Usuari Discussió:80.30.238.101

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Pintors alcoians[modifica]

La categoria ja té cinc articles. De seguida que puga mire això de les categories redundants, hui no podrà ser ja que em vaig a per mon cria que està d'estiueig a Alcoi. Salut i gràcies per tot. Rafa.--RafaRufino 11:59, 11 ag 2007 (CEST)

guerra civil catalana[modifica]

Home, en té 4 artícles!!. L'aplicació rigorosa de la norma em sembla propi d'un bot, no d'un humà. Tu mateix. --amador 21:11, 11 ag 2007 (CEST)

Si, I..?. La meva argumentació continua sent vàlida, fins i tot amb 3. L'esperit de la norma és clar i pretén evitar que es desmadrin les categories o s'en crein de noves amb continguts pocs sòlids. La que ens ocupa respón a un concepte clar i ben enquadrable. Quan la vaig crear tenia més articles, ja que li havia assignat a personatges o esdeveniments relacionats, però algú amb un criteri força ortodox, els hi va treure. Les categories han d'ajudar a trobar les coses i els articles anglesos apareixen moltes categories. No és el criteri que nosaltres seguim, però, si més no, hauríem de mirar de no obsesionar-nos. En dues ocasions m'han tret les "categories inexistents" que posava als articles abans de donar-me temps a arribar a cinc per poder crear-la. En fi, que no m'extranya que hi hagi gent que tot ho posa en "història" o "catalunya" o "botànica" i qui vingui darrera que ho endreci. Espero no caure en aquest tantsemenfotisme. --amador 23:44, 11 ag 2007 (CEST)

Palos de la Frontera[modifica]

Hola. Soy el usuario MiguelAngel_fotografo, y quisiera darte las gracias por lo que has hecho en la página de discusión de Palos de la Frontera, este tío de XPOferens no hace mas que perseguirme tanto en la wiki castellana como aquí. No me ha aportado ni una sola cita documental, yo le he dado cientos, con signatura de a que archivo pertenece y muchas pruebas mas. Salutacions. MiguelAngel fotografo 02:45, 13 ag 2007 (CEST)