Usuari:Amadalvarez/arxiu1

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Arxius de la discussió
Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010
Any 2011
Any 2012
Any 2013
Any 2014
Any 2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023

Discussions Des de abril-2006 a 31 de desembre-2010[modifica]

Hola, Amadalvarez! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura. A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Pepetps hehehe (Podem discutir-ho)

No era res, només que t'havia posat el missatge de benvinguda. No et preocupes. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 11:17, 18 abr 2006 (UTC)

Salutacions: Doncs em pareix bé que ho vulguis donar per acabat l'article que vaig traduir. El problema és que no tinc gaire temps per fer-ho jo. Tampoc sé molt bé com es fa. Em pots ajudar si vols i fer-ho tu mateix. Així la gent ho podrà llegir prest. Gràcies, Salutacions D'Erillel comentari anterior sense signar és fet per Joanderill (disc.contr.) 17:44, 22 maig 2008 (CEST)

Article traduit al català- rectora de la Universitat-[modifica]

Doncs em va bé que es doni per acabat, ja que no tinc gaire temps per fer-ho i tampoc sé molt bé com fer-ho. Em podries ajudar? Oi que m'ajudaràs a donar-li per acabat aquest article? Gràcies. Salutacions D'Erillel comentari anterior sense signar és fet per Joanderill (disc.contr.) 17:47, 22 maig 2008 (CEST)

Sant Pau del Camp[modifica]

Com que he vist que estava a mitges, m'he dit, apa, acaba la feina. No havies posat el rètol d'"Estic sopant" i em pensava que havia quedat penjat, hehehe. Ara bé, també m'hauries pogut enxampar a mitges i llavors ho hauríem estat traduint tots dos alhora. I això de passar-ho pel corrector del Word no està malament, tot i que les màquines no ho resolen tot. El meu truc és que sóc corrector de professió, però això demana molts anys de "mili", i així i tot encara se m'escapen coses de tant en tant... Per tant, no t'amoïnis, i endavant. I bon profit! --Enric 23:18, 23 abr 2006 (UTC)

fthfthfgjh--Davix 10:28, 25 abr 2006 (UTC)

Queda molt bé... Ja farem alguna millora a la plantilla --Davix 08:06, 26 abr 2006 (UTC)

He volgut corregir algunes coses a la plantilla de les esglésies i em sembla que l'he vessada. Sobretot a la part referent a "Ubicació", que he canviat per "Situació", que és el que hauria de dir. I m'ha desaparegut de Sant Pau del Camp. No sé si l'havies afegida a alguna altra església... Et demano excuses, i si ho saps arreglar t'ho agrairia, ja que el terme "ubicació" em sona massa a llenguatge de burocràcia, de l'administració... I aquí tampoc estem escrivint el DOGC... D'altra banda, la plantilla està molt bé! --Enric 10:46, 26 abr 2006

Carles IV d'Espanya[modifica]

ja l'he acabat, a veure què et sembla?--Gcm 21:44, 27 abr 2006 (UTC)

Comtats Catalans[modifica]

xafardejant acabo d'arribar a la teva pàgina d'usuari hi estic flipant amb el teu gràfic sobre els Comtats Catalans. Realment és molt bo i dona molta informació. Ja porto una bona estona jugant-hi... Estarà molt quan el pengis definitivament. Enhorabona!--Gcm 19:35, 29 abr 2006 (UTC)

el quadre està molt bé, evidentment que sempre hi haurà qui es molesti però tampoc no crec que sigui tant important. El comtat d'Osona va tenir una vida molt efímera, si creus que a la teva taula no hi cap doncs no el possis, al capdavall l'autor ets tu mateix. O en tot cas es pot posar una explicació de que sempre va estar molt lligat al Comtat de Barcelona.
Sobre la ubicació: doncs ara se m'ocudeix una possibilitat, crear l'article dels Comtats Catalans amb el quadre aquest, que déu pesar una barbaritat, amb una explicació bàsica del que s'hi pot veure i inserir l'enllaç en les diferents pàgines relacionades (les dels mateixos comtats, Marca Hispànica i algun comte o rei determinat...). O sigui al "Vegeu també" que acostuma a haver-hi al final de pàgina de molts articles. D'aquesta manera les pàgines no pesaran tant...
Sobre la utilització en altres regnes: doncs se m'ocudeix sobre la fussió dels regnes hispans del nord de la península: Regne d'Astúries, Lleó, Castella, Navarra i Galícia.
Suggerències: doncs, suposo que ja ho tens present, seria posar coloraines als diferents períodes que ara encara estan en tonalitats de gris. Així mateix en el moment d'incorporació al comtat de Barcelona o la Corona d'Aragó ho podries posar en negreta.
Realment una currada. Qualsevol cosa que se m'ocudeixi ja t'ho comentaria. Salut!--Gcm 11:38, 30 abr 2006 (UTC)
en el primer punt ja he fet tard. veig que ja has penjat la pàgina... Realment està molt bé... Salut.--Gcm 11:42, 30 abr 2006 (UTC)
no sé si has vist la discussió a la pàgina dels comtats catalans: discussió:comtats catalans. Dóna-li una ullada! --Gcm 17:12, 30 abr 2006 (UTC)

taules[modifica]

veig que saps fer gràfics molt bonics, espero que pengis aviat totes aquestes proves i que et posis amb els articles d'història, per exemple en les escissions del cristianisme o l'islam--barcelona 19:52, 30 abr 2006 (UTC)

taula de Castella[modifica]

ets un geni! torno a estar flipat... i sí, espero que m'expliquis com t'ho fas perquè és per treure's el barret!

  1. a veure, veig que a la part de Navarra acabes amb Blanca I, desprès d'ella el regne passa a ser manat per Joan el Gran juntament amb Blanca I de Navarra, i posteriorment a Elionor I de Navarra per tenir desprès encara dos reis més (Francesc I de Navarra i Caterina I de Navarra) i llavors passar a integrar-se a la Corona de Castella sota domini de Ferran el Catòlic. Jo posaria integració de l'Alta Navarra al a Corona de Castella, i es que la Baixa Navarra continua en altres mans, fins la incorporació al renge de França. Mira't bé: la Llista de reis de Navarra
  2. al regnat de Ferran III de Castella es produeix la la unió del Regne de Castella amb el Regne de Lleó per esdevenir Corona de Castella. o podries posar d'alguna manera?
  3. veig que a la taula poses que Felip I de Castella mana independentment però sempre ho fa conjuntament amb Joana I de Castella, posteriorment regència del seu pare i regnat del fill, tot i que ella no deixa de ser reina mai. t'hi cabria tot?
  4. Galícia: amb Alfons VIII de Castella es produeix la integració definitiva del regne de Galícia dins el Regne de Castella.

o seguiré observant i ja t'aniré dient...--Gcm 20:30, 30 abr 2006 (UTC)

molt xula... sobre el que em preguntes:
  1. Regne d'Espanya: ja hi va haver aquesta discussió temps enrera. Realment el Regne d'Espanya no existeix com a tal fins a Felip V d'Espanya i és per això que aquí tendim a anomenar Carles I de Castella i no pas Carles I d'Espanya (que és una simple redirecció). Però es clar, tot són gustos... Amb Carles I hi ha una unió personal de dos regnes, però no una unió unitària. I recordem que Joana I no va ser mai reina d'Aragó.
  2. títol: més que "Cronologia de Castella i regnes integrats" podriem posar "Cronologia dels Regnes castellans", ja que la Baixa Navarra no arriba a integrar-se a Castella.
  3. on ho pengem? ni idea, potser aniria bé a la pàgina de Corona de Castella o crear un article amb el títol de Regnes castellans, per seguir la tònica
  4. molt ben arreglat el tema que et plantejava de Joana I, Felip I i Carles I. molt bé
  5. l'enllaç de Joana I no existeix, el podries crear? ups, però veig que està damunt de Ferran el Catòlic, i és aquest el que no existeix. ho pots canviar?
  6. quan els regnats són molt curts podem veure com els noms queden molt apinyats. Suposo que a la tauxa excel on ho crees els tens centrats, els podries posar llavors uns a l'esquerra, centre o dreta per tal que es puguin veure bé i poguem clicar damunt seu per arribar a la seva pàgina. m'explico?
Salut.--Gcm 10:21, 1 mai 2006 (UTC)
atenció ara a la discussió Regnes castellans. Per cert, no aconsegueixo que els noms petits dels reis que no estan centrats tinguin un enllaç directe. Es pot fer? exemple: Elionor I de Navarra si el té però Francesc I de Navarra, que està a l'esquerra no. Salut.--Gcm 14:20, 1 mai 2006 (UTC)

he fet unes petites rectificacions al Template:Crono Regnes castellans, en l'apartat de Navarra referent al regnat de Joan I introduint també els seus fills. M'ha costat força entendre-ho però ja li vaig agafant el fil. Salut!--Gcm 11:17, 2 mai 2006 (UTC)

Faig el que puc, si m'ha costat però ho he aconseguit. Però encara falten molts noms que no es poden llegir ni clicar. M'hi posaré més endavant. Molt interessant la pàgina de la viqui castellana, ara me la miraré amb més deteniment. La taula dels Regnes castellans l'he inclòs per ara a la pàgina de Corona de Castella. A la discussió ja parlen de que seria bo crear una taula de tots els regnes hispans (Portugal, Castella, Lleó, Navarra i Corona d'Aragó) per veure'n l'evolució. t'hi veus amb cor? Salut.--Gcm 19:05, 2 mai 2006 (UTC)

m'he perdut per complet. No entenc gaire el què vols fer i què necessites. Podria ser per exemple fer línies de temps verticals estil Template:Història de Catalunya que ha fet en Llull?--Gcm 20:36, 2 mai 2006 (UTC)

perdona per no haver-te contestat abans però he estat esprimint-me les "meninges" per veure quin tipus de gràfic podies fer. No és fàcil... Es podria fer un dels regnes hispànics, com ja et comentava més amunt. Dels principals països/regnes europeus durant l'edat mitjana i moderna (França, Espanya, Anglaterra, Sacre Imperi, Portugal, Imperi Otomà..., però clar faltaria Itàlia que estava repartida). Es podria fer sobretot del segle XX en diferents països europeus, ja que és un segle on passen moltes coses. O fins i tot de dels continents, però això comportaria haver de posar tant sols esdeveniments concrets i sovint és molt difícil decidir quins incloure i quins no. És molt xulo el que proposes però no sé per on agafar-ho...a veure si en uns dies...--Gcm 15:20, 7 mai 2006 (UTC)

Image:Aiguafreda de Dalt.JPG[modifica]

Hola! Podries ser més específica sobre l'origen d'aquesta fotografia: Image:Aiguafreda de Dalt.JPG que vas carregar al Commons?. Cal esmentar origen i llicència d'ús per a saber si és permissible alçar-lo a la base de dades de Commons. Gràcies. --Joanot Martorell 12:11, 15 mai 2006 (UTC)

Rehola! No calia que hi ho tornares a carregar, només substituïr la plantilla que hi havia a la página de descripció per qualsevol dels que tens llistades a Commons:Senyals de drets d'autor. Però ja està, ho he posat jo mateix la llicència, he triat PD-Self. Mira-t'ho per si ho trobes bé. Salut!. --Joanot Martorell 16:06, 15 mai 2006 (UTC)

Història d'Andorra[modifica]

Has fet una extraordinària feinada amb l'article d'Història d'Andorra. Felicitats, i gràcies per col·laborar. Només hi he afegit unes imatges. --Alonso 03:02, 1 jun 2006 (UTC)

Història d'Espanya[modifica]

Gràcies =), però, no ha estat la meva feina. L'article d'Història d'Espanya només tenia la història contemporània, doncs he copiat el que un altre usuari va escriure a la secció d'història de l'article principal d'Espanya i ho vaig afegir a l'article d'Història d'Espanya per complementar-lo. --Alonso 15:26, 12 jul 2006 (UTC)

Alou[modifica]

Bones, he mirat a l'espanyola i tenint la mateixa informació que tu ho categoritzen d'esborrany: http://es.wikipedia.org/wiki/Alodio, a diferència de l'anglesa, la qual té una bona quantitat d'informació http://en.wikipedia.org/wiki/Allodial_title.

Els esborranys solen ser meres definicions a espera d'ampliar, com és la teva amb més dades, que no treu que siguin molt útils per la Viquipèdia! :) Et recomano que ampliïs amb l'informació de l'anglesa o que esperis que algú ho faci si l'anglès et costa :)

Sort!

--Pinucset 09:18, 12 ag 2006 (UTC)

Fitxes refetes[modifica]

El que he vist m'ha agradat molt. Has fet una gran feina. Endavant!--Paco 07:51, 13 ag 2006 (UTC)

Categoria:Democràcia[modifica]

Company,

La frapant orfenesa d'aquesta categoria m'espanta. Tal volta podries primer posar els enllaços a les pàgines a incloure a la categoria(mínim 5) i després crear-la. Altrament, haurem de tirar la buidor cap a l'abocador!

Vilallonga · (digui digui) 17:27, 16 ag 2006 (UTC)

Ús d'imatges[modifica]

Doncs jo diria que la resposta no hi és en lloc, ni tampoc la sé. Si la trobes estaria bé d'ageir-la al portal viquipedista. Potser podries preguntar a la Viquipèdia:La_taverna. En quan a per què hi han imatges en wikis locals, crec que és degut a que al principi era la única manera de fer-ho, fins que es va fer el Commons, però tampoc n'estic segur. Personalmnet, només les pujo a Commons, per que vull que les imatges de Catalunya arribin a tot el món.--Paco 14:27, 1 set 2006 (UTC)

Point de vue[modifica]

Company,

Comprenc el punt de vista que has expressat ací. Pensa, tanmateix, que no sempre es pot fer articles sense parar. En aquests moments sóc ací i també estic endreçant llibres. D'altra banda, un cop ja has fet alguna feina a la viqui, t'agrada deturar-te a contemplar el treball i a cuidar dels fills... Bé, això és el que a mi m'agrada, hehe.

Gràcies per tot i fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 20:03, 1 set 2006 (UTC)

T'entenc, company. Malauradament, de tant en tant arriben espècimens tals. I he vist que aquest estiu ha estat prou intens. Serà que la calor estival empeny aquesta mena de gent cap a les portes de la viquipèdia?
Vilallonga · (digui digui) 20:22, 1 set 2006 (UTC)

romanogermànics[modifica]

Començo mases coses que deixo a mitges. Era el moment de fer-ho o si no ja em lio amb altres coses. El que he canviat són els enllaços. Segur que encara quedaran altres coses pel text. L'opció de "cerca" és normal que no reculli els últims canvis per un problema d'eficàcia. Normalment les cerques es fan sobre còpies, però em sembla que s'actualitza sovint. Si al fer la cerca a sota no et posa el text que ha trobat és que segurament ja no hi és. A més, quedaran altres casos similars com austro-hongarès. --VRiullop (parlem-ne) 08:53, 3 set 2006 (UTC)

Alí Bei[modifica]

Me sembla perfecta. --Joan 08:06, 11 set 2006 (UTC)

Eleccions autonòmiques catalanes (2006)[modifica]

Hola, he canviat dues petites coses d'aquest article, a més d'algunes faltes d'ortografia. Si trobes que algun dels canvis que he fet no és apropiat no dubtis en dir-m'ho. Salut, --Manu bcn 14:53, 13 set 2006 (UTC)

Eleccions autonòmiques catalanes (1999)[modifica]

Hola de nou, sense voler resultar pesat volia fer-te un comentari sobre l'article Eleccions autonòmiques catalanes (1999). Hi dius que la llei d'Hondt va ser la causa de què el PSC, tot i ser la força més votada, no guanyés en escons. Jo diria que la llei d'Hondt no té res a veure amb això, ja que l'únic que fa és afavorir la llista més votada dins de cada circumscripció. En el cas de les eleccions catalanes la qüestió és que el repartiment dels 135 escons entre les circumscripcions no es fa de forma proporcional, sinó que Barcelona està infrarepresentada respecte la resta de demarcacions. Això provoca que un partit que guanyi amb escàs marge a la província de Barcelona, però quedi segon a la resta de províncies no resulti guanyador quant al nombre d'escons. --Manu bcn 16:09, 13 set 2006 (UTC)

Eleccions al Parlament de Catalunya[modifica]

Jeje, vaja, feina que m'hauria estalviat... He vist que un company ho proposava i en lloc de contestar que estava d'acord i allargar la discusió he tirat pel dret. De fet, era un canvi evident ja que Eleccions al Parlament de Catalunya és el nom oficial que reben els comicis. Salut--Felato 09:23, 17 oct 2006 (UTC)

president de la generalitat[modifica]

Company, he pensat el mateix que tu, però jo no he afegit Montiila a la llista, només he esborrat un comentari que posava "contiua el triparit". Salut.--Felato 22:31, 7 nov 2006 (CET)

Cap problema. A tots ens passa. Salut.--Felato 22:48, 7 nov 2006 (CET)

Informació[modifica]

No m'he molestat en llegir l'article en qüestió, però sí que hi he anat. La veritat no pense informar-me sobre aquest personatge, ni dedicar-li el meu temps. Tot el que he fet fins ara és per que no moleste a altra gent, jo no li faig cas per molt que vinga a la meua pàgina de discussió amb les seues estupideses, no pense plegar, ni pense denunciar esta situació per fer-lo fora, ni pense tampoc disfrutar dels insults i les opinions personals que puguen apareixer en altres webs sobre aquest individu. Si disfrute d'alguna manera és demostrant-li que no existeix.

Altra cosa, no crec que mereixca la categoria de troll, un troll argumenta. Es simplement un publicista deplorable. –Pasqual · bústia 13:53, 22 nov 2006 (CET)

Eleccions 2006[modifica]

Sí, tens raó. Però sense entrar en el contingut del DVD potser una cosa que CiU considerava un error pels altres no ho és. Jo posaria un "DVD criticant la gestió del govern tripartit", sí aquesta podria ser una solució neutral, no? ;) Paumorper 22:21, 8 des 2006 (CET)

Palau[modifica]

En l'article del Palau de la Generalitat, Segona devolució, on dius: primer govern del període democràtic no seria millor: primer govern del període democràtic actual doncs Macià va arribar al Govern per les urnes. Ja se que sóc molt puntillista i que els teus articles són molt més acurats que els meus. --Allman 23:49, 11 des 2006 (CET)

Dono per descomptat que no te n'has adonat que has manat liminar categories que has creat tu mateix en el moment de demanar eliminar-les. 81.36.158.103 00:39, 22 des 2006 (CET)

Arquitectura del Renaixement[modifica]

Hola Bon Any nou!!!

He començat ha llegir-me el teu article, l'he afegit al portal història de l'art.

M'he parat quan he vist que utilitzaves el verb subjeure, estic gairebé segur que és un barbarisme, però el cert és que hi ha diccionaris on-line que l'accepten, però jo que sóc escèptic no me'ls crec. Ara no disposo d'una Gran Enciclopèdia, però ni el Termcat ni el grecnet l'accepten. M'informaré millor.

Per altra cantó, he vist que utilitzes Edat Mitja i Renaixement en majúscula però també renaixement en minúscula. Al respecte he obert una discussió que no acaba d'arrelar. Mira't: Ajuda/ Llibre d'estil/ pestanya discussió. Tindràs molta informació al respecte. En breu et diré mes coses.

Per cert, mira't Pintura gòtica de la Corona d'Aragó dóna'm una opinió. Corregeix el que creguis necessari.--Allman 02:39, 3 gen 2007 (CET)

Gràcies per les correccions i per la foto, és més que adient. D'on l'has aconseguit?--Allman 17:55, 13 gen 2007 (CET)

Salut i força.

revolució hongaresa[modifica]

Bones. Sense ser un expert de majúscules-minúscules, jo posaria hongaresa en minúscules. Sento donar-te més feina.--Lohen11 09:17, 12 gen 2007 (CET)

ART[modifica]

Em sembla que has estat tu qui ha afegit:

"Alguns consideren que el novè art és el còmic, si be altres ho consideren un pont entre la pintura i el cinema. Per últim, hi ha qui inclou a la llista la televisió, la moda, la publicitat o els videojocs."

Alça Manela!!!! Ho has escrit tu? Tot això, és enredar la troca. Belles arts és una definició històrica que pretenia separar arts majors de menors si ara hi afegim arts que històricament haguessin estat considerades menors com el còmic, pensa que quan es fa la definició el gravat no hi entra (es un sucedani de pintura), amb l'agravant que el còmic la tv i videojocs són contemporanis. La publicitat com a tal existeix des de Grècia el 1500 aprox impremta es fan "octavetes". No se s'hi t'he convençut. Personalment crec que a la wiki catalana es dona massa propaganda a Ricciotto Canudo, que si bé no dubto de la seva autoritat en el seu discurs estètic, no ha de condicionar en tal mesura la definició d'Art ni la de Belles arts. Potser en el desenvolupament de l'article cal mencionar les seves tesi. Si hi estàs d'acord amb el que et dic. Estic disposat a treballar amb tú per assolir una definició més ajustada a termes enciclopèdics i històrics.--Allman 22:24, 17 gen 2007 (CET)

AdQ: Palau de la Generalitat[modifica]

Fet Fet! --Oersted (parlem-ne) 16:10, 7 març 2007 (CET)

Rococó[modifica]

He mirat de corregir el que he sabut bonament. Si em demanes opinió personal, a l'encapçalament de l'article

  1. Mantindria: El Rococó és un moviment artístic nascut a França, que es desenvolupa de forma imparable entre els anys 1730 i 1760.
  2. Afegiria: Un resum dels trets distintius del Rococó. Trets formals: es acusat de recarregat però és delicat i lluminós, predomina la corba damunt la recta i trets de contingut: la joia de viure, el joc i la joventut (sensualitat).
  3. El que segueix en la introducció, pel meu gust massa llarga, aprofitaria per fer un altre apartat.--Allman 16:04, 13 març 2007 (CET)
Òndia! Quina resposta més ràpida. A mi els canvis em semblen encertats. No volia pas fer una crítica al contingut que em sembla del tot encertat. Felicita la teva muller de la meva part. Diguem perepunyetes, però crec que el punt i a part de la introducció és innecessari. Encara que potser és el meu comentari l'innecessari.--Allman 20:05, 14 març 2007 (CET)

M'he mirat per sobre l'article i faré l'avaluació ben aviat. Sóc un habitual de les votacions de qualitat--Panotxa 22:07, 21 març 2007 (CET)

Em sembla que només falta el teu vot per completar els 10 que necessita per ser qualificat de qualitat. Ja trigues! I de pas, mira't els dos que he proposat, Làser i Segona Guerra Mundial. Gràcies. --Panotxa 23:07, 9 abr 2007 (CEST)

Estat actual[modifica]

Ja que fas ús de l'administrador d'estat t'afegisc la plantilla corresponent al principi de la pàgina.
Salutacions cordials,
–Pasqual · bústia 13:16, 16 març 2007 (CET)

Diada de Sant Fèlix[modifica]

Hem sembla que la meva proposta de fussionar els microesbirranys de Diada de Sant Fèlix era per desorfenar Especial:Loneypages. Jordi Coll Costa 18:55, 26 març 2007 (CEST)

Hem semble mot correcte l'enllaç vegeu també i treure fusionar. Gràcies per col·laborar amb la qualitat de la viquipèdia. Jordi Coll Costa 19:16, 26 març 2007 (CEST)

Desamortització[modifica]

Et dono la raó en la reversió que has fet a Desamortització, Gràcies

Eleccions Municipals a Catalunya 2007[modifica]

Primer de tot, gràcies per la visita i el comentari fet a l'entrada wiki que estic fent. Pel que comentes, és una idea que tinc al cap, la d'anar adaptant les taules de les diferents eleccions a aquest sistema (la de les eleccions al Parlament de 2006, ja està feta).

Pel que fa als colors, admeto una mica de problemes. Per una banda, està el tema CiU i PP. En aquest cas, crec que no hi ha problemes, doncs CiU utilitza un blau molt fosc i el PP un de molt clar, proper al blau cel, pel que no crec que calgui passar CiU a morat. En el cas d'ERC és més complicat. Cert que utilitzen clarament un taronja, però aquest mateix color és utilitzat per Ciutadans i la CUP, i he cregut confús massa tonalitats de taronja seguides. Els partits petits he intentat ser fidel a la realitat, però molts cop és difícil perquè no hi ha referència. Per a les eleccions al Parlament t'ho canvio.--Rulz 13:35, 28 març 2007 (CEST)

Arquitectura rococó[modifica]

S'ha proposat esborrar l'article Arquitectura rococó, estaria bé conèixer la teva opinió i contribuir en l'article si ho creus convenient. Jordi Coll Costa 10:56, 29 març 2007 (CEST)

No t'hi capfiquis, a mi no mi va res. si cal refer-ho de nou clar que es pot esborrar. Jordi Coll Costa 10:43, 30 març 2007 (CEST)

La categoria biografies és subcategories d'història. Allà se n'hi posen totes. Si et passeges en les categories d'història veuràs que estan buides de biografies. Hi ha mils d'articles de nobles, però estan posats només en categories de biografies de nobles. De fet, les biografies només tenen categories de biografies. Posar unes persones sí, i altres no en categories d'història no és neutral, perquè implica que unes en formen part i altres no, i en major o menor mesura totes en formen. Mira les categories d'història i veuràs que encara que hi hagi mils d'articles de biografies tu eres l'excepció posant categories d'història a les biografies. 88.19.142.157 10:02, 3 abr 2007 (CEST)

Valoració de rococó[modifica]

Bé, ja he fet la meva valoració de l'article rococó. Tot i que en línies generals trobo que està bastant be, crec que cal completar algunes seccions abans de proposar-lo com a article de qualitat. Bons exemples són les seccions del rococó a Itàlia i a Espanya que, des del meu punt de vista, s'han de millorar molt. A més, només parles del rococó a França, Itàlia, Espanya i a l'Església Catòlica, ignorant el catòlic alemany i bohemi i passant molt de puntetes per les línies generals que defineixen el rococó (no dic que estiguin malament, dic que caldria parlar més del rococó en general). Finalment, val a dir que l'article no té estabilitat perquè fins no fa gaire dies encara s'estava editant (i jo ara me l'estava mirant i he hagut d'arreglar algunes cosetes). Per tot això, considero que rococó pot ser un article de qualitat en un futur bastant pròxim però ara per ara crec que NO mereix ser-ho. Bé, aquí tens la meva crítica, espero que sigui prou constructiva. Gangleri2001

  • No he volgut dir res fins ara. Em limitava a corregir paraules, però ara es fa evident que hi ha problemes de mètode. Crec que l'article rococó és bo, però caldria aturar la votació i replantejar algunes coses:
  1. Hauria de tenir més importància el rococó com a moviment, que quedès més ben definit: com i quan s'origina, característiques i principals artistes.
  2. La referència a altres territoris, entenc que hauria de ser tan sols remarcar allò més important artistes i obres destacades. Ho dic perquè la introducció històrica d'Itàlia em sembla exagerada. Potser cal un article rococó italià?
  3. Una altra cosa, que potser no es pertinent aquí, és l'ús d'algunes nomenclatures que entenc com ahistòriques: em refereixo a Itàlia o Països Catalans. S'hauria de definir una política al respecte.

Insisteixo en que crec que l'article es bo però entre tots l'estem marejant massa. Cal redefinir la intenció de l'article. En tot cas et felicito perquè estàs realitzant una bona tasca. --Allman 15:44, 9 abr 2007 (CEST)

Portal:Història de l'art[modifica]

Recentment he realitzat canvis al Portal:Història de l'art. M'agradaria saber què en penses? Evidentment hi ha apartats incomplets, et demano una opinió de l'estructura. Abans d'aquests canvis vaig rebre una crítica. Em deien que l'apartat Història de l'art per regió geogràfica era massa extens, que fins i tot la mare de totes les wikis l'anglesa no disposa d'un article "art togolès". Si bé veig el comentari total i comicament encertat, el meu pensament és que la wiki té un caràcter enciclopèdic i per tant vetlla per un coneixement integral. No és important que molts enllaços restin de color vermell indefinidament, és només una mostra del nostre eurocentrisme. En tot cas acabaré realitzant el que es vegi més convenient per a la wiki. Respecte Rococó ho deixo al teu criteri.--Allman 13:48, 10 abr 2007 (CEST)

Urdu- Oberts al Català[modifica]

I translated the few words; you can see them and copy them from this place . They are in unicode text format. If you need more help you can contact HERE. Regards Sayyid Salman Rizavi- Urdu wikipedia

Nom per una categoria[modifica]

Té deixat un primer comentari a La Taverna sobre el què em demanes. Tot i això hi segueixo pensant...--Gcm 20:29, 19 abr 2007 (CEST)

Re: Destrucció[modifica]

Sí, serà millor ignorar-lo. Gràcies!--Iradigalesc (discussions · +) 23:35, 22 abr 2007 (CEST)

Domènec Ram[modifica]

Hola, només volia comentar-te sobre aquest article que vas fer. A l'Enciclopèdia Catalana figura que va ser elevat a la diòcesi de Lleida el 1419, però tu deies el 1417 i especificaves molt la data. Podries repassar que sigui correcte? --Galazan 12:23, 28 abr 2007 (CEST)

Apostes[modifica]

Has votat a finals del 2008, es a dir a 65 articles per dia, es que tens dubtes que es porti a terme la Marató? Jordicollcosta (discussió) 14:01, 28 abr 2007 (CEST)

Nomenclàtor[modifica]

Excelent.

  • S'ha de desambiguar manualment, no? dons potser abans de fer la reagrupació caldria desambiguar aprofitant la correlació de les llistes actuls amb el exel
  • Potser seria més idoni, l'agrupació principal per comarques. Jordicollcosta (discussió) 10:12, 1 maig 2007 (CEST)
Hola Amador, molt bona feina!. Jo també seria partidari d'agrupar-ho tot per comarques. Pel que fa al disseny, potser seria millor tipus [1] que faria la recerca més fàcil, però vaja no sé si es pot fer ni com.--Lohen11 17:56, 1 maig 2007 (CEST)

No sé la dificultat del que et diré perquè no sé com tens les dades i tampoc soc un expert en aquest llenguatge. A mi em semblaria més ordenat per exemple així:

--Lohen11 22:42, 1 maig 2007 (CEST)

Sí es el que volia dir, però no volia dir enlloc de l'ordre alfabtic, potser pot tenir la seva utilitat o conservar l'actual.

Jo tampoc hi entenc res en llenguatges tècnics, però seria més pràctic agrupar més en municipis, com per exemple:

Article: Nomenclàtor de l'Alt Empordà

==Agullana==

Municipis, localitats, barris i entitats de població

Agullana: Can Genís (Agullana) | l'Estrada (Agullana)

Monuments, edificis singulars, monestirs, ermites, etc.
Equipaments i altres instal·lacions
I potser altres llistes de topònims --Jordicollcosta (discussió) 23
49, 1 maig 2007 (CEST)
Sobre el nomenclator, sé que encara hi estàs treballant, però a aquest canvi he vist que has esborrat un Aigüesjuntes i un Albereda enlloc de desambiguar-los. També veig al fitxer excel 4 aigüavives i en canvi a la taula n'hi ha tres i l'Aigua Xelida ha desaparegut (i a l'xls n'hi ha 2). Com que m'ho miro per primer cop, no sé si això ja és correcte, és un oblit o és que encara no hi heu arribat. En tot cas, m'ha semblat estrany. Bona feina! --Xtv (que dius que què?) 06:51, 2 maig 2007 (CEST)
He inclòs la prova Alt Empordà/Nomenclàtor a Viquiprojecte:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya/Articles nous.
Té gràcia que per fer la prova sigui la comarca amb més toponims. --Jordicollcosta (discussió) 13:17, 2 maig 2007 (CEST)

Plantilla {{Nomenclàtor}}[modifica]

No he tocat mai cap plantilla, encara, hi ha gent més preparada ho comentaré a la discussió del projecte , si et sembla. --Jordicollcosta (discussió) 21:52, 3 maig 2007 (CEST)

Enhorabona per la currada.--Lohen11 14:12, 4 maig 2007 (CEST)
Perdona no t'hagi contestat abans, aquest cap de setmana no em puc conectar, només he entrat un segon. Jo no tocaria res, ha quedat molt bé.--Lohen11 11:59, 5 maig 2007 (CEST)

Nomenclàtor al Gironès[modifica]

Company,

Enhorabona per la tasca feta en la sistematització del nomenclàtor. Tanmateix, m'he fixat que surten alguns topònims de municipis del Gironès que ja tenen article surten que no en tenen. Pot ser que no hi hagi una estandardització d'entrades?

