Usuari:Jaume Lliteras

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Jaume Lliteras
Aquest viquipedista és de sexe masculí.
ESO Aquest viquipedista està fent l'ESO.
Anys i anys, per molts anys...
L'aniversari d'aquest viquipedista és el 19 d'abril.

Quadern d'aprenentatge[modifica]

11/04/2020

Avui he començat mirant els vídeos recomanats abans de començar. Una vegada fet, he pensat que per començar, el millor que podia fer era afegir contingut a una de les pàgines que ens va posar el nostre professor.

He mirat quina d'aquelles podia fer i m'he decantat per la Cinemàtica. M'ho he llegit i he anat a la mateixa pàgina però en angles. He vist informació que no estava a la Viquipèdia amb català, de mica en mica he anat traduint algunes coses i els he aferrat. Des del meu punt de vista la modificació que he fet és positiva. A poc a poc l'apartat de la Cinemàtica podrà tenir més contingut.

13/04/2020

Avui tenia previst modificar dues entrades a la Viquipèdia. He començat mirant alguns apartats per modificar, però finalment m'he decantat per la relativitat Galileana i el moviment circular.

No he tingut cap problema a l'hora d'editar el document, l'únic que m'ha costat un poc trobar informació.

14/04/2020

Avui quan he començat al dia, tenia clar que el dia d'avui volia crear algun article nou. Mirant alguns articles encara no existents he trobat els criteris de Bradford Hill i la tècnica Alexander. M'he proposat que durant aquest dia, crearé aquests dos nous articles.

He començat amb els criteris de Bradford Hill, he tingut alguns problemes a l'hora de trobar la informació, però he recordat que a un vídeo que està a l'apartat d'ajuda s'hi trobava un home que explicava les pautes per crear un article nou. L'únic que he fet ha estat seguir les pautes i m'he apanyat. Al segon article tot ha anat bastant fluït i no he tingut cap problema. He après a crear un article nou al dia d'avui i he aportat informació a la Viquipèdia.

16/04/2020

Avui m'havia proposat ampliar contingut a l'article de la força centrífuga, he tingut alguns problemes a l'hora de posar una imatge a la Viquipèdia.

No he pogut resoldre aquest problema, ja que el que volia fer era posar la fórmula de la força centrífuga amb una imatge i explicant que és cada cosa. A l'apartat de proves tinc el que he fet, ja que podia aferrar imatges allà, però a l'article em deia que ja estava utilitzada aquella imatge.

17/04/2020

Avui he pensat que una bona manera d'aportar a la Viquipèdia seria afegint contingut a un tema que jo havia començat i així ampliar la quantitat d'informació de aquell article.

He posat més contingut a la tècnica Alexander, aquest article anteriorment ja l'havia creat i avui l'he ampliat. No he tingut cap problema a l'hora de trobar la informació. A poc a poc estic agafant pràctica i tot ho faig més de pressa. Estic notant que estic millorant molt, ja que amb el temps que vaig editar el primer article ara en puc modificar 2 o 3.

20/04/2020

Avui he pensat que podria millorar l'article de la tècnica Alexander, he tret totes les dades de la versió de l'article amb Anglès, una vegada tretes les dades, he redactat la informació per tal que s'entengui bé.

No he tingut cap problema a l'hora d'escriure, ja que a poc a poc estic aprenent a utilitzar la Viquipèdia. No puc posar cap foto, he mirat els tutorials i encara no en sé. Estic aportant aquest article a la Viquipèdia, ja que encara no estava creat. Espero que pugui ajuda amb les petites modificacions a les persones que necessitin informació sobre els temes que estic modificant.

21/04/2020

Avui he posat les referències a l'article de tècnica Alexander creada anteriorment, també he afegit un poc més de contingut a aquest article. Al principi he tingut alguns problemes a l'hora de posar les referències, però em fet cridada amb el nostre professor hi ho ha explicat pas a pas. Jo crec que estic donant informació a les persones que la necessiten sobre els articles tan modificats com tan creats.

