Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 4

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Arxivant

-.-

Soc un artiste sempre em deixo alguna cosa a l'hora d'arxivar els articles.... Gràcies.--Mbosch (会話) 22:00, 1 gen 2012 (CET)

No m'he deixat cap pas, simplement no he caigut en el canvi d'any ;)--Mbosch (会話) 22:33, 1 gen 2012 (CET)

This Month in GLAM: December 2011





Headlines

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 18:15, 2 gen 2012 (CET)

Ara ho mir, a veure quins comentaris m'han deixat. Aries (disc.) 22:21, 2 gen 2012 (CET)

Kaspàrov

Hola, vaig allargant el tema perquè tinc unes informacions pendents d'afegir a l'article, i ho volia fer abans de proposar-lo per AdQ, però no tinc a mà totes les referències ara mateix. Espero solucionar-ho en uns dies, i si no, ja el proposaré sense afegir-hi les noves informacions. Una altra cosa: m'agrada aquest quadret que surt aqui dalt quan passes a mode edició a la teva pàgina de discussió, i te'l vull plagiar. Puc?. On és el codi per fer-ho (si és senzill, perquè si és complicat, més val que no m'ho expliquis)... Per cert, "Et respondré a la teva pàgina de discussió el més aviat possible. Gràcies!" conté una falta: cal escriure "el més aviat possible", o "tan aviat com pugui". Jo tampoc no ho sabia fins fa poc.[1].--Carles (enraonem) 15:13, 3 gen 2012 (CET)

Gràcies!.--Carles (enraonem) 04:32, 4 gen 2012 (CET)
Hola!. No sé ben bé què vols dir quan et refereixes al teu últim comentari de l'avaluació. Sí que he tret els articles personals "en" davant de "Kaspàrov". No era això?.--Carles (enraonem) 10:35, 25 gen 2012 (CET)
Ah, vaja, no hi havia caigut!.--Carles (enraonem) 10:39, 25 gen 2012 (CET)
Merci, jo me l'he llegit tants cops que ja ni sé què hi diu, així que és més probable que algú altre hi vegi els errors que no pas jo!.--Carles (enraonem) 10:58, 25 gen 2012 (CET)

Plantilla de sants

HOla. Veig que has modificat la plantilla de sants. Jo sóc qui la va crear en el seu moment, i qui, majoritàriament, penso, ha anat fent-la servir. Alguna modificació de format ja la trobo bé, però algunes de contingut, no les faria. Més que res, perquè et bases en l'anglesa i alguna altra. En el seu moment, ja les vaig mirar i vaig desestimar-ne camps per innecessaris o poc informatius, si es feien servir. Tant l'ordre com el contingut dels camps està molt meditat, tot i que no sigui intocable, des del punt de vista d'algú que pugui estar interessat en les dades sobre hagiografia. Penso, a més, que una plantilla no ha de donar totes les dades, sinó aquelles més definitòries i bàsiques per situar el que sigui.

El primer que no hagués fet és la modificació feta per incloure a l'encapçalament el nom original o secular del sant. Precisament perquè no era així, el contingut d'aquest camp sol ser extens, incloent, en alguns casos tres o quatre noms en grec o llatí, o diferents variants que acaben molestant si es donen totes juntes. En molts casos, quan el sant és conegut per dos noms, els dos s'han destacat amunt i s'ha deixat a "nom secular" d'altres; ara sortiran tots barrejats i no quedarà bé. Quan vaig plantejar la plantilla, vaig tenir en compte aquest camp precisament per això, i ara, canviar-ho implicaria entrar les dades d'altra manera. Ara mateix, perquè quedés realment bé, s'haurien de canviar massa coses.

No em sembla gens bé treure la visualització del camp de l'enterrament del sant, quan és un dels elements que més útils poden ser, per a l'interessant en l'hagiografia i el culte, de destacar, i quan no sempre consten al text.

Pel que fa al suggeriment d'ampliació, "successió" i coses així només seria útil per als bisbes, abats o papes, que són molts, però que tampoc són la majoria dels casos inclosos, on sempre quedaria en blanc. En tot cas, seria millor, com fa l'anglesa, afegir-hi una plantilla de bisbes o abats, i donar-la separadament, com ja es fa amb els sants papes. Ara, al camp "fets destacables" s'indica la diòcesi on era. I el camp "orde" ja indica a quins ordes pertanyia. Els camps de controvèrsia o influències no són per a donar dades en una línia, o el d'obres majors. Jo només he donat alguna obra a "Fets destacables" en casos comptats. Les influències poden ser tan difuses i àmplies que millor no donar-les, sinó explicar-les al text. En Patrística, Teologia, etc., les influències són tantíssimes i tan variades que un camp d'aquests seria un paràgraf o una llista interminable de dades.

No, si no plantejo que siguis un destructor de plantilles, només faltaria. Ja et dic que en coses de format, millora. El que passa és que tu has barrejat la plantilla de sants de l'anglesa amb la que ells mateixos fan per bisbes, abats, etc. ("Christian leaders"). Ara mateix, si ho féssim, hauríem d'anar canviant molts casos per adaptar-los. Jo continuo pensant que és millor que, a partir de l'anglesa aquesta, si vols, creis una de similar per a "Càrrecs cristians" i que serviria per a bisbes, abats, cardenals... Ara n'hi ha una de papes que potser es podria adaptar, o mantenir a part, no m'hi he posat mai. I que en el cas de Paulí de York, per exemple, se'n donin les dues, la de sant i la de bisbe. L'altra opció seria que, en els casos que són les dues coses, es posi la plantilla ampliada que proposes, però que només serviria per a bisbes, abats... sants. Igualment caldria fer la de bisbes que no han estat canonitzats. Jo no posaria els camps. Bocachete (disc.) 16:23, 4 gen 2012 (CET)
Revisat; estava bé. L'he canviat alguna cosa per adaptar-lo als altres que n'hi ha similars (com el paràgraf inicial), i algun nom. Ja he vist que la plantilla està modificada. Si de cas, deixem-ho així. De tota manera, potser fora interessant que, ja que se't dóna bé, proposessis una plantilla de bisbes i similars. Bocachete (disc.) 16:59, 4 gen 2012 (CET)

Estrelletes i cent

Per Déu! deixem estrelletes que ja està bé! i si em fa gràcia arribar als cent això és veritat... --MarisaLR (disc.) 20:50, 5 gen 2012 (CET)

Kennedy

Jo ho havia pensat i pensava proposar-t'ho. Molta sort amb els examens (quins records això de ser universitari!!!!), jo ja estic liat amb quitxalla (un de 4 anys i un en camí), o sigui que si desapareixo pel mes de maç no us estranyeu...--Pere Serafi (disc.) 22:01, 10 gen 2012 (CET)

Dona-ho per fet!!!!!--Pere Serafi (disc.) 22:06, 10 gen 2012 (CET)

Referendum escocès

Perfecte! Tot teu. Jo ara pensava centrar-me en altres com l'independentisme escocès o el Govern d'Escòcia. Ens veiem per aquí. Salut! --Jey (disc.) 09:03, 11 gen 2012 (CET)

Bo porqueria

Gràcies. Certament el Termcat no ens dóna una traducció normativa per a high-yield. Donat que el concepte yield se circumscriu en aquest context als mercats, és indiferent traduir yield tant per «rendiment», com per «rendibilitat», doncs ambdós es refereixen a la Taxa (matemàtica) entre el retorn i la inversió. Les referències que hi ha en castellà opten per rendimiento [2] [3], i el traductor de google també [4], raó per la qual he optat per «alt rendiment» i no per «alta rendibilitat». Salutacions --CDO (Strike back) 20:41, 13 gen 2012 (CET)

