Usuari:Batie07/New Japan Pro Wrestling

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

New Japan Pro-Wrestling Co, Ltd (新 日本 プ ロ レ ス リ ン グ 株式会社 Shin Nihon Puroresuringu Kabushiki-Kaisha), que opera com New Japan Pro-Wrestling (新 日本 プ ロ レ ス Shin Nihon Puroresu) I a vegades referit com NJPW o, simplement, New Japan, és un Puroresu japonesa (professional lluita lliure) fomentar basen en Nakano, Tòquio. Fundada el gener de 1972 per Antonio Inoki, la promoció va ser venut a Yuke de, que més tard va vendre a Bushiroad el 2012. TV Asahi i divertir, Inc. accions pròpies minoritaris de la societat. Naoki Sugabayashi ha servit com a avanç del President des de setembre de 2013, mentre que Katsuhiko Harada ha servit com el President de la promoció de des de febrer de 2016.

A causa del programa d'TIC TV va sortir a l'aire a TV Asahi, NJPW és la major promoció de lluita lliure professional al Japó i el segon més gran en el món promovent. Va ser afiliat a l'aliança de lluita nacional a diversos punts en la història de les TIC. NJPW té acords amb diverses promocions de MMA i lluita lliure professional de tot el món, incloent la WWE, WCW, Associació de lluita americana, Lluita Campionat Mundial de la Classe, la Total Nonstop Action Wrestling, GUERRA, UWFi, ROH, Pride Fighting Championships, i Jersey HAD All Pro Wrestling. El major esdeveniment de NJPW és el número de gener de Tòquio Dome 4 Mostrar o portàtil Cada any des de 1992, i promogut actualment sota la bandera del lluitador Unit.

Història[modifica]

La promoció va ser fundada per Antonio Inoki el 1972 després de la seva sortida de la Japan Pro Wrestling Alliance Promotion. El primer esdeveniment de la NJPW va tenir lloc el 6 de març de 1972 a Tòquio. Inoki va servir com a president de la promoció fins a 1989, quan va abandonar la seva carrera política com a membre de la Casa de Regidors japonesa. La promoció era un membre de la National Wrestling Alliance (NWA) 1975-1985 i un cop més a partir de 1992 a 1993. va ser breument NJPW reaffiliated amb la NWA a la fi de la dècada de 2000 a principis dels anys 2010s també.

També conegut com "Shin Nihon Puroresu", NJPW es considera la millor promoció de lluita al Japó i és comparable a WWE als Estats Units. Promocionen esdeveniments a tot Japó amb el seu major esdeveniment a la Tokyo Dome, actualment qualificat com Wrestle Kingdom, aquesta és la versió japonesa de l'esdeveniment WrestleMania anual de WWE.

En el passat NJPW ha treballat amb WWE, World Championship Wrestling (WCW) i Total Nonstop Action Wrestling (TNA), entre d'altres. La companyia té acords amb la promoció de Mèxic Consell Mundial de Lluita Lliure (CMLL) En l'actualitat, l'Anell Americana d'Honor (ROH) la promoció i la Pro Wrestling Revolution Europea (RPW) i la promoció de Westside Xtreme Wrestling (wXw). De tant en tant, NJPW també allotjarà partits de promoció creuada amb altres promocions japoneses, com ara All Japan Wrestling Pro (AJPW) i Pro Wrestling Noah.

Bushiroad, que parla el seu món de lluita professional en un joc de cartes comercials més venut, King of Pro Wrestling, i aparicions d'estrelles NJPW en les seves diferents franquícies.

La promoció també té el seu propi òrgan de govern, el Gran Premi de Lluita Internacional, reduït com IWGP. Actualment es tenen vuit títols: el IWGP Heavyweight IWGP Intercontinental IWGP Heavyweight Estats Units, IWGP menor pes pesat IWGP equip de l'etiqueta, IWGP menor pes pesat equip de l'etiqueta, i els campionats de l'equip de l'etiqueta de 6 homes Openweight MAI MAI Openweight. També tenen diversos tornejos cada any, incloent el Climax G1, la World Tag League, la New Japan Cup i el Best of the Super Juniors.

La promoció va estrenar una nova sèrie anomenada NEVER a l'agost de 2010, pensada per ser una sèrie d'esdeveniments destacant els joves i nous talents de Nova Japó amb més participació extravagant en la promoció. L'esdeveniment final NEVER es va celebrar al novembre de 2012.

El 4 de gener de 2011, New Japan officiellement indicar la NJPW Invasion Tour 2011: Atac a la costa est, primera ronda del la promoció dels Estats Units que tindrà lloc al maig de 2011. La torre va comptar amb espectacles a Rahway, Nova Jersey el 13 de maig, Nova Ciutat de York el 14 de maig i Filadèlfia, Pennsilvània, el 15 de maig, és una promoció creuada amb el grup independent nord-americà Jersey All Pro Wrestling (JAPW). Com a part de la gira, NJPW va presentar un nou títol, el IWGP Intercontinental Championship. El 31 de gener de 2012, es va anunciar que el Bushiroad per ¥ 500 milions ($ 6,5 milions).

Nou Japó va emetre el seu primer pay-per-view d'internet, el quart dia del Climax G1 2012, el 5 d'agost de 2012. El 8 d'octubre de 2012, King of Pro-Wrestling pagament per a la vista va marcar la primera vegada que els espectadors fora del Japó van poder pagar per promocions a través de Ustream. El 5 d'octubre de 2012, el Nou Japó va anunciar el campionat de camp obert NEVER, que seria qüestionat per la sèrie NEVER. Un torneig de dos dies per determinar el campió inaugural es va celebrar entre el 15 i el 19 de novembre de 2012.

Al febrer de 2014, el Nou Japó va anunciar una aliança amb ROH, que va veure la promoció a Amèrica del Nord el proper mes de maig per presentar dues supermanes; Global Wars a Toronto i la guerra dels mons a la ciutat de Nova York. Durant la gira, els lluitadors de Nova Japó també van participar en un esdeveniment patrocinat per Border City Wrestling (BCW). Un any després, NJPW i ROH, supershows; Guerra dels Móns 15 del 12 i 13 de maig a Filadèlfia i Global Wars '15 els dies 15 i 16 de maig a Toronto.