Usuari Discussió:Amadalvarez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012
Any 2013
Any 2014
Any 2015

Petició de traducció[modifica el codi]

  • La vostra petició de traducció de l'article Directorio civil de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:32, 16 set 2014 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Directorio militar de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 20:55, 16 set 2014 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Decreto de Graciano es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:59, 2 set 2013 (CEST)

Brill[modifica el codi]

You should have received an email from me about your request - can you please either complete the linked form or email me if you did not receive it? Nikkimaria (disc.) 23:02, 7 gen 2016 (CET)

Ping. We're hoping to get the accounts set up as soon as possible, so we need all responses in place. Let me know if you need me to re-send the form. Nikkimaria (disc.) 02:33, 12 gen 2016 (CET)

Plantilla:Infotaula de publicacions periòdiques[modifica el codi]

Bona tarda Amadeu,

Pel que fa a la Plantilla:Infotaula de publicacions periòdiques, no veig habilitat el camp editor. Jo l'he afegit a la pàgina de documentació de la Infotaula, després que vaig escriure ja fa un temps a la pàgina de discussió, referint-me a la no idoneitat del camp "editorial" tal com es visualitza com a "Empresa editora", doncs pel que fa a les revistes científiques, normalment, en molts casos, no són fetes per empreses, sinó més aviat per intitucions o universitats, sovint públiques. Seria bó que es visualitzés tal qual, com a "editorial", o en tot cas, seria molt útil, el camp "editor", que podria encabir tant els editors científics com, en el seu cas, la institució editora de la revista (així no caldria canviar la visualització del camp editorial). Si s'habilita el camp editor (visualitzant-se tal qual, com a "editor" no caldria canviar res més).

Moltes gràcies! Aprofito per felicitar-te per la gran feina i el teu compromís amb la Viquipèdia!

Ramon --Llumeureka (disc.) 17:35, 30 gen 2016 (CET)

Ostres! quina eficàcia... Moltes gràcies! Ramon --Llumeureka (disc.) 17:52, 30 gen 2016 (CET)

4 anys i mig després...[modifica el codi]

(precedent: Usuari:Amadalvarez/arxiu2011#Egocentrisme...)

Trípic de Mérode i Arnaugir (2016).jpg

Un petit record/reconeixement des de Nova York. Gràcies per la feina que fas! --Arnaugir (discussió) 18:33, 1 feb 2016 (CET)

@Arnaugir: Ho recordo perfectament. Li has fet una dissertació a la Laura sobre la iconografia ?. Gràcies per recordar-me i per felicitar-me a la taverna. És tot un estímul a la productivitat rebre suport d'un president gironí (tu vas obrir via i ara ja veus).--amador (disc.) 20:05, 1 feb 2016 (CET)

Asteroides[modifica el codi]

Hi ha un usuari que està fent molts d'asteroides com (123) Brunhild. Podries estandarditzar {{Asteroide}} i jo miraria de fer que importàs tots els paràmetres de Wikidata? Crec que podríem importar una bona infotaula ... Amb el codi antic infernal no ho sé fer. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:11, 2 feb 2016 (CET)

@Paucabot:Mira si he errat en algun paràmetre. Com que no soc d'eixe món, podria haver confós els termes. Observo que surten un grapat de decimals, però no sé com es maneguen les màscares d'edició. Ho consulto: @Vriullop:, pots fer un cop d'ull als formats de les propietats que fa servir {{asteroide}} ?. Alguns tenen molts decimals i també hi ha que tenen el punt decimal enlloc de coma. Ja em diràs si haig de fer alguna cosa que estigui al meu abast. Merci,--amador (disc.) 20:51, 2 feb 2016 (CET)
Gràcies, Amador. Amb la importació de dades de Wikidata i tot! Pau Cabot · Discussió 20:58, 2 feb 2016 (CET)
@Paucabot: Per la teva info, ja no hi ha {{cometa}}. De moment, ho deixo aquí, perquè altres, com {{Satèl·lit natural}} no sembla que tingui dades carregades a WD. Ja hi tornarem. --amador (disc.) 06:41, 3 feb 2016 (CET)
Jo també t'agraeixo el {{Asteroide}} (la meitat del temps que dedico a fer un article d'un asteroide se'n va omplint la taula!). Per cert, hi l'equivalent per a les estrelles? --Jaumellecha (disc.) 18:47, 3 feb 2016 (CET)
@Jaumellecha: No està en els meus plans a curt. No deu ser difícil, però el que és important és que les dades hi siguin a Wikidata, altrament no estalvia feina. Pots fer un cop d'ull a veure quin grau de completesa hi tenen ?. De moment, les cometes funcionen com els asteroides, si bé m'ha semblat observar que eren més pobres en WD. Parlem quan tinguis dades.--amador (disc.) 20:25, 3 feb 2016 (CET)
Els primers centenars d'asteroides de la llista tenen la wiquidata bastant competa i articles llargs, però quan vas avançant per la llista ja es veuen una mica deixats (wikidata incompleta i article curt), amb poques excepcions. Ja anirè fent una repasada de tant en tant per a deixar-los bé (actualment hi ha catalogats uns 455.000 asteroides i aquesta xifra puja cada mes, així que ha feina per estona!!) XD De cometes encara no m'he estrenat (més endevant faré una ullada a veure com estan) --Jaumellecha (disc.) 21:28, 3 feb 2016 (CET)

pregunta per nota[modifica el codi]

