Usuària:RosannaM

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Coordinant contribucions

En una de les meues classes tracte Wikipedia-Viquipèdia, però quasi ningú té l'experiència d'haver-hi editat contingut. Un dels objectius del mòdul és que amplien i aprofundisquen en el seu coneixement de la "filosofia" wiki, amb continguts tant teòrics com pràctics. Les col.laboracions reglades dels estudiants es produiran entre finals de setembre i principis d'octubre. Confie que més d'un continue col.laborant, al marge de les activitats requerides per l'assignatura.

Fins el moment he coordinat la participació dels estudiants de forma anònima, però he pensat (un poc tard, en el cas de la Viquipèdia) que seria més positiu per a tots informar de les particularitats de les nostres contribucions.

Agraïsc molt les orientacions que diversos administradors i viquipedistes ens han proporcionat per a millorar la nostra participació, la seua paciència amb les experiències d'iniciació de tots i la bona acollida que han rebut les nostres peticions d'ajuda.

Presentació

Em dic Rosanna Mestre i el meu interés per Viquipèdia és tant personal com professional. Sóc professora de l'àrea de Comunicació audiovisual en una universitat del País Valencià. Impartisc docència a estudiants de la titulació de Comunicació audiovisual. Des de fa anys (curs 2002-03) incloc continguts relacionats amb els llocs wiki en general, i amb Viquipèdia en particular, en una de les meues classes sobre comunicació interactiva.

Si bé la meua atenció a Viquipèdia és intermitent i no dispose de molt de temps per a col.laborar-hi, a més dels seus continguts enciclopèdics m'interessen molt les dinàmiques de treball col·laboratiu del projecte, continue amb gust la seua expansió i contínuament aprenc coses noves.