Merci,

Tanguy 20:13, 5 maig 2007 (CEST)

Nomenclàtor[modifica]

Veig que estàs fent una gran feinada amb el nomenclàtor. Tanmateix fixa't que per acabar de quadrar-ho tot cal canviar les redireccions que queden després dels reanomenaments per pàgines de desambiguació (com amb Can Palet). Una feina feixuga, però que cal fer si es vol redistribuir la informació del nomenclàtor a base de desambiguar els enllaços. Llull · (vostè dirà) 21:48, 5 maig 2007 (CEST)

La pregunta és si val la pena marcar per destruir pàgines sense ús? Doncs sí. Llull · (vostè dirà) 21:59, 5 maig 2007 (CEST)

No calia que m'agraïssis haver arreglat un topònim. En tot cas, gràcies a tu per haver arreglat els altres 39.654.--Pere prlpz 21:01, 9 maig 2007 (CEST)

A la introducció al Nomenclàtor recomanes pels casos en que l'article té un altre nom, reanomenar l'article o arreglar el nomenclàtor. No sé si el fet que no coincideixi el nom de l'article amb el Nomenclàtor és motiu suficient per reanomenar l'article (suposo que sí però cal discutir-ho a cada article, perquè d'algun lloc deuen haver tret la versió que hi ha), però jo crec que és preferible fer redireccions que modificar el Nomenclàtor: així es conserva la versió oficial del nomenclàtor pel que pugui tenir de normatiu, es fan redireccions des d'uns altres noms lògics dels articles i és més ràpid perquè d'un cop s'arregla el nomenclàtor alfabètic i el comarcal. Ho he fet així amb els nuclis de Llagostera, i crec que s'haurà de fer amb una pila de nuclis gironins que va crear en Vilallonga, com els que deia en Tanguy més amunt.--Pere prlpz 21:30, 9 maig 2007 (CEST)

Tecles dreceres[modifica]

Hola Amador,

Voldria saber quines són les funcions que més empres dels botons dels Viquiestris per poder afegir-les, ja que vas ser el primer que ho va proposar, t'ho dic perquè de moment les possibilitats són limitades ja que algunes ja estan assignades a d'altres funcions (per exemple <Alt>+<máy>+<H> obre l'historial d'una pàgina), ja veurem si trobe la manera d'eliminar opcionalment eixes tecles ja assignades per poder ampliar les possibilitats dels Viquiestris. –Pasqual · discussió 12:41, 10 maig 2007 (CEST)

Llavors eixa combinació ja existeix, és <Alt>+<majús>+<+>, però hauràs de refrescar la teua memòria cau. –Pasqual · discussió 16:30, 10 maig 2007 (CEST)
Perdona no és correcta, ja ara m'asseguraré...

entrevista[modifica]

Ningú s'ha ofert per a les entrevistes, si t'hi vols posar... --barcelona 22:38, 11 maig 2007 (CEST)

L'entrevista és el proper dijous 17 a les 3:30. De moment el promotor responsable de l'experiencia Farmàcia l'usuari:Simonjoan (pastilletes) hi anirà, però com a mínim caldria un altre usuari, com a coneixedor del tema estaria molt bé que et podessis organitzar i assistir-hi. --Jordicollcosta (discussió) 13:47, 13 maig 2007 (CEST)
L'entrevista és per L'Infornauta de Catalunya Ràdio. Hi podràs assistir? Jordicollcosta (discussió) 18:02, 14 maig 2007 (CEST)
Cap problema! Si saps algú que hi vilgui anar... Jordicollcosta (discussió) 18:44, 14 maig 2007 (CEST)

Compromís de Casp[modifica]

He vist que has fet unes bones aportacions a l'article el Compromís de Casp afegint els links que jo desconeixia, gràcies.

Però quan has fet això has tret també un asterisc que hi havia al personatge Lluís de Prades i d'Arenós que l'indicava com a * present com a testimonis a la primera visita la nit del 30 de maig, l'has tret a consciència o ha estat un descuit? Ho dic perquè si ha estat un petit error el restituiré al seu lloc.

Contesta'm. Gràcies --Galazan 22:07, 14 maig 2007 (CEST)


Cap problema! --Galazan 01:19, 15 maig 2007 (CEST)

Generalitat[modifica]

  • M'adreço a tu perquè veig que hi has estat involucrat. Veig excel·lent la proposta de col·laboració de la Generalitat, però no he trobat enlloc quines tasques es poden realitzar per promoure aquesta relació. Puc col·laborar en alguna cosa?
  • Veig que has rebut un correu en anlgès d'un parlant d'urdu. Puc ajudar?
  • Pel que fa a teva última sol·licitud (partits entre el XIX i el XX) hi he pensat però no he trobat cap nomenclatura satisfactòria.

--Allman 15:03, 15 maig 2007 (CEST)

Gràcies per la info. Dóna un cop d'ull al Viquiprojecte (en referència a algun comentari que em vas realitzar). Digue'm que en penses en correu intern no tinc ganes de donar explicacions infinites a qui només passava i té poc criteri.--Allman 20:30, 15 maig 2007 (CEST)

Infotaula múscul[modifica]

Es tractaria d'afegir dues opcions més de manera que quedés:

  • Llatí
  • Gray
  • Precursor (Enllaçant a Embriologia)
  • Origen
  • Inserció
  • Irrigació
  • Retorn venós
  • Innervació
  • Acció
  • Antagonista

Gràcies. --ToNToNi 19:00, 16 maig 2007 (CEST)

Art[modifica]

Has mirat el Viquiprojecte. Què en penses? No fa falta que em donis una opinió transcendental ni definitiva. Basicament, vull saber si es clar, entenedor, falta o sobra alguna cosa. Com expresso al viquiprojecte crec que estaria bé fusionar els portals arts visuals i història de l'art i no art i història de l'art com algú va proposar. Més endavant faré més "bombo i platillo" dels canvis proposats, preferiria que abans em donessis una opinió. Perdona que em repeteixi.--Allman 14:42, 22 maig 2007 (CEST)

Vaig veure el teu correu, em sembla interessant l'anglesa, però de moment la meva pretensió era fer un portal que tothom entengués com està ordenat. Dona un cop d'ull al portal i al Viquiprojecte, he fet canvis. Més endavant, et faré cas i li donaré un aspecte més net mira també 1, és un futurible. De moment, espero rebre més crítiques.--Allman 16:25, 28 maig 2007 (CEST)

Mir Geribert[modifica]

Buenas! He vist el teu article de Mir Geribert (que em toca de ben a prop) i hi he fet alguns petits canvis. A veure què et semblen. Salut! --Gcm 22:14, 24 maig 2007 (CEST)

je,je. Merci per dir-me "Em sembla molt be, com tot el que fas". No, no, també faig coses malament... Em toca de prop perquè jo sòc del Penedès, i des de sempre en Mir Geribert ha estat una referència històrica. Salut! --Gcm 23:04, 24 maig 2007 (CEST)

Imatge amb informació insuficient[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Xavier vendrell.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Totes les imatges no lliures han de tenir justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. Moltes gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 16:49, 31 maig 2007 (CEST)}}

Foto del Carod[modifica]

Hola Amador,

La foto que he col·locat és d'ús lliure, a diferència de l'anterior. De fet, la vaig trobar al compte que té la Marta Cid a Flickr.com, tot i que m'imagino que ella no és la fotògrafa.

Salutacions. --Galifardeu 23:52, 5 juny 2007 (CEST)

Administrador[modifica]

Moltes gràcies per alegrar-t'en. Contimuaré treballant per mantenir i millorar la calitat de la viquipèdia. --Jordicollcosta (discussió) 11:47, 9 juny 2007 (CEST)

treballar amb el nomenclàtor[modifica]

I tan!, que pot ser molt útil fer una plana amb les passes metodològiques que has seguit per a que serveixi de guia a les escoles. Ja saps que he sintonitzat i he recolzat la teva feinada amb la plantilla nomenclàtor a les discussions del projecte, al internauta, incloent-lo a primera línia del VP:EST#Articles sol·licitats i cal dir-li a na Barcelona que ho inclogi a la pàgina del curs per als professors en fase de redació. Totes les pàgines d'ajuda a mantenir la calitat de la viquipèdia, són fruit d'experiències, això, aquí, de cap de les maneres és pedanteria, per mi compartir les passes metodològiques i els trucs, que has anat pulint amb la feina contrastada que d'entrada sense cap rubor ha de servir d'exemples (ja ho anirem generalitzant entre tots), aixó és viquipesdime, mai pedanteria; Precisament tinc pendent actualitzar Viquipèdia:Pàgines òrfenes, i com ens va reclamar la Laia, també s'ha de millorar Viquiprojecte:Manteniment de la Viquipèdia, amb les passes metodològiques i els trucs, que utilitzem els viquipedistes actius. Jo m'apunto en col·laborar en el Viquiprojecte: Nomenclàtor (Catalunya), o com acabi dient-se. Ànims, que el nomenclàtor és un filò, a mida del macroprojecte Marató Viquipèdia, i molt necessari per la viquipèdia, i en aquesta oportunitat no podem fallar, hem d'estar a l'alçada, i si tot ve tant, naturalment, fàcil, hem de facilitat que els articles nous siguin correctes, com els del projecte de Farmàrcia, i ens evitarà molta feina.

I ja està bé de brometes, que et tenía que tocar a tú i d'altres abans que jo, però d'aquí res, pocs mesos, faltarà una formnada de administradors actius nous, i ja m'hi tornaréhahaha. --Jordicollcosta (discussió) 16:13, 9 juny 2007 (CEST)


Marató Viquipèdia[modifica]

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)

Art[modifica]

Torno a donar la tabarra! Has mirat el Viquiprojecte, a sota de tot. Tot i que està pengim penjam. Què en penses?--Allman 20:56, 12 juny 2007 (CEST) Ara està força enllestit T'ho has mirat? --Allman 12:40, 21 juny 2007 (CEST)

Manuel Joaquim Raspall i Mallol[modifica]

Crec que a la viquipèdia res és excessiu, si és que aporta informació interessant, però potser caldria dividir els articles en dos: el primer seria l'actual i un segon (l'obra de Manuel Joaquim Raspall i Mallol) que disposes dels següents apartats

  1. Una petita entrada del tipus: Manuel Joaquim Raspall i Mallol disposa d'obra documentada a X comarques catalanes, Y regions espanyoles i Z països. On X Y Z pot ser un número o una concreció territorial, en funció de com estiguis documentat.
  2. Els apartats que ja has fet per ciutat.

De tota manera, ho comentaria a algú com en Pepetps que domina millor les polítiques de la viquipèdia.--Allman 20:18, 13 juny 2007 (CEST)

Viquiprojecte:Arts visuals[modifica]

Estic treballant en el Viquiprojecte:Arts visuals per actualitzar el portal. Tot plegat ho faig per clarificar els àmbits de cada portal que reconec que eren molt ambivalents.

Suposo que has vist el Portal:Art. Pots comentar-me qualsevol cosa Allman

Josep Vilaseca[modifica]

Hola. El que creguis més oportú em sembla bé. Salu2 --Tonipares 14:55, 27 juny 2007 (CEST)

Manuel Joaquim Raspall i Mallol[modifica]

He corregit algunes paraules. Però no em queda clar si quan empres la paraula mansana ho fas sabent que és incorrecte? Si és així crec que caldria posar una cita dient que l'illa de cases compresa entre els carrers tal i pasqual és coneguda popularment com "mansana Raspall" en aquest text s'ha emprat el terme popular per facilitar...

Per altra banda no sé si manzana (en castellà) té una traducció específica en català que no sigui el circumloqui illa de cases.--Allman 21:00, 30 juny 2007 (CEST)

coordinació[modifica]

Aixó sí que és coordinació! Ja m'estava mirant la pàgina mentre tu em deixaves el missatge sobre SIRG.--barcelona 21:36, 8 jul 2007 (CEST)

sí, evidentment seria per als professors, em referia al projecte. Un bon lloc pot ser la guia del professorat, dins l'apartat d'idees per a fer articles. Pots posar un punt, quan es parla dels municipis (ja ho vaig incloure) que digui "si voleu una guia per a fer bons articles sobre els municipis vegeu..."--barcelona 21:45, 8 jul 2007 (CEST)

Les fitxes del meu poble[modifica]

Sincerament se'm fa difícil afegir alguna cosa perquè és molt complet. Només un petit dubte: en l'apartat de turisme, vols dir de posar telèfons, horaris, etc?--Lohen11 20:48, 9 jul 2007 (CEST)

ben afegit--barcelona 00:11, 11 jul 2007 (CEST)

Estic fent campanya[modifica]

Hola Amadalvarez,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:48, 12 jul 2007 (CEST)

Trobada Viquipèdia 2007[modifica]

Bones company,

He fet un comentari a la Taverna de juliol al respecte de quan, on, com i perquè hauriem de fer la trobada Viquipèdia 2007. Espero la teva resposta i aportacions.

Gràcies --Hugoaes 11:22, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per algunes companys, entre els que tu hi ets, he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:19, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones Amadalvarez,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:26, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:12, 25 jul 2007 (CEST)

RE: Viquitrobada[modifica]

Fins demà al Cibernàrium, l'hora depen de RENFE. --Jordicollcosta (discussió) 19:13, 27 jul 2007 (CEST)

resum penjat, digues-hi la teva --barcelona 18:52, 28 jul 2007 (CEST)

Nomenclàtor[modifica]

Ostres, ho sento. Vaig estar esmenant l'article de Torrefeta i Florejacs; vaig veure que algú ja havia creat els articles d'aquesta nuclis de població i els vaig treure de la llista de pendents. Si et sembla bé, aquesta tarda refaré l'article de nomenclàtor tal com el tenies, redenominaré els articles d'aquests poblets afegint-hi el sufix, esmenaré Torrefeta i Florejacs i, finalment, crearé pàgines de desambiguació perquè no torni a passar. Salutacions Jordi Roqué 09:50, 31 jul 2007 (CEST)

Fet Fet! Bellveí, El Far, Palou Jordi Roqué 17:57, 1 ag 2007 (CEST)

Joaquim Raspall[modifica]

M'agrada molt com ha quedat. Un gran article! Si poses les fotos de les desaparegudes li posaré un 10 fa l'ullet--Lohen11 17:47, 1 ag 2007 (CEST)

Ja està llest per votar-lo com adq, no creus? Felicitats!--Panotxa 18:45, 10 set 2007 (CEST)

Raspall[modifica]

En efecte.--Paco 13:25, 4 ag 2007 (CEST)

Puc mirar d'enviar-te alguna foto, per 10 del Lohen, però és que no sé quina part és la que va reformar en Raspall. T'és igual?--Paco 15:19, 4 ag 2007 (CEST)
Miraré de fer una quan pugui passar per que no en tinc cap que m'agradi--Paco 05:29, 7 ag 2007 (CEST)


Pere (Folc de Cardona)[modifica]

Hola. Estic llegint el llibre Els Virreis de Catalunya de Joan Reglà. És el novè volum de la Sèrie Biografies Catalanes. Després he estat mirant altres personatges de la família dels Cardona i he vist que tots es diuen Folc de Cardona, suposo que deu ser com el Fernández de Córdoba-Figueroa, o algun altre d'aquests noms tant llargs que tenen els nobles--Wk 20:21, 7 ag 2007 (CEST)

Em sembla bé, però jo no posaria segons algunes fonts ja que llavors sembla que la majoria de fonts hi digui Pere de Cardona i en una o dues hi digui Pere Folc. Simplement ho deixaria com Pere de Cardona o Pere Folc de Cardona. Ei! I què et sembla Pere (Folc) de Cardona? Bueno, se m'acaba d'acudir. No ho sé, et dono carta blanca. El que hi posis em semblarà bé perquè la gent que ho llegeixi jha se'n farà una idea, espero. Seguiré investigant i a veure si podem treure-li el DNI a aquest bon home.Salut!--Wk 20:56, 7 ag 2007 (CEST)

La quarta l'has posada tu. N'hi havia tres. 80.30.238.101 21:17, 11 ag 2007 (CEST)

O sigui que segons tu les normes estan per ignorar-les. No costa tant complir-les o demanar canviar-les, però criticar qui les compleix i mentir sobre el que hi ha està de més. 80.30.238.101 09:46, 12 ag 2007 (CEST)

Coordenades[modifica]

Una petita rectificació. type:city s'escriu per a nuclis de població (ciutats, pobles, entitats de població...), per als edificis s'escriu type:landmark. Si no es fa així, els mapes senyalaran els edificis des de massa distància. O el que és el mateix, si ho busques quedarà tan lluny de l'objectiu que no es veurà i t'hi hauràs d'apropar manualment. Llull · (vostè dirà) 10:25, 13 ag 2007 (CEST)

Havia mirat aleatòriament el Mas Puigllonell i Monestir de Sant Llorenç del Munt i havia pensat que no ho miraves. Després he vist que la gran majoria eren triats. Llull · (vostè dirà) 10:46, 13 ag 2007 (CEST)

He posat la plantilla cal coor sobretot en aquells indrets en els que caldria efectivament tenir coordenades però que jo no tinc ni la més remota idea de com trobar-les. Sincerament, no sé on es troba ni com trobar l'església de Santa Garaula de les Espremulles de Dalt. Se suposa que algun dia el bot, quan estigui del tot llest sí que farà molta feina (no et preocupis per això, de moment tenim georeferenciats pocs més de 3.500 articles, potser només la meitat de Catalunya, i al nomenclàtor hi ha uns 40.000 topònims, o sigui que de feina et tindrà). De totes maneres, hi haurà coses que el bot no sabrà posar (variable amb nombre d'habitats del municipi, o si és landmark o mountain) que caldrà repassar un cop hi hagi passat el bot, de manera que igualment això és anar fent feina. Llull · (vostè dirà) 18:39, 15 ag 2007 (CEST)

Desambiguacions[modifica]

Les explicacions eren sobre el títol només, no pas sobre el redactat. Llull · (vostè dirà) 09:54, 14 ag 2007 (CEST)

Ara t'entenc. I tal i com ho dius podria semblar lògic que es fes amb comes, però el criteri de desambiguació és general per a tots els articles de la Viquipèdia, i en altres àmbits que aquest, les comes no queden millor que els parèntesis i forcen que igualment s'hagi de posar un codi que amagui l'enllaç desambiguat. Llull · (vostè dirà) 10:53, 14 ag 2007 (CEST)

Fitxer de les coordenades[modifica]

Bona tarda, company. Algunes de les coordenades que, si no m'equivoco, estan posades a partir del fitxer d'excel que vas subministrar, donen al Google Maps un error d'uns centenars de metres. Podria ser que la causa fos que no fan servir el mateix datum. Per comprovar-ho caldria saber la font original de les coordenades del fitxer.--Pere prlpz 16:34, 19 ag 2007 (CEST)

Gràcies per les dades. Hauré de provar-ho amb més punts i més a fons (i això porta temps), però crec que bona part del problema és per la inexactitud de les dades originals: a Sant Quirze de Pedret hi ha un error de 220 m a les dades originals que augmenta a 320 m amb les dades que surten a la plantilla.--Pere prlpz 01:25, 20 ag 2007 (CEST)
Suposo que la millor solució serà tenir en compte la limitació de les dades i fer-les servir principalment per les coses grans (pobles, ciutats, badies, penínsules, plans...) en que no vingui de 300 m. Per les coses més petites, no sé quan és millor tenir una coordenada aproximada o quan és millor no tenir-ne cap.--Pere prlpz 16:03, 20 ag 2007 (CEST)

Re: Francesc Colom[modifica]

Tens molta raó. En aquestes coses polèmiques s'ha d'anar en compte amb les referències i la neutralitat. De fet, he trigat molt en afegir-ho fins que no he trobat referències contràries. He afegit un enllaç que té informació bastant completa sobre el tema, encara que només és d'una de les dues parts. --V.Riullop (parlem-ne) 12:14, 22 ago 2007 (CEST)

La casa pairal del'Eugeni Xammar[modifica]

Hola, em vaig equivocar amb una referència que fa a can Xammar de Baix al "Seixanta anys...". Realment imperdonable (la meva mare és ametllatana!). Gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per El noi de la garriga (disc.contr.) --IradiBot (comentaris/incidències) 12:36, 11 set 2007 (CEST)

Fotografia de Centelles[modifica]

Home, és una foto molt xula. Segueix-ne penjant de tant bones! Salutacions Jordi Roqué 18:22, 14 set 2007 (CEST)

Macià[modifica]

És un plaer parlar de forma constructiva. Encantat que m'expliquis com ha d'anar, i de que ho corregeixis! No havia vist la foto ( no és a l'article de Raspall.--Paco 08:33, 18 set 2007 (CEST)

Marcgravi[modifica]

Tens tota la raó i més! No coneixia la forma Marcgravi (queapart del DIEC també apareix a la GEC), i crec que em devia sonar d'algun altre article de la wiki que ara mateix vaig a buscar per arreglar. Gràcies per l'observació! --RR (Què n'has de dir?) 21:59, 20 set 2007 (CEST)

AdQ d'Òpera[modifica]

Amador. Quan estava a punt d'arribar-se als 10 vots es va retirar la proposta d'Òpera com a article de qualitat. Com crec que s'ho mereix, he tornat a obrir la proposta. T'animo a participar. Cordialment.--Peer 12:13, 31 oct 2007 (CET)

Guerra dels dos Peres[modifica]

Tens raó, estava editant la guerra dels cent anys i m'he colat a l'incloure la referència a la guerra civil castellana, he borrat sense voler, veuràs que el texte que havia quedat era sense sentit. Moltes gràcies! --Panotxa 19:55, 4 nov 2007 (CET)

Tens raó amb el tema personatges, i la cosa pot quedar resolta quan hi hagi prou bibliografies per incorporar categories pròpies com Categoria:Militars catalans de la Guerra de Successió Espanyola, en la que he encabit els miltars d'una guerra concreta, perquè si mires la categoria Categoria:Militars catalans, sense una nova categoria, començaria a no ser tant incòmoda. El mateix et dic per les guerres i batalles, conforme van augmentant les entrades (m'hi estic posant de valent), es fa necessari fer més branques a l'arbre perquè sigui útil, o així crec jo. A mi no em molesta que una bibliografia tingui moltes categories, si mires les de la versió anglesa n'hi ha que tenen un bon fotimer, Roger de Llúria en té 7, per exemple. --Panotxa 20:50, 4 nov 2007 (CET)

Enfrontament del vectigal[modifica]

Hola! Malgrat el retard, tot arriba. Mira't el que n'he dit a la Discussió, tot i que no crec haver aclarit gaire la qüestió, hehehe. –Enric 11:13, 13 nov 2007 (CET)

Re: Revolta del Comte d'Urgell[modifica]

Em sap greu haver-me ficat al mig, però una de les opcions que et dóna la pantalla de canvis d'edició és a descartar els canvis de l'edició anterior, que potser hagués estat raonable en aquest cas, que jo només hi havia corregit un parell de faltes.--Pere prlpz 20:08, 17 nov 2007 (CET)

Ramon Folc VI de Cardona[modifica]

Ja hi ha prou militars catalans com per obrir una categoria Militars catalans en la Croada contra la Corona d'Aragó, així que aviat deixarà d'estar com a militar català i es podrà ubicar encara millor, però com ha participat en batalles que tenen article propi, en la seva qualitat de militar, crec que mereix estar en aquesta categoria com a tal. --Panotxa (discussió) 22:27, 5 des 2007 (CET)

Gràcies[modifica]

Moltes gràcies per la teva indicació. M'ho miro, la veritat és que vaig una mica perduda. Començaré, per trencar el gel, traduïnt de la viquipèdia en castellà, hi ha força informació. Tindré en compte el model que m'apuntes. El que no tinc clar és com citar les fonts. --Bel (discussió) 08:16, 16 des 2007 (CET)

Hola, sento ser tan maldestra però m'està cosatnt força el format de l'article. Com es fa amb els t´tols, em sembla que cal posar-los en negreta, i com "apareix" la taula de continguts, què cal fer? Gràcies per la teva ajuda. --Bel (discussió) 09:29, 16 des 2007 (CET) Gràcies de nou

Bon dia, de nou t'agraeixo la teva ajuda. Amb la qüestió de la foto anava perduda. Ara pensava pujar-la a Flirck i mirar de fer-ho des d'allà. Treballo a estones molt curtes, estem a final de trimestre, i el temps és el meu enemic ;-) a veure si aquestes festes enllesteixo.

Articles de qualitat[modifica]

Com a votant dels articles de qualitat, et pot interessar participar en la votació de presa de decisions sobre els Articles de qualitat--Panotxa (discussió) 23:49, 27 des 2007 (CET)

Puig i Cadafalch[modifica]

No sé on trobar-ne, fora de la idea d'esperar al 2012 si la imatge que hi havia era un dibuix de Ramon Casas. He mirat si trobava alguna estàtua seva a Barcelona, que sol ser una solució per molts personatges, però no n'he sabut trobar cap a la web de l'ajuntament. No recordo tampoc que a l'ateneu en tinguin cap bust en un lloc prou accessible com per poder invocar el dret de panorama encara que sigui pels pèls.--Pere prlpz (discussió) 13:51, 29 des 2007 (CET)

Casa de la Ciutat[modifica]

Em sembla bé incloure el resum d'arquitectes. Quant a l'escultura, crec que et refereixes a la d'Antoni Llena titulada Preferiria no fer-ho. Puja la fotografia que ja faré un apartat amb la seva explicació.Em sembla perfecte. Gràcies i per favor repassa l'ortografia.Salutacions i Feliç Any Nou --MarisaLR (discussió) 12:45, 31 des 2007 (CET)

Fet l'apartat del Pati central de l'edifici Nou --MarisaLR (discussió) 16:23, 31 des 2007 (CET)
.Perfecte!!Bon Any 2008!!!--MarisaLR (discussió) 10:43, 1 gen 2008 (CET)

Les imatges de Santa Eulalia i Sant Sever no se de qui són les originals, La de Sant Sever es va fer altra l'any 1876 per l'escultor Joan Flotats.

La reforma renaixentista de la Llotja del Trentenari, segons Adolf Florensa "podria anar signada pel mateix Fra Giocondo".

Afegiria el projecte de reforma del Salò de Cent d'Enric Monserdà i Vidal de l'any 1913 encara que es va començar a construir el 1924.

L'any 1982 es va fer la remodelació de la lògia esquerra de la planta baixa realitzant la sala de les Quatre Estacions per l'arquitecte Pere Casajoana.

I ara ja pots treballar ! --MarisaLR (discussió) 00:05, 2 gen 2008 (CET)

El comentari d'Adolf Florensa, crec que ho va dir volent comparar la bona execució no atribuir-lo a Fra Giocondo. Moltes gràcies per la teva col·laboració, i pel que dius del teu amic, doncs ho tindré en compte... JeJe !!--MarisaLR (discussió) 10:34, 4 gen 2008 (CET)

ICHN[modifica]

Benvolgut amic: la llista de fundadors la vaig veure a l'Enciclopèdia catalana, però veig que no en coincideix cap, cosa que podria tractar-se d'un error (no seria el primer que detecto). Quan als presidents, la llista no és exhaustiva, només vaig posar els que tenia constància que havien estat presidents (de fet, no he posat els anys, perquè no els he inverstigat). Pots afegir algun si ho descobreixes. He canviat els noms dels fundadors, perquè m'és molt més fiable la web d'ICHN (si no ho saben ells, qui van ser els fundadors ...). Salut, bones festes i bona feina, company. Walden69 (discussió) 16:28, 2 gen 2008 (CET)

Fotos[modifica]

No es mereixen. De fet, entre tu i la MarisaLR feu que només donant un volt per Barcelona retratant tots els edificis que tinguin placa o les escultures, puguis il·lustrar una pila d'articles.

Si vas a fer fotos per Barcelona potser pots fer-ne una per un d'aquests articles.

Per cert, a les taules que fas als articles d'arquitectes trobo que les fotos són massa petites. Estaria bé que fossin una miqueta més grans i es pogués veure alguna cosa (com està per exemple a la taula de Museu Nacional d'Art de Catalunya). Sobretot trobo que les fotografies apaisades queden minúscules.--Pere prlpz (discussió) 20:20, 4 gen 2008 (CET)

Crec que les fotos estan millor així; per exemple, ara la de la Boqueria es veu alguna cosa.
Molt bona la foto del pati dels tarongers. No esperava aquesta velocitat.
Si no la fas tu abans, miraré si els propers dies puc fer una foto de la Casa de la Lactància, i potser també de la Farmàcia Bolòs.--Pere prlpz (discussió) 23:34, 4 gen 2008 (CET)
T'he canviat la descripció de la Image:Palau GC- tarongers0682-01.jpg, que la que hi havia no corresponia (suposo que era enganxada d'una altra foto).--Pere prlpz (discussió) 23:59, 4 gen 2008 (CET)
De la farmàcia no crec que pugui fer tant. Com a molt potser puc passar-hi i fer una foto per fora (i sense ni triar massa l'horari en funció del sol). Si la faig i després tu en fas una de millor ja pots substituir tranquilament la meva.
De la foto del pati dels Tarongers, la veritat és que des que vaig veure aquesta gàrgola impressionant, ja no és una sorpresa el una foto teva sigui molt bona.--Pere prlpz (discussió) 00:45, 7 gen 2008 (CET)

Ja he posat una foto (molt millorable) de la farmàcia.--Pere prlpz (discussió) 01:31, 9 gen 2008 (CET)

Si vas a fer fotos de la Lactància, compte que encara estan desmuntant les parades de la fira de reis, i fan nosa per per una foto de tota la façana si no és de prop amb un gran angular. A més, tot el coronament de la façana, grup escultòric inclòs, està cobert amb una malla (és força transparent i el de sota es veu; el repte és aconseguir que es vegi més l'escultura que la malla). Mentre fas les bones, miraré si tinc temps de pujar-ne alguna de les meves.--Pere prlpz (discussió) 10:38, 9 gen 2008 (CET)

Molt bones les fotos dels mosaics. Queda clar que per fer una bona foto el primer pas és arribar al lloc adient.

De la façana, si en tens una de millor, pots canviar-la tu mateix.--Pere prlpz (discussió) 09:59, 25 gen 2008 (CET)

Consulta[modifica]

Una consulta: anava a passar la Farmàcia Bolós que l'he fet en la wiki.es. i al buscar un enllaç, he vist que en l'arquitecte Antoni de Falguera i Sivilla l'has posat com Farmàcia Novellas, en realitat els llibres consultats surt com farmàcia Bolós. M'ho pots solucionar?--MarisaLR (discussió) 11:52, 10 gen 2008 (CET)

Vols que passi l'article que he fet per a la wiki castellana, o tens pensada fer-lo tu? i si la passo que nom poso com títol? --MarisaLR (discussió) 12:06, 10 gen 2008 (CET)

Fet! ara les redireccions,per favor, fes-les tu, que jo no entenc d'això. Gràcies--MarisaLR (discussió) 15:22, 10 gen 2008 (CET)

Las fotografies del Palau Montaner són molt bones.--MarisaLR (discussió) 22:03, 11 gen 2008 (CET)

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -1 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:00, 12 gen 2008 (CET)

Merci![modifica]

Moltes gràcies Amador. És un plaer ser aquí de nou!

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 20:42, 19 gen 2008 (CET)

Article de qualitat[modifica]

Solament et volia informar que he fet la proposta perquè la Catedral de Barcelona sigui article de qualitat. Com crec que el tema és del teu grat, me agradaria ho miraràs. --MarisaLR (discussió) 17:47, 25 gen 2008 (CET)

Hola Amador! Jo també estic en desacord d'aquestes actuacions. Ja el vaig seguir des del principi i se'm van anticipar a posar {{FR}} a l'article del blog. Suposo que després d'un temps prudencial se'n podrà demanar la destrucció. Et torno l'abraçada, més forta.--Lohen11 (discussió) 09:38, 28 gen 2008 (CET)

Et creus que ets millor que jo per a insultar-me??[modifica]

He vist com m'insultes; he llegit això:



Amic Vicenç tens una paciència de sant. Hi han actituts que són patologiques, o per ratllar un CI que incapacita per compendre les instruccions més elementals, o per tenir un paranoia compulsiva que un dia farà que algú perdi els nervis. Saps que vull dir, oi?. Salut!! amador (discussió) 18:11, 30 gen 2008 (CET)



Així tractes a tothom que té una opinió que a tu no t'agrada??

Podries tenir una mica de paciència, abans d'insultar a la lleugera!!

