Usuari:MMAP (Miquel Mas Architecture Projects)

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Estudi Mmap


Miquel Mas Architecture Projects és una consultoria tècnica de serveis d’arquitectura amb una cartera de clients privats i públics, que ha projectat edificis per a equipaments, edificis d'habitatges, rehabilitacions i obres d'interiorisme des de l'any 1992. Aquest mateix any, l’arquitecte fundador Miquel Mas Cardona iniciava la seva carrera com a professional de l’arquitectura. Construint-se així l’any 2004 la societat professional Miquel Mas Arquitectes, SLP juntament amb Carmen Pérez i Maria José Bertolin. La seva seu social es troba situada al centre de Vilanova i la Geltrú i actualment té un segon estudi a la població de Sitges.  

Nom Miquel Mas Architecture Projects
Any de fundació 1992
Estatus legal Empresa privada
Seu Central Vilanova i la Geltrú, Barcelona

Projectes més destacats [modifica]

L’any 2004, mesos més tard de la fundació de la societat, guanyen el seu primer concurs per a la construcció del CEIP Alella. Posteriorment han guanyat els concursos per a la construcció d’habitatges socials a Flix, l’escola Bressol al barri del Congost de Granollers, el Parc de Bombers de Santa Coloma de Farners, el Centre de Comunicacions del CE El Segre a Lleida i el projecte del nou Espai Jove i Sala Polivalent a Vilanova i la Geltrú, entre d’altres. 

En col·laboració amb els estudis Artigas-Sanabria, Lluís Cantallops i Taller 3, són finalistes al concurs per a la reordenació del PERI Eixample de Mar de Vilanova i la Geltrú, participant posteriorment en la redacció del projecte per a la construcció d’un conjunt d’habitatges de promoció privada (finalistes a la II Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Penedès i Garraf). 

A més a més, han estat seleccionats per a les següents exposicions; Mostra d’Habitatges Socials de Catalunya a la seu del COAC de Reus, Exposició d’obres seleccionades en categoria d’habitatges de nova planta residencial plurifamiliar de la II Triennal d’Arquitectura del Baix Llobregat, Penedès i Garraf i a la Tercera Mostra d’Arquitectura del Maresme. 

Disposen d’una llarga experiència en la redacció de projectes d’obra privada residencial, destacant-ne el projecte de Reforma de la casa Alayo de Vilafranca del Penedès (inclosa dins el Pla de Catàleg del municipi) com a edifici plurifamiliar, i les cases Escoda a Cerdanyola del Vallés, G+G de Vallpineda a Sitges o la casa B+G a Cubelles. 

El projecte de la reforma del Club Nàutic de Vilanova i la Geltrú, que ha de remodelar completament les seves instal·lacions, es un dels darrers treballs encara en fase de projecte.

Col·laboradors[modifica]

Treballen amb una àmplia xarxa de col·laboradors de diferents àmbits segons les necessitats de cada projecte, amb la intenció de crear un producte de màxima qualitat.

En l’actualitat estan desenvolupant una segona línia de treball per donar un servei integral de 360º, pel que col·laboren amb una àmplia xarxa de proveïdors de la zona, per donar el millor servei. 

Vegeu també[modifica]

Mini Arquitectura[modifica]

És una iniciativa que MMAP va dur a terme per primera vegada l’any 2007 en col·laboració amb l’escola Els Costerets, de Sant Pere de Ribes i que amb posterioritat, ha anat desenvolupant-se en petit format tant a l’estudi com fora amb nens de diferents edats. 

És un espai per que els nens desenvolupin la seva creativitat dins del marc del disseny arquitectònic, amb la intenció de sensibilitzar-los en l'ús de les formes, la composició volumètrica i la utilització del color. Familiaritzar-los també amb el seu entorn arquitectònic més immediat, tot introduint-los en el concepte de l'escala, l'estructura, la utilització de materials i la distribució dels espais, formant part del procés creatiu de l'arquitecte. Les formes de la naturalesa com a font d'inspiració de l'arquitectura i el respecte pel medi ambient com a fil conductor del projecte. Fomentant el treball en equip, tot participant en un projecte col·lectiu on cadascú desenvolupa una tasca específica, en el context d'un estudi d'arquitectura. 

Webs i correu electrònic de contacte[modifica]

www.mmap.es

www.miquelmas.com

http://miniarquitectura.wordpress.com/

https://www.linkedin.com/in/miquel-mas-cardona-46454313

https://www.instagram.com/mmap_architecture/

https://www.facebook.com/MIQUEL-MAS-ARQUITECTES-196393672048/