Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 7

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Lluís Vilar i Subirana

Bones, aquest KB de Cat, és en Carles Vilar i ha fet aquest escrit final de Lluís Vilar per poder posar el seu nom. Només li agrada posar la seva marca. No sé si es pot fer alguna cosa. He vist que tu li demanes justificació en el seu text, però no hi ha res. És molt personal, subjectiu, sense cap mena d'objectivitat. No sé què es pot fer. el comentari anterior sense signar és fet per Bitllerenc (disc.contr.) 13:56, 4 jul 2013 (CEST)

Espero que la teva ralació amb l'Albert vilar no perjudiqui la teva objectivitat, no tinc problemes en obviar el meu nom i corretgir el text He justificat una mica més la importància del segell, he buscat fins hi tot referències d'un tercer De les altres citacions buscarè en els escrits de mon pare. Reconec que hi ha problemes personals amb el meu germà, millor ell els té en gairebé tota la família, però he respectat la seva feina i he intentat corregir errades, el nom del meu pare (faltava la i entre els cognoms), el cognom de la meva mare (una s), faltava una germana morta al pocs dies de nèixer Més altres temes. I com pots veure al meu historial m'agrada la numismàtica, el comic i principalment el meu poble. Se m'acusa de posar la meva marca, cosa que fem tots, no? Perquè wikipèdia sigui una mica millor. Només un petit comentari, l'Albert Vilar escriu per poder vendre millor els seus llibres, ja que els articles que escriu sempre els referència amb els seus llibres. La teva resposta serà no, però sembla que jo no tinc la mateixa llibertat. Un altra comentari és perquè utilitza dos noms, per amagar-se?--de Can Pere Pau (disc.) 19:01, 4 jul 2013 (CEST) PD Seria bo que li diguesis que signi d les pàgines de discussió.

Herbari

Estava posant bé les plantilles de les referències, però m'he quedat a mitges. Ara estic un pèl liat per continuar. Quan pugui acabo i demano avaluar-ho!--Eloi (disc.) 20:02, 6 jul 2013 (CEST)

Gràcies! Ja està arreglat! Després de trencar-me un xic el cap...--Aylaross (disc.) 12:17, 11 jul 2013 (CEST)

Melmelada

Ara!! fa gairebé un any! He vist la nota que vas posar a la meva pàgina d'usuari. M'ha fet molta gràcia. Per cert, felicitats, presi.--Pallares (disc.) 15:01, 11 jul 2013 (CEST)

Proposta de fusió des de Rang d'una matriu cap a Rang (àlgebra lineal)

Ei Arnau! He redactat l'article Rang (àlgebra lineal); després he vist que Rang d'una matriu s'hi podria fusionar. He seguit el procediment de Viquipèdia:Fusió#Proposta de fusió d'articles, però m'he equivocat, i he posat la plantilla {{fusió a}} a la discussió, i no a la pàgina de l'article. Tinc dues preguntes:

  1. He seguit bé el procediment?
  2. Es pot esborrar la pàgina de discussió de "Rang d'una matriu"?

Gràcies, i perdona les molèsties. --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 19:39, 11 jul 2013 (CEST)

Fet Fet! --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 14:46, 22 jul 2013 (CEST)

Variants de banderes

/ Grècia? Tens les variants disponibles a la secció corresponent de Mòdul:Flags/MasterData. Si manca alguna m'ho dius (o, millor, ho comentes a Plantilla_Discussió:Banderes, però vaig tenir en compte precisament Jocs Olímpics per a crear una tanda de banderes històriques. Moltes gràcies per fer servir la plantilla!--QuimGil (disc.) 22:20, 18 jul 2013 (CEST)

Tema afegir variants, la idea és seguir w:Category:Country_data_templates sense divergir o treure'ns res de la màniga. Així assegurem un bon fonament (hi ha un projecte dedicat a seguir els canvis en dades de banderes, variants incloses) i consistència interwiki. Si trobes alguna variant que no apareix allà en parlem.--QuimGil (disc.) 10:23, 19 jul 2013 (CEST)

Microllista MC

Ja m'he posat amb Adhesius tissulars. --Panotxa (disc.) 07:33, 19 jul 2013 (CEST) Fet Fet!

