Usuari Discussió:Amadalvarez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012
Any 2013
Any 2014
Any 2015

Petició de traducció[modifica el codi]

 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio civil de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:32, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio militar de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 20:55, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Decreto de Graciano es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:59, 2 set 2013 (CEST)

Brill[modifica el codi]

You should have received an email from me about your request - can you please either complete the linked form or email me if you did not receive it? Nikkimaria (disc.) 23:02, 7 gen 2016 (CET)

Ping. We're hoping to get the accounts set up as soon as possible, so we need all responses in place. Let me know if you need me to re-send the form. Nikkimaria (disc.) 02:33, 12 gen 2016 (CET)

Plantilla:Infotaula de publicacions periòdiques[modifica el codi]

Bona tarda Amadeu,

Pel que fa a la Plantilla:Infotaula de publicacions periòdiques, no veig habilitat el camp editor. Jo l'he afegit a la pàgina de documentació de la Infotaula, després que vaig escriure ja fa un temps a la pàgina de discussió, referint-me a la no idoneitat del camp "editorial" tal com es visualitza com a "Empresa editora", doncs pel que fa a les revistes científiques, normalment, en molts casos, no són fetes per empreses, sinó més aviat per intitucions o universitats, sovint públiques. Seria bó que es visualitzés tal qual, com a "editorial", o en tot cas, seria molt útil, el camp "editor", que podria encabir tant els editors científics com, en el seu cas, la institució editora de la revista (així no caldria canviar la visualització del camp editorial). Si s'habilita el camp editor (visualitzant-se tal qual, com a "editor" no caldria canviar res més).

Moltes gràcies! Aprofito per felicitar-te per la gran feina i el teu compromís amb la Viquipèdia!

Ramon --Llumeureka (disc.) 17:35, 30 gen 2016 (CET)

Ostres! quina eficàcia... Moltes gràcies! Ramon --Llumeureka (disc.) 17:52, 30 gen 2016 (CET)

4 anys i mig després...[modifica el codi]

(precedent: Usuari:Amadalvarez/arxiu2011#Egocentrisme...)

Trípic de Mérode i Arnaugir (2016).jpg

Un petit record/reconeixement des de Nova York. Gràcies per la feina que fas! --Arnaugir (discussió) 18:33, 1 feb 2016 (CET)

@Arnaugir: Ho recordo perfectament. Li has fet una dissertació a la Laura sobre la iconografia ?. Gràcies per recordar-me i per felicitar-me a la taverna. És tot un estímul a la productivitat rebre suport d'un president gironí (tu vas obrir via i ara ja veus).--amador (disc.) 20:05, 1 feb 2016 (CET)

Asteroides[modifica el codi]

Hi ha un usuari que està fent molts d'asteroides com (123) Brunhild. Podries estandarditzar {{Asteroide}} i jo miraria de fer que importàs tots els paràmetres de Wikidata? Crec que podríem importar una bona infotaula ... Amb el codi antic infernal no ho sé fer. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:11, 2 feb 2016 (CET)

@Paucabot:Mira si he errat en algun paràmetre. Com que no soc d'eixe món, podria haver confós els termes. Observo que surten un grapat de decimals, però no sé com es maneguen les màscares d'edició. Ho consulto: @Vriullop:, pots fer un cop d'ull als formats de les propietats que fa servir {{asteroide}} ?. Alguns tenen molts decimals i també hi ha que tenen el punt decimal enlloc de coma. Ja em diràs si haig de fer alguna cosa que estigui al meu abast. Merci,--amador (disc.) 20:51, 2 feb 2016 (CET)
Gràcies, Amador. Amb la importació de dades de Wikidata i tot! Pau Cabot · Discussió 20:58, 2 feb 2016 (CET)
@Paucabot: Per la teva info, ja no hi ha {{cometa}}. De moment, ho deixo aquí, perquè altres, com {{Satèl·lit natural}} no sembla que tingui dades carregades a WD. Ja hi tornarem. --amador (disc.) 06:41, 3 feb 2016 (CET)
Jo també t'agraeixo el {{Asteroide}} (la meitat del temps que dedico a fer un article d'un asteroide se'n va omplint la taula!). Per cert, hi l'equivalent per a les estrelles? --Jaumellecha (disc.) 18:47, 3 feb 2016 (CET)
@Jaumellecha: No està en els meus plans a curt. No deu ser difícil, però el que és important és que les dades hi siguin a Wikidata, altrament no estalvia feina. Pots fer un cop d'ull a veure quin grau de completesa hi tenen ?. De moment, les cometes funcionen com els asteroides, si bé m'ha semblat observar que eren més pobres en WD. Parlem quan tinguis dades.--amador (disc.) 20:25, 3 feb 2016 (CET)
Els primers centenars d'asteroides de la llista tenen la wiquidata bastant competa i articles llargs, però quan vas avançant per la llista ja es veuen una mica deixats (wikidata incompleta i article curt), amb poques excepcions. Ja anirè fent una repasada de tant en tant per a deixar-los bé (actualment hi ha catalogats uns 455.000 asteroides i aquesta xifra puja cada mes, així que ha feina per estona!!) XD De cometes encara no m'he estrenat (més endevant faré una ullada a veure com estan) --Jaumellecha (disc.) 21:28, 3 feb 2016 (CET)

pregunta per nota[modifica el codi]

Estava mirant Emilia Clarke i he vist que posa ocupació "actor", tret de wikidata. Hi hauria alguna possibilitat -fàcil- que hi posés "actriu"? Suposo que per anar bé s'hauria de resoldre el problema a wikidata...--Arnaugir (discussió) 21:38, 3 feb 2016 (CET)

@Arnaugir: No en sé prou. Wikidata ho té mal resolt. Cada professió pot tenir una propietat (D:P2521) que conté com multivalor la descripció en femení en els diferents idiomes, amb l'idioma com a qualificador, un format estrany que no recupera el nostre mòdul:Wikidata. Potser més endavant s'amplien les funcions i es podrà recuperar.--amador (disc.) 23:02, 3 feb 2016 (CET)

Millorar bibliografia[modifica el codi]

Hola Amador,

Captivat per un mot tan extrany com Rundbogenstil, he llegit l'article nou que has fet pels VP:15A i m'he fixat que té deficències en el format estàndard de bibliografia i referències. Fes una ullada també a Arquitectura high-tech, aviam si pots concretar per seccions i fer servir les plantilles adients. Moltes gràcies i ens veiem al dinar! :P --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:54, 7 feb 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Són traduccions que vaig fer per tapar uns vermells d'altres articles, però confesso que no els hi tinc gaire carinyo. He millorat format referències a Rundbogenstil, però a l'altre no li he pogut fer res més que deixar el teu avís, ja que no té referències ni en castellà (d'on ho vaig traduir) ni en anglès, d'on partia originalment. Merci per l'avís.--amador (disc.) 06:25, 8 feb 2016 (CET)

Canvis a la plantilla:Església?[modifica el codi]

He vist que has afegit uns paràmetres nous a la Plantilla:Església en nombrosos articles que suposen una reduplicació respecte als que vaig incloure en l'apartat de protecció legal del monument (tipologia i catalogació). A més a més no apareixen a la infotaula. No trobo el sentit.--Columbusalbus (disc.) 14:23, 12 feb 2016 (CET)

@Columbusalbus: disculpa, no m'he tornat boig. Si mires aquesta notícia, veuràs que estic fent un procés de normalització i, la consegüent migració, de les infotaules que són d'edificis. Com que ha de funcionar universalment per a totes les infotaules que integrarà, toca fer retocs a alguns paràmetres. En el cas de la informació de protecció patrimonial passarem d'un paràmetre on s'ha d'informar tot encadenat, a un conjunt de paràmetres, un per cada cosa. Això, a banda de ser més racional, permet que es pugui recuperar directament des de Wikidata bona part de la informació. Per tant, he hagut de separar la informació i, per aconseguir que funcioni com és ara i continuï funcionant quan la canvii sense perdre cap informació, no he trobat altra forma que duplicar la info, en el format actual i en el futur. Si vols fer alguna prova de com quedaran aquests articles (o com seria si no tingués cap paràmetre), prova a invocar a "infotaula edifici" enlloc d'església. No guardis els canvis perquè em cal distingir els articles que eren "església" abans de la migració, per poder fer neteja del que sobri. T'agrairé els teus comentaris sobre funcionament a la pàgina de discussió de la nova infotaula. Gràcies i disculpa l'ensurt.--amador (disc.) 17:57, 12 feb 2016 (CET)
@Amadalvarez:D'acord. He esborrat els teus paràmetres duplicats a la infotaula de l'article Església de Sant Joan Baptista d'Alcalà de Xivert i he canviat l'enllaç al codi autonòmic perquè m'he adonat que estava equivocat. Deixaré de esborrar res i a veure com queda. Sort amb la migració.--Columbusalbus (disc.) 18:15, 12 feb 2016 (CET)
@Columbusalbus:. OK. Ja ho he recuperat. Em sembla que hi ha més codis erronis, convindria fer-li un repàs. Per cert, tu saps quina lògica segueixen els enllaços ? es correspon d'alguna forma amb el codi? Ho dic perquè em fa falta saber el patró que segueixen per poder incorporar els codis a Wikidata. Merci,--amador (disc.) 18:54, 12 feb 2016 (CET)

Convent de la Mare de Déu de l'Olivar[modifica el codi]

Hola Amador, he vist que has canviat la infotaula del Convent de la Mare de Déu de l'Olivar d'edifici a Església. Malgrat que originalment era un convent, ara és un edifici cultural i del convent sols queda un escut. A l'article aquest és l'edifici de l'esquerra, el de la dreta és l'Església de la Mare de Déu de l'Olivar. Ja em dius --pacopac (disc.) 20:11, 16 feb 2016 (CET)

