Usuari Discussió:Arnandis

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

{{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Arnandis/Arxiu 1 en data 08-04-2017.

Alcavó (discussiócontribucions)

Hola Arnandis, vaig col·laborar fa un temps en l'article Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira i ara que li he fet una ullada veig que hi han 3 maneres diferents de mostrar els guardonats i al meu entendre queda prou malament.

Si el format de taula és el que decidim per a usar caldria migrar-ho tot a eixe format i agrupar-ho, no?

Lo de les fotos dels premiats no ho acabe de vore clar, estant l'enllaç al seu article, crec que és suficient amb: Any, obra, autor i referència.

Afegint l'edició que havies posat, que et sembla seguir este patró?

Si no et sembla malament, ho puc fer jo.

Any Edició Títol Premiat
2018 30 La mirada de vidre Anna Moner Colonques[1]
  1. Sixto Ferrero «La política es bolca en la celebració del 30é aniversari dels Ciutat d'Alzira». Diari La Veu, 10-11-2018 [Consulta: 10 novembre 2018].
Arnandis (discussiócontribucions)

Com veges: encara estan les dos llistes perquè vaig passant els premiats un a un. A mi m'agrada més la taula com està ara, però podem fer un mesclot de les dos: sí que estaria bé separar la casella de l'any de la de l'edició, però jo deixaria les referències en un altra casella. Per cert, el codi de colors fa referència a la procedència dels guardonats: blanc per als barcelonins (per pes demogràfic), blau per als valencians, groc els catalans, violeta les dones (per biaix positiu) i rosa o corall els illencs, no ho tinc clar encara.

Alcavó (discussiócontribucions)

Hola Arnandis, en la meua proposta he modificat la taula seguint el criteri que he vist en altres llistats de premiats, no sé si hi haurà una política concreta de com fer els llistats, si cal columna per a les referències, etc.

Allò dels codis de colors, no ho havia vist abans, en qualsevol cas caldria indicar amb una llegenda què vol dir cada color, no? Però a vore que diuen altres més experts i aixina no fem i desfem.

podeu ajudar-nos @TaronjaSatsuma @Vriullop @Paucabot @Banyeres

Resposta a «Premi de Novel·la Ciutat d'Alzira»
Hienafant (discussiócontribucions)

Hola

MyAnimeList i TvTropes no són fonts fiables.

Arnandis (discussiócontribucions)

Gràcies: ho revisaré, però regularment només prenc dades verificables com dates d'emissió i temporades.

Hienafant (discussiócontribucions)

La secció de notícies d'AnimeNewsNetwork sol tindre alguna notícia on comenten dates i temporades.

Resposta a «''Macross''»
Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Bon dia Arnandis,

Et deixo un petit recull per al teu article "Llista d'obres de ficció especulativa":

-> Anno Domini 2000 [online]

-> Nota 65: Gilman, Charlotte Perkins. Moving the mountain. Harlton Company, 1911. [online] més info a: Terra d’elles (Herland) i Charlotte Perkins Gilman.

Salutacions i bon cap de setmana!

~~~~

Arnandis (discussiócontribucions)

De ginecategoria!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

:) Per cert, ja estic llegint Anno Domini 2000 i no és pas una ginecotopia, de fet és una ucronia amb certs enfocaments proto-feministes.

Salutacions.

Arnandis (discussiócontribucions)

Avisa'm quan acabes de llegir-la i, si escau, canviem la descripció. Per cert, vaig reanomenar l'article de Terra d'elles perquè el títol em pareixia redundant; ara caldria fer una redirecció des de Herland i eliminar l'original. Perdona'm que no t'avisara abans.

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

Hola,

Ja ho he vist, ha quedat bé cap problema :)

D'acord, parlem doncs.

Bon diumenge!

Amazonia 2018 (discussiócontribucions)

@Arnandis novel·la terminada --> algúns apunts del argument Usuari:Amazonia 2018/proves/Notes/template2

Ho dit, és un ucronia amb un interessant enfocament "proto-feminista" però jo no el definiria com una ginecotopia, ja que no és una societat matriarcal, amb predomini de dones sobre homes o exclusivament de dones. De totes maneres queda afegida al llistat a dins del article com obra pionera del gènere de ciéncia-ficció a Nova Zelanda.

Bona setmana!

Resposta a «Bibliografia online»

Wikiprojecte Saló del Còmic de Barcelona 2018

1
F3RaN (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikiprojecte Saló del Còmic de Barcelona 2018»

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 02:49, 20 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey»

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)

Resposta a «Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey»

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

WMF Surveys, 20:41, 29 març 2018 (CEST)

Resposta a «Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hello again, I believe the earlier message has created some confusion. If you have already submitted the details in the Google form, it has been accepted, you don't need to submit it again. The earlier reminder is for those who haven't yet submitted their Google form or if they any alternate way to provide their address. I apologize for creating the confusion. Thanks-Sailesh Patnaik

Resposta a «Confusion in the previous message- WAM»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)

Hi there. This is a reminder to fill the address collection. Sorry for the inconvenience if you did submit the form before. If you still wish to receive the postcard from Wikipedia Asian Month, please submit your postal mailing address via this Google form. This form is only accessed by WAM international team. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. If you have problems in accessing the google form, you can use Email This User to send your address to my Email.

If you do not wish to share your personal information and do not want to receive the postcard, please let us know at WAM talk page so I will not keep sending reminders to you. Best, Sailesh Patnaik

Resposta a «WAM Address Collection - 1st reminder»
Banyeres (discussiócontribucions)

Hola, Arnandis, et vull fer un suggeriment en una qüestió en què treballes habitualment. A l'article sobre l'any 2017, l'apartat de defuncions està configurat en forma de taula, mentre que en tota la resta d'anys aquesta informació apareix diferent. En la taula, no queda reflectit l'ordre cronològic de les defuncions, no es veu bé des dels dispositius mòbils i es perd tota la feina que molts viquipedistes hem fet durant anys per diferenciar els difunts dels Països Catalans i els de la resta del món. Per això suggereixo que el 2018 tornem al sistema habitual. En qualsevol cas, un canvi d'aquesta magnitud crec que s'hauria de consensuar amb la comunitat viquipedista. Gràcies per pensar-hi! --Banyeres (disc.) 20:21, 2 gen 2018 (CET)

Arnandis (discussiócontribucions)

La veritat és que en mòbil no funciona, però jo veig molt útil el sistema de taules ordenables i, quant a la discriminació de personalitats nostrades, no deixa de ser factible amb este format. Potser m'enganye, però no hi ha cap de prohibició expresa per a què eixes llistes estiguen redactades en forma de taula, o sí? En qualsevol cas, estic d'acord en què hauríem de consensuar això, ja que jo trobe obsolet el llistat clàssic: si tu saps on i com propondre-ho, t'ho agraïré de cor. I bon any!

Banyeres (discussiócontribucions)

Gràcies! Jo crec que ho hauries de plantejar a la Taverna. Perquè el 2018 ja ha començat i hem d'actuar d'una manera o d'una altra. El que és clar és que no podem fer com el 2017, en què no hi ha ordre cronològic. Potser és millor un disseny obsolet però visible des de tots els dispositius i ben ordenat. A més, canviar tots els anys i tots els dies de la Viquipèdia ara en forma de taula crec que és molt i molt complicat. Oimés si no es veu bé amb el mòbil. Però planteja-ho a la Taverna i veurem què opina la comunitat. Salut!

Resposta a «Taules de naixement i defunció»