del text de l'article, la setena hauria d'anar sota de tot, i al començament faltaria el nom abreujat Xinjiang com a capçalera del quadre); tot el que queda fora manté els marges com si fos part del quadre però sense que es vegin les línies. Ostres noi, ho sento, no et volia donar feina ni fer-te trencar el cap.--joc (disc.) 13:09, 3 oct 2011 (CEST)
Perfecte!!!. Ara si. Ets un geni. Mercès altre cop. --joc (disc.) 14:43, 3 oct 2011 (CEST)
Alguna cosa falla, surt {{{nom català}}} però el nom no es veu.--joc (disc.) 18:04, 5 oct 2011 (CEST)

Eixams[modifica]

Hola. Cal fer alguns canvis:

  • Tàurides austral > Tàurides australs
  • Leònides minoris > Minòrides del Lleó
  • Tàurides boreal > Tàurides boreals
  • Phoenícides > Fenícides
  • Hydrides > Hídrides
  • Comaeides Berenices > Coma berenícides

Fins aviat. – Leptictidium; what else? 16:03, 4 oct 2011 (CEST)

re:Interwiki-all[modifica]

Doncs no conec per a què serveix. Potser per trobar enllaços a altres viquis, o té alguna cosa a veure amb Mediawiki, segons veig a la versió anglòfona. Jo no la tocaria, almenys abans de preguntar a en SMP, qui la va crear.--Àlex Esp (Discussió) 17:08, 7 oct 2011 (CEST)

Comentari a la taverna[modifica]

Realment, tal com va quedar compaginats els dos fils, era fàcil no adonar-se que eren fils diferents, i així s'entén que saltessis.--Pere prlpz (disc.) 19:17, 7 oct 2011 (CEST)

Sobre la plantilla de compostos químics[modifica]

La meva idea era fer una infotaula a l'estil de la Chembox de la wiki anglesa, ja que actualment es fan servir un conjunt de subplantilles. En tot cas, proposo crear una Plantilla:Infotaula de compost químic i discutir-ne l'estructura i el contingut a la pàgina de discussió. --Jordi Picart (disc.) 09:17 8 oct 2011 (CEST)

Article ethics of sharing[modifica]

Hola! No ho sento, Ho vaig escriure en angles i de moment no hi ha traducció al catala. Gracies per l'interes --Lilaroja (disc.) 20:06, 8 oct 2011 (CEST)

Viquiestris[modifica]

Hola Anskar,

Jo no sóc l'autor dels viquiestris; va ser en coet. Tot i això, aquest refs.js el vaig fer jo (però no forma part dels viquiestris). Ostres, li passa res? Recordo que el vaig fer fa temps i me'n vaig oblidar completament... Si puc ajudar en res digues. Gràcies, --Joancreus (discussió) 21:47, 8 oct 2011 (CEST)

Plantilla[modifica]

Hola Anskar. No es veu be a Regió Autònoma del Tibet, Mongòlia Interior, Guangxi i Ningxia. Estrictament es veu be en general, excepte el nom principal de l'encapçalat en català. Segur que per tu no es cap problema però jo no se pas com arreglar-ho, no tinc ni idea de com funciona això. Salutacions afectuoses. --joc (disc.) 22:26, 8 oct 2011 (CEST)

Ho sento noi però no entenc res. Tu dius: "... Això passa per que el camp {{{Nom_catala}}} es queda en blanc. S'ha d'afegir a la taula |Nom_catala= Anskar/2011 ..." però justament Tibet no té aquest codi i ara es veu, en canvi Mongòlia Interior si que el té i no es veu. Fem-ho més simple: tu em dius en quin camp poso el nom, el poso escrivint-lo (que al final ja hi es, només cal copiar i enganxar) i no em cal fer coses complicades. Mercès --joc (disc.) 15:37, 9 oct 2011 (CEST)

Plantilles[modifica]

Uff!..Intento fer la classificació global de la lliga.. un embolic De fet la doc a en.wiki només hi és a les 3 de dalt..--Mcapdevila (disc.) 09:24, 10 oct 2011 (CEST)

Ja ho he mirat però aquesta no hi és ni a en.wiki que té més coses que ca.wiki--Mcapdevila (disc.) 09:29, 10 oct 2011 (CEST)
He probat el Canal IRC però no em va..--Mcapdevila (disc.) 09:43, 10 oct 2011 (CEST)
cap de les dues opcions que em dones em funciona.. deixem acabar amb les plantilles i ja parlarem..són moltes però el resultat ho val!..--Mcapdevila (disc.) 10:01, 10 oct 2011 (CEST)
Ja funciona! falta traduïr les infos de les tres plantilles cabdals..Siau!..;-)--Mcapdevila (disc.) 11:41, 10 oct 2011 (CEST)

ESDI[modifica]

S'havia fet un reanomenament incorrecte: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari_Discussi%C3%B3:Escola_ESDi&action=history Pau Cabot · Discussió 19:17, 10 oct 2011 (CEST)

Gràcies per l'estrella[modifica]

Gràcies per l'estrella, i si a més pretenia dir que m'agrada massa discutir i m'enrotllo com una persiana, és un diagnòstic molt encertat. Ara el que ens falta és que a més de passar-nos ho bé discutint acabéssim fent alguna cosa de profit. Potser l'estrella se la mereixen més els que discuteixen menys i fan més.--Pere prlpz (disc.) 22:18, 11 oct 2011 (CEST)

