Usuari:Bloodydeath23/HTML email

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

E-mail d'HTML és l'ús d'un subconjunt d'HTML per proporcionar #formatar i semàntic markupcapacitats a e-mail allò no és disponible amb text senzill:[1] el text pot ser enllaçat sense mostrant un URL, o la ruptura llarga URLs a peces múltiples. El text és embolicat per cabre l'amplada de la finestra de visionament, força que uniformement trencant cada línia a 78 caràcters (definit dins RFC5322, el qual era necessari damunt terminals de text més vell).

Adopció[modifica]

La majoria de suport de clients d'e-mail gràfic e-mail d'HTML, i molts default a el. Molts d'aquests clients inclouen tant un editor de GUI per component e-mails d'HTML i un representant motor per mostrar e-mails d'HTML rebut.

Des de la seva concepció, un número de les persones vocalment s'han oposat tot e-mail d'HTML (i fins i tot MIME ell), per una varietat de raons. Per cas, la Campanya de Llaç de l'ASCII va defensar que tot l'e-mail hauria de ser format de text d'ASCII enviat. La campanya era fallida i va ser abandonat dins 2013. Mentre encara va estimar inadequat dins molts newsgroup postings i mailing llistes, la seva adopció per correu personal i empresarial només ha acrescut amb el temps. Alguns dels qui fortament oposat el quan el primer va sortir ara veure'l tan majoritàriament inofensiu.

Segons estudis per empreses de màrqueting en línia, adopció d'HTML-clients d'e-mail capaç són ara gairebé universal, amb menys que 3% reportant que usen text-clients únics. La majoria d'usuaris prefereix rebre e-mails d'HTML sobre text senzill.

Programari[modifica]

E-mail de la Compatibilitat que obeeix amb RFC 2822 és únic requerit per recolzar text senzill, no HTML formatar. HTML d'enviament va formatar llanda d'e-mails per tant plom a problemes si el client d'e-mail del destinatari no el recolza. En el pitjor dels casos, el destinatari veurà el codi d'HTML en comptes del missatge pretès.

Entre aquells clients d'e-mail allò recolza HTML, alguns no el representen coherentment amb especificacions de W3C, i molts e-mails d'HTML no són compliant tampoc, els quals poden causar representar o problemes de lliurament, especialment per usuaris de Gmail.[La citació va necessitar]

En particular, l'etiqueta, <head> els quals són solguts casa CSS regles de moda per un document d'HTML sencer, no és bé recolzat, de vegades despullat enterament, causant dins-declaracions de moda de la línia per ser el defacto estàndard, fins i tot encara que dins-declaracions de moda de la línia són ineficients i fallar per dur avantatge bon de la capacitat de separar d'HTML moda de contingut.Tot i que workarounds ha estat desenvolupat, això no ha causat cap escassetat de frustració entre desenvolupadors de circular, fresant el grassroots Projecte de Nivells de l'E-mail, quins clients d'e-mail dels graus damunt el seu representar d'una prova d'àcid, inspirat per aquells del Projecte de Nivells del Web, i pressiona desenvolupadors per millorar els seus productes. Per persuadir Google per millorar representar dins Gmail, per cas, van publicar un muntatge de vídeo de grimacing desenvolupadors de web, resultar a atenció d'un empleat.

Arregla[modifica]

Alguns remitents excessivament poden confiar a gran, acolorit, o distraient fonts, fent missatges més difícil de llegir. Per aquells especialment molestat per això formatar, alguns agents d'usuari el possibiliten pel lector a parcialment override el formatar (per cas, Mozilla Thunderbird deixa especificant una mida de font mínima); tanmateix, aquestes capacitats no són globalment disponible. Impulsa, la diferència dins aparença òptica entre el remitent i el lector poden ajudar per diferenciar l'autor de cada secció, millorant amenitat.

