Usuari:Joanestradac/proves

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Google Inbox

Disponible en
Anglès, Àrab, noruec, noruec, búlgar, català, xinès, croat, txec, danès, holandès, finlandès, francès, alemany, grec, hebreu, hindi, hongarès, indonesi, italià, japonès, coreà, malai, polonès, portuguès, romanès, rus, eslovac, espanyol, suec, tailandès, turc, ucraïnès, vietnamita
Equip
Desenvolupador(s)Google

Google Inbox és un client de correu de Google que està pensat en potenciar l'organització de la safata d'entrada. Google Inbox es pot descarregar en els dispositius que tinguin com a sistema operatiu Android, iOS i també compta amb una versió web. Un tret característic que té és que pots organitzar els correus que t'arriben en "fets" o posposar-ne l'entrada fins un altre dia. D'aquesta manera pots mantenir la safata d'entrada buida i els correus ben organitzats.A part, els correus que t'arriben s'auto-organitzen en diferents categories com ara "viatges" o "negocis".

Història[modifica]

Google Inbox va ser llançat el dia 22 d'octubre de l'any 2014 en la seva versió "beta". Al principi es necessitava una invitació per utilitzar l'aplicació. El seu llançament va revolucionar els clients de correu per a smartphones, en gran part gràcies a la implementació del Material Design. El dia 28 de maig de l'any 2015 l'aplicació va sortir de la seva fase "beta" i Google va anunciar que tothom que tingués un compte de Gmail podria utilitzar-la. Dies més tard, concretament el dia 24 de juny de l'any 2015, Google va implementar una opció que permetia cancel·lar l'enviament de correus que havies ja enviat . La opció desapareixia al cap de 10 segons.

Organització[modifica]

Google Inbox s'organitza d'una forma específica per a tal de millorar l'experiència de l'usuari. Podem dividir l'aplicació en tres grans blocs amb apartats dins de cada un.

  • Menú desplegable
  • Safata d'entrada
  • Botó "FAB"

Menú desplegable[modifica]

Dins del menú desplegable és on hi ha la majoria d'opcions que enriqueixen el client. Dins del menú també es poden veure uns quants blocs.

Safata d'entrada[modifica]

La safata d'entrada és on arriben els correus. La safata d'entrada és una pestanya que tenen tots els clients de correu.

Posposats[modifica]

Dins l'apartat posposats hi trobem tots els correus que hem marcat com a posposats. Quan posposes un correu pots triar quin dia i quina hora vols rebre de nou el correu. Mentre no arribi aquest dia, els correus s'estaran dins d'aquesta pestanya.

Fet[modifica]

Dins l'apartat de correus "fet" hi podem trobar tots els correus que l'usuari hagi marcat com a "fet". Aquesta és la funció que et permet organitzar de millor manera la safata d'entrada. Un cop hagis llegit un correu o no t'interessi llegir-lo, el pots marcar com a "fet" i així podràs tenir la safata d'entrada buida.

Esborranys[modifica]

Dins l'apartat esborranys s'hi guarden tots els esborranys de correus que hagis fet. Pots editar-los i enviar-los des de la pestanya.

Enviats[modifica]

Dins l'apartat enviats pots veure tots els correus que has enviat i els pots reenviar