Teoria de circuits[modifica]

Hola! Gràcies per mirar-te l'article, ahir ja vaig veure que estaves fent alguns canvis i realment els trobo tots força encertats. Sobre el que m'has comentat, m'explico: Ahir vaig estar modificant l'article, però em vaig centrar més aviat en les referències i en l'anàlisi de nodes i malles que no pas a una revisió més completa de l'article sencer. Quan vaig acabar, vaig veure que al llarg de l'article hi havia imatges que treballaven amb resistències i d'altres amb impedàncies, i que en molts casos utilitzo la paraula que apareix a la imatge. Vaig pensar de normalitzar-ho i ficar tot impedàncies o resistències, però parats a pensar, les tècniques d'anàlisi són les mateixes tant per l'un com per l'altra sempre que estiguem en RPS perquè la freqüència no canvia. Si faig que tot siguin resistències per exemple, hi ha imatges que quedarien coixes, i tot i que fa anys que edito per aquí, he tingut moltes llacunes (i llargues) en les que he desaparegut i encara no se com penjar noves imatges i, per tant, treballo sobre imatges que vaig agafant d'altres viquipèdies. Una idea que se m'acut és posar tot l'article amb resistències, i crear un apartat nou on es parli d'aquesta característica en RPS i on es parli d'impedàncies. Evidentment, canviar les imatges (ja trobaria la manera) per fer que tot encaixés.

Canviant una mica de tema, em sembla bé posar el més o menys al resum inicial. Ara ho canvio. Pel que fa a la taula de navegació... Què és i com es fa? Sento la ignorància sobre aquests aspectes de la viquipèdia.

Ara m'he adonat que vaig pecar d'optimista en pensar que ja podria considerar-lo un article de qualitat i estic veient que falta molta feina a fer i a mida que vaig editant vaig veient millores i ampliacions possibles, de manera que això sembla que va per llarg (i més ara que estic força enfeinat fora de la viquipèdia), però m'he marcat com a futures millores en ordre de prioritat: ampliar les explicacions curtes i allargar-les i fer-les més entenedores, posar exemples d'anàlisi en cada apartat i fer una millora global en quan a llenguatge (resistència vs. impedància i altres de noves que segur que sortiran a mida que treballi) i ampliacions d'apartat (afegir el model de resistència amb soroll, per exemple). Ara mateix hi estic treballant, però com que se que això va per llarg, m'apuntaré les millores per aplicar-les en un futur. Gràcies i salut!--Juseph (disc.) 11:48, 13 oct 2011 (CEST)

En principi la meva idea era posar un circuit per analitzar en cada tècnica proposada (o almenys en la majoria). Per exemple, un circuit senzill amb dos malles i una font de tensió per a l'apartat d'anàlisi de malles perquè el que hi ha ara té una font de corrent, i trobo que és més didàctic començar amb un on hi hagi fonts de corrent que simplifiquen el càlcul. També un altre exemple didàctic per a nodes, i una imatge amb 3 circuits (un circuit complet amb 2 fonts, un altre amb una font eliminada i l'altre sense l'altre font per fer un exemple de superposició). Són els únics que tinc més o menys presents ara a part de canviar les imatges per ficar R enlloc de Z. Mica en mica ja aniré pensant els altres apartats.--Juseph (disc.) 12:55, 13 oct 2011 (CEST)

Estrambotisme[modifica]

Hola Anskar!! Abans de tot, moltes gràcies per el teu missatge! Ja m'he començat a crear una mica el perfil d'usuari. Cada cop vaig veient més com va el tema... I pel que fa al tema que vaig deixar apuntat a la taverna, és sobre l'entrada Estrambotisme, que em surten aquests dos errors, i no els acabo d'entendre. {{FR}} {{FVA}} El tema fonts, n'he posat vàries als enllaços externs, i una a la bibliografia. I el segon error també parla de fonts, que també em demana referències que demostrin que es tracta d'un tema que ha rebut cobertura significativa per part de fonts fiables i independents del subjecte... No em detecta les fonts o no son suficients? N'hi poso més del que hagi sortit a la premsa? Televisions, diaris...

Moltes gràciess!--Genisbri (disc.) 13:04, 13 oct 2011 (CEST)

Ciutat Justa[modifica]

L'enllaç aportat no diu el mateix què diu el paràgraf. En tot cas, en aquest article de la pàgina web mencionada, si, però només parla de Gal·les, i no d'Escòcia, on es treballa en el Fair Trade Forum] (del què no es parla en el tram esborrat). De tota manera, entre els objectius de Cymru Masnach Deg / Fair Trade Wales objectius, que pots llegir en l'enllaç que t'aporto, no està ni (1) aconseguir que els productes de comerç just estiguen disponibles per a tothom, ni (2) per aconseguir la implicació popular, ni (3) per promoure grups locals de Comerç Just en cada racó del país (només els recolza). Per tant, o la referència no era correcte, doncs no deia el què deia el paràgraf, o el paràgraf estava mal escrit. En tot cas, la referència aportada no era adient, i com a molt s'hauria de posar en la part d'enllaços externs, on caben els elements genèrics. A part que estaria bé separar la part de país just per fer un nou article, afegint l'enllaç a Vegeu també --Panotxa (disc.) 07:33, 16 oct 2011 (CEST)