Demà tinc pensat modificar l'article de Criteris de Bradford Hill, dia 14 vaig començar aquest article i tinc ganes d'aportar més informació. Espero no tenir cap problema a l'hora de fer feina.

22/04/2020

Avui he millorat l'article de Criteris de Bradford Hill, he agafat la informació de la Viquipèdia amb Angles del mateix article. No he tingut cap problema amb res. Ahir vaig tenir alguns problemes a l'hora de posar les referències, però veig com a poc a poc vaig millorant i agafant més fluïdesa.

25/04/2020

Avui, he agafat informació de l'article de desplaçament amb Anglès i ho he traduït a la Viquipèdia amb Català. He afegit un nou apartat anomenat cos rígid. També he modificat l'article de les lleis de Newton, he agafat el contingut de la Viquipèdia amb Anglès. He afegit contingut a l'article anteriorment començat de la tècnica Alexander. He afegit el mètode d'aquesta tècnica. No he tingut cap problema a l'hora d'agafar informació ni de posar-la. A l'hora de posar les referències hem costa una mica més però hem puc defensar. Crec que a poc a poc estic fent progressar la Viquipèdia.

27/04/2020

Avui, he tornat a editar l'article de la tècnica Alexander. Avui he afegit la història d'aquesta tècnica, com es va descobrir, etc. Aquest article està agafant forma, a poc a poc estic ajudant a més gent que està interessada amb aquesta tècnica d'Alexander. No he tingut cap problema. He agafat l'informació de la Viquipèdia amb anglès.

28/04/2020

Avui, he acabat l'apartat d'història a l'article de la tècnica d'alexander, i a més he afegit un subpunt, que l'he anomenat procés. He explicat el procés que es segueix per dur a terme aquesta tècnica Alexander. Estic aprenent moltes coses, com per exemple a utilitzar la Viquipèdia amb més fluïdesa. No he tingut cap dificultat a l'hora de fer feina. Aquests dies, hem vull dedicar a millorar la meva pàgina personal. Demanaré ajuda per aprendre a agafar noves etiquetes o posar la meva pàgina d'algun color.

4/05/2020

Avui he seguit editant l'article de tècnica Alexander, he afegit un apartat anomenat usos. Bàsicament a aquest apartat explic perquè s'utilitza, a poc a poc aquest article va agafant forma. He estat uns quants dies inactiu, ja que hem tingut un pont bastant llarg. A partir de dia 6 estaré cada dia actiu editant un nou article ho millorant un article anteriorment creat. M'ha costa molt entendre la modificació de codi per posar etiquetes a la meva pàgina personal. Demanaré ajuda per entendre la modificació de codi.

6/05/2020

Avui he afegit contingut a l'article que fa temps que vaig començar anomenat criteris de Bradford Hill. He afegit un nou apartat que l'he anomenat exemples de l'aplicació, que bàsicament explic a quines persones s'apliquen aquest conjunt de 9 criteris. També he demanat ajuda a un usuari preguntant-li com s'aferraven les etiquetes a la meva pàgina personal. Cada vegada que agafava informació de la Viquipèdia amb anglès, anava copiant i aferrant les referències. Ja tinc molts mès pràctica amb l'edició d'aquesta enciclopèdia.

8/05/2020

Avui he mirat si a l'usuari a qui vaig preguntar m'havia resolt el dubte. De moment no m'ha contestat el missatge que li vaig enviar, si no el respon li demanaré a un altre usuari ajuda.

11/05/2020

Avui, he editat dos articles al llarg del dia. He començat per afegir contingut a l'article de negacionisme del canvi climàtic. Bàsicament a aquest article he agafat un poc d'informació i l'he redactat a l'article, jo crec que així he ajudat a avançar amb aquest article. En segona posició he modificat l'article de FIFA (saga de videojocs), aquest article l'he editat per millorar la meva edició i així aprendre més de pressa, no he tingut cap problema a l'hora de redactar la informació.

