Usuari:Clamengh/Sabiun

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Benvinguts a la Viquipèdia, l’enciclopèdia de contingut lliure que tothom pot millorar.
Aquesta versió va començar el 16 de març de 2001 i actualment estem treballant en 611.588 articles.
 Article del dia
 Curiositats

22 d'abril : Dia de la Terra

Jaume II

Dies recents: 21 d'abril20 d'abril19 d'abril


 Ajuda
 Altres llengües

Benvinguts
 Categories
 Portals
P physics.png
P comp.png
P literature.svg
P geography.png
P anthropology.png
P art.png
P biology.svg
P parthenon.svg
P culture.svg
Wikipedia-logo-ca.png
</includeonly>Important: Aquesta categoria està esdevenint massa llarga.

Si és apropiat mogueu si us plau el contingut a les subcategories.
Els articles no haurien d'estar llistats en aquesta categoria si ja estan llistats en una subcategoria.


Viquipèdia:Presa_de_decisions/2006/Reforma_de_la_portada


fur:user:clamengh/Sabiun, lmo:user:Clamengh/Sabiun

Leams esternis

(anglès)Fondazion Nobel

(anglès)Fondazion Nobel


fur:Model:indicazion de lenghe (cjaoât di ca:Plantilla:Indicació d'idioma) e fur:Model:en


Info icon.svg IntroduccióL Aprenent.svg BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, que visiteu la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on hi podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Si voleu trobar idees per a contribuir-hi, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, on posar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Button sig.png), o amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes de Viquipèdia:Viquipedistes.


Crystal Clear app ktip.png
Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Nuvola filesystems www.png
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter l'Ambassade.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.