Si els objectius de Cymru Masnach Deg son segons ells mateixos (1) Augmentar la conscienciació i el compromís al voltant de temes de Comerç Just a Gal·les (2) donar suport a un moviment d'auto-sosteniment de Comerç Just a Gal·les i (3) augmentar el compromís amb el Comerç Just al País de Gal·les dels sectors públic, privat i terciari, aquests tres objectius son els què han d'explicitar-se en l'article de la viquipèdia. La resta son interpretacions que no ens corresponen. Et recordo que hi havia una sol·licitud de referències (que no he posat jo), i s'ha de ser curós en referir allò que algú demana o posa en dubte. Copio la discussió a la discussió de l'article, no a la taverna--Panotxa (disc.) 12:28, 16 oct 2011 (CEST)
Noi, em sap greu de veritat. Malgrat tot té solució. Imagino que està en linia, cal revertir, ho fas tu ho jo? Ni pensava que hagués tocat el codi original, catxis la mar!!! Estic emprenyat, i MOLT!!! amb Wiquipèdia... però no soc dels que fan putades... ho sento, diguem alguna cosa, d'acord?

Salutacions cordials. --Josep Xicota (disc.) 15:08, 17 oct 2011 (CEST)

Curiositat[modifica]

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Anskar. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Mcapdevila.
Data del missatge: --Mcapdevila (disc.) 23:35, 27 oct 2011 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Suite de plantilles Gov[modifica]

Hola Anskar, disculpes per la tardança. Respecte el què em comentes de les plantilles, és un tema que he deixat inconclos. He dedicat més temps a contingut dels articles i el tema de fer un plantilla general que abarqui tots els casos se m'escapa de les mans. Et demano disculpes si és un enuig, però ara com ara no em veig en cord de crear una plantilla unificadora global. Salutacions.--Georg-hessen (enraona'm) 23:42, 21 oct 2011 (CEST)

Fitxer a Commons[modifica]

Ara ho veig, gràcies. Jo buscava la pàgina a "http://ca.wikipedia.org/" i on tenia que fer-ho era a "http://commons.wikimedia.org/". Ja he fet la petició per rotar-la. --Pedraferit (disc.) 20:01, 26 oct 2011 (CEST)

Notes a peu de pàgina[modifica]

No hi ha cap norma que estandarditzi que s'ha de fer. Pots veure Ajuda:Notes a peu de pàgina o Viquipèdia:Citau les fonts. Personalment crec que {{referències}} o {{Amaga Ref}} són útils per quan hi ha un fotimer de notes, però quan n'hi ha una o unes poques és preferible <references />. --Bestiasonica (disc.) 13:12, 27 oct 2011 (CEST)

Re:Sense ànim de polèmica[modifica]

Aquests articles tenien tots menys de dues línies i cap referència a font fiable. A més, s'havia avisat l'autor de que aportàs referències, cosa que no ha succeït. L'esborrat és pertinent segons els punts 2 i 5 de Viquipèdia:Criteris de supressió ràpida#Articles. Si en algun dels casos pots aportar referències que confirmin l'admissibilitat d'alguna de les imitacions, diga-m'ho i els restauraré. Que el programa sigui admissible (cosa que encara s'ha de demostrar ja que té la plantilla {{FVA}} i cap referència), no implica que totes i cada una de les imitacions que es fa al programa hagi de tenir un article propi.

Si trobes que Bowsy o algun altre article s'ha d'esborrar, n'hauries de proposar el seu esborrat però no defensis l'esborrament basant-te en altres articles: en:Wikipedia:Other stuff exists.

Més informació a Usuari Discussió:Deosringas#Personatges de La Competència. Pau Cabot · Discussió 15:40, 28 oct 2011 (CEST)

PS. L'enllaç a la teva proposta no funciona.

Tenc raó en tot el que t'he dit o només en la postdata? fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 18:18, 28 oct 2011 (CEST)
Acab de llegir la teva proposta i no estic d'acord amb la teva tesi de que hi hagi diferents criteris segons el tema. És cert que s'han esborrat articles d'organitzacions i entitats però també s'han esborrat articles de persones i d'empreses. Te recoman que peguis una ullada a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial i veuràs la diversitat. El criteri per esborrar, en la meva humil opinió, no depèn de la temàtica de l'article sinó de la seva admissibilitat (VP:ADMS), és a dir, de si hi ha o no hi ha fonts fiables que hagin tractat el tema de manera prou significativa. Si creus que hi ha algun article que no compleixi aquests requisits, l'has de posar a avaluació. Entre els 350 000 articles n'hi deu haver bastants amagats que s'han escapat de la nostra supervisió ... segur. Pau Cabot · Discussió 18:27, 28 oct 2011 (CEST)
És cert que les empreses grosses tenen més potencial econòmic que les petites, però les fonts fiables que necessitam per fer l'article admissible han de ser fonts fiables. Dit d'una altra manera, no acceptam campanyes de publicitat del Carrefour ni medis afins com a font fiable. Si el Carrefour té un article és perquè fonts fiables (i per tant, externes a l'entitat) n'han parlat. Si fonts fiables han parlat del Carrefour i no de la botiga solidària del meu barri, nosaltres no hi podem fer res (a part d'intentar canviar el món). Nosaltres a la Viquipèdia donam fe d'allò que han publicat fonts fiables, no hem de donar una visió determinada de les coses. Si cap font fiable ha xerrat d'un futbolista, aquest no serà admissible. I això és un criteri únic aplicable a futbolistes, dobladors, fusters o ferrers. El mateix per les pel·lícules i les obres de teatre: si hi ha fonts que xerrin de la pel·lícula, és admissible. I si no, no. I exactament igual per les obres de teatre.
Respecte de la taverna, pots treure el tema però no acab d'entendre exactament el que proposes. Si el teu raonament va en la línia de "rebaixar" els requisits per a coses que tu consideres importants, hi ha un problema: topa amb els cinc pilars, un dels quals diu que les informacions s'han de poder verificar. Pau Cabot · Discussió 18:56, 28 oct 2011 (CEST)