13/05/2020
Avui he editat un nou article que encara no havia editat. L'article que acabo d'editar s'anomena principi d'Aufbau, he afegit un poc de contingut a la part principal de l'article. He agafat la informació de la pàgina de Viquipèdia amb Anglès. No he tingut cap mena de problema a l'hora d'agafar informació ni tampoc a l'hora d'escriure la informació. Les meves primeres edicions record que eren molt lentes però ara he millorat moltíssim.

15/05/2020

Avui he millorat un poc la meva pàgina personal amb unes plantilles que he agafat d'altres usuaris. Quan vaig preguntar a un altre usuari com anava tot això hem va ensenyar a fer això. Estic tangent uns quants de problemes a l'hora d'editar la meva pàgina personal, ja que quan clic sobre l'editor visual no puc modificar res de res.

19/05/2020

Aquests dies he estat intentant arreglar l'editor visual, ja que no hem deixava editar res. He demanat ajuda al meu professor i m'ha dit que contacti amb altres alumnes que els va passar el mateix. Finalment he descobert per la meva conta que el que no hem deixava escriure era el fons taronja que tenia a la meva pàgina personal. Per utilitzar el modificador visual l'únic que he de fer és llevar el fons i després posar-lo.

21/05/2020

Abans de començar a editar la Viquipèdia he decidit que avui revisaria unes quantes pàgines per veure si tenia alguna falta d'ortografía. La veritat és que no he tingut cap problema, m'ha sorprès bastant que s'hi trobin tantíssimes faltes d'ortografia a la Viquipèdia. És una bona ajuda cap a l'altra gent que es corregeixin les faltes d'ortografia, ja que fa que viatjar per la Viquipèdia sigui més agradable. Si tots corregim algunes faltes d'ortografía, jo crec que millorarà un poc aquesta enciclopèdia.

He ajudat a un membre de la meva classe a resoldre un dubte que a mi hem va passar. Na Clara no pot editar amb l'eina de l'editor visual, això és a causa de un codi que té a la seva pàgina personal, que aquest codi et posa un fons d'algun color a la pàgina personal. L'únic que ha de fer és llevar aquest codi, editar i tornar-lo a posar.

22/05/2020

Avui he demanat a diferents usuaris si hem podien ajudar a millorar un article creat per jo mateix. De mentre que algú hem contestava he estat mirant si a diferents articles hi havia alguna falta d'ortografia. Finalment na Clara m'ha respost per corregir el meu article i jo li corregia el seu article. La meva feina per demà serà corregir-li l'article de la Viquipèdia a na Clara.

23/05/2020

Avui com ja havia dit, he corregit l'article perillositat dels parallamps radioactius creat anteriorment per Clara. No he trobat cap falta d'ortografia, l'únic que falla és la falta de contingut i les referències. No sabem d'on ha agafat el contingut que posa a l'article. He contactat amb ella per millorar amb aquella errada. Demà milloraré l'article de criteris de Bradford Hill.

25/05/2020

Avui he millorat l'article de criteris de Bradford Hill, he afegit bastant de contingut la veritat. Crec que l'edició d'avui ha servit bastant per ajudar a la gent que tingui la intenció de cercar informació sobre aquest article que a poc a poc estic creant jo mateix. Ja que hem sobrava molt de temps he afegit algunes referències a diferents articles que no en tenen.

26/05/2020

Avui he millorat bastant l'article de la Viquipèdia de Controvèrsia sobre els organismes modificats genèticament, he fet l'edició més gran que duc fins el moment, he escrit a l'article que he posat anteriorment unes 8.000 paraules més. Estic bastant orgullós per com estic millorant amb tant l'edició visual i l'edició de codi. Demà ajudaré a algun usuari de la meva classe a corregir algun article que hagi o creat o modificat.

Pàgines modificades[modifica]

Pàgines creades[modifica]

Pàgines pendents per modificar[modifica]