Usuari:Clamengh/Sabiun

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Benvinguts a la Viquipèdia, l’enciclopèdia de contingut lliure que tothom pot millorar.
Aquesta versió va començar el 16 de març de 2001 i actualment estem treballant en 617.727 articles.
 Article del dia
 Curiositats


 Ajuda
 Altres llengües

Benvinguts
 Categories
 Portals
</includeonly>Important: Aquesta categoria està esdevenint massa llarga.

Si és apropiat mogueu si us plau el contingut a les subcategories.
Els articles no haurien d'estar llistats en aquesta categoria si ja estan llistats en una subcategoria.


Viquipèdia:Presa_de_decisions/2006/Reforma_de_la_portada


fur:user:clamengh/Sabiun, lmo:user:Clamengh/Sabiun

Leams esternis

(anglès)Fondazion Nobel

(anglès)Fondazion Nobel


fur:Model:indicazion de lenghe (cjaoât di ca:Plantilla:Indicació d'idioma) e fur:Model:en


Info icon.svg IntroduccióL Aprenent.svg BenvingudaGnome-help-faq-dark.svg Guia bàsicaCurly Brackets.svg Apunts breusNuvola apps filetypes.svg Plantejament de preguntesGnome-help.svg Ajuda

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica

Benvingut/da a la Viquipèdia i al Coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans que res, que visiteu la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on hi podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

Si voleu trobar idees per a contribuir-hi, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels usuaris. Així mateix, disposeu també de la taverna, on posar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Button sig.png), o amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes de Viquipèdia:Viquipedistes.


Crystal Clear app ktip.png
Consell del dia: Si voleu revertir una pàgina, només heu de pitjar a la pestanya superior on hi diu historial, entrar a la versió anterior que volgueu recuperar, editar-la i desar-la.

Nuvola filesystems www.png
ES: Si no comprende o no sabe escribir en nuestra lengua y desea comunicarse con nosotros, por favor, acuda a la Embajada.
FR: Si vous ne comprenez pas ou ne savez pas écrire dans notre langue et que vous souhaitiez communiquer avec nous, veuillez visiter l'Ambassade.
EN: If you do not understand or you cannot write in our language, and you want to tell us something, please, visit the Embassy.
DE: Wenn Sie unsere Sprache nicht verstehen oder nicht schreiben können und Sie bei uns mitreden möchten, dann besuchen Sie bitte die Botschaft.