Usuari:Solde/2013 Discussions

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Copa de Santa Agnès[modifica]

Copa de Santa Agnès sembla una traducció abandonada. Hi estàs treballant?--Pere prlpz (disc.) 17:46, 12 gen 2013 (CET)

Mungay[modifica]

Pots passar per Discussió:Mungay? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 16:31, 24 gen 2013 (CET)

Fet Fet! L'he reanomenat i he adaptat el text, tot i que se'n podria explicar alguna cosa més.--Pere prlpz (disc.) 16:13, 14 feb 2013 (CET)

Comprovar coordenades[modifica]

Estic comprovant les coordenades dels articles i molts del casos estranys que em trobo són dels teus articles (més sovint errors de categories que de coordenades). Et deixo el que jo faig per si t'hi vols posar tu:

  • Posar {{mapa llista coordenades}} en una categoria geogràfica (el paràmetre sub és pels nivells de subcategories).
  • Clicar l'enllaç a OSM o Google maps a la plantilla.
  • Al mapa que surt, veure quins punts estan fora de l'àrea, i si no hi ha un bon motiu perquè hi siguin, arreglar-los.

Normalment, això va força bé fer-ho amb les categories de geografia comarcals o municipals.--Pere prlpz (disc.) 16:33, 5 feb 2013 (CET)

Perfecte, perquè darrerament estic més ficat a Categoria:Manteniment plantilla coord que a comprovar coordenades. A més, hi ha tants milers d'articles amb coordenades que ningú pot aspirar a comprovar-los tots.--Pere prlpz (disc.) 15:32, 14 feb 2013 (CET)

Articles bonificats VP:1AD[modifica]

Hola Solde, podries passar a votar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? La idea és seleccionar els articles més importants que ens manquen. Si els tenim seleccionats, serà més fàcil de saber en quins articles hem de dedicar més esforços. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:05, 9 feb 2013 (CET)

Ok. Gràcies! Pau Cabot · Discussió 16:17, 14 feb 2013 (CET)
Bones, quan tinguis temps i si vols, et podries tornar a passar per Viquiprojecte:Un article al dia/Articles bonificats? S'han afegit molts articles des de la última ronda. Gràcies.--Mbosch (会話) 22:26, 23 març 2013 (CET)

Rasa de la Frau[modifica]

Hola, Solde, com a coneixedor del Solsonès, et demano vegis la pàgina Discussió:Rasa de la Frau i, si et sembla oportú, hi expressis la teva opinió. Gràcies--Isidre blanc (disc.) 14:27, 11 març 2013 (CET)

Iraq[modifica]

Hola, què tal va tot? Tinc una petició per a tu. Estem intentant reactivar el VP:Els 1000, on ocupem el primer lloc a la classificació des de fa bastant temps. Tanmateix, ens hem adormit una mica i els russos i anglesos ens estan atrapant. Tu que t'agrada la geografia, et veuries amb cor de pujar l'article «Iraq» a uns 33.000 octets? Moltes gràcies! – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 08:57, 21 abr 2013 (CEST)

Et necessitem[modifica]

Bona tarda Solde,

Necessitem reforços: https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte_Discussi%C3%B3:Els_1.000#Llista_d.27articles_per_pujar_a_30.000

La teva ajuda, per poca que sigui, serà molt agraïda.

Moltes gràcies!

