Usuari Discussió:Amadalvarez

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca
Replacement filing cabinet.svg
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012
Any 2013
Any 2014

Petició de traducció[modifica | modifica el codi]

 • La vostra petició de traducció de l'article Edmond Aman-Jean es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:14, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Jacques-Émile Blanche es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 11:50, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Alfred Sisley es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 00:38, 6 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Alfred Sisley es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 01:10, 2 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Jacques-Émile Blanche es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 00:00, 2 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Edmond Aman-Jean es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 23:07, 1 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Armand Rassenfosse es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 22:14, 1 oct 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Golpe de Estado de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 22:12, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio civil de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 21:32, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Directorio militar de Primo de Rivera es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 20:55, 16 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Dictadura de Primo de Rivera en Cataluña es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 23:08, 3 set 2014 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Josep Tapiró i Baró es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:04, 24 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:47, 19 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Eva Perón es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:22, 1 feb 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Lebensraum es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:28, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Tree es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 15:33, 26 gen 2014 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article El Día Gráfico es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 19:15, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Kiss of Judas es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:50, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Nativity of St. John the Baptist es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:01, 28 nov 2013 (CET)
 • La vostra petició de traducció de l'article Royal Scots Fusiliers es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 17:47, 13 oct 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article Decreto de Graciano es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 12:59, 2 set 2013 (CEST)


 • La vostra petició de traducció de l'article The Garden of Earthly Delights es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 18:24, 1 ago 2013 (CEST)
 • La vostra petició de traducció de l'article M. King Hubbert es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 09:38, 22 maig 2013 (CEST)
*La vostra petició de traducció de l'article Peak oil es troba en aquesta pàgina de proves.Fixeu-vos bé que no és la mateixa pàgina on havíeu posat la petició de traducció. Quan repasseu la traducció podeu fer suggeriments de millora a la pàgina de millores del bot per anar polint la traducció. Gràcies. --Anskarbot (disc.) 13:55, 21 maig 2013 (CEST)


Vall d'Aran (1649-50)[modifica | modifica el codi]

Salutacions Amador! Gràcies per pensar en mi. Ja fa un temps que no disposo de gaire temps lliure per fruir a la Viquipèdia però respecte l'article que em comentes, al meu entendre podria anomenar-se Campanya de la Vall d'Aran (1649-50). Tot i així considero que la persona més adequada per aquesta labor seria en @Panotxa, car ell va ser que va desenvolupar tota la Guerra dels Segadors. Li he deixat un missatge al respecte. Una forta abraçada!--Georg-hessen (enraona'm) 04:45, 31 des 2014 (CET)

A mi em sembla bé. Però la quinzena acava dilluns, i el recompte el faré el dia de reis! --Panotxa (disc.) 06:53, 4 gen 2015 (CET)

Dab solver[modifica | modifica el codi]

Bones! He vist que fas servir una cosa que es diu dab solver per resoldre desambiguacions. Es pot provar? Gràcies!--Jey (disc.) 21:23, 4 gen 2015 (CET) Ja ho he trobat! Ho provo i et dic! --Jey (disc.) 21:26, 4 gen 2015 (CET)

@Jey: suposo que has trobat les instruccions. Només una advertència: per un problema que ja està reportat, si l'article té referències i no troba un <references/>, l'hi posa, tot i que hi hagi un {{referències}}, perquè no sap reconèixer-ho. Es qüestió d'estar a la guait i eliminar-ho. Amb tot, es va a molta velocitat. Ànims !.amador (disc.) 21:32, 4 gen 2015 (CET)

Periodista[modifica | modifica el codi]

Molt bona feina, Amador!! Crec que està tot correcta, a partir d'ara utilitzaré la plantilla nova ;) --Davidpar (disc.) 10:02, 9 gen 2015 (CET)

propòsit 2015[modifica | modifica el codi]

Per al 2015 apart de les infotaules de wikidata, quin és el teu viquipropòsit? flamencs? algun tema de qualitat a la recàmera? O estàs avorrit?--barcelona (disc.) 18:17, 10 gen 2015 (CET)

@Barcelona: Bon any, guapa !. Espero que les infotaules no m'ocupin tot l'any. La veritat és que pensava seguir amb els gòtics catalans abans que els flamencs. També volia fer una revisió ampliada de la bio del Francesc Macià i el Companys, que estan una mica desestructurats. També tinc pendent crear/ampliar articles de patrimoni aprofitant una llibre que m'han regalat que es diu "Nous usos del patrimoni industrial català". Acabar algunes traduccions que tinc de treball de fons i poca cosa més. Per cert, com que ja veig que em monitoritzes, passat per la meva llista de treball i opina i/o fes propostes sobre els colors i les icones que haurien de tenir (o no) els títols de les infotaules.--amador (disc.) 18:39, 10 gen 2015 (CET)
miro, però jo no sóc gaire d'aquestes coses com ja saps. Em sembla bé fer gòtics catalans i les dues figures catalanes. Et deixo un marge prudencial doncs abans de mirar més coses que encarregar-te hehe que ja m'agraden els teus propòsits--barcelona (disc.) 18:41, 10 gen 2015 (CET)

infotaula actor[modifica | modifica el codi]