Bifenil policlorat

Veig que has posat els punts dels milers al meu article Bifenil policlorat. No ho entenc. Els vaig treure a posta perquè un altre usuari (Antoni Salvà) m'ho va aconsellar perquè no es confonguessin amb decimals (als països anglosaxons posen punts per comes i al final acaba sent un embolic). Podríeu unificar criteris.--Qaubg6jmr (disc.) 21:01, 13 gen 2012 (CET)

Gràcies pel missatge, i perdona que no t'hagi contestat abans, però aquests dies estic molt atabalat. Si no et molesta, posaré el tema dels punts de la manera com vaig quedar amb l'Antoni. Tendré en compte el problema de les edicions. Una darrera cosa: he consultat les darreres edicions que has fet a l'article i he vist que tendeixes a canviar Número CAS per Nombre CAS. Malgrat que en català se sol fer servir nombre com a sinònim de quantitat i número com a sinònim de xifra (pel que en aquest cas, penso que seria més correcte dir número CAS), no m'importa fer servir nombre CAS com ho feu a l'article de la viquipèdia d'aquest tema (el lingüista Gabriel Bibiloni considera més correcte fer servir nombre que número). Ara bé, nombre s'ha d'abreujar Nre i no Nom. Més informació sobre el tema aquí--Qaubg6jmr (disc.) 14:29, 17 gen 2012 (CET)

Castellar

Així ho faré... Per cert, molta sort als examens!!!!!--Pere Serafi (disc.) 17:44, 15 gen 2012 (CET)

Per cert, jo també valoro positivament als meus alumnes quan editen a la Viqui.... De fet a Viquillibres n'hi ha algun exemple.--Pere Serafi (disc.) 07:47, 16 gen 2012 (CET)

Pahónia

Ja he passat per can Pahónia; no estava pas tan malament, home... El llenguatge heràldic és bastant abstrús i per a iniciats, per això costa endinsar-s'hi, però al final tampoc és tan difícil com això. T'hi he afegit que el cavaller és damunt un cavall sallent (que vol dir que té les potes del davant alçades) i he tret que miraven cap a l'esquerra (la destra de l'escut, en terminologia heràldica), perquè és la manera habitual de representar els animals (s'ha d'indicar, en canvi, si mira cap a la dreta –la sinistra–, perquè no és la manera habitual; llavors diem que és contornat). Pel que fa a la resta, he rectificat una mica la narració segons la manera de fer-ho en heràldica catalana. Ah, d'això d'ampliar-ho de moment ho tinc pelut, perquè vaig molt enfeinat. De tota manera, de la història d'aquest símbol se'n parla bastant dins l'escut de Lituània, ja que al capdavall la figura del Pahónia prové del Vytis lituà. A reveure! --Enric (discussió) 09:27, 16 gen 2012 (CET)

Estació de Waddesdon Road

M'he llegit l'article atentament i pensaré si he reconsiderar la meva decisió... Seria interessant que quan comentes la lentitud i els temps que tardava, que mencionessis les distàncies, així ens faríem a la idea. A més estaria bé comentar una mica les locomotores que hi paraven al llarg dels anys, breument. L'estructura de l'article tampoc no m'acaba de convèncer, hauria de ser més directa... potser estaria millor afegir una nova secció (esplendor, tot i que hi hagis de treure coses de serveis, però la informació estaria més organitzada) i canviar clausura per decadència (o fins i tot separar la decadència de la clausura).

Ara mateix no se m'acut res de nou. En tot cas no són aspectes greus ni molt menys, però són cosetes que fan que no hagi donat el vot de qualitat directament.--Hinox (disc.) 19:13, 16 gen 2012 (CET)

RE:Jurassic Park

Merci!--Manlleus (disc.) 15:58, 17 gen 2012 (CET)

Pregunta

Ei, tinc un dubte a veure si em pots aconsellar. Només queda l'article de la línia 12 del metro de Barcelona i la Línia 13 del metro de Barcelona per poder fer un tema de qualitat de les línies del metro. Tinc el dubte de fusionar L13 amb línies del metro de Barcelona ja que és impossible ampliar més actualment (i suposo que en el futur) aquest article i tampoc aconseguiria ser bo/qualitat. -- Ermengol Patalín (xerrem) 21:35, 17 gen 2012 (CET)

M'havia passat per alt aquest punt!! Si, bona idea. -- Ermengol Patalín (xerrem) 22:16, 17 gen 2012 (CET)

Fet Fet! -- Ermengol Patalín (xerrem) 22:22, 17 gen 2012 (CET)

Per cert quants vots es necessiten per als TdQ? Els mateixos que AdQ? -- Ermengol Patalín (xerrem) 21:17, 25 feb 2012 (CET)

Tranquil... es que com no ho veia a les regles no estava segur del nombre jajaja -- Ermengol Patalín (xerrem) 23:39, 25 feb 2012 (CET)
Merci! Quin goig que fa XDD -- Ermengol Patalín (xerrem) 00:11, 1 març 2012 (CET)

Examens

Com han anat els examens?--Pere Serafi (disc.) 21:25, 22 gen 2012 (CET)

Espero que l'ultim examen hagi anat bé! Voldria fer-te una proposta ja que he vist que estàs al viquiprorecte d'article de la portada. Ja que l'artícle de Castellar i el del Kennedy són de qualitat, hi hauria la possibilitat de que fóssin article de portada del 19 de març (diada de Sant Josep, festa a Castellar i que té gran tradició) i el del Kennedy el 5 de juny que és l'aniversari del seu assassinat. Com ho veus.--Pere Serafi (disc.) 20:08, 23 gen 2012 (CET)
Ostres que bé.--Pere Serafi (disc.) 07:47, 26 gen 2012 (CET)

Rubió

No que va! Tots volem el millor per la viquipèdia. Això sí, si tens alguna proposta de millora m'agradaria saber-la, perquè la posaré a pendents (si és que n'hi ha d'informació.--KRLS , (disc.) 02:32, 29 gen 2012 (CET)

GTA IV

Hi ha algun punt que creguis que encara no està bé per canviar el teu bot negatiu en l'article?--Mbosch (会話) 12:15, 29 gen 2012 (CET)

Un, dos tres...

Moltes gràcies pel teu treball, l'article tant a viqui en castellà com a l'anglesa és bo, així que ho presento i que decideixin els que donin el seu vot. Salutacions --MarisaLR (disc.) 20:03, 29 gen 2012 (CET)

Malentès?

Ostres, m'ha sorprès el to del teu comentari respecte al meu en referència a l' adq de Rubió, si he dit quelcom que t'hagi sabut greu, disculpa'm. --Pere Serafi (disc.) 22:59, 29 gen 2012 (CET)

Tens raó, el llenguatge no verbal a vegades juga males passades (i mira que sóc psicòleg...). Ostres, millor doncs.--Pere Serafi (disc.) 07:31, 30 gen 2012 (CET)

RE:File:Discovery Expedition field of work-es.png

Hola. Simplemente utilicé un programa de dibujo gráfico como Photoshop, Gimp o Paint. La verdad me resulta un poco complejo explicarte por este medio :P […] Si quieres traduzco la imagen directamente al catalán, sólo necesitaría la traducción de cada término. Saludos cordiales. Taty2007 (disc.) 01:09, 30 gen 2012 (CET)

Hecho. La imagen ha sido traducida al catalán y la puedes encontrar aquí. Saludos. Taty2007 (disc.) 01:19, 31 gen 2012 (CET)

