Usuari:Solde/2012 Discussions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Petició de traducció[modifica]

Modificació coordenades[modifica]

Bon dia, Solde: M'entretinc arreglant coordenades de la provincia de Barcelona que surten a la de Lleida (tanta feinada que vas tenir obrint aquelles pàgines!!). Un cop trobat el "truquet", es va ràpid.

Posar "type:mountain" és com dir "scale:50000". Amb aquesta escala, alguna vegada, no apareix el topònim de la pàgina al mapa ICC. En canvi sí apareix a escala 25000. Llavors sustitueixo "type:mountain" per "scale:25000" (podría posar "type:glacier" i donaría el mateix resultat).

Per cert: sempre que vaig, mitjançant les coordenades, al ICC, l'aplicació em demana confirmar la longitud. Antigament, no fa pas gaire, anava directament a l'escala indicada. Tú també t'hi trobes?. Això alenteix molt el procès.--Isidre blanc (disc.) 10:26, 8 gen 2012 (CET)

Educació especial al Solsonès[modifica]

Hi ha dos problemes: 1. Que aquest article difícilment es pot salvar ja que sembla de totes totes un treball inèdit. 2. Que aquest tipus d'usuaris no solen estar interessats en col·laborar a la Viquipèdia, només solen voler divulgar el seu projecte. Dit això, deixa-li un missatge a veure si m'equivoc en algun dels dos punts ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 18:18, 9 gen 2012 (CET)

Manquen referències a Blender (revista)[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Blender (revista).

Si afegèsssis la plantilla Infotaula de publicacions periòdiques l'article seria molt millor. Pots trobar un exemple a l'aritcle sobre el diari Avui. Si vols ajuda, envia'm un missatge--Flamenc (disc.) 23:29, 11 gen 2012 (CET)

S'ha millorat molt, hi he afegit uns petits detalls hi he tret l'enllaç cap a la foto que no és pas disponible, malauradament, a la viqui. Fins a la propera i salut.--Flamenc (disc.)
Podries referenciar també Bou de Solsona i Drac de Solsona? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:03, 20 gen 2012 (CET)

Usuari/Traduccions[modifica]

Si noi, se'm va passar, és la segona vegada que em passa; però aquesta pàgina desapareixerà avui mateix, estic treballant en les traduccions i després ja la poso al seu lloc i en demanaré la destrucció. Mercès per avisar-me. --joc (disc.) 11:28, 17 gen 2012 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina Granja Binefa[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Granja Binefa», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 19:04, 25 gen 2012 (CET)

The Final Cut[modifica]

Què et sembla passar The Final Cut a votació, ja fa molt que s'està avaluant i no sembla que hi hagi més comentaris --Arnaugir 19:45, 30 gen 2012 (CET)

Cereals dels 1000[modifica]

volem pujar una miqueta i millorar els articles dels 1000, ja vas ajudar al seu temps a uns quants article, podries mirar-te ordi i civada i veure si pots fer-los créixer? Gràcies --barcelona (disc.) 18:01, 12 feb 2012 (CET)

Presa de decisió[modifica]

Hola Solde, hem obert una presa de decisió per mirar de consensuar una interpretació clara de les polítiques d'admissibilitat per a articles curts, sense referències que en verifiquin una cobertura significativa en fonts fiables o només de dades estadístiques. La idea és primer mirar de resumir tot el que ja s'ha discutit sobre el tema, per, en una segona fase, consensuar què fer amb alguns articles tot mirant d'interpretar les polítiques existents. Com que això afecta a alguns articles que has creat tu ens aniria molt bé que ens ajudassis a completar la presa de decisió i donar el teu punt de vista sobre cada un dels casos plantejats. Moltes gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:55, 19 feb 2012 (CET)

Moltes gràcies a tu pel teu interès. Necessitam la veu de totes les persones implicades per tal d'arribar a un consens. A veure si ho aconseguim, que si no, la cosa acaba essent com el Guadiana ... Pau Cabot · Discussió 12:04, 24 feb 2012 (CET)

Cap Arcona[modifica]

Vaig veure que has millorat la meva traducció d'aquest article. Pots donar una altra mirada per treure la Plantilla:Millorar traducció ? Moltes gràcies Vatekor (disc.) 14:02, 24 feb 2012 (CET)

Re: Monuments, Coordenades, Solsonès[modifica]

Jo compto que hi ha més feina a posar coordenades que la que podem fer, o sigui que molt benvingut.