Hola, com va tot!
Putz, no hi havia pensat. De fet estava esperant que tot això de les plantilles s'automatitzés,com es va anunciar a Tarragona. Però vaja, aqui van uns suggeriments:
Unificar naixença/naixement, lloc/indret... | data de naixença = <!-- {{Data naixement|AAAA|MM|DD}} o bé {{Data naixement i edat|AAAA|MM|DD}} --> | indret de naixença = | data de defunció = <!-- {{Data defunció i edat|AAAA|MM|DD|AAAA|MM|DD}} primer la data de defunció i després la de naixement--> | lloc de defunció =
si veig alguna cosa més, t'ho dic. una abraçada. Pallares (de vegades des de la tablet no deixa signar)

Per mi, la "pel·licula més taquillera", no és un concepte formal.
Pel que fa a la llista de premis, últimament no la faig servir, ja que obro un apartat a l'article. Per mi, en tot cas, ho reduiria a mitja dotzena de premis, com a màxim, en totes les plantilles: Oscar, Globus, Bafta, Goya, Gaudi...i para de comptar, però es la meva opinió, clarament subjectiva.--Pallares (disc.) 19:24, 11 gen 2015 (CET)

Infotaula compositor clàssic[modifica | modifica el codi]

Hola Amador, Per seguiment de la Discussió de Lohen11 m'entero de la feina que estàs fent amb les infotaules. Per al cas dels compositors clàssics ja fa temps que penso si s'hi podria afegir un paràmetre sobre el catàleg principal de les seves obres (W.A. Mozart = Köchel; J.S. Bach = BWV; G.F. Händel = HWV, F.J. Haydn = Hoboken, A. Vivaldi = Ryom, D. Buxtehude = BuxWV, F. Schubert = Deutsch catalogue, R. Strauss = Trenner Verzeichnis (TrV), G.P. Telemann = TWV, etcètera). Aquests catàlegs sovint tenen article a Viquipèdia (com es pot veure) o en altres Wikis. Una informació prou completa sobre el tema és a en:Catalogues of classical compositions#List of catalogues, versió extensa de part de l'article que es correspon amb el "nostre" Opus (música) i que potser algun dia podria(em) traduir. Seria bo tenir-ne l'opinió del propi Josep Renalias (Lohen11). Si sembla convenient, ara seria un bon moment d'incorporar-ho. Com ho veus / veieu? Cordialment,--FranSisPac (disc.) 08:00, 19 gen 2015 (CET)

Normalment només la tenen els grans compositors, però com que és una opció, també podria sortir. Com que si no hi ha dades, no surt, també hi afegiria apartats com: Formació, mestres, alumnes, distincions honorífiques. Ara, la taula ha de ser senzilla, amb colors poc cridaners, per a que no destaqui massa. El model que m'agrada és el francès: fr:Camille Saint-Saëns.--Lohen11 (disc.) 08:54, 19 gen 2015 (CET)
@FranSisPac, Lohen11:. Trasllado el fil a la discussió que ja havia començat i us responc allà.--amador (disc.) 17:38, 19 gen 2015 (CET)

Foto Subirachs[modifica | modifica el codi]

Gràcies per la foto, i al Manel si estàs en contacte amb ell. La del Nicodem l'he variat una mica de lloc, perquè desanivellava les fotos de les dues portes, espero que no t'importi. Salutacions.--Canaan (disc.) 17:03, 19 gen 2015 (CET)

@Canaan: He contactat via Flickr i és mol enrotllat. Ja ha cedit altres fotos notables a la WP. En contrapartida, li milloraré el seu article tant com sigui possible. Merci a tu per la feina feta.--amador (disc.) 17:27, 19 gen 2015 (CET)

Invitation to Medical Translation[modifica | modifica el codi]

Medical Translation Project

Globe-Star of life.svg
Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Templatetiger[modifica | modifica el codi]

Answered at de:Benutzer Diskussion:TMg#templatetiger. --TMg 17:55, 29 gen 2015 (CET)

Nit dels Gaudí[modifica | modifica el codi]

Ho sento; però al final no hi vaig anar; encara no estic en forma per aquests esdeveniments.--Vulcano (disc.) 11:19, 2 feb 2015 (CET)

Infotaula polític[modifica | modifica el codi]

Hola! Avui m'ho miro. He vist que has posat escuts en els càrrec d'Anna d'Àustria. Crec que en el cas dels polítics, per exemple, posar l'escut de la institució que representen està bé, en els monarques no m'acaba de convèncer... però vaja, serà qüestió de gustos.--Sorenike (disc.) 10:43, 5 feb 2015 (CET)

