Vés al contingut

Usuari:Asabria3

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de personaAlbert Sabrià Torrent
Biografia
Naixement20 de gener de 1980 (1980-01-20) (44 anys)
Girona - Catalunya
Activitat
OcupacióProfessor de Secundària

Biografia[modifica]

Albert Sabrià Torrent va néixer el 20 de gener de 1980 a Girona, Catalunya.

Llicenciat en Enginyeria Informàtica per la Universitat de Girona.

Els estudis[modifica]

[1986-1994] L'ensenyament primari el va realitzar al Col·legi Públic Verd de Girona.

[1994-1998] Després de superar els 8 cursos en que abans consistia l'EGB va realitzar els estudis secundaris a l'IES Jaume Vicens Vives de Girona. Després de superar els tres cursos de batxillerat (BUP), va cursar COU escollint la branca d'estudis de ciències, amb assignatures optatives de matemàtiques, física, química i biologia.

[1998-2000] Amb poques motivacions acadèmiques, i amb el cap més pendent d'altres coses com les amistat i els esports, va decidir no realitzar les proves d'accés a la Universitat (PAAU). Va optar per realitzar un cicle formatiu de grau superior (CFGS) d'informàtica a l'IES Montilivi de Girona.

[2000-2006] Després de 2 anys amb èxit escolar i havent agafat motivació, va decidir anar a la Universitat de Girona a realitzar l'Enginyeria Tècnica d'Informàtica de Gestió (ETIG). El primer any universitari va ser complicat degut principalment a assignatures comuns a les enginyeries i que feia 2 anys que no cursava com podia ser matemàtiques, física, estadística,... Però poc a poc es va adaptar a la vida universitària i va anar superant els 3 cursos. El darrer pas va ser presentar i defensar el projecte final de carrera titulat "Motor de cerca iSAC (Servei intel·ligent d’atenció ciutadana via web)" amb una valoració de 9. La nota mitjana de l'Enginyeria Tècnica va ser de Bé (6,75)

[2006-2008] Al finalitzar l'enginyeria tècnica, va prosseguir amb l'Enginyeria Informàtica (EI) a la mateixa Universitat de Girona. Va superar els dos cursos amb facilitat i va presentar i defensar el projecte final de carrera amb el títol "Control d'una flota de vehicles" amb una valoració de 9. La nota mitjana de l'Enginyeria Informàtica va ser de Notable (7,93).

[2006-2008] Un dels seus hobbies sempre ha estat el futbol. Això el va portar a cursar el títol de Tècnic d’Esport en les Especialitats de Futbol i Futbol Sala realitzat per la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol. Això li permet entrenar equips de futbol que juguin a qualsevol competició organitzada per la Federació Catalana (màxim 3a divisió).

[2008] Una de les seves passions sempre havia estat la docència. Aquest fet el va portar a realitzar el Certificat d'Aptituds Pedagògiques (CAP) per tal de poder impartir docència als centres del departament d'ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Vida laboral[modifica]

Les meves etiquetes
Aquest viquipedista és llicenciat en Informàtica.
Aquest viquipedista pot programar en Java.
Aquest viquipedista pot programar en C.
Aquest viquipedista pot programar en C++.
<html> Aquest viquipedista pot escriure en HTML.
Aquest viquipedista sap programar en PHP.
js Aquest viquipedista sap programar en JavaScript.
Logotip de LaTeX Aquest viquipedista pot codificar en LaTeX.
Informació Babel de l'usuari
es-2 Esta persona tiene un conocimiento intermedio del español.
Viquipedistes per llengua

Programador informàtic[modifica]

[2005-2006] Al darrer any d'estudis d'enginyeria tècnica, va començar a treballar com a becari a l'Spin-off Agents Inspired Technologies de la Universitat de Girona.

[2006-2008] Després de gairebé 2 anys, va passar a treballar com a becari al centre de recerca i innovació EASY Innova, de la mateixa Universitat de Girona.

Al finalitzar els estudis superiors, el centre va decidir contractar-lo com a desenvolupador d'aplicacions informàtiques.

Professor[modifica]

Tot i tenir una bona feina i estar content amb el lloc de treball que ocupava, i la remuneració obtinguda, va decidir apuntar-se a llistes de professor de secundària de la Generalitat de Catalunya. Les especialitats més destacables que pot impartir són 627 i 507 (informàtica de cicles formatius), Matemàtiques i Tecnologia.

[2009 a l'actualitat] Després de pràcticament un any a llistes, el mes de gener de 2009 va rebre una trucada per realitzar una substitució a un centre educatiu. Aquí va començar la seva vida de professor.

Centres educatius on ha impartit classe[modifica]

Curs acadèmic Centre Educatiu Especialitat
2008-2009 IES Jaume Vicens Vives Matemàtiques
2009-2010 SES de Salt Matemàtiques
2010-2011 IES Pla de l'Estany Informàtica
2011-2023 IES Cendrassos Informàtica

Futbol[modifica]

Un dels seus hobbies sempre ha estat el futbol. Va jugar des de ben petit a la Penya Esportiva Bons Aires (centre referència a la província de Girona) fins a l'edat de 18 anys, que acabada la seva etapa de formació, va passar a jugar a diferents equips regionals com el Can Gibert, el Jafre o el Girona FC.

Un altre aspecte rellevant relacionat amb aquest esport, va ser quan amb 16 anys va començar a entrenar equips de futbol. Des dels seus inicis ha aconseguit entrenar equips com:

  • Futbol escolar de la Penya Esportiva Bons Aires
  • Futbol escolar de l'Escola Gironès-Sàbat
  • Futbol escolar del Girona FC
  • Futbol base del Girona FC
  • Futbol Amateur EF Gironès-Sàbat
  • Futbol Amateur UE Cassà

També ha entrenat a Campus de Futbol com el Campus Millora o el Campus Barça.

La seva bona feina, va fer que passés a realitzar funcions de Coordinador de Futbol Base del Girona FC. També s'encarrega de la coordinació del Campus Millora.