Basílica de Sant Vidal de Ravenna

Com té el títol de Basílica s'hauria d'anomenar Basílica de Sant Vidal (com la resta de totes les altres basílicas) ara el que ja no et sé dir, si de Ravenna o (Ravenna). Els llibres de la meva bibliografia són en castellà i posen Sant Vidal de Ravenna. I jo crec que sempre és donar més facilitat per trobar l'article sense el parèntesi. --MarisaLR (disc.) 16:25, 30 gen 2012 (CET)

Cordillera

Coneixem-me, no serà l'últim cop que ho faci. Menys mal que tinc àngels de la guarda. Merci,--amador (disc.) 20:38, 30 gen 2012 (CET)

The Final Cut

Ei, em sembla bé, tot i que no he tingut molt temps per anar repassant... a veure si després ho passo. Gràcies! Solde (disc.) 11:59, 31 gen 2012 (CET)

Arquitectura longobarda

Gràcies pels consells, disculpa la tardança però és que no he entrat a la Viqui aquests darrers dos mesos. He fet un repàs a l'article i l'he propostat per AdQ. --Pedraferit (disc.) 00:19, 1 feb 2012 (CET)

This Month in GLAM: January 2012





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 21:45, 1 feb 2012 (CET)

Els 1000

anem a intentar que no ens perjudiqui gaire, sé que estàs al cas però podries pujar per exemple Basquetbol per sobre dels 34k? --barcelona (disc.) 12:25, 2 feb 2012 (CET)

perfecte, jo també estic fent feina i repartint-la --barcelona (disc.) 09:40, 3 feb 2012 (CET)
No sé exactament quin projecte és, però si necessiteu un cop de mà.... --Pere Serafi (disc.) 13:00, 3 feb 2012 (CET)
OK, faré el que pugui!!!! --Pere Serafi (disc.) 21:03, 3 feb 2012 (CET)
L'article Discapacitat ja supera els 34k. --Pere Serafi (disc.) 20:06, 4 feb 2012 (CET)

Patrimoni Ravenna

D'acord. --MarisaLR (disc.) 16:00, 4 feb 2012 (CET)

Caray! qué ràpid! s'haurà de treure els "Vegeu també" no? --MarisaLR (disc.) 16:37, 4 feb 2012 (CET)

Naturalment! --MarisaLR (disc.) 16:40, 4 feb 2012 (CET)

Hola Arnau, he vist que has posat enllaços vermells per fer els articles de pastofòries, pròtesi (altar) i diacònicon. T'explico el que jo he trobat en català:
  • Pastofòries en cap lloc;
  • Pastoforia:[5]
  • Pastoforis que apareix en cursiva:[6]
  • Pròtesi està bé però jo ho posaria com a Pròtesi (arquitectura), ja que es parla d'un espai arquitectural on es realitza.... no és la peça de l'altar. Aquí si he trobat diversos llibres.
  • Diacònicon: en un llibre: Diccionari de les arts: arquitectura, escultura i pintura [7] pag. 75
  • Diaconicon: en cursiva a [8] p. 29
  • Diakonikón: a [9] i [10]

Si em poses exactament el que creguis més oportú als enllaços, intentaré fer algun petit article de tots ells. --MarisaLR (disc.) 14:12, 5 feb 2012 (CET)

D'acord en tot. --MarisaLR (disc.) 15:33, 5 feb 2012 (CET)

Canvis fonètics

Hola, ja ho he arreglat. Vaig estar buscant una descripció del nou procediment però no el vaig trobar. – Leptictidium; what else? 16:58, 4 feb 2012 (CET)

Colomers

Hola Arnau. No sabia que coneixies Colomers, potser algú del poble et coneix. Gràcies pel missatge! --Víctor Ramírez Garcia (disc.) 17:51, 4 feb 2012 (CET)

Sant Miquel Arcàngel

Hola! Els sants, ni que formin part d'un nom propi, haurien d'anar amb minúscula, perquè són un qualificatiu del nom: així, sant Miquel, com l'advocat Tomeu o el jutge Pepet. Ara bé, si el nom propi porta també un qualificatiu adherit o en aposició, cas de Sant Miquel Arcàngel o Sant Simeó l'Estilita, per exemple, llavors jo sí que ho posaria amb majúscula tot plegat (i no sant Miquel arcàngel, tot i que sí que es veu de vegades sant Miquel Arcàngel); si es canvia l'ordre dels qualificatius, tots abans del nom, llavors sí que va tot plegat amb majúscules: l'arcàngel sant Miquel, o l'arcàngel Miquel. Bé, ja veus que tot plegat és una mica agafat amb pinces. --Enric (discussió) 20:53, 4 feb 2012 (CET)

Ostres, només havia llegit la segona pregunta, no la primera. Celebro que ho tinguis resolt, perquè no en tinc ni idea fa l'ullet Segurament també ho hauria anat a mirar al Termcat, és el primer que faig en casos com aquests. I, si no, tractant-se de noms grecs, si no tenen tradició en català el més "honest" és transcriure'ls directament i posar-los en cursiva... --Enric (discussió) 01:03, 5 feb 2012 (CET)

Plantilla:Llocs d'interès turístic de Girona

La Plantilla:Llocs d'interès turístic de Girona sembla un projecte abandonat. Es pot esborrar? O prefereixes una altra solució com ara moure'l al teu espai d'usuari?--Pere prlpz (disc.) 17:12, 6 feb 2012 (CET)

Viquidites

T'han respost a Viquidites:La taverna. A veure si t'animes i fas una reforma a fons del projecte Viquidites (de creixement lent, però que siguin articles verificables) i es comencen a apuntar nous usuaris. És un projecte on hi ha bastantes edicions anònimes que es podrien transformar en un usuaris registrats. Des de fa poc temps, crec que té un públic potencial bastant important però la gent encara no el coneix. Cal dedicar-se en cites d'autors, refranys i demés, i no tant en pel·lícules i sèries. (Discussió:Els dos caires). Una de les meves propostes seria canviar la política Viquidites:Esborrany (més val un article amb una cita d'un autor referenciat que un article amb moltes cites sense referencies); reformar la portada (afegint una cita diària, perquè hi hagi lectors diaris); crear compte a les xarxes socials (potser quan hi hagi més articles); reformar estèticament els articles; separar referenciats i no referenciats; decidir polítiques d'ordenar cites per temàtiques o cronològicament; eliminar el "500 articles" de la barra esquerra. Però la majoria d'aquests canvis no caldrà una presa de decisió, sinó que algú s'hi posi (amb un bot a vegades; potser caldria que demanessis la marca de sysop i buròcrata) a treballar i en les que calgui un consens avisar-nos a uns quants usuaris perquè votem pensant en el millor pel projecte (no llargues votacions, sinó solucions per un projecte que demana SOS). Encara que al principi et trobaràs sol, ja trobaràs que la gent s'hi va apuntant i aneu creant una comunitat. No esperis a ningú que t'ajudi i fes-ho! Be Bold!--KRLS , (disc.) 16:44, 7 feb 2012 (CET)

Jo vaig pensar el mateix quan vaig començar a col·laborar a Viquitexts i mira els canvis recents ara quan jo no hi era: Especial:Canvis_recents. És una bogeria.--KRLS , (disc.) 17:05, 7 feb 2012 (CET)
Per les incorporacions recents al viquidites (2 usuaris d'un wikia) convoquem en (Mafoso i KRLS) una reunió via IRC per parla del Futur de Viquidites. Propostes i passos a seguir. La convocatòria és al canal #wikipedia-ca el 10 de febrer (avui) a les 17:00 CET. Si t'interessa ja saps.--KRLS , (disc.) 13:06, 10 feb 2012 (CET)

1000

Bones, veuràs que he afegit informació sobre la Ciutat del bàsquet Català a l'article Basquetbol, per assegurar-nos que passi dels 34k. Si vols fer-li una remirada, t'ho agraïré!!!!--Pere Serafi (disc.) 09:25, 8 feb 2012 (CET)

Xat

Bon dia, què tal? Et podries posar un moment al xat, sisplau? – Leptictidium; what else? 13:16, 10 feb 2012 (CET)

Retaule major

Aquí "major" és un qualificatiu equivalent a "principal", per tant "retaule major", com "retaule menor", "retaule gran", "retaule petit", "retaule rodó" (si n'hi hagués), etc. Ara bé, com que a la pràctica funciona com un nom propi, ja que no se li coneix una altra denominació, i singularitza aquest retaule de la resta, jo els posaria tots dos amb majúscula: Retaule Major (com el Llibre Verd de Montserrat). --Enric (discussió) 01:25, 16 feb 2012 (CET)

He proposat aquest article com a article de qualitat. Aries (disc.) 11:31, 17 feb 2012 (CET)

Que et sembla?