--Davidpar (disc.) 20:36, 3 maig 2013 (CEST)

Re: Vandalisme[modifica]

Gràcies, cap problema! Quina il·lusió que m'hagin vandalitzat la pàgina d'usuari, això vol dir que ja sóc important! hehehe--Arnaugir (discussió) 10:23, 8 maig 2013 (CEST)

gràcies --barcelona (disc.) 14:41, 8 maig 2013 (CEST)

dia[modifica]

Ja que has pujat dia potser voldràs fer o enllaçar, el tenen moltes viquis i nosaltres no --barcelona (disc.) 19:19, 19 maig 2013 (CEST)

Gegants del Tros de Solsona[modifica]

S'ha proposat per esborrar Gegants del Tros de Solsona, i té molts números d'esborrar-se per falta de notabilitat. Crec que, tant si s'esborra com si no, aniria bé fer un apartat sobre Solsona a l'article gegant (folklore), amb un resum de gegants de Solsona i el que es pugui aprofitar de gegants del Tros de Solsona. Com que segur que tu coneixes el tema millor que jo (que no en sé res dels gegants de Solsona), vols fer-ho tu?--Pere prlpz (disc.) 23:04, 27 maig 2013 (CEST)

Proposta sobre icones de banderes[modifica]

Hola! Estem debatent una proposta per a definir una guia sobre icones de banderes al Llibre d'estil. Com pots imaginar, en un tema com aquest no és senzill arribar a una posició de consens i és per això que estem buscant més veus. Com a participant en previs debats sobre aquest tema, la teva opinió és més que benvinguda: Viquipèdia:La_taverna/Propostes#Llibre d'estil per a icones de banderes. Moltes gràcies.--QuimGil (disc.) 16:41, 4 juny 2013 (CEST)

Re: Reconeixement Amical[modifica]

Moltes gràcies! Una feina de tots!--Arnaugir (discussió) 15:17, 7 juny 2013 (CEST)

Re: Els 1000[modifica]

Me la quedo! fa l'ullet Crec que podré afegir algun apartat de la Viquipèdia en rus, com la secció Freqüència matemàtica... a veure... --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 21:31, 18 juny 2013 (CEST)

Força nuclear forta[modifica]

Si us plau mira el que he afegit a Força nuclear forta, i si creus que no està bé, treu-ho sense cap mirament. Salutacions --MarisaLR (disc.) 13:28, 19 juny 2013 (CEST)
Perfecte! Ara els que queden són per a vosaltres, jo ja no em puc ficar. --MarisaLR (disc.) 09:52, 20 juny 2013 (CEST)

Viquiestrella[modifica]

Et volia felicitar de manera oficial per ser dels que més articles ha agafat dels 1000, per la teva feina en camps sovint ignorats (i fins i tot boicotejats) i per animar-te a seguir editant

Per la feina feta als 1000

--barcelona (disc.) 12:03, 23 juny 2013 (CEST)

Capolatell[modifica]

Ostres, quina mala notícia. No, no hi ha cap procediment (que jo sàpiga). El que tenim és un precedent: Usuari:Jordicollcosta. Pau Cabot · Discussió 11:06, 27 juny 2013 (CEST)

Brahmagupta ‎[modifica]

Hola, He vist que estaves ampliant al matemàtic aquest. Jo havia demanat la traducció de l'anglesa. Si vols la tens aquí i li anem fotent entre els dos.--amador (disc.) 17:37, 22 jul 2013 (CEST)

David Hilbert[modifica]

Hola: Veig que has inclòs la relació dels 23 problemes de Hilbert en l'article. Potser sigui redundant ja que ja existeix un articles específic: Problemes de Hilbert; però no és per això que t'escric. Tant en l'article de David Hilbert com en el dels problemes es diu que estan sense resoldre els problemes 8 i 18. El 8 és obvi: la hipòtesi de Riemann (el Clay Institute ofereix un milió de dòlars a qui la demostri). El 18 no és tant clar: les demostracions de Karl Reinhardt (1928) i de Thomas Callister Halles (1998, demostració assistida per ordinador), em sembla que han deixat el tema resolt. D'altra banda, els problemes 6 (axiomatització de la Física) i 12 (extensió del teorema de Kroenecker-Weber a camps algebraics arbitraris), no tenen, aparentment, una solució clara, com el 4, el 16 i el 23. Potser valdria la pena corregir-ho a tots dos articles. La en-wiki te un on article: Hilbert's Problems.--Ferran Mir (disc.) 20:25, 24 jul 2013 (CEST)

