Usuari Discussió:Ara Mateix/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Hola, Ara Mateix! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Salutacions cordials

--Carles (enraonem) 16:22, 18 març 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Ara Mateix! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Ara Mateix (disc.) 10:20, 8 jul 2016 (CEST)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola Ara Mateix! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per Ara Mateix (disc.) 13:23, 8 jul 2016 (CEST)

Sembla que t'has equivocat de lloc... Pau Cabot · Discussió 12:38, 25 jul 2016 (CEST)

Hola Pau! Com veus, no tinc clar com contestar-te, espero que ho vegis aquí. Efectivament, volia aprofitar la cerca feta i publicar l'article també en castellà. Al canviar d'idioma, veig que només he canviat el de la meva configuració! Disculpa les errades de novata! Salut,

Idò l'hauries de moure a es:Unidad contra el Fascismo y el Racismo Cataluña, que aquí l'hem d'esborrar. Pau Cabot · Discussió 11:55, 26 jul 2016 (CEST)

Hola Pau! Moltíssimes gràcies! Ja he fet la traducció al castellà! Ha estat més fàcil del que pensava! Salut,

Recordatori article inacabat

Recorda: Si tenim un article a mig fer, podem usar la plantilla {{inacabat|~~~~~}} que demana als lectors i viquipedistes que tinguin paciència mentre la feina està en progrés. Recorda també de treure la plantilla quan acabis la feina o, com a molt tard, al cap d'una setmana d'haver-la posat. A partir d'aquest moment entrarà en el procés habitual de manteniment.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Open Camp. --Kette~cawiki (disc.) 15:14, 25 jul 2016 (CEST) Hola, Kette-cawiki! Moltes gràcies per la teva indicació!

Veig que coneixes molt d'aprop aquesta entitat. Hauries de pegar una ullada a VP:CI. Pau Cabot · Discussió 15:23, 28 jul 2016 (CEST)

Hola Pau, primer de tot, t'agraeixo el suport (i la feinada que t'estic donant) en aquestes primeres participacions meves. Efectivament conec aquesta organització, hi he coincidit en l'organització d'un esdeveniment, igual que amb UCFR (en el 80 aniversari de l'Olimpiada Popular), però malauradament no en sóc accionista ;) I efectivament em sembla una iniciativa interessant, igual que la de UCFR, altrament reconec que no m'hauria posat a escriure els articles, buscar la informació i els retalls de premsa pertinents. I malgrat això, crec que s'ha reflectit en el to neutre. En qualsevol cas, crec que aquestes organitzacions es mereixen quedar recollides a la viquipedia (almenys en català!). He trobat articles tant d'associacions similars, com de tot tipus de parcs temàtics. Espero les teves impressions! Salut! Ara Mateix (disc.) 21:43, 28 jul 2016 (CEST) Hola de nou! he revisat el text i reconec que hi havia algun excés de passió... Espero haver-lo millorat! Ara Mateix (disc.) 22:03, 28 jul 2016 (CEST)

Tot l'article tenia (i encara té) un toc massa publicitari i massa poc enciclopèdic. Malgrat que tu t'ho pensis, en realitat no és gens neutre. Crec que això és degut a que coneixes bastant d'aprop aquesta entitat i que creus que és una iniciativa interessant (encara que no en siguis accionista). Jo seguiria les recomanacions de la casa i deixaria d'editar aquest article. També miraria d'evitar arguments com Viquipèdia:Com el meu, n'hi ha d'altres (versió completa, en anglès: en:Wikipedia:Other stuff exists). Pau Cabot · Discussió 22:07, 28 jul 2016 (CEST)

Cap problema, a veure si segueix amb l'article alguna altra persona ;) Jo ara parlaré de cinema (i esports, clar!), que he trobat a faltar una altra iniciativa important. Espero no donar-te tanta feina, ja que cada dia aprenc un munt! Salut, Ara Mateix (disc.) 22:42, 28 jul 2016 (CEST)