Multi-la part formata[modifica]

Molts servidors d'e-mail són configurats a automàticament generar una versió de text senzilla d'un missatge i l'envia juntament amb la versió d'HTML, per assegurar que pot ser llegit fins i tot per text-clients d'e-mail únic, usant el Contingut-Tipus: multipart/alternatiu, com va especificar dins RFC 1521. El missatge ell és de tipus multipart/alternatiu, i conté dues parts, el primer de plana de text/del tipus, els quals són llegits per text-clients únics, i el segon amb text/html, els quals són llegits per HTML-clients capaços. La versió de text senzilla pot faltar important formatant informació, tanmateix. (Per exemple, una equació matemàtica pot perdre un superíndex i duu damunt una accepció enterament nova.)

Molts[la citació va necessitar] mailing les llistes intencionadament bloquen e-mail d'HTML, tampoc despullant fora la part d'HTML a just deixar la part de text senzilla o refusant el missatge sencer.

L'ordre de les parts és significatiu. RFC1341consta que: En general, agents d'usuari allò compon multipart/les entitats alternatives haurien de col·locar les parts d'ens dins acreixent ordre de preferència, allò és, amb el format preferit últim. Per multipart e-mails amb html i versionsde text senzill , aquell llistat de mitjans la versió de text senzill primer i el html versió després el, altrament el client poder default a mostrar la versió de text senzill fins i tot encara que un htmlla versió és disponible.

E-mail d'HTML[modifica]

De mida de missatge és més gran que text senzill. Fins i tot si no especial formatar és usat, hi hi haurà l'elevat de les etiquetes van usar a un document d'HTML mínim, i si formatar és fortament usat el pot ser molt més alt. Multi-missatges de part, amb còpies duplicades del mateix contingut dins formats diferents, acreix la mida fins i tot més enllà. La secció de text senzilla d'un multi-missatge de part pot ser recuperat per ell, encara que, usant IMAPha FETCH ordre.

Tot i que la diferència a temps de descàrrega entre text senzill i va barrejar correu de missatge (quins poden ser un factor de deu o més) era de preocupació dins el 1990s (quan la majoria de usuaris eren servidors d'e-mail a través de mòdems lents), en una connexió moderna la diferència és insignificant per la majoria de persones, especialment quan comparat a imatges, fitxers de música, o altres adjunts comuns.

HTML de vulnerabilitats[modifica]

De la Seguretat deixa un nexe per ser mostrat text tan arbitrari, de manera que força que mostrant el ple URL, un nexe pot mostrar part única de el o senzillament un usuari-nom d'objectiu acollido. Això pot ser usat dins phishing atacs, a quins usuaris són fooled a creure que uns punts de nexe al lloc web d'una font autoritària (com un banc), visitant-lo, i involuntàriament revelant detalls personals (com números de compte bancari) a un scammer.

Si un e-mail conté insectes de web (inlinecontingut d'un servidor extern, com un quadre), el servidor pot alertar una tercera festa que l'e-mail ha estat obert. Això és un risc d'intimitat potencial, revelant que una adreça d'e-mail és real (de manera que el pot ser apuntat en el futur) i revelant quan el missatge va ser llegit. Per aquesta raó, alguns clients d'e-mail no carreguen imatges externes fins que demanat per l'usuari.

Contingut d'HTML requereix programes d'e-mail per usar motors a parse, representa i pantalla el document. Això pot portar a més vulnerabilitats de seguretat, denegació de servei o actuació baixa damunt ordinadors més vells. Durant períodes d'amenaces de xarxa acrescuda, el Departament dels EUA de Defensa converteix tot incoming e-mail d'HTML a e-mail de text. El multipart el tipus és pretès per mostrar el mateix contingut dins camins diferents, però això és de vegades abusat; algun correu brossa d'e-mail aprofita el format per burlar filtres de correu brossa a creient que el missatge és legítim. Fan això per incloure contingut innocu a la part de text del missatge i posant el correu brossa a la part d'HTML (que quins són mostrats a l'usuari).

La majoria de correu brossa d'e-mail és enviat HTML[la citació va necessitar] per aquestes raons, així que filtres de correu brossa de vegades donen marcadors de correu brossa més alt a missatges d'HTML.[La citació va necessitar]

Referències[modifica]

  1. «What is HTML Email?». [Consulta: 3 març 2019].