Les llistes les està ampliant en Vriullop a partir de l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat. Crec que ha començat per les comarques amb més monuments, però li hauries de preguntar a ell quan compta amb tenir fet el Solsonès. Potser accepta peticions per posar-lo al davant. Mentrestant, potser vols començar amb l'Alt Urgell, que no et queda gaire lluny i que ja té les llistes ampliades però molt poques coordenades.--Pere prlpz (disc.) 16:39, 29 feb 2012 (CET)

No sé si hi has tingut alguna cosa a veure, però en Vriullop ha ampliat avui la llista de monuments del Solsonès.--Pere prlpz (disc.) 21:00, 1 març 2012 (CET)
Hi ha previst un concurs pel setembre, com l'any passat. Jo estic dubtant entre esperar-me a carregar-les totes les fotos pel concurs o carregar-ne abans una de cada monument per posar-la a la taula i carregar la resta pel concurs. Suposo que dependrà sobretot del temps que tingui.--Pere prlpz (disc.) 23:27, 1 març 2012 (CET)

100[modifica]

Gràcies, ha estat un treball col·laboratiu. --MarisaLR (disc.) 19:24, 1 març 2012 (CET)

Assassin's Creed II[modifica]

Hola, en algun moment que tinguis lliure, si vols podries passar-te per la votació de l'article Assassin's Creed II i donar el teu vot, encara que sigui negatiu, es que porta més de 3 mesos i mig i m'agradaria arxivar-lo. Gràcies.--Mbosch (会話) 17:01, 2 març 2012 (CET)

He traduït un gran nombre de referències, bàsicament cite web, que hi havia moltes. No se si ja està solucionat o queda alguna altre referències que s'hauria de traduir.--Mbosch (会話) 18:05, 3 març 2012 (CET)

Gegants[modifica]

Hola Solde, podries passar a referenciar Gegants de Solsona? Gràcies! Pau Cabot · Discussió 11:37, 4 març 2012 (CET)

Mutua de propietarios[modifica]

Després de les referencies que he afegit, podries canviar al teu vot respecte esborrar Mutua de propietarios? --Jordiferrer (disc.) 02:02, 10 març 2012 (CET)

La Covil (Campelles)[modifica]

L'autor em demana ajuda per la foto d'aquest article. No se veure per què no es veu. Gràcies de nou. --Pallares (disc.) 11:41, 21 març 2012 (CET)

El Far d'Empordà[modifica]

Hola Solde! Volia comentar-te que fa un mes es va proposar per a esborrar ràpidament la Categoria:El Far d'Empordà que vas crear fa uns anys. Segons les normes de VP:CSR l'hauria d'esborrar ja, però he vist que no t'havien avisat. Si vols donar-hi un cop d'ull, encara és allà.--Àlex (Discussió) 13:41, 23 març 2012 (CET)

The Final Cut[modifica]

The Final Cut ja és article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 19:10, 25 març 2012 (CEST)

Masies[modifica]

Et comento el motiu pel que he posat destrucció diferida en alguns microesborranys de masies. La informació de pat.mapa és lliure, segons el seu avís legal. Estic madurant la creació automàtica d'articles a partir de les llistes de monuments, la informació de pat.mapa amb les seves dues seccions de descripció i història, i la infotaula de patrimoni cultural. Encara necessito temps per desenvolupar-ho, però seria només per articles nous no existents. Si vols ampliar-los, cap problema, treu l'avís i pots copiar lliurement el text de pat-mapa. --V.Riullop (parlem-ne) 11:45, 8 abr 2012 (CEST)