Bona feina. A veure que fan els russos !!. Per cert, com estàs de matemàtiques ?. Jo me'n refio del que he traduït, però no sé si he escrit una bestiesa o una genialitat. Si tu no pots verificar la correcció del contingut, li demanaré que faci un cop d'ull al Ferran Mir, que no tinc el gust de conèixer, però sembla entendre.--amador (disc.) 23:31, 25 jul 2013 (CEST)
Hola. Si no us sembla malament, treure el comentari sobre els problemes resolts/no resolts (dues ratlles) i, quan tingui temps, introduiré al article principal un quadre semblant al de la en:wiki, amb els enunciats, l'estat de la recerca i l'any de resolució.--Ferran Mir (disc.) 09:10, 26 jul 2013 (CEST)
Hola a tots dos! Avui li he donat una repassada matemàtica al article David Hilbert. Li convenia... Mireu-se'l. També he redactat pràcticament nou l'article Problemes de Hilbert amb bastant més informació de la que tenia. Espero que hagi quedat tot bé, sinó ja hem direu alguna cosa.--Ferran Mir (disc.) 11:23, 28 jul 2013 (CEST)
La meva especialitat (i la majoria de les meves aportacions a la wiki) és la història de les matemàtiques. Óbviament, sé alguna cosa de mates, però amb els articles més teòrics de matemàtiques no voldria posar-m'hi. No és el mateix parlar de Felix Hausdorff que esplicar qué és un Espai de Hausdorff! De totes formes, si tens alguna proposta concreta, digues-me-la, i faré el que podré. --Ferran Mir (disc.) 17:50, 30 jul 2013 (CEST)

Proposta de fusió[modifica]

Bon dia, Solde: Què et sembla de treure la proposta de fusió que vas posar a la pàgina Coll dels Llengots? No és que em faci cap nosa, però si no cal que hi sigui, millor treure-la. No creus?. Gràcies. M'he assabentat de la mort d'en Capolatell. Personalment no el coneixia, però sí a través dels seus articles a la Wikipedia. Ho lamento molt. Quan passi per sota el Capolatell de Busa, el recordaré, mentre miro si sóc capaç d'entrellucar la figura del gavatx caigut que ell, amb tanta il·lusió, va descobrir.--Isidre blanc (disc.) 13:33, 8 ago 2013 (CEST)

TDKR Chicago 101[modifica]

Bones Solde! Doncs la veritat és que no sé si aquest procediment està limitat a administradors, mai abans m'havia trobat amb un cas així. Ho comento amb altres administradors, gràcies... Salut! --Judesba (digues...) 20:10, 8 ago 2013 (CEST)

Bones! Ja he exposat el cas; ara a veure quan responen i què diuen. Per cert, em sembla bé millorar els articles, no et pensis! Gràcies per fer-ho. Salut! --Judesba (digues...) 21:13, 8 ago 2013 (CEST)

Re: Teorema d'incompletesa de Gödel[modifica]

Hola, Solde. D'acord, me'l quedo. Segurament agafaré la versió en anglès i, a partir de la traducció que en faci, completaré l'article en català. Hi ha cap data o termini que haguem de complir? Fins aviat! --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 13:36, 26 ago 2013 (CEST)

Hola de nou. He inclòs la secció Història (i les seves subseccions). Encara puc ampliar-lo més amb les noves seccions "Limitacions dels teoremes de Gödel" i "Relació amb la computabilitat". En procés En procés... --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 18:04, 28 ago 2013 (CEST)
Ja he inclòs aquestes dues seccions. Queda força complet! Què en penses? Salutacions. Fet Fet! --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 10:27, 29 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013[modifica]

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar de nou amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 01:27, 30 ago 2013 (CEST)

Petició de traducció[modifica]

  • La vostra petició de traducció de l'article Anexo:Artistas musicales con mayores ventas es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:49, 2 set 2013 (CEST)