@Sorenike: Ho he fet perquè la volia incloure als exemples de la Infotaula (ja ho veuràs quan ho revisis). Però si no et convencen, els pots treure sense pietat. Com que ara són un paràmetre, és deixa buit i llestos. Merci, ja em diràs.--amador (disc.) 11:07, 5 feb 2015 (CET)
@Sorenike: Et sembla correcte la forma de posar "predecessor" / "successor" que fa servir la infotaula de Cardenal o Papa ?. Ex.: Lluís Antoni d'Espanya. Ho dic per a incorporar-ho a {{infotaula de polític}} i família.--amador (disc.) 13:29, 5 feb 2015 (CET)
Hola @Amadalvarez:, m'ho he estat mirant més detingudament. Crec que està molt bé, tant pel que fa a la feina feta, com en l'explicació i les normes d'ús. L'únic que m'he trobat és que ara el paràmetre "fills" ja no és desplegable. És perquè ho has posat així o és algun error? Crec que era més adient com a desplegable, especialment si la llista de fills és llargueta :P Per cert, em sembla bé la forma de posar el predecessor i el successor. De fet, qualsevol de les dues és bona.--Sorenike (disc.) 23:37, 9 feb 2015 (CET)
Una altra cosa que m'acabo d'adonar mirant l'article de Joan Carles I. Per exemple, en el cas dels reis d'Espanya, aquests no són coronats, sinó proclamats. Potser es podria fer un paràmetre com el de posar "clan, dinastia o família" per posar coronació o proclamació?--Sorenike (disc.) 23:34, 10 feb 2015 (CET)
@Sorenike:Ja està previst a {{Infotaula de polític}} perquè aquestes dades són variables i pots triar nom de l'etiqueta i valor. Mira com ho he fet a Joan Carles I. Aprofito per dir-te que l'escut al peu surt automàticament si ho té assignat a Wikidata (Ex.: Felip VI d'Espanya, Diana de Gal·les, Margaret Thatcher). Per cert, lo dels fills ho estic mirant per a deixar-lo millor del que estava. Tinc un problemila tècnic que m'està retardant. T'avisaré. Merci,--amador (disc.) 23:56, 10 feb 2015 (CET)
@Sorenike:. Ja tens arreglat lo dels fills. Compara Napoleó Bonaparte i Reina Victòria del Regne Unit i digam si veus (i t'agrada) la diferència. Salut !--amador (disc.) 13:25, 11 feb 2015 (CET)
Ah, d'acord! Ho he mirat a les normes d'ús, si surt més d'un és desplegable. M'agrada! Ha quedat molt bé la infotaula.--Sorenike (disc.) 14:32, 11 feb 2015 (CET)

Infotaula músic[modifica | modifica el codi]

Hola, Amadalvarez. Aquests dies he fet servir alguns cops la {{Infotaula músics}} i he vist que l'has deixada collonudament bé. Fabulós!. Algú ho havia de dir.--Carles (enraonem) 23:58, 7 feb 2015 (CET)

Infotaula científic[modifica | modifica el codi]

Hola: Em dirigeixo a tu perquè suposo que has estat el darrer en fer canvis en la plantilla infotaula científic. Fa un parell de setmanes ja vaig posar un comentari a la pàgina de discussió de la plantilla, però com que ningú l'ha contestat... T'has fixat que, en visualitzar la infotaula, el paràmetre alma mater surt en cursiva i de color blau? És diferent a tots els altres paràmetres que surten en negreta i color negre. És normal això?--Ferran Mir (disc.) 11:01, 15 feb 2015 (CET)