Em poso amb Advanced Photo System --Panotxa (disc.) 10:38, 21 jul 2013 (CEST)

Ajuda

Podries mirar el que vaig escriure a la discussió de l'article Forces Armades d'Espanya, si us plau?--L´Esplanada (disc.) 16:09, 20 jul 2013 (CEST)

Problemes amb la llegenda d'estadístiques NBA

Hola Arnaugir! Lamento molestar-te, però acabo de modificar l'article Metta World Peace i em resulta impossible que m'aparegui la llegenda de les estadístiques NBA, malgrat que hagi copiat el vincle de l'article en espanyol (encara se'm nota que sóc un nouvingut), agrairia el teu consell i/o la teva ajuda per solucionar aquest inconvenient

Gràcies per avançat el comentari anterior sense signar és fet per Trollramsac (disc.contr.) 20:55, 21 jul 2013 (CEST)

ILP

Bones. Els nanos bé, donant molta feina però bé. Escolta, ja he contestat a la pàgina d'avaluació, però també t'ho comento aquí. Jo no posaria la ILP perquè és una part del sistema jurídic (és un mecanisme per fer una llei, que neix de la iniciativa ciutadana) però no és part del sistema electoral. Com ho veus?. Així, doncs, moltíssimes gràcies per la revisió i ara el poso a Adq.--Pere Serafi (disc.) 13:24, 23 jul 2013 (CEST)

Contra...

Bones. Counter-illumination és «contrail·luminació». Pel que fa a countershading, la traducció ja apareix a l'article «Gos» (fet per un servidor): es diu «contraombreig».– Leptictidium (digui, digui) 18:07, 29 jul 2013 (CEST)

Imparcial

Estic veient que només defenses els teus amiguets, o, es que vols feina a la diputació?--Betus (disc.) 01:09, 30 jul 2013 (CEST)

Nova feina, nova discussió. Ara un tal Betus, que deu ser del mateix grup de KB de Cat i Can Pere Pau. He posat la referència del llibre - publicat- on apareix el que exposo, però el tal Betus m'ha canviat el cognom, posant Pi, que és el de la meva dona. Ell ja ho sap, com sempre. Veig que em té en el llistat perquè sempre que escric alguna cosa, ell, de seguida, amb alguna de les tres referències, diu la seva. Com a gestor, t'ho deixo a les teves mans. Ja sé que l'enveja no és bona, però jo no tinc ganes de discutir.

Carai. Veig que el tal Betus no està satisfet. Ara he vist que ha atacat la meva presentació. Primer m'ho va esborrar tot per posar no sé quina parida. En ser tot recuperat, ara ha decidit posar que estic endollat. No sé, demano la teva mediació. Jo no tinc temps per buscar baralles. Gràcies! Albertvilarmasso.el comentari anterior sense signar és fet per Albertvilarmasso (disc.contr.)

Hola Arnau, no sé per quins setze ous se m'anomena ara, el meu nick és KB of Cat i signo com Can Pere Pau, ara se'm barreja amb el tal Betus, nom familiar en que era conegut l'Albert Vilar, però com veig que le meves aportacions molesten, la majoria encara perduren, m'autobloquejarè un temps. Tinc fotes antigues de Calonge que volia incorporar. A més sóc fan i coneixedor dels superherois americans, tan Marvel i DC, que en la versió catalanes són forces fluixetes, però són feines que ja farè més endavant ja que ara per ara estic decebut amb el tracte rebut. --de Can Pere Pau (disc.) 15:56, 30 jul 2013 (CEST)

