Usuari:Mcapdevila/Casella de selecció

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Grup de checkboxes per seleccionar ingredients opcionals d'una Pizza.

EN CATALÀ EL TERME CORRECTE ÉS CASELLA DE SELECCIÓ. NO SÉ CANVIAR EL TÍTOL DE L'ARTICLE.

http://www.termcat.cat/ca/Cercaterm --> checkbox

Element d'un quadre de diàleg que permet a l'usuari seleccionar un o diversos paràmetres entre un grup de possibilitats no exclusives.

Control interactiu de forma quadrada que per mitjà d'una marca de selecció permet activar o desactivar un o diversos paràmetres d'entre un grup d'opcions no exclusives.

En informàtica, una casella de verificació (també conegut com a checkbox, tickbox, o tick box) és un element de la interfície gràfica d'usuari (widget) que permet a l'usuari fer seleccions múltiples d'un conjunt d'opcions.[1]

Normalment, els checkbox es mostren a la pantalla com una caixa quadrada que pot contenir un espai en blanc (per desseleccionar) o una marca de revisió o una X (per seleccionar) una opció independentment de les altres. Al costat del checkbox normalment es mostra un text descriptiu del significat de l'opció. Invertir l'estat d'un checkbox es realitza fent clic amb el ratolí sobre la caixa o el seu text associat, o usant una drecera de teclat.

Vegeu també[modifica]

Nota[modifica]

  1. Matthew MacDonald. Pro Silverlight 4 in C#. Apress, 31 juliol 2010, p. 161–. ISBN 9781430229797 [Consulta: 26 març 2011]. 


A Wikimedia Commons hi ha contingut multimèdia relatiu a: Mcapdevila/Casella de selecció