Ah! Un altra cosa, també m'he fixat que si no s'omplen tots els camps de la tesi doctoral (títol, any, url i tutor de tesi), no es visualitza res. Això pot ser normal pels doctorats en el segle XX i posteriors, però en casos més antics (penso en el segle XVIII concretament) el tema és molt vidriós: per exemple, sabem que Samuel König es va doctorar a la universitat de Marburg sota la direcció de Christian Wolff, però l'any només el sabem aproximat i el títol de la tesi ni el sabem (de la url no cal ni dir-ho). Potser caldria que apareguessin les dades conegudes, no?--Ferran Mir (disc.) 11:16, 15 feb 2015 (CET)
@Amadalvarez: Hola. Una altra cosa que he vist a les infotaules científic: en el format anterior els estudiants de doctorat apareixien sota un camp que es denominava estudiants_doctoral o estudiants_doctor que, ara, ha passat a denominar-se estudiants doctorals, i em fa l'efecte que alguns d'aquests estudiants no surten a la visualització de la taula per aquest canvi de denominació. Em sembla que succeeix una cosa semblant amb els estudiants notables: per exemple a la infotaula de David Hilbert hi ha un estudiant notable (Paul Bernays) que no aparaeix a la visualització de la infotaula.--Ferran Mir (disc.) 17:43, 1 març 2015 (CET)
@Ferran Mir: Moltes gràcies per revisar i revisar. Són tant els canvis fets, que sense la vostra ajuda seria difícil deixar-lo perfecte. He arreglat els "estudiants notables"; el problema era el guió baix, ja que a efectes de les preguntes no és el mateix "estudiants notables" que "estudiants_notables", tot i que el guió baix equival a un espai. Em faltava aquesta variant. El "estudiants_doctoral" no els contemplava la versió anterior a la que jo vaig començar, però per si de cas l'he afegit. La resta de combinacions si que funciona. Merci !!!!.--amador (disc.) 22:11, 1 març 2015 (CET)
@Amadalvarez: Hola altre cop i perdona que sigui tant pesat! Avui he fet una millora general del article Étienne Bézout afegint, naturalment, la infotaula que no tenia. Normalment no sé on estan enterrats els personatges dels que edito articles, però en aquest cas si que ho sabia i he posat nom del lloc i les coordenades (48° 24′ 35″ N, 2° 42′ 58″ E / 48.4097222222°N,2.71611111111°E / 48.4097222222; 2.71611111111) a la infotaula. Com veuràs, el nom de l'església on està enterrat apareix a la infotaula però les coordenades, no apareixen.--Ferran Mir (disc.) 19:18, 22 març 2015 (CET)
@Ferran Mir: No t'has de disculpar, sóc jo que t'haig de donar les gràcies per ajudar-me a polir la feina que estic fent. Ja saps la teoria wikipedia: "quatre ulls veuen més que dos, i mil veuen encara més". Bé, al tema: Fet Fet!, era un problemilla de noms de paràmetres. Com que ara els paràmetres es diuen igual arreu, s'han de contemplar tots els noms antics, per aconseguir que les sintaxis velles funcionin fins que no passi un bot i les endreci. Doncs bé, de tant en tant hi ha algun nom que m'he deixat de posar. Salut !--amador (disc.) 21:18, 22 març 2015 (CET)
Gràcies!--Ferran Mir (disc.) 19:34, 23 març 2015 (CET)
@Amadalvarez: Hola altre cop. Mira't aquest article: Robert Simson. Com veuràs al camp estudiants_doctor hi ha un punt. Si l'elimines, el camp estudiants notables deixa d'aparèixer a la infotaula. Sembla que aquest camp estigui condicionat a l'existència del primer. No sembla gaire lògica aquesta condició, oi? Un professor pot tenir deixebles però no doctorands--Ferran Mir (disc.) 12:51, 14 juny 2015 (CEST)
Absolutament misteriós. No funciona quan es fa servir "estudiants_notables", tot i que la plantilla té previst aquest sinònim. El que és curiós és que la resta de sinònims funcionen (estudiants notables i notable_students). Ho he canviat a l'article de Simson i ara miraré si hi ha més casos. Merci,--amador (disc.) 16:29, 14 juny 2015 (CEST)
@Amadalvarez:Informàtica Boja!! Has provat d'apagar i tornar a encendre? Hahahaha!--Ferran Mir (disc.) 13:03, 15 juny 2015 (CEST)

Tomàs Solanes[modifica | modifica el codi]

D'un tal Tomàs Solanes que vas citar a Gremi de Tenders Revenedors no en saps més, no? Sembla que va ser el 4art director de Llotja. Però per ara no té entrada biogràfica. --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 23:18, 22 feb 2015 (CET)

@Dvdgmz:. Jo no, però pregunta-li al Pinensis que és l'arxiver de Santa Maria del Pi i potser té documentació com a autor del retaule. Salut !.--amador (disc.) 23:31, 22 feb 2015 (CET)
Gràcies, li preguntaré. De la llista de directors, alguns són d'èpoques que crec que tu toques, si veus que d'algun tens més info de la que hi ha o info per crear l'entrada, ja saps. --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 23:38, 22 feb 2015 (CET)
@Dvdgmz: Mira a veure que et sembla el Tomàs Solanes. Apa, --amador (disc.) 19:19, 23 feb 2015 (CET)
Uau! sensacional. --Passavolant apunta clr gruix7 x25px.png Dvdgmz(Escriu-me) 23:35, 23 feb 2015 (CET)

Deures específics[modifica | modifica el codi]

No és cert, ja vaig respondre al tema infotaules! :) Però ja t'he corregit el tema pelicà, efectivament un article força interessant, com tots els de simbologia--barcelona (disc.) 12:07, 28 feb 2015 (CET)

L'usuari Hinio per a temes orientals, CarlesVA per a Islam, Ignasi i Medol per a cristianisme, Febr1 (ara inactiu però pots consultar) per a judaisme--barcelona (disc.) 15:48, 28 feb 2015 (CET)

Infotaula religiosos[modifica | modifica el codi]

Gràcies per l'avís. Ferbr1 (disc.) 17:47, 1 març 2015 (CET)

Content Translation is available in this wiki[modifica | modifica el codi]

Hello, I just noticed you used the Content Translation tool in http://en.wikipedia.beta.wmflabs.org/ for writing Physiologus. Thanks for using the tool, I am one of the developer of the system. But in case you did not know, we have deployed the Content Translation tool in this wiki. You can do translations directly in this wiki :). Please enable it using the User preferences-> beta features and start using from Special:ContentTranslation --Santhosh.thottingal (disc.) 05:37, 4 març 2015 (CET)

In case you face any issues, please let us know using "Feedback" link given under the tool or directly using Talk:Content_translation. The tool in this wiki should be more stable compared to our experimental version at beta wiki.--Santhosh.thottingal (disc.) 06:19, 4 març 2015 (CET)

Infotaula Artista[modifica | modifica el codi]

