Usuari Discussió:Algaiarens

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Hola, Algaiarens! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

--Docosong (disc.) 13:31, 20 gen 2021 (CET)[respon]

Bon dia @Algaiarens: gràcies per les vostres contribucions, tanmateix doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Conflicte d'interessos. Teniu relació amb el biografiat. Salutacions!--Docosong (disc.) 13:31, 20 gen 2021 (CET)[respon]
Dedueixo que pel vostre to promocional i per la insistència d'afegir enllaços externs, teniu una relació directa amb el biografiat. Procedeixo a inserir el avís corresponent. Salutacions!--Docosong (disc.) 14:19, 20 gen 2021 (CET)[respon]
Bona tarda Docosong,
Correcte conec en Marc, pensava que era la manera de poder contribuir, conèixer el tema, el lloc, la persona, el fet, per documentar-la. En suposa un problema?
Parlem d'una persona amb experiència i molt significada dins un sector no massa conegut, és aquest el problema?
He començat avui a parlar d'ell i del Branded Content, van lligats, i si, només hi contribueixo jo, ja que he començat avui, cal que en siguem molts per a que no us suposi un problema?
No soc molt experimentat aquí, tot i que he ajudat força vegades al meu pare a poder contribuir, ja que els seus coneixements d'edició web són molt baixos. Jo començant de 0 un article soc un novell, per això he fet moltes proves i entrades i sortides, i quan he vist que m'avisava el sistema de que afegint referències milloraria l'article, ho he fet, sense res mes que cercar Marc Ros branded content a google, prova-ho, ja veuràs com hi trobaràs cosetes.
No ho acabo d'entendre, francament. Potser és que sou els Editors principals qui ens heu de dir als novell de què hem de parlar?
Espero haver interpretat malament el teu to i que sigui només un consell de veteranu.
De pas em pots ajudar a saber com es pot posar una foto, sembla prou complicat, un cop feta la càrrega ni hi ha manera de que el sistema l'accepti.
Atentament. Algaiarens (disc.) 16:09, 20 gen 2021 (CET)[respon]
@Algaiarens: Heu llegit la política de Viquipèdia:Conflicte d'interessos? Podeu col·laborar lliurement en la Viquipèdia en allò que creieu convenient però, recordeu, que les enciclopèdies es basen en la neutralitat i la qualitat de les fonts fiables. Fer l'article d'una persona que coneixeu està totalment desaconsellat i a la llarga és una mala praxis (https://cat.elpais.com/cat/2020/03/25/catalunya/1585144223_620857.html). Ací es construeix una enciclopèdia, no és pas una plataforma de promoció o per fer currículums. Hi ha molta gent novell que ha començat a editar a la Viquipèdia però tenint en compte que s'ha de respectar el punt de vista neutral, us recomano que doneu un cop d'ull a Viquipèdia:Benvinguda. En relació a càrrega d'imatges l'heu de fer a Commons. Salutacions!--Docosong (disc.) 16:23, 20 gen 2021 (CET)[respon]