Resposta[modifica]

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Solde. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 09:53, 25 abr 2012 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Per cert, he utilitzat {{Location map Espanya Catalunya}} en lloc de {{Location map Catalunya}} perquè aquest segon no és precís. Els pobles del litoral cauen al mar. --V.Riullop (parlem-ne) 09:56, 25 abr 2012 (CEST)

Carreuons[modifica]

Per si t'hi tornes, a trobar, "carreuons" són carreus petits, un element de fàbrica de carreuons és un element fet unint carreuons.[1] Bona feina.--Pere prlpz (disc.) 16:23, 17 abr 2012 (CEST)

Sortir, no surt ni al DIEC ni al Termcat com a carreuó, però és el diminutiu de carreu (que sí que surt al DIEC), i fàbrica de carreuons ho he vist escrit en algun altre lloc.
Veig que a carreu en parla anomenant-los "carreus petits". No posaria la mà al foc sobre si les dues formes són correctes, però en qualsevol cas el sentit és aquest.--Pere prlpz (disc.) 16:48, 17 abr 2012 (CEST)
Una altra cosa que he vist a les revisions: compte que l'Hospitalet de Llobregat no és al Baix Llobregat. Bona feina.--Pere prlpz (disc.) 13:39, 26 abr 2012 (CEST)

Re: The Division Bell[modifica]

Ei, de fet ja els he mirat i em sembla que estan en la línia dels anteriors (excel·lent). Si no hi he dit res és perquè no tinc res a dir. Però me'ls tornaré a mirar ;-)--Arnaugir 13:59, 26 abr 2012 (CEST)

Gibons[modifica]

És que m'ENCANTA el gibó de Müller... És broma :-). Moltes gràcies per indicar-m'ho, ara trec un dels dos "clons". – Leptictidium nasutum 15:52, 2 maig 2012 (CEST)

A la fase III no apareix cap resultat perquè l'enllaç ja no funciona amb el castellà... Espero que algun dia torni a funcionar. Si tens ganes d'ajudar, et deixo alguns exemples de primats individuals que ens anirien bé:

Pots posar-los a la "Categoria:Primats individuals". Fins aviat!– Leptictidium nasutum 11:40, 3 maig 2012 (CEST)

És la famosa "panxa de la felicitat". – Leptictidium nasutum 12:36, 3 maig 2012 (CEST)

El Celler d'Espectacles[modifica]

Crec que l'article ha millorat, però encara no n'acab de veure clara la seva admissibilitat. A mi em sobren els paràgrafs dels àmbits i de les línies d'actuació, que són tretes de la seva web i tenen un caràcter més propagandístic que enciclopèdic. Jo centraria l'article en les fonts externes i miraria de trobar fonts que, a més d'externes fossin secundàries. Pau Cabot · Discussió 13:28, 4 maig 2012 (CEST)

A Momentary Lapse of Reason[modifica]

A Momentary Lapse of Reason ja és article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 16:13, 5 maig 2012 (CEST)

The Division Bell, també és de qualitat.--Mbosch (会話) 00:50, 10 maig 2012 (CEST)

Viquiprojecte musical[modifica]

Ei!! Bona idea... però et referies a nivell mundial o local? He creat alguns àlbums i artistes locals recents Joan Dausà i els Tipus d'Interès, Jo mai mai (àlbum), 11 de novembre (àlbum) i The Mamzelles. Però hi ha tanta poca informació i taaaant repetitiva que es fa difícil XD -- Vinals (xerrem) 17:52, 13 juny 2012 (CEST)