En fi, no sé ni perquè m'enfado... Vull dir: diria que tinc la raó, però al capdavall, més em valdria dedicar-me a la literatura i cuidar-me dels meus nervis, abans que intentar "fer reformes" a altres webs... (home, reformes tampoc; només volia una mica de respecte... però si no tindré respecte, si no tindré respecte, doncs potser no cansar-m'hi més... si no, tindré DUES feines de nervis: el maltracte i la meva pròpia ira... millor un que dos, prefereixo només el maltracte...). --cromelnordic (discussió) 08:28, 31 gen 2008 (CET)

Plantes i animals[modifica]

Hola Amador! Dels habituals, l'únic que he vist interessat en aquests temes seria el Pere prlpz. L'habitual era en Llull, però fa mig any que no edita.--Lohen11 (discussió) 08:06, 14 feb 2008 (CET)

M'interessa, i miraré de fer el que pugui. Un altre, que tot i ser menys habitual que jo, en sap més de plantes i d'explicar (als seus alumnes) com s'ha de fer un article sobre una planta és en Simonjoan (Pastilletes). Sobre els animals sí que hi ha uns quants habituals que hi treballen força.--Pere prlpz (discussió) 18:19, 14 feb 2008 (CET)

AdQ per Joaquim Raspall[modifica]

Felicitats! Has fet una feina admirable i has provocat que el qualificatiu d'AdQ es quedi curt. Té molt de mèrit i valor que hagis fet un treball tant extens, de forma lliure, i traient hores a la matinada. Quina sort que ha tingut en Joaquim Raspall i la comunitat viquipèdica de tenir-te entre nosaltres.--Lohen11 (discussió) 11:03, 19 feb 2008 (CET)

Raspall[modifica]

Em sembla perfecte. N'hauriem de tenir més així.Walden69 (discussió) 23:44, 19 feb 2008 (CET)

Raspall[modifica]

Felicitats. Ho he estat seguint i he vist el gran treball que has tingut a la seva elaboració. Ha estat un plaer votar al seu favor. --MarisaLR (discussió) 23:56, 19 feb 2008 (CET)

molt bona feina, no avaluo ni voto mai però realment és un bon article --barcelona (discussió) 12:39, 20 feb 2008 (CET)
Li faré un cop d'ull i votaré. Gràcies --en Capgròs 18:03, 23 feb 2008 (CET)

Raspall[modifica]

Has invertit molt d'esforç en un bon treball, felicitats per la tasca realitzada.

  • Crec que per a ser un article de qualitat no hi poden haver enllaços en vermell
  • Dubte, he vist que la Casa Pablo Puig Pujadas de 1927 i la Casa Solà i Borrell de 1928 tenen la mateixa fotografia no se si és un error o forma part d'un mateix projecte.
  • Opinió, penso que per l'extensió de l'obra documentada valdria la pena dividir l'article en dos: un l'autor i l'altre l'obra.
  • Opinió, el color emprat en els encapçalaments em recorda l'avís de missatge i al principi em posava nerviós ara ja m'he acostumat.--Allman (discussió) 00:07, 20 feb 2008 (CET)

L'home de la Monumental[modifica]

M'he llegit l'article: enhorabona! Has fet una bona feinada. Tot i que és molt complet, 3/4 de l'article és una llista de la seva obra (una de les millors llistes que hi ha a la viquipèdia, per cert). Com que tinc el costum de considerar les llistes com un annex que nodreix l'article, aleshores queda poca cosa de l'article d'en Raspall. Hi falta una mica de la seva vida, ampliar aspectes de la carrera, de l'anàlisi de la seva obra, etc. Tanmateix, el dono per bo perquè no crec que siguin qüestions que hagin d'impedir el títol de qualitat.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 08:42, 20 feb 2008 (CET)

M'he quedat gratament sorprès per aquest article. Està molt treballat i resulta molt interessant. Com comenten més amunt, pot sorprendre la llarga llista d'obres, però en aquest cas no és una simple llista sinó una relació necessària i ben presentada. El meu però: la introducció. El que hi ha són dades biogràfiques que poden anar en un apartat. En la introducció hi hauria d'haver un resum que destaqui el personatge, per exemple "com arquitecte municipal de diversos pobles del Vallès va fer la seva planificació urbanística destacant en la construcció de mansions modernistes locals i en cases jardí d'estiueig... El seu estil va anar evolucionant del modernisme al noucentisme i al decó". Estic improvisant però es veu la idea. Sento no haver participat abans en l'avaluació. Enhorabona. --V.Riullop (parlem-ne) 09:55, 20 feb 2008 (CET)
Un bon article et felicito, en tres dies 10 vots AdQ, i encara tu no has votat. --Jordicollcosta (discussió) 12:03, 22 feb 2008 (CET)
En relació a la llista, una possible solució és que a l'article biogràfic en surtin les més importants i redirigir a l'article de la llista completa de la seva obra. Però, fes servir el teu bon criteri que has demostrat amb aquest petit monument. Espero que ens segueixis "obsequiant" amb articles com aquest.--Peer (discussió) 08:27, 23 feb 2008 (CET)

Ja he votat. Respecte al que diuen els companys de més amunt, d'acord que estaria bé ampliar el tros del principi, però no li veig l'avantatge de trossejar l'article, perquè la llista hi aporta molt i té relació amb la resta. Per cert, tu no votes?--Pere prlpz (discussió) 00:05, 27 feb 2008 (CET)

Votacions sobre bons articles...[modifica]

Fa una setmana que es va iniciar una presa de decisions per poder votar sobre qüestions que fan referència a la creació de la categoria de bons articles (Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Bons articles), període que finalitza el 2 de març. Esperem comptar amb el teu bon criteri; també t'animem a que ho comentis a qui creguis que pot interessar. Cordialment.--Peer (discussió) 20:47, 24 feb 2008 (CET)

Plantilla artista[modifica]

És qüestió de fer-la no és tant difícil. Si vols m'ofereixo a fer-la , però s'hauria de concretar si es vol afegir o treure algun ítem.--Allman (discussió) 21:28, 25 feb 2008 (CET)

Monument a Colom[modifica]

Hola Amador, el vaig eliminar perquè el text que contenia la pàgina era una història que un anònim s'havia inventat sense trellat. No et preocupes, pots editar la pàgina com vulgues. Adéu i sort somriure --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 19:33, 28 feb 2008 (CET)

Casa de la Ciutat[modifica]

Hola! Aquest article al qual vas participar ha estat posat en votació per a article de qualitat. A més si pots passar per la discussió de l'article i dir el que penses de la polèmica que ha sorgit amb el nom, t'ho agrairia. Salutacions --MarisaLR (discussió) 20:44, 2 març 2008 (CET)

La pàgina del AdQ. si està creada, però amb la redireccions ha quedat sense enllaç. S'ha d'anar a traves de l'apartat de navegació de qualsevol pàgina a la part esquerra. Gràcies per la teva opinió. I de passada, mira't també la Catedral de Girona. --MarisaLR (discussió) 10:16, 3 març 2008 (CET)

Catedral de Girona[modifica]

Interessant el que dius del cor i del retaule. La veritat és díficil d'indagar sobre el cor , se sap que era del segle XVI de bona talla... però jo no tinc res més. He mirat un llibre que tinc del 1930 sobre talla de cors de les catedrals d'Espanya i de Girona ni mu. I en internet i els llibres actuals "na de na" Si tu o la teva dona podeu indagar... --MarisaLR (discussió) 11:14, 3 març 2008 (CET)

Apa! ja està fet! l'apartat del cor de la catedral de Girona. Ara et toca a tu trobar la fotografia. Pregunta indiscreta: És escultora la teva dona? No cal contestar. --MarisaLR (discussió) 17:10, 10 març 2008 (CET)
Gràcies. Unes bones fotografies! Així fa goig treballar. Ja tens la catedral de Jaén per mirar-te-la en articles per votar de qualitat.--MarisaLR (discussió) 18:25, 20 març 2008 (CET)

Re: Bernat de Corbera[modifica]

És fàcil oblidar-se de la plantilla inacabat i per això m'he posat a revisat la Categoria:Viquipèdia:Articles inacabats. Els tipus de consulta que dius només és possible amb alguna programació (SQL?) sobre la base de dades. Per això hi ha el Viquiprojecte:Consultes a la base de dades. Sobre Joaquim Raspall ha quedat més bé. Tenir una bona introducció ajuda a conèixer el context de l'article. És força interessant. He descobert un edifici prop de casa al que no hi havia parat atenció. Una recomanació: a commons està desaconsellat signar les fotografies. Pot veure-ho a commons:Commons:Watermarks. Com alternativa recomanen editar les metadates: commons:Commons:Manipulating meta data.--V.Riullop (parlem-ne) 15:41, 5 març 2008 (CET)

Gràcies[modifica]

Doncs aixó, grácies per las coordenades a la Catedral de Jaén. --MarisaLR (discussió) 21:33, 8 març 2008 (CET)

ERC[modifica]

Jo sí que penso que estan bé allà, és un dels moments importants del partit, però també hi estaran bé a la pàgina d'en Companys. Les hi poso --Panotxa (discussió) 21:17, 10 març 2008 (CET)

Retaule bàrroc[modifica]

Fins avui no me n'havia adonat del teu missatge, perdona la tardança a contestar-te. Em sembla que no podré ser-te d'ajut, a cop d'ull si sembla d'un retaule de l'època barroca, però és difícil de només saber per la fotografia l'autor. A la catedral va treballar Lluís Bonifaz i Massó durant aquesta data... però no vol dir que sigui d'ell ni de bon tros. A la fundació Mauri no saben res? Ho sento. --MarisaLR (discussió) 20:01, 23 març 2008 (CET)

Re:Eleccions al Parlament de Catalunya (1932)[modifica]

Hola, m'he mirat la teva pàgina. He arreglat algun enllaç i he creat alguna redirecció. Una cosa, a la teva llista hi ha Josep Selves i Carner. A la llista original en canvi, hi ha Joan Selves i Carner. Són persones diferents o és un error en el nom? Ara tampoc tinc temps de mirar-m'ho més..Després em tornaré a mirar la llista amb més calma per si s'ha de fer alguna redirecció o aixís...Gràcies--Schizodelight (discussió) 11:00, 24 març 2008 (CET)

1860?[modifica]

El plànol Barcelona - planol ciutat vella 1860.jpg que vas carregar, segur que és del 1860? Ho dic perquè em sembla més modern, perquè ja hi ha la Ciutadella urbanitzada (pel que sembla posterior en alguns anys a l'exposició de 1888) i perquè veig moltes cases a l'Eixample.--Pere prlpz (discussió) 18:16, 7 abr 2008 (CEST)

Portal:Catalunya/Sol·licitats - Nomenclàtor Oficial de Catalunya/Alt Urgell[modifica]

He vist que a Portal:Catalunya/Sol·licitats - Nomenclàtor Oficial de Catalunya/Alt Urgell hi ha alguns torrents que, en el lloc de la desambiguació hi posa (0). No sé si passa a més llocs, ni si convé arreglar-ho, ni si hi pots fer gran cosa, ni si paga l'esforç de fer-la, però t'ho deixo dit per si et fa servei.--Pere prlpz (discussió) 17:09, 10 abr 2008 (CEST)

Raspall[modifica]

A l'article de Manuel Joaquim Raspall i Mayol hi surten dues cases amb la mateixa adreça, al C/ Sant Josep Oriol 25 de Cardedeu. Suposo que és un error, però no sé resoldre'l.--Pere prlpz (discussió) 18:39, 13 abr 2008 (CEST)

Enllaços[modifica]

Gràcies, amic Amador.

No sé a quin enllaç de quin article fas referència però per el que dius ha de ser una errada meva, t'agraeixo també el comentari. --Jordicollcosta (discussió) 15:20, 26 abr 2008 (CEST)

Fotografies[modifica]

Hola! Aquesta fotografia hauria d'anar a l'apartat del claustre i ja hi ha tres, potser és millor no posar-la. De tota manera moltes gràcies. Ja te n'hauràs adonat que ara estic demanant de la catedral de Tarragona (interior i claustre) i també es necessiten de la Catedral de Tortosa. És per aprofitar la conversa Jeje! --MarisaLR (discussió) 09:07, 3 maig 2008 (CEST)

Mort del príncep de Viana[modifica]

Gràcies per tot. L'article de la guerra civil tot just acabo de començar a col·laborar, tinc uns quants llibres dels que treure'n referències, m'imagino que aviat hi arribaré, a la teoria, però per ara, aniré omplint els forats dels fets. Paciència. --Panotxa (discussió) 23:49, 5 maig 2008 (CEST)

F. Boteller[modifica]

Ja me perdonaràs doncs per la confusió. Mil disculpes.--ASTOROT (discussió) 10:21, 17 maig 2008 (CEST)

Doncs molt bé Amadalvarez, déu n'hi do i en foto de la fornícula del palau de la Generalitat!--ASTOROT (discussió) 19:02, 20 ago 2008 (CEST)

Imatge del mes[modifica]

Per si t'interessa participar-hi: Viquipèdia:Imatge del mes.--Pere prlpz (discussió) 02:19, 21 maig 2008 (CEST)

Sagrada Família[modifica]

Molt guapes les fotografies que has posat a la Sagrada Família, si tens alguna més que et sembli millor que les que hi ha, ja les pots canviar. Gràcies.--MarisaLR (discussió) 18:54, 24 maig 2008 (CEST)

JaJa!! Doncs, guarda-les, per que mai es sap, tens raó, les que has posat queden molt bé, si algú em repassa l'ortografia posaré l'article en avaluació i després a veure si ho voten per a article de qualitat. Ja veus, sempre aprofitant Je je!!--MarisaLR (discussió) 22:45, 24 maig 2008 (CEST)
Gràcies per l'ampliació.--MarisaLR (discussió) 10:14, 29 maig 2008 (CEST)

Ja he vist les millores, a poc a poc crec que l'article està millorant. Estic fent el Palau de la Música Catalana, si tens temps mira-t'ho i si tens alguna fotografia... Apa!! gràcies per tot.--MarisaLR (discussió) 12:47, 3 juny 2008 (CEST)

Uaaale!!! Això com anirà? cada dia una sorpresa com els nens per Nadal amb el calendari? Molt i molt bé!! Pel que fa al Palau (com saps que tinc poca paciència?hehe!!), però la tindré, ho deixarem aparcat fins que tu el donis per acabat, bé, i el Temple, també.--MarisaLR (discussió) 09:26, 4 juny 2008 (CEST)
He posat la fotografia dels pinacles a mida més gran, ja que he posat més text i així no queda solta a la galeria.--MarisaLR (discussió) 20:06, 4 juny 2008 (CEST)

Moltes gràcies! M'has fet somriure, apa! que no hi ha articles per posar fotografies!! No vull comentar res més de moment. Bona nit!--MarisaLR (discussió) 01:18, 10 juny 2008 (CEST)

Gràcies[modifica]

Gràcies per la teva ajuda Amador. Doncs sempre necesito ajuda, com veus, sóm encara inexpert. Gràcies novament Salutacions Erill

el comentari anterior sense signar és fet per Joanderill (disc.contr.) 13:01, 29 maig 2008 (CEST)

Catedral de València[modifica]

Benvolgut Amadalvarez. T'escric perquè sàpies que ja he ficat l'article de "Catedral de València" dins dels candidats a articles de qualitat, després de dues setmanes d'avaluació. Si amb els canvis que he fet el consideres article de qualitat, t’estaré molt agraït si em dónes el teu vot.--Felivet (discussió) 08:15, 25 maig 2008 (CEST)

Diputats 1932[modifica]

Segons la seva biografia a la web de la Fundació Irla, Humbert Torres i Barberà fou diputat al Parlament de Catalunya el 1932,Walden69 (discussió) 08:47, 10 juny 2008 (CEST)

Francesc Berenguer i Mestres[modifica]

El problema d'aquest arquitecte és que no tenia el títol d'arquitectura i totes les seves obres varen ser firmades majoritariament per Gaudí. Estic esperant que el meu tiet em passi un llibre que parlar d'ell i així completar la biografia que es molt penosa però és el que he trobat per internet.

Sobre les obres s'ha de trepitjar em peus de ferro perquè no hi hagi polèmica. Segurament em posaré a donar una volta per gràcia per fotografiar algunes de les seves obres. Si en saps més o trobes més informació m'ajudaries molt. Llevaré de moment la plantilla inacabat. I gràcies per la fotografies, jo vaig tenir aquella imatge provisional que és d'un quadre que té la meva familia d'ell.--KRLS , 13:46, 23 juny 2008 (CEST)

Re. Viquiestrella[modifica]

Em fareu posar vermell! Gràcies pels elogis, donen ànims per seguir. Només intento mantenir una actitud positiva per passar-s'ho bé. Això sol ja és gratificant, i veure com el projecte creix també. Gràcies. --V.Riullop (parlem-ne) 23:40, 24 juny 2008 (CEST)

Operació "Palau"[modifica]

Magnífic! Totes les que hi ha a l'article crec que es poden millorar Jaja!!

A més a més potser la de la palmera de l'entrada per la plaça, la de la cantonada contrària que representa un arbre, el vestíbul (ben fet). Del Petit Palau,de l'orgue... tot el que estimis oportú i puguis. Que bé! Ja posarem una galeria.--MarisaLR (discussió) 16:13, 9 jul 2008 (CEST)

Viquitrobada[modifica]

Avui mateix m'han dit que divendres operen el meu nebot (una operació força important). Així que no em puc comprometre, però si puc, passaré a saludar abans d'anar a l'hospital... (el dinar ja crec que no.) --MarisaLR (discussió) 01:08, 15 jul 2008 (CEST)

Viquitrobada 2008[modifica]

Hola:

Gràcies per informar-me d'aquest atemptat a la incultura que estem realitzant. Com podràs veure i tal com he amenaçat aquest matí he iniciat Viquiprojecte:Viquitrobada 2009 per tal d'anar pensant-hi tots plegats com volem fer-ho. Avui ha sigut esgotador i he superat el nombre de grams d'etanol als que estic habituat, pel que el meu fetge m'està demanant que m'en vagi a dormir. Resumint que avui no ho faré, però crec que ens ho podriem posar com a deures per al proper mes desenvolupar i estructurar aquesta viquitrobada.

Gràcies per tot.

--Bestiasonica (discussió) 00:48, 20 jul 2008 (CEST)

Palau de la Generalitat[modifica]

La informació promesa:

  • Marià Carbonell i Buades El Palau de la Generalitat, 600 anys: art i arquitectura Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2005. ISBN 84-393-6909-3 (edicions catalana, castellana, francesa i anglesa)
  • Palau de la Generalitat [DVD] Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2005 (DVD multilíngüe: català, castellà, anglès, francès, italià i alemany)
  • Joaquim Garriga i Riera El Palau de la Generalitat a l'època del Renaixement Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2004. ISBN 84-393-6443-1
  • Marià Carbonell i Buades El Palau de la Generalitat: del Gòtic al primer Renaixement Barcelona. Generalitat de Catalunya, 2003. ISBN 84-393-6055-X
  • Albert Estrada i Rius Una casa per al general de Catalunya Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2000. ISBN 84-393-5105-4
  • Joan Ainaud de Lasarte El Palau de la Generalitat de Catalunya Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2000. ISBN 84-393-1380-2 (edicions en català-castellà-anglès i català-francès-alemany)
  • Tresors del Palau de la Generalitat de Catalunya Barcelona: Generalitat de Catalunya, 2000. 2 volums. ISBN 84-393-5056-2 i ISBN 84-393-5381-2
  • La façana gòtica del Palau de la Generalitat de Catalunya Barcelona: Generalitat de Catalunya, 1999. ISBN 84-393-4719-7
  • Josep Miquel Garcia Obres de les sales Antoni Clavé del Palau de la Generalitat Barcelona: Generalitat de Catalunya, 1995. ISBN 84-393-3346-3
  • Maria Dolors Coll El carilló del Palau de la Generalitat Barcelona: Generalitat de Catalunya, 1990. ISBN 84-393-1125-7

Records, Jordi Roqué (Discussió) 10:01, 21 jul 2008 (CEST)

Hola Amador, he estat treballant en la viqui és. a l'article del Palau de la Generalitat, i venia a oferir-me per si volies passar alguna cosa del meu treball al que has fet tu aquí .. però ja veig que ja tens bona biblio, em passaré pel Rococó si vols. --MarisaLR (discussió) 16:56, 21 jul 2008 (CEST)

M'ho miraré i si puc em poso.--MarisaLR (discussió) 17:46, 21 jul 2008 (CEST)

Enllaços del Rococó[modifica]

Hola Amador, estic fent els enllaços vermells del rococó, resulta que un que tenies en vermell Jaime Bort i Meliá quan ja ho tenia gairebé acabat, m'he trobat que ja estava fet amb el nom Jaume Bort i Melià. S'hauria d'esborrar el que jo he fet i no sé com. --MarisaLR (discussió) 20:40, 21 jul 2008 (CEST)

El de estil xorigueresc ja estava també fet com xoriguerisme, aquet es millor el que he fet jo ( traduït de la es.)--MarisaLR (discussió) 20:44, 21 jul 2008 (CEST)
Ja he vist que has fet una excursió al Palau. Molt bé. Gràcies. --MarisaLR (discussió) 17:39, 22 jul 2008 (CEST)

Recorda't de mirar allò de Jaume Bort i Melià i Jaime Bort i Meliá, que m'han posat un cartell al que vaig fer a la traducció d'ahir.--MarisaLR (discussió) 17:39, 22 jul 2008 (CEST)

Ei Amador! és la primera que et vaig posar, en les primeres línies!. Pel que fa al nom, doncs en google surt més com Jaime Bort y Meliá, però és natural perquè és a webs espanyoles Principalment de Múrcia que és on va treballar més. Ell era de Castelló, per la qual cosa potser fos Jaume Bort i Melià. Aquí a la viqui nostra a l'article de Basílica menor de Santa Maria, surt com Jaume Bort i Melià. Al teu gust. --MarisaLR (discussió) 22:12, 22 jul 2008 (CEST)

Andreu Mas i la Monumental[modifica]

Pots passar per Discussió:La Monumental? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 01:17, 22 jul 2008 (CEST)

wikimedia Andorra[modifica]

Hi ha novetats del chapter.

Hem organitzat una llista de correu per informar dels resultats obtinguts i del proper pas. Si vos plau fes-me arribar una adreça de mail i et donaré més informació o comenta-ho amb en Toniher per que t’afegeixi a la llista.--Gomà (discussió) 19:41, 25 jul 2008 (CEST)

Entrevista[modifica]

Se'n sap algú? Es farà demà. Hi aniràs?--KRLS , 19:51, 27 jul 2008 (CEST)

Jeje, si que vindré a donar-te suport moral.--KRLS , 20:09, 27 jul 2008 (CEST)

Rococo[modifica]

Tinc el llibre d'on s'ha tret quasi tot l'article, així que només he d'anar llegint i posant les pàgines. Si no ho puc acabar avui, (me'n vaig aquesta tarda) ho faré dintre de quatre dies. Una salutació. --MarisaLR (discussió) 09:50, 1 ago 2008 (CEST)

Ja s'ha arxivat la proposta de retirada de la distinció i segueix sent AdQ.--Peer (discussió) 20:04, 16 ago 2008 (CEST)

Traducció d'articles de la wiki .es[modifica]

Hola, t'escric sobre el comentari que va fer el Peer a la retirada de distinció de l'article Rococó, en què deia que "com és habitual, a la wiki espanyola han traduït l'article sense deixar-ne constància". A mi ja m'ho han fet diverses vegades; li vaig anar a donar un toc d'atenció al que ho feia... Em va demanar mil disculpes, però veig que ho continua fent. El que més em sulfura és que va presentar una traducció del meu article Eocè a la wiki .es com a article de qualitat; l'article va ser molt lloat, però curiosament a l'autor se li va "oblidar" posar que era una traducció fins que jo mateix vaig posar-ho a la plana de discussió. També em va sulfurar molt que es digués que "Destaco que está muy bien organizado y es el mejor que hay entre todos los correspondientes en otras lenguas, incluido el català". També ho va fer amb el meu preuat article Leptictidium i amb molts altres.

Sé que a tu t'han fet el mateix amb l'article Rococó i possiblement amb altres; saps si t'han copiat altres articles sense dir-ho?

Et volia preguntar; tenint en compte que traduir un article sense posar-ho és una violació dels termes de la llicència de la GFDL, i que pel que sembla no sóc l'únic a qui li tradueixen articles sense dir-ho... Creus que seria una bona idea fer una llista de tots els articles que ens han plagiat i fer una queixa conjunta? – Leptictidium (pm!) 12:44, 1 ago 2008 (CEST)

Estic d'acord en tu en això dels articles d'en Jolle; abans pensava que s'haurien de fusionar en llistes tots els que no arribessin a tres o quatre línies, perquè eren molt curts, però amb l'experiència m'he adonat que hi ha temes que potser no es poden ampliar però que mereixen un article. Això és especialment cert per les biografies de persones, que si es fusionen, perden la "individualitat" de cada persona.
Quant a les traduccions, no em queixo que no hagin assenyalat que els articles vells eren traduccions; sinó articles nous que s'han traduït després de la introducció de la plantilla. No només és un capritx sinó que legalment, la llicència GFDL requereix que ho indiquin.
Finalment, sé que ningú no neix expert. Jo mateix me n'adono que alguns dels meus primers articles estan amb nombrosos errors. Però fins i tot així crec que hauríem d'esforçar-nos perquè els articles de qualitat siguin de qualitat en tots els aspectes, i que no es mantingui un estàndard més baix en certs articles simplement perquè es van aprovar abans. Jo estic segur que Rococó mantindrà la distinció, sobretot ara que té referències. Fins una altra! – Leptictidium (pm!) 14:40, 2 ago 2008 (CEST)

Amaga Ref[modifica]

Posa'm un enllaç a un article on es vegi el problema per poder-ho entendre millor. El que si és cert que la "Plantilla:Commons" en bastants casos queda un poc despenjada. Estudiaré la solució i demanaré ajuda als que dominen la programació. Per cert, vaig llegir el teu escrit al Leptictidium i em va agradar tant el to com el contingut. Crec que, en general, en els temes importants, tots volem el mateix. Fins aviat.--Peer (discussió) 16:07, 5 ago 2008 (CEST)

Francesc Berenguer i Mestres[modifica]

Gràcies Amador, per les fotografies. Ja veig que vas estar fent fotos al meu barri. La foto del Santuari de la Plaça de la Virreina (on vas fer una foto a l'església i a la casa). Crec que l'església aquella en si no la va fer ell, sinó que ell va fer les portes de ferro que hi ha l'interior de l'església i especialment un preciós "altar del sagrament" que ja faré la foto. Crec que no la va construir integrament, sinó la va reconstruir després que la cremessin. Però tampoc no cal treureu, però podriem fer un incís citant l'altar (que ja m'encarrego jo de fer-hi una foto.--KRLS , 12:23, 6 ago 2008 (CEST)

Si va dissenyà alguna capella del monestir de Montserrat o alguna capella d'algun altre lloc o va dissenyà algunes vallles, on hauria d'anar. A col·laboracions, o un apartat a part, (petites col·laboracions) o no sé com dir-li.--KRLS , 11:53, 31 ago 2008 (CEST)
Ja veus! És bastant indignant. Jo és que sinó veig fotos no t'ho ser dir, però em sona. Ja ho preguntaré, tot i que si hi ha referència es podria posar. Jo encara no he aconseguit el llibre que et vaig dir ni he aconseguit la tesi doctoral encara. Aquest home també va ser un gran arquitecte, però alguns altres se'n aprofitaren d'ell. Esgarrapant esgarrapant, en seguiran sortint (jo tenia entés que en tenia diverses fora de Catalunya. I una església que no em trobat prop de barcelona (on batejaren mon cosí. Per cert xD). Hauriem de fer algo amb la Colonia Güell, no sé si dividir-la en sub-apartats. Ja que la colonia Güell és un conjunt de moltes cases i demés. La majoria de cases van ser fetes per Francesc, i Joan Rubió. Aquí hi ha una web que va separan les diferent cases amb les atribucions: [2]--KRLS , 13:30, 31 ago 2008 (CEST)

Fonda Espanya[modifica]

Hola! Les dades de la llar de foc de marbre de la Fonda Espanya els vaig treure del llibrede Lluís Permanyer que poso de referència portat de la biblioteca municipal, he mirat en els que] tinc per aquí i no posa la classe de material. L'hauria de veure per confirmar-ho per que podria ser d'alabastre que s'utilitzava molt en escultura de decoració ja que és molt més fàcil de treballar.--MarisaLR (discussió) 10:47, 10 ago 2008 (CEST)

L'article en principi em sembla bé, però m'ho he d'acabar de mirar, ja et diré alguna cosa.--MarisaLR (discussió) 10:50, 10 ago 2008 (CEST)

Re: Pregunta al Déu de les Llicències[modifica]

Per déu! Quin títol que m'has atorgat. Si punxes sobre les icones de la llicència et porta a la pàgina oficial de Creative Commons on diu "Attribution-Share Alike 3.0". Per tant, li correspon la plantilla commons:Template:Cc-by-sa-3.0. A l'article Creative Commons pots veure les equivalències entre icones i codis. No es pot carregar amb l'eina de Flickr sinó que hauràs d'utilitzar el formulari general. La llicència ja és en el camp desplegable, la que diu "Reconeixement i Compartit-Igual 3.0". --V.Riullop (parlem-ne) 12:01, 10 ago 2008 (CEST)

Amador[modifica]

Ets pots conectar un moment, al xat?--KRLS , 19:59, 12 ago 2008 (CEST)

Tranqui! Amador, solucionat jeje--KRLS , 20:14, 12 ago 2008 (CEST)

Casa de la Ciutat[modifica]

Doncs l'ho has encertat!, no sé com posar els números, de tota manera si els poguessis posar, jo només faria: Planta noble de la Casa de la Ciutat de Barcelona 1- Saló de Cent 2- Saló de la Reina Regent 3- Galeria gòtica. I la col·locació sota la primera fotografia de l'article o abans de la secció d'Edificis Nou i Novíssim.Tu mateix i moltes gràcies. --MarisaLR (discussió) 11:32, 19 ago 2008 (CEST)

Molt bé! Qué "xulada" --MarisaLR (discussió) 09:51, 20 ago 2008 (CEST)

Ho he posat com: Vegeu també

I naturalment que et pots ficar i tant!! Ja saps que a més a més sempre encertes amb tot el que dius i fas ([almenys a la meva opinió) --MarisaLR (discussió) 21:23, 20 ago 2008 (CEST)

Re: Notabilitat[modifica]

Uf! És un tema complicat que sempre portarà discussions perquè al final s'ha de veure cas per cas. Però una bona definició de criteris pot ajudar. Hi sol haver una confusió en aquest tema. No es tracta de valorar la importància o la rellevància sinó si el subjecte s'ha fet notar prou. Per això és perillós fer comparacions perquè hi ha articles trivials però notables perquè hi ha prou informació verificable. Tal com ho veig, la notabilitat va estretament lligada a les altres polítiques bàsiques: VP:VER, VP:PVN i VP:NOTI. És a dir, un serà prou notable si hi ha informació verificable de terceres parts independents (tema referències), a més que sigui informació diversa per poder fer un article neutral (que no siguin només fonts internes o pròpies), i això ja implica la tercera política (que no sigui un treball propi o inèdit). A partir d'aquí es dedueix la notabilitat, i els criteris només són una guia pràctica. A banda dels articles autopublicats, que n'hi ha, el problema que tenim és que es fan articles a la lleugera sense haver-los treballat, i amb poca col·laboració d'altres editors. També es fan propostes d'esborrament a la lleugera sense una anàlisi prèvia. Em fa l'efecte que anem desbordats i som massa grans per les nostres possibilitats reals. A un li sona un grup de música, fa una cerca ràpida a google, i ja tenim un article probablement amb la informació de la pròpia web i d'algun bloc, i sense indicar cap font. Si al darrera el seguissin altres editors interessats i, per exemple, un altre afegís una informació referenciada en una revista especialitzada, llavors ja no tindríem cap discussió sobre la notabilitat. Però el que sol passar és que l'article queda abandonat sense més aportacions i sense referències. Després, els preocupats pel manteniment i la qualitat queden desorientats sense possibilitats reals d'arreglar-ho. Sovint hi ha propostes d'esborrament que s'acaben anul·lant perquè l'article millora davant l'amenaça d'esborrar-lo. Per alguns això és un èxit, però jo ho veig com un fracàs del proponent que no ha fet bé la feina prèvia. Bé, m'he enrotllat amb reflexions de tota mena, sobre la teoria i la pràctica. --V.Riullop (parlem-ne) 10:13, 21 ago 2008 (CEST)

Palau de la Generalitat de Catalunya[modifica]

Hola Amador, què tal? Quan tinguis temps, podries passar per l'article i afegir-hi un parell o tres d'enllaços externs? És que em sembla que és el punt feble de l'article. Moltes gràcies. – Leptictidium (pm!) 13:55, 26 ago 2008 (CEST)

Retirades, etc.[modifica]

Hola, Amador. No ets la primera persona que em diu que últimament tinc molts rifirafes... No sé, m'ho hauré de fer mirar perquè l'únic rifirafe que recordo és amb l'anònim de l'article Gat! L'intercanvi de crítiques amb el Panotxa no el considero un rifirafe. En resum, al que anava... No pensava actuar de manera unilateral en el cas de les retirades de la distinció; per això mateix vaig treure el tema a la Taverna, per buscar consens. Si no hi ha consens, no retiraré cap distinció el 2 de setembre.

Com diu el Vriullop, em sembla que el que cal és saber aplicar l'esperit de la norma (triar els articles que realment mereixen la distinció) i no només quedar-se en el que està escrit (calen X vots, tant de temps). Suposo que deu ser com l'equilibri entre els codis escrits i la jurisprudència, en dret. El jutge ha de conèixer les lleis i aplicar-les, però també ha de saber quan cal desviar-se'n una mica per adaptar-se a cada cas concret.