Incendis Empordà 2006

Efectivament, Arnau, n'hi ha hagut diversos, malauradament, la llista és força extensa, i més si es mira enrere, en segles anteriors! Vaig dubtar de crear aquest article, sobretot perquè és un article curt, com es pot veure, i avui no tindré temps (aquesta tarda) per fer la plantilla de navegació, però sí que s'hauria de millorar. Quan tingui temps m'ho tornaré a mirar, i si voleu eliminar l'article per curt ho entendré. Hi ha massa feina a documentar tots els incendis a Catalunya... buff.. --PaliGol (disc.) 13:23, 30 jul 2013 (CEST)

Setge de Vyborg (1710)

Moltes gràcies pel cop de mà

Des de fa un temps no tinc gaire accés a internet, però ja intentaré trobar moments per anar millorant l'article.

--Coltell (disc.) 15:46, 31 jul 2013 (CEST)

Hola Arnau, jo no se passar-lo a votació, si ho poguessis fer tu. Moltes gràcies --Coltell (disc.) 18:48, 19 ago 2013 (CEST)
Gràcies--Coltell (disc.) 20:38, 19 ago 2013 (CEST)

Hola Arnou

he retreballat molt l'article Reforma ortogràfica, ara em sembla acabat - tot i que la feina mai no serà acabada - si poguéssis mirar-lo una mica, no seria gaire adient tenir massa faltes ortogràfiques en un article sobre l'ortografia :-) --Flamenc (disc.) 16:13, 31 jul 2013 (CEST)

Ja que ho preguntes, responc: personalment, no m'agrada com queda aquesta part de l'article: massa apretats els apartats, i amb les il·lustracions encavalcant-se sobre l'apartat següent. Sisplau, pensa-hi i, si et sembla, pots desfer la teva edició. O no. Tu mateix.--Climent Sostres (disc.) 23:06, 31 jul 2013 (CEST)

Mira: he recuperat només el clr sota l'apartat de l'alfabet, i també he passat el mapa lingüístic a l'esquerra. No queda malament, oi?--Climent Sostres (disc.) 23:34, 31 jul 2013 (CEST)

HTC Desire Z

L'article sobre el HTC Desire Z té informació no traduïda. Hi havia posat la plantilla d'esborrany de tecnologia i l'has esborrat. el comentari anterior sense signar és fet per Donatiu (disc.contr.) 13:19, 1 ago 2013 (CEST)

Els gats

Hola. He posat una referència pel tema "sadisme" i unes cometes per aclarir que Murr és l'autor del llibre en sentit figurat. M'alegro que a la teva germana li hagi agradat l'article dels gats. – Leptictidium (digui, digui) 14:37, 1 ago 2013 (CEST)

* degut a

entre els consells ling. no hi ha l'ús incorrecte de "degut a" i me'l trobo pertot! --barcelona (disc.) 17:28, 6 ago 2013 (CEST)

Plantilla Discussió:Infotaula de mineral

Gràcies! --Yuanga (disc.) 14:00, 12 ago 2013 (CEST)

Bon dia, respecte a un(a) viquipedista ucrainés/-esa

Bon dia Arnau, Espere que les coses et vagen bé. Escolta, acabe de rebre un missatge en ucraïnès de l'usuària Antanana que em demana si la poguera posar en contacte amb gent d'Amical ja que un(a) viquipedista ucraïnès/-esa passarà uns deu dies (a partir de demà) a Cambrils i que volen comunicar/intercanviar amb vosaltres i probablement encetar col.laboració(/-ons) en alguns temes com ara Wiki loves Earth. Ara mateix li responc que t'he escrit, li pose el mateix missatge a na Laia/Barcelona per si de cas fas vacances lluny d'Internet. Que vos vaja tot molt bé, una abraçada ben bona, bon estiu, Claudi/Capsot (disc.) 15:58, 13 ago 2013 (CEST)

