Usuari:Qoqjan/Entrenador de la Selecció Brasilera de Futbol

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula de càrrec políticQoqjan/Entrenador de la Selecció Brasilera de Futbol

Entrenadors de la Selecció Brasilera de Futbol, contenint informacions sobre la durada del comandament i dels seus assoliments en les partides i en les competicions disputades, a més d'estadístiques diverses.

La primera llista resumeix els entrenadors considerats titulars de la Selecció, o sigui, responsables, fins el tancament del període de comandament, per la major part de les partides de l'equip.

Les dates d'inici i terme relacionades a cada entrenador diuen respecte a les dates de les partides inicial i final del període en que la Selecció va estar sota el seu comandament. Per tant, no es refereix a la data de la contractació o dimissió de l'entrenador per la Confederació Brasilera d'Esports o la Confederació Brasilera de Futbol. Les durades dels comandaments en dies són calculades, en la llista, a partir de la diferència entre les dates del terme del comandament i de l'inici d'aquest. Si fossin contats els dies del calendari de cada període, tots els entrenadors tindrien el seu número de dies presentat acrescido en una unitat.[1] partir d'aquest torneig, l'aprofitament dels entrenadors va ser calculat seguint aquest criteri.

Referències[modifica]