Des del meu punt de vista, els articles de qualitat haurien de ser articles que et puguis llegir amb la seguretat que no et falta cap informació important, que la informació és veraç, i amb un llenguatge correcte i polit. I tenir articles que no compleixen aquests criteris al costat dels que sí que els compleixen fa perdre credibilitat. Què pensaries d'un concessionari de cotxes esportius, si al costat dels Ferrari i Lamborghini et trobessis un Fiat Punto o un Seat Panda?

Una altra analogia de la qual et vull parlar (ma mare diu que amb els exemples que poso em podria fer predicador jeje) per posar de relleu que la burocràcia no sempre garanteix l'eficàcia és la d'un edifici amb defectes estructurals; els mesos van passant sense que es puguin fer reformes perquè l'ajuntament encara no ha aprovat el permís de construir. Els propietaris no poden construir perquè no "segueixen les regles" de tenir el permís d'obres, i al final de tant esperar l'edifici s'ensorra.

Finalment, com ja t'he dit, si no hi ha consens no penso pas actuar unilateralment. Però m'agradaria que com a mínim votessis a les votacions de retirada de distinció, en el sentit que et sembli més apropiat. Seria estrany que tothom digués que cal votar, i llavors ningú no votés. Gràcies, i un salut! – Leptictidium (pm!) 13:32, 29 ago 2008 (CEST)

Plantilla data naixement[modifica]

Hola Amador,

Bàsicament volia inserir les plantilles de {{Data defuncio i edat}} i {{Data naixement i edat}} ja que directament et cacula l'edat actual si el personatge està viu (data naixement i edat) com l'edat que tenia al morir si el personatge està mort (data defunció i edat).

A més, però, navegant he vist que hi havia la plantilla {{Data naixement}} i he aprofitat per inserir-la en els articles en els que estava posant les altres dues plantilles. No domino gaire el tema però si posem manualment la data de naixement, només qui llegeixi l'article sabrà quin dia va néixer el personatge (perquè només són caràcters que no estan associats a cap camp de l'article). En canvi, amb la plantilla permet ordenar més la informació de l'article ja que la data de naixement està associat a un camp específic i per tant, a la llarga permetrà fer cerques més precises (per exemple, buscar tots els personatges que hagin nascut en un dia concret).

És a dir, una informació que a simple vista no es veu però que s'afegeix a l'article i que més endavant pot ser-nos útil i estalviar-nos feina.

No sé si m'he explicat bé perquè ja et dic, ha sigut més per aprofitar el moment que afegia les altres plantilles que no pas per començar a fer una campanya d'introduir a tots els articles de la wiki la plantilla Data naixement.

Una salutació, --Schizodelight (discussió - xat) 08:47, 30 ago 2008 (CEST)

Ara se m'ha acudit una altra avantatge que té l'ús d'aquesta plantilla. Una d'aquestes plantilles retornava 23 d'abril del 2005 en comptes de 23 d'abril de 2005 (m'han comentat a la taverna que el correcte és de"). Simplement arreglant la plantilla s'ha canviat a tots els articles sense la necessitat d'editar tots els articles que estés malament si s'hagués introduit manualment la data de naixement.--Schizodelight (discussió - xat) 18:54, 30 ago 2008 (CEST)

Cases dels Canonges[modifica]

Gràcies pel teu interès. Ja pots veure que el Pere de moment hi ha afegit una foto de la casa amb els esgrafiats, que no és cap cosa de l'altre món, però sempre és millor que no res. Per poc que la teva la millori, la pots canviar sense cap compromís. A reveure! --Enric 03:21, 2 set 2008 (CEST)

Pantocràtor[modifica]

No res, un detallet. En comptes de Pantocràtor havia escrit al tiítol Pancràtor.--espencat (discussió) 13:51, 3 set 2008 (CEST)

Shackleton[modifica]

Realment és una article que està força bé, ben desenvolupat pel anglesos, i que té un entorn d'articles força bons; dóna gust trobar un material com aquest. A veure quan el poses a votació. El documental sobre l'aventura d'en Shackleton l'han passat més d'un cop per la TV i és impressionant.--Peer (discussió) 19:37, 4 set 2008 (CEST)

Estic endreçant propostes d'avaluacions i crec que aquesta ja es podria passar a proposta de qualitat. Tu manes.--Peer (discussió) 12:37, 5 oct 2008 (CEST)

Raspall-Vilalba[modifica]

He trobat un document que voldria fer-te a mans privadament.--Paco 11:45, 6 set 2008 (CEST) Fet Fet!--Paco 16:30, 11 set 2008 (CEST)

Presa de decisions[modifica]

Avui finalitza el període acordat de debat previ de la presa de decisions i demà s'inicia el període votacions. He intentat traspassar el que ha sortit en el debat tot modificant o integrant els comentaris a les propostes dels punts que surten a votació. Estaria bé que en fessis una bona repassada per si hi ha alguna imprecisió o manca (he fet aquesta sol·licitud més personalitzada a tu, en Pere i en Lepti). No ha estat gens fàcil perquè no sempre es concreten les propostes i de vegades ens desviem cap a temes "col·laterals".--Peer (discussió) 19:33, 7 set 2008 (CEST)

Primer de tot, crec que el que s'ha fet és força positiu; està servint per reflexionar de manera molt general sobre diferents aspectes. D'acord que s'ha fet en un termini relativament proper a una presa de decisions similar, però és un tema molt actiu a la viquipèdia, s'està desenvolupant força i calia una reflexió per coordinar avaluació, distincions i retirades; no s'està votant el mateix; la intenció era una altra de més global. Finalment, cal reconèixer que l'arrencada ha estat molt "dinàmica" esperem que ara vingui més participació; el nostre punt més feble. Serà qüestió d'anar fent recordatoris.--Peer (discussió) 00:17, 9 set 2008 (CEST)

Cumple[modifica]

Ei!! que les meves orelles ja tenen una bona mesura!! T'agraeixo la felicitació, quina sorpresa!Una abraçada --MarisaLR (discussió) 10:12, 10 set 2008 (CEST)

Francesc Berenguer i Mestres[modifica]

Gràcies per les teves aportacions. Et vaig dir que hi havia un església que no sabia on però que era d'ell, i ja l'he trobat. Ho diu a Santa Coloma de Gramenet#Llocs d'interès, és l'església Major. Estic impressionat pel nombres d'obres que va fer en vida, i les que ens queden per trobar.--KRLS , 21:03, 12 set 2008 (CEST)

En la última ampliació afegiràs referències? Per cert, sembla que hagis aconseguit la tesi doctoral: "Los Dibujos de un Modernista claroscuro de Francisco de Asis Berenguer i Mestres" tesis doctoral por José Luis Ros.--KRLS , 02:48, 14 set 2008 (CEST)
Doncs demà intento passar-m'hi. A veure si puc, aquestes reixes no tinc clar on estan situades (per la cara sud del parc? Allà on hi ha el llangardaix o com aveure si ho aconsegueix trobar, ja sigui preguntant a la casa museu o algo. Si puc faré també una foto a Sant Josep de la Muntanya que ens falta la foto. Realment es impressionant, només falta pillar la tesi d'aquell senyor que jo no sé trobar-la i crec que serà un article digne d'admiració, gràcies a tu. El que no entenc, és perquè cada dia trobem una obra nova segons on mires. L'apartat de polèmica, realment molt bo. Crec que també intentaré robar el llibre que vaig darrere des de fa dies a casa mons tiets.--KRLS , 03:06, 14 set 2008 (CEST)
Per cert, el llistat d'obres del fill, el tens (com a mínim en saps alguna? HO dic per si he de preguntar a ma familia que li sona? I d'allí a buscar o al col·legi d'arquitectes ja hi és?--KRLS , 03:09, 14 set 2008 (CEST)
Demà si puc te'n busco alguna. Per cert, aquí tinc una obra del fill: [3]

"Com a altre exemple de construcció industrial també és interessant ressaltar la fàbrica Masallera de Sant Boi, construïda per Francesc Berenguer i Bellvehí l'any 1921."--KRLS , 03:15, 14 set 2008 (CEST)

La casa calvet ([4]) l'hauriem d'afegir a col·laboracions?--KRLS , 18:30, 14 set 2008 (CEST)
Proposes eliminar l'apartat de col·laboracions, o posem allí totes, o possem si a fet la rectoria d'una església, però a l'església no la fet ell? Si sempre ho diem a ma familia però ja has vist el que li va dir el "Tio Paco" (el fill del francesc): "Aquesta proposta, va produir que Berenguer respongués a Gaudí “que a ell, mai li faria com al seu pare i que un cop acabada la carrera es guanyaria la vida com arquitecte ell sol sense viure a l’ombra de ningú". És el que nosaltres sempre diem, aquell home se'n va aprofitar, però va debia ser temptador tenir 20 anys i que et donin una feina vitalícia.--KRLS , 19:17, 14 set 2008 (CEST)
Amador, del fill encara no he aconseguit foto. De la dona, si que n'he trobat, si calgués m'ho dius i la penjo.--KRLS , 22:52, 21 set 2008 (CEST)

bot imperfecte[modifica]

Arreglat, gràcies. Quan hi ha dos apòstrofs molt a prop un de l'altre es fa un lio i comença a posar negretes.--Lohen11 (discussió) 19:33, 21 set 2008 (CEST)

Error i resultats de la presa[modifica]

Avui al matí ho he vist. Amb les presses per tancar la parada i anar a dormir vaig enganxar-ho on no tocava (havia obert anteriors presses de decisions per veure com s'havien presentat els resultats). Ara ho arreglo. Dintre d'una estona mira't com queda perquè hi ha punts molt clars i altres més ambigus.--Peer (discussió) 08:22, 23 set 2008 (CEST)

Ja està esmenat. Ja hi ha els resultats. Repassa'ls perquè estigui bé el què he fet. Caldrà veure que es decideix en els casos més igualats i començar a aplicar canvis, alguns de molta transcendència, com és el del vot únic; caldrà modificar la graella de votacions, i el que calgui.--Peer (discussió) 09:41, 23 set 2008 (CEST)
Mira't com queda ara l'aparat Acords finals i Comentaris i les propostes que he fet per avançar. No sé si aquest és el camí. Potser es poden incorporar directament els acords amb consens, i acabar de debatre, votar o el que sigui, pel que fa a les que no tenen consens.--Peer (discussió) 18:55, 23 set 2008 (CEST)
Mira't la proposta de votació per acabar de consensuar els serrells finals, si cal afegir alguna porposta més... o què (Consensuar els acords sense consens).--Peer (discussió) 17:13, 26 set 2008 (CEST)
He iniciat la votació final (Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Avaluació, distinció i retirada de distinció#Votacions finals de consens). A veure que et sembla. Crec que cal acabar de concretar aquestes qüestions per a normalitzar la pàgina de les votacions corresponents--Peer (discussió) 00:00, 29 set 2008 (CEST)
Ara ja ha finalitzat el període de votacions. Mira't els resultats finals i el redactat.--Peer (discussió) 08:27, 9 oct 2008 (CEST)
Caldrà veure el nou funcionament però, com sempre, les normes no serveixen de massa si no estan al servei de la "causa". Avaluació, votació, etc., implica que la gent participi llegint, consultant, contrastant; en fi, modificant el que calgui per a obtenir el millor article possible. De vegades és fa així, però en altres, queda molt per polir. Temps al temps.
A veure quan acabes la "saga" d'exploració. Esperem un nou capítol.--Peer (discussió) 08:58, 10 oct 2008 (CEST)

Licencia de imágenes[modifica]

Hola Amadalvarez, perdona por dirigirme a ti en castellano pero no sé hablar catalán aunque entiendo el catalán escrito. Supongo que puedes entender el castellano. Estoy borrando decenas de imágenes tuyas que constituyen una violación de copyright. Lamentablemente, la ley española es bastante restrictiva y consideró, hasta alguna de las últimas reformas, obviamente sin carácter retroactivo, que las obras bajo protección de la propiedad intelectual (como por ejemplo unos planos), se encuentran protegidas hasta ochenta años después de la muerte de su autor. Triste, pero es así. Como supongo que será más fácil que leas aquí el mensaje que en commons. Un saludo y lo siento --Ecemaml (discusión) 00:10, 26 set 2008 (CEST)

Imatge del mes[modifica]

Tu mateix, posa-hi les que vulguis, que encara tens una mica més de dues hores. A més, aquest mes no n'hi ha gaires, si no és que Lohen ve a última hora a nominar-ne unes quantes.--Pere prlpz (discussió) 21:43, 30 set 2008 (CEST)

Casa Burés[modifica]

A la galeria d'imatges de la casa Burés no hi surt l'etiquetada Pintures murals d'Oleguer Junyent, i a commons no l'he sabut trobar.--Pere prlpz (discussió) 13:45, 1 oct 2008 (CEST)

Ja he trobat que va ser esborrada. Igualment s'hauria d'arreglar el forat.--Pere prlpz (discussió) 13:48, 1 oct 2008 (CEST)

Museus Vaticans[modifica]

Hola Amador, no sé que passa, però no veig la imatge del planol quan intento de posar-lo a l'article? --MarisaLR (discussió) 12:12, 14 oct 2008 (CEST)

Molt bé, he tret una fotografia i així he pogut posar el planol més gran. Moltes gràcies pel teu treball --MarisaLR (discussió) 19:44, 14 oct 2008 (CEST)
Avui he posat a votació l'article Museus Vaticans, l'Enric se l'ha mirat i m'ha deixat una nota a la meva discussió que hauries de mirar-la perquè ets part interessada. Jo totes aquestes correccions no les sé fer, posa't d'acord amb ell.Moltes gràcies. --MarisaLR (discussió) 14:59, 24 oct 2008 (CEST)
Moltes gràcies i ja saps que tu tens part  ;). --MarisaLR (discussió) 20:42, 24 oct 2008 (CEST)
Bona nit! Tot gairebé perfecte excepte un parell de coses. Al número 11, on diu "Museu dels Carruatges" ha de dir "Pavelló dels Carruatges". I aquesta me l'he descuidat jo: al número 23, on diu "Sala Borgia" ha de dir "Sala Borja" (més que res perquè fa lleig ja que a sobre mateix hi diu "Apartaments Borja"). Bon cap de setmana! --Enric 00:25, 25 oct 2008 (CEST)

Fotos Palau[modifica]

Em sembla una autèntica passada. A més a més, estic veient que ens hem complementat sense haver-ho planificat. Tu t'has basat sobretot en el detall i jo en el general. Pot quedar un dels millors articles, però per posar-hi més fotos hauríem d'ampliar el text. Hauríem de parlar amb la Marisa per saber si té material per ampliar-lo i a mesura que es vagi engrandint anar-hi posant fotos. El procediment, si vols, seria primer posar les teves fotos i si n'hi ha alguna de més general que hi pugui intercalar ja li posaria.--Lohen11 (discussió) 12:01, 19 oct 2008 (CEST)

Uau!! Com un bocabadat m'he quedat davant tantes i tantes fotografies, no me n'havia adonat que Lohen estava posant en l'article. A veure com te les reparteixes amb les d'ell, si de cas posa alguna galeria, per exemple amb les muses de l'escenari, les pots posar (és un suggeriment) entre la història artística i les estrenes. A l'article de Lluís Bru i Salelles, que està sense fotografia, pots posar alguna d'algun mosaic (columnes etc). De les vidrieres també m'agraden, ai! m'agraden totes!!

Veient el que diu Lohen, es podria intentar d'ampliar, remarcant algun detall, si vosaltres heu aconseguit informació, també podries fer-lo. Jo em tornaré a mirar els llibres que vaig consultar. Felicitats als dos!! --MarisaLR (discussió) 12:10, 19 oct 2008 (CEST)

No em poseu nerviosa eh? que avui tinc menjar i a veure que passa... ah! i demà abogad.. Ai,ai!!--MarisaLR (discussió) 12:13, 19 oct 2008 (CEST)

Jo seria més partidari d'ampliar el text que la mida de les fotos, ja sé que llueixen poc (el llibre d'estil no permet ampliar-les i sempre ho pot fer cadascú) però podem refer l'article ple de color. Posar-les en galeries tampoc m'acaba de convèncer, ho deixaria com a darrer recurs si no s'han pogut escampar dins del text.--Lohen11 (discussió) 12:17, 19 oct 2008 (CEST)

M'agrada especialment la 9105 fa l'ullet--Lohen11 (discussió) 12:49, 19 oct 2008 (CEST)

Endurance[modifica]

Marxo durant cinc dies; he revisat una part de l'article Expedició Endurance. Si ningú no continua la revisió, te la continuaré jo la setmana que ve. A veure si algú pot anar fent durant la setmana perquè puguis presentar l'article ben aviat. – Leptictidium (discussió) 14:40, 2 nov 2008 (CET)

Ja he acabat la meva revisió. Bona sort! – Leptictidium (discussió) 13:43, 9 nov 2008 (CET)

El "curro" de les categories[modifica]

Hola Amador:

Tot és una "pega" dels viquiestris. Quan faig servir el botó de CAT per a afegir una categoria m'afegeix el nom de l'article tal qual per defecte. Intento fer servir el DEFAULTSORT i l'ORDENA, ja que em sembla que l'ordenació preval (no n'estic segur, però crec que si. De totes formes ja li vaig comentar a en Pasqual, em va dir que s'ho apuntaria per a la proxima versió. Sé que possiblement es pot configurar, però ho vaig intentar buscar un dia i em vaig perdre. Si em pots ajudar t'ho agrairé, a mi tampoc m'agrada aquesta configuració per defecte.

Per cert, creus que podries contribuir, ni que fos a la discussió de mitologia catalana per ajudar a perfilar una mica més l'article? (és la contribució de la quinzena i em fa una mica d'il·lusió que sigui la primera que he proposat [el meu ego aflora de tant en tant, hehehe]).

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 14:58, 6 nov 2008 (CET)

Agulhes deth Montardo[modifica]

Pots passar per Discussió:Agulhes deth Montardo? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 16:33, 17 nov 2008 (CET)

Recordatoris[modifica]

Recorda: El primer títol d'un article sempre es crea envoltat de dos iguals (==Primer títol==), mai un o més de dos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Miquel Puig (President). i altres. Recorda també que només és posa <references /> només quan hi ha alguna referència dins l'article. Si no n'hi ha no fa falta. De totes formes t'aconsell que posis la forma catalana {{referències}}. Enga. Salutacions.--Tomeu87 (discussió) 21:20, 30 nov 2008 (CET)

Fotos Expo'29[modifica]

Hola, Amador. Gràcies per les fotos que has posat, però no sé si ens agafarem les mans. Jo tenia fotos antigues de l'expo del 29, però vaig preguntar al cafè del Commons per assegurar-me de la llicència, i em van dir que no havia suficient marge, que els possibles autors podrien haver mort fa menys de 70 anys. En fi, veurem què passa.--Canaan (discussió) 00:47, 1 des 2008 (CET)

Home, si tens els diaris oficials potser podries mirar una coseta que jo no he trobat enlloc, el nom de pila de l'arquitecte Verhelle del Pavelló de Bèlgica. Gràcies.--Canaan (discussió) 13:23, 2 des 2008 (CET)
De les Quatre Columnes parlo a l'apartat de la "Font Màgica"; sobre Puig i Cadafalch miraré si afegeixo quelcom a la secció "Origen". Salutacions.
Doncs potser sigui Arthur Verhelle, he vist que també va fer el pavelló de Bèlgica a l'exposició de Rio de Janeiro de 1922. Però no hi ha una prova definitiva; tu creus que seria agosarat posar-ho a l'article? Gràcies per tot.--Canaan (discussió) 15:38, 7 des 2008 (CET)

Hola, Amador. He estat repassant la meva bibliografia sobre l'Exposició i no he trobat gran cosa per afegir que no sigui palla o redundar sobre el que ja hi és, inclús a un llibre monogràfic com el de Mª Carmen Grandas només parla d'arquitectura i urbanisme. Però és interessant això que dius de l'aspecte social i de la immigració, t'agraïria si tens temps si pots afegir alguna cosa tu mateix, o dir-me on ho podria trobar jo. Sinó mira, així quedarà la cosa, l'usuari que va fer aquell comentari tampoc ha dit res de les suposades referències que falten, hi ha gent que no sap què dir per donar la nota. Gràcies per tot.--Canaan (discussió) 19:45, 12 des 2008 (CET)

TUSC token a0b11030d36ccceb617ef9150261e16b[modifica]

I am now proud owner of a TUSC account!

Gaudí[modifica]

Em sembla molt bé la proposta de felicitar a la Marisa. Si votes, tindrem els 10 vots necessaris per tancar la votació.--Peer (discussió) 22:25, 9 des 2008 (CET)

Pedro de Mena[modifica]

Gràcies Amador, no me'n recordava que en el MNAC hi havia una imatge del sant Pedro de Alcántara, ho he afegit a la llista d'obres i a més a més he fet una menció dintre de l'article. Em quedo esperant la teva fotografia Hehe!! --MarisaLR (discussió) 11:46, 19 des 2008 (CET)

Bones Festes[modifica]

Bon Nadal i un feliç començament d'any Una Abraçada --MarisaLR (discussió) 13:00, 24 des 2008 (CET)

Viquitrobada 2009[modifica]

He deixat nota a la taberna, però com que no tothom ho llegeix amb regularitat i tu vas assistir a la segona viquitrobada et deixo aquest avís directament per si et plau de mirar-ho i participar-hi.el comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 00:35, 26 des 2008 (CET)

RE: Domènech i Montaner[modifica]

Hola, Amador, Bones Festes. Si puc t'ajudaré, però tot just m'agafes enllestint unes darreres coses que em quedaven pendents i després deixaré de participar a la Viquipèdia, al menys activament, continuaré fent manteniment del que tinc fet, però no faré coses noves. La veritat és que estic decebut, la Viquipèdia no és el projecte que jo pensava, hi ha coses que no m'agraden; és massa temps i esforç perquè després, enlloc d'una mica de reconeixement -que no dic agraïment- només tinguis discussions i mals rollos. En fi, si puc li donaré una mà al Domènech, en tot cas passat Reis. Bon any nou.--Canaan (discussió) 18:49, 27 des 2008 (CET)

Gràcies per les teves paraules, i sí, no perdré el contacte, com et vaig dir almenys faré manteniment del que he fet. Salutacions.--Canaan (discussió) 21:50, 27 des 2008 (CET)

Lluís Bru i Salelles[modifica]

Molt bé, una bona ampliació i una bona estructuració. Una coseta: Lluís Bru té uns panys de pared de mosaics a l'Hospital de Sant Pau a Barcelona se t'ha passat posar-lo com a obra. Aquí tens una fotografia d'un panel de pared . T'he fet un enllaç a la parròquia de Sant Pacià. Ara miraré l'altre article.--MarisaLR (discussió) 19:23, 1 gen 2009 (CET)

Jo tenia un fulletó que em van donar precisament a l'Hospital de Sant Pau, fa un any i ara no el trobo. Però per internet he trobat ara mateix aquest enllaç [5] que posen precisament la fotografia que et donava abans. Jo crec que van treballar tant, Labarta, Maragliano i Lluis Bru (hi havia treball per a tots Hehe!)--MarisaLR (discussió) 19:56, 1 gen 2009 (CET)
Altre enllaç [6] --MarisaLR (discussió) 20:11, 1 gen 2009 (CET)

Pau Audouard[modifica]

M'has deixat esbalaïda amb aquest article, aquí si que no tinc res a afegir. Un "10" Amador.--MarisaLR (discussió) 19:35, 1 gen 2009 (CET)

Perquè vegis que jo també col·laboro, t'he centrat la galeria. ;)) --MarisaLR (discussió) 20:59, 1 gen 2009 (CET)

Antoni Tàpies i Puig[modifica]

Si t'animes, mira't i vota aquest article de Canaan, al que li manquen un parell de vots per a obtenir la distinció de qualitat. Ah! Espero que el 2009 et vagi "estupendament".--Peer (discussió) 18:18, 3 gen 2009 (CET)

Fouquet[modifica]

Qualitat Ja l'he arxivat amb la distinció de qualitat perquè tenia els vots suficients. Enhorabona per la feina.--Peer (discussió) 01:15, 5 gen 2009 (CET)

Jo veig que a l'espanyola té l'estrelleta de qualitat (es:Jean Fouquet). I a l'alemanya també. Salut.--Peer (discussió) 09:03, 5 gen 2009 (CET)

Present[modifica]

Pels articles d'arquitectes, el format dels quals ja s'han convertit en un clàssic, pels de personatges històrics i per les fotografies que ens regales tot matinant.--Lohen11 (discussió) 19:15, 30 ago 2008 (CEST)

Espero que acceptis aquest present com a reconeixement de la teva feina i el posis a la teva pàgina. Potser serà l'excusa per reordenar-la una mica fa l'ullet. No serveix per res però sempre anima.--Lohen11 (discussió) 22:46, 7 gen 2009 (CET)

RE: Domènech i Montaner[modifica]

Hola, Amador. Home, pensava que esperaries que, com et vaig dir, passat Reis li donés una ullada. Però bé, millor així, ara estic una mica just de temps. En tot cas, l'article ha guanyat molt, enhorabona.--Canaan (discussió) 14:06, 12 gen 2009 (CET)

Ho sento, però no sé si ens estem entenent. Si vols que coŀlabori, jo em tindria que mirar bibliografia, i trigaria un temps; segurament no arribaria a temps de que es tanqui l'avaluació. Jo pensava que ho faríem i després ho presentaries, però així no puc. Però bé, de moment està prou bé perquè s'aprovi, depèn de la gent.--Canaan (discussió) 14:15, 14 gen 2009 (CET)

Domènec Ram[modifica]

Ja estava en l'article abans de la meva col·laboració, però t'he afegit un parell de referències. --Panotxa (discussió) 06:35, 20 gen 2009 (CET)

Can Frigola[modifica]

Bon dia Amadalvarez, respecte a "Can Frigola", vaig canviar el "nom" al nomenclàtor ja que de "can frigoles" n'hi ha dos, el de Cornellà del Terri i el de Fontcoberta, i llavors els enllaçava entre ells. Tal i com està ara mateix, al nomenclàtor del Pla de l'Estany, Can Frigola no apunta a enlloc (quan en realitat és l'article Can Frigola (Cornellà del Terri). Si ho prefereixes podem crear una pàgina de desambiguació, però per només dues entrades recomanen redirigir-se mutuament els articles. Què et sembla? Gràcies!! --Solde (discussió) 09:46, 22 gen 2009 (CET)

Vots a retirada de les distincions[modifica]

Podries passar per votar Viquipèdia:Articles de qualitat/Propostes de retirada de la distinció (qualsevol dels articles), però especialment l'article Làser que necessita un vot, i Rubió que necessita dos vots més per poder arxivar la votació. Gràcies.--Peer (discussió) 00:11, 28 gen 2009 (CET)

La mateixa demanda per a l'article Charles Laughton que fa temps que té 8 vots i en necessita 10 per poder arxivar la votació. Gràcies.--Peer (discussió) 07:38, 17 feb 2009 (CET)
L'article Charles Laughton necessita un vot per als 10 per poder arxivar la votació. Si t'animes ... ja ho saps..--Peer (discussió) 07:38, 17 feb 2009 (CET)

Re: Discussions vers Administradors[modifica]

Gracies pel comentari. Vers el tema "Escalfada", tens raó es perden plomes. Crec que en Georg s'ha passat un parell de continents o tres. Així mateix d'altres també ho han fet, tot i que no han merescut cap reprimenda ja que s'han vist com a reaccions licites . S'està esvaint de mica en mica el tema (cosa bona), amb tot jo he quedat molt tocat. Tot i anar de cara tota l'estona he vist alguns comentaris molt desagradables (tant si es fan de cara com per escrit), fins i tot a la pagina d'en georg va aparèixer (i desaparèixer, tot s'ha de dir...) un comentari indicant moviments estranys per part d'usuaris afins (qual si es tractés d'un afer a l'estil Esperanza-Gallardón, ... sic...) ... La veritat es que la meva opinió vers alguns Administradors ha augmentat en estima (hem trec el barret davant d'ells). Per la meva banda deixaré de mirar d'aportar propostes durant un temps ja que veig que aquestes no es desvinculen del afer "escalfada" de moment, ja les faré un altre dia ... Seguiré el consell i (després d'un matí deixant comentaris de "clausura") hem centraré en el que m'agrada: aprendre. Lo dit Gracies.--Marc (Mani'm?) 10:32, 9 feb 2009 (CET)

He eliminat part del comentari anterior per pecar de precipitació i haver, un servidor, actuat erròniament, llençant una pedra sense coneixement de causa. Si no l'has llegit no cal que ho facis, si l'has llegit esborra'l de la teva retina. He actuat precipitadament vers un tema que implica terceres persones sense anar primer a la font (cosa que he fet fa uns moments). Us demano excuses.--Marc (Mani'm?) 12:54, 9 feb 2009 (CET)

Wikimedia Català[modifica]

Hem penjat a meta una pàgina per defensar que ens reconeguin com a “local chapter” Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català--Gomà (discussió) 01:02, 23 feb 2009 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA![modifica]

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 13:17, 2 març 2009 (CET)

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:17, 6 març 2009 (CET)

Pa[modifica]

És que és el de sempre. Algú (la Marisa) fa una feinada boníssima en un article i arriba el crític de torn que, mirant per damunt l'espatlla, dóna consells de com fer les coses. Una part del que diu és molt raonable i cal tenir-ho present, però cal més respecte per la feina feta. Persones humanes que diuen.--Peer (discussió) 08:48, 24 març 2009 (CET)

Monument a Colom[modifica]

Ostras Pedrin, t'has avançat a traduir-lo http://ca.wikipedia.org/wiki/Monument_a_Colom A veure, no hi ha cap dubte d'on assenyala el monument. La gent pot dir les tonteries que vulgui, pero assenyala nomes a un lloc, i ni es Amèrica, ni es Palos ni es Gènova, es Balears. Hi ha un estudi aquí, http://www.xpoferens.cat/46.html per si t'interesa.Salut --XpoferenS (discussió) 17:50, 2 abr 2009 (CEST)

Administrador[modifica]

Hola! Gràcies per l'enhorabona, espero fer-ho el millor possible. Disculpa per la brevetat de la resposta però des d'aquest matí que tinc febre i cada cop va a pitjor. Ja ens veurem. – Leptictidium (discussió) 13:50, 4 abr 2009 (CEST)

Jeckill i Hide[modifica]

M'has fet ballar el cap. Primer he pensat que no vaig ser jo. Després com és que vaig anar a parar a l'article que esmentes i a què fer. Poc a poc m'he anat situant: deuria corregir === que és el que recomanen a Viquipèdia:WikiProject Check Wikipedia, allò que la primera secció d'un article ha de tenir-ne ==. Però, com es va enganxar el que hi ha i es va guardar, o va ser un follet o no ho entenc. "Txitximeca" no és una paraula del meu repertori ni sé que vol dir (jo diria "merda", "collons" i coses d'aquest món). He quedat esmaperdut i bocabadat. Quedarà com un dels tants "enigmes" de la humanitat sense resoldre.--Peer (discussió) 18:34, 6 abr 2009 (CEST)

Fa goig la foto. Encara més perquè s'ha fet pregar. Enhorabona.--Peer (discussió) 19:24, 7 abr 2009 (CEST)

Tàpies[modifica]

Genial! – Leptictidium (discussió) 21:47, 7 abr 2009 (CEST)

Gràcies.--Canaan (discussió) 23:36, 10 abr 2009 (CEST)

Salvador Soteras i Taberner[modifica]

Hola: Estava mirant de desorfenar Salvador Soteras i Taberner i veig que el cercle eqüestre ha tingut diverses seus. Saps quina d'elles és la que va participar aquest personatge? T'importaria editar-ho per tal que aquests dos articles estiguin mútuament enllaçats? Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 13:03, 8 abr 2009 (CEST)

D'acord. Escolta, vindràs a la Viquitrobada de l'octubre? --Bestiasonica (discussió) 15:19, 8 abr 2009 (CEST)
M'agradaria que participessis en alguna ponència. Jo mateix estic pensant presentar-ne una, però tinc por que això comporti un punt massa elevat de polèmica i que vista la programació no gaudeixi de l'assistència de membres destacats de la comunitat. --Bestiasonica (discussió) 18:14, 8 abr 2009 (CEST)
Crec que has treballat en molts articles aportant continguts i alguns han assolit qualificació d'article de qualitat. Crec que pots participar bé amb alguna ponència bé en les deliberacions que generin les ponències aportant idees sobre com desenvolupar els articles. --Bestiasonica (discussió) 19:46, 8 abr 2009 (CEST)

Viquiprojecte dels 1.000[modifica]