@Pacopac:. No pateixis. Com que estic unificant les infotaules en una de comuna ({{infotaula edifici}}, al final acabaran totes tractades de la mateixa forma. Mentre vaig migrant infotaules, vaig corregint errors específics dels articles. En aquest cas, tenia "data de consagració" que és un paràmetre d'església i no d'edifici i per això ho he canviat. Ho retornaré a "edifici" (per a ser més rigorosos), i s'acabarà veient igual quan faci la migració de la {{edifici}}. Qüestió de dies. Per cert, t'agrada el nou format ?. Merci,--amador (disc.) 20:23, 16 feb 2016 (CET)
Molt xula, m'agrada ;-) --pacopac (disc.) 21:49, 16 feb 2016 (CET)

I ja posats, quina plantilla hauria d'usar a Línia Immediata a València i Línia XYZ? Moltes gràcies! --pacopac (disc.) 00:26, 17 feb 2016 (CET)

Quina plantilla seria la més adient?[modifica el codi]

I ja posats, quina plantilla hauria d'usar a Línia Immediata a València i Línia XYZ? Moltes gràcies! --pacopac (disc.) 00:26, 17 feb 2016 (CET)

@Pacopac: Avui x avui, la més indicada és la Plantilla:Infotaula estructura militar que has fet servir en un d'ells. He començat per infotaules que assenyalen un punt: vaig fer {{indret}}, ara {{edifici}} i després vindrà "instal·lació" o una cosa així per a totes aquelles activitats on l'edifici també pot tenir valor però és secundari respecte a l'activitat (museus, biblioteques, universitats, etc.). Encara no he arribat a "infotaules de traçat o de recorregut", rius, GRs, carreteres, línies defensives, etc. Si vols fer un experiment, prova amb {{indret}} que té alguns paràmetres que et poden servir, com recorregut, desnivell, serralada, ... Si veus que et serveix en un 80%, però et faltaria algun paràmetre per rematar-ho, parlem, perquè si no desvirtua massa la seva temàtica, sempre el podem colar o crear un paràmetre comodí. Salut !--amador (disc.) 05:43, 17 feb 2016 (CET)

Modest Feu i Estrada[modifica el codi]

Hola Amador,

La data de mort que està en l'infotaula de l'entrada Modest Feu i Estrada no és correcta. Ha de posar 10 d'abril.

He corregit el text, però no sé corregir l'infotaula.

Em podries ajudar?

Gràcies,

--Arquitectobcn1 (disc.) 09:24, 18 feb 2016 (CET)

Amador,

Ja està corregit per Carles Martin.

Gràcies,

Salutacions!!

--Arquitectobcn1 (disc.) 09:54, 18 feb 2016 (CET)

@Arquitectobcn1: Ja ho he vist. Faltava canviar-ho també a Wikidata. També ho he fet.--amador (disc.) 09:58, 18 feb 2016 (CET)

Plantilla:Església[modifica el codi]

Estic veient tant el resultat dels canvis als articles com la feinada que t'has fet en la mateixa plantilla. De tota manera, no m'agrada la nova infotaula en alguns punts. En l'apartat ubicació el país, la comarca i la localitat queden menuts, en una posició estranya i amb unes cometes baixes molt lletges; els nivells de protecció haurien d'estar inclosos en altre apartat, com per exemple, protecció patrimonial; i el paràmetre "designació1_oficial", si s'ompli, la categoria queda centrada, sense relació amb la resta de la infotaula. En l'apartat activitat, el mateix concepte queda estrany si no s'ha omplit el paràmetre "categoria". I la inclusió d'un mapa prou gran amb la localització de l'església allarga excessivament la infotaula. --Columbusalbus (disc.) 17:45, 19 feb 2016 (CET) Altra qüestió menor: el paràmetre "Estat d'ús" queda aïllat. S'hauria d'incloure en l'apartat característiques. --Columbusalbus (disc.) 18:11, 19 feb 2016 (CET)

Traslladat a plantilla Discussió:Infotaula edifici.--amador (disc.) 18:39, 19 feb 2016 (CET)

Plantilla d'autobusos[modifica el codi]

Hola Amador,

Et podria demanar un favor? Creus que podries traduïr les dades i l'exemple de Usuari:Xavier Dengra/proves2 a una infotaula per les línies d'autobusos de Catalunya? Moltíssimes gràcies! --Xavi Dengra (MISSATGES) 23:37, 20 feb 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Quina feinada que tens amb els busos !!. Felicitacions. Ja saps de la meva obsessió homogeneïtzadora amb les infotaules per mirar d'aconseguir un "look & feel" harmònic, alhora que redueixo el nombre de plantilles "mega-especialitzades" que sovint són iguals en un 90% a altres ja existents. El tema transports ho vaig mirar fa uns mesos i vaig veure que en Vinals ja ho tenia controlat i molt ben estructurat. Em sembla que la Plantilla:Infotaula xarxa ferroviària de Catalunya estaria molt a prop del que vols. Ja sé que el nom no és el que t'hauries imaginat, però si t'agrada més, et podria dir que fessis servir Plantilla:Infotaula transports a Catalunya que queda més apropiat i et porta al mateix lloc. Et suggereixo que li facis un cop d'ull i si falta alguna cosa, contactis amb el Vinals que coneix millor la col·lecció de plantilles de transport com per oferir-te alguna altra o per ampliar/adaptar alguna de les existents. Salut !--amador (disc.) 06:55, 21 feb 2016 (CET)
Merci per les indicacions! Hi he afegit un parell de paràmetres i ara ja la puc utilitzar perfectament. Em sento molt burro de no haver-la vist abans, m'hagués estalviat una bona estona :P Salutacions! --Xavi Dengra (MISSATGES) 13:37, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: A qui no li ha passat algun cop ?. endavant ! --amador (disc.) 13:41, 21 feb 2016 (CET)
M'ho estic mirant amb molta més calma i tot i que la primera part de la plantilla s'hi avé, la part final gens ni mica. El sentit dels enllaços en els busos només existeix si s'especifica la línia de cada xarxa viària. Caldria, doncs, afegir una secció d'enllaços per a busos i que per a cada grup ferroviari es pogués seleccionar les línies amb què hi ha l'enllaç (ara per ara s'activen totes). No és gens trivial; fóra bo establir una plantilla només de busos i homogeneïtzar-la amb les seves necessitats (al cap i a la fi proveïria més de 500 articles només per l'àrea metropolitana de BCN). T'hi veus amb cor de donar-me un cop de mà? --Xavi Dengra (MISSATGES) 15:36, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra:Prova primer de parlar amb el Vinals que té la mà trencada amb aquesta sèrie. Tu i jo, primer ens haurem d'equivocar per fer-ho bé. Si amb tot, no te'n surts, parlem. --amador (disc.) 15:46, 21 feb 2016 (CET)
En Vinals està inactiu i només duu una edició des del juliol de l'any passat. --Xavi Dengra (MISSATGES) 15:48, 21 feb 2016 (CET)

@Xavier Dengra:. OK. Com t'imaginaves el peu ?. Com ho tens ara a Usuari:Xavier Dengra/proves2 ?. Una altra cosa. M'acabo d'adonar que la plantilla que t'he recomanat, no està amb {{infotaula}} o sigui que s'hauria de convertir tard o d'hora. O sigui que entre aquesta i la teva hem de fer una de comuna. Si ?. --amador (disc.) 17:32, 21 feb 2016 (CET)

Exacte. La cosa seria que al peu hi hagués els enllaços tal i com a la meva pàgina de proves. Que es poguessin marcar les línies amb què es fa el transbordament amb un simple "sí", o si no es vol fer tant llarga, que l'usuari afegeixi el codi corresponent o el nom de la línia simplement. Seria perfecte si per cada parell de línies s'organitzés per columnes, però desconec si això la faria augmentar massa en complexitat. Si et sembla bé, comencem a fer-la a Plantilla:Infotaula autobusos de Catalunya. --Xavi Dengra (MISSATGES) 17:51, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra:. Espera, espera, abans de córrer, assegurem-nos que volem obtenir. Observo que la Plantilla:Infotaula xarxa ferroviària de Catalunya es fa servir com a resum genèric de la línia. El traçat detallat es fa amb plantilles com Plantilla:Mapa Línia Metro Barcelona L5 i els enllaços de cada parada amb una taula feta a mà a cada article (mira Línia 5 del metro de Barcelona, per exemple). Fins a quin nivell de detall voldries arribar ?--amador (disc.) 17:56, 21 feb 2016 (CET)
La que jo tinc en ment és molt semblant a l'existent; només que el final no sigui un resum de la propia línia sinó que es pugui seleccionar les línies de cada bloc com a enllaços o correspondències de la línia de bus. És a dir, si el 57 té correspondència amb la L5 i L9 de metro, la T1 i T2 de tram, la R1 i R4 de renfe, i el 68 i L75 de bus, doncs que de cada bloc es pugui escriure o marcar perquè hi apareguin. Després dins l'article ja s'especificaria més en quines parades hi ha enllaços, però en termes generals hauria d'aparéixer dins l'infotaula. --Xavi Dengra (MISSATGES) 18:06, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Entenc. Mira't Plantilla:Infotaula autobusos de Catalunya. He afegit sota la llista de tots els paràmetres de Plantilla:Infotaula xarxa ferroviària de Catalunya indicant quins falten a la teva i quins tenen un altre nom. Hem de fer un mix perquè així tindrem una infotaula base per a totes dues. És especialment important la llarga llista de transports amb els que és pot creuar. Tu has estat minimalista, però si vols que serveixi per tota Catalunya, caldria ser generós. Com ho veus ?--amador (disc.) 18:24, 21 feb 2016 (CET)
No entenc massa això últim que em dius. Proposes que redacti tota la llista de transports de Catalunya amb què es pot creuar? Si es així, en principi ja hi són tots els ferroviaris, només faltaria una llista de busos que no és factible però que es podria afegir per a cada article deixant-lo com a obert. --Xavi Dengra (MISSATGES) 18:29, 21 feb 2016 (CET)
Ah, ho havies fet a la meva pàgina de proves. Si és que crec que el problema és que no ens entenem. La cosa és que s'ha d'adaptar la plantilla per a poder seleccionar en concret quina línia de tot el bloc de transport fa la correspondència. Quan tu cliques "sí" a un bloc, surten totes les línies de ferrocarril; en canvi s'hauria de poder clicar "sí" a cada línia individual de cada bloc o deixar els blocs com a paràmetre obert perquè l'editor pugui només omplir les que l'interessi. I això últim no és com fer-ho... --Xavi Dengra (MISSATGES) 18:34, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Jo si que sé fer-ho, però no vull crear una altra plantilla que faci lo mateix que la que tenim pel trens i, a més crec que la dels trens l'hem de passar a {{infotaula}} i així serà més fàcil de mantenir. Per tant, la meva proposta és fer créixer la teva -que ja invoca a Infotaula- amb els paràmetres de la del tren, afegir la selecció de línies i fer que la nova substitueixi la dels trens. Si ?.