Universitat de Vílnius[modifica]

Hola bon dia, tenies raó: Vílnius va amb accent. Crec que ja l'ho he endreçat. Gràcies per la teva atenció. Salutacions --MarisaLR (disc.) 11:05, 3 set 2013 (CEST)

Viquiproyecte UE[modifica]

Gràcies per la creació de categories, així es pot ordenar millor els articles. En Lepti haurà de preparar dues medalles aquest mes (Ja era hora que algú s'animés!) --MarisaLR (disc.) 12:02, 5 set 2013 (CEST) Bones vacances!! que disfrutes molt! --MarisaLR (disc.) 19:26, 5 set 2013 (CEST)

Viquirepte estiu 2013[modifica]

Bones, com saps, és el darrer cap de setmana del Viquirepte d'estiu 2013. La campanya ha sigut un èxit però necessitem una empenta final, pel que si pots fer un parell de revisions més seria genial. Comptem amb la teva col·laboració ;)--Kippelboy (disc.) 08:55, 14 set 2013 (CEST)

muntanyes[modifica]

No sé si estàs veient la feina que està fent un usuari a Llista de les roques, parets i agulles de Montserrat, per què no li dónes un cop de mà? Així s'engrescarà a seguir creant articles de muntanyes :)--barcelona (disc.) 13:12, 14 set 2013 (CEST)

Pink Floyd[modifica]

Bones. És una llàstima que ningú es passi per l'avaluació, és un article molt complet. Podries demanar-ho a 3 o 4 usuaris que col·laborin en temes similars. Potser algun de per aqui. Salut! --Jey (disc.) 01:02, 15 set 2013 (CEST)

adq?[modifica]

Has vist Viquiprojecte:Una Viquipèdia de qualitat? ja que vas ajudar tant als 1000 potser voldràs ara millorar-los per fer-los els primers en qualitat i no solament en octets. I si vols participar amb altres temes, sol o amb d'altres, ja saps --barcelona (disc.) 10:59, 22 set 2013 (CEST)

Propostes d'esborrat[modifica]

Enhorabona per la bona feina que fas amb aquests articles, Solde. En alguns casos crec que es poden salvar, però en d'altres no. En realitat, mir de no presentar articles dubtosos sinó articles que (baix el meu criteri, és clar) no semblen admissibles. De totes formes, si m'he equivocat en qualcun, no em cauen els anells a l'hora de canviar el vot. Pau Cabot · Discussió 07:20, 2 oct 2013 (CEST)

ARTPOP[modifica]

Sí, és clar. Ja li he llevat els avisos. En casos clars com aquest, be bold. Si qualcú no hi està d'acord, ja ho dirà ... Pau Cabot · Discussió 15:05, 3 oct 2013 (CEST)

Proposta Forma canònica de Jordan com a Article de Qualitat[modifica]

Hola! He proposat Forma canònica de Jordan per ser Article de Qualitat. Si us plau, passa't per la pàgina de la proposta, i deixa-hi els teus comentaris. Gràcies! --Álvaro (disc.) 14:56, 6 oct 2013 (CEST)

Unió Europea[modifica]

Moltes gràcies, segurament és que jo tinc més temps que tu, perquè quan t'hi poses vas molt més ràpid... Crec que això de les categories, que tu tens "per la mà" ja es podrien crear algunes més, com a Grans ducs de Lituània, Teatres de Lituània, Grans duquesses de Lituània, Tractes de Lituània, bé tu sabràs millor que jo. Per mi també podries apuntar-te punts per això. --MarisaLR (disc.) 11:02, 10 oct 2013 (CEST)