Que tal Arnau, suposo que a tope. Com han anat les notes?. Escolta el meu últim "nen" (Abans que vingui el de debó, i em prengui unes vacances viquipedistes) és l'article Sistema electoral a Catalunya. Com que he vist que t'agrada la política et volia convidar a que li féssis un cop d'ull i m'orientis sobre si té possibilitats de ser distingit. Salut !!!--Pere Serafi (disc.) 19:56, 17 feb 2012 (CET)

19 de març

Per cert, allò que vem parlar de que l'article de Castellar del Vallès fos portada el 19 de març, serà factible? (Potser podria avisar als mitjans locals per a que en féssin ressó).--Pere Serafi (disc.) 19:56, 17 feb 2012 (CET)

Dites

Importa aquestes plantilles perfavor.--KRLS , (disc.) 20:28, 18 feb 2012 (CET)

Des de Viquidites aquí. Et segueix posant el mateix missatge? Si segueix és perquè no em activat la importació. A mi m'apareix que està reservat a importadors i sysops.--KRLS , (disc.) 20:32, 19 feb 2012 (CET)
Al Viccionari i viquitexts m'apariex com una mena de formulari que em posa (els símbols dels projectes) per exemple selecciono "w:" i poso Plantilla:Traduït i poso importar i llestos, però és possible que no el tinguem activat, caldria que ho demanéssim ho fem?--KRLS , (disc.) 20:38, 19 feb 2012 (CET)
Viccionari:Presa de decisions/2008/Importar. S'ha de demanar a Bugzilla i cal una decisió de Viquidites.--KRLS , (disc.) 21:23, 19 feb 2012 (CET)
Està extret de Diccionari Català-Castellà & Castellà-Català (1914) i quan m'ho has dit he vist que l'autor va morir al 1949 i és català, llavors encara estarà sota copyright fins el 2030.--KRLS , (disc.) 21:03, 28 feb 2012 (CET)

Re:Vida a Mart

Hola Arnau! M'havia oblidat d'aquest «petit detall»... tractaré d'això ara mateix. - Al Lemos (disc.) 23:42, 20 feb 2012 (CET)

Referències

Ostres tens tota la raó. És d'aquelles coses que sempre dic, quan acabi l'arreglaré i al final sempre m'oblido. Merci. Aquests dies estic un pel embolicat amb temes personals, a vora si ben aiat puc rependre la activitat viquipedista. --Pere Serafi (disc.) 21:23, 21 feb 2012 (CET)

No entenc els teus comentaris a la valoració de l'article:

  • Herència social. Es tracta d'una llista de fets que demostren la repercussió que ha tengut Louise Michel al món actual, no entenc massa bé el que vols dir. ¿Com es pot posar això en forma d'un sol paràgraf?
  • La plantilla citació s'ha posat a l'article, o és que has vist qualque cosa on hi falta aquesta plantilla?

Mi, Bielarusi

Mi, Bielarusi, ja està arxivat. Ets lliure de comprovar que no l'hagi cagat en el procés.--Mbosch (会話) 11:46, 26 feb 2012 (CET)

Anna Bågenholm

Anna Bågenholm, és article bo. L'he ficat a ciències de la salut, no se si és el correcte, no sabia on ficar-lo.--Mbosch (会話) 12:59, 26 feb 2012 (CET)

A doncs mira només ens els últims, el primer si que he fet aquest canvi :P--Mbosch (会話) 17:24, 26 feb 2012 (CET)

Viquidites

He agafat el codi d'aquell generador de referències que vaig fer fa temps i l'he modificat una mica. Mira el codi que he fet, és molt brut i potser encara té parts del de referències; tot i això funciona :) Ara mateix no tinc massa temps per fer-hi gaires canvis, per instal·lar-lo mira el vector.js. Si es vol instal·lar globalment, a Mediawiki:. --Joancreus (discussió) 22:07, 27 feb 2012 (CET)

El que estigui en castellà fora i la resta potser es pot seguir el model "Proverbis africans"?--KRLS , (disc.) 18:30, 28 feb 2012 (CET)
A viquidites es pot quedar sí i només sí, no representa una porcentatge molt gran del llibre. Sempre i quan no sigui un copiar i enganxar (per mi s'hauria d'esborrar el castellà), i potser separant-ho en diferents planes evitarem tot problema. I si s'amplia segur que no hi haurà copyvio.--KRLS , (disc.) 21:18, 28 feb 2012 (CET)

Petit Dubte

Arnau, un petit dubte, quina diferència hi ha entre aquesta Viquiprojecte:Articles en portada/març i aquesta Plantilla:Article març 19, són iguals?. Si és així el dia 19 que surt en portada l'article de Castellar s'hauria de canviar a la primera, oi?. Si vols puc intentar-ho fer-ho jo, però abans de putinejar i fer una destrossa, preferia preguntar-t'ho. Gràcies per tot!!!--Pere Serafi (disc.) 07:49, 1 març 2012 (CET)

Ei gràcies per tot, i cuida't l'encostipat!!!!.--Pere Serafi (disc.) 08:20, 2 març 2012 (CET)

Els 100

Per tot el treball de repassades d'articles --MarisaLR (disc.) 18:20, 1 març 2012 (CET)

Gràcies Arnau, això no hagués estat possible sense les teves bones correccions. Que potser també en portis 100 entre les meves i la d'altres.

This Month in GLAM: February 2012





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 21:15, 2 març 2012 (CET)

tornem amb els deures

ara que sembla que tenim una mica més de marge amb els 1000 tornem a la feina pendent. Dels teus autodeures crec que és important diferenciar entre mitja i mitjana, és una discussió freqüent amb els alumnes pel tema de les notes i segur que fas bons articles al respecte!--barcelona (disc.) 18:46, 4 març 2012 (CET)

perfecte!--barcelona (disc.) 17:11, 10 març 2012 (CET)

Discussió Macià

Al meu entendre, les planes de discussió tenen una finalitat específica. En aquest cas no crec que es doni aquesta circumstància, sinó que l'usuari tant sols té finalitats provocadores: no aporta cap font fiable en la que fonamentar una suggerència d'edició concreta, sinó que utilitza la plana de discussió per fer judicis de valor generals fonamentats en la seva opinió personal. Però com que entenc que vols deixar-ho com estava, desfaré l'edició. Salutacions--Georg-hessen (enraona'm) 14:39, 5 març 2012 (CET)

Messinià

Fet! – Leptictidium; what else? 15:29, 7 març 2012 (CET)

Ups! Ara que m'ho miro, el comentari de l'usuari es referia al nom antic de l'article. Per això no acabava d'entendre el que volia dir! – Leptictidium; what else? 15:34, 7 març 2012 (CET)

Monuments de Girona

A veure si pots ajudar a organitzar les llistes de Girona: Viquiprojecte Discussió:Monuments#Girona. --V.Riullop (parlem-ne) 11:39, 9 març 2012 (CET)

Punt final a les citacions

Hola! He estat fora uns dies i he vist ara la teva pregunta. En un peu de foto sí que tinc clar que no hi ha d'anar el punt final, si no és que es tracta d'un text molt complex que inclou diverses frases a dins (del tipus: L'Ebre prop de la desembocadura. En arribar a la Mediterrània, el riu acaba en un extens delta. - tot i que també es podria prescindir del punt final si el punt del mig el transforméssim en punt i coma...). Tampoc en una llista de termes. Però aquí estem parlant normalment de frases senceres, i caldria mantenir la puntuació de les frases, per tant quan s'acaben demanen un punt. De tota manera t'ho dic de manera intuïtiva, vejam si dilluns quan vagi a la feina et consulto el Manual d'ortotipografia d'en Solà, vejam què hi diu... --Enric (discussió) 02:38, 10 març 2012 (CET)

Veig que també ets tocatardà tu... --Enric (discussió) 02:43, 10 març 2012 (CET)
Reflexionant-hi, gairebé et diria segur que sí que hi ha d'anar el punt al final, o si més no alguna cosa que indiqui que la frase seguia si no acabava allà mateix (del tipus [...], per exemple). Però ja miraré si t'ho trobo, un cop hagi resolt tots els milers de temes pendents que tindré a la feina després d'una setmana de vacances... --Enric (discussió) 03:15, 10 març 2012 (CET)
Confirmat. Les citacions sempre reprodueixen la puntuació de l'original: si és una frase sencera, acabarà amb punt. Si el fragment seleccionat no acabés amb punt, es podria marcar amb [...] per indicar que continua si es vol ser molt llepafils, però el més pràctic i operatiu és posar-hi també un punt, per no anar a mirar cada vegada a l'original com acaba aquella frase o fragment. --Enric (discussió) 09:52, 12 març 2012 (CET)

Triangle de les Bermudes

Bones, Primer de tot, gràcies :) Ara ho arreglaré idò, però ho feia així perquè sinó quedarà molt vermell, no trobes? Si m'ho recomanes, així ho faré. Qualsevol cosa que ens puguis aportar ens anirà beníssim, ja ens ho pots dir a la discussió o al meu usuari. --Aïda Lacomba Moreno (disc.) 12:32, 10 març 2012 (CET)

Referències

Com ho has fet perquè una referència que és la mateixa no és repeteixi i surti com a: a,b,c,d... o 10.0,10.1,10.2...? Gràcieees altre cop.--Aïda Lacomba Moreno (disc.) 11:28, 11 març 2012 (CET)

Moltes gràcies, el més aviat possible ho posaré a prova, ara estic per Barna i partesc cap a Mallorca.

Triangle, fengshui i mites de la pràctica física

Hola Arnau. Aquests tres articles (Triangle de les Bermudes, Feng Shui i Mites i falses creences de la pràctica física) els fan alumnes meus. Els vigil d'enfora. T'ho dic perquè ho sàpigues, no per res més. Pots intervenir en discussions i millorar articles sense problema. És més, m'agrada que sigui així. M'agrada que editin la Viquipèdia tot gaudint de l'entorn. A veure com se'n surten. Pau Cabot · Discussió 15:03, 10 març 2012 (CET)

No passa res. No us havia dit res precisament perquè vivissin la Viquipèdia. En quant al reanomenament d'un article i a la no enciclopedicitat de l'altre, estic d'acord amb reanomenar i també tenc els mateixos dubtes que vosaltres sobre l'admissibilitat de l'article, respectivament, però m'estim més no intervenir i que ho solventin ells. Pau Cabot · Discussió 15:23, 10 març 2012 (CET)
Fet Fet! Pau Cabot · Discussió 16:47, 10 març 2012 (CET)

Catedral i tema de qualitat

Gràcies Arnau. --MarisaLR (disc.) 18:57, 13 març 2012 (CET)

Gràcies per estalviar-me la feina, tot i que si vols, et puc passar un tema de reflexió. Les normes dels temes de qualitat varen generar un cert enrenou al seu dia perquè en Lepti ho analitzava d'una forma rigorosa, en que "o tots els articles estaven distingits (AdQ o Bo) o no acomplia. Al marge de si és correcte o excessiu, he detectat que la norma s'acompleix quan el conjunt és finit i complert el dia de l'avaluació (p. Ex: obres d'un autor mort). Ara bé, si el concepte definit, pot créixer després de l'avaluació (ex.: fan una línia de metro nova), no tenim fórmula definida per a tractar-ho. Vull dir: Es perd l'etiqueta de "tema de qualitat" en crear un article nou i no distingit?. Si aquest nou article esdevé AdQ, s'inclou automàticament en el tema o cal una confirmació?. Bé hi ha més combinacions, però ja m'entens, oi?. Pensa't-ho i ho comentem en el foro que correspongui. Salut !.--amador (disc.) 19:45, 13 març 2012 (CET)
Bé, per començar no està malament. Quan passi, ja ho tractarem. Merci,--amador (disc.) 20:28, 13 març 2012 (CET)

"Massacre" de Vitòria

Jo vaig traduir l'article del castellà i vaig mantenir el títol castellà, fets o successos de Vitòria de 1976, i des d'aleshores ningú no hi havia dit res. No és que em sembli malament el reanomenament, però crec que per la forta càrrega ideològica que pot comportar (endemés, caldria definir massacre: per nombre de morts, pel nombre de ferits o per la intencionalitat ?) fa que aquest canvi hauria de ser consensuat. Caldria que els administradors li preguntessin a l'usuari Xabier Armendaritz en què s'ha basat per a prendre aquesta decisió, i fins i tot sotmetre-la a votació. Ací s'han pres moltes decisions que no m'han agradat (entre ells, supressions d'articles meus per "irrellevants") però s'han decidit per majoria. Les coses no es poden fer a la brava.Walden69 (disc.) 22:53, 13 març 2012 (CET)

Últims Retocs

Hola, d'aquí a dos dies s'acaba el termini per tenir feta la pàgina del Triangle de les Bermudes, ens podries donar uns últims consells sobre la feina que hem fet? A més a més, ens han dit que la introducció hauria de ser un poc més extensa, com ho faries?

P.S.: Per cert, molts d'anys per Dilluns :)--Aïda Lacomba Moreno (disc.) 21:27, 14 març 2012 (CET)

A veure, en tema ortografia, el de Vèrtex ja està fet, altres faltes que hagis pogut veure tant de gramàtica com d'ortografia, nosaltres ja no donam per més, ja hem explotat tot el que sabíem i tots els recursos que teniem. Si tu veus alguna falta i la vols corregir endavant i gràcies per endavant. El de mirar el signes de puntuació, ho farem, ara hi pegaré una llegida o dues. La qüestió de les imatges, a que et refereixes? en canviar la llegenda? i les paraules amb anglès? amb quin programa? Gimp? Tot i així no crec que ens veiem capaços ni que tinguem temps, però ens ho apuntam per fer-ho algun dia més endavant en el nostre temps lliure. Introducció, ja esteim en feina, estam preparant una extensió igual que en àrea del triangle. El fusionament de les dues seccions està fet. La referència a de.wikipedia no és vàlida (la wikipedia no és una referència)??? I don't understand, si jo he tret linformació de la Viquipèdia no ho puc posar? I pel que hem sembla de moment res més. Moltes gràcies per tot Arnau, de veres, gràcies de part de tot la resta del grup i meves! :)--Aïda Lacomba Moreno (disc.) 21:25, 14 març 2012 (CET)

He vist que has fet correccions ortogràfiques i gramaticals, gràcies! I també, moltes gràcies per la traducció de l'imatge, ja l'he canviada! El de les referències ara ho modificaré.--Aïda Lacomba Moreno (disc.) 22:02, 14 març 2012 (CET)

Plantilla

Hola. Bona idea, si ho saps fer, per mi endavant. – Leptictidium nasutum 15:08, 16 març 2012 (CET)

Imatges de Venus i Júpiter

Si tens fotografies de planetes en podries carregar qualcuna, si us plau, al Commons, la meva pens que está desenfocada y moguda, perque no tenc els medis adients per fer-la millor. Vibria (disc.) 13:17, 17 març 2012 (CET)

    • No, no. Estic intentant fer totes aquelles fotografies que pugui. Vaig veure l'altre día que la NASA ha publicat les imatges del WISE. Imatges com aquestes no les podré fer mai, tampoc es poden pujar, però seria bo que qualcú intentàs fer les que es puguin fer amb telescopis petits, que estiguin a l'abast d'un aficionat, aquestes serien nostres i ningú ens podria discutir la propietat intel·lectual. Vibria (disc.) 16:29, 17 març 2012 (CET)

angle

He vist que estàs fent feina a recursos literaris, bona idea perquè és un tema que afecta a molts estudiants. Dels 1000, mira't quan puguis angle, tenim seccions buides i caldria pujar-lo per sobre dels 1000. Et ve de gust? --barcelona (disc.) 18:25, 18 març 2012 (CET)

perfecte que primer acabis recursos però justament el poc que hi ha a al·legoria ja és pràcticament tot meu, has de fer propostes més atractives i les recolliré hehehe (què tal un menú per triar ben variadet?)--barcelona (disc.) 18:46, 18 març 2012 (CET)
podem portar el tema a la taverna i votar, per mi si vols treure les pissarres ok, ja no calen, de fet no crec que hi hagi d'haver plantilles de projecte, però és un tema que afecta a més projectes i per això crec que cal votar-lo primer--barcelona (disc.) 18:56, 18 març 2012 (CET)

estaria bé el tema aules, tinc més que el que hi ha la meva pàgina, però això requereix un temps que ara no tinc.... m'ho apunto però. Pissarretes, quan pugui ok també--barcelona (disc.) 19:00, 18 març 2012 (CET)

dues coses, el tema pissarretes ja està a la taverna, si es decideix que sí, ja podràs esborrar-las a plaer. Apart, potser seria millor en comptes de tenir un llistat alfabètic ordenar els recursos per àmbit (fònic, morfosintàctic...) i a dins de cada secció sí que per ordre alfabètic, què en penses? --barcelona (disc.) 20:32, 18 març 2012 (CET)

Nobel

Si es fa en les altres wikis, no veig el motiu per no fer-ho aquí.--Mbosch (会話) 15:35, 23 març 2012 (CET)

En la descripcions de cada un, ho he ficat en minúscula la primera de cada descripció perquè així m'ho vaig trobar quan vaig començar, però no seria millor en majúscules?--Mbosch (会話) 18:37, 24 març 2012 (CET)
Collons que ràpid tiu xD. En els de la Pau fica la professió, i aquí ja ficar una paraula amb minúscula seguit d'un punt...18:40, 24 març 2012 (CET)~

... PUTUS PUNTS--Mbosch (会話) 18:49, 24 març 2012 (CET)

adqs

mira el que ha sortit al sondeig d'usuaris (deixo comentaris a la discu), crec que encara que falti el Peer hem de fer una nova ofensiva amb els adq, per exemple millorant els dels 1000 ja pujats (podem fer equips) i fent més publicitat perquè no s'acumulin les avaluacions --barcelona (disc.) 15:27, 25 març 2012 (CEST)

  • sí que es demana al sondeig que els temes més importants tinguin més informació, i aquests temes són els adq
  • la publicitat cal fer-la a través de xarxes socials etc.
  • em sembla bé captar usuaris de la temàtica X per avaluar amb missatges personalitzats, el problema és que normalment són els que ja participen--barcelona (disc.) 15:43, 25 març 2012 (CEST)

nimrod

Alguna cosa s'ha espatllat en l'ús del {{sfn}}. Jo estic treballant en la Plantilla:Casa Batlló i m'acabo d'assabentar. El diagnòstic és: el text escrit darrera (a la mateixa línia) d'un {{sfn}}, el considera línia nova amb un espai al començament. O el que és el mateix, s'està generant un retorn de carro darrera del {{sfn}}. He mirat l'historial de la plantilla i no s'ha tocat, o sigui que deu ser un efecte secundari d'una altra cosa. Igual hem de demanar socorro als experts. --amador (disc.) 20:35, 25 març 2012 (CEST)

Ja pots passar a votar, si vols. Salut !.--amador (disc.) 00:32, 26 març 2012 (CEST)

Avaluar

No et preocupis, no es pot carregar una persona sola amb les revisions, ho comprenc perfectament. Estaria molt bé si s'aconsegueix aixó dels alumnes de filologia. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 22:18, 25 març 2012 (CEST)

Verrès

Gràcies per avisar, em sembla correcte. Jo no he fet mai el procés d'arxivar i proposar, creus que es millor que ho intenti o que ho sol·liciti? --Pedraferit (disc.) 15:55, 26 març 2012 (CEST)

D'acord. --Pedraferit (disc.) 10:40, 27 març 2012 (CEST)

Refs

Com a importador de la plantilla {{Sfn}}, m'agradaria que fessis un cop d'ull a l'article Martinus van Marum a veure si pots diagnosticar què li passa. --Davidpar (disc.) 21:59, 27 març 2012 (CEST)

Campionat del món

Sí, jo ho posaria amb minúscula, tots dos elements... --Enric (discussió) 03:04, 29 març 2012 (CEST)

Hanged, drawn and quartered

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Mcapdevila.
Data del missatge: 13:26, 30 març 2012 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.
Et felicito per la iniciativa!! :-D l'article és molt interessant i en desconeixia l'existència!...ah! i es millor fer-lo a main..(tal com has fet aquest).. si el fas a una pàgina d'usuari pot donar-se la casualitat de que el trepitgin...--Mcapdevila (disc.) 14:03, 30 març 2012 (CEST)

This Month in GLAM: March 2012





Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 20:45, 4 abr 2012 (CEST)

Paulí de York

Paulí de York ja és article de qualitat (espero no haver-me equivocat pel procés :P), felicitats. No obstant hauries de mirar categoria inexistent que hi ha, s'hauria de canviar.

Sobre el tema llistes de qualitat, per mi perfecte en que es faci no tinc cap motiu per estar en contra, tant mateix no veig la necessitat de fer-ho, que guanyem? Per això no ho he fet. Al ser sobre temes de qualitat s'ha d'acordar en una votació de fer-ho o es pot ficar i ja està?--Mbosch (会話) 12:37, 12 abr 2012 (CEST)

Tapis

Feta l'ampliació i correcció de dades noves. --MarisaLR (disc.) 17:54, 12 abr 2012 (CEST)

Llista de nimfàlids de la Península Ibèrica i Balears

Uff, des de fa ja uns mesos que estic molt ocupat i no he fet casi res a Viquipèdia. Tinc unes quantes coses a mig fer i no sé quan les podré acabar... Si vols, podem treure aquesta entrada dels articles en avaluació de moment i ja m'hi tornaré a posar seriosament quan pugui.--Hinox (disc.) 09:39, 14 abr 2012 (CEST)

Nimfàlids

Els tàxons per sobre del nivell de gènere són tots els que tenen una terminació "estàndard": -inae, -idae, -ida, -formes, etc. Ara li dono un cop d'ull a l'article. – Leptictidium nasutum 12:52, 14 abr 2012 (CEST)

shackleton

Gràcies, jo ho tenia apuntat. Com van els exàmens ?. --amador (disc.) 23:12, 16 abr 2012 (CEST)

Enllaços

És només l'article dels de la Pau. Aquest article vaig provar de fer la traducció amb el bot a veure si era més ràpid però com que justament fa aquestes cosa rara de ficar majúscules on no toca no ho he fet més. Miro els que puguin faltar.--Mbosch (会話) 10:50, 17 abr 2012 (CEST)

Thanks and

Monmouthpedia thanks you for your many?? contributions Arnau. Please keep an eye on the points page as we will be announcing how you can watch the web stream. We have had to postpone the launch because we need the new Monmouthpedia Wifi to be in place to show off your work to people in Monmouth. If you can add your Skype name to the points page then that would enable us to contact you. We are intending to have a second phase of this competition but we wanted to make sure we kept to the deadline we had published. So maybe the Catalan army can still turn out!. This will be the world's first Wikipedia town with your help Victuallers (disc.) 13:18, 17 abr 2012 (CEST)

Resposta

Aquí. Salutacions, Metrónomo (disc.) 05:24, 18 abr 2012 (CEST)

Literatura fenício-púnica

Gràcies per la informació! És la primera volta que nomine un article a cawiki i aquests procediments canvien bastant d'idioma a idioma. Espere haver-ho fet bé ara ;). Salut! Qoan (dis-me!) 15:21, 18 abr 2012 (CEST)

Hola Arnau. Disculpa la molèstia, però no em queda massa clar si ara que ja han passat més de 15 dies des que vaig posar l'article a Viquipèdia:Avaluació d'articles, quin és el procediment per a continuar. He d'arxivar la discusió actual abans de fer la nova proposta? L'he de traslladar a Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article? O he de mantindre-la a un lloc i obrir una altra a l'altre? A les instruccions diu que ha d'arxivar-se i canviar l'estat a la pàgina de discusió, però no em queda clar si és abans, durant o després, ni si he de fer-ho jo o cal que ho faça un altre. M'arriscaria, però com ja vaig fer-ho malament la primera vegada, preferia consultar-ho amb tu, que eres el decà per ací. Moltíssimes gràcies de bestreta. Qoan (dis-me!) 12:22, 11 maig 2012 (CEST)

The Division Bell

Ei, si en algun moment tens un xic de temps, li pots fer una ullada a l'article The Division Bell, que tinc en avaluació juntament amb el A Momentary Lapse of Reason? A can.es i can.en és un article bo, i l'he anat completant una mica i referenciat més amb la idea d'assolir que sigui de qualitat... alguna aportació? gràcies per avançat! --Solde (disc.) 13:01, 26 abr 2012 (CEST)

Ok doncs! Miraré de complementar algun enllaç vermell més, i em sembla que el presentaré a votació. Gràcies, --Solde (disc.) 14:03, 26 abr 2012 (CEST)

Marun

Sí, pero abans vull fer el que em vas indicar a l'avaluació. --Davidpar (disc.) 00:20, 27 abr 2012 (CEST)

Viquidites

Crec que ho ha de fer un buròcrata i a Viquidites no en tenim cap. O en triam un o demanes a un steward de meta que et faci el favor. Pots veure com ho feren a Viccionari, Viquitexts i a Viquillibres. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 16:47, 27 abr 2012 (CEST)

Viquidites

Hola Arnau, des que ets administrador viquidites s'està -crec- impulsant de nou. Per cert, els poders de buròcrata i administrador són temporals? Si no és així hauries de mirar un parell de coses:

No sé que hem de fer però ja en ens en sortirem!hehehe Ah, i una altra cosa: L'amical-bot fuciona a la Viquidites? Si fos així seria més fàcil. Gràcies!--Nknudsen · 16:20, 29 abr 2012 (CEST)

Hola altre cop, (t'escric aquí, no al final). Quines plantilles vas importar a Viquidites? Arxivant les propostes m'he trobat que falten algunes plantilles bastant importants, p. ex: {{Caixa d'arxius}}, o {{u}}. No sé, potser no tenen gaire importància però si les poguessis importar... Si no pots no pateixis, és prescindible. Gràcies!--Nknudsen · 11:08, 1 maig 2012 (CEST)
Ah, una latra cosa... Està bé fer un copi/pastejar de les plantilles?

LListes de qualitat

A veure que surt més gent que diu el mateix. El tema és fer senzillament una categoria que sigui llistes d'articles de qualitat. I a la pagina viquipèdia:articles de qualitat fer un nou subapatat o alguna cosa més? Si és així ho faig en un moment i llestos.

PD: Alguna cosa no quadra, adalt de la pagina posa que hi ha 497 articles de qualitat i abaix fica 500.--Mbosch (会話) 18:56, 29 abr 2012 (CEST)

A articles bons passa al mateix, i hi ha l'article Vida a Mart.--Mbosch (会話) 12:38, 30 abr 2012 (CEST)
Nops, en els articles bons és el revés.--Mbosch (会話) 12:40, 30 abr 2012 (CEST)

Eps problema que hi ha haviem pensat (almenys jo) alguna imatge per ficar en l'apartat corresponent en la pàgina d'articles de qualitat?.--Mbosch (会話) 12:49, 30 abr 2012 (CEST)

Les que hi ha en cada apartat Viquipèdia:Articles de qualitat.--Mbosch (会話) 14:01, 30 abr 2012 (CEST)
... el problema és que no se d'on han sortit aquestes imatges i si hi ha més per ficar en aquest nou apartat xD --Mbosch (会話) 14:09, 30 abr 2012 (CEST)
També potser aquest? francament a mi m'és indiferent.--Mbosch (会話) 14:17, 30 abr 2012 (CEST)

casa Batlló

No m'he oblidat, tot i que he passat una mica, perquè ho vaig mirar però no vaig saber veure a quin tros et referies, llevat del que ja havies arreglat. Ho torno a mirar, però a un mateix li costa molt.--amador (disc.) 14:28, 30 abr 2012 (CEST)

This Month in GLAM: April 2012





Headlines
  • USA report: Wikimedia presence at American Association of Museums; Oregon Historical County Records mass upload; brief news
  • UK report: MonmouthpediA project; first QRpedia railway station
  • Spain report: Augmented Reality; emerging artists internship; workshop for museum professionals
  • France report: Release of content and outreach
  • Netherlands report: Edit-a-thon at Teylers Museum
  • Germany report: Long Nights; Wikipedia Academy; Wikipedia meets Museums, GLAM coordinator; Wikipedian in residence vacancy; Open GLAM workshop
  • Australia and New Zealand report: Australian and New Zealand GLAM efforts
  • Israel report: GLAM:NLI Edit-a-thon; Two Wikipedian-in-Residence positions
  • Sweden report: Wikipedian in Residence at the Swedish National Heritage Board
  • Bulgaria report: State Archive, Zoo and Natural History Museum
  • Open Access report: Journal meets Wikipedia; presentations at OA and Wikimedia conferences
  • Calendar: May's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 21:10, 2 maig 2012 (CEST)