Hola! Tu que t'has encarregat d'Ernest Shackleton i de la seva Expedició Endurance, no voldries apuntar-te al viquiprojecte amb l'Antàrtida? – Leptictidium (discussió) 15:07, 17 abr 2009 (CEST)

Si vols traduir l'article anglès de l'Antàrtida perquè arribem com a mínim als 30.000 octets, per mi no hi ha cap problema. L'article passaria de valdre 4 punts a valdre'n 9, és a dir, més del doble. Quant a Roald Amundsen, aquesta setmana ja he triat Primat per ampliar, i la setmana que ve és plena setmana d'exàmens, però si vols me'n puc encarregar a partir del dia 4 de maig. Ja em diràs si ho vols, o si prefereixes ampliar-lo tu. Bona nit! – Leptictidium (discussió) 21:21, 17 abr 2009 (CEST)
Per cert, fa mooolt de temps que ningú no li feia una ampliació tan gran com la teva a l'article. Millor pregunta-ho a la discussio, però si ningú no s'hi oposa i en tens ganes, podries fer la traducció completa i així tindries un altre AdQ al teu palmarès. Però fes-ho només si vols, no et sentis obligat. – Leptictidium (discussió) 19:09, 19 abr 2009 (CEST)
Ja he posat Roald Amundsen a 30.019 octets. Com sospitàvem, a la viqui alemanya no hi havia res d'important que aquí no tinguéssim, així que els octets que faltaven els he anat afegint amb petits detalls d'altres viquis, referències i enllaços externs. – Leptictidium (discussió) 15:49, 20 abr 2009 (CEST)
He vist que estàs editant Safo de Lesbos... Però ja no està a la llista, la van treure. Fins aviat. – Leptictidium (discussió) 18:03, 20 maig 2009 (CEST)

Hola Amador. No sé si la vida millora o empitjora, simplement sé que cal aixecar-se i continuar cap endavant. Vejam, paraspruzzi... Jo ho traduïria per "parafangs", però amb les cometes, perquè literalment vol dir això i es refereix a unes masses carnoses que serveixen per apartar l'aigua de manera que el cetaci pugui obrir l'espiracle. – Leptictidium (discussió) 14:03, 1 juny 2009 (CEST)

Euh... es diu "obertures", no "apertures" :) – Leptictidium (discussió) 14:16, 1 juny 2009 (CEST)
No, seria diferent. És una traducció de l'anglès splashguard. – Leptictidium (discussió) 14:41, 1 juny 2009 (CEST)

Salutacions[modifica]

Gràcies Amador, de moment tot segueix el seu curs... proves, hospitals, metges, etc. Però el fet que jo no agafeix l'ordinador estranyava gaire, així que dinsdel que pugui ha de fer-se tot amb normalitat. Petons --MarisaLR (discussió) 13:28, 26 abr 2009 (CEST)

Castell de Montbui[modifica]

Hola. M'agradaria saber quines fonts has utilitzat per l'elaboració de l'article sobre el Castell de Montbui, gràcies. --Galazan (disc.) 10:41, 8 maig 2009 (CEST)

Tema solucionat, es veu que hi ha dos castells de Montbui! No em quadrava res de res! :-P --Galazan (disc.) 18:49, 8 maig 2009 (CEST)

Pol Sud[modifica]

Hola! La veritat és que a mi també m'ha costat però entre bibliografia, algun paràgraf traduït d'altres wikis, enllaços externs i alguna fotografia he pogut arribar als 30.000. Ànim, que pujarem a la vuitena posició!--Panellet (disc.) 19:14, 27 maig 2009 (CEST)

Casa Muley Afid[modifica]

Vaig fer la reversió perquè s'hi havia introduït una falta d'ortografia i perquè no em va semblar una informació molt rellevant (a part de no venir referenciada, és clar). Si tu coneixes el tema, és clar que ho pots millorar. Pensa que jo pas el rasclet gros i vosaltres (els que feu articles) us toca la feina d'afinar el tema. Cosa de l'especialització de funcions viquipèdica ... Pau Cabot · Discussió 11:52, 31 maig 2009 (CEST)

Goya[modifica]

Hola Amador! Amiga, el que es diu amiga... ho podem deixar com a admiradora. Intentaré d'aconseguir algun llibre de la bibliografia que junt amb algú que jo tinc, suposo que es podran posar algunes referències. A proposit, mirant la Secció de Bibliografia he vist que has posat Charles Iriart, crec que el seu nom correcte és Charles Yriarte, en alguns llocs també surt com Charles Iriarte, però en aquest llibre precisament: Charles Yriarte. Et felicito pel teu treball, al primer cop d'ull és excel·lent. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 11:41, 6 juny 2009 (CEST)

Hehe!! Amadooor! que a la wiki castellana això ho tenen bé Charles Yriarte!! ets tu qui ha traduït el cognom Iriart o potser algú "duende" --MarisaLR (disc.) 15:06, 6 juny 2009 (CEST)

Re: Mansana[modifica]

D'acord, moltes gràcies per l'acalariment, l'article està molt bé i crec que així queda molt clar per a tothom. Bona feina fa l'ullet --Vinals (Vine i xerrem) 21:31, 16 juny 2009 (CEST)

Proposta deshonesta[modifica]

Bon dia, Amador. Com ja li vaig contestar al teu veí de discussió dins la meva pàgina, ara ho tinc fotut per fer coses de "compromís" a la Viquipèdia. Però ja et tindré present a les meves oracions... A reveure! –Enric (discussió) 17:40, 30 juny 2009 (CEST)

Hola! Ahir tenia una estoneta i m'hi vaig començar a posar, però se'm va complicar la cosa i només vaig tenir temps de revisar la introducció i els apartats de biografia i bibliografia (per cert, avui em miraré el catàleg bibliogràfic de les universitats per si hi puc afegir algunes dades). Com que vaig veure que fent-ho amb la plantilla les entrades bibliogràfiques tenien una forma diferent a la que els havia donat dins les referències, vaig passar i les vaig posar a pèl. Més que res perquè és com acostumo a citar sempre els llibres (Cognom autor, Nom autor: Títol. Ciutat on es publica: Editorial, Any d'edició. [ISBN.]) De vegades a mi les plantilles em compliquen més que res... –Enric (discussió) 10:29, 14 jul 2009 (CEST)
Una pregunta: dins l'apartat «Trajectòria professional», on parla del Cerdà jurista, he substituït el «plantejament» inicial per «planejament», però no ho sé pas... Aquestes frases són una mica confuses (igual com les que parlen del seu vessant com a arquitecte) i no sé si les he acabat d'interpretar bé. –Enric (discussió) 12:05, 14 jul 2009 (CEST)
Ja m'ho he mirat tot. Caldria canviar, en la il·lustració de l'esquema de la llum solar de les mansanes, on diu "Tarde" per "Tarda". –Enric (discussió) 13:14, 14 jul 2009 (CEST)

Ranking[modifica]

Hola Amadeu, no són proposts per canviar el ranking sinó una proposta per fer un ranking automatic dels articles controvertits. No veig que ens pugi servir per millorar la nostra posició, però a mi m'ha resultat molt interessant. Moltes gracies. --Gomà (disc.) 07:56, 7 jul 2009 (CEST)

Les serralades del Pallars[modifica]

I ara vaig pels rius i barrancs...

Fa dos anys que sovintejo el Pallars Jussà. Hi vaig almenys un cop al mes, un cap de setmana, i em passo els dos o tres dies que hi sóc recorrent el territori, fent aproximacions amb cotxe i també unes bones caminades per aquells llocs. És una terra que m'agrada molt i que, a més, és el meu origen a la llarga. Per això hi tinc tant d'interès.

Les visites, me les preparo a casa: què vull veure, per on passaré, etcètera. I, preparant-les, he vist les grans mancances que tenia la "viquipèdia pallaresa". Com que, ja fa temps, es va fer una crida per "omplir" els articles de geografia, i la llista era llarga, vaig decidir anar-la omplint.

Faig article per article, però hi aplico una certa mecànica: n'agafo de partida un de ja fet, i després canvio tot el que cal. Evidentment, trec unes quantes dades de la informació que dóna l'Institut Cartogràfic de Catalunya a través de la consulta dels mapes via telemàtica, però també en trec de llibres d'excursionisme, geografia, història... I de la informació obtinguda "in situ", parlant amb els pagesos, els pastors, els boscaters...

Així doncs, agafo un article fet; el copio; n'obro un dels que no està fet; hi enganxo l'article copiat, i, finalment, canvio tot el que cal perquè s'adeqüi al nou accident geogràfic. Quan en tens la mecànica, és ràpid, però, això sí, és entretingut...

Si tens cap dubte, estic al teu servei!--Claudefa (disc.) 23:52, 15 jul 2009 (CEST)

Usuari:Davidpar/Actualitat[modifica]

Bon dia,

m'agradaria molt que participessis en la votació per a una nova versió de Viquipèdia:Actualitat: Usuari:Davidpar/Actualitat. Moltes gràcies. --Davidpar (disc.) 14:38, 23 jul 2009 (CEST)

feina?[modifica]

Hola, he vist que vas editar en biografies de presidents de la Generalitat, ens en falten alguns i estan molt demanats, potser voldràs omplir els nom en vermell a les plantilles, gràcies! --barcelona (disc.) 17:56, 23 jul 2009 (CEST)

Amadeu Bardina[modifica]

Hola. La calor, insuportable. Estàs millor tu?

Encara que he cercat informació sobre l'Amadeu Bardina, no he vist forma de posar res més, i amb el poc que he trobat no tinc galtes per fer un esborrany; ja m'agradaria completar-lo i que tingués cara i ulls. És clar que no em dedico a moviments socials, normalment faig música, i la documentació que he aplegat és molt especialitzada. Per altra banda, tampoc no tinc clar si la vida d'aquest senyor te gaire més interès: em penso que es va fer famós perquè estava allà, però pels mateixos set sous hagués pogut morir dos anys més tard a la guerra i no hagués estat notícia. Per tant a) podem eliminar els enllaços (i no induir a falses esperances, si és el cas). Hi ha una redirecció de l'Amadeu al Manel; si mai algú vol fer l'article, quan el cerqui ja trobarà les poques dades que he recollit (el segon cognom, l'edat, de qui era germà, de quin partit polític era -diferent del dels altres morts-) b) podem crear l'article amb les quatre rampoines que he recollit c) deixar-ho tal com està. No sé, què penses que és millor? Cordials salutacions i bon estiu! Jordi Roqué (Discussió) 18:27, 24 jul 2009 (CEST)

OK, trec els enllaços. Jordi Roqué (Discussió) 18:40, 24 jul 2009 (CEST)

Article tren[modifica]

Salutacions, Amadalvarez,

Et comento que respecte l'article tren, vaig inscriure'm a Viquiprojecte:Els 1.000 per elaborar-lo. M'he trobat la sorpresa que quan anava a expandir-lo ja ho havies fet tu. Durant aquests 2 mesos d'estiu aniré ampliant-lo, potser fins als 20000 o 30000, depén de com vagi tot. Si vols seguir editant-lo, cap problema! Ens podem coordinar i fer-lo plegats. fa l'ullet Però abans de tot seria recomanable que ho anunciessis a "Viquiprojecte: els 1000". Comenta'm què en penses.

Atentament; --Xavier D. Digues-me! 12:11, 27 jul 2009 (CEST)

Tot i així, si t'ho repenses, ens posem mans a la obra amb l'article! La veritat és que per a mi seria molt més còmode treballar acompanyat, í també aniria més ràpid. Però sobretot espero que no hagis malinterpretat el missatge, per a mi no ha sigut cap intromissió, sinó una ajuda, ja que jo també tenia previst traduir l'article del castellà, anglès i francès. Fins aviat! --Xavier D. Digues-me! 18:59, 27 jul 2009 (CEST)

1000 catalans[modifica]

Hola Amador, la llista dels 1000 articles fonamentals sobre la cultura catalana ja té més de 1000 articles. Podries passar per la discussió per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 10:23, 28 jul 2009 (CEST)

VP:1000C[modifica]

Hola Amador, s'han iniciat les votacions per tal de mirar de triar els articles que haurien d'estar inclosos en el VP:1000C, seria d'agrair que hi diguéssiu la vostra. --Marc (Mani'm?) 12:16, 30 jul 2009 (CEST)

Àrtic[modifica]

Ara li poso la plantilla, si no me'n sortís, et deixaria un missatge. Fins aviat. --Hei hei (disc.) 11:43, 3 ago 2009 (CEST)

Comptador de caràcters[modifica]

És molt probable que amb l'IE no funcione el quadre de còmput de caràcters d'un article, sembla que no carrega els mòduls com ho fa el FireFox. Per a habilitar-lo haurém de carregar tots els mòduls dels Viquiestris en un sol.

Disculpa l'espera... –Pasqual · discussió · xat 14:09, 5 ago 2009 (CEST)

Bot, bot, bot...[modifica]

Sorry si t'ha causat algun inconvenient. Fa poc que he implementat aquesta nova funció i el bot encara fa coses rares. El problema que m'he trobat és que agafa articles relacionats però que no apareixen com a enllaços. Estic intentant solucionar-ho. – Leptictidium (auderiense) 20:01, 5 ago 2009 (CEST)

La poso a la llista. – Leptictidium (auderiense) 20:16, 5 ago 2009 (CEST)
Gràcies, els teus comentaris m'afalaguen, però el que estem fent és treball i mèrit de tothom que hi participa. A veure si avui ja acabem tots els articles curts! – Leptictidium (auderiense) 11:18, 16 ago 2009 (CEST)
Oblida't d'aquests articles "problema bot". Aleshores el bot encara no anava gaire bé i detectava articles relacionats però que no apareixien a l'article. – Leptictidium (auderiense) 14:21, 16 ago 2009 (CEST)

Arc[modifica]

només he mirat de sistematitzar una mica la informació més descriptiva, la que puc oferir des de la història de l'art; i sistematitzar també les il·lustracions, mirant de "catalanitzar" l'article amb els exemples, sempre que sigui possible. L'article, però, continua estant absolutament mancat de la informació tècnica, la de l'enginyeria; però aquí sí que no hi puc aportar res.--Carlets (disc.) 21:05, 7 ago 2009 (CEST)

Moltes gràcies[modifica]

...pel teu missatge i pels ànims, és bon saber-ho. Salut, company. --Josep Gustau - Discussió 19:01, 13 ago 2009 (CEST)

Avaluacions[modifica]

Amador. Una gran feina amb els 1000 i amb les avaluacions d'alguns articles. Com cal anar renovant la llista (ara n'hi ha uns 26 a la cua) dels que estan en avaluació, miraria d'arxivar els més antics que són tots teus i si cal, poden seguir les propostes de millora a la pàgina de discussió de l'article. També, si ho creus, presenta'ls a votació, que és una altra manera de veure les qualitats i les manques dels articles força desenvolupats. Salut.--Peer (disc.) 11:46, 26 ago 2009 (CEST)

Enhorabona que la teva feinada, més col·laboracions d'alguns usuaris han portat a una important millora en articles fonamentals (Cervantes i Pla Cerdà) (uns universals, altres més propis i imprescindibles per la viquipèdia). Vaig molt atabalat amb altres coses però quan pugui t'ajudaré a polir algun dels teus. Salut.--Peer (disc.) 09:46, 30 ago 2009 (CEST)

Propostes d'articles[modifica]

Saltuacions, Amador,

Molt bona feina amb els articles proposats per a alguna distinció, però m'hi he fixat que en algunes propostes has votat amb la plantilla {{aprovació}}, mentre que (segons el que sé) només es poden utilitzar les plantilles {{votqualitat}}, {{votbo}} o {{objecció}}. Intenta rectificar-ho aviat o potser els teus vots seran esborrats. Fins aviat! --Xavier D. || A disposar! 21:47, 26 ago 2009 (CEST)

He vist que diversos dels articles que has presentat tenen algunes deficiències. He intentat opinar en totes elles, i tot i que ara vaig una mica ocupat, si tens algun dubte o vols que et doni un cop de mà (preferiblement en temes ortogràfics), pots comptar amb mi. Intentaré ajudar a solucionar els problemes que em demanis, mes ho faré a un ritme força lent. --Xavier D. || A disposar! 22:38, 26 ago 2009 (CEST)
Molt bé, començo per en Cervantes. Suposo que per divendres ja estarà llest, ja t'avisaré i ho indicaré a la proposta. Gràcies! --Xavier D. || A disposar! 23:20, 26 ago 2009 (CEST)
Per descomptat que quan acabi canviaré els vots. Respecte el que m'has dit sobre l'article Antàrtida, no és una qüestió de que falti res en concret, sinó que si comparem l'article amb els seus corresponents anglès i castellà, veurem que al nostre encara li queda força marge de millora (es podria seguir traduint d'altres llocs, o realitzar una ampliació pròpia). Considero que és un article molt bo, però que encara no està prou madur com per ser de qualitat. No sé si m'he explicat gaire bé. Però he de reconèixer que has fet un gran treball. Moltes felicitats i bona nit! --Xavier D. || A disposar! 00:25, 27 ago 2009 (CEST)

Palau de la generalitat[modifica]

el comentari anterior sense signar és fet per Mbosch (disc.contr.) 00:31, 27 ago 2009 (CEST)

Pla Cerdà[modifica]

Hola de nou, Amador. Respecte l'article Pla Cerdà i el mot mansana, i després de comprovar al DIEC i a la Enciclopèdia Catalana, no he obtingut resultats positius sobre la seva existència. Per tant, encara no puc assegurar al 100% que el mot sigui correcte, però pots mirar aquesta notícia (el quart paràgraf en concret), en la qual es dona a entendre que el terme no està acceptat encara. Tot i així, també ho consultaré amb l'Enric. --Xavier D. || A disposar! 11:29, 27 ago 2009 (CEST)

Que jo sàpiga, tot i els molts partidaris que té perquè s'acabi acceptant, mansana és incorrecte per ara. I encara diria més, si mireu al TERMCAT i hi consulteu mansana, veureu que us remet a illa, on diu, literalment, a la segona línia: «ca mansana, f den. desest.», que suposo que vol dir «en català "mansana", denominació desestimada». Bé, suposo que vol dir això, i no «dentista desestressat» fa l'ullet . --Enric (discussió) 13:22, 27 ago 2009 (CEST)
Sobre l'article mansana trobo correcte que es canvi el títol a illa urbana o illa de cases. Però en el cas de l'article Pla Cerdà jo crec que és pot (i fins i tot s'hauria) utilitzar el terme mansana ja que és el que ell utilitzava i altres estudiosos del tema també han utilitzat. --Vinals (Vine i xerrem) 17:56, 27 ago 2009 (CEST)
Al no ser un tema acceptat hauríem de posar-los tots els mansana en cursiva o «» i si escau una nota.--KRLS , (disc.) 19:01, 27 ago 2009 (CEST)
i/o una redirecció a l'apartat mansana vs. illa de cases de l'article illa urbana. Ja sigui a la mateixa paraula mansana o a la nota. --Vinals (Vine i xerrem) 19:18, 27 ago 2009 (CEST)
Amador, aquest matí m'he mirat la discussió per sobre, tot i que no hi he participat, i pensava que s'havia arribat a un consens. Si et sembla apropiat, reverteix els canvis del bot, només ha actuat sobre el Pla Cerdà i sobre Ildefons Cerdà. – Leptictidium (auderiense) 21:23, 27 ago 2009 (CEST)
També és lògic que s'apunti la forma normativa, al capdavall mansana només era una preferència de Cerdà i altres persones, i mai no va ser acceptada pels òrgans normatius. El problema dels articles que has presentat per AdQ és que aquí la gent va plena de feina i no se sol mirar els articles en avaluació, impedint-los millorar. El que has fet tu simplement és presentar-los perquè ningú no havia dit res, i ara que estan en votació tothom està assenyalant els defectes que s'haurien d'haver assenyalat molt abans. Crec que això reflecteix un problema gran que tenim, i és que la nostra capacitat d'avaluació no és suficient per tots els articles que es presenten, i per consegüent molts articles no són avaluats com pertoca. No t'ho prenguis personalment! La majoria dels articles només necessitarien que algú amb temps els repassi lingüísticament. – Leptictidium (auderiense) 22:10, 27 ago 2009 (CEST)
D'acord amb en Lepti sobre el fons del problema. Per descomptat que el problema no és la teva gran feina feta (faltaria més) sinó l'ajuda que tots hauríem de rebre en determinats moments per fer millors els articles. Ja veuràs com al final tot s'anirà posant a lloc i si algun article té massa pegues, deixem més temps per a la millora i ja està. De vegades anem massa revolucionats. I els problemes normatius a mi també m'alteren no tan per les raons com per la forma en que de vegades s'imposen les normatives (allò de"con la iglesia hemos topado").--Peer (disc.) 11:38, 28 ago 2009 (CEST)
Jo crec que el terme mansana s'ha d'acceptar en els dos articles: Pla Cerdà i en el propi autor. La raó és simple: ell ho anomena així, és com si parlessim de Marx i enlloc de "classe obrera" fessim servir el terme ""productors" o qualsevol altre terme que portaria a confusió "ideològica". Cal revertir i posar mansana per respecte a l'autor. Per la meva banda, he afegit un requadre de text amb l'etimologia dins de l'article del Pla Cerdà i la discussió "lingüística" actual. Per altra banda i per acabar: una llengua rica "exporta" paraules a altres llengües ... aqui no parlem de barbarismes (castellanismes) ... el que passa és que mansana "sona" a castellanisme; crec que cal explicar-ho i no hi ha més. Finalment, agrair la feina feta a l'autor de l'article: és complert i ben referenciat, i a més fa justícia a un personatge no prou valorat.el comentari anterior sense signar és fet per JoanCa (disc.contr.) 16:13, 28 ago 2009 (CEST)
Que ell ho anomenés així no em sembla un argument determinant (mentre no sigui un terme actualment acceptat) tenint en compte que en aquella època no hi havia una normativa clara i es partia de dècades de menysteniment, quan no prohibició, de la llengua catalana. Sóc partidari de fer servir com a norma general "illa de cases" o "illa urbana", adients amb el TERMCAT, de la mateixa manera que trobaria adient que en algun paràgraf de l'article es fes esment al fet que ell feia servir el terme "mansana". --Puigalder (disc.) 16:52, 28 ago 2009 (CEST)

Repeteixo aquí el que li vaig comentar ahir al Xavier Dengra a propòsit d'això:

Jo quan vaig revisar l'article sobre Ildefons Cerdà no vaig tocar això de "mansana" i la primera vegada que sortia vaig posar «la mansana o illa de cases» i no em va semblar malament de deixar-ho, ja que és un terme que es va inventar ell (en castellà, això sí). Ell es va inventar el terme, evidentment, perquè el concepte és més vell que la Monyos, ja que els romans ja tenien insulae (d'on prové, precisament, la famosa illa o l'isolato italià). A l'article de la mansana s'hi diuen coses molt interessant sobre el mot, que no sé si són certes o no, però que potser valdria la pena de mantenir. --Enric (discussió) 18:04, 28 ago 2009 (CEST)
Disculpeu-me si he portat això massa lluny. En cap cas pretenc torturar a ningú amb la ortografia dels articles, si és això el que he donat a entendre (que em temo que sí). La meva intenció era i segueix sent que els articles tinguin la mateixa qualitat tant si parlem de continguts com si es tracta de la llengua. En aquest cas només volia solucionar a temps l'error mansana que, si no s'hagués solucionat, podria haver esdevingut irremediable en el futur. Tots ens equivoquem, i comprenc que potser aquí m'he passat una mica, així que demano perdó si he ofès a algú amb aquestes crítiques, en concret a l'Amador, que s'ha esforçat tant amb aquests articles. Tot i així, vull deixar clar que en cap cas he infravalorat la feina de ningú, només pretenc millorar-la. --Xavier D. || A disposar! 20:28, 28 ago 2009 (CEST)

Una altra estona miraré més a fons les referències i la bibliografia que s'aporten sobre la qüestió i et dic alguna cosa. --Puigalder (disc.) 20:50, 28 ago 2009 (CEST)

més feina[modifica]

jo et vaig posant feina, en la meva línia, encara que veig que queda per fer al camp dels presidents...Fortalesa és un article demanat per 35 enllaços i conjuga arquitectura i història, potser et ve gust. I et recordo que tenim a VP:SELE moltes obres d'art que cal anar fent, Marisa i Peer no poden amb tot!. Apart, aprofito per felicitar-te amb la feina de millora de qualitat que estàs fent, tinguis o no les medalletes d'AdQ (que és poc important, al meu parer) --barcelona (disc.) 12:12, 27 ago 2009 (CEST)

és justament això el que cal, no solament omplir l'article sinó arreglar-ne els voltants, molt bé --barcelona (disc.) 18:53, 2 set 2009 (CEST)

Pere el Gran i les transliteracions del rus[modifica]

Hola, Amador! De transliteracions del rus estic bastant bé, gràcies fa l'ullet, però ara estic embrancat en un article sobre el titellaire Ezequiel Vigués, que em dóna molta feina, i no sé quan m'hi podré posar. M'he mirat per sobre l'article sobre Pere I el Gran i realment hi ha molts problemes, ja que la major part de les vegades les transliteracions són les castellanes o les angleses (o híbrides), no les catalanes (he vist per allà un Iván per Ivan, Alexéyevna per Aleksèievna, Alexéyevitx per Aleksèievitx, Ilya Repin per Ilià Repin, Alex Mijáilovitx per Àleks Mikhàilovitx...). Amb això ja deus haver vist que la "x" sempre és "ks" (quan sona així; en la transcripció catalana, la "x" assenyala el so de xeix, com a Natàlia Naríxkina); el so de la jota castellana es transcriu "kh", mentre que el de la jota catalana és "j" (en anglès "zh"), com a Vorónej; etc. És una feina molt treballosa, perquè m'haig de mirar cada nom a la viqui russa i un cop veig allà com s'escriu i com s'accentua, a partir d'aquí fer-ne la transcripció catalana, per tant n'hi ha per dies. No sé si dilluns m'hi podré posar... A reveure! --Enric (discussió) 13:23, 28 ago 2009 (CEST)

Bon dia, tot el dia que estic russejant... Estic a la secció de la reforma política de Pere I, i hi ha una frase que no l'he acabada d'entendre. On deia "A partir del 1722 la població estava dividida en mercaders i professionals [...]" (que jo he substituït per "[...] es va dividir en mercaders i professionals [...]". No vol pas dir "Fins al 1722 ..."? Ho dic perquè després ve tot allò de la Taula de Rangs, que va establir ell. O bé una cosa no té res a veure amb l'altra? –Enric (discussió) 17:28, 9 set 2009 (CEST)

Crítiques[modifica]

Ja m'he passat per la votació. Com t'he explicat al comentari anterior, la meva intenció no és infravalorar la feina de ningú, sinó millorar-la. Siusplau, espero que no et prenguis això com una cosa personal, ni et desanimis amb l'edició d'articles. D'altra manera, me'n sentiré molt culpable. És cert que en aquesta ocasió he pogut portar les coses a l'extremisme, però espero que poguem seguir treballant plegats. --Xavier D. || A disposar! 20:39, 28 ago 2009 (CEST)

Per cert, ja quasi he finalitzat la revisió de Cervantes, només em queda una repassada així per sobre i ja estarà. Quan hagi acabat, canviaré el meu vot. --Xavier D. || A disposar! 20:39, 28 ago 2009 (CEST)

Consulta usuari[modifica]

Hola Amador! No tinc eines materials per esbrinar el que em demanes. Però per la manera d'expressar-se, de deixar els comentaris a les discussions i pels temes que tracta, tinc molts pocs dubtes que és l'anònim que fa anys que ens acompanya, que va canviant d'IP i que mai s'ha volgut registrar. Les seves aportacions solen tenir sempre bon criteri tot i ser normalment intransigent i una mica malcarat. És per aquest motiu que sap tant bé el funcionament de la viquipèdia en només 4 dies i que el puguis confondre amb un usuari registrat que no es vol identificar. Respecte a la votació, no tinc prou coneixements per opinar. Sembla que hem estat de vacances per la Ribagorça, enhorabona per tot el material aportat. Una abraçada.--Lohen11 (disc.) 12:13, 29 ago 2009 (CEST)

sí, és el de sempre, un anònim (en tenim 2 així) que no vol registrar-se però que prota anys amb nosaltres, com si estigués registrat --barcelona (disc.) 12:15, 29 ago 2009 (CEST)
El que fan mal són determinades actituds, i les maneres que fan servir alguns ipindividus per dialogar. Particularment pots decidir contestar o ignorar-lo; si realment té tant interès en servir a la viquipèdia, que es doni d'alta i es podrà parlar més de tu a tu. NO hi perdis ni un minut. Estàs fent una feinada molt bona i aquestes històries desgasten i fan perdre el temps.--Peer (disc.) 14:40, 30 ago 2009 (CEST)

RE:[modifica]

Merci a tu per avisar-me per ambdós coses, ja he donat la meva opinió. --Vinals (Vine i xerrem) 17:02, 29 ago 2009 (CEST)

Fet Fet! David Ben-Gurion corregit. Ja he canviat el meu vot. Si necessites res més, ja saps! --Xavier D. || A disposar! 22:39, 29 ago 2009 (CEST)

Mansana i Goya[modifica]

Hola Amador, dues cosetes, a la discussió de la mansana, no he entrat perquè no tinc suficients coneixements, però la meva opinió particular per a tu, és que la redirecció a tots dos títols com està ara és el més correcte, mansana ho va emprar sens dubte Cerdà, per tant està bé que ho posis en els dos articles, i deixar com a títol principal Illa urbana però sempre amb la redirecció. En aquest article crec que està ben posat tot el que hi ha, és una bona informació i qui vulgui ampliar-ho més en el sentit d'Illa urbana també es pot ,endavant!! i menys criticar i més fer! Pel que fa a Goya, doncs el dit a Peer, els articles tan llargs, crec que només se'ls llegeixen gent a qui interessa molt, a mi m'està bé així, estic esperant a votar a veure si fan un repassada lingüística. Jo que no entenc gaire d'aquest tema, ja saps, m'ha semblat veure algunes faltes, però que no m'atreveixo a corregir, per exemple: títol de quadres meitat en castellà i meitat en català, a altres parts, articles femenins en lloc de masculins... En fi! paciència els bons correctors ja arribaran i ho faran bé. Felicitats per tot el teu gran treball. Salutacions --MarisaLR (disc.) 22:34, 30 ago 2009 (CEST)

A Goya, les referències potser també són una mica escasses en alguns punts, a la wiki espanyola es va fer fa uns anys quan (com passava aquí) no s'exigien tantes referències com ara... Això, intentaré de treure una mica de temps i mirar als meus llibres si trobo alguna cosa.--MarisaLR (disc.) 22:41, 30 ago 2009 (CEST)
Amador. Estic intentant fer una proposta de millora del Goya aprofitant tota la feinada feta, que és extraordinària, però fent-lo més lleuger (ara és un gratacels). Estic fent proves a Usuari:Peer/Articles/Goya (prova). Ara l'article tindria una mica més de 100.000 octets que és una xifra més normal dintre dels grans articles i passaria material principalment de la seva obra a articles principals, un existents però que s'ampliarien (Pintures Negres) i altres per crear (Goya a Madrid (1775-1792), Els capricis, Àlbums de dibuixos de Goya, Autoretrats de Goya). És una idea; a veure que et sembla. M'hi posaria després en una repassada ja que queden detalls de traducció per polir i ciites mig traduïdes («en acordarme de Saragossa i pintura em cremo bibo ...»).--Peer (disc.) 10:41, 5 set 2009 (CEST)
La Marisa ho veu bé, però no tocaré res sense la teva aprovació. Mira com quedaria (Usuari:Peer/Articles/Goya (prova)) i a veure que et sembla.--Peer (disc.) 12:40, 6 set 2009 (CEST)
Hola Amador, doncs ja veus que estem fent tot el que podem perquè el Goya quedi tan bé com es pugui, ara estic intentant de posar referències, però els llibres que tinc són enormes i tracto de rellegir-los per ajustar-me al que tu havies posat. Pel que fa als articles en Peer i jo anem traduint els que ens semblen els més importants, pots unir-te naturalment si aquest cap de setmana en tens ganes i temps lliure, a veure si no ens «trepitgem» cap. Que cada vegada que estic traduint un, penso: serà aquest el que fa en Peer?, ara hauré de pensar serà el que farà l'Amador? Ha ha!! Així a més a més donem emoció al treball.--MarisaLR (disc.) 23:01, 10 set 2009 (CEST)
Em sembla molt bé. Jo seguiré revisant-lo que ho estic fent d'una manera desordenada i dispersa (estic en 4 o 5 articles d'aquí i d'allà), però a veure si el rematem.
Quan puguis presenta el d'acer a votació. No ve d'un dia perquè també li cal un repàs (és un dels 4 o 5 que tinc entre mans) però així renovem l'espai d'avaluació. Si veus que li pots afegir algunes referències més de l'anglesa, millor. Avui estaré poc productiu perquè tinc un enterrament i un casament; quina diada!--Peer (disc.) 08:36, 11 set 2009 (CEST)
D'acord, aquest dematí res, em vaig a veure una exposició a l'arqueològic que avui és l'últim dia. A la tarda miraré de fer alguna cosa. Ho indico a la discu.--MarisaLR (disc.) 10:13, 11 set 2009 (CEST)
Veig que ja tens treball amb l'Acer. Bé, tot es farà.--MarisaLR (disc.) 10:14, 11 set 2009 (CEST)

Poemes de Cervantes[modifica]

Bé, com que estan en castellà antic i a més a més la sintaxi és molt forçada (a més que falten la resta de versos, per saber moltes vegades si realment vol dir allò o no), la traducció ha de ser entenedora, més que molt fidel a l'original i esperant que rimi. Al "Persiles", jo ho deixaria així: «Amb el peu posat a l'estrep, amb les ànsies de la mort, gran senyor, t'escric aquesta». La del viatge al Parnàs, no ho tocaria (o, com a molt, el vers final: «que no em volgué donar el cel»). El poema següent, jo el faria així: «Es calà el capell, requerí l'espasa, mirà de reüll, se n'anà i no hi va haver res». –Enric (discussió) 16:58, 31 ago 2009 (CEST)


Company, de vegades a webs espuries es troben coses interesants . Goita http://www.webislam.com/?idt=2902 --XpoferenS (disc.) 22:08, 4 set 2009 (CEST)

TIC[modifica]

Tot i haver passat ja a article de qualitat, segueixo treballant en les teves esmenes. Acabo de corregir dues coses que plantejaves. Segueixo empantanegat en el tema de les subdivisions. Ja sortirà alguna cosa. Si vols posar-t'hi tu...--Pallares (disc.) 12:04, 7 set 2009 (CEST)

Em sembla bé. És un bon punt de vista. Has millorat temes de redacció també. Molt bé, molt bé. Tot teu.--Pallares (disc.) 13:32, 8 set 2009 (CEST)

Fotos mes[modifica]

Magnifiques fotos que has presentat pel mes que ve.--KRLS , (disc.) 02:23, 8 set 2009 (CEST)

Pere el Gran, enllestit[modifica]

Ja tens el Pere a la cassola. Ja veuràs que hi he fet un munt de canvis, i al començament de tot, a la taula, a l'apartat de "Descendència" hi he deixat només els fills més significatius, ja que més avall s'enumeren tots (i a la taula calia repetir dos Paus i dos Peres, i es repetien massa Petróvitxs i Petrovnes). A reveure! --Enric (discussió) 17:19, 10 set 2009 (CEST)

Goya 2[modifica]

Fet Fet! Amador, ja he canviat el meu vot respecte l'article Goya. És innegable que ara es mereix la qualitat.