Ei! he vist que ets un geni de les infotaules! he estat barallant-me amb la infotaula d'artista per afegir el paràmetre d'artistes relacionats a l'estil de la magnífica Infotaula músics... crec que necessitaré un pèl d'ajuda.... --Edw5cat (disc.) 02:08, 8 març 2015 (CET)

@Edw5cat: Fet Fet!. Gràcies perquè m'has fet descobrir que aquesta la tenia pendent d'homogeneïtzar amb la resta. Potser per això no ho entenies perquè -encara- funcionen de manera diferent i no podies fer comparacions. Salut !--amador (disc.) 06:48, 8 març 2015 (CET)
@Amadalvarez: Genial! Ha quedat perfecte! Crec que hauré de posar-me a apendre com funcionen les infotaules. --Edw5cat (disc.) 20:21, 8 març 2015 (CET)
No t'hi esforcis, encara. Tinc que acabar la documentació. Ja veuràs que ho he muntat de forma modular i permet canviar-li la infotaula a algú per una altra més adient (per exemple de persona a arquitecte, o de militar a polític -per la gent que fa cops d'estats-) i no haver de canviar cap paràmetre, excepte els nous, és clar. La resta funcionen tots perquè és diuen igual i els gestiona només una única infotaula a la que tota la resta invoquen. Merci, avisaré.--amador (disc.) 20:45, 8 març 2015 (CET)
Mare meva, és impressionant la feina que fas!! :D --Edw5cat (disc.) 01:08, 9 març 2015 (CET)

Infotaula per a "grups ètnics"[modifica | modifica el codi]

Hola, m'a comentat el PauCabot que et contactés perquè voldria crear una infotaula "grup ètnic". Estic treballant uns articles relacionats amb la diàspora armènia, i s'han de crear uns subarticles tipus "armenis a Rússia", "armenis a França", etc. A la viquipèdia en anglès aquests articles porten una infotaula "grup ètnic" i veig que no hi és a la viquipèdia en català. Em poso a crear-la o he de procedir d'alguna altra manera?--Wgarcia (disc.) 13:21, 16 març 2015 (CET)

@Wgarcia: Hola, gràcies per contactar. Estic fent una revisió integral d'infotaules de biografies ({{infotaula actor}}, {{infotaula científic}}, etc.) i és bo que ens coordinem mentre no acabi, ara bé m'ha semblat que no parles d'una infotaula de "persona", sinó de col·lectiu. És això ?, seria com en:template:Armenians ?, em pots posar un exemple d'alguna que s'hi assembli?. Penso que no ens solaparem, i si més no, et podré ajudar a enfocar la seva construcció per a que sigui fàcil per estendre-la a d'altres. Bé, ja em diràs.--amador (disc.) 15:54, 16 març 2015 (CET)
Gràcies, seria com en:template:Infobox ethnic group, que es fa servir per exemple a en:Armenians in Russia.--Wgarcia (disc.) 16:34, 16 març 2015 (CET)
Fàcil. Ja la tenim. És diu {{Grup humà}}.--amador (disc.) 16:36, 16 març 2015 (CET)
Perfecte, no l'havia vist, solucionat doncs.--Wgarcia (disc.) 17:44, 16 març 2015 (CET)

Edicions[modifica | modifica el codi]

Ei Amadalvarez!
Estava mirant la teva pàgina d'usuari, i un comentari: Tens el número d'edicions unes 8.000 edicions endarrerit hahaha. Si vols, pots arreglar-lo.--Mikicat (Parlem!) 21:04, 16 març 2015 (CET)

@Mikicat:. Moltes gràcies. Des de que surt la xifra real a la capçalera, m'havia oblidat d'actualitzar aquest. Que tal et trobes ?. Vaig veure que et perdies la sessió tècnica perquè no et trobaves bé. Millorat !!--amador (disc.) 06:46, 17 març 2015 (CET)
Gràcies, avui ja he anat al cole--Mikicat (Parlem!) 10:49, 17 març 2015 (CET)

Invitation[modifica | modifica el codi]

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Amadalvarez,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Unsubscribe from this list Sign up for VisualEditor's multilingual newsletterTranslate the user guide

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 00:31, 17 març 2015 (CET)

bot[modifica | modifica el codi]

tinc present el tema, tinc dues entregues per dimecres i dues presentacions, aviam si després d'això trobo temps--Arnaugir (discussió) 19:17, 22 març 2015 (CET)

Infotaules cardenal i papa[modifica | modifica el codi]

Hola! Veig que que ara també s'estan modificant aquestes infotaules (també m'hi dedico :P), els canvis els veig bé en general. He vist que l'escut també apareix amb el títol. Pel que fa al cardenal, com Lluís Antoni d'Espanya, potser caldria canviar el color del cardenal a un altres color o bé no posar-hi escut, perquè vermell sobre vermell no es veu gaire bé. En el cas dels papes, però hi ha paràmetres que no funcionen ara, com el text de la imatge, i crec que "venerat en" tampoc. T'ho comento per aquí perquè les plantilles són diferents. Salutacions--Sorenike (disc.) 17:37, 23 març 2015 (CET)