Gràcies, sí gairebé me'n descuidava, si algú va per allà, probablement podries/potser convindria parlar-ne amb Catgirl que sap ucraïnés, llengua del seu company (crec que...).
Bon vespre Arnau, perdona'm si vinc a emprenyar de bell nou però es veu que t'han enviat un mail i no han tingut cap resposta. T'ha arribat bé? Els hi dic que tornen a provar adjuntant-me la meua adreça alhora? Que tingues una setmana suau, fins ben prompte, Claudi/Capsot (disc.) 23:22, 18 ago 2013 (CEST)
Gràcies. Fins aviat, Claudi/Capsot (disc.) 08:39, 20 ago 2013 (CEST)

Asteroide troià

Propostes de millora corregides. discussió.--Manlleus (disc.) 02:56, 15 ago 2013 (CEST)

Quatre notícies

Hola, Arnau! Com a creador de l'actual portada, et faria res passar per aquí i opinar, si us plau? Crec que aquest tema està encallat... --Judesba (digues...) 00:05, 16 ago 2013 (CEST)

Hola!

Hola Arnau,

sí des de fa un temps faig el que puc amb els articles a la viquipèdia. Formo part d'un grup de biblioteques que formem part del VP:BibliotequesCat, i ara estem introduint articles de personatges de la nostra terra, i a mi em toca amb els gironins. Vaig fent mica en mica i el que puc amb el poc que sé, però bueno, tot anirà millorant.

Salutacions! el comentari anterior sense signar és fet per Silvia Girona (disc.contr.) 13:58, 19 ago 2013 (CEST)

Aston Martin

Saps què, jo també el repassaré i així s'ho miren dos parells d'ulls en lloc d'un. – Leptictidium (digui, digui) 14:50, 19 ago 2013 (CEST)

N'he revisat la meitat, hi he posat tres {{cal citació}} i he deixat un comentari a la secció «Interior». Aquest vespre acabo la revisió, també pot ser que caigui algun altre «cal citació».– Leptictidium (digui, digui) 15:17, 19 ago 2013 (CEST)
Ja l'he acabat. Quan hagis fet la teva revisió i s'hagin aportat les referències demanades, canviaré el meu vot a AdQ. – Leptictidium (digui, digui) 17:17, 19 ago 2013 (CEST)
Ja m'ho he mirat i he canviat el vot! – Leptictidium (digui, digui) 13:53, 24 ago 2013 (CEST)

Bullenhuser Damm

Volia proposar l'article com a article de qualitat. Hi he treballat molt - i a l'inici hi havia només enllaços vermells que quasi tots són blaus ara. No és com he de fer, la pàgina d'ajuda que indiques no dona gaire informacions - n omés és un resum dels codis mes corrents d'un article (els començo a conéixer). Fins aviat, Flamenc (disc.) 15:21, 19 ago 2013 (CEST)

Jo el trobo molt complicat. És la primera vegada que ho faig. Pots corregir els meus errors? Penso que les explicacions del procediment han estat fetes per un informàtic. He llegit i tornat a llegir les instruccions. Pensava que ho havia fet bé!--Flamenc (disc.) 17:21, 19 ago 2013 (CEST)
Penso que hi he arribat. Evidentment, no vaig voler saltar un pas, sóc massa respectuós. Si encara trobessis errors, puc demanar-te de corregir o esborra'ls? Mercés! Flamenc (disc.) 18:00, 19 ago 2013 (CEST)

OrtoBot

Jo tampoc tinc solució, el que fai és anar rere ell i corregir les seues modificacions. Per això és important que deixe menys o menys clar què ha modificat així només rebusque quan al resum indica preposicions, i alguna cosa que dóna problemes evitant revisar absolutament totes les seues contribs. Malauradament feia temps que no les revisava, però em posaré les piles igual que per al tema de l'indicador de vandalisme. –Cœt · mascletà · blablabla 18:06, 19 ago 2013 (CEST)

Art paleolític

Si ho tinc una mica oblidat, però no queda tant per acabar. Crec que he de repasar la introducció i les referències i ja estaria. Ho enllestirè en els propers dies --Xbosch (disc.) 18:17, 19 ago 2013 (CEST)

Bandera de Girona

Hauríem d'esperar per fer l'article, per poder incloure-hi la referència del DOGC. Tal com van ara no crec que triguin gaire a publicar-ho... De tota manera, si ja tens el dibuix fet i la vols penjar, cap problema. --Enric (discussió) 15:10, 20 ago 2013 (CEST)

Taula periòdica

Hola Arnau!

