Usuari:Medol/Concursos/Més dones independents

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Més dones independents

Dones destacades
Amical Wikimedia proposa, amb motiu de la celebració de diverses independències en països de l'Orient Mitjà i Àsia, la creació i millora de diverses biografies de dones.
Del 15 de juny al 15 de juliol
Més dones independents
Comença2021-06-15
Acaba2021-07-15
Criteris
enllaçat des de Viquiprojecte:Concursos/Més dones independents/Llista
Punts
  • 0,005 punts per cada octet (caràcter) afegit


  • 0,02 punts per cada paraula afegida


  • 50 punts extra si s'afegeixen més de 500 paraules a l'article


  • 5 punts per cada fitxer multimèdia afegit (15 si és propi), sense superar els 30 per article


  • 3 punts per cada referència bibliogràfica afegida, i 1 punts per reutilitzar una referència ja existent
Progrés col·laboratiu
0
kilobytes
s'han afegit
0
paraules
s'han afegit
0
referències
s'han afegit
0
imatges
s'han afegit

Participants

Per què?

Enguany es celebren les independències de diversos països de l'Orient Mitjà i Àsia. Per tant, volem oferir una mirada femenina allunyant-nos del punt de vista europeu. Des d'Amical Wikimedia proposem la creació i millora de diversos articles de dones, que van viure aquests processos.

Què cal fer?

  Crea un article nou de les llistes de biografies i segons els criteris propostes. També pots ampliar-ne els ja existents si tenen marge de millora.
  Quan el tinguis enllestit, simplement publica l'article.
  Repeteix amb nous articles tantes vegades com et sigui possible!
  Comparteix, si ho vols, la feina feta a les xarxes socials: etiqueta'ns als comptes @Viquipedia (Twitter i Mastodon) o @laviquipedia (Instagram) i ens en farem ressò! Pots utilitzar l'etiqueta #DonesIndependents i veure si hi ha interaccions d'altres usuaris!

Com puc participar-hi?

  Requisits
Només has de disposar d'un compte d'usuari i fer clic al botó d'inscripció del concurs que trobaràs més amunt. Si no tens compte encara, fes clic aquí.
  Terminis
Des de les 00:00 UTC+2 del 15 de juny fins a les 23:59h UTC+2 del 15 de juliol de 2021.
  Criteris de puntuació
Comproveu-los a la infotaula de la dreta!
  Sistema de punts
El sistema de recompte automàtic, pel qual no has de patir de res. T'hi apuntes i participes, res més! No obstant, addicionalment podeu fer servir l'etiqueta #DonesIndependents per fer seguiment de les edicions que s'estan duent a terme.
  Editar millor
A continuació trobaràs un breu vídeo per iniciar-te en l'edició viquipedista i, a més a més, t'oferim un espai on resoldre dubtes que et puguin anar sorgint mentre participes al concurs.

Vídeo sobre com editar la Viquipèdia (7.28 min)
Tinc dubtes, m'ajudeu?

La llista de biografiades

A continuació trobareu les llistes de dones que proposem per crear en aquest concurs. Hi trobareu el nom al país que li correspongui. Els enllaços vermells corresponen a aquelles dones que no tenen article en català. Us animem també a editar els articles que tinguin marge de millora o bé que no disposin de cap referència.

Turkmenistan Bahrain Bangla Desh
Filipines Síria Jordània
Xina Líban Mongòlia

Resultats

Premis

Els dos participants amb més puntuació al final del concurs rebran un premi encara per determinar. Són detalls d'agraïment, però si us plau, tingueu en compte que la Viquipèdia és un projecte on involucrar-s'hi per plaer desinteressat, no pels premis o regals.

Coordinació

Aquest concurs està organitzat i coordinat pel Amical Wikimedia, l'entitat independent i sense ànim de lucre que promou la Viquipèdia i els seus projectes germans. El concurs s'emmarca en la iniciativa global Viquidones per revertir el biaix de gènere enciclopèdic en català.