Entre nens i sistemes electorals

Ei Arnau!!! Moltes gràcies. La veritat és que entre bibi i bibi i curses amb ninots de Cars em vaig connectant quan puc. La veritat és que ho trobo a faltar, però de ben segur que aviat podré recuperar el to perdut. Gràcies per ajudar-me amb els articles que tenia fets i que ara penjo a revisió, t'ho agraeixo molt. Per cert em vaig llegir el teu sobre Hanged, drawn and quartered, que em va semblar molt interessant, i hi vaig aportar algún detallet. De nou merci per tot!!! --Pere Serafi (disc.) 07:41, 3 maig 2012 (CEST)

Hola

Seguint el teu consell vaig arxivar les propostes. Tinc un problema. Pots passar per q: Viquidites: La Taverna#Propostes d'alta qualitat? Gràcies! --Nknudsen · 15:56, 4 maig 2012 (CEST)

Mig punt

M'ha sorprès la referència que demanes a arc de mig punt. Si és mitja circumferència, l'alçada és el radi i l'amplada el diàmetre. Es cas contrari ja no seria de mig punt. Hi ha algun motiu que se m'escapa? --V.Riullop (parlem-ne) 17:43, 9 maig 2012 (CEST)

Doncs ara que m'hi fixo, l'apartat de derivats no són arcs de mig punt, d'aquí la confusió amb la definició inicial. Potser caldria reanomenar i refer com a "arc circular d'un sol centre". No ho acabo de veure, hi veig contradiccions amb Arc_(arquitectura)#Tipus_d.E2.80.99arcs_.5B1.5D (per cert, posar referències a l'encapçalament és una complicació, però potser aquesta resulta útil en aquest cas). --V.Riullop (parlem-ne) 19:16, 9 maig 2012 (CEST)
Una altra possibilitat és refer i ampliar com a mig punt però segons l'intradós i extradós, tal com surten a Arc (arquitectura)#Segons la superfície de l'intradós i Arc (arquitectura)#Segons la superfície de l'extradós. --V.Riullop (parlem-ne) 19:24, 9 maig 2012 (CEST)
Ja ho intentaré, últimament he posat la tira d'enllaços a aquesta pàgina. Però abans haig d'acabar alguna cosa pendent i desprès provar de fer una cosa pel Kippelman. --V.Riullop (parlem-ne) 21:56, 9 maig 2012 (CEST)
Ho he intentat. El Kippel que esperi :-) --V.Riullop (parlem-ne) 14:38, 10 maig 2012 (CEST)

Sistema electoral

Mea Culpa... si us plau no t'enfandis, que no hi hagut voluntariat. De fet, vaig veure ahir el comentari que demanava el canvi a l'avaluació, i aquest matí he vist que n'hi havia un altre, però sincerament no l'he llegit ni tan sols he vist que l'havies fet tu, i com tenia present que m'havien demanat el canvi doncs l'he fet. Desprès de llegir el teu missatge he seguit el fil de reanomenament i he vist l'error. Mil i una disculpes. Crec que ja l'he desfet....--Pere Serafi (disc.) 11:24, 10 maig 2012 (CEST)

ferrara

Des que vau fer la proposta de retirar la distinció de qualitat, he fet unes quantes modificacions; igualment m'han ajudat, fent algunes correccions de llengua. Què més s'ha de fer? Agrairia concreció--Pallares (disc.) 15:55, 10 maig 2012 (CEST)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Arnaugir. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 10:57, 11 maig 2012 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Majúscules

Bé, la resposta del savi era un xic críptica. He interpretat que, dins d'un article, o una cosa o l'altre a gust del consumidor, però no barrejat. Al "concurs anual.." ho he deixat en minúscules, tot i que quan el nom és començament de frase o està aillat, com ara a la taula, la deixo en majúscules. Si et sembla poc clar, ho canvio tot a majúscules i acabo abans.--amador (disc.) 17:55, 11 maig 2012 (CEST)

Un article més dels discs de Pink Floyd a avaluació, per si t'interessa fer-li una ullada ;-) Salut! --Solde (disc.) 18:49, 14 maig 2012 (CEST)

Teyler

Hola Arnau! Merci per crear el parell d'articles de l'altre dia. T'animes a traduir el contingut de en:Johannes Joseph Destrée o en:Johannes Christiaan Karel Klinkenberg? Com veus, títols molt llargs i poca feina. Si de cas, l'estil de l'article (categories, infotaula, plantilles de les referències) ja me n'ocupo jo ; ) --Davidpar (disc.) 22:42, 14 maig 2012 (CEST)

Amb molt de gust. Una mica de Viquipèdia enmig d'exàmens va bé per desconnectar ;-) --Davidpar (disc.) 23:13, 14 maig 2012 (CEST)
Aquesta setmana és la recta final. Han aplaçat la data límit fins el 3 de juny. Tot i que ho tens una mica cru per arribar a ser entre els vuit primers, faig una última crida per intentar que facis algun article més... :) --Davidpar (disc.) 17:46, 28 maig 2012 (CEST)

Tautologia

Hola Arnaugir: Si algú arriba a l'article tautologia (retòrica) és perquè ha clicat sobre un enllaç intern de la Viquipèdia cap aquest article, o bé perquè ha teclejat aquest títol a la caixa de cerca, perquè buscava discernir precisament aquest significat. Per mi no té sentit adreçar-lo a una pàgina de desambiguació des d'aquest article. Vull dir que el lector ja ha arribat a l'article que desitjava, segurament passant abans per la pàgina de desambiguació (p.ex.: google col·loca “tautologia” abans que les altres dues pàgines), adreçar-lo a una pàgina de desambiguació quan no hi ha una confusió raonable dels títols és infoxicació. --Bestiasonica (disc.) 11:22, 26 maig 2012 (CEST)

Huguet

Hola Amador, li pots donar un cop d'ull a aquesta article? Aparició de sant Miquel al castell de Sant'Angelo, ets el mestre Huguet i no sé si el tens fitxat. Això pertany al Retaule de Sant Miquel o és un altre retaule diferent?--Kippelboy (disc.) 14:23, 27 maig 2012 (CEST)

Ups! :)--Kippelboy (disc.) 15:18, 27 maig 2012 (CEST)

Aigua fresca

Hey! Bé et deixo aquí aquesta direcció Usuari:Ermengol Patalín/Aigua perquè quan tinguins temps t'hi passis, després d'examens i tal! Només comentar-te que canal, canal de reg i embassaments les fusionaria potser per separat per ser "construccions" ja que embassaments té molts paràmetres de per si, que et sembla? Així aniria preparant la infotaula per separat. -- Ermengol Patalín (xerrem) 16:18, 1 juny 2012 (CEST)

Edward Whymper

Hola. Com que vas ser un dels dos únics que va fer una valoració de l'article, t'agrairia si podessis tornar a donar-li un cop d'ull i dir-me alguna cosa.--Moises (disc.) 20:40, 2 juny 2012 (CEST)

This Month in GLAM: May 2012





Headlines
  • USA report: OCLC announces Wikipedian in Residence; 2 edit-a-thons; US cultural partnerships report; brief news
  • UK report: Monmouthpedia launches; British Library Wikipedian in Residence
  • Spain report: Wikipedian in Residence at National Art Museum; Wikimedia representation at MuseumNext
  • France report: Cultural lobbying; current and future projects
  • Italy report: Wiki Loves Monuments and Case Studies
  • Germany report: GLAM work in cities across Germany
  • Sweden report: GLAM handbook released; Europeana Awareness project launched
  • Mexico report: Collaborating with local artisans through Museo de Arte Popular
  • Africa report: Lagos Black Heritage Festival and Case Studies
  • Australia and New Zealand report: Wikimedia representation at Intelligent Info conference; editing workshops
  • Open Access report: Open Access developments: politics and software
  • Calendar: June's GLAM events
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

Unsubscribe · Global message delivery 23:25, 2 juny 2012 (CEST)