Jo m'apunto. Jo sóc partidari de centrar-nos en crear nous articles pels locals a partir dels diferents números de l'Enderrock, el diari Ara, l'Sputnick o No me la puc treure del cap. Jo n'he fet un bon reguitzell d'articles o ampliacions, però en tinc molts pendents. Jo tinc en ment diversos articles que no m'he atrevit com el Concert de Lluís Llach al Camp Nou l'any 1985. I l'altre, és obrir la via de les traduccions de grups, gires i discs de grups consagrats anglesos o mainstream. Són dos vies d'actuació que jo m'hi apunto. I un article agosarat que el tinc com a projecte és Història de la música moderna en català (a partir del núm. 200 de l'Enderrock).--KRLS , (disc.) 18:41, 13 juny 2012 (CEST)
Podem fer-lo general i així ens podem centrar en tot, jo estic més interessat inicialment en els artistes locals però en algún dels que conec internacionals perquè no... Jo a finals de mes m'hi podré centrar més. -- Vinals (xerrem) 18:51, 13 juny 2012 (CEST)
Ep!! tot el que dieu em sembla collonut! :-) Jo pensava en una cosa més general, ja que a la viqui en català ens falta força artistes i discos "de primer nivell internacional" (per exemple, només tenim 1 disc dels Dire Straits, ens falten la majoria del Michael Jackson, o no tenim cap article de les gires dels U2); no obstant, també m'agrada la idea de desenvolupar més la música en "català"!. Com ens organitzem? Tirem endavant un Viquiprojecte:Música? (n'he creat un trist inici ;-) ). --Solde (disc.) 22:29, 13 juny 2012 (CEST)
A mi em venia de gust fer artistes i discs catalans, entenc que les gires en la majoria dels catalans els hauriem de tractar dins d'artistes, perquè no se si hi haurà tanta informació. Sobre internacional... podem fer un llistat d'artistes com Michael Jackson, U2, Madonna, etc. jo fa temps que vaig iniciar la traducció de Lady Gaga però em vaig quedar a mitges. Podem posar un llistat d'articles internacionals que estiguin ben elaborats d'altres viquis i un llistat d'articles que no estiguin tan bé o que no existeixin (com els catalans) i que els vulguem fer de recerca propia.
Jo tinc aquesta llista de catalans per ampliar i per fer. També podem mirar si tenim les plantilles i infotaules com cal o si cal modificar-les, això ho hauriem de mirar abans de posar-nos a fer molts articles, no? Sabeu si tenim una plantilla per fer això Anna_Roig_i_l'Ombre_de_ton_chien#Discografia? per exemple. -- Vinals (xerrem) 22:54, 13 juny 2012 (CEST)

Jo ho enfocaria en dos vessants: per un costat tot el temà "català", que em sembla molt bona idea de tirar endavant. I per l'altre, podem anar adaptant plantilles, unificant criteris, etc, que serviran per més endavant, atacar la part més internacional. Què hi dieu? Solde (disc.) 08:46, 14 juny 2012 (CEST)

Em sembla perfecte. Això si, jo fins a finals de mes no m'hi podré ficar del tot XD -- Vinals (xerrem) 09:53, 14 juny 2012 (CEST)
Jo sí, que acabo demà. Hauríem de començar amb llistes d'articles i plantilles (unificar criteris).--KRLS , (disc.) 11:07, 14 juny 2012 (CEST)

Plantilla:Cita UIAA4000[modifica]

Hola. Em penso que aquesta plantilla té trencat l'enllaç, ja que no aconsegueixo veure la llista. El que no sé és com adobar-ho.--Moises (disc.) 19:29, 17 juny 2012 (CEST)