Aleshores, et deia abans que tu has posat 5 paràmetres ( metro / tram / fgc / renfe / altres) on l'altra té 37 !. Una altra cosa: com són les icones de les línies de bus de CAT ?. Com són els colors, per zona, per tipus de línia, per operador ? --amador (disc.) 18:48, 21 feb 2016 (CET)

D'acord, ja t'entenc. Val, jo puc anar ficant la resta de paràmetres (funiculars, bus, etc etc). El problema són les línies en sí. Jo crearia una plantilla que fos {{Icona bus}} que es pogués introduir el color, número, enllaç i forma de cada línia, ja que n'hi un piló segons l'operador (per exemple, tots els urbans de Barcelona són vermells i rodons mentre que els del Llobegat són grocs i quadrats). Així pels enllaços amb altres línies només caldria una cosa del tipus {{icona bus|quadrat|groc|L75}} {{icona bus|rodó|vermell|68}}. Et sembla? --Xavi Dengra (MISSATGES) 19:01, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: No improvisem. Tot aquest tema està normalitzat, però per transports ferroviaris. No voldria inventar-me un sistema nou, perquè ens carregarem de feina que un altre ja ha inventat. El que pretenc és ampliar el que hi ha pels trens, amb els busos, però seguint la seva mateixa lògica. Per això cal planificar primer i actuar després. Hi ha una subplantilla per cada tipus de transport (dels 37 que apareixen a la llista de trens) que es pot invocar dient la línia que vols i la dibuixa i li posa el link corresponent a l'article. Per tant, a més de fer la infotaula que inicialment volies, hem de crear les corresponents subplantilles per als busos. Perquè, suposo que penses marcar a la infotaula de cada línia de bus, amb quines altres línies de bus es creua, oi?. Per tant, hem de conèixer quines tipologies de línies tindrem per preparar la seva representació. Per exemple, la numeració de busos és única per a tota Catalunya ?. Vull dir, pot haver un 51 a BCN i també a Lleida, per dir algo?. És diferent la numeració dels busos de BCN i de l'àrea metropolitana, tot i estar gestionats per ATM ? es diferencien per colors de forma reglada o és arbitrari i cada operador posa el que vol ?, etc.. Tu vas investigant això i jo vaig adaptant la teva infotaula per a que incorpori l'altra. OK?--amador (disc.) 19:17, 21 feb 2016 (CET)
D'acord. El que ja et puc confirmar és que cada empresa, malgrat estar gestionada per ATM, fa el que vol i dóna una numeració i tipologia diferent a cada línia. Les úniques que es regeixen per la mateixa regla són els següents:
 • Bus urbà de Barcelona: rodó vermell
 • Xarxa ortogonal: horitzontal - rodó blau; diagonal - rodó lila; vertical - rodó verd
 • Xarxa del Llobregat: quadrat groc
 • Nitbus: quadrat blau
El divendres vaig crear la plantilla {{Autobusos de Barcelona}}, i ni els interurbans del Besòs ni els locals es regeixen per cap norma. I ja no dir els interurbans nocturns o la xarxa gironina o lleidatana... Només tenen forma quadrada i els colors són cadascun diferents. El solapament de colors i numeració entre demarcacions és flagrant, per tant és inviable establir uns paràmetres en aquest cas. Sento molt la feinada i agraeixo que t'hi hagis volgut implicar i donar-me un cop de mà. --Xavi Dengra (MISSATGES) 19:36, 21 feb 2016 (CET)
Vols que vagi fent alguna altra cosa? Em sap greu haver-te "adjudicat" un cacau així... --Xavi Dengra (MISSATGES) 19:41, 21 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Doncs començarem per aquests i la resta que esperin. Em pregunto, si no hi ha normalització de les línies de territori amb diferents operadors, quin nom li penses posar a l'article del bus que va de Sant Feliu de Codines a Granollers de l'empresa Sagalés ? Ho dic, perquè una cosa és que no puguem fer els enllaços de forma més o menys maca i l'altra és que el nom dels articles sigui heterogeni. Bé, tu ves pensant ( o preguntant-li a la Generalitat -portal de la mobilitat- a veure com ho fan i si ho pensen arreglar). T'aviso quan acabi. Dóna'm uns dies. Salut !--amador (disc.) 20:29, 21 feb 2016 (CET)
Està bé que vagi sortint aquest tema; potser se'n pot desprendre una norma d'edició i tot. Preguntaré com dius al portal, però de moment amb les línies de l'AMB hi ha feina per anys. --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:35, 21 feb 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Em va semblar entendre que si t'ajudava amb la infotaula, t'encarregaves de la resta ?. Això inclou contingut, oi?. Doncs mentre jo vaig fent, podries anar fent les imatges de les línies, perquè només tenim aquestes. Ànims ! --amador (disc.) 05:55, 22 feb 2016 (CET) Per cert, visita la web de TMB a veure si tenen Open data que ajudi a recuperar les taules. I pot ser obtenir els logos !.--amador (disc.) 06:06, 22 feb 2016 (CET)

Bon dia Amador. La web de TMB té un copyright molt estricte al seu avís legal. No es podrà recuperar res excepte si no és perquè se'ls demana formalment; cosa que no sé si descartar ara per ara. Jo no sé fer arxius en svg, però la senzillesa tècnica permet fer plantilles com aquestes:


 6  57 192 L75 Ga1 D20 V15 H10 H8 H10

Crec que mentre trobem una solució a penjar tots els svg de les línies (consulta que pots veure que he fet via externa), aquesta mesura provisional per sortir del pas pot estar bé. Fer plantilles per a cada línia i adaptar-ho a la plantilla perquè afegint el número de línia es vegi el logo. En el cas dels grans, mira com queda a Línia H10 de la Xarxa Ortogonal d'Autobusos de Barcelona. En aquest sentit està tot molt encallat. Per cert, ja he enviat una consulta a Mobilitat que està tramesa al departament oportú. Merci, seguim! --Xavi Dengra (MISSATGES) 12:11, 22 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: M'agrada. Pots fer una mica més gruixut el traç de les xifres ? Amb això tinc prou per ubicar-les al lloc oportú i anar tirant, com deies. Si invoques la teva pàgina de la plantilla i al paràmetre " metro de barcelona" li poses "si", llistarà totes les línies (com feia la plantilla de trens) i si li poses una llista en format: L2,L7,L9,L10 llistarà només aquestes. Pots provar amb Usuari:Amadalvarez/proves3 (encara no està tot). Suposo que al vespre ho tindré més endreçat.--amador (disc.) 13:59, 22 feb 2016 (CET)

Segona part Busos[modifica el codi]

@Xavier Dengra:. Pots passar per Plantilla:Bus i retocar els paràmetres per a que surtin rodones ?. No m'hi entenc. Si vols veure un exemple d'ús real, pots buscar parades (no línies) de metro que ja ho tenien previst (Ex.:Estació de Glòries). Merci, --amador (disc.) 18:40, 22 feb 2016 (CET)

D'acord, faig les lletres més gruixudes i passo els resultats allà. --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:18, 22 feb 2016 (CET)
@Xavier Dengra: Pensa que els he reduït molt de mida per a que encaixi amb les línies de les infotaules.--amador (disc.) 21:22, 22 feb 2016 (CET)
Resulta impossible fer-los rodons tan petits. Justament els que t'he passat abans eren tan grossos per això mateix; cal un padding elevat per dalt per compensar que el text és ample. --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:29, 22 feb 2016 (CET)
O demanar això (adaptat per a poder canviar els colors i segons si són 1, 2 o 3 caràcters per a que no quedi com una elipse) a un administrador:
numberCircle {
  border-radius: 50%;
  behavior: url(PIE.htc); /* remove if you don't care about IE8 */

  width: 36px;
  height: 36px;
  padding: 8px;

  background: #fff;
  border: 2px solid #666;
  color: #666;
  text-align: center;

  font: 32px Arial, sans-serif;
}
Faig menció a en @Vriullop, KRLS: aviam si a ells se'ls acudeix una solució millor o poden inserir aquest codi. --Xavi Dengra (MISSATGES) 21:41, 22 feb 2016 (CET)

