Usuari:Mcapdevila/Administració remota

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

En informàtica, es considera Administració Remota a la funcionalitat d'alguns programes que permeten realitzar certs tipus d'accions des d'un equip local i que aquestes s'executin en un altre equip remot.[1]

Per exemple, amb una eina o aplicació d ' administració remota , el responsable d'una xarxa informàtica pot accedir a una altra ordinador per veure si aquesta té problemes, sense necessitat de moure del seu escriptori.[2]

Programes d'Administració Remota[modifica]

«AnalogX TSDropCopy»: És una eina simple, però extremadament útil per a tots aquells administradors de servidors que accedeixen als mateixos mitjançant els serveis de terminal remota de Windows 2000. Programa Lliure.

«EMCO Remote Desktop»: És una eina d'administració que permet connectar-se a un PC remot i interaccionar amb el mateix. Programa de pagament.

«EpAssist Personal Assistant v2.01»: Permet revisant el correu electrònic de la teva oficina a l'ordinador de casa teva, o revisar el correu electrònic de casa teva des de la casa dels teus amics, o demanant-li a la teva màquina que et envieu[Cal aclariment] fitxers específics. Ara és un programa de pagament.

«Ideal Administration 4.40»: Ideal Administration ofereix una estació d'administració centralitzada per als dominis basats en Windows NT/2000, on el treball com a administrador serà molt més senzill. Programa de pagament.

«Mobile Administrator 1.0.25»: Mobile Administrator permet tenir control del teu ordinador des de qualsevol lloc usant dispositius portàtils com ara Palm Pilots, PC basats en Windows CE, Telèfons Cel lulars i qualsevol dispositiu WAP disponible connectat a Internet. Programa de pagament.

«PC Remote Control 4.0.0.180»: PC Remote Control és una petita aplicació que permet controlar un PC a través de diferents procedències. Programa de pagament.

«Radmin Remote Administrator 3.4»: Remote Administrator permet gestionar via Internet qualsevol ordinador com si l'hi tingués al costat. Es poden executar programes, transferir fitxers i fins i tot reiniciar o apagar la màquina remota. Actualment de pagament i disposa d'una versió d'avaluació, mitjançant la qual pots experimentar durant 30 dies l'aplicació sense restriccions.

«Remote Shutdown 1.0»: Remote Shutdown et brinda la possibilitat de poder reiniciar qualsevol sistema NT/2000/XP remotament si tens drets d'administrador de xarxa.

Vegeu també[modifica]

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]