Si, em motiva força. De fet sovint he pensat que caldria fer un portal de muntanyisme (per poder incloure subportals d'alpinisme, escalada, excursionisme, senderisme, trekking, esquí de muntanya, espeleo, etc), tot i que no estic gaire segur de com fer-ho. L'inconvenient, és que per diversos motius, no puc dedicar temps de manera constant a la Viquipèdia, però faig el que puc quan puc. Tanmateix tinc algunes idees per millorar algunes plantilles de muntanyes, collades, etc, però em manquen recursos tècnics per fer-ho. ;-) --Moises (disc.) 20:07, 18 juny 2012 (CEST)

Lluís-Xavier Gonzàlez i Villaró[modifica]

No acab de veure clara l'admissibilitat d'aquest personatge. La major part del text està referenciada en la nota biogràfica del propi ajuntament i jo no he vist que hi hagi cap font fiable que hagi fet una cobertura significativa del biografiat. Pau Cabot · Discussió 12:51, 12 jul 2012 (CEST)

Bé, miraré de fer-ne el seguiment ... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:06, 13 jul 2012 (CEST)

Manquen referències a Lletrista[modifica]

Hola Solde/2012 Discussions,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Lletrista. --Pau Cabot · Discussió 11:31, 24 jul 2012 (CEST)

Lletrista, perfecte. La biografia ja te vaig dir que no l'acabava de veure gaire clara... Bona feina! Pau Cabot · Discussió 17:18, 24 jul 2012 (CEST)

L'alcalde següent[modifica]

Bona feina amb l'alcalde de la Seu, però quan el proponent arribi a l'alcalde següent, Joan Ganyet i Solé pot ser que el proposi també. Estaria bé si t'hi poguessis avançar.--Pere prlpz (disc.) 19:44, 9 ago 2012 (CEST)

Excursionisme[modifica]

Afició sí, però ja fa molt que no l'exerceixo gaire. Bàsicament el que es pot fer amb canalla, i només de tant en tant.--Pere prlpz (disc.) 11:53, 20 ago 2012 (CEST)

I parlant de muntanyes, has vist el que vaig dir a Discussió:Puig de Pastuira?--Pere prlpz (disc.) 16:47, 23 ago 2012 (CEST)

Viquiprojecte:Monuments/Llistes[modifica]

Viquiprojecte:Monuments/Llistes l'actualitza el bot d'en Vriullop. No cal actualitzar-la a mà.--Pere prlpz (disc.) 09:54, 29 ago 2012 (CEST)

Article en avaluació[modifica]

Hola! Doncs actualment només tinc estones curtetes entre feina i feina per dedicar-m'hi, per tant malament rai... --Enric (discussió) 10:52, 29 ago 2012 (CEST)

Me l'he acabat de mirar i ja no hi veig cap falta lingüística, tot i que hi ha algunes coses que canviaria però només són preferències personals. Per mi, la votació ja pot continuar.– Leptictidium nasutum 08:26, 30 ago 2012 (CEST)
Fet Fet!Leptictidium nasutum 10:36, 31 ago 2012 (CEST)

Imatges de portades de discos de Pink Floyd[modifica]

Hola. T'acabo de marcar per destrucció les imatges de portades d'àlbums, que d'acord amb Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Imatges de cobertes i portades no podem tenir amb la nostra política d'exempció.--Pere prlpz (disc.) 10:34, 30 ago 2012 (CEST)

Amb la llei actual, probablement no podem il·lustrar els articles de discs, ni tampoc els de còmics, ni els de videojocs, ni els de pintors, escultors i dibuixants actuals, ni els arquitectes actuals en estats sense llibertat de panorama...
Potser si hi hagués més gent treballant en això de les imatges es podrien fer polítiques que apuressin més el que permeten les lleis, a canvi de tenir un major control sobre el que fem i justifiquem, però això ho tenim molt malament. Per exemple, la decisió sobre portades encara no està explicada a les pàgines sobre polítiques, i això que ja té cinc anys.--Pere prlpz (disc.) 15:19, 30 ago 2012 (CEST)

Fira de la cirera d'en Roca[modifica]

El veig una mica justet, només referenciat amb notícies i agendes. En Joan Amades o qualque altre llibre en xerren? Pau Cabot · Discussió 16:07, 3 set 2012 (CEST)

Propostes d'articles a fer (VP:UAAD)[modifica]


Si desitgeu parar de rebre aquests missatges, o canviar de temes, traieu el vostre nom de Viquiprojecte:Un article al dia/subscripcions.