Hola![modifica]

Hola. Gràcies per intentar mantenir un article que considerem del tot correcte a la nostra viquipèdia. Realment estic sorprés de que l'administrador Pau considere que no és important i que no és adequat. Si et fixes en la investigació realitzada, podràs valorar no sols els premis que comentaves sinó tota la trajectòria durant tants anys d'aquesta autora nostra en tasques socials a tot arreu. Salut i llibertat. Fanalet (disc.) 16:36, 30 oct 2011 (CET)


Hola Anskar, m'agrada molt el treball que estàs fent per a millorar la Viquipèdia. És ben cert que el company Pau m'ha posat un poc nerviós perquè estic intentant fer un treball el més fidel possible i crec que si és cert que Pau treballa per millorar els articles, també crec que hauria de valorar de forma diferent les diferents fonts. Tampoc entenc per què quan una entitat pública, diguem-ne neutra, com pot ser un ajuntament, o en el cas del nostre article, molts ajuntaments, no es considera una edició vàlida i independent de l'autor, així com una font fiable, donat que això no ho publica l'autor, és com si una banda de música toca l'obra d'un compositor amb una subvenció de la Generalitat i això no es considere una font que parle o faça notable aquest compositor. No entenc per què un periòdic és una font més fiable que una diputació o qualsevol entitat pública.

Hi ha una altra cosa que tampoc entenc molt bé. Jo podria fer un article de vint fulls i tres mil referències de premsa, ràdio i televisió que Pau i Pere entendrien com a referències vàlides sobre les armes de destrucció massiva que tenia Hussein a Iraq, i també podria fer l'article totalment contrari. Els dos estarien ben referenciats. Calcule que el primer no podria estar dins de la Viquipèdia independentment de les referències, i sí cabria un article que fussionara els dos anteriors parlant dels enganys de la guerra. No creus? Fanalet (disc.) 13:32, 1 nov 2011 (CET)

Gràcies pel to. Realment ho necessitava. De totes formes, més que una qüestió personal, el que em resultà complicat d'entendre és la reiterada menció de Quart de Poblet. Personalment, el que es diu personalment, he tingut el plaer participant com a públic d'estar en dos actes dedicats a Ismael Latorre Mendoza, un a Genovés i l'altre a Alginet. Va ser aquest fotògraf el que ens comentà al públic que ell mai havia exposat fotos a l'IVAM i la seva filla sí. D'això el meu interés en conéixer la filla d'aquest fotògraf. A Justiniano Latorre Rubio no el conec personalment donat que quan ell va faltar jo no havia nascut (1958), però el més curiós és que els meus companys clarinetistes de banda el coneixien prou, així com compositors valencians del sud de València i directors de banda. Per què? Perquè durant vint anys va ser el solista d'un dels pasdobles més coneguts al País Valencià, que és Pepita Greus, i perquè l'any passat, la seva obra Juliet va ser obra obligada a diversos certamens de diversos pobles. A Vicenç Salvador Torres Guerola el vaig veure actuar a la casa de la cultura d'Algemesí en un concert per la pau. Després dels anys, eixiren notícies d'aquest insubmís al Llevant de La Ribera, que per cert tinc prop de casa. Fins i tot, el Llevant, l'any següent del judici d'aquest insubmís, en el dossier anual que arreplegava les notícies importants de tot l'any publicà de nou l'imatge d'aquest insubmís, a la contraportada. El meu gran error és utilitzar el verb conéixer quan de totes aquestes persones, amb l'única que he tingut una relació "directa" ha sigut Ismael Latorre Mendoza. Per cert, també he escoltat alguns discursos en directe de Josep Lozano Lerma. Ho dic perquè estic col·laborant també en aquest article. Ara entenc millor l'actitud de Pau i de Pere. Intentaré en alguns dies enviar-li un missatge a Pau, però vull ser el més curós possible, donat que ell m'ha facilitat molt bona informació de l'ús de la Viquipèdia i en el seu últim missatge pareix que s'ha fartat de mi o de les meves formes. Salut i llibertat. Fanalet (disc.) 15:44, 2 nov 2011 (CET)
Sols dues coses després d'agrair-te la teva comunicació:
1.Crec que no m'he expressat bé quan parlava de Quart de Poblet. Em referia, no a la notabilitat que implica, que és poc rellevant, sinó més bé a l'èmfasi que s'ha posat en aquest segon premi i no en els primers ni en el nacional.
2.Quart de Poblet, a la història del País Valencià és molt important com a poble, ja que Quart de Poblet, Xàtiva i Vila-real reben el nom de socarrats donat que a la Guerra de Successió els borbònics cremaren les tres viles. Com a mínim, a la facultat d'història ho saben tots els professors i alumnes, i sé que gent de tot arreu també coneix aquest poble per aquest fet. Fanalet (disc.) 21:54, 3 nov 2011 (CET)
Hola. D'acord amb la fussió. Pense que el més important és la difussió del nostre general. Si l'article del general s'elabora amb molt més contingut, aportarem a la Viquipèdia més qualitat. Vaig veure que s'havia esborrat el contingut que vaig afegir a l'article del general, i aleshores considerava que la pàgina Projecte Basset era adequada. He llegit ara que s'ha revertit l'edició, per tant no s'ha perdut aquesta informació. Sempre que es mantinga el coneiximent del projecte, que està molt ben referenciat amb una entrevista en portada en El Singular Digital, em pareix bé. L'article de Julio Palau Lozano era un esborrany que vaig ampliar i calcule que tinc possibilitats de trobar prou més informació de la que hi ha actualment. El que em comentes de Justiniano Latorre Rubio em dona certes esperances. Gràcies. Fanalet (disc.) 12:05, 5 nov 2011 (CET)

