Usuari Discussió:85.192.88.13

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

School IP address Atenció:

Aquesta adreça IP, 85.192.88.13, del host ies-joan-oro-martorell.xtec.net, està registrada per IES Joan OróMartorell i pot estar compartida per múltiples usuaris. Si la institució usa servidors proxy, aquesta adreça IP pot ser de diferents usuaris de diferents ordinadors.

Per aquesta raó un missatge dirigit a un usuari pot ser rebut per algú altre. Igualment, un usuari innocent pot ser blocat per culpa de les actuacions d'un altre. Si esteu editant des d'aquesta adreça i voleu evitar rebre missatges irrellevants, ho podeu evitar registrant-vos. En alguns casos és possible que temporalment no tingueu la possibilitat de crear un compte degut a les actuacions preventives contra el vandalisme. En aquest cas, llegiu el nostre avís.


Pels administradors: Abans de blocar aquesta IP o revertir les seves contribucions, assegureu-vos-en i comproveu-les. Si cal blocar-la, considereu no blocar també els usuaris registrats que comparteixin la mateixa IP, i no impedir la creació de comptes d'usuari.

Nota: En cas de vandalisme persistent des d'aquesta adreça IP, l'edició anònima pot ser blocada a llarg termini. Considereu el perjudici que pot causar al vostre centre educatiu. El personal docent pot ser informat perquè investiguin els abusos comesos i pot fer un seguiment de les contribucions.
El personal docent del centre pot fer un seguiment del vandalisme produït des d'aquesta adreça IP seva agregant-la al canal web en format RSS o bé Atom.

--Lohen11 (disc.) 12:41, 8 feb 2010 (CET)[respon]

Avís automàtic per robot a Henry Ford[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Henry Fordi aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador,i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --BotReversor (comentaris/incidències) 10:01, 8 feb 2010 (CET)[respon]

Avís automàtic per robot a Viquipèdia[modifica]

Hola. Gràcies per col·laborar amb la Viquipèdia. Us donem la benvinguda al projecte; tot i així, hi ha un problema amb les vostres contribucions a la pàgina Viquipèdiai aquestes han estat revertides per un robot que intenta reconèixer i reparar vandalismes i proves d'edició. Si el robot ha revertit una edició legítima, espero que accepteu les disculpes del seu controlador,i que n'informeu a la seva discussió per intentar millorar-ne el seu funcionament. Disposeu de la pàgina de proves per fer les vostres proves d'edició. A més, si sou nou en el projecte, us pot interessar consultar la Introducció o la pàgina d'acollida. Gràcies. --BotReversor (comentaris/incidències) 12:34, 8 feb 2010 (CET)[respon]