Una idea per si et ve de gust[modifica el codi]

Hola! Estava passejant per ca la Viqui i m'he posat a refer una mica l'article sobre l'antic Escorxador de Tortosa, avui Museu de Tortosa, i això m'ha dut a potinejar una mica l'article sobre el seu autor, Pau Monguió i Segura. Com que arran del Muncunill vaig veure que t'entusiasmen els arquitectes municipals modernistes, aquest ho va ser de Tortosa i Terol. Per si et vaga o et pica el cuquet... --Enric (discussió) 20:10, 26 feb 2016 (CET)

@Enric:Gràcies, però tinc moooolta feina pendent. Per exemple, voldria millorar els articles dels que celebrem any: Ramon Llull i Ramon Casas; haig d'acabar la migració d'infotaules: {{infotaula edifici}}, {{infotaula organització}}, {{esportistes}}; acabar els gòtics, ampliar els prerafaelites,.....Buuffff. Em cal una altra vida.--amador (disc.) 21:46, 26 feb 2016 (CET)
A poc a poc i bona lletra... --Enric (discussió) 00:32, 27 feb 2016 (CET)

Plantilla per a ciutats i províncies d'Ucraïna i de Rússia[modifica el codi]

El que vull dir, no és crear una nova plantilla, sinó que per exemple, a base de plantilla de la Viquipèdia en rus ru:Шаблон:НП-Украина modificar la plantilla /Municipi d'Ucraïna/, perquè s'assembli a la que hi ha a ru:Макеевка. Sobretot m'agradaria molt que quan es mostra el mapa, que a part de la situació d'una ciutat dins el país, també es mostri la situació de la ciutat dins la província i el districte. Que la plantilla sigui basada, si us plau, en la plantilla russa (la plantilla en anglès i en castellà no tant completa). Sé el rus, si és que el problema és aquest. Gràcies.

Dinar de germanor[modifica el codi]

Hola Amador! Com és que no estàs apuntat al dinar de germanor Viquipèdia:15 anys de la Viquipèdia? Saps és d'assistència voluntària obligada.--KRLS , (disc.) 22:11, 6 març 2016 (CET)

@KRLS: Qui ho diu ?. Sóc el número 11. --amador (disc.) 22:19, 6 març 2016 (CET)
Cert! Mira que ho havia mirat i no t'havia vist.--KRLS , (disc.) 00:12, 7 març 2016 (CET)

Mapa Puerto Rico[modifica el codi]

Hola Amadalvarez, en aquests dos exemples d'edificis de Puerto Rico surt el mapa d'Estats Units sense que es mostri la seva ubicació a partir de les coordenades: Catedral de Nuestra Señora de la Candelaria i Catedral de San Juan Bautista. Hi hauria alguna manera de mostrar el mapa de Puerto Rico? Moltes gràcies.--Castellbo (disc.) 10:48, 11 març 2016 (CET)

Gracies! --Castellbo (disc.) 11:22, 11 març 2016 (CET)
@Castellbo: Ja he vist que has captat el truc. La nova infotaula determina el mapa a presentar, de més local a més general, a partir dels paràmetres de localització geogràfica. Per exemple si li poses municipi Barcelona, presenta el mapa de la ciutat (perquè existeix), en canvi si li dius Madrid, posa Espanya, perquè no tenim generat el mapa de Madrid. Com que la majoria d'articles no tenen segmentada l'estructura geogràfica, sinó que ho tenen tot en un únic paràmetre, la única cosa que puc deduir a partir de Wikidata és l'"estat" i, clar, amb els que tenen territoris separats, no surt bé. Merci,--amador (disc.) 13:34, 11 març 2016 (CET)
Entesos, aquest cas era una mica atípic. Gràcies altre vegada i felicitats per la nova infotaula.--Castellbo (disc.) 13:53, 11 març 2016 (CET)
En aquest cas de Cusco, Perú, no sé com obtenir el mapa: Església de la Companyia de Jesús. Gràcies.--Castellbo (disc.) 00:41, 14 març 2016 (CET)
@Castellbo: T'explicaré el procediment i així m'ajudes a millorar el nostre patrimoni geogràfic:
 • Els mapes georeferenciables són en realitat una plantilla anomeda "plantilla:location map xxxxx", on xxxxx és el nom de la zona que mostra el mapa.
 • La infotaula posa en lloc de les xxxxxx, el nom del municipi / comarca / regió superior (és a dir: comunitat, land, departament francès, etc) / estat, per aquest ordre. Important aquest detall, perquè tenim algun mapa amb noms que no segueixen aquesta lògica i ens cal fer una redirecció. P. ex: els estats dels Estats Units, s'anomenen "Location map USA Florida", per exemple.
 • Arribat a aquest punt, ja imagines que no surt perquè no tenim ni "plantilla:Location map Cusco", ni "plantilla:Location map Perú". Doncs s'han de crear.
 • T'explico el sistema més ràpid. Ves a es:Categoría:Wikipedia:Plantillas de mapas de localización que tenen moltes més que nosaltres, especialment de Sud-amèrica, per raons òbvies.
 • Busques la que t'interessa, en aquest cas, seria es:Plantilla:Mapa de localización de Perú
 • Crees la nostra plantilla (ja saps com anomenar-les) amb un contingut similar a plantilla:Location map Argentina, per exemple, fent un copy-paste de la plantilla espanyola dels paràmetres "top + botton + left + right + image" i, lògicament el "name", en aquest cas catalanitzat.
 • Li poses la categoria que toqui, segons d'on sigui, guardes, i ja t'ha de funcionar.
 • T'animes amb aquesta ?. Si tens problemes o dubtes, m'ho dius.
Salut !,--amador (disc.) 06:33, 14 març 2016 (CET)
He creat plantilla:location map Perú i plantilla:location map Colòmbia. Aniré fent les que em vagi trobant, merci!.--Castellbo (disc.) 07:09, 14 març 2016 (CET)
@Castellbo: Fàcil, oi ?. I t'ha funcionat !. Per cert t'he canviat Perú per Cusco, que sempre és millor la localització de baix nivell. L'estat, com a últim recurs per crear el mapa, no cal dir-li expressament, ja que ho agafa de Wikidata. Merci,--amador (disc.) 09:16, 14 març 2016 (CET)

Modest Feu[modifica el codi]

Benvolgut Amador,

he actualitzat dades de Modest Feu, però no sé com pujar una fotografia seva, que està al web dedicat a ell (modernismosants.jimdo.com). Tu la vas demanar i, gràcies a la família de Modest Feu, està a aquest web. També està el seu diploma d'arquitecte. T'agrairia que pugessis tu la foto de Modest Feu i si vols altres del web perquè no sé com fer-ho. Moltes gràcies de part meva i de la família de Modest Feu.

--Arquitectobcn1 (disc.) 20:34, 12 març 2016 (CET)

@Arquitectobcn1:. Bones notícies i et felicito per la web que està força bé. Veuràs, totes les fotos que es pugen a Commons (espai d'imatges comú de totes les wikipedies) ha de ser CC-BY_4.0. A la teva web posa que la llicència és CC-BY-NC-4.0, és a dir, li sobra el "NC, No comercial". Si ho canvies, les puc pujar sense problema, si no, tot i que les agafi i les pengi, les acabaran esborrant els administradors. Avisa'm quan ho tinguis. Merci,--amador (disc.) 20:56, 12 març 2016 (CET)

Gràcies Amador. Ja està la llicència CC-BY-NC-4.0 Important. Al web, estan les imatges de Modest Feu, del diploma de Modest Feu, Casa Joaquim Pau i Maria Benosa, Casa Antoni Pi de la Serra I, Fàbrica Germans Climent, Casa Joaquim Teixidó, Casa Antoni Pi de la Serra III i altres incorporacions de cases noves. Salutacions!! --Arquitectobcn1 (disc.) 21:45, 12 març 2016 (CET)

@Arquitectobcn1:. Ja ho tenim !. Un altre dia revisaré els edificis per mirar quins (o quines fotos) ens falten. Moltes gràcies,--amador (disc.) 22:30, 12 març 2016 (CET)

plantilles amagades[modifica el codi]

He començat a engegar el bot dels {{cal coor}}, i em trobo una cosa estranya. Hi ha articles on Wikimedia em diu que la plantilla {{cal coor}} hi és, però no la trobo de cap manera. Directament, segur que no; però dins una altra plantilla, em sembla que tampoc. Mira, per exemple, Santaeugènia, Cal Toni Jaume o Can Rissec (Anglès). Si les edites, surt "cal coor" a la llista de plantilles. Suposo que no passa res, els deixo i ja està, però em té mosca. --Joutbis (disc.) 22:50, 20 març 2016 (CET)

@Joutbis: La crida la nova {{infotaula edifici}} quan l'article no té res (ni "coord" ni "cal coor"). La plantilla {{cal coor}} (com el seu nom indica) inicialment posava una categoria per fer manteniment, però amb l'aparició de WD el Pere López va fer que, abans, generés les coordenades, si existien a WD, d'aquesta forma desapareixien els articles mancats de coordenades sense haver de fer res, ni tan sols treure la "cal coor". Jo l'he reaprofitada perquè ja recupera i categoritza quan no hi ha coordenades a WD. En resum, si no està escrit a l'article, no cal fer res. Merci,--amador (disc.) 06:52, 21 març 2016 (CET)
Em sembla que no anem bé. He passat el bot pels articles amb {{Edifici}} i s'estan quedant sense coordenades. Mira 777 Tower o Ajuntament de Sants, i encara, perquè només perden les coordenades de l'encapçalament, i continuen sent a la infotaula, però en canvi Adoberia de Granollers ha quedat sense res. Pot ser un problema de la plantilla? --Joutbis (disc.) 20:52, 22 març 2016 (CET)
@Joutbis:. Menys greu del que sembla. No surte a "title", perquè jo vaig canviar el valor per defecte de coord que genera la infotaula deixant-la en "inline" per a que no apareguessin duplicades. Quan acabis, ho tornaré a posar i tot quedarà bé. En el cas de Adoberia de Granollers, el problema és que no mostra la coordenada (la té, perquè si no no hi hauria mapa) perquè no hi ha cap nivell administratiu , ni tan sols municipi. Ara li he posat a mà i ja es veu. No sé com fer que el bot identifiqui quan passa i fes una llista a revisar manualment. Ho dic perquè en cada plantilla es diuen d'una forma diferent: localització, municipi, comarca, país, estat, admin2, admin3, regió. Si hi penses en alguna solució, tu mateix. --amador (disc.) 21:33, 22 març 2016 (CET)
Ho començo a tenir afinat, ja trec també la plantilla {{coord}} si la distància respecte el que diu wikidata és menys de 0,5 km. També comprovo si hi ha el nivell administratiu, i m'avisa. Però fixa't en Antic Hospital Psiquiàtric de Santa Águeda. He tret el cal coor, i ja no surten les coordenades; localització està informat, però sembla que no serveix. En canvi, si canvio el nom del camp per "municipi", sí que va bé. També m'avisa que les coordenades que hi ha dins la plantilla són incorrectes (posa E i hauria de ser W). Conclusió: si només hi ha informat "localització", no serveix, no? --Joutbis (disc.) 16:47, 25 març 2016 (CET)
Ostres, ara han aparegut les coordenades! Sembla que triga una mica a recalcular la plantilla, però acaben apareixent. Per un moment, em passava una cosa semblant amb Can Batlló (Eixample) i en canvi Can Batlló (la Bordeta) sortia bé. Al final, s'arregla sol. Continuo. --Joutbis (disc.) 17:42, 25 març 2016 (CET)
@Joutbis: Ets un autèntic banc de proves. No, no triga a calcular, sinó que hi havia un error en {{edifici}}, que només contemplava el paràmetre "location" i no el seu sinònim "localització". Ara ha d'anar bé. Merci,--amador (disc.) 17:55, 25 març 2016 (CET)
@Joutbis, Amadalvarez: 0,5 km de distància no és el mateix lloc. Per un edifici és la quinta forca, i per entitats més grans com a mínim és un criteri diferent. Si hem de fer servir un límit universal jo no l'agafaria més gran de 25 m., i tot i així no veig clar el consens de treure les coordenades locals correctes per fer servir les de Wikidata a tot arreu on siguin semblants.--Pere prlpz (disc.) 19:29, 25 març 2016 (CET)
@Pere prlpz, Amadalvarez: De moment, el que vaig trobant de diferències són 6 metres com a màxim, o sigui que cap problema a reduir la tolerància. Si voleu, m'aturo mentre no hi hagi consens, però jo ho veig clar. Val més mantenir la informació en un sol lloc, i millor que aquest lloc sigui Wikidata. --Joutbis (disc.) 19:33, 25 març 2016 (CET)
(conflicte d'edicions)@Joutbis, Pere prlpz: Això últim que dius em sembla digne de discussió. Jo ho vaig proposar pensant que "si està a WD no cal a VP" (que és el que acabarà passant quan la gent hi confii), però si penses que és millor conservar el patrimoni que tenim, per mi no hi ha cap problema. Ho deixem i li deuré un cafè al Joutbis per la feina feta i no executada. Opinions, please.--amador (disc.) 19:38, 25 març 2016 (CET)
@Pere prlpz, Amadalvarez: Portem-ho a la taverna. De moment, tot això ha servit per detectar que un hospital del País Basc el situàvem a prop de Carcassona, o sigui que compteu-me a favor. Penseu que el bot no va desatès, vaig mirant totes les edicions.--Joutbis (disc.) 19:50, 25 març 2016 (CET)
@Joutbis:. Pots fer un resum a continuació del fil que teníem obert, i incitar a la participació ?--amador (disc.) 20:21, 25 març 2016 (CET)
@Joutbis, Amadalvarez: La veritat és que el tema del consens o la manca de consens no el tinc gens clar. Potser ningú es queixa si deixem les nostres coordenades i agafem les de Wikidata encara que estiguin posades amb un criteri lleugerament diferent. Fins on he vist, Wikidata té errors però més aviat en té una mica menys que la Viquipèdia. A més, darrerament jo estic molt desconnectat, de manera que feu el que us sembli millor. Sobre els límits per considerar iguals les coordenades, si algú es mira cada punt on cau i decideix amb criteri aleshores la distància és el de menys.--Pere prlpz (disc.) 20:35, 25 març 2016 (CET)

Infotaula de muntanya[modifica el codi]

Hola Amador, estic estandarditzant plantilles amb {{infotaula}} i n'he fet una de les més importants, la de {{Muntanya}}. La tinc en aquesta pàgina de proves. L'he revisat diverses vegades, però me la podries acabar de repassar, tu que ja ets tota una autoritat en aquest món? No vull liar-la :P (no et preocupis pel bucle del que avisa, és perquè faig servir la plantilla en la mateixa pàgina). Moltes gràcies per endavant, --Townie (Discussió) 16:36, 27 març 2016 (CEST)

@Townie: No t'agradaria fer servir -prèvia adaptació- la {{Indret}}?. Com veuràs és la plantilla base per a un munt de coses de la natura que són (±) un punt; no un recorregut, com rius o pistes, ni massa grans com un mar o un oceà, ni amb més importància administrativa que geogràfica, com una ciutat o un país. Observo que li hauríem d'afegir alguns paràmetres com "material" o "ascensió", però té l'avantatge que plantilla:Indret ja resol el tema de coordenades i mapes automàticament i agafa algunes altres dades de WD. A més està preparada per a que el color de les capçaleres sigui variable, per tant, tot i tenir un grau d'homogeneïtat gran, quan es mostren semblen diferents. Tot i que aprofitessis "indret", s'hauria de fer un plantilla de transposició de paràmetres per aconseguir que funcionin els articles actuals tot i tenir uns noms de paràmetres diferents (pots veure un exemple a {{Monument megalític}}). Com ho veus ? --amador (disc.) 19:51, 27 març 2016 (CEST)
Genial! Ho faré tan aviat com pugui, però sembla feixuc. Per cert, he vectoritzat dues imatges (Resultat 1 i 2) de les icones de la infotaula persona. Si vols, les pots canviar; tenen més resolució al ser svg. Salut! – Townie (Discussió) 20:46, 27 març 2016 (CEST)
@Townie:. Que va. És fàcil: mira els paràmetres que faltaria crear i afegeix-los tu mateix on millor encaixin a {{Indret}} (i a la documentació fa l'ullet); Després fas una còpia de la plantilla que t'he passat de mostra i fas una taula d'equivalència tipus: | nom paràmetre en Indret = {{{nom de paràmetre en indret|nom de paràmetre en Muntanya|}}} }}}, de forma que si algú afegeix un paràmetre amb nom nou en un article amb plantilla antiga, també l'agafarà. La proves amb articles reals i si funciona, reemplaces el contingut de Plantilla:Muntanya. Avisa'm si vols que faci alguna part que et resulti més compromesa. Quin color vols posar ?. El de la teva mostra o el que té ara plantilla:Muntanya ?? --amador (disc.) 21:13, 27 març 2016 (CEST)
Townie 1 - Plantilla 0. Ja he acabat, revisat i substituït. Ja he posat els paràmetres que calia i tota la pesca. Si vols que en faci alguna més, cap problema, que m'ho he passat genial. Merci per tot! – Townie (Discussió) 13:54, 28 març 2016 (CEST)
@Townie:. ESPECTACULAR !!. Si vols marxa, pots fer {{volcà}} i {{Partida}} que són de la mateixa família. Per a fer el "codi de transcripció" que substitueix el codi antic, fes servir la que has posat a {{Muntanya}}, que li he afegit tots els paràmetres de "Indret" per a fer-la compatible amb tota la resta de la sèrie. Per cert, les crides a WD les concentro en {{Indret}} per a que serveixin per a tota la resta, per això t'he he canviat la que havies posat per "alçada" i l'he traslladat a "indret". Merci,--amador (disc.) 15:10, 28 març 2016 (CEST)

@Townie: Hola a tots dos i enhorabona per la feina. He posat la plantilla {{Muntanya}} sense paràmetres a Puig Major i {{indret}} sense cap paràmetre a Puig de Massanella. En ambdós casos, li falta el títol, l'altura i la prominència. He fet quatre proves i no n'he sabut treure l'entrellat. Pau Cabot · Discussió 16:48, 28 març 2016 (CEST)