Felicitats pels grans articles que estàs fent, i també per les fotos que has penjat aquest mes, l'Espencat ho tindrà difícil aquest cop (i jo, que anava a penjar fotos de les vacances millor m'espero al mes vinent, que si no perdré estrepitosament contra les teves hehehe). Salut! --Xavier D. || A disposar! 13:35, 13 set 2009 (CEST)

Goya de qualitat Qualitat. Stop. Pere I article bo . Stop. Enhorabona.--Peer (disc.) 20:16, 14 set 2009 (CEST)
El més important és que hem funcionat com un equip i hem estat persistents.--Peer (disc.) 20:25, 14 set 2009 (CEST)
Enhorabona pel Goya, encara que de poc em quedo sense votar, estava esperant a tenir-ho més avançat als articles complementaris. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 12:13, 15 set 2009 (CEST)
  • Ep!! i al Peer també (la abraçada i la enhorabona) --MarisaLR (disc.) 12:14, 15 set 2009 (CEST)

Пётр Алексеевич Романов[modifica]

No puc reconsiderar el vot perquè encara no he votat :) Però veig que el tema de les transliteracions ha estat solucionat, així que votaré "bo". – Leptictidium (auderiense) 13:27, 14 set 2009 (CEST)

Sobre Canaan[modifica]

Hauries de provar de rebaixar l'ambient en comptes d'anar encenent focs. Pel que dius sembla que volgués imposar alguna bestiesa o que l'hagi insultat i no crec que sigui cap de les dues coses. Si creus que és el primer cas hauries d'argumentar el per què en la pàgina de discussió. Si creus que és el segon no sé si hauré de demanar perdó de res en concret, però en tot cas no sé a què ve el comentari. 193.152.140.239 (discussió) 19:42, 21 set 2009 (CEST)

En aquest cas, estic d'acord amb l'anònim. L'única cosa que l'anònim va fer és "netejar" les categories segons les normes d'estil eliminant les categories redundants. L'anònim ni tan sols ha tocat el contingut de l'article. Tant l'Usuari:Leptictidium com jo, hem provat d'explicar a en Canaan les polítiques de Viquipèdia:Categorització, però no ha volgut acceptar-les. A més a més, en Canaan va violar la VP:R3R. Les reversions automàtiques de qualsevol canvi que qualsevol usuari vulgui fer, tant a l'article d'expressionisme com a es:expresionismo, em semblen incorrectes. --the Dúnadan 23:58, 21 set 2009 (CEST)
I havent tants anònims, amb IPs dinàmiques, estàs segur que aquest anònim és el mateix? --the Dúnadan 00:46, 23 set 2009 (CEST)
Gràcies per les teves paraules.--Canaan (disc.) 13:06, 22 set 2009 (CEST)
Hola. Potser t'interessarà saber que he traslladat la discussió a la Taverna. Salutacions.--Canaan (disc.) 21:13, 25 set 2009 (CEST)

Acer i 100[modifica]

Vaig una mica despistat amb massa coses entre mans i no t'havia dit res però vist el panorama, el millor era arxivar-lo i més endavant ja es veurà. De totes maneres, al feina feta és molt bona; ara toca als "experts" en la disciplina.--Peer (disc.) 01:09, 26 set 2009 (CEST)

Als 100 s'han de replantejar alguns articles; quan es va fer la llista, amb molt encerts, no hi havia l'actual desenvolupament dels 1000. Crec que els 100 han de ser majoritàriament una selecció dels 1000 i els catalanoparlants, una selecció molt especial dels VP:1000C/1.0. Ara n'hi ha més de 30 "originals" i alguns són llistes o desambiguacions que haurien de desaparèixer. Intentaré reactivar-ho.--Peer (disc.) 17:26, 26 set 2009 (CEST)
He enviat aquest missatge als que apareixen com a col·laboradors. A veure que en surt.
Crec que a la llista dels 100 s'han de replantejar alguns articles; quan es va fer la llista, amb molt encerts, no s'havia produït l'actual desenvolupament dels 1000 i altres projectes germans. Crec que els 100 han de ser majoritàriament una selecció dels 1000 i l'apartat dels catalanoparlants, una selecció dels 10 més destacats de VP:1000C/1.0. Ara n'hi ha 38 que no són dels 1000, i alguns són llistes o desambiguacions que haurien de desaparèixer. Bé, digueu la vostra a la pàgina dels 100. Aquest missatge l'he enviat a tots els que esteu com a col·laboradors dels 100.--Peer (disc.) 19:32, 27 set 2009 (CEST)

1000 i Palsqualbot[modifica]

Ja he posat un avís als administradors però de moment no han respost. Faré un avís directe al Lepti i al KRLS.--Peer (disc.) 19:23, 28 set 2009 (CEST)

Fet Fet! –Pasqual · discussió · xat 00:09, 2 oct 2009 (CEST)

Doble victòria[modifica]

Guardó Guanyadora de la
1a imatge del mes
de setembre 2009
.


Guardó Guanyadora de la
2a imatge del mes
de setembre 2009
.

Felicitats! Magnífiques imatges! --Xavier D. (A disposar!) 12:11, 11 oct 2009 (CEST)

M'afegeixo a les felicitacions. Un plaer a la vista i a l'esperit.--Peer (disc.) 18:24, 11 oct 2009 (CEST)
Ets un aclaparador de premis. Felicitats!--KRLS , (disc.) 21:14, 11 oct 2009 (CEST)
Ja veus, t'emportes els 3 primers i empates en la quarta posició, podries deixar una mica pels altres...hehehe (ja veuràs com el mes que ve servidor arrassarà...) fa l'ullet Fins aviat! --Xavier D. (A disposar!) 14:02, 12 oct 2009 (CEST)
Bona victòria!!!--MarisaLR (disc.) 19:30, 15 oct 2009 (CEST)

Candidatura a administrador[modifica]

Bones, Amador,

Et volia anunciar que m'he presentat a administrador de Viquidites, per anar adaptant i renovant una mica el projecte. M'agradaria comptar amb el teu suport; les bases de la candidatura són aquí. Moltes gràcies. A reveure! --Xavier D. (A disposar!) 18:57, 13 oct 2009 (CEST)

N'està al corrent. Hi xerro cada dia amb ell i ja li vaig deixar pal·lès la situació, però si ell té intenció i creu que el pot revifar endavant. També trobo que és útil tenir una persona que com a mínim s'encarregui d'esborrar el vandalisme que hi ha i que porta mesos sense esborrar.--KRLS , (disc.) 00:10, 14 oct 2009 (CEST)

Buff!![modifica]

Gràcies Amador, em feu posar vermella i mira que això a la meva edat ja és difícil Hehe!! --MarisaLR (disc.) 19:22, 21 oct 2009 (CEST)

Temes de qualitat[modifica]

Bona tarda. Com que tu ets un dels usuaris que ha presentat com a mínim un article de qualitat en aquest any 2009, el meu mestre m'ha enviat perquè et convidi a fer una ullada a fer un projecte de temes de qualitat. Es tractaria de donar una distinció especial als temes que tinguin múltiples articles de qualitat, per fer col·leccions d'articles de temàtica similar amb una qualitat alta. Pots veure l'esbós de les regles aquí. Pots dir-hi la teva, amb idees, crítiques o suggeriments.

Saluts mecànics,

EVA (missatges aquí)

més feina[modifica]

Fa molt que no t'emprenyo heheh. Et recordo que tens alguns presidents per fer i com diu en Lepti, és hora de fer l'últim esforç al porjecte desl 1000, que gairebé hem arribat al primer lloc! T'atreveixes a pujar pintura, per exemple? Tens suggeriments a la discussió del projecte :) --barcelona (disc.) 11:11, 8 nov 2009 (CET)

Plantilla Patrimoni de la Humanitat[modifica]

Hola Amador, He fet algunes propostes per decidir com es fusionen les dues plantilles de Patrimoni de la Humanitat, tal com es va comentar. Si hi vols dir la teva, ho trobaràs a Plantilla_Discussió:Patrimoni_de_la_Humanitat#Propostes --Puigalder (disc.) 16:17, 8 nov 2009 (CET)

Enhorabona![modifica]

Guardó Per la magnífica aportació
d'imatges
durant el mes
d'octubre del 2009.

Moltes felicitats! Tot i que les teves fotos no han estat escollides com a guanyadores aquest mes, la comunitat ha decidit que per la qualitat que demostren el seu autor mereix una distinció especial fa l'ullet. Que la gaudeixis! --Xavier D. (A disposar!) 19:45, 12 nov 2009 (CET)

M'uneixo Felicitats!!! --MarisaLR (disc.) 01:01, 18 nov 2009 (CET)
Jo encara diria més: felicitacions! (per cert, de desastre res, perquè a l'Oplontis no hi he pas tocat gran cosa...)--Enric (discussió) 01:11, 18 nov 2009 (CET)

Ildefons Cerdà[modifica]

Hola Amador, et deixo aquest enllaç, que veuràs que el teu "Cerdà" ha estat traduït i ja pot donar-se com a article destacat en la wiki es. Felicitats novament! [7] --MarisaLR (disc.) 22:22, 22 nov 2009 (CET)

Govern Catalunya 1931[modifica]

Hola voldria demanar-te on has trobat la informació per crear l'article Govern de Catalunya 1931-1932. El millor que he trobat jo és el DOGC on figuren les conselleries pero no els consellers. Gràcies!! --Jey (disc.) 18:35, 23 nov 2009 (CET)

Molt bo el document. Me'l guardo! Estic creant plantilles pels governs Primer Govern Macià i la veritat és que està complicat però amb això crec que ja en tindré prou. Gràcies de nou! --Jey (disc.) 23:56, 23 nov 2009 (CET)
Si ja sé el que vols dir. No aspiro que siguin terriblement exhaustives com en l'article. Només és una petita referència ja que la informació completa es pot consultar allà. Si trobes alguns manera de millorar-ho i que quedi més entenedor t'ho agrairé. Fins aviat! --Jey (disc.) 23:11, 24 nov 2009 (CET)

Falta justificar l'ús no lliure per Fitxer:Governs-1931-36.pdf[modifica]

Atenció! la imatge Fitxer:Governs-1931-36.pdf que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 21:07, 23 nov 2009 (CET)

Plantilla PH[modifica]

Hola, merci per l'oferiment. M'he trobat que la plantilla d'Edifici PH que vam triar com a base afegeix (de manera automàtica) la sessió de la UNESCO de l'any corresponent, a partir d'una funció "switch". I si apareix més d'un any doncs aleshores no ho reconeix i es produeix un error. En alguns articles que anaven amb la plantilla que hi havia fins ara (traduïda de l'aglesa) apareixia més d'un any, però com que no era previst que automàticament aparegués la sessió (com a la plantilla Edifici PH i a la que s'ha creat ara) doncs no hi havia cap problema. El que vaig fer és afegir els paràmetres "any2" i "any3" (de moment només he vist fins a 3 anys als articles tot i que en podria afegir un altre en previsió de noves extensions). I per no anar posant els anys 3 vegades vaig crear una subplantilla que he d'acabar d'acondicionar (categoria, ...)

Una altra qüestió que he anat revisant és que diversos articles tenien com a coordenades els valors 0|0|0|N|0|0|0|E. Imagino que qui va crear l'article va tenir algun problema si no posava cap coordenada i en els casos que la desconeixia ho va posar amb zeros. Amb la nova plantilla, si no es posen coordenades doncs no apareix, i per tant ho he anat retirant. També hi havia altres casos en els que es feia servir la plantilla "coor title dms" i les coordenades no apareixien a la infotaula. (Ho vaig anar canviat a la plantilla "coord").

També hagués pogut anar canviant els noms dels paràmetres en anglès als noms en català, però vaig pensar que ja ho faria un altre dia. (potser això sí que es podria fer amb un bot, o potser no té cap importància i es pot deixar com és ara, donat que vaig fer la plantilla bilíngüe)

Sobre l'opció 3, la meva intenció era acabar de fer el traspàs cap a l'opció 1 i aleshores tornar a proposar aquesta qüestió ja que tu i algun altre viquipedista va votar abans que fes la nova proposta 3, però vist que hi ha acord la incorporaré. He de veure com ho faig perquè aleshores no sigui repetitiu en aparèixer 2 vegades "Patrimoni de la humanitat UNESCO" (retocaré la segona).

I encara em queden alguns temes pendents:

  • Revisar la "regió" de molts articles: He trobat casos on apareix només Europa o només Amèrica del Nord quan la "regió UNESCO" és "Europa i Amèrica del Nord" (He de reconèixer que jo també desconeixia que són una única "regió UNESCO" fins que no vaig començar a treballar amb aquesta plantilla)
  • Canviar el nom de la plantilla als articles que tenen "Edifici PH". (Es podria fer amb bot, però donat que són només uns 40 ja ho puc anar fent i així també aprofito per mirar la resta de la plantilla).
  • Crear la pàgina d'ús de la plantilla, amb l'explicació dels paràmetres i afegir alguns exemples de plantilla.

Ho aniré fent en els propers dies. --Puigalder (disc.) 13:19, 28 nov 2009 (CET)

Vil·la Popea[modifica]

He començat a revisar la Vil·la Popea i n'he eliminat la plantilla de Patrimoni de la Humanitat, ja que el que és PH són totes les restes d'Oplontis (i Pompeia i Herculà) en conjunt. De tota manera, a la introducció, quan es parla d'Oplontis, he fet una nota on es fa referència a la declaració de la Unesco com a PH per a l'antiga ciutat romana. He conservat la foto de la vil·la, i la del cistell de figues l'he inserida a la part del triclini que hi feia referència. Suposo que demà ho tindré enllestit, però hi ha molta teca. Ah, he corregit també els afegitons que vas fer a Oplontis i, de passada, he reformulat l'article sobre el Parnàs.--Enric (discussió) 17:12, 30 nov 2009 (CET)

Fet Fet! --Enric (discussió) 14:29, 1 des 2009 (CET)
Si, com tu, hi hagués estat, segur que encara m'agradaria més fa l'ullet De fet, el dia que vaig passar sencer a Pompeia em va deixar meravellat. Llàstima que haguessin de tancar (jo hi era des que van obrir portes), si no encara hi seríem, per allà voltant... --Enric (discussió) 17:04, 2 des 2009 (CET)
Quan hi vaig anar jo teníem molt pocs dies i havíem de visitar també Nàpols i Capri (que, ben pensat, Capri ens ho hauríem pogut estalviar ben bé, però mira...). Imagina't que el dia de Pompeia volíem anar també a Herculà, però al final ens hi vam passar tot el dia... Serà la propera vegada... Jo a Sicília vaig fer més ruïnes clàssiques (la vil·la romana del Casale, els temples d'Agrigent, Segesta i Selinunt, el teatre de Taormina, Siracusa...), i el barroc el vaig tocar poc: alguna coseta de Palerm i Catània, i poca cosa més. I el gòtic català, és clar, i Cefalù, i la Catedral de Monreale... Suposo que aniràs a Noto, és clar... Que tinguis un bon viatge! --Enric (discussió) 11:15, 3 des 2009 (CET)
He arxivat la votació sobre l'article i és un bon article. Distincions apart, realment és un bon article amb el sentit més ampli de la paraula. Enhorabona.--Peer (disc.) 16:59, 13 gen 2010 (CET)
Estic bastant d'acord amb el que dius. Repeteixo les felicitacions.--Peer (disc.) 21:14, 13 gen 2010 (CET)

Plantilla:Gov[modifica]

Gràcies! En quant a fer-hi la plantilla d'instruccions, mmmmmmmmm, beeeeeeeee, mmmmmmmmm; és que no tinc gaire poc temps i hui estic fent un mega-break per tal de deixar la majoria de reis enllestits. No sé, he fet d'altres plantilles amb instruccions molt completes, exemples, etc, etc, però malgrat haver-hi unes bones i detallades instruccions, el seu ús no s'ha extès entre usuaris de la viqui, emprant-les tant sols l'usuari Panotxa i altres usuaris que prèviament ja tenien un coneixement avançat d'ús de plantilles i no necessitaven les instruccions. Escriure les instruccions lleva molt de temps, més inclús que afegir contingut. Fent un anàlisi cost-benefici, fer les instruccions d'estes plantilles no resulta gaire rendible que diguem. Considere que és més eficient, eficaç, pràctic i didàctic que algú m'envie un mail, si es dóna el cas hipotètic que algú té dubtes per usar-les. Gràcies de nou.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 22:32, 1 des 2009 (CET)

Re: canvi de foto[modifica]

És clar que no m'importa, tot al contrari és clarament millor. De fet, jo em vaig limitar a copiar-la d'aquí a commons i netejar-la amb un editor d'imatges. --V.Riullop (parlem-ne) 17:49, 7 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Juan i Domènech[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Juan i Domènech. --Bestiasonica (disc.) 12:20, 22 des 2009 (CET)

Em sap greu haver de fer aquesta feina tant ingrata de revisar aquesta mena d'articles, però tenim gairebé mil articles en aquesta situació i pocs s'hi dediquen. Espero que hi puguis dedicar uns minuts aquests propers dies. Salut i bones festes! --Bestiasonica (disc.) 13:52, 22 des 2009 (CET)
El meu procediment és molt pedestre. Els vaig puntejant i avisant a l'usuari un a un. Si en trobo algun altre ja et posaré l'avís pregenerat a la discussió. --Bestiasonica (disc.) 14:06, 22 des 2009 (CET)

Bones festes[modifica]

Bon Nadal i Any NOu !! --MarisaLR (disc.) 12:48, 24 des 2009 (CET)

Bones festes i feliç 2010! --Xavier D. (A disposar!) 13:58, 24 des 2009 (CET)
Us

vull de-
sitjar un bon
Nadal i el millor

any nou que hagueu tingut
Bon Nadal!

--Davidpar (disc.) 17:18, 24 des 2009 (CET)

Bones festes, Amador! --Josep Gustau3 anys - Discussió 18:42, 24 des 2009 (CET)
Bon Nadal i bon any 2010, wikicamarada!

Si sota abric i barret
i amb bufanda ben nuada
oblides que al parapet d'avançada
uns homes lluiten pel dret
de la terra amenaçada
i tens fred,
quin fred al cor, camarada!

Pere Quart
--Panellet (disc.) 18:58, 24 des 2009 (CET)

Presidents de la generalitat[modifica]

No en sé gaire d'història, però crec que la nova taula millora clarament l'anterior. Bones festes! Pau Cabot · Discussió 13:12, 24 des 2009 (CET)

molt bé! Pots continuar creant les legislatures autonòmiques (mira la plantilla d'Història de Catalunya), unir-te als 1000C o als projectes que estan sorgint com a successors dels mil. Ja t'aniré donant deures, que als que més em feu dóna gust encarregar feina ;) --barcelona (disc.) 11:24, 25 des 2009 (CET)

Petició de traducció[modifica]

La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques no s'ha pogut completar degut a que en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.

Petició de traducció[modifica]

La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques s'ha completat amb èxit.


La traducció ha fallat. És un error molt estrany, potser degut a la mida del article. Però és molt dificil de resseguir presissament per la mida del article que fa que tot sigui extraordinariament lent. Per les proves és molt millor articles curts, fins ara n'ha fet alguns de fins a 50k força bé però és el primer intent de més de 140k.--Gomà (disc.) 01:46, 4 gen 2010 (CET).

Ja sabem d'on ve el problema. Avisaré quan estigui resolt, no és problema de la mida.--Gomà (disc.) 03:57, 4 gen 2010 (CET)
Ttraducció feta. Sembla que ara ja funciona. --Gomà (disc.) 14:42, 4 gen 2010 (CET)

re: Plantilla:Citar publicació[modifica]

He desfet els canvis que has fet a {{Citar publicació}}. El motiu és contradictori, ja que la versaleta sí que hi és a ref-llibre, i no estic segur de quin era el motiu exacte. --V.Riullop (parlem-ne) 11:52, 31 des 2009 (CET)

Ok, arreglat. En versaleta només hi va els cognoms. Per això cal substituir el paràmetre "autor" per "nom" i "cognom".--V.Riullop (parlem-ne) 12:11, 31 des 2009 (CET)

Bon any[modifica]

Que tingues un any 10!!! –Pasqual · discussió · xat 18:11, 31 des 2009 (CET)

Feliç 2010 i gràcies per l'esforç de felicitar-nos el Nadal un per un, digne d'elogiar! fa l'ullet --Xavier D. (A disposar!) 01:02, 1 gen 2010 (CET)

Viquibola[modifica]

Comunico que he obert una presa de decisions per a arribar a un consens satisfactori per a tots els usuaris sobre la creació, el manteniment i el canvi de Viquiboles. --Davidpar (disc.) 13:18, 5 gen 2010 (CET)

Traduccions[modifica]

La plantilla ha de tenir 4 paràmetres: Idioma, títol del article original, Pàgina d'ER (opcional) però si no nhi ha ha d'estar en blanci signatura. Si es posa {{petició...|idioma|títol|signatura}} falla. S'ha de posar {{petició...|idioma|títol||signatura}} o millor {{petició...|idioma|títol|Pàgina er|signatura}}. Si no en tens pots fer servir la de matemàtiques.--Gomà (disc.) 19:46, 5 gen 2010 (CET)

Mes/més[modifica]

Si noi, tens raó, ja aniré més en compte.--Lohen11 (disc.) 22:13, 15 gen 2010 (CET)

infotaules[modifica]

Val! M'ho miraré a veure si tinc un moment com per fer una primera pàgina d'ajuda. --Bestiasonica (disc.) 17:08, 19 gen 2010 (CET)

feina[modifica]

ja m'he posat a mirar els articles dels 1000, n'hi ha alguns que és increïble que no tinguem. Apart de la teva feina pendent, et ve de gust fer Caiguda del mur de Berlín? És un tema fonamental! --barcelona (disc.) 10:31, 26 gen 2010 (CET)

Hola, Amadalvarez. He vist que estàs traduïnt aquest article. Ja que ho estàs fent des del de " s'hauran de tenir en compte les interwikis, que ara mateix són incorrectes. Salutacions. --Judesba (disc.) 10:14, 27 gen 2010 (CET)
no és una ordre, només un suggeriment, però m'encanta que t'hi posis, està clar que és un tema fonamental que hem de tenir. Així dóna gust posar deures, com sempre! --barcelona (disc.) 11:12, 27 gen 2010 (CET)

Acreditacions de premsa[modifica]

Hola Amador! Des de l'associació hem creat una secció per acreditacions de premsa tal com porta duent a terme des de fa un temps Wikimedia France. L'associació s'encarregarà de tramitar acreditacions de premsa pels nostres fotògrafs de la viqui. Com que normalment penges imatges de gran qualitat he cregut que potser t'interessaria formar part del grup de fotògrafs que podrien assistir a actes per aconseguir imatges lliures. Crec que és una bona oportunitat.--KRLS , (disc.) 02:20, 29 gen 2010 (CET)

Missatge comú pels 2: Crec que ha de ser una cosa de tots. Segons la meva opinió i segons em van explicar a Wikimedia France, només caldria tenir les vostres dades (que les podria demanar al secretari Jordicc) si em donéssiu el vist-i-blau per adjuntar-les a la carta que enviaríem als organitzadors de cada acte i fer les mediacions possibles com qualsevol altre mitjà de comunicació perquè tingueu accés als diferents esdeveniments amb un distintiu especial. També crec que una de les vostres preguntes és: quins actes aniríeu? A la plana de discussió de viquimedia he posat les 3 primeres coses que se'm han passat pel cap, però seria com taules rodones, concerts, fires, festes populars, festivals. Com que tot dependria de la vostra disponibilitat seria important que quan trobeu algun esdeveniment a una setmana o dos vista com a mínim, comentar-m'ho i fer els passos pertinents des de l'associació. Per últim seria interessant tenir un "book" amb algunes de les fotografies vostres per demostrar formalitat (sobretot ara els primers cops) com podria ser aquella des de l'helicòpter o com la d'Isabel Clara Simó (a Wikimedia France n'he vist algun exemple). També des de l'assocació us podrem proposar esdeveniments i aveure si ho podeu combinar per assistir. Això sí, sempre sense cap compromís, quan no es pot no es pot. Sou persones de confiança, així que no dubot que pot sortir bé.--KRLS , (disc.) 17:17, 29 gen 2010 (CET)

Catedral de Roda d'Isàvena[modifica]

En faig una primera lectura i quan hagi acabat de fer una lectura et torno a fer un toc. Intentaré fer servir el mateix temps verbal a tot arreu. Si creus que cal seguir algun criteri més comenta-m'ho. Salut! --Bestiasonica (disc.) 19:14, 30 gen 2010 (CET)

He intentat fer una lectura crítica de l'article. Les correccions són de caire menor excepte algunes poques que he interpretat al meu estil. Particularment no m'agraden les expressions de l'estil "hi trobem" i les he substituït per "hi ha" que em sembla més neutre. També he marcat algunes frases concretes que, personalment, crec que haurien de concretar-se la font. Espero que ho interpretis com una proposta de millora i no com un atac a la feina feta. Et deixo l'enllaç amb els canvis que he fet aquí, per si t'interessa revisar-ho. És probable que se m'hagi passat algun detall, però en general trobo que és un bon article i que no tindrà problemes per passar a formar part de la col·lecció d'articles destacats a la Viqui catalana. Bona feina. A veure si visito la Franja! Salut! --Bestiasonica (disc.) 21:16, 30 gen 2010 (CET)
Em vaig oblidar de dir-te que havia retirat alguns enllaços interns que em semblaven reiteratius (el del bisbe sant i alguns elements arquitectònics sobretot) i també n'he afegit alguns que potser serà difícil que es puguin iniciar (p.ex. alguns artesans). Si creus que aquests articles en roig siguin difícils que algun dia s'iniciïn crec que seria millor passar-los de roig a negreta. Pel que fa a les frases concretes no vull dir que siguin treballs inèdits (ans al contrari), sinó que crec que calia precisar quina n'era la font. Salut! --Bestiasonica (disc.) 11:41, 31 gen 2010 (CET)
Ja l'he arxivat amb la distinció de qualitat. Enhorabona.--Peer (disc.) 20:06, 6 feb 2010 (CET)

Sobre la imatge del mes[modifica]

Hola. Només dir-te que el problema del que parles ja s'ha solucionat somriure. Salut, --Josep Gustau - Discussió 21:07, 8 feb 2010 (CET)

Doncs, ja que m'has demanat la meva opinió, aviam: aquest és el primer mes en el qual participo amb una fotografia, de la qual, per cert, no sóc l'autor. L'he trobat original i volia precisament usar-la i aprofitar l'oportunitat perquè la comunitat l'avalués. Més enllà d'això, crec que el criteri de si la foto és catalana o no, és irrevelant. Tot i que pràcticament tots els nostres llectors són de l'àmbit catalanoparlant (i és lògic tenir imatges d'aquest tipus), penso que l'objectiu de qualsevol projecte de viquimèdia ha de ser el coneixement lliure i universal, per tant qualsevol imatge, amb independència de l'origen, hauria de ser considerada sempre que reunís els requisits que es demanen. I, en efecte, per ser la primera vegada que participo no sabia res de que la foto tingués que ser utilitzada a un article de VP, tot i que és un argument perfectament vàlid i comprensible, per tant t'agraeixo la teva observació. Finalment, he vist que ets un expert en temes de fotografia, i si creus que s'han de canviar coses, pots proposar-les a la Taverna o on calgui, i que la comunitat opini. Salut hahaha, --Josep Gustau - Discussió 21:37, 8 feb 2010 (CET)
Bé, segur que és millor, de tota manera ja s'ha tancat el procés del mes de gener, no? I tampoc era una foto massa brillant, valgui la contradicció. Es tracta de participar i animar-ho una mica...--Pallares (disc.) 10:40, 11 feb 2010 (CET)
Ha millorat el contrast. photoshop? Gràcies.--Pallares (disc.) 11:57, 12 feb 2010 (CET)

Exposició Convidats d'Honor[modifica]

Ei, merci per les imatges a l'article Exposició Convidats d'Honor. Així queda molt millor. --Kippelboy (disc.) 13:44, 26 feb 2010 (CET)

Plantilla Església[modifica]

D'acord. Cap problema!! Moltes gracies per l'explicació, ho he entès perfectament. Mans quietes! per retocar plantilles :). Fins aviat! --Beusson (disc.) 10:54, 12 març 2010 (CET)

Ho deia en broma! :) --Beusson (disc.) 18:25, 12 març 2010 (CET)

Josep Maria Jujol i Gibert[modifica]

Hi he fet una repassada ortogràfica. He marcat algunes frases que m'han semblat una mica imprecises. Estaria bé que es poguessin referenciar amb l'autor o autors que tenen aquesta apreciació sobre l'autor. --Bestiasonica (disc.) 15:48, 24 març 2010 (CET)

Ja ho he solucionat! Referències col·locades!
Ja és de qualitat. Enhorabona.--Peer (disc.) 16:40, 1 maig 2010 (CEST)

més feina[modifica]

ja sé que encara tens feina pendent, però estic mirant un projcte de l'espanyola sobre articles de l'Encarta, els hauríem de tenir tots. Et passo els que crec que són afins als teus interessos, a veure si algun et motiva: Aldo Rossi, i a partir d'ells els arquitectes que han rebut el Premi Pritzker, crec que són prou rellevants com per mèrèixer un article. I com és que no tenim la ? Si vols veure més articles de l'Encarta que no tenim, busca el projecte de l'usuari Platónides de can es. --barcelona (disc.) 12:56, 6 abr 2010 (CEST)

hola, sí, ja sé que no són el mateix, per això te'l passo. Sí, omplir els vermells dels 1000 és prioritari, però jo vaig obrint fronts hehehe. Els llistats de l'Encarta estan aquí: http://es.wikipedia.org/wiki/Usuario:Platonides/Encarta , vaig mirar una mica arquitectura per passar-te, dins les meves batudes habituals i vaig veure això dels Pritzker. Però no vull que t'agobiïs, eh? Jo porto diverses llistes mentals de pendents: les que em va fer el Pasqual (vermells dels 1000, més demanades), aquesta d'Encarta, alguns dels Vitals de can en i les meves prioritats. Intento com sempre buscar gent que ompli amb mi, però és per anar fent de mica en mica. Crec que tenir tots els 1000 en blau reforça la qualitat que ja hem assolit al primer lloc i les altres són qüestió de cobetura. M'estan buscant també índexs i coses de la GEC, per poder competir. Ja em diràs on penses concentrar esforços, jo segueixo buscant "víctimes" --barcelona (disc.) 10:59, 7 abr 2010 (CEST)

Eiffel a BCN[modifica]

Ups, m'havia oblidat del tema!! Recordo que era un incís dins d'un altre noticia. Ara m'hi poso a cercar-ho (crec recordar que era de l'estiu 2008) però ja t'ho confirmaré. Fins aviat! --Beusson (disc.) 12:57, 7 abr 2010 (CEST)

Ja ho he trobat. Es dins l'apartat increïble però cert escrit per Antoni Aira (professor de la URL). Està a la pag. 15 del numero 69 de Sàpiens (juliol 08)). Inclou una referencia: LEMOINE, Bertrand. Tour Eiffel:La torre de 300 metros. Madrid: Taschen Benedikt, 2006.
Desitjo que et serveixi d'alguna cosa. Fins un altra! --Beusson (disc.) 17:58, 14 abr 2010 (CEST)

Amador da Vinci[modifica]

Una gran de feina. He afegit els articles que has creat a la pàgina de discussió de Leonardo. Acabes de crear l'article 50 generats a partir de l'article (entre els de la Marisa i els teus). Extraordinari.--Peer (disc.) 08:57, 8 abr 2010 (CEST)

No crec que calgui sempre, però en aquest cas, està bé fer visible tot el monument que s'ha fet al voltant d'un article. Salut.--Peer (disc.) 09:17, 8 abr 2010 (CEST)

Jujol[modifica]

Sí que ho havia vist en altres articles, però no està de més fer un reconeixement públic d'aquesta bona i didàctica idea ;-) Bona feina! --Puigalder (disc.) 22:41, 14 abr 2010 (CEST)

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gracies--Marc (Mani'm?) 11:40, 28 abr 2010 (CEST)

Proposta de qualitat a Jujol[modifica]

M'he mirat el teu article detingudament per veure si podia canviar el meu vot. Malauradament, comparant el teu article amb altres biografies d'artistes de qualitat (ex. Antoni Gaudí i Antoni Tàpies), segueixo trobant mancances en el teu escrit. De fet, com més detalladament me'l llegeixo més mancances hi trobo. A l'article de Jujol comentes, per exemple, que va rebre diferents influències i que va ser innovador en l'arquitectura. No obstant, no et detens a explicar amb rigor les teves afirmacions. A més, hi trobo a faltar un apartat en el que es comenti l'estil i tècnica que utilitzava, tal i com s'ha fet en d'altres articles viqui.