Uau!!! quin treball! Em barallo a mort als articles on he de posar plantilles... però davant aquest treball intentaré col·laborar copiant dels teus articles, a veure com em va. --MarisaLR (disc.) 15:23, 15 oct 2013 (CEST)
Em referia a emplenar les infotaules dels articles, em costa molt i em queden malament. Per exemple pots repassar els articles que acabo de fer de Visaginas i Municipi de Visaginas. Porto dues hores per a aquestes quatre línies i no aconsegueixo que em surti el mapa del Municipi de Visaginas. --MarisaLR (disc.) 16:54, 15 oct 2013 (CEST) Ja per fi!!! --MarisaLR (disc.) 17:35, 15 oct 2013 (CEST)
Hola, estic fent les ciutats del comtat d'Utena, i m'he trobat que en anar-hi fer aquesta ciutat, al article del comtat apareix com: Utena (Lituània), a la Plantilla:Comtat d'Utena hi és com: Utena (Utena), a la Llista de ciutats de Lituània com: Utena (twon). A mi em sembla més correcte Utena (ciutat), però espero la teva resposta abans de fer res.--MarisaLR (disc.) 12:17, 17 oct 2013 (CEST)
D'acord, gràcies. --MarisaLR (disc.) 12:58, 17 oct 2013 (CEST)
Gràcies Solde, tu també portes una bona ratxa amb la teva participació i per damunt de tot la participació "callada", és que jo amb les categories no m'en surto.--MarisaLR (disc.) 22:06, 21 oct 2013 (CEST)
Consulta: la ciutat de Seda a la plantilla del comtat de Telšiai apareix l'enllaç com Seda (Telšiai), al article Llista de ciutats de Lituània com: Seda, Lithuània. M'hi inclinaria per posar el mateix que varem fer amb Utena (ciutat) per unificar i per ésser més fàcil la seva recerca, posar el comtat no havent-hi una altra ciutat del mateix nom a Lituània, em sembla que seria més difícil la seva recerca en general. Espero la teva resposta. --MarisaLR (disc.) 13:24, 24 oct 2013 (CEST)

Alps tirolesos[modifica]

Hola Solde! He començat a crear/traduir alguns articles referents a muntanyes del Tirol. Com que acabo d'arrencar a la Viquipèdia i veig que t'has encarregat d'unes quantes pàgines dels Alps, et volia demanar si li pots fer un cop d'ull a Saile i Habicht per comprovar que no estigui fent res malament. També tinc un dubte: he vist que en altres idiomes, a la fitxa de la muntanya hi solen posar un mapa amb la localització. Com es fa amb la plantilla Muntanya? Gràcies!

Moltes gràcies per l'ajuda! Ja vaig veient més o menys com es fa. També tinc algun dubte sobre com adjectivar els noms alemanys (per exemple, el Saile o la Saile?). Saps si hi ha alguna convenció? Habicht (disc.) 15:34, 11 oct 2013 (CEST)

Dret[modifica]

Jo crec que deixaria Dret a Lituània per analogia amb algunes de les categories de Categoria:Dret per país. Pau Cabot · Discussió 14:22, 11 oct 2013 (CEST)

Trobar-nos?[modifica]

Podràs venir a Viquiprojecte:Viquitrobada 2013? M'agradaria veure't i xerrar en persona per poder-te posar més deures hehehe i reconèixer el mèrit del crac de les muntanyes i ara competidor europeu de la Marisa--barcelona (disc.) 11:20, 16 oct 2013 (CEST)

Exposició: Wiki Loves Barcelona[modifica]

Hola Solde, Estem organitzant una exposició sobre les millors fotos de Barcelona a Wikimedia Commons, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, de cara al febrer (segurament durant el Mobile World Congress). Hem creat el Viquiprojecte:Exposició Wiki Loves Barcelona per convidar a tota la comunitat a participar en la tria de fotos de l'exposició: ens voldries donar un cop de mà proposant i comentant fotos? Gràcies! --Mariona Aragay (disc.) 13:31, 22 oct 2013 (CEST)

Obituari[modifica]