Perdona! M'he confós! Ara no veig l'escut on t'he dit. No sé si era aquest article o un altre. En qualsevol cas, mai va malament tenir-ho en compte.--Sorenike (disc.) 17:42, 23 març 2015 (CET)
@Sorenike:, Gràcies per avisar. Tranquil que no t'has tornat boig, l'escut genèric de cardenal apareixia perquè vaig respectar el codi que hi havia abans a la infotaula cardenal, però abans estava sobre fons blanc i ara quedava molt cutre. El color vermell de les barres és el adient per cardenals, per tant, he optat per treure-ho, ja que no era específic de l'individu, el qual si que apareix al peu, com has vist. Lo dels papes ja ho he detectat, però m'haig de revisar tots els articles per arreglar-ho. Si trobes algun cas, s'arregla editant l'article i eliminant el paràmetre "peu" que alguns tenen en blanc al final de la taula. És un paràmetre erroni i que no servia per a res, però com que coincideix amb el nou nom de "Text retrat", el matxaca i no surt res. El "venerat en" si que el veig (ex:Joan XXIII). No serà que està en majúscules ?. Passa'm un cas, si te'n recordes. Merci,--amador (disc.) 18:03, 23 març 2015 (CET)
@Amadalvarez: Precisament he provat a veure si funcionava a Papa Lli. Està com venia a la pàgina de la plantilla. Per cert, la duració del càrrec suposo que també s'ha d'esmenar també? Ho dic perquè surt "En el càrrec des de" a tots. D'altra banda, no m'acaba de convèncer això de posar els títols que tenen com a sants a la barra groga on posa "Sant x". Vaja, no ho sé... serà cosa de gustos, però ho veig poc estètic.--Sorenike (disc.) 21:03, 23 març 2015 (CET)
@Sorenike: Per punts: a) des del meu missatge dient lo del peu de foto, he arreglat des de Pere fins Anastasi I, per tant, el Papa Lli està arreglat; b) el període surt acompanyat d'aquesta frase perquè les infotaules estan preparades per tenir separades les dates d'inici i fi, i els papes (i altres) les tenen totes dues juntes. Quan passi un bot (o un abnegat editor que revisi els 266 articles amb aquesta infotaula) ja s'arreglarà. De moment he revisat fins papa Esteve II. Tal com està ara no és cap mentida, potser li mancaria un " fins al " en el lloc del guió per a ser sintàcticament correcte; c) lo dels títols és la derivada d'una certa incoherència anterior que només apareix als sants-papes. M'explico: la infotaula Sant posa el nom de sant a la capçalera superior i els títols a la barra groga prèvia a les dades personals (veure Teresa de Jesús). La infotaula papa posa el nom de papa a la capçalera superior i, quan a més és sant, "posava" el nom de sant a la barra groga i deixava els títols -que no deixen de ser un complement de la santedat- com un concepte a banda (com pots veure aquí on es reprodueix el funcionament anterior). Aquest fet, em va semblar incoherent, i vaig creure que era millor igualar la ubicació dels títols en totes dues situacions: sant i papa-sant. Si tens alguna altra proposta diferent mantenint una certa homogeneïtat, ho provem i llestos. Ja em diràs, --amador (disc.) 23:16, 23 març 2015 (CET)

Doncs em sembla bé. No els posava a l'esquerra per cap raó especial. De fet en alguns he posat a la dreta la medalla Castelao o la príncep d'Astúries. El que no penso fer és tornar enrera a modificar les que ja he fet,que tinc ganes d'acabar-les.

Cap problema, a partir d'ara les puc posar a l'esquerra. Només pot haver un, i és que en algunes he afegit una a la dreta i una altra a l'esquerra, quan el posseïdor de la creu de Sant Jordi també té el Príncep d'Astúries o la Medalla Castelao. Encara que les podria posar juntes.--Walden69 (disc.) 17:43, 28 març 2015 (CET)

de res.

és l'hora dels flamencs[modifica | modifica el codi]

Bones, com et vaig dir et vinc a molestar després del temps acordat per a les plantilles :) No sé si estàs veient que al projecte 500k anem per sota per complir els objectius, així que estic fent ronda per alguns habituals. Podries passar a fer ofensiva de pintors flamencs en vermell? Així segueixes el teu projecte i anem sumant --barcelona (disc.) 17:35, 26 abr 2015 (CEST)

@Barcelona: Ja ho he vist i pensava posar-m-hi però volia endreçar algunes coses que tinc a mitges sinó no acabo res. Tinc uns ermites del Vallès (amb un fantàstic llibre que em vaig comprar als Encants) i les Hagadà fetes a Barcelona el s.XIV que faran alguns articles més. Per cert, coneixes aquest gadget per trobar articles d'una temàtica concreta que estiguin a WP-EN (o la que sigui) i no en VP-CA ?. Una llista fantàstica per a traduir. Si ho consideres, difon-la. --amador (disc.) 18:01, 26 abr 2015 (CEST) PD: No he acabat amb les plantilles vull plorar

etiqueta "en construcció"[modifica | modifica el codi]