Degut a aquesta possibilitat real d'ampliar molt més el teu text, per tant, crec que se l'hauria de considerar com un article bo i no com un article de qualitat. Ja em sap greu no poder-t'hi posar la medalleta. Jo sóc la primera en considerar prioritària la qualitat davant la quantitat. Però, en el teu cas, penso realment que la quantitat és ampliable, de manera que l'apartat on fas referència a les seves obres s'equiparés en llargària a l'apartat biogràfic.

Si en el futur decideixes millorar l'article, no dubtis en fer-m'ho saber per donar-te'n la meva opinió i ajudar-te a convertir-lo en AdQ.--Aylaross (disc.) 11:51, 29 abr 2010 (CEST)

Alcaldes[modifica]

No em vull carregar res. Només pos a debat de la comunitat si hem de seguir mantenint uns articles que, així com estan ara, no compleixen els requisits de notabilitat que hem acordat entre tots. La idea és que, si es poden millorar (és a dir, referenciar amb fonts fiables), això es faci i que si no, siguin esborrats. No és cap croada personal, no ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:37, 30 abr 2010 (CEST)

Ok. Pau Cabot · Discussió 20:44, 30 abr 2010 (CEST)
Bona nit. He vist que t'han posat alguns articles d'alcaldes de l'Ametlla i fins i tot algun de la Garriga i altres pobles al patíbul. Sincerament tinc dubtes d'oposar-me a l'esborrat perquè realment no compleixen els criteris de notabilitat dels polítics, malgrat he sentit a parlar d'alguns d'ells i des d'un punt de vista local tenen la seva importància. Potser seria millor fer-ne una llista referenciada a l'article del poble en qüestió. No et sembla?--El noi de la garriga (disc.) 21:31, 30 abr 2010 (CEST)

Estrelleta[modifica]

Amador, Moltes gracies. La considero un honor venint de qui ve , tot i que potser es un xic immerescuda, n'hi ha uns quants que han ajudat i força :P --Marc (Mani'm?) 08:29, 3 maig 2010 (CEST)

Keines[modifica]

La primera vegada la traducció s'ha interromput perquè en una plantilla hi havia un enllaç intern a una secció d'una pàgina i la secció no existia. Això no havia passat i s'ha arreglat. La segona vegada hi ha hagut un conflicte d'edició. Si edites abans que el bot acabi la traducció no pot continuar. SI t'interessa l'article torna a demanar la traducció, espero que ara vagi bé. Si no t'interessa ho demanaré jo en una pàgina meva per provar que el bug s'hagi arreglat. --Gomà (disc.) 23:49, 6 maig 2010 (CEST)


Nebulosa Planetària[modifica]

Estic intentant millorar aquest article per crear un article de qualitat, ara està en avaluació, ho podries mirar i provar de millorar-ho. Aries (disc.) 09:40, 9 maig 2010 (CEST)

Fibonacci[modifica]

No, és la teva feinada la que compte. La meva és la dels detallets tot i que reconec que de vegades sembla mentida el que cal inventar per recollir un quants "octets". He trobat fotos a Commoms, alguna cosa de la GEC, i molt bé els resums dels llibres de la castellana que han estat "mel" que diuen els mallorquins. Salut.--Peer (disc.) 10:24, 16 maig 2010 (CEST)

Re: traduccions pendents[modifica]

He estat repassant la Categoria:Traduccions. És habitual oblidar-se'n, com també altres avisos de manteniment que s'han de revisar de tant en tant.--V.Riullop (parlem-ne) 20:33, 30 maig 2010 (CEST)

Missatges[modifica]

Gràcies per l'exemple, el qual utilitzaré. Salutacions cordials. Ferbr1 (disc.) 15:12, 11 juny 2010 (CEST)

Voltaire[modifica]

M'agraden molt aquests articles grans que feu gent com tu o la Marisa dels quals surten altres articles, és una bona iniciativa per cobrir temes de manera completa i solen ser articles rellevants. Dins els 1000 encara trobaràs més filons com Voltaire, està bé que "ressucitis" el projecte, que havia decaigut una mica --barcelona (disc.) 09:59, 13 juny 2010 (CEST)

Mandela[modifica]

Hi he fet una repassada fins aproximadament la meitat. Està força correcte. El que passa és que és llarg com un dia sense pa... ;-) Felicitats. Desconeixia l'anècdota d'en Cavalli-Sforza. Salut! --Bestiasonica (disc.) 11:31, 21 juny 2010 (CEST)

Ja l'he arxivat amb la distinció de qualitat. Enhorabona!--Peer (disc.) 10:01, 30 jul 2010 (CEST)

Presa del British[modifica]

Amador: potser t'interessa: Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/Recent#El_Museu_Brit.C3.A0nic_premia_articles_de_qualitat. Miro de recollir uns quants viquipedistes per a dur a terme un assalt al Museu britànic i posar de genolls al personal davant la vostra sapiència fa l'ullet ... --Marc (Mani'm?) 11:29, 22 juny 2010 (CEST)

eps que lo dels articles catalans era per mirar de fer trempera ... però noi sou durs d'animar ... ja us encalçaré, ja ... hahaha --Marc (Mani'm?) 13:43, 22 juny 2010 (CEST)

Convidats d'honor[modifica]

Hola, primer enhorabona per l'article dels Convidats d'Honor del MNAC (i per tots en general), he vist que falta la imatge a Sant Francesc abraçant a Crist, és aquesta? [8]. Només això, salut! --Joanbanjo (Joanbanjo)

250K + foto[modifica]

Ep! moltes gràcies!! hahaha. Si tot va bé, aquest cap de setmana mateix ja disposaré de la fotografia corresponent! Salut! --Solde (disc.) 11:00, 30 juny 2010 (CEST)

Epifania de Miquel Àngel[modifica]

Amador: la Marisa l'ha presentat a Avaluació ...podries fer-li una repassada de les bones amb celeritat? ...Sense torçar els criteris de Qualitat caldria mirar de forçar la màquina i saltar les etapes ràpidament ja que l'article podria optar a ser premiat dins el Viquipèdia:Viquiconcurs Museu Britànic--Marc (Mani'm?) 15:47, 1 jul 2010 (CEST)

Gràcies Amador pel teu interès en la repassada. A veure si es pot posar aviat a votació i arribem a temps de presentar-ho al British. Tu que entens, que opines de l'altre que he fet del Tresor de l'Oxus?--MarisaLR (disc.) 16:32, 4 jul 2010 (CEST)
Gràcies, m'aprecies massa, però no em queixo eh? Llàstima el dia de la mini - trobada estaré a França a una exposició.--MarisaLR (disc.) 23:45, 7 jul 2010 (CEST)

Voltaire[modifica]

Hola,

Felicitats pel Mandela, és un bon article però falta millorar la llengua una mica. Per cert, mirant per Avaluació d'articles, he vist que tens el Voltaire a mitges amb la major part de les correccions fetes. Ja el podries proposar a qualitat, no? --Joancreus (discussió) 14:38, 6 jul 2010 (CEST)

Bronzes de Benín[modifica]

Amadorrrrrrrrrrrrrrrr!!! que anem a corre-cuita --MarisaLR (disc.) 19:40, 13 jul 2010 (CEST)

Casa Milà[modifica]

Crec que hauríem d'ampliar urgentment l'article Casa Milà que fa realment deixa molt que desitjar. En menor urgència tenim la casa Batlló. I qui millor per fer-ho que un expert com tu?--KRLS , (disc.) 14:38, 17 jul 2010 (CEST)

Vaig assumir responsabilitat, però realment no sé que portar? Em fas una llista: és que jo amb les quantitats i demés sóc molt sapastre. Pica-pica inclou, fuet, embotits per picar? Daus de formatge,...? He dit que era urgent perquè Casa Milà fa molta molta pena i és superat per totes les altres wikis, tot i ser un dels monuments més visitats a Barcelona. Sí sí demà ens veiem--KRLS , (disc.) 15:17, 17 jul 2010 (CEST)

Jo no portaria res "càrnic", que si entra en competència amb l'àpat principal. Pensa en coses per prendre la cervesa mentre vigilem el foc: patates, formatge i poc més. Jo agafaria 4 borses de patates, dues o tres llaunes d'olives i un parell de "cunyes" de mantxego sec. Si fem més, la gent és deixarà les botifarres (que són meves). Apa !--amador (disc.) 15:25, 17 jul 2010 (CEST)

Amador[modifica]

La situació del compte Amador la pots veure a http://toolserver.org/~vvv/sulutil.php?user=Amador. Es pot usurpar a cawiki, però caldrà demanar-ho també en els altres projectes i es possible que no s'accepti a enwiki, ptwiki o ruwiki. És decisió teva si vols utilitzar-lo com a compte unificat excepte allà on no es pugui. Pots veure altres opcions lliures a http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Especial%3AUsuaris&username=Amad&group=&limit=20. --V.Riullop (parlem-ne) 20:53, 18 jul 2010 (CEST)

Deures[modifica]

  1. Pel·lícula sobre un noble de províncies que va a la cort de Versalles a demanar una subvenció per un projecte de drenatge d'un pantà i es troba en un món cortesà competitiu on ha de jugar amb la llestesa de de les paraules per aconseguir els favors del poder: Fitxa a l'IMDB de Ridicule Fet Fet!
  2. Sobre el Mètode de les generacions de Jaume Vicens Vives. Això sí que em serà més difícil fer-ne un article científic. A internet només hi ha un sol text historiogràfic (en català) que en parli, però trobaré informació als meus llibres. Necessitaré una mica més de temps, però. De totes maneres el contingut és menys complicat del que podia semblar a primera vista. Resumint: consisteix en classificar un col·lectiu d'individus com una generació determinada, quan hi ha motius/circumstàncies que els diferencien clarament de les generacions precedents o posteriors (sempre s'ha de fer de manera flexible, no dogmàtica i sense pressuposar altres etiquetes per formar part d'una generació concreta). Tots plegats comparteixen unes característiques generals que els fan representatius. Per exemple: Generació del 98.

--Galazan (disc.) 10:52, 19 jul 2010 (CEST)

Al final he fet un apartat a l'article en qüestió: Generació#Mètode de les generacions. Ha acabat sent bastant complicat perquè l'article precedent no era gaire bo i he hagut de refer-lo, també, buscant informació de què és una "generació". Ara estic pensant de si no haurien d'anar en articles separats, però prefereixo que abans t'ho miris. En principi jo ja ho considero Fet Fet!.--Galazan (disc.) 16:27, 19 jul 2010 (CEST)
Amador et vaig dir ja el nom del film , va ser el primer que vaig buscar: Fitxa a l'IMDB de Ridicule.

Vicencs Vives i el Món en 4D[modifica]

Bones tarda amador,

Dues cossetes,

  • Del article del Vicencs Vives que em vas dir que revises?, tot i així li he fet una ullada i corregit un parell d'errades per lo demés el trobo genial.
  • De l'idea que em vas comentar li he donat moltes voltes de que fer i com fer-ho, per sort ja estic començant a assimilar les idees i conceptes que em vas comentar i ja estic fent algunes proves, l'únic que em balla una mica serà la implementació wiki que podria esdevenir una mica complicada.

Adéu, --Castor (disc.) 16:35, 21 jul 2010 (CEST)

Vaig arribar perfectament, només vaig haver d'esperar una hora i poc. I aviam si en una setmana o dues puc ensenyar alguna cosa, que els mapes no són el meu fort. --Castor (disc.) 23:40, 22 jul 2010 (CEST)
m'agrada més, sí, a veure si suma més comentaris que l'article i el personatge s'ho valen --barcelona (disc.) 10:44, 25 jul 2010 (CEST)

Casa Milà[modifica]

M'encanta com està evolucionant. Veig que encara està inacabat, però va per bon camí. Sé que costarà però potser hauria de mirar de crear un plànol per pisos amb svg? Saps si existeix algun plànol amb copyiright pis per pis? Potser si es fés per pisos seria fàcil de seguir. Són recomanacions, tu ets l'autor i qui decideixes.--KRLS , (disc.) 21:34, 25 jul 2010 (CEST)

Manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim"[modifica]

Bones, Amador. He sotmès aquest article a avaluació per tal de fer-lo de qualitat. Si vols passar a donar-hi la teva opinió pots fer-ho aquí: [9] Gràcies, i bona nit. --Judesba (digues...) 01:22, 26 jul 2010 (CEST)

Plantilla[modifica]

Utilitzada! a poc a poc ja li aniré traient el suc Gràcies --MarisaLR (disc.) 00:24, 30 jul 2010 (CEST)

Ep, a Escultura romànica

Re: AWB[modifica]

Hola Amador,

Vaig eliminar els articles de la categoria "Polítics barcelonins contemporanis de CDC" perquè la categoria no seguia l'estil de les altres. Tenim "Militants barcelonins de UDC" "Militants barcelonins de ..." i crec que és millor (més curt i més específic). Ara crearé la categoria "Militants barcelonins de CDC". Gràcies pel missatge! --SchizoDelight (discussió) 16:08, 31 jul 2010 (CEST)

Per qüestió de temps no crec que pugui fer els plànols, bàsicament perquè no en sóc un expert de fer ús de l'eina com per fer un plànol d'un edifici amb parets boges. Això sí, m'ho miraré. Respecte aquell apartats dels referents jo posaria la imatge i el referent (al costat), perquè si primer es posa la imatge de element gaudinià i després els referents, és poc visual.--KRLS , (disc.) 18:12, 31 jul 2010 (CEST)

Casa Milà[modifica]

La Casa Milà, és un gran article, et felicito. He afegit una petita coseta, amb la seva ref. i bibliografia, si no t'agrada la reverteixes tranquil·lament (no és tan important).

Una altra cosa que crec que quedaria més didàctic és posar en la galeria de fotografies: «Elements constructius i les seves referències», les fotografies corresponents juntes (Porta d'accés al vestíbul i al seu costat la de cèl-lules vegetals, etc.)L'ho he verificat i em sembla que queda millor, o bé reduir les fotografies a quatre perquè caiguin just sota i es pugui comparar més fàcil.

Crec que no tindràs cap problema perquè sigui un article de qualitat (d'ortografia ja saps que no puc donar-te cap opinió). De nou felicitats!--MarisaLR (disc.) 16:16, 1 ago 2010 (CEST)

Caray! acabo de veure que el KRLS també et diu el mateix de les fotografies).

gratacels[modifica]

una feina curteta, per fer entre article i article quan et vingui de gust: els dos primers gratacels de la història: i , hi ha polèmica sobre quin ha de ser considerat el veritable precursor. Apareixen dins els vermells dels 1000 --barcelona (disc.) 19:29, 13 ago 2010 (CEST)

no corre pressa, ja els faràs en alguns descans dels teus projectes --barcelona (disc.) 21:34, 13 ago 2010 (CEST)

Eina[modifica]

Ostres, ho sento molt pels errors. Intentaré arreglar-ho, lo de consulta és un problema del JavaScript que intentaré arreglar.

  • La característica d'allò que l'invoqui la vull implementar, però m'agradaria fer que sempre que s'edités aparegués una finestra molt petita (com l'eina del Pasqual per mirar la mida) en què hi digui (refs). Quan ho cliques s'expandeix, i pots posar totes les variables. Cliques OK, i s'afegeix al text. La finestra torna a ser petita. (Si ho vols un pèl diferent digues-m'ho i ho faré.
  • Això del google books també ho intentaré fer. Aniria molt bé i ho facilitaria tot més.

Ara m'hi intento posar. Moltes gràcies per tot, Joancreus (discussió) 09:04, 14 ago 2010 (CEST)

Bé, amador, ja he aconseguit fer la versió 0.2! De moment he implementat la característica en mode edició. Ja sé que seria més pràctic que et posés el text directe a la caixa, però no ho he pogut acabar d'implementar (pel que sembla cada navegador va a la seva). Quan pugui ja faré això de les dues opcions "OK" i "OK i neteja". Després vidrà el google books, però si tens alguna proposta ja la faré. Gràcies per tot! --Joancreus (discussió) 11:38, 15 ago 2010 (CEST)
PD: Neteja la memòria cau! --Joancreus (discussió) 11:38, 15 ago 2010 (CEST)

Instal·lar gadget[modifica]

Jo crec que seria útil poder veure des de la Viquipèdia, per exemple Fitxer:Daniel Conversation dans l'atelier.jpg, les mateixes anotacions que es veuen a commons commons:File:Daniel Conversation dans l'atelier.jpg. Per curiositat, què tens pensat? --V.Riullop (parlem-ne) 11:46, 19 ago 2010 (CEST)

Si utilitzes a commons la plantilla LangSwitch llavors es veurà en català a la Viquipèdia. Penso que sempre és millor posar les anotacions a Commons. El que no em queda clar és si es pot activar només en un article. M'ha semblat que es pot activar a tots els articles i desactivar-ho un per un amb una plantilla, però no al revés. --V.Riullop (parlem-ne) 14:30, 19 ago 2010 (CEST)
Tenen diferent configuració a Commons i a en.wiki. A Commons està activat per a totes les pàgines de qualsevol espai de noms, a en.wiki només als espais File i Wikipedia. Es pot veure a en:MediaWiki:ImageAnnotatorConfig.js on diu viewingEnabled : function () return (wgNamespaceNumber == 6) || (wgNamespaceNumber == 4). No està activat per a que es vegi en els articles. Aquest pot ser el punt més delicat, per això et deia que trobo a faltar una opció per a que es vegi només en un article. --V.Riullop (parlem-ne) 19:23, 19 ago 2010 (CEST)

Viquipèdia:Taller de bots 2010[modifica]

No consta que t'hagis instal·lat les eines per seguir el taller de bots. Quan ho hagis fet, si us plau signa a la pàgina del projecte. --Gomà (disc.) 13:25, 21 ago 2010 (CEST)

Raspall[modifica]

Hola! Sí és cert que per aquí sóc nou! Perdona per no haver avisat correctament. Vinc del Wikipedia en Castellà on hi vaig escriure tres petits articles, però pel català encara no hi era així que m'he registrat ara. La casa que surt on he fet el petit canvi era del meu avi, i ara és de la familia, i el cognom que he canviat és el correcte ja que el que hi havia era erroni. Per cert, la casa ha estat lleugerament restaurada els darrers anys, i hi té el voraviu superior de les finestres decorades a l'estil de rajola modernista típica (també del Raspall). Si en vols una fotografia actualitzada te la puc enviar amb molt de gust. I gràcies per fer aquesta fantàstica feina. Ricard (disc.) 04:12, 23 ago 2010 (CEST)

Carl von Linné[modifica]

Els podries presentar a votació. Molt bona feina. Un article important. L'estic repassant una mica i polint alguns detalls. Si faig algun nayp, em denuncies als administradors! (... i ho canvies). Je, je!--Peer (disc.) 19:29, 23 ago 2010 (CEST)

Ja saps que en Lepti de vegades fila prim. Però si es per millorar, benvingut siguin els comentaris.--Peer (disc.) 19:45, 23 ago 2010 (CEST)

Vicens[modifica]

Sincerament no. Ho he d'aconseguir, però veig que serà més difícil del que pensava.--KRLS , (disc.) 19:39, 23 ago 2010 (CEST)

Josep Puig i Cadafalch[modifica]

Ara m'hi poso! Per cert, hauries d'arxivar la teva discussió que em passo 5 minuts baixant! XD--Galazan (disc.) 20:17, 23 ago 2010 (CEST)

Ja està Fet Fet!. Veig que has seguit la reconamació. Però deixa les converses del 2010 a la pàgina de discussió, que si no tornem a estar igual! ;-) --Galazan (disc.) 12:25, 24 ago 2010 (CEST)
M'ha semblat un article correctíssim. Ja m'he permés d'afegir alguns matisos però no crec que hi falti res de rellevant. Sempre es pot expandir la tasca al capdavant de la Mancomunitat, però això és temps i tenir bones fonts. A la Història dels presidents de la Generalitat de l'Enciclopèdia Catalana potser hi ha alguna cosa: Ja ho miraré.--Galazan (disc.) 18:03, 24 ago 2010 (CEST)

Petició de traducció[modifica]