Meddle[modifica]

L'article Meddle ja és de qualitat, felicitats. On hi hauria d'haver la imatge dels disc, només hi ha un enllaç en vermell, no se si te l'han elimant? Em sona que hi havia una foto.--Mbosch (会話) 14:10, 22 set 2012 (CEST)

Centre d'Estudis de Temes Contemporanis[modifica]

No ho veig gens clar. No crec que amb el que hi ha ara basti per a verificar-ne la seva admissibilitat, però tampoc no sé on trobar més fonts. Potser no hi són ... Pau Cabot · Discussió 15:03, 8 oct 2012 (CEST)

Arctoperlari[modifica]

Hola! He reanomenat l'article, però no hi ha cap ficada de pota. Això sí, estaria bé que fos una miqueta més llarg (dues o tres línies més), ja que tal com està ara no crec que compleixi el requisit de "contingut significatiu". – Leptictidium nasutum 22:53, 9 oct 2012 (CEST)

Ganes en tinc... El que passa és que de temps vaig ben just :-) Intentaré trobar una estoneta per fer-ho, però no puc garantir-te res.– Leptictidium nasutum 21:03, 16 oct 2012 (CEST)

Territori Català Lliure[modifica]

Hola Solde, no et preocupis amb allò del format. El que passa és que m'agraden les coses una mica homogènies, i abans de que apareguessis a l'article anàvem ficant les notícies d'una manera. Per tant, jo només a les teves notíces els hi he fet uns petits canvis perquè s'assemblin a les anteriors. Ja et dic, són paranoies meves, no cal que en facis cas. El que potser sí que hauries de veure és que no cal ficar nom a la referència si aquella referència no serà usada més, no? Gràcies i bona feina! Tuamir (disc.) 14:50, 19 oct 2012 (CEST)

Animals[modifica]

Molt millor!!--Arnaugir 19:50, 23 oct 2012 (CEST)

La Vaca[modifica]

Hola Solde: La meva edició al carnaval de Solsona era per a completar la proposta feta per en Paucabot. Crec que seria millor que contactessis amb ell per arribar a algun acord i centralitzéssiu les converses a la discussió de la Vaca. Salut! --Bestiasonica (disc.) 20:18, 30 oct 2012 (CET)

votar[modifica]

hola, apart de seguir amb els pics de la SOIUSA, que és important (no sé si has vist les darreres notícies sobre articles de toponímia geolocalitzats, ens deixen força bé, mira la taverna!), potser voldràs votar a la segona ronda dels articles bonificats del projecte 1AD, on també participes (i on evidentment t'animo a seguir!) la feina és inacabable...--barcelona (disc.) 09:55, 4 nov 2012 (CET)

Zífid de dents de pala[modifica]

Moltes gràcies per passar-me l'enllaç, tot i que ja coneixia la notícia. Si s'haguessin mirat l'article de la Viquipèdia, haurien vista que l'espècie no era considerada extinta... :-)

Resposta[modifica]

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Solde. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 17:09, 6 nov 2012 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Animals (disc)[modifica]

Animals (disc) ja és article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 00:05, 13 nov 2012 (CET)

Ajudes[modifica]

Hola Usuari:Solde, veig que estas fent grans ajudes a wikis que tenen alguna cosa malament. Segueix aixi! --Marcbajona1 (disc.) 16:24, 23 nov 2012 (CET)

Coordenador[modifica]