Bones, Solde. La teva edició és aquesta, i la meva aquesta altra, on es pot comprovar que hi he deixat una nota explicant els canvis. // De fet no he revertit, sinó que he desfet els canvis; des que hi ha això de le les notificacions l'avís surt sempre com a "revertit", crec. Salut! --Judesba (digues...) 14:17, 25 oct 2013 (CEST)

"Què s'hi pot incorporar i què no" no sé a què fa referència... a l'obituari, a les notícies d'actualitat, o al Viquiprojecte? A l'obituari simplement seguir les instruccions de la nota (només les 10 últimes morts, i només si tenen article a la Viquipèdia); a les notícies d'actualitat poca cosa (les 4 o 5 últimes notícies, i amb referències), i al Viquiprojecte no n'hi ha cap, que jo sàpiga: mira-te'l i fes les propostes/comentaris pertinents a la pàgina de discussió. ;-) Salut! --Judesba (digues...) 14:30, 25 oct 2013 (CEST)

Viquitrobada 2013 - dinar?[modifica]

Hola, t'escric perquè estàs apuntat/ada com a "potser" a la Viquitrobada 2013. M'agradaria saber si tens previst venir finalment per comptar-te o no pel dinar. Si pots, digues-m'ho el més aviat possible! Espero que ens hi veiem :-) Gràcies,--Arnaugir (discussió) 21:21, 15 nov 2013 (CET)

Pink Floyd[modifica]

Article Pink Floyd ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 12:12, 18 nov 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Puig de l'Abella[modifica]

Hola Solde/2013 Discussions,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Puig de l'Abella», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 19:25, 5 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat[modifica]

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 00:49, 16 des 2013 (CET)

Neman[modifica]

A partir de l'enwiki he descobert que hi ha moltes entrades relacionades: Neman. Salut!--Jove (disc.) 09:50, 19 des 2013 (CET)

homeopatia[modifica]

¿Podríeu explicar per què heu revertit els canvis que acabo de fer a l'entrada "homeopatia"? Teniu una pàgina de discussió, per a aquesta entrada, on podeu fer-ho. Us ho agrairia.--79.154.95.35 (discussió) 13:17, 19 des 2013 (CET)

Ep Solde, he pensat que potser t'interessaria fer un cop d'ull al Viquiprojecte:Escepticisme científic. --Habicht (disc.) 17:24, 19 des 2013 (CET)

Sobre el Check Wikipedia[modifica]

He observat que fas coses al CHVP; m'agradaria saber la teva opinió sobre les propostes que he fet a la pàgina de la quinzena de la qualitat --Joutbis (disc.) 13:05, 21 des 2013 (CET)

Nadal[modifica]

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada any fan un pessebre realitzats per diferents artistes, escoles d'art etc. Aquest any ha tocat un en "pla modern" i senzill. T'envio el que representa el "portal".Bones festes!! --MarisaLR (disc.) 18:58, 22 des 2013 (CET)

conflicte d'edició[modifica]

Solde, He tingut un conflicte d'edició perquè estem arreglant Wikichecks tots dos. Jo estic fent la llista d'error 68 exclusivament. Si vols saltar-te aquests, tu mateix, perquè la pensava liquidar íntegrament. Bon Any,--amador (disc.) 08:22, 2 gen 2014 (CET)

Cinema porno, etc[modifica]

Bones, Solde! No sé si t'interessa gaire el tema o no, però ets l'únic que ha col·laborat en la millora dels articles proposats per a esborrament. He vist que el Saló Eròtic de Barcelona no té article a casa nostra, mentre que sí el té a enwiki, eswiki, etc. No sé si et vindria de gust fer l'article, però penso que estaria molt bé tenir-lo i seria força consultat. Aquí et deixo el web del saló, on surt el nom correcte (no sé perquè als altres wikis no el mantenen). Salut! --Judesba (digues...) 13:19, 3 gen 2014 (CET)

Gràcies igualment! Em sembla molt bé això que fas. Salut! --Judesba (digues...) 13:24, 3 gen 2014 (CET)