Res, et venia a dir que si mai tornes a tenir ganes de fer elements de la taula periòdica he vist que Zinc és AdQ en anglès ;-) Salut! --Davidpar (disc.) 21:56, 21 ago 2013 (CEST)

Gràcies! però penso que primer faria l'oxigen, que també és de qualitat i és (una mica) més important :-)--Arnaugir (discussió) 22:02, 21 ago 2013 (CEST)
Com et vagi millor ;P --Davidpar (disc.) 22:11, 21 ago 2013 (CEST)

Bombardeig de Singapur

Només he trobat el Queen Mary, si no ho he entés malament no s'aplicaria als B29 ni al Dic Flotant. Gràcies per mirar-t'ho! Salut! --Jey (disc.) 20:49, 28 ago 2013 (CEST)

Act o Llei?

Hola Arnau! Estava traduint Dia de la Independència de l'Índia (que d'aquí res te tocarà avaluar...) i m'ha vingut dubte que fa temps que tinc: Government of India Act 1858, Rowlatt Act, Indian Independence Act 1947, ... s'han de deixar en anglès o es tradueixen al català per Llei de Govern de l'Índia de 1858, Llei Rowlatt, Llei d'Independència de l'Índia de 1947? Salut! --Davidpar (disc.) 05:22, 29 ago 2013 (CEST)

Re: votació sobre Sèrie de Taylor

Hola, Arnau. Estic mirant l'article Sèrie de Taylor per a votar-lo com a article bo (crec que encara no seria AdQ), però he vist que se li poden fer algunes millores, totes elles de caire menor:

  1. En Sèrie de Taylor#Aproximació i convergència, la fórmula de la funció f(x) té un parell de "if"s de l'anglès, que l'hauria de canviar al "si" condicional en català.
  2. Més endavant en la mateixa secció, es parla de "funció holomòrfica", quan de fet hauria de ser "funció holomorfa".
  3. L'enllaç Singularitat (matemàtiques) està trencat; hauria de ser Singularitat matemàtica.

Hi ha alguna altra cosa d'estil, però no m'atreviria a modificar-les: quan diu "per tot complex alpha", jo diria "per tot alpha complex"... Però això pot ser molt personal, no creus?

En fi, jo podria fer aquestes modificacions abans de votar l'article, però no sé quin és el procediment. Es pot modificar un article que està sent votat? O això alteraria la validesa dels vots?

Gràcies, i perdona la "tabarra". --Alvaro Vidal-Abarca (disc.) 13:35, 29 ago 2013 (CEST)

Sèrie de Taylor

L'article sèrie de Taylor ja té el distintiu de bo, felicitats.--Mbosch (会話) 17:10, 29 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar de nou amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 01:19, 30 ago 2013 (CEST)

Viquirepte 2013

Bones, ja només queden 2 setmanes per a que finalitzi el viquirepte d'estiu d'enguany. Com a usuari registrat al projecte, t'animem a que facis com a mínim un article al dia. Només es tracta de fer-ne una segona llegida. És fàcil i enganxa. Entre tots i totes ho aconseguirem!--Kippelboy (disc.) 06:17, 2 set 2013 (CEST)

Bones Arnau, com va tot? És el darrer cap de setmana del Viquirepte d'estiu 2013. La campanya ha sigut un èxit però necessitem una empenta final. A veure si pots arribar a les 15 entrades revisades. Comptem amb la teva col·laboració ;)--Kippelboy (disc.) 08:47, 14 set 2013 (CEST)