Plantilla[modifica]

Gracies noi. No entenc les diferències però ara funciona. M'hi he barallat 2 hores sense èxit.--joc (disc.) 20:06, 31 oct 2011 (CET)

Molt ben explicat, però com que jo no sé codi html no ho podia arreglar, ho provava però no encertava. El problema ha vingut de que primer he copiat d'una plantilla en francès i al no funcionar he canviat el principi i final d'una en català, i no he revisat la part central. Repeteixo, molt agraït; espero que no t'hagi donat massa enrenou. --joc (disc.) 01:28, 1 nov 2011 (CET)

Mediació[modifica]

Pots intervenir en les discussions que consideres oportunes, com més opinions, millor. Tant si ets administrador com si vas arribar ahir mateix a la Viquipèdia :) --Fajardoalacant (disc.) 23:59, 31 oct 2011 (CET)

Imatges[modifica]

Les imatges són a Commons, però es poden usar a la Viquipèdia. El que no s'ha de fer és crear la pàgina associada a aquesta imatge aquí. Les categoritzacions, llicències, etc han d'anar a la pàgina de Commons. Jo l'únic que he fet ha estat esborrar la pàgina de Viquipèdia associada al fitxer de Commons, però no la imatge en sí (en realitat, això no ho puc fer, no som admin de Commons). Pau Cabot · Discussió 08:26, 1 nov 2011 (CET)

De res. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 09:11, 1 nov 2011 (CET)

Imatges[modifica]

Acabo de veure la imatge que m'has passat. Em sembla perfecte! Aquests dies he estat bastant enfeinat i m'ha sigut impossible millorar l'article, però aviam si aquesta setmana m'hi puc tornar a ficar, i ja que tinc la imatge, començaré millorant aquesta secció.--Juseph (disc.) 11:14, 1 nov 2011 (CET)

JG Metropol[modifica]

Bones Anskar! Tranquil que no penso pas que és discriminació xD He pensat que, ja que pertanyem a una plataforma d'entitats de Catalunya, estaria bé crear la pàgina de la plataforma en sí, que tot i que ha nascut també aquest any, agrupa tres associacions (de moment). La nostra de 2011, una de 2005 i una altra creada el 1997. Així l'article seria més complert i tindria més referències. Com ho veus? Salutacions! --LeoMetropol (disc.) 17:24, 1 nov 2011 (CET)

Maria del Carme Barceló Ràfols[modifica]

Hola, he aportat quatre referències..siau..--Mcapdevila (disc.) 20:21, 1 nov 2011 (CET)

Teories[modifica]

La teva reflexió és general sobre els fonaments de la Viquipèdia i la proposta sobre teories és senzillament uns comentaris a l'aplicació de les polítiques. Les teories són notables si en parlen fonts fiables independents, i el que faig és només una reflexió sobre la diferència entre parlar-ne i citar l'article i sobre què són fonts independents. No crec que tingui massa a veure amb la teva reflexió. Jo crec que s'hauria de discutir a part. De fet, les grans discussions sobre tot a la vegada no solen arribar gaire lluny, i potser aquest és el problema del Viquiprojecte Viquimillora. Jo no barrejaria més coses si no és per un bon motiu.--Pere prlpz (disc.) 01:11, 2 nov 2011 (CET)

Molt d'acord amb els comentaris que t'ha posat en Pere a la taverna i també molt d'acord amb el que te diu aquí: el text vol abarcar massa coses i crec que serà difícil arribar a res concret. Potser més endavant podràs concretar-ho ... Pau Cabot · Discussió 12:28, 2 nov 2011 (CET)
No hauries d'obrir una presa de decisió? De tota manera, igual que t'han comentat abans, jo aniria per parts. Amb un tema tant obert, podem estar eternament xerrant. Et faig a mans la presa de decisió sobre els criteris de notabilitat vigent, atès que vols demanar la revisió. --Panotxa (disc.) 04:43, 3 nov 2011 (CET)
Gràcies per avisar-me del comentari a la taverna. En tot cas, estic d'acord amb els companys que si vols retocar els criteris d'eliminació d'articles, s'hauria d'obrir una presa de decisions, i a la taverna n'hi hauria prou amb un comunicat a l'obertura d'aquest procés. També estic d'acord en que aniria bé que, després de la divagació inicial, es fixés una proposta concisa a partir de la qual treballar, puix que si no, el tema és poc concret. Salut! --Xtv (que dius que què?) 18:20, 3 nov 2011 (CET)

La Teoria TK[modifica]

Hola Anskar,

Veig que em vols donar un cop de mà … tu agraeixo.

Francament, estic molt desencisat de wikipedia (no pas de la catalana) i ja he demanat que m’esborrin tot el que he introduït de totes les que he intentat introduir coses (catalana, castellana francès i anglès) . En Chanchicto (de llengua castellana) m’ha perseguit per totes les que he intentat entrar i m’ha estat boicotejant fins i tot les imatges a wiki media … .. sembla que no entén que qualsevol autor pot introduir articles a wikipedia sempre que respecti les fonts de referència obligades i l’haver estat publicat degudament per una revista o editor de prestigi. Li vaig fer una referència de que el que tenien publicat al “número áureo” referent a Leonardo da Vinci era tot el contrari del que publicaven a la anglesa i francesa (i el que jo exposava a la meva Tesi), és a dir, que era del tot incorrecte, i sembla que això no li va agradar gaire; com tampoc li va agradar que li comentés que el que expliquen de la creu llatina al mateix article es contradiu amb l'article del mateix nom.

No sé. Tu mateix … si hi veus alguna solució hi tornaria … diguem alguna cosa. Cordialment

--EspaisNT (disc.) 08:42, 4 nov 2011 (CET)

ESMUC[modifica]

La frase ja fa temps que és a l'article i ve de de temps immemorials (del 2007 concretament). Si és incorrecta, no és gràcies a les meves intervencions, crec. Respecte de la plantilla, Viquipèdia:Llanceu-vos-hi!. Pau Cabot · Discussió 17:28, 5 nov 2011 (CET)

Benvolgut Anskar[modifica]

Benvolgut Anskar, t'he escrit a la meva pàgina d'usuari d'espaisNT. Cordialment.--EspaisNT (disc.) 19:06, 5 nov 2011 (CET)

Projecte Basset[modifica]

Al principi, quan vaig veure el projecte, vaig introduir a la discussió de la pàgina la idea que no s'havia de fussionar el general amb un projecte social. Potser el que dius és el més pràctic. Vull comentar-te una cosa que he vist, supose que és una qüestió de falta d'actualització, que a la pàgina Joan Baptista Basset i Ramos i a la pàgina Joan Baptista Basset, la informació no és exactament igual, respecte del Projecte Basset, perquè es parla a una de les dues de que la notícia de El Singular Digital va tenir ressò a Ràdio Catalunya i a un ajuntament de Mallorca. He comprovat els enllaços i el que diuen és exactament el mateix que El Singular Digital. No deixa de ser curiós que l'administrador Pau va fer un esborrament d'aquest ressò, però quan entres des de la redirecció segueix estant la frase. Jo no estic del tot d'acord amb Pau d'esborrar aquest ressò, donat que sí que és cert que és exactament la mateixa notícia, però per tres mitjans diferents, i això em diu que arribarà a més gent.

No sé com comentar-li a Pau aquesta notícia triplicada. Potser tingues tu més recursos com a viquipedista que jo, potser no, estic ben segur.

Visca la independència. El Fotògraf Valencià (disc.) 12:09, 6 nov 2011 (CET)

El problema que hi ha és que, teòricament, sí que s'hauria de veure el mateix, però en la pràctica, almenys amb el meu ordinador (he netejat la memòria i l'historial per si era això), es veu de forma diferent si entres directament (Joan Baptista Basset i Ramos) o des de la redirecció (Joan Baptista Basset).
Les tres fonts són exactament el mateix, les dues altres no parlen de la notícia sinó que la copien literalment.
Salut.

ICOM[modifica]

Millor referències a una font pròpia que res de res, però un dels problemes d'aquest article és que té massa referències a fonts pròpies. Pau Cabot · Discussió 12:24, 6 nov 2011 (CET)

Idò jo crec que ho diu ben clar: Concret significa que els temes que tracta han de ser avalats per proves o evidències específiques i per referències externes que indiquen, si és possible, la font des de la qual s'obtingué (verificabilitat). En realitat, potser no se'n xerra prou perquè ha de ser una necessitat bàsica de tots els articles i no només dels de qualitat. Veges VP:CF i VP:VER. Pau Cabot · Discussió 19:09, 6 nov 2011 (CET)
Moltes gràcies!! Ara li dono un cop d'ull ;)--Kippelboy (disc.) 10:15, 7 nov 2011 (CET)

Estalmat País Valencià[modifica]

Jo no acab de veure l'admissibilitat de l'article (a l'estil de Discussió:Lip dub per la independència i Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2011/09#Poseu-me les ulleres). Moltes notícies que xerren del tema i cap font secundària que descrigui el subjecte de l'article més enllà de notícies. El mateix que els passa a molts jugadors de futbol, vaja. Pau Cabot · Discussió 20:23, 6 nov 2011 (CET)

La cosa no és fàcil ni la interpretació de les polítiques és unívoca, però la lectura conjunta i reflexionada de VP:ADMS, VP:NOTI i VP:FF dóna una idea general que molts de que discuteixen a les propostes d'esborrat no tenen clara. Pau Cabot · Discussió 21:50, 6 nov 2011 (CET)
He llegit el que et comenta Pau línies amunt. No ho entenc massa, perquè m'havia posat un quadre de {{MR}}, ho he arreglat, i així i tot ara em comenta que no acaba de veure l'admissibilitat. Vaig a continuar buscant notícies com la que tu li has comentat, que jo també considere més que una afirmació bàsica sobre el projecte. He d'estudiar el que em comentes de tot l'estat i el projecte Estalmat. Veig que és viable elaborar un article molt més gran. Jo coneixia les referències del País Valencià que he ficat, i també la pàgina web de l'estat. Visca la independència. El Fotògraf Valencià (disc.) 15:35, 9 nov 2011 (CET)

Futbol[modifica]

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Anskar. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Mcapdevila.
Data del missatge: --Mcapdevila (disc.) 12:24, 7 nov 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

--Mcapdevila (disc.) 12:25, 7 nov 2011 (CET)

Visca la independència[modifica]

Pau m'ha esborrat les votacions que he fet aquest matí diguent-me que havia de tenir més de 100 aportacions abans de l'inici de la votació i li he demanat que em diga on està això perquè no ho he sabut trobar.

L'article que elaborà Fanalet sobe Carolina Latorre Canet ha superat ja els 14 dies aquest matí. La votació ha quedat 4 a 4, ja que el meu vot no val. Ara com s'ha de procedir? Hem d'eliminar el quadre d'esborrament? Jo no ho he fet mai.

Vaig afegir l'altre dia una referència [1] que espere que Pau la considere una font secundària en l'article Estalmat País Valencià, donat que ell parla sobretot de notícies i jo considere que el que tu li comentares és totalment correcte i és que hi ha notícies d'una pàgina que expliquen un procés històric i per tant és per a mi una font secundària. De fet, el fet que any rere any, des del principi del projecte fins hui mateix, vagen sortint notícies, crec que li dóna notabilitat. La notícia de Canal 9 són una série d'entrevistes al professorat, alumnes i pares d'aquest projecte. També s'inclouen comentaris del periodista que fa el reportatge [2]. El que resulta una llàstima és que no podem anar directament al tema sense veure el programa sencer, per la forma en què Canal 9 ha publicat aquest video.

Visca la independència. El Fotògraf Valencià (disc.) 16:48, 12 nov 2011 (CET)

Anskar, estic trobant, ara que tinc temps, moltes referències s'EsTalMat dins de l'estat espanyol. Crec que tens raó a l'hora de plantejar-nos fer un article a nivell de tot l'estat i que les meves contribucions es fusionaren en aquest article.
Salut i independència. El Fotògraf Valencià (disc.) 11:55, 29 des 2011 (CET)

Gràcies per l'oferta[modifica]

Ahir no vaig poder col·laborar a la Viquipèdia i hui he vist que ja havien llevat els quadres d'esborrament. He afegit dues referències més a l'article del clarinetista que espere que ajuden a fer-la més enciclopèdica.

Salut i llibertat. Fanalet (disc.) 13:23, 13 nov 2011 (CET)

Sobre el teu comentari[modifica]

Tens raó, tot i que és molt discutible. Hi ha una llista de partits de la selecció catalana de futbol i tenim fins i tot moltíssimes llistes amb bases de dades de qualsevol tipus (esport, ciència, llista de peixos per riu, llista de províncies segons la seva superfície, llista de partits polítics, etc, etc). No és, per tant, la primera llista del seu tipus. A més, n'hi ha articles de futbol als Jocs Olímpics segons cada any. En fi, la llista és llarguíssima. I no, no em sento ofés. Gràcies per expressar la teva opinió. hahaha --J. G. Góngora (disc.) 19:35, 19 nov 2011 (CET)

Ball Cerdà de la Seu d'Urgell[modifica]

Bones company! jo soc en Josep, aquell que s'està barallant amb aquest article i amb tots aquells que em volen fer la punyeta. Hi ha veritats que s'han de callar i m'ho han fet pagar car. Bé, anem a l'article, creus que es pot defendre com AdQ? Jo si, però m'agradaria tenir més vist i plaus. Gràcies per endavant i salut! --Josep Xicota (disc.) 13:58, 27 nov 2011 (CET)

TK de Nou[modifica]

Benvolgut Anskar. Abans que res, vull donar-te molt sincerament les gràcies per tot el que has fet. Feia molt de temps que no hi havia entrat a wikipedia. Francament, desprès de tot el que va passar no volia ni entrar-hi ni entrar tampoc amb el g-mail. És així que m’he trobat amb l’agradable sorpresa de que, a la fi s’ha admès l’Article de la Teoria TK de Proporcions Visuals a la wiki en català. És per això que, seguint els teus consells, he pujat tres imatges per a acompanyar l’explicació de l’Article. A l’apartat “otra información” he posat que et dono permís per penjar-les allà on tu creguis convenient. Expressant-te de nou el meu agraïment, quedo a la teva disposició pel que tu creguis convenient Cordialment --EspaisNT (disc.) 12:37, 9 des 2011 (CET)

Benvolgut Anskar, et desitjo un BON NADAL, unes Felices Festes i un Bon Any Nou 2012

Anècdota[modifica]

Podries canviar la Plantilla:Maig anècdota de Biotecnologia perquè fos neutral?--KRLS , (disc.) 16:28, 27 des 2011 (CET)