  • La vostra petició de traducció de l'article Punta de plata s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:55, 14 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Reial Museu de Belles Arts d'Anvers s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:34, 8 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Joan III de Brabant s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:32, 8 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Institut Städel s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:26, 8 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Joan III de Brabant no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 00:43, 5 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Joan III de Brabant s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 00:39, 5 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Institut Städel no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 19:34, 4 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Reial Museu de Belles Arts d'Anvers no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 13:39, 4 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Joan III de Brabant no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 13:31, 4 gen 2011 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Jean Rolin s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 01:57, 31 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Retrat d'una dama (Van der Weyden) s'ha completat amb èxit.--Amical-Desenv1 (disc.) 13:05, 27 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Retrat d'una dama (Van der Weyden) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 08:40, 26 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Anunciació (Van Eyck) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 08:36, 26 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Davallament de la Creu (van der Weyden) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 00:17, 21 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Anunciació (Van Eyck) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 19:11, 20 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Davallament de la Creu (van der Weyden) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 12:37, 19 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Davallament de la Creu (van der Weyden) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 20:00, 18 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Tractat d'Arras (1435) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:43, 17 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Nicolau Rolin s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:38, 17 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Tractat d'Arras (1435) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 21:35, 16 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Nicolau Rolin no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 21:35, 16 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/taules s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:41, 11 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Teòfil (presbíter) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 05:40, 10 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Melchior Broederlam s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 02:24, 10 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Melchior Broederlam no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 01:21, 10 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article La Mare de Déu del canonge Van der Paele s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 01:21, 10 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article La Mare de Déu del canceller Rolin s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 01:20, 10 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article La Marededéu del canceller Rolin no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 23:16, 8 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Cornelis van Haarlem s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 13:19, 6 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Joachim Wtewael s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 13:07, 6 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Gerrit Dou s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:23, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Gerrit Dou no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 23:19, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Adriaen Isenbrant s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:11, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Pieter Soutman s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:59, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Emanuel de Witte s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:53, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Setge d'Anvers s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 07:23, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Manieristes d'Anvers s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 07:22, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Johannes Cornelisz Verspronck s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 07:21, 4 des 2010 (CET)
  • La vostra petició de traducció de l'article Ferdinand Bol s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 07:21, 4 des 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Escola d'Anvers s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 06:53, 4 des 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article David Teniers el Vell s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 00:14, 3 des 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article François Devienne s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 14:59, 28 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Jean-Pierre Rampal s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 12:35, 28 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Joan Baptista Pla i Agustí s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 00:07, 27 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Edat d'Or Holandesa s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 01:15, 16 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Edat d'Or Holandesa no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 01:10, 16 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Edat d'Or Holandesa no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 21:46, 15 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Caravagistes d'Utrecht s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:23, 14 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Pieter Brueghel el Jove s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:16, 13 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Jan Steen s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:01, 13 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Bamboccanti s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 15:01, 13 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Renaixement flamenc s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 09:06, 9 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Pintura flamenca s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:08, 8 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Retaule de Portinari s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:50, 8 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:49, 8 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 11:20, 7 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:09, 6 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:59, 6 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 22:55, 5 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:33, 5 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 06:25, 5 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Ministre sense cartera s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:16, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Auto de fe de la Inquisició s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:32, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Assalt de la diligència s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:32, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Antonio de Zamora s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:28, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Antonio Carnicero s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:24, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 3 no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 13:25, 4 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Gemäldegalerie, Berlín s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 06:43, 2 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Retrat d'un Cartoixà s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:48, 1 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Retrat d'una noia jove s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:45, 1 nov 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Groeningemuseum s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:28, 31 oct 2010 (CET)*La vostra petició de traducció de l'article Petrus Christus s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:08, 27 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 2 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:21, 24 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 2 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:17, 24 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Hugo van der Goes s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:42, 24 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Hugo van der Goes s'ha preprocessat. Heu d'emprar un traductor automatic extern per traduir-lo del (neerlandès) donat que el traductor intern no el té incorporat, en acabar canvieu la plantilla a 'Petició de tradució b' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 18:38, 24 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Just de Gant s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:36, 24 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article L'adoració de l'agnell s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:05, 21 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Catedral de Sant Bavó s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:03, 21 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Himne homèric s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 09:06, 12 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Himne homèric no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 09:01, 12 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Wilhelm Müller s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 11:35, 10 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Robert Reinick s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 11:31, 10 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Joseph von Eichendorff s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 11:23, 10 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Bomba Orsini s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 22:01, 9 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Universitat de Boston s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 07:27, 3 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Quinta del Sordo s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:12, 2 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Goya en Burdeos s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:09, 2 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article La Tirana (Goya) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 13:29, 2 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Francisco de Saavedra s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 13:11, 2 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article José Álvarez de Toledo y Gonzaga s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 13:10, 2 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Batalla de Tudela s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:08, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Museu Goya s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:55, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Plaça Major (Madrid) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:36, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Juan Meléndez Valdés s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:31, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article José Moñino y Redondo s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:27, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article José de Palafox y Melci s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:23, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Setge de Saragossa (1808) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:17, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Museu de Belles Arts de Boston s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:12, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Enric Majó s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 17:07, 1 oct 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Louis Lamothe s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:58, 18 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Walter Sickert s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:57, 18 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Place de la Concorde (pintura) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 23:50, 18 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Mary Cassatt s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:06, 17 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Jean-Louis Forain s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:04, 17 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions 2 s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 20:42, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article La petita ballarina de catorze anys s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 20:19, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article La petita ballarina de catorze anys no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 20:13, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Juan de Villanueva s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:35, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Hospital psiquiàtric s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:24, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Hospital psiquiàtric no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 19:08, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Juan de Villanueva no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 19:03, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Henri Rouart s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 12:23, 12 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Anders Leonard Zorn s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:43, 11 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Anders Leonard Zorn no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 10:37, 11 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 22:31, 9 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 22:25, 9 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Lund s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:25, 8 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Joseph Banks s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:18, 8 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Emili Sala i Cortés s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 22:43, 6 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Creu patent s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 00:18, 2 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Antoni Gimbernat i Arbós s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 14:44, 1 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Joan Giné i Partagàs s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 14:41, 1 set 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Arxidiòcesi de Santiago de Compostel·la s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 09:14, 31 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Virtuts cardinals s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:59, 29 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Relleu (escultura) s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 21:58, 29 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 19:28, 27 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 18:56, 27 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 18:43, 27 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 18:35, 27 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 20:35, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:34, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Falun s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:32, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Daniel Solander no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 10:31, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Carl Peter Thunberg s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:18, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Anders Sparrman s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 10:17, 25 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Usuari:Amadalvarez/traduccions automàtiques s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 09:58, 24 ago 2010 (CEST)*La vostra petició de traducció de l'article Växjö s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:57, 24 ago 2010 (CEST)== plantilla creus de sant jordi ==Hola!Ho he comentat a Categoria Discussió:Plantilles de Creus de Sant Jordi. Aquestes plantilles les vaig crear fa uns anys però amb el temps he vist que els articles de cada plantilla són de temàtiques molt diferents entre ells i no guarden cap relació (només el fet de que van rebre un premi al mateix any). Les plantilles de navegació són creades per relacionar articles que estan vinculats d'alguna manera i que és probable que quan estàs llegint un article vulguis saltar a un altre de la mateixa plantilla: exemples com Plantilla:Municipis de la Garrotxa, Plantilla:Presidents de l'IEC en són el cas. D'altra banda, les categories de les creus de sant jordi continuen en els articles i per tant també es pot anar d'un article a un altre fàcilment. --SchizoDelight (discussió) 02:50, 25 ago 2010 (CEST)== Escultura romànica ==Gràcies Amador, no sé que passa últimament que no aconsegueixo que em surti bé posar un article per a votació. Jo diria que la plantilla no està bé o sóc jo que ja no estic gaire centrada...--MarisaLR (disc.) 23:28, 25 ago 2010 (CEST)::Perdona que no t'hagi contestat abans, estic fent un recorregut per les catedrals castellanes i només puc entrar alguna estona per les nits i de vegades no em va molt bé el wifi dels hotels. Naturalment que pots canviar totes les fotografies que creguis convenient i gràcies pel teu vot. Ara posaré a evaluació la catedral de Santiago de Compostel·la, si tens fotografies millors també pots canviar-les, que jo quan vaig estar el mes passat va ser una visita ràpida i em van sortir totes malament. Una salutació i enhorabona pels teus últims articles de qualitat.--MarisaLR (disc.) 22:11, 29 ago 2010 (CEST)== AdQ ==Ahir vaig arxivar la casa Milà amb la distinció de qualitat. Salut.--Peer (disc.) 13:24, 27 ago 2010 (CEST):I en Vicens Vives ja l'acompanya. Ja l'he arxivat.--Peer (disc.) 12:28, 6 set 2010 (CEST)== Linné ==Hola amador. T'escric només per dir-te que les crítiques que he deixat a la proposta de qualitat de Carl von Linné no són de caire personal contra tu, sinó contra l'article en si, i per aclarir que no tinc res contra tu. Crec sincerament que l'article està encara molt lluny de ser article de qualitat, i m'ha semblat un gest lleig ignorar la meva petició expressa de deixar-me repassar l'article quan estigués acabat. Bona nit. – Leptictidium (nasutum) 22:20, 27 ago 2010 (CEST):En Lepti està fent una correcció a fons i diu que en una setmana potser estarà revisat. Si et sembla, amaguem la votació i en un dies en parlem, em fem una valoració i la tornem a obrir. Ho veus bé?--Peer (disc.) 17:54, 28 ago 2010 (CEST)::Per descomptat que el que faci tindrà unitat d'estil i quedarà "impecable". De pas, t'informo que ja he arxivat el de Josep Puig i Cadafalch. Farem una festa a la casa de les punxes!--Peer (disc.) 18:13, 28 ago 2010 (CEST):::Tan sols l'he amagat. Segueix a la pàgina de votacions.--Peer (disc.) 20:17, 28 ago 2010 (CEST)::::Aaaaaaah! No, tinc un parell de castells a França, una illa al Pacífic,... però a la casa de les punxes no hi tinc cap conegut. Per mi sempre ha estat un referent estètic en les meves anades per la zona.--Peer (disc.) 21:15, 28 ago 2010 (CEST):::::De res. Reitero la primera frase més amunt i et desitjo un bon cap de setmana. – Leptictidium (nasutum) 10:47, 4 set 2010 (CEST)== Catedral de Palma ==Vaig enviar un missatge a la Marisa per si s'anima a fer-ne millores, afegir referències, etc. Hi ha temps. Amagaré la proposta pendent perquè ja s'han fet canvis i a l'espera d'una revisió acabada.--Peer (disc.) 00:58, 1 set 2010 (CEST)::Bé, davant aquesta manera de demanar-lo, no hi ha qui pugui negar-se. Intentaré "meter mano" com pugui, peeeeeeeeeeeero ja sabeu que cal anar-hi darrere meu per corregir la llengua, no vagi fer un estropell en lloc d'un arranjament. --MarisaLR (disc.) 11:48, 2 set 2010 (CEST):::Mira't com ha quedat la catedral, sí que és veritat que és força tècnic totes les explicacions, però no m'agrada treure el treball que han fet d'altres, així que he afegit alguna cosa, he posat referències on he pogut i una fotografia més, a veure que us sembla. --MarisaLR (disc.) 19:40, 2 set 2010 (CEST)::::Per descomptat que ha millorat. He retocat l'ordre de les fotos ja que trobava una mica de garbuix. Mira a veure com queda. Tornaré a obrir la revisió de la distinció. Cal arribar a un consens per veure si manté la qualitat.--Peer (disc.) 21:06, 2 set 2010 (CEST)== Homilies ==Veig que esteu parlant de les Homilies i les imatges. Potser us interessaria que us penges un DjVu amb l'obra compactada? El Viquitexts queda pendent traduir-la però no hi ha Sant que sigui capaç de desxifrar que hi posa.--KRLS , (disc.) 11:43, 1 set 2010 (CEST):M'han contestat de Vicens Vives. Crec que estan disposats a alliberar, ara només cal que m'enviin un missatge més explicit amb la llicència adequada i llestos.--KRLS , (disc.) 16:53, 6 set 2010 (CEST)== ImageAnnotator ==Hola, disculpa per la demora. Tinc experiència en haver-ho implementat a un wiki propi. Pel que fa als paràmetres, et refereixes a nivell de configuració de la Viquipèdia? De fet, tenint en compte que les imatges les trobaríem normalment a la Commons, i allà ja s'hi anota així, la qüestió seria permetre que les anotacions es veiessin a les nostres pàgines (si és que no s'està fent ja). L'únic que em fa pensar és com s'està gestionant el factor multilingüe. Deixa-m'ho mirar una mica i ho enviaria a la Taverna. --Toniher (disc.) 16:50, 6 set 2010 (CEST): Mmm. Ho tinc present, però no he fet els deures. Però, ara que m'ho estic mirant, no veig que estigui funcionant cap anotació a: http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Images_with_annotations I, pel que sembla, crec que caldrà que estiguem a l'espera per qüestions de rendiment: http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Administrators%27_noticeboard#Disable_Image_Annotator :/ --Toniher (disc.) 00:41, 25 set 2010 (CEST):: Sembla que ho han recuperat :D Et sembla potser parlar-ne a la trobada? També hi ha una altra novetat interessant a nivell multimèdia: http://techblog.wikimedia.org/2010/10/video-labs-universal-subtitles-on-commons/ --Toniher (disc.) 21:10, 15 oct 2010 (CEST)== Eina ==Sobre això del google books ja m'ho miraré, fa bona pinta tenir-ho. (Ho sento, no vaig llegir l'altre missatge del 25 d'agost): Això que no es tanqui és estrany, potser és cosa de l'explorer. A mi em funciona bé amb firefox i chrome, monobook i vector. No sé que pot passar. Quan pugui aniré a l'Explorer i miraré què passa. (Per cert, pots comprovar si et funciona amb el firefox o chrome (si els tens)?). Gràcies per tot, Joancreus (discussió) 17:48, 6 set 2010 (CEST)== Araboisraelià ==Sens dubte, araboisraelià. Aquests compostos abans s'escrivien amb guionet i ara no (fins i tot alguns "puristes" et dirien que quan s'escriu junt és un compost en què les dues parts es barregen, com si araboisraelià fos un terme que designés alguna cosa mig àrab i mig israeliana: com ara una coproducció cinematogràfica francoalemanya; mentre que amb guionet indica dues parts separades: el conflicte arabo-israelià, és a dir entre àrabs i israelians; els pactes franco-alemanys, és a dir entre francesos i alemanys, etc.). Ara bé, això ja és filar molt prim, perquè hi ha casos en què no pots acabar de discernir quin tipus de mot és realment, per tant segons la normativa actual, tot junt i sense guionet. I amb el primer element sempre acabat en -o: araboisraelià, francoespanyol (però hispanofrancès, no "espanyolofrancès"), catalanovalencià, sinojaponès (no "xinojaponès"), germanopolonès (no "alemanyopolonès"), italogrec, serbocroat, galaicoportuguès, russoturc, etc. En casos en què no és gaire clar quina hauria de ser la forma, millor no fer servir un compost estrany: la guerra entre Estats Units i Mèxic, més que no pas la guerra "estatunidencomexicana" o "nord-americanomexicana"; els acords entre Ruanda i Burundi, més que no pas els acords "ruandesoburundesos" o alguna cosa així... --Enric (discussió) 10:15, 7 set 2010 (CEST)== Imatges Vicens vives ==Finalment han arribat, ja les tenim aquí. L'Albert Vicens Vives ens ha dit que ens les cedeix. Aquí les tens per posar-les a l'article on creguis que vagin millor:File:Jaume Vicens Vives 3.jpegFile:Jaume Vicens Vives.jpegFile:JaumeVicensVives 1wk.jpeg--KRLS , (disc.) 15:55, 10 set 2010 (CEST)== Viquitrobada ==Hola Amador: Les gestions vers la viquitrobada amb l'ajuntament de de Badalona han donat el seu fruit : ens reserven la sala d'actes al centre cívic de la Salut. No obstant l'únic dia disponible és el 23 d'octubre. Si us plau passa per la pagina de la viquitrobada per tal d'indicar si pots assistir-hi. Gracies . --Marc (Mani'm?) 08:27, 14 set 2010 (CEST)== Catedral de Toledo ==Tan bon punt finalitze de construir la de Sigüenza, em posaré amb la de Toledo, aquesta crec que la podré traduir sense complicacions de la wiki en castellà, la van fer allà dos bons i fiables wikipedistas: Lourdes Cardenal i Petronas. Però poc a poc això del «pic i pala» fa suar molt.;) --MarisaLR (disc.) 11:05, 14 set 2010 (CEST)::Gràcies, se m'havia passat... uau! --MarisaLR (disc.) 00:01, 28 set 2010 (CEST)== Degas ==Tinc un parell de llibres sobre Degas, fare la repassada sobretot per poder posar alguna referència, si trobo alguna cosa que digui més o menys el mateix. Ja intentaré de fer-ho, però l'ho estàs portant molt bé.--MarisaLR (disc.) 23:25, 14 set 2010 (CEST)*Feta la petita ballarina de catorze anys. La categoria i la plantilla (que no sé quina és) te la deixo per a tu. T'aviso que la fotografia correspon a la còpia que es troba en Ny Carlsberg Glyptotek de Copenhaguen i NO a la Galeria Nacional de Washington, per cert i l'altra fotografia de 3D, on està la gràcia? --MarisaLR (disc.) 17:08, 15 set 2010 (CEST)* Hola Amador!!! Només volia dir-te que t'està quedant un article sobre el Degas moolt interessant. Ja s'ensuma l'Adq...Molt bona feina, company--Kippelboy (disc.) 12:13, 18 set 2010 (CEST)** En quan ho tinguis llest per sentència li dono una bona repassada. Igualment buscaré a veure si tinc algo de Degas per casa, que em sembla que no. Els del Museu Picasso ja han vist l'article i estan molt contents!! Estem en contacte :) --Kippelboy (disc.) 12:28, 18 set 2010 (CEST)== L'Ametlla del Vallès ==Company, dues coses, ben diferents. En primer lloc, respecte del Serrat de l'Ocata, pots comprovar que la meva intervenció respecte del contingut és ben poca. He fet, sobretot, canvis formals per tal de donar peu a afegir articles sobre els masos que el formen en el futur. Tant el Serrat de l'Ocata com el Serrat de l'Ametlla prenen el nom del Serrat, la serra que corona l'Ametlla del Vallès per aquell costat. El de l'Ocata té llarga tradició, perquè parteix d'un veïnat antic, ampliat amb una urbanització recent. El de l'Ametlla és una urbanització de nova creació, encara que faci anys que rutlli. Com que té prou pes demogràfic dins de l'Ametlla, és considerat ja un barri, és cert, però això no vol dir que deixi de ser una urbanització... Quan es faci l'article del Serrat de l'Ametlla, caldrà fer constar, és clar, aquest canvi de consideració. El que també pot ser, a mñes, és que des del punt de vista organitzatiu municipal, s'hagi inclòs el de l'Ocata dins del de l'Ametlla, però per molt que oficialment sigui així, de fet no deixen de ser dues unitats diferents... Segons: Puigllonell és una masia prou antiga per tenir nom propi, no com els "Can...", que vol dir "Casa d'en...". Als "Can", és el cognom o un renom dels propietaris -en algun moment de la història- el que ha donat nom al mas. Als que tenen nom sense "Can", és a l'inrevés: el nom del mas havia proporcionat el cognom a la família que els habitava. El terme "mas" és un corònim, un mot genèric, que cal escriure en minúscula (a no ser que s'hagi aglutinat amb el cognom, com el Masponç de Bigues) i, per tant, no forma part del nom del mas. És clar que la gent diu mas Puigllonell, sobretot per la necessitat de distingir el nom de la casa de les persones que es diuen de la mateixa manera (encara que en aquest cas concret s'hagi perdut el cognom). Fixa't que a tot Catalunya, els masos antics, si no se'ls ha modernitzat el nom, que també passa, són sense "mas" ni "can".--Claudefà (Discussió) (disc.) 20:41, 21 set 2010 (CEST):A veure si com han quedat redactats els articles El Serrat de l'Ocata, El Serrat de l'Ametlla i El Serrat (l'Ametlla del Vallès) t'agrada una mica més. Malgrat tot el que dius, que és cert, no es pot negar que el Serrat, com diu la gent, o el Serrat de l'Ocata, com diu oficialment l'ajuntament, fou en un origen una urbanització. I, a sobre, il·legal. Ara bé, també és cert que la seva consolidació i l'arrelament d'una part important dels seus veïns ha fet que se la pugui considerar ja un barri més de l'Ametlla. És el que hi he intentat de reflectir. Sobre Puigllonell -que, per cert, hauria de ser Puigllunell, atesa la seva etimologia-, la cosa és clara per als coneixedors de la geografia i de la lingüística geogràfica, la toponímia. El terme mas que hom li avantposa és d'ús habitual, però en aquest cas funciona com un determinant (com, per exemple, quan a un capellà se li diu mossèn Xyz). El topònim és sense el mot mas. El que passa és que sovint, i n'és el cas, les fitxes d'ajuntaments i diputacions estan fetes per persones que suposo que en deuen saber molt d'història, etc., però que solen fer autèntiques barrabassades lingüístiques i que, per més inri, quan una persona entesa en allò que ells desconeixen els ho fa notar, moltes vegades no en fan cap mena de cas, o bé se'n riuen directament, perquè no volen reconèixer llur ignorància en allò concret. Per tant, no penso perdre ni un sol segon a intentar convèncer-los de res. Les fitxes que esmentes poden ser referència -i bona- per a molts altres aspectes, però no precisament lingüística. I, si no, fixa't en la bestiesa lingüística que ha fet l'ajuntament del terme veí per nord-est de l'Ametlla amb el seu nom oficial! Referència oficial? Doncs mira, precisament l'Institut Cartogràfic de Catalunya, que treballa conjuntament amb la Comissió de Toponímia Oficial, és una bona referència oficial. I quan hi ha un error, i se'ls notifica, l'investiguen i, si és el cas, l'esmenen de seguida que poden.--Claudefà (Discussió) (disc.) 11:34, 29 set 2010 (CEST):Senzillament: les referències bibliogràfiques no estan ben fetes. Segueix els enllaços, si no saps com cal fer-les (i no només a la Viquipèdia: és un procediment vàlid universalment), i veuràs com s'han de fer. Jo no te les puc arreglar, perquè em falta informació, ja que no disposo del llibre i, per tant, no sé en alguns casos on es va publicar, en d'altres en quina editorial o organisme, en d'altres quin any, de vegades falten els autors, etcètera. I no vegis fantasmes: siguin de qui siguin, quan veig un article amb la bibliografia mal esmentada, hi poso l'"etiqueta", amb l'esperança que qui en tingui la informació, sigui el mateix autor primari de l'article o no, ho adapti de seguida i ell mateix pugui treure-la un cop ho hagi fet.--Claudefà (Discussió) (disc.) 08:50, 30 set 2010 (CEST)::Resumint, el model universal és el següent: COGNOMS DE L'AUTOR, Nom. Títol del llibre. Lloc de publicació: Editorial, Any. (Nom de la col·lecció, número). ISBN. Evidentment, la col·lecció i fins i tot l'ISBN, només en el cas que hi siguin. La resta de dades, han de ser-hi totes, llevat que siguin llibres molt antics, en què l'any de publicació pot no aparèixer. En cas de més d'un autor, es posen tots si són dos o tres. En els casos de més de tres, es posa el primer i s'hi afegeix [et al.]. Si és un article de revista o un apartat dins d'un llibre col·lectiu, enlloc de Títol del llibre es posa "Títol de l'article o capítol". A Títol del llibre.--Claudefà (Discussió) (disc.) 11:11, 30 set 2010 (CEST)::M'he mirat la plantilla de referència llibre que esmentes. Està perfecte. El que passa és que no hi ehtres les dades correctament i la plantilla no sap actuar autònomament corregint els errors en les entrades. D'altra banda, no parlis de guerra d'edicions: jo només poso que cal millorar alguna cosa, és millora, i s'ha acabat la història. Tu treus avisos de millora i no millores res, per tant, en tot cas, ets tu qui fa guerra d'edicions...--Claudefà (Discussió) (disc.) 15:03, 30 set 2010 (CEST)== Viquitrobada ==Hola, Amador. Hi ha novetats en el tema culinari. T'ho mires quan puguis i opines, si us plau? Gràcies :-) --Judesba (digues...) 19:08, 30 set 2010 (CEST)==feina==com va la feina pendent? propers objectius? t'animo a posar a la llista de pendents fer més enllaços vermells de Goya, és la biografia d'artista dels 1000 que més n'acumula--barcelona (disc.) 12:05, 1 oct 2010 (CEST): Maragall també és important, després seguim amb Goya :) --barcelona (disc.) 20:11, 2 oct 2010 (CEST):: bona feina! Sí, molts són específics però crec que essent un article dels 1000 i distingit hauria d'estar "net", vés fent o busca noves víctimes --barcelona (disc.) 20:42, 2 oct 2010 (CEST)::: Et vull felicitar que la feina notable que veig que estàs duent a terme a l'article Joan Maragall i Gorina. Continua així! --Davidpar (disc.) 22:13, 4 oct 2010 (CEST)== Joan Maragall ==Ei Amadalvarez!He passat per aquí i he vist que has ampliat notablement l'artice des de l'últim cop que hi vaig entrar (el 27 de setembre). Abans quedava massa curtet per tractar-se d'un personatge com en Joan Maragall, ara en canvi fa patxoca. Bé, doncs suposo que t'hi hauràs fixa't que hi ha una plantilla específica de Joan Maragall, ja que vaig veure que hi havien diversos articles d'obres seves. La plantilla la vaig fer jo, què et sembla? Simplement et volia preguntar la teva opinió. Bona feina company. --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:21, 8 oct 2010 (CEST)== 48h Open House ==Gràcies per l'avís. Sembla molt interessant. A veure si puc acostar-m'hi.--Lohen11 (disc.) 11:53, 12 oct 2010 (CEST):Sóc una mica maleducat. Ara he pensat que no t'havia dit res de que no hi vaig poder anar. Darrerament estic molt ocupat. A veure si una altra vegada hi podem anar junts. Una abraçada.--Lohen11 (disc.) 19:07, 31 oct 2010 (CET)==Traducció incompleta de Enric Majó==
    Traducció incompleta.
    Traducció incompleta.
    Hola, la pàgina «Enric Majó», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,* reprèn la seva traducció,* esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o* proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies.--Arnaugir disc. 23:55, 15 oct 2010 (CEST)==Traducció incompleta de Galeria (arquitectura)==
    Traducció incompleta.
    Traducció incompleta.
    Hola, la pàgina «Galeria (arquitectura)», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,* reprèn la seva traducció,* esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o* proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies.--Arnaugir disc. 23:59, 15 oct 2010 (CEST):Gràcies a tu per la bona feina. --Arnaugir disc. 12:52, 16 oct 2010 (CEST)==Traducció incompleta de Louis Henri Sullivan==
    Traducció incompleta.
    Traducció incompleta.
    Hola, la pàgina «Louis Henri Sullivan», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,* reprèn la seva traducció,* esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o* proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies. Nota: recorda que si no et veus en cor d'acabar-lo pots demanar la seva destrucció.--Arnaugir disc. 13:09, 17 oct 2010 (CEST)==Traducció incompleta de Relleu (escultura)==
    Traducció incompleta.
    Traducció incompleta.
    Hola, la pàgina «Relleu (escultura)», que vas crear o editar, ha romàs sense traducció completa durant molt de temps. Si us plau,* reprèn la seva traducció,* esborra la part sense traduir (sempre que la resta tingui sentit per si sola), o* proposa'n la seva destrucció (posa plantilla {{destrucció}} al damunt de tot de l'article).Estàs convidat a deixar comentaris en la discussió de l'article. Moltes gràcies.Nota: ho sento si m'estic fent pesat, estic fent una repassada a fons dels articles sense traduir des de fa temps.--Arnaugir (disc.) 19:27, 18 oct 2010 (CEST)== Viquitrobada - dinar ==Bones, Amadalvarez. Per tal de poder assegurar el nombre de comensals necessito confirmació d'assistència o no al dinar al restaurant italià (votat per la majoria: 13 versus 8, 6 i 4). Si us plau, passa't per Viquiprojecte:Viquitrobada 2010#Teca/Dinar/Menja/Àpat i afegeix-te en una de les dues columnes. Gràcies, i fins dissabte. --Judesba (digues...) 11:39, 21 oct 2010 (CEST)== Anotació d'imatges ==He trobat dues plantilles que semblen controlar les anotacions per pàgina o per imatge: commons:Template:ImageAnnotations i commons:Template:ImageNoteControl. No m'ho he mirat a fons, però caldria primer recopilar totes les possibles configuracions i es pot incloure aquestes plantilles en les coses a provar. --V.Riullop (parlem-ne) 10:33, 25 oct 2010 (CEST)== Església de Santiago Apòstol (Sama) ==Bones, Amador. La Barcelona m'ha xivat que potser podries ajudar-me... Com a usuari especialitzat en temes d'art, com veus això? Jo no sé què més fer. Gràcies. --Judesba (digues...) 11:46, 29 oct 2010 (CEST)== Discussió sobre plantilles ==Ei Amador!Potser t'interessa aquesta discussió. És sobre l'ús de les plantilles, que últimament se n'estan fent moltes. A veure si aconseguim arribar a un consens en el tema. Moltes gràcies. --Catalaalatac (Parlem-ne) 15:42, 29 oct 2010 (CEST)== Bot ==Ja l'he castigat i no ho tornarà a fer més. Ara ignorarà qualsevol article amb imagemaps. Gràcies per l'avís, --Joancreus (discussió) 19:34, 30 oct 2010 (CEST): Sobre allò de els mapes ja ho he fet, pel Drumbeat de la Barcelona. És aquí: Usuari:Joancreus/Location maps. Es fa tot a la viqui, però els punts es posen amb un bot. Si em dones una llista d'obres/ciutats t'ho puc fer amb un moment. --Joancreus (discussió) 13:29, 31 oct 2010 (CET)== Flandes ==Res de màster ha ha!! Crec que tens tota la raó del món, m'he mirat l'enllaç de l'anglesa i sembla que tots els que he vist estan ben categoritzats, si aquí dius que els tenim amb renaixentistes, per mi ja pots començar a canviar-los el "títol". Així que Flandes eh? que bé! fa ja uns quants anys que no vaig per allà... quin enyor! Ara penso anar d'aquí a dos o tres setmanes a Madrid a veure Renoir, que no té res a veure amb aquesta pintura, però que té algunes coses també força dignes.--MarisaLR (disc.) 20:11, 8 nov 2010 (CET)== Pintura barroca a Flandes ==M'he mirat Pintura barroca a Flandes i ho trobo molt bé. Algunes cosetes: has enllaçat el títol de la secció de Marines, jo no ho posaria, ja que si ho fas en un títol, l'ho hauries de fer en altres, és millor, al meu parer, fer l'enllaç en el text. Potser es podria parlar una mica de Rembrandt i dels seus autoretrats? i potser també del seu Descendiment fet una mica més tard que el de Rubens? Els articles que tenen temes que abasten tant, són molt difícils de fer, precisament per que cal suprimir moltes coses. Un gran treball. --MarisaLR (disc.) 19:47, 13 nov 2010 (CET)== Joan Maragall ==He fet una primera passada; la veritat, prefereixo fer això, que no pas predicar al desert. Impressionant, l'article, felicitats!--Joutbis (disc.) 23:49, 21 nov 2010 (CET):Molt bona feina. L'estic repassant. "Repassa" el que faig perquè ja millores evidents però d'altres... que no traeixi l'autor. El redactat es força bo però algunes frases són massa llargues o amb algun gir "complicadot". Hi ha altres detalls amb algun oblit (cursives de les obres, diaris, etc.), però poca cosa en la immensitat de l'article. "Estupendu".--Peer (disc.) 20:16, 14 des 2010 (CET)::Bé, ja està. Encara quedarien detalls per polir perquè tinc dubtes en el tractament de les moltes cites que hi ha (si cursives, si cometes,...). Ah! Hi havia força publicacions (totes les he posat en cursiva) que començaven en minúscula; les he posat totes en majúscula però no sé si són una excepció a la regla. --Peer (disc.) 11:02, 15 des 2010 (CET)D'acord, la podríem posar a la secció de llegat. --Davidpar (disc.) 13:16, 5 gen 2011 (CET)== Conflicte per la successió d'Enric IV de Castella ==Hola noi,gràcies.. ja ho he fet...no sé que em vaig empatollar (eren el mateix!) ah! i a tú que t'agraden les fotos he fet aquestades del terrat de casa visc al devant..Hi ha enterrat l'home més ric d'Espanya (i pot ser del món) dels finals del segle xix Josep Xifré i Casas--Mcapdevila (disc.) 22:12, 26 nov 2010 (CET)==imatges==Mentre segueixes amb els flamencs (aquests projectes temàtics són bona idea) podries mirar de ressucitar el tema imatges del mes, amb les propostes que creus que calen perquè hi hagi candidats i bons resultats--barcelona (disc.) 10:21, 29 nov 2010 (CET): jo no participo al tema imatges així que no ho controlo, parla amb els habituals, sou els que us heu de sentir a gust amb les norme sper després aportar fotos --barcelona (disc.) 10:49, 30 nov 2010 (CET)== Usuari Autopatrullat ==
    Apreciat company via petició previa se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Marc (Mani'm?) 16:38, 3 des 2010 (CET): La idea no és marcar com a patrullades les edicions de qualcú perquè siguin perfectes sinó perquè compleixen uns mínims que estan explicats a VP:PCR. Les teves superen amb escreix aquests mínims. Així, podrem dedicar-nos a patrullar els articles "en groc", que són els que més ho necessiten. Pau Cabot · Discussió 18:43, 3 des 2010 (CET)== Integumentari ==He vist que has reanomenat l'article. Quan ho he vist he tingut dubtes. Al Diccionari enciclopèdic de medicina apareix com a Sistema integumentari (Sistema... entrada 54). L'equipara a sistema dèrmic. En canvi, no sé veure sistema tegumentari... Bé, ara veig un enllaç de l'xtec. Caldria aclarir-ho bé.--Peer (disc.) 16:47, 4 des 2010 (CET):No ve d'un dia. La veritat és que la informació és confusa. De moment deixa-ho així i a veure si algun super-expert ho aclareix. Podria ser que els dos termes fossin correctes.--Peer (disc.) 19:12, 4 des 2010 (CET)::Confús, confús. A les wiquis llatines (francesos, italians i portuguesos) fan servir "tegumentari". Els espanyols, "integumentari" però citen que ve del llatí integumentum = protecció. Els francesos basen l'etimologia en tegere = cobrir. De moment deixem-ho així i ja ho aclarirem.== Haarlem ==Bon dia. La "H" de Haarlem és aspirada, per tant no posem apòstrof davant de Haarlem. – Leptictidium (nasutum) 14:31, 6 des 2010 (CET)== {{Obra}} ==Ja he acabat! Mira si és el que vols. La informació la tens allà. --Jo++ 20:26, 8 des 2010 (CET): He fet un petit retoc, hi havia un problema a l'estil del codi font que feia que no funcionés. --Jo++ 21:33, 8 des 2010 (CET)::Està mol guai! Quan pugui la poso a prova. Ara s'hauria de poder aconseguir que les fotografies quedessin de la mateixa mida. Per demanar que no quedi ...--MarisaLR (disc.) 23:17, 8 des 2010 (CET)::: Ja jaaaaaaaaaa!! cap dubte! era per si existia un miracle i calia resar algun rosari a alguna Mare de Déu especial.... Res... res... Alé també petonets --MarisaLR (disc.) 00:02, 9 des 2010 (CET)== Re: Categoria:Pintors nord-europeus del Manierisme ==Categoria Discussió:Pintors nord-europeus del Manierisme Pau Cabot · Discussió 07:33, 10 des 2010 (CET)== Van Eyck ==Mestre, m'ha encantat la seva obra! Aquests problemes d'estructura els tenim tots els mortals (no volguis saber les vegades que pujo i baixo jo les seccions). Potser l'únic que mouria, és el «Llegat» que ho posaria després de les obres o sigui al final de l'article, oooooooo abans de la galeria, que també sembla que podria quedar en últim lloc. Segons el que tu facis, ho copio jo per al Juan Martínez Montañés ;) . --MarisaLR (disc.) 11:50, 11 des 2010 (CET):Si millor que siguin més els que opinin --MarisaLR (disc.) 12:17, 11 des 2010 (CET)Gran article, company. Hi he fet alguns canvis que passen de la simple gramàtica, que m'han semblat apropiats, però millor que hi facis una repassada per si no ho he interpretat bé: jo d'art, no en sé gens.* a la pintura a l'oli, he canviat "dels italians" per "pels italians". M'ha semblat més lògic* el tema de la individualitat i la universalitat dels retrats. La frase era un pèl confusa.I també hi ha coses que no he canviat, però que potser es podrien millorar:* tal com està redactat, sembla que la Margareta amb qui es casa sigui la seva germana.* has creat l'article Teòfil (presbíter). Encara que en altres llengües s'utilitza presbyter que deu ser llatí, en català presbíter no existeix, i és "prevere". L'Enciclopèdia Catalana parla del personatge, però no en diu ni una cosa ni l'altra.* al retrat de Giovanni Arnolfini, hi ha una frase que no entenc: "nucli de fusta com les facetes"* a la mare de Déu amb nen i Santa Bàrbara, parla del taller de Van Eyac. Deu ser Eyck, no?--Joutbis (disc.) 11:40, 12 des 2010 (CET)== Teòfil ==Bon dia! He vist que a l'Enciclopèdia en diuen Teòfil, per tant jo en diria així (amb el parèntesi desambiguador com hi ha ara per diferenciar-lo de tota mena de Teòfils); pel que fa a la desambiguació, potser prevere (que és més semblant al Presbyter amb què era conegut), però potser també s'hi podria posar tan sols monjo, i a l'encapçalament dir-ne: «Teòfil (conegut en llatí amb el nom de Theophilus Presbyter, 'el prevere Teòfil') [...]». I evidentment crear una redirecció des de Theophilus Presbyter fins aquí. En aquest cas Presbyter és un aclariment perquè la gent sabés a quin Theophilus es referia quan això dels cognoms encara no era una pràctica habitual, igual com moltes vegades es feia servir el lloc d'origen: Erasme de Rotterdam, Eckhart de Hochheim, Tomàs d'Aquino, Arnau de Vilanova, etc. --Enric (discussió) 10:28, 13 des 2010 (CET)== El Viquiprojecte:Història de Catalunya ja té vida! ==Ei Amador!Acabo de crear un viquiprojecte d'història de Catalunya. Pots entrar-hi i donar la teva opinió. Tingues en compte que els criteris també poden ser modificables. --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:52, 14 des 2010 (CET):Ei Amador! Saps que em vas dir que "ara estaves enredat amb la pintura flamenca". Doncs, he afegit un apartat de "col·laboradors ocasionals". Si vols, ja pots apuntar-t'hi. Realment, aquest viquiprojecte, com més gent col·laboradors tingui més bé sortirà la feina, que particularment, trobo que són uns articles molt importants i amb molt d'interès. Moltes gràcies, ja parlarem. --Catalaalatac (Parlem-ne) 16:02, 15 des 2010 (CET)== Martínez Montañés ==He posat a Juan Martínez Montañés en avaluació, amb la galeria de fotografies.... Em podries repassar-ho una mica? o un molt. Gràcies--MarisaLR (disc.) 18:30, 17 des 2010 (CET):D'acord! --MarisaLR (disc.) 19:26, 17 des 2010 (CET)La Mare de Déu del canceller Rolin: repassat, per mi no hi ha cap error greu. --MarisaLR (disc.) 20:35, 17 des 2010 (CET)::Ohhh! hauré de pensar que et demano a canvi...., be de moment pots fer el que et doni la gana He he!! --MarisaLR (disc.) 20:53, 17 des 2010 (CET)::::: Que dius? Per les verticals??? Benvolgut amic pel treball que m'he donat de convertir-les a la mateixa mida, no s'han posat «igualicas» soles, no, no. --MarisaLR (disc.) 12:10, 18 des 2010 (CET)== Joan Maragall ==El senyor Joan Maragall i Gorina ja és article de qualitat. Moltes felicitats per la feina! --Arnaugir 12:38, 18 des 2010 (CET)== Endavant amb els flamencs! ==Aquest estiu em vaig fer força pesat amb la família per anar al Rijksmuseum quan érem a Amsterdam, o sigui que ja pots anar portant flamencs, mentre no sigui el Camarón...--Joutbis (disc.) 19:37, 19 des 2010 (CET):Cap problema! Potser trigaré un parell de dies, però dóna-ho per fet!--Joutbis (disc.) 22:38, 6 gen 2011 (CET)== Davallament de la Creu (van der Weyden) ==A veure ara. La traducció havia quedat interrompuda i entremig s'hi havien ficat dos o tres bots fent edicions i embolicant la troca. Caldrà millorar el bot perquè reverteixi les edicions posteriors a una interrupció. --Gomà (disc.) 00:20, 21 des 2010 (CET)==La Mare de Déu de sant Lluc==Amador: He rellançat la petició de traducció d'ahir ... --Marc (Mani'm?) 13:17, 21 des 2010 (CET)== Bon Nadal ==
    BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     LB    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    LBBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   LB    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  LBBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL
    I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:31, 25 des 2010 (CET): He! Les imatges són el més «currat» que he trobat. Això de les lletres, entre nosaltres, és força «cutre», però la intenció és el que compta. Oi? Salut! --Bestiasonica (disc.) 12:40, 25 des 2010 (CET)
    Bones Festes !! --MarisaLR (disc.) 17:37, 26 des 2010 (CET)
    ::Bones festes!! --Solde (disc.) 09:58, 27 des 2010 (CET)== Tard, però... =={| style="font-family: Trebuchet MS; cellpadding="3"; background: #FFFFFF; padding: 1em; margin-top: -13px; border: solid 2px #4B8A08; -moz-border-radius: 0.77em"!rowspan=3||align="center"|Feliç felicitat!
    Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.|rowspan=3||-|align="center"|
    |-|align="center"|
    La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
    Sanjosex - "Polvorons amb mel"
    "Quan somrius"
    John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"|}== Traduccions ==Hola Amadeu. El traductor de Gencat porta dies penjat. Estem intentant connectar l'amical-bot a un altre traductor. Pot ser que les primeres traduccions tinguin errors. Disculpa les molesties.--Amical-Desenv1 (disc.) 11:23, 27 des 2010 (CET):Disculpa les molesties amb la traducció de l'article Joan III de Brabant, hem fet algunes proves amb el traductor de Google però encara està verd. --Gomà (disc.) 00:44, 5 gen 2011 (CET)::Suposo que és un problema de festes. El dia del lliurament dels ajuts del la Fundació PuntCat hi eren i em varen dir que millor que anéssim parlant amb els del Lucy Software (ara mateix el de Lucy també esta down , pots provar de fer una traducció a ma i veuràs que no va) perquè veien venir retallades de pressupost. Però no em varen dir res de tallar el servei només que quan queia la persona que l'havia de tornar a pujar tenia un horari. --Gomà (disc.) 09:15, 5 gen 2011 (CET)