Usuari Discussió:109.17.132.235

Page contents not supported in other languages.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Hola somriure,

Aniria molt bé que et registressis com a usuari de la Viquipèdia, així podries signar en les discussions i podríem contactar amb tu més fàcilment. A més, gaudiries de més facilitats d'ús, com ara poder carregar imatges, reanomenar planes o usar eines d'edició avançades com els Viquiestris o els Popups. També tindries dret a votar en les decisions que la comunitat prengui. Si et vols registrar, només cal que segueixis el curt procés de registre clicant l'enllaç on diu 'Crea un compte' a la part superior dreta de la pantalla. És fàcil, ràpid, anònim i gratuït!

Registre/Entrada Registre
Registra't. És molt fàcil

Salutacions! --aLZiNous: deixa'm un missatge. 19:29, 10 feb 2022 (CET)Respon[respon]

Bon dia. Fa un moment has canviat la pàgina "Ferrocarril de Cremallera". Merci per les correccions. Però hi ha una que considero errònia: a la línia 1 has canviat "ferrocarril de cremallera" per "ferrovia de cremallera". En català, "ferrovia" és un terme inexistent. Per tant, aquesta modificació no és correcta, i la reverteixo. Salutacions. #The STB.

Més aspectes respecte de la pàgina "Ferrocarril de Cremallera". Has fet altres correccions que compliquen la comprensió del text: "itinerari" per "recorregut". Més endavant, "tren convencional" en lloc de "ferrocarril convencional": el tren és el conjunt de vehicles que es desplacen per les vies, mentre que el ferrocarril és el conjunt del sistema format per vies, trens, estacions i la resta d'elements. El text parla del traçat del conjunt del ferrocarril, no del tren que es desplaça per aquest ferrocarril. D'igual manera, més endavant has substituït "ferrocarrils urbans" per "trens urbans": estem en el mateix cas. I més endavant segueix igual. Si us plau: no facis més correccions de "ferrocarril" per "tren", perquè el concepte és tècnicament erroni. Per exemple, quan l'article parla del primer "ferrocarril" de muntanya, si ho canvies pel primer "tren", es refereix al primer conjunt de vehicles ferroviaris que va circular per aquella línia, no a la primera línia ferroviària que es va construir amb aquest sistema, que és el que l'article està dient realment. Moltes gràcies. Salutacions. #The STB