Plantilla Discussió:Maig anècdota de Biotecnologia.--KRLS , (disc.) 10:27, 30 des 2011 (CET)

Viquiprojecte de física[modifica]

Hola! he vist que vols fer un viquiprojecte de física. Si el tires endavant, jo m'hi apunto. Ja he traduït alguns articles de la wikipedia en anglès sobre partícules. Estaria bé que es fes i suposo que trobar gent interessada tampoc costaria tant. --mj (vostè dirà) 17:57, 1 gen 2012 (CET)

Bé, cap problema. Aquest tema tampoc és que sigui exessivament urgent. --mj (vostè dirà) 10:01, 3 gen 2012 (CET)

Teoria TK de nou[modifica]

Hola Anskar. He tornat i he introduït dues imatges explicatives de l’Article. Realment t’haig de dir que n’hi ha una altre que és molt important, però no m’atreveixo a posar-la de nou, ja que cada vegada que ho he fet se m’han tirat damunt intentant esborrar no solament la imatge, sinó tot el que he fet. És la de la carta personal que em va escriure Roger Aujame, com a Secretari de la Fundació Le Corbusier, en la que reconeix que la Teoria TK va més enllà del Modulor introduint-hi la tridimensionalitat. Realment, encara no sé que fer. Cordialment --EspaisNT (disc.) 12:27, 17 març 2012 (CET)

Hola![modifica]

Ben retornat! --Davidpar (disc.) 21:30, 30 ago 2012 (CEST)

Gràcies![modifica]

Això és com un laberint, però m'hi hauré d'acostumar... ja he visitat el d'Horta 2 vegades... Petonets, --Ullatestany (disc.) 00:16, 23 oct 2012 (CEST)

Per cert, http://www6.gencat.cat/llengcat/Flaixos_96/www20.gencat.cat/portal/site/Llengcat/menuitem.5ecc41313c6e17e295029110b0c0e1a0/indexrec200.html?vgnextoid=cedaaa22b7103110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextchannel=cedaaa22b7103110VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD&vgnextfmt=detall&contentid=11fc4a9e27098210VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD --Ullatestany (disc.) 00:29, 25 oct 2012 (CEST)

Guardó SC'12[modifica]

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2012. Moltes gràcies!
--Arnaugir 10:17, 28 nov 2012 (CET)

Sobre el teu comentari[modifica]

Tens tota la raó però és que porto un parell de dies publicant coses, però no sé com posar referències... Ho vaig intentar posar a partir de les explicacions de la pàgina però no s'entén gens... si m'ho podries explicar em faries un favor! :)el comentari anterior sense signar és fet per MarcRovi (disc.contr.) 23:22, 6 des 2012 (CET)

Un dubte, aquí per exemple: Ermita de Santa Justa (Lliçà d'Amunt) on són les referències?el comentari anterior sense signar és fet per MarcRovi (disc.contr.) 00:02, 7 des 2012 (CET)
És a dir, si poso un apartat de bibliografia ja n'hi ha prou? --MarcRovi (disc.) 00:37, 7 des 2012 (CET)

Gràcies[modifica]

Buf, Anskar, m'estas ajudant molt, gràcies. Realment comença a ser força complicat tot això de la Viquipèdia... Ara intentaré arreglar-ho a veure si en sóc capaç... Si tinc algun dubte ja et faré un toc! Per cert, no m'ha quedat massa clar com fer una mateixa referència dos cops, podries tornar-ho a explicar, si us plau? :P --MarcRovi (disc.) 12:28, 9 des 2012 (CET)

Et podries passar un moment per l'article Ca l'Oliveres i dir-me si així està bé o si li falten coses? (He omplert nomes els camps que em sabia de cap). Gràcies! --MarcRovi (disc.) 12:34, 9 des 2012 (CET)
Perdona, però es que se m'estan generant molts dubtes! Hi ha alguna manera de que et surti tot això de nom = | llengua = | etc? vull dir alguna cosa que no sigui el "copia i enganxa"!
Porto un bon rato intentant posar la mateixa referencia a dos llocs diferents i m'és impossible, m'ajudes, sisplau? :)--MarcRovi (disc.) 20:45, 9 des 2012 (CET)

Salut[modifica]

Hola Peretaga, veus que és fàcil?.

Bona nit Anskar, sóc nou en això de la viquipèdia... intentaré de posar-ho tal com dius... Gràcies per l´ajuda, dona´m dies, ho faig a estonetes. Salut--Peretaga (disc.) 21:27, 10 des 2012 (CET)

De moment no me n´en sorto... és complicat... --Peretaga (disc.) 22:23, 10 des 2012 (CET)

Merci pel cop de mà... Salut--Peretaga (disc.) 22:33, 11 des 2012 (CET)

Enllaç trencat, gràcies[modifica]

Moltes gràcies per l'avís, ja ho he corregit posant "wikiArS initiative in Catalonia". Salut! -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 16:07, 19 des 2012 (CET)

Bones festes[modifica]

Bones Festes i Bon Any nou! --Davidpar (disc.) 19:11, 24 des 2012 (CET)

Neteja[modifica]

Ara que fem neteja m'he topat amb JG Metropol. Com que vas tractar amb l'usuari m'agradaria saber que en penses? Vas descobrir amb quina altre entitat estaven associats per veure si ho podem fusionar? Ara per ara s'esborra quasi segur.--KRLS , (disc.) 12:48, 27 des 2012 (CET)