Bona feina amb les coordenades. Ja vaig netejar les repetitives amb el bot. Ara hi he afegit un cas més: la família de "coor extra" que cal substituir per "coord" afegint el nom. Aquest cas haurà de ser manual. No cal afegir "display=inline" ja que és l'opció per defecte. "Name" i "nom" funcionen igual. --V.Riullop (parlem-ne) 19:43, 23 nov 2012 (CET)

En substituir les plantilles "extra" cal afegir el paràmetre nom. En cas contrari sortiran en el mapa tots els punts amb el mateix títol de la pàgina. Exemples: 1, 2. --V.Riullop (parlem-ne) 11:03, 27 nov 2012 (CET)

Guardó SC'12[modifica]

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2012. Moltes gràcies!
--Arnaugir 10:15, 28 nov 2012 (CET)

Copa de Santa Agnès[modifica]

Hola Solde. No sé com he topat amb l'article de la Copa de Santa Agnès. Porta uns quants mesos esperant la traducció. Caldria fer un esforç per acabar-lo de traduir o sinó crec que el millor serà proposar-ne la seva eliminació... --Davidpar (disc.) 17:01, 7 des 2012 (CET)

Simon and Garfunkel[modifica]

Gràcies per l'ajuda amb els discos! Seguiré treballant-hi. Quan acabi exàmens, si et segueixes portant tan bé, t'ajudaré amb la maleïda Copa de Santa Agnès :)--Arnaugir 19:16, 11 des 2012 (CET)

Espada de Vilardell[modifica]

Benvolgut col·lega, encara he trobat unes referències i he una mica restructurat l'article. Penso que podrem salvar-lo amb els nostres esforts junts, sembla un tema prou important de la lliteratura medieval i picaresca catalana. Com que no trobo just, que tothum coneix Excalíbur, degut a la supremacia de la cultura anglosaxona, ara faig la versió neerlandesa.--Flamenc (disc.) 21:42, 14 des 2012 (CET)

Discografia de Pink Floyd[modifica]

Crec que hauries de presentar Discografia de Pink Floyd a avaluació perquè pot acabar esdevenint article de qualitat. Recorda que les cançons, a poder ser, van en cometes baixes.--Arnaugir 15:13, 15 des 2012 (CET)

Tossal Negre[modifica]

Hola, No se si t'ho haig d'enviar a tu o s'ha d'enviar a un altre lloc. He vist que hi ha 2 articles: Tossal Negre (Conca de Dalt) i Tossal Negre (Cabó) que crec que fan referència al mateix lloc. Em sembla que un el vas crear tu. Moltes gràcies.Herodotptlomeu (disc.) 14:37, 20 des 2012 (CET)

Bones festes[modifica]

Bones Festes i Bon Any nou! --Davidpar (disc.) 19:20, 24 des 2012 (CET)

sense cap pressa...[modifica]

...et voldria recordar que tens No Line on the Horizon com a inacabat. Un gran disc es mereix un gran article ;-)--Arnaugir 20:28, 27 des 2012 (CET)

Quinzena, coordenades i bot[modifica]

Crec que ja he importat amb bot totes les coordenades possibles pels articles de les categories d'articles mancats de coordenades. Si vols posar coordenades a mà als articles que hi queden, pots fer-ho amb la tranquil·litat que no estaràs fent a mà el que pot fer el bot.--Pere prlpz (disc.) 14:22, 29 des 2012 (CET)

Bon any a tu també!--Pere prlpz (disc.) 10:23, 31 des 2012 (CET)

Carnaval de Solsona[modifica]

Ei Solde, estic revisant els eaborranys d'art per la quinzena de la qualitat i n'hi ha uns quants que són articles que vas iniciar tu d'elements del carnaval de Solsona. A mi em sembla que alguns (el xut, el comte de l'Assaltu) ja no són esborranys. Trec la plantilla, si et sembla que cal que continuin com a esborranys ho revertim! Salut i bones festes! ESM (disc.) 15:34, 31 des 2012 (CET)