Usuari:Joan fiol reynes

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Joan Fiol i Reynés, va néixer a Sa Pobla (Illes Balears) el 25 d'abril de 1959. Va estudiar la carrera de Medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona (unitat docent Hospital de Sant Pau de Barcelona) i va acabar la carrera el juny de 1982.

Va exercir de metge de la Seguretat Social a diverses places de Medicina de Família de Mallorca.

Posteriorment va aconseguir una interinitat de professor de la branca de Sanitat de Formació Professional, va aprovar les oposicions a Madrid i va obtenir destinació com a funcionari de carrera a l'IES Francesc de Borja Moll de Palma, on va estar fins al mes de setembre de 2000.

Al setembre de l'any 2000 va aprovar les oposicions de professor de FOL (Salut laboral i legislació laboral) i va obtenir destinació al Centre Integrat de Formació Professional Joan Taix.

A més d'això ha estat en comissió de serveis Assessor de Formació dels Centres de Professorat d'Inca i Manacor durant tres anys (època en que va ser coordinador i col·laborador de cursos d´Educació per a la Salut) i Cap de Secció a la Direcció General de Planificació de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears.

Al mes de setembre de l'any 2022 va obtenir destinació de professor de Processos Sanitaris a l'IES Albuhaira ( dona classes de Tècnic de Dietètica i als Auxiliars d'infermeria).

Com a Professor té 3 especialitats: Processos Sanitaris; Processos Diagnòstics; FOL

Com a Metge té l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària

Metge Aquest viquipedista és metge.
A aquest viquipedista li encanta la música clàssica.


Aquest viquipedista és llicenciat.
Firefox
Aquest viquipedista empra com a navegador d'Internet el
Mozilla Firefox.
Aquest viquipedista és taure.