Li cal una reforma integral. Però no m'hi puc posar ni poc gens. La trec jo mateix.--Galazan (disc.) 16:25, 29 abr 2015 (CEST)

Fucimanya o Fussimanya[modifica | modifica el codi]

Hola, soc Jordi Moras però faig servir saromijordi, no se jo quin es correcte, però sembla que tots dos son correctes, ja que hi ha llocs amb c, i altres llocs amb s, o també 2 ss, a l’ermita hi ha una pedra gravada amb 2 ss, o sigui fussimanya, crec que tots dos son correctes, Fucimanya, com Fusimanya, Fussimanya.. gracies per aquet comentari, soc nou a la viquipèdia i encara no se gaire com va, espero anar aprenent... (disc.) --Saromijordi (disc.) 21:19, 5 maig 2015 (CEST)

Mobles modernistes[modifica | modifica el codi]

Hola Amador. Volia proposar-te un nou article que tinc interès de llegir "Mobles modernistes" equivalent a l'esborrany en:Art Nouveau furniture. Jo ho llenço, a veure si piques.--KRLS , (disc.) 12:08, 7 maig 2015 (CEST)

@KRLS: Puc fer un trueque per un (o dos) bot(s) ?. Tinc dos pendents a sol·licituds i no hi ha manera. El Reanomenar_paràmetres_infotaules_als_articles ho va intentar l'Arnau, però fa mesos que em té abandonat sense acabar-ho. El separar el contingut d'un paràmetre d'infotaula en dos ni tan sols ha merescut interès. Parafrasejant-te "Jo ho llenço, a veure si piques."--amador (disc.) 12:38, 7 maig 2015 (CEST)

Infotaula de polític[modifica | modifica el codi]

Bàsicament faig servir aquesta perquè en la de "infotaula de polític" no em surt la majoria de les vegades la circumscripció electoral dels polític, i ara estic classificant els diputats de la Restauració per districte i amb aquesta infotaula no es veu. I fins i tot en l'obsoleta només es veu en el primer càrrec, però no en els següents. No sé pas com es pot arreglar.--Walden69 (disc.) 21:24, 10 maig 2015 (CEST)

D'acord, Amador, sense article quan són documents oficials. Gràcies! m.--Maria Fullana de València (disc.) 16:50, 11 maig 2015 (CEST)

Propostes d'AdQ[modifica | modifica el codi]

Hola, tu que normalment hi participes, què et sembla passar a votar algunes propostes d'AdQ? Que està molt parat... Gràcies.--Arnaugir (discussió) 14:04, 20 maig 2015 (CEST)

De res, Amada, gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 21:33, 4 juny 2015 (CEST)

Many thanks from a very happy Galician![modifica | modifica el codi]

Wikiproject Galicia-Cataluña Barnstar.png The 1-9 Barnstar
The 1-9 Bronze Barnstar. Galicia 20 - 20 Challenge For your fantastic contributions to the Galicia 20 - 20 Challenge. This is well deserved. --Breogan2008 (disc.) 02:40, 11 jul 2015 (CEST)

referencies a les capçaleres[modifica | modifica el codi]

Recordes que fa unes setmanes, vaig posar la pregunta sobre el tema. El cas és que l'estranya presentació que sortia en l'index quan es posava una ref en una capçalera ha desaparegut. Dues coses: 1)No trobo el fil de la pregunta.2) hi ha cap criteri sobre el tema? Gràcies mil--Pallares (disc.) 17:54, 13 jul 2015 (CEST)

@Pallares: Dius aquest  ? --amador (disc.) 18:36, 13 jul 2015 (CEST)
si, gràcies

27s[modifica | modifica el codi]

T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S--Kippelboy (disc.) 06:46, 17 jul 2015 (CEST)


EXCEL-2003 Tabellenumwandlung VBA[modifica | modifica el codi]

Hola Amadalvarez, the code of DE:EXCEL-2003 Tabellenumwandlung VBA has been adapted to accept HTTPS as external links. Ollio (disc.) 09:38, 20 jul 2015 (CEST)

salts de línia en plantilal[modifica | modifica el codi]

hola, crec que la infotaula polític causa salts de línia no desitjats a inici d'article (Ignasi Guardans i Cambó). Pots mirar-t'ho?--Arnaugir (discussió) 01:22, 24 jul 2015 (CEST)

@Arnaugir: estic amb això fa 3 dies i no hi ha manera de trobar-ho. Ho tinc acorralat. Si avui no me'n surto, demanaré help. Merci,--amador (disc.) 19:06, 25 jul 2015 (CEST)
Jo de primeres tampoc ho he sabut trobar. Sort :-D --Arnaugir (discussió) 19:17, 25 jul 2015 (CEST)
Està en aquesta sintaxi:
  
{{#if:{{{càrrec|}}}{{{càrrec2|}}}{{{càrrec3|}}}{{{càrrec4|}}}{{{càrrec5|}}}{{{càrrec6|}}}{{{càrrec7|}}}{{{càrrec8|}}}{{{càrrec9|}}}
    |{{Infotaula
    |child=yes <!-- capçalera separació càrrecs i dades biogràfiques -->
    |decat=yes
    |headerstyle = background:{{Infotaula persona/colors|{{{colorprofessio|polític}}} }};
    | header2 = Dades biogràfiques
   }} }}