Estava mirant Emilia Clarke i he vist que posa ocupació "actor", tret de wikidata. Hi hauria alguna possibilitat -fàcil- que hi posés "actriu"? Suposo que per anar bé s'hauria de resoldre el problema a wikidata...--Arnaugir (discussió) 21:38, 3 feb 2016 (CET)

@Arnaugir: No en sé prou. Wikidata ho té mal resolt. Cada professió pot tenir una propietat (D:P2521) que conté com multivalor la descripció en femení en els diferents idiomes, amb l'idioma com a qualificador, un format estrany que no recupera el nostre mòdul:Wikidata. Potser més endavant s'amplien les funcions i es podrà recuperar.--amador (disc.) 23:02, 3 feb 2016 (CET)

Millorar bibliografia[modifica el codi]

Hola Amador,

Captivat per un mot tan extrany com Rundbogenstil, he llegit l'article nou que has fet pels VP:15A i m'he fixat que té deficències en el format estàndard de bibliografia i referències. Fes una ullada també a Arquitectura high-tech, aviam si pots concretar per seccions i fer servir les plantilles adients. Moltes gràcies i ens veiem al dinar! :P --Xavi Dengra (MISSATGES) 20:54, 7 feb 2016 (CET)

@Xavier Dengra: Són traduccions que vaig fer per tapar uns vermells d'altres articles, però confesso que no els hi tinc gaire carinyo. He millorat format referències a Rundbogenstil, però a l'altre no li he pogut fer res més que deixar el teu avís, ja que no té referències ni en castellà (d'on ho vaig traduir) ni en anglès, d'on partia originalment. Merci per l'avís.--amador (disc.) 06:25, 8 feb 2016 (CET)

Canvis a la plantilla:Església?[modifica el codi]

He vist que has afegit uns paràmetres nous a la Plantilla:Església en nombrosos articles que suposen una reduplicació respecte als que vaig incloure en l'apartat de protecció legal del monument (tipologia i catalogació). A més a més no apareixen a la infotaula. No trobo el sentit.--Columbusalbus (disc.) 14:23, 12 feb 2016 (CET)

@Columbusalbus: disculpa, no m'he tornat boig. Si mires aquesta notícia, veuràs que estic fent un procés de normalització i, la consegüent migració, de les infotaules que són d'edificis. Com que ha de funcionar universalment per a totes les infotaules que integrarà, toca fer retocs a alguns paràmetres. En el cas de la informació de protecció patrimonial passarem d'un paràmetre on s'ha d'informar tot encadenat, a un conjunt de paràmetres, un per cada cosa. Això, a banda de ser més racional, permet que es pugui recuperar directament des de Wikidata bona part de la informació. Per tant, he hagut de separar la informació i, per aconseguir que funcioni com és ara i continuï funcionant quan la canvii sense perdre cap informació, no he trobat altra forma que duplicar la info, en el format actual i en el futur. Si vols fer alguna prova de com quedaran aquests articles (o com seria si no tingués cap paràmetre), prova a invocar a "infotaula edifici" enlloc d'església. No guardis els canvis perquè em cal distingir els articles que eren "església" abans de la migració, per poder fer neteja del que sobri. T'agrairé els teus comentaris sobre funcionament a la pàgina de discussió de la nova infotaula. Gràcies i disculpa l'ensurt.--amador (disc.) 17:57, 12 feb 2016 (CET)
@Amadalvarez:D'acord. He esborrat els teus paràmetres duplicats a la infotaula de l'article Església de Sant Joan Baptista d'Alcalà de Xivert i he canviat l'enllaç al codi autonòmic perquè m'he adonat que estava equivocat. Deixaré de esborrar res i a veure com queda. Sort amb la migració.--Columbusalbus (disc.) 18:15, 12 feb 2016 (CET)
@Columbusalbus:. OK. Ja ho he recuperat. Em sembla que hi ha més codis erronis, convindria fer-li un repàs. Per cert, tu saps quina lògica segueixen els enllaços ? es correspon d'alguna forma amb el codi? Ho dic perquè em fa falta saber el patró que segueixen per poder incorporar els codis a Wikidata. Merci,--amador (disc.) 18:54, 12 feb 2016 (CET)