Ara veig que ha comparegut la prominència (sense unitats) a Puig Major. Pau Cabot · Discussió 16:49, 28 març 2016 (CEST)
Que estrany. K2 mostra bé la prominència, amb els metres i tot. Diria que no és de WD, als dos llocs l'escriuen de la mateixa manera. Per cert, {{Partida}} ja està incorporada a Indret, ara seguiré amb el volcà. – Townie (Discussió) 17:21, 28 març 2016 (CEST)
@Paucabot: Cal vigilar amb l'altura, n'hi ha amb ft. a Wikidata. – Townie (Discussió) 17:24, 28 març 2016 (CEST)
@Townie: Les propietats de Wikidata que jo he omplert, les he posades totes en metres. La idea seria importar les unitats, també, no? I si en lloc de ser Metre pogués esser metres, ja seria la repera, però ja m'ensum que això no deu ser gens fàcil de fer. Pau Cabot · Discussió 17:31, 28 març 2016 (CEST)
@Townie, Paucabot:. Arreglat títol per defecte. Quan vaig transformar Indret com a plantilla base, només em vaig ocupar d'homogeneïtzar paràmetres i formats per a totes les afectades + mapa deduït + coordenades de WD. La possible recuperació de la resta de paràmetres els vaig deixar per més endavant, o sigui que encara hi ha molt recorregut per millorar-la. Ja ho aniré fent, però si Townie s'avança no em sabrà pas malament.--amador (disc.) 18:01, 28 març 2016 (CEST)
Gràcies, Amador! Pau Cabot · Discussió 18:26, 28 març 2016 (CEST)
He anat fent proves i crec que algunes coses s'han arreglat en fer edicions a la plantilla {{Indret}} i a segons quins ítems de Wikidata, vegeu Puig Major. Una darrera cosa que no sé si té solució fàcil: a Puig de Galatzó només importa el nom de la primera unitat administrativa (Puigpunyent) i, al cim, hi fan partió tres municipis. Té fàcil solució això? Pau Cabot · Discussió 19:04, 28 març 2016 (CEST)
La solució és que no us repartiu les muntanyes entre varis, però venint de tu la petició, mira com ha quedat.--amador (disc.) 20:14, 28 març 2016 (CEST)
Gràcies, Amador. Diria que no és tan estrany utilitzar cims com a tripunts ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:18, 28 març 2016 (CEST)
Deix aquí la recepta com a referència: Special:diff/16708223. Pau Cabot · Discussió 20:20, 28 març 2016 (CEST)

@Paucabot:: Doncs si. Fins ara només l'havia fet servir per edificis, jaciments i altres indrets petits i mai havia trobat més d'un municipi. Per cert, una altra recepta per quan vulguis posar msnm darrera d'una variable. Si no ho condiciones a l'existència de la variable, la línia s'edita sempre sense contingut, però amb el literal de les unitats. Salut !,--amador (disc.) 21:05, 28 març 2016 (CEST)

Hola Amador! Què et semblaria si incorporés les plantilles {{Cascada}}, {{Llac}}, {{Bosc}}, {{Infotaula de vall}}, {{Infotaula de serra i serralada}} i {{Platja}} a {{Indret}}? Per cert, moltes gràcies per posar seny al debat de la taverna. – Townie (Discussió) 20:30, 8 abr 2016 (CEST)

@Townie: Havia pensat que {{Llac}} (i possiblement {{Cascada}}) s'haurien de tractar amb {{Element hidrografia}} i, algun dia que estiguem avorrits, posar-se a migrar aquesta "infotaula base" a un format més homogeni. La {{Infotaula de serra i serralada}} té 2400 articles, o sigui que hauria de ser una cosa més seriosa que el que és ara (per exemple, hauria de tenir 2 coord ?, inici-fi), potser li hauriem de donar un parell de voltes abans de llençar's-hi, perquè, de fet, no és un indret en el sentit que no és un punt, com la muntanya. La resta, tu mateix. Gràcies,--amador (disc.) 22:10, 8 abr 2016 (CEST)

Problema interessant de coordenades[modifica el codi]

Mira't si us plau Forts de Loreto i Guadalupe. A la plantilla hi ha les coordenades correctes de cadascun dels forts. Són molt a prop l'un de l'altre i té sentit que comparteixin article. Però a Wikidata només hi ha les coordenades del de Loreto. Què fem amb aquest cas? --Joutbis (disc.) 17:52, 3 abr 2016 (CEST)

@Joutbis: Deixar-la com està. Tenim diversos casos tipus "Cases del carrer Principal de Garriguella", especialment a la {{infotaula patrimoni cultural}}, que encara no l'he migrada. S'acostuma a posar unes coordenades amb title amb un punt genèric, més o menys central, i la resta a cada repetició, només amb inline.--amador (disc.) 18:03, 3 abr 2016 (CEST)

Vaig avançant amb la neteja de coordenades; ja només em queda fer les plantilles "patrimoni", "pavelló", "refugi" i "temple". M'ha aparegut un dubte, però. A Arle no hi ha plantilla "coord", però els paràmetres "latitud" i "longitud" estan omplerts. Què caldria fer en aquest cas? --Joutbis (disc.) 12:26, 9 abr 2016 (CEST)

Ep, i una altra! A Bergen, he esborrat les coordenades, però ara no surten, tot i que la localització està omplerta. Saps què pot estar passant? --Joutbis (disc.) 12:40, 9 abr 2016 (CEST)
@Joutbis:. Com has arribat fins a aquests articles ?. No tenen cap de les plantilles "migrades" de la llista. Si has seguit {{Patrimoni de la Humanitat}}, atura't, perquè encara no està feta !!. Sobre el que deies de latitud-longitud, hauria d'actuar igual que coord, perquè el que estem fent -de facto- és esborrar el contingut manual, si ho tenim en WD. En tot cas, són dos articles a "estudiar manualment", perquè tenen més d'una infotaula amb dades geogràfiques (la {{Infotaula de municipi}} i la {{Patrimoni de la Humanitat}}), i això sempre portarà mals de cap. Merci,--amador (disc.) 21:11, 9 abr 2016 (CEST)
Doncs estava a les especificacions. Cap problema, m'aturo. De fet, ho anava comprovant manualment i crec que no he fet cap destrossa, només Bergen i ja ho he revertit. El tema de latitud-longitud, serà més complicat de "parsejar", però bé, ho deixem per més endavant. --Joutbis (disc.) 10:46, 10 abr 2016 (CEST)
@Joutbis:. Ja saps com són els usuaris. No saben distingir la diferència entre el que volen i el que demanen. Sorry,--amador (disc.) 11:36, 10 abr 2016 (CEST)
Aix, usuaris... Doncs res, que ja està fet.--Joutbis (disc.) 18:10, 10 abr 2016 (CEST)

@Joutbis: Reactivo aquest fil per a informar-te que ja estan migrades les plantilles {{Patrimoni de la Humanitat}} i {{infotaula patrimoni cultural}}, o sigui que quan vulguis li pots fotre canya al tema i ja haurem fet net. Per cert, hauràs vist que hi ha un altre comanda indirecta en aquesta mateixa discussió. Si t'apuntes voluntari, em faràs un favor.--amador (disc.) 15:53, 25 maig 2016 (CEST)

Missatge[modifica el codi]

Hola. T'he deixat un missatge a w:es, no sé si passes sovint per allà. Salutacions.--Canaan (disc.) 17:55, 4 abr 2016 (CEST)

@Canaan:, doncs, no hi passo gaire. Gràcies per avisar. Sobre la pregunta no tinc ni idea, però crec que és un tema perfecte per tenir excusa en contactar amb el Lluís Sanz. Aquest tema segur que s'ha plantejat dins la comissió del nomenclàtor de la que ell és membre. O ho sap en primera persona, o l'adreçarà a qui toqui. Si no et diu res millor, l'explicació que dóna el llibre de referència que t'han passat em sembla tan bona com una altra. El que si em van ensenyar és que en català no es diu "casc antic" sinó ciutat vella. Prova sort que aquestes coses no s'han de deixar refredar. --amador (disc.) 19:11, 4 abr 2016 (CEST)
Hola. He escrit al Lluís, tot i que no l'he preguntat per això, no em semblava adient, al cap i a la fi no sé quina és la seva especialitat laboral. M'he interessat pel canvi de nom de la plaça de Llucmajor a plaça de la República, que em sembla es farà el 14 d'aquest mes, m'agradaria assistir i fer unes fotos. Salutacions.--Canaan (disc.) 16:50, 5 abr 2016 (CEST)
@Canaan: No seria un problema, és renaixentista. Lo de la plaça no sabia que ja s'havia decidit fer el canvi. És un tema amb molt marro perquè els veïns no volien el canvi, però el govern ho havia decidit i no va voler canviar. Si vols fer fotos no crec que calgui res especial. Imagino que serà un acte popular. Sort !--amador (disc.) 18:41, 5 abr 2016 (CEST)
Hola. Perdona si et puntualitzo, però tinc amics que viuen a Nou Barris i vaig sovint per allà —a més, el pare d'un dels meus amics és de l'associació de veïns— i és al contrari, la plaça de la República és una vella reclamació veïnal, que no havia sigut aprovada per governs anteriors i ara s'ha trobat amb la cojuntura apropiada. És més, hi ha indignació perquè no es canvia la parada de metro, que seguirà anomenant-se Llucmajor, ja que aquest nom romandrà en uns petits jardins de la plaça. D'altra banda, em sembla que la inauguració serà el dia 14, el "dia de la República", però no estic segur, per això li preguntava al Lluís. Si és un acte públic sí que no crec que tingui problemes per fer fotos, però si de cas no està de més tenir algun "endoll". ;-) Salutacions.--Canaan (disc.) 19:17, 5 abr 2016 (CEST)
@Canaan: Doncs ho havia entès malament. Millor per tots.--amador (disc.) 19:58, 5 abr 2016 (CEST)

Plantilla:Infotaula persona[modifica el codi]

Crec que no és correcte. Si mires el codi (és teu) veuras que «Període en actiu» no funciona, mira l'exemple a la plantilla. Una de dues, o deixes «anys en actiu» o «període» sense res més. Després del canvi que he fet l'exemple de la plantilla funciona.--Kette~cawiki (disc.) 21:29, 20 abr 2016 (CEST)

Bé, on va començar això és a la Plantilla:Infotaula escriptor, és on no funciona «Període en actiu», el codi és diferent a Plantilla:Infotaula persona, on es correcte. Penso que s'hauria d'unificar el codi.--Kette~cawiki (disc.) 21:34, 20 abr 2016 (CEST)
@Kette~cawiki: Fet Fet!. La {{Infotaula escriptor}} tenia un error en el codi de translació del noms de paràmetres vells a nous. La teoria (sempre imperfecta) és que {{infotaula persona}} només entengui la llista nova i que les antigues infotaules facin la translació de noms antics a nous. Però hi ha tantes plantilles i tants paràmetres, que sempre em falla algun. Merci,--amador (disc.) 21:45, 20 abr 2016 (CEST)
Ja he desfet el canvi que havia fet a Plantilla:Infotaula escriptor/ús, canviant el codi està tot arreglat. Gràcies!--Kette~cawiki (disc.) 21:50, 20 abr 2016 (CEST)

Llull[modifica el codi]

Apa, tens força feina a Llull, ja em diràs què et sembla hehehe--barcelona (disc.) 12:34, 24 abr 2016 (CEST)

Creu de Sant Jordi[modifica el codi]

Estava inserint l'imatge de la creu a les infotaules i he comprovat que el paràmetre «icona esquerra» no funciona en algunes infotaules derivades de «persona» on, per cert, funciona correctament. Si tens molta feina puc provar de resoldre'l.--Kette~cawiki (disc.) 11:05, 27 abr 2016 (CEST)

@Kette~cawiki:. Cap problema. Endavant ! --amador (disc.) 21:54, 27 abr 2016 (CEST) M'hi he posat i ho he fet en un plis-plas. Si hi detectes algun alre que no funciona, tu mateix. Gràcies--amador (disc.) 07:11, 28 abr 2016 (CEST)

De retaules[modifica el codi]

Retaule del Roser de la Doma com m'ha agradat molt, l'ho he traduït a l'es. [1] Una abraçada --MarisaLR (disc.) 13:59, 28 abr 2016 (CEST)

@MarisaLR: Que bé !. Està basat en un treball que va fer la meva dona (surt referenciada !) quan s'hi dedicava. Com que no hi ha cap més documentació, vaig tirar d'aquí. He fet retocs menors a la teva traducció. Ptns, --amador (disc.) 14:30, 28 abr 2016 (CEST)
Moltes gràcies! --MarisaLR (disc.) 15:34, 28 abr 2016 (CEST)

Infotaula Obra teatral[modifica el codi]

Hola Amadalvarez, t'escric per preguntar-te quina infotaula he d'usar per a una obra teatral (no musical). He vist que hi ha una plantilla de musical, però no trobo cap de teatre. N'hi ha? o en cas que no, quina he d'utilitzar? Gràcies i Salut!--Metralleta95 (disc.) 12:12, 29 abr 2016 (CEST)

@Metralleta95:, doncs no ho havia mirat mai, però no n'hi ha. El més semblant seria {{Infotaula composició}} que la va fer nova el Lohen11 per a les òperes, però crec que seria fàcil ampliar-la per a que serveixi per obres de teatre. No confondre amb {{Composició}} que és antiga i s'hauria de migrar. Fes-li un cop d'ull a veure que faltaria. Mira, si vols es:Plantilla:Ficha de obra de teatro que és força complerta (perquè la fan servir per les òperes) per triar que t'interessa i m'ofereixo a ajudar-te a ampliar-la.--amador (disc.) 13:55, 29 abr 2016 (CEST)
Crec que a la infotaula aquesta (en castellà) li faltaria els paràmetres: fotografies, producció executiva (o producció) i audiovisuals. No he fet mai una plantilla: d'infotaula, vols obrir-la tu o m'inicio jo mateix? Diga'm i ens fiquem o em fico a fer-ho. Salut, espero resposta :)--Metralleta95 (disc.) 14:09, 29 abr 2016 (CEST)
@Metralleta95:No pensava en fer una de nova, sinó en ampliar la {{Infotaula composició}} amb els paràmetres que considerem i, si cal, canviar-li el nom per a no despistar (podríem dir-li infotaula d'obra escènica (per respectar la classificació de tipologies artístiques). Invoco al @Lohen11: a veure que en pensa, que ell va ser l'autor. Crec que serviria per a obres de teatre, com deies, i per musicals, més similars en paràmetres a una òpera. Salut !--amador (disc.) 14:24, 29 abr 2016 (CEST)
Ah, disculpa no havia vist aquesta plantilla. D'acord em sembla bé ampliar i fins i tot poder canviar el nom més genèric. A veure que en pensa en Lohen11. --Metralleta95 (disc.) 14:37, 29 abr 2016 (CEST)
Jo seria partidari de fer-ne una de nova i més específica. Tot i la similitud, la majoria de paràmetres són diferents o fins i tot falsos amics. Però vaja, el mestre infotauler ets tu.--Lohen11 (disc.) 14:52, 29 abr 2016 (CEST)
@Metralleta95, Lohen11:Faig una proposta i ho discutim amb mostres reals.--amador (disc.) 15:21, 29 abr 2016 (CEST)

@Metralleta95, Lohen11: He fet una combinació de:

 • el que ja feia {{infotaula composició}} +
 • altres paràmetres pensats per a obres musicals que poden ser útils també pels clàssics (orquestra, cor, músics, premis, etc.)
 • paràmetres que o no es fan servir amb els clàssics o bé es fa servir un sinònim (llibretista / lletra, compositor/autor)
 • pel que fa a noms i formats, he treballat amb els d'{{infotaula composició}}; tan sols he canviat "llibretista" per "llibret" i "compositor" per "música" , però si ha de ser un problema, ho tornem enrere.

A més, tenim la {{infotaula musical}} que estava marcada per a normalitzar i he aprofitat per a fer-ho ara. Trobareu la proposta a Usuari:Amadalvarez/teatre amb 3 exemples reals: una obra de teatre, un musical i una òpera. Ja direu--amador (disc.) 23:12, 29 abr 2016 (CEST)

Em sembla molt bona feina per a distingir. Seria possible afegir els paràmetres que t'he dit avans? fotografies (fotògraf), producció executiva (o producció) i audiovisuals. Ja que per a obres de teatre (contemporanies), he vist que en les fitxes tècniques (o descripccions) et proporcionen les persones encarregades d'aquests aspectes i podria ser interesant completar-ho aquí. Que en penses?--Metralleta95 (disc.) 23:22, 29 abr 2016 (CEST)
@Metralleta95:Disculpa, no t'havia entès, pensava que parlaves de la "imatge". Et repto a que ho facis tu sol. Com que són dades referides a la posta en escena i no al contingut "no efímer" de l'obra, hauria d'anar a la zona de coreògraf, músics, il·luminació, etc... Ja veuràs que és molt fàcil amb les plantilles fetes mitjançant {{infotaula}}. Ja em diràs com va.--amador (disc.) 07:42, 30 abr 2016 (CEST)
@Amadalvarez:, en teoria he entès que ha de concordar el número label amb el de data, ho he afegit però no es mostra a la "infotaula". No descobreixo què he de fer...Dispensa la meva falta de coneixements envers aquest tema, però necessito un cop de mà. Gràcies!--Metralleta95 (disc.) 19:49, 30 abr 2016 (CEST)
@Metralleta95: Ho has fet molt bé !. No ho veies, perquè no els has afegit a les proves (que en aquest cas, les he posat dins la mateixa pàgina per estalviar). Mira el canvi. Per cert, he canviat "fotògraf" per fotografia per a evitar problemes de gènere.--amador (disc.) 20:11, 30 abr 2016 (CEST)
Oh què bé!! Doncs jo estic conforme de que es crei la Plantilla ja, per començar a col·locar-la a articles. Gràcies pel treball i ensenyar-me com va tot aquest tema! Salut.--Metralleta95 (disc.) 20:36, 30 abr 2016 (CEST)

@Metralleta95, Lohen: després d'incorporar els darrer canvi fet per Lohen a "infotaula composició" i he reanomenada aquesta prova com {{infotaula arts escèniques}}. Lohen11 suggereixo que facis les comprovacions que creguis necessàries per a sentir-te còmode i que integris (amb redirecció hauria de funcionar, perquè els noms de paràmetres s'han mantingut) la "infotaula composició" en aquesta i així reduïm manteniment. Gràcies, --amador (disc.) 09:45, 1 maig 2016 (CEST)

Ho miraré, gràcies.--Lohen11 (disc.) 10:12, 1 maig 2016 (CEST)
He incorporat la infotaula a l'article La flaqueza del bolchevique (teatre). Crec que està completa i ben feta. Si feu algun canvi ja ho aniré veient i ajudant com pugui. Salut i de nou, gràcies per la modificacció, crec que hem millorat aquest "petit món aertistic".--Metralleta95 (disc.) 19:04, 1 maig 2016 (CEST)

Viquiprojecte:Efemèrides[modifica el codi]

Només queden 2 mesos per acabar la primera edició del Viquiprojecte:Efemèrides!!!! De moment, ja hem aconseguit convertir l'article Alçament de Pasqua en article de qualitat. Us animo a participar en la recta final. Gràcies! --Gerhidt (disc.) 19:28, 1 maig 2016 (CEST)

Muazzez İlmiye Çığ[modifica el codi]

Arròs amb llet al estil turc (sütlaç).

Gracies per la contribucio. Si us plau, se entiende la meva frase sobre el caso en la corte? Quise decir que ella salio de la corte tan limpia como siempre, que el juez rechazo las acusaciones. (Es que la paraula "carrec" te varies significats, no?) Salutacions. --E4024 (disc.) 17:49, 7 maig 2016 (CEST)

@E4024:. Si, és correcte. Una pregunta, tu ets turc ?. Ho dic perquè m'ha estranyat que fas les traduccions des del turc i no des de l'anglès que amb els traductors dóna millors resultats.--amador (disc.) 17:56, 7 maig 2016 (CEST)
Soc turc i no faig us dels traductors. --E4024 (disc.) 18:02, 7 maig 2016 (CEST)
@E4024: Perfecte. Però no domines molt el català, oi?. Ho dic perquè l'article que he corregit tenia errors importants que són fàcils de detectar. Per exemple, has posat "cop" enlloc de "cap" per referir-se a la part superior del cos, on tenim la cara. si?. Et recomano que quan acabis de fer un article li passis el revisor de llengua que hi al menú, al costat de la caixa de cerca, que és diu WikiCheck. Et revisa l'article i detecte molts errors habituals i et proposa solucions i corregeix directament l'article. Prova-ho i aniràs millorant de mica en mica. Si et fa falta ajuda, m'ho dius.OK ?--amador (disc.) 18:12, 7 maig 2016 (CEST)
Moltes gracies. --E4024 (disc.) 18:26, 7 maig 2016 (CEST)
@E4024: T'aniré revisant articles que tinguis amb "millorar traducció". Fixa't e els canvis que faig i així aniràs veient els errors típics. Ànim !, jo no sé res de turc, o sigui que ja ets millor que jo.--amador (disc.) 18:29, 7 maig 2016 (CEST)

Arc de Triomf de Barcelona[modifica el codi]

Hola. He vist que has canviat la infotaula, però aquesta és més llarga que l'anterior, i fa que la taula següent, on es descriuen les parts de l'arc, quedi més estreta (al menys com ho veig jo a la pantalla). Es podria treure el mapa per acurtar la infotaula? Sinó, es podria tornar a la infotaula anterior? Gràcies, salutacions.--Canaan (disc.) 11:28, 12 maig 2016 (CEST)

Perdona, em sembla que ja està, he deixat algunes quantes línies pel mig. Com ho veus tu? Salutacions.--Canaan (disc.) 11:32, 12 maig 2016 (CEST)
@Canaan: Perdó per la intromissió. Anava a fer el mateix que tu has fet. Ara es veu bé.--Pere Sallavinera (disc.) 11:33, 12 maig 2016 (CEST)
@Canaan: Disculpa per l'ensurt. Jo ho veia bé, potser perquè faig servir lletra petita. Li he canviat la infotaula, perquè aquesta recupera les proteccions patrimonials des de Wikidata. La que tenia està més orientada a pintura-escultura. Salut, company !. --amador (disc.) 13:50, 12 maig 2016 (CEST)

Unió Europea de Biketrial[modifica el codi]

Hola Amadalvarez. Disculpa el malentès, però allò que he retrocedit ho he tornat a deixar com tu ho havies deixat, ja que primer em sortien tot de paràmetres a dalt de tot de l'article, però després tot ha quedat perfecte. És com si alguna cosa de la plantilla estigués malament i després s'hagi corregit.. o potser és que jo estava despistat i ho he vist malament. Lamento les molèsties i gràcies per l'aclariment. Salutacions.--[[Usuari:|Peprovira]] (disc.) 18:28, 17 maig 2016 (CEST)

@Peprovira: El que has vist no era pel canvi, sinó fruit d'un canvi accidental de la plantilla que afectava a tots els articles i ja està arreglat. Per cert, darrera teu hi ha una altra edició meva corregint la data fundació que, en el paràmetre, va sense accent i no havia sortit. Ara ja és igual que abans. Salut ! --amador (disc.) 18:32, 17 maig 2016 (CEST)
Entesos, ara està Perfecte. Gràcies.--Peprovira (disc.) 19:34, 17 maig 2016 (CEST)

Pàgina "Mansarda"[modifica el codi]

Hola Usuari:Amadalvarez, ja hem contactat algun cop. Ara es tracta del següent: estic elaborant un article sobre arquitectura i el que surt a la pàgina Mansarda no correspon amb el que trobo als diccionaris, a l'Enciclopèdia Catalana ni amb el que hi ha a la Wikipédia en francès per "Mansarde". Pots fer-hi un cop d'ull? Pel que jo sé una mansarda no és una finestra.

@Konkordia:, Doncs, no me'n recordo d'on va sortir (era una època que no posava referències !!), però intueixo que ve de la WP-ES, perquè s'hi assembla prou. Certament a casa sempre li hem dit "mansarda" a la finestra que sobresurt del sostres lleugerament inclinats, per això no em va estranyar. Però ara que m'ho has fet mirar, sembla que el nom correspon a la forma de sostre tipus golfes, com dic, de poca inclinació. Vist el tema, per mi pots canviar el que vulguis, perquè ja es veu que no havia triat bones fonts. Gràcies per preguntar. Salut, company.--amador (disc.) 17:16, 18 maig 2016 (CEST)
Doncs no és del tot clar el terme. És possible que 'mansarda' sigui una forma arquitectònica específica de la teulada. Ja ho indagaré i t'ho diré. Salut!--Konkordia (disc.) 19:46, 18 maig 2016 (CEST)

Plantilla Autoritat a infotaula persona[modifica el codi]

Bones, veus factible incorporar la plantilla "Autoritat" a la plantilla:INfotaula persona i derivades? és informació referent a la persona que -no se pq- posem al peu de pàgina i no a la infotaula. Ho dic per homogeneïtzar el format i pq sinó penses en posar plantilla autoritat no surt, quan és informació força útil per a una recerca ràpida. Què en penses? Suposo que caldria parlar amb els autors de la plantilla en qüestió.--Kippelboy (disc.) 16:51, 23 maig 2016 (CEST)

@Kippelboy: Fet Fet! Les teves paraules són ordres per a mi. Una altra cosa és considerar si s'ha de treure del peu,si ja surt a la infotaula. Ja ho negociaràs !.--amador (disc.) 21:18, 23 maig 2016 (CEST)
Gràcies! He deixat missatge a veure què hi diuen--Kippelboy (disc.) 22:30, 23 maig 2016 (CEST)

Gaspar Homar[modifica el codi]

Hola Amador, m'estic passejant per Commons tot buscat imatges per il·lustrar les Q que anem creant a Wikidata pel projecte del Modernisme i he vist que hi ha imatges d'obra tridimensional d'en Gaspar Homar tot i que no està ni a l'aire lliure ni en domini públic. Com t'ho vas fer per a que no te les esborressin? Ho pregunto per si es podria aplicar el mateix raonament als plafons que hi ha al Museu Marès, per decidir si xuclar-los d'allà cap a Commons o no. Gràcies! --ESM (disc.) 11:47, 25 maig 2016 (CEST)

@ESM: Bàsicament, no preguntant ni provocant. Són fotos meves i no m'ha calgut posar llicències estranyes. Això i que no es queixi el museu distreu molt els administradors. Altra cosa serà que s'hi posin al tema.--amador (disc.) 15:39, 25 maig 2016 (CEST)

Re: Infotaula d'empresa[modifica el codi]

Vaig una mica liat, però m'hi poso quan pugui. Sinó en @Joutbis: sempre ho pot fer en un moment ;) – Townie (Discussió) 13:56, 25 maig 2016 (CEST)

@Townie: Si ho fa en un moment, li passem al @Joutbis:, no?. A veure que li sembla. Merci, --amador (disc.) 14:53, 25 maig 2016 (CEST)
Fàcil. Quan tingui una estona m'hi poso. Suposo que el cap de setmana, ja us diré. --Joutbis (disc.) 20:07, 25 maig 2016 (CEST)
@Joutbis: Això inclou la petició feta més amunt sobre l'eliminació de {{coord}} que havia quedat aturat ?--amador (disc.) 21:13, 25 maig 2016 (CEST)
Sí, és clar. Allò ja ho vaig acabar i només faltava el patrimoni de la humanitat, perquè encara no estava a punt la plantilla; però a partir d'ara, pels coord, només és engegar la màquina i estar una mica al cas que no s'encalli.--Joutbis (disc.) 01:03, 26 maig 2016 (CEST)
@Joutbis:No oblidis, també, la {{infotaula patrimoni cultural}} (13.000 articles) amb la particularitat que aquestes no tenen {{coord}} dins la infotaula, sino paràmetres separats (graus, min, sec x lat/long). Això afecta al tractament del punt 3 de les especificacions.
Per cert, la petició aquesta de canviar el nom al paràmetre "imatge/image" tenia caràcter excepcional per poder avançar, però més endavant i amb calma et demanaré traduir tots els paràmetres al nou diccionari de dades, ja que els articles tenen un popurri considerable que ara ha d'engolir la Infotaula i sovint complica molt la seva comprensió. Gràcies.--amador (disc.) 06:31, 26 maig 2016 (CEST)

Ocupació - forma en femení[modifica el codi]

Bon dia Amador! Sóc conscient que potser a nivell tècnic costa molt (el codi per a les plantilles pot ser molt complicat i per això estic molt agraït a la feina que estàs fent). Però veig que en el camp ocupació de les infotaules relacionades amb persones sempre agafa el nom de l'item de Wikidata, que està en masculí. Volia proposar que en el cas d'articles de dones, agafés la forma femenina de l'etiqueta, si existeix. --Davidpar (disc.) 06:39, 26 maig 2016 (CEST)