L'he eliminada i torna a la normalitat, però em perdo la capçalera de separació i queda lleig. He provat a substituir la crida a "infotaula" i posar la línia "a pèl":

<tr><th colspan="2" style="text-align:center;background:{{Infotaula persona/colors|{{{colorprofessio|polític}}} }};">Dades biogràfiques</th></tr> 

i tampoc funciona bé. Alguna inspiració ?--amador (disc.) 19:30, 25 jul 2015 (CEST) @Arnaugir:, la solució.No ho acabo d'entendre, perquè aquesta sintaxi està així de fa mesos. Merci,--amador (disc.) 13:36, 26 jul 2015 (CEST)

Moltíssimes gràcies. PD: tinc pendent el bot. I know...--Arnaugir (discussió) 09:54, 27 jul 2015 (CEST)

Proposta arquitectònica[modifica | modifica el codi]

Com que sé que t'agraden les biografies d'arquitectes, què et semblaria la d'aquest senyor? És al lloc on hi he trobat més informació, però fent només una miradeta per sobre. Resulta que estic revisant els articles de la llista de monuments de Terrassa creada pel bot del Vicenç i va construir un bon nombre d'edificis a la ciutat, a part de fer-ne en altres llocs també. Ah, i tot i que a l'enllaç que t'he passat en diu Vinyals, a la major part de fonts consultades apareix com a Viñals. Que passis un bon estiu! --Enric (discussió) 18:54, 25 jul 2015 (CEST)

@Enric:. Qualsevol proposta és bona per acostar-nos al 500k. Per cert, em deus dues respostes que estan a la teva discussió de fa uns mesos. Ànim !, --amador (disc.) 19:11, 25 jul 2015 (CEST)
Ostres, doncs no entenc com no havia vist aquestes preguntes que m'havies fet, perquè la veritat és que són molt fàcils de respondre. Ja has fet ben fet de recordar-m'ho: devia ser algun dia que vaig obrir la viqui i llavors em vaig posar a fer alguna altra cosa i ja se me'n va anar del cap. De tota manera no me'n recordo gens ni mica d'haver-ho llegit. Doncs bé, jo l'estela funerària aquesta l'anomenaria exactament igual, stećak, ja que és el nom concret que té i és intraduïble perquè representa un objecte molt concret, com el nostre caganer o la fabada asturiana. El fet que porti diacrític és perquè aquesta bona gent escriuen així aquest so, i dir-ne stétxak o estétxac em sembla abusiu. Pel que fa al van der que forma part de la denominació sencera, amb nom i cognom, efectivament en minúscula, són una preposició i un article: Rogier van der Weyden, però en canvi Les pintures de Van der Weyden. --Enric (discussió) 19:54, 25 jul 2015 (CEST)
Per cert, si tens ganes de llegir una petita història feixista, passa per aquí, un article que vaig emplenar l'altre dia... --Enric (discussió) 19:55, 25 jul 2015 (CEST)
Bon article. Coneixia la història, però no hi vaig pensar a escriure-la. Gràcies per fer-ho i per les respostes.--amador (disc.) 20:11, 25 jul 2015 (CEST)

Modernisme a wikidata[modifica | modifica el codi]

Hola, com que les notificacions encara no estan centralitzades (diria), t'ho enganxo aquí per si no visites wikidata: m'he mirat el mapeig i les tasques a fer diversos cops i no sé per on començar. Per on vols que t'ajudi?

Mil gràcies per l'interès en el projecte. A veure si ho podem desencallar aviat i tot comença a rodar amb una mica més de facilitat. --ESM (disc.) 20:49, 28 jul 2015 (CEST)

Gràcies. Si que miro de tant en tant, però aquí és segur. A veure, els deures concrets per a tu/vosaltres estaven més especificats aquí i aquí. Si veus -científicament- clara l'orientació que proposo i em solventes alguns temes menors que preguntava, podré seguir endavant amb el mapeig. Sobre el tema Modernisme vs Modernisme català tinc seriosos dubtes. M'explic:
 • Com deia allà, per a mi el Modernisme és de Catalunya i, per extensió i de forma anecdòtica, hi ha mostres a Espanya.
 • Assumir que hi ha un Modernisme i un Modernisme català, és assumir que el d'aquí és un subconjunt de l'altre.
 • A sudamèrica (Argentina, Mèxic, Cuba..) tenen algunes mostres i li diuen Modernismo.
 • Si, com suggereixo, cal diferenciar entre Moviment Art Nouveau (global) i cadascuna de les adaptacions (artístiques, no lingüístiques) locals, ¿que tal anomenar "modernismo" (que no Modernisme) a la versió hispana del terme i quedar-nos el "Modernisme" per al que va néixer aquí ?.

Si de cas, respon-me a aquí, sota les preguntes/dubtes i ja traslladarem a WD les propostes finals.--amador (disc.) 23:47, 28 jul 2015 (CEST)