Pobles de la mar - Avaluació

Em sembla bé que tirem pel dret i l'avaluem ja: al capdavall, no crec que s'hi pugui afegir res més. --MALLUS (disc.) 19:10, 5 set 2013 (CEST)

Discussió CUP

Hola! En el seu dia vas deixar un comentari a Discussió:Manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa" i m'agradaria que participessis de nou en el debat a Discussió:Manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa"#Assistència de la CUP.--KRLS , (disc.) 14:59, 7 set 2013 (CEST)

Temps verbals

Bones. Gràcies per les teves aportacions a les avaluacions d'articles. No entenc això que comentes dels temps verbals, "van fer" és preferible a "feren"? Salut! --Jey (disc.) 19:52, 9 set 2013 (CEST)

Albert Erbe

Albert Erbe està fet, si poguéssis corregir el meu texte. Mercés per endavant. --Flamenc (disc.) 23:20, 20 set 2013 (CEST)

He vist les teves correccions, i afegit unes correccions microscòpiques. M'agrada el fet que has posat el texte català a costat de l'original alemany, no coneixia aquesta possibilitat tipogràfica, convé bé, com que aquest original documentat és tant terrible, i típic per a tota una generació de jutges alemanys, que és millor citar-lo a l'article mateix i no a la referència com havia fet. Moltes mercé. Del 23 de desembre al 3 de gener m'en vaig cap a Catalunya. Espero que ens veurem. --Flamenc (disc.) 07:52, 29 set 2013 (CEST)

Féu / va fer

El perfet simple («féu») és propi d'un registre més formal, mentre que el perfet perifràstic («va fer») és més estàndard. És per això que jo faig servir el simple en textos científics (mamífers, biologia...) i el perifràstic en textos més planers (videojocs, sèries de televisió, esports...). Al cap i a la fi, la forma escollida acaba sent qüestió de preferència personal de l'autor de cada article, tot i que jo recomanaria que almenys els articles d'una mateixa temàtica facin servir el mateix pretèrit.

Hi ha alguns autors que toleren o fins i tot promouen barrejar les dues formes en un mateix text, per donar-li més varietat. Tanmateix, el punt de vista més estès, de llarg, és que no s'han de fer servir els dos pretèrits al si d'un mateix text. Cal triar-ne un i fer-lo servir a tot l'article. L'única excepció és la primera persona del singular, que sempre va en perifràstic encara que la resta del text estigui en simple. Així, per exemple, diríem: «Darwin se n'anà a viure a Edimburg, on l'acollí el seu germà, i li digué "Què tal? Ahir em vaig cruspir un bistec que estava per llepar-se els dits."». – Leptictidium (digui, digui) 23:54, 21 set 2013 (CEST)

De res! I, per cert, això val per tots els verbs, no només el verb «fer». Una abraçada. – Leptictidium (digui, digui) 11:39, 22 set 2013 (CEST)

Fotos de Girona

A veure si saps identificar aquestes fotos, per si es pot posar algun codi de Llista de monuments de Girona (centre):

Amb la poca informació que tenen no ho he sabut trobar. --V.Riullop (parlem-ne) 10:43, 30 set 2013 (CEST)

@Vriullop:
  1. La Pabordia, IPA-21128 (edifici del darrere) + Monument per a la Continuació de la Catedral de Girona, IPA-21445
  2. ídem + Pujada de la Catedral, escales de la Font de la Pera, IPA-21126
  3. Casa Laporta, IPA-21133 (+ pujada de la Catedral)
  4. no és res. Podria ser com a màxim la punta de la Casa Ferrer, IPA-21448, però diria que ni surt.
  5. tampoc és res.
  6. és el carrer de la Força, número 17. Es veu la Casa Coll, IPA-21076, a davant a l'esquerra. A la dreta, Casa de Sant Llorenç, IPA-21124, i Casa de la Impremta Franquet, IPA-21125.
Espero que et serveixi. Ahir jo vaig pujar unes quantes fotos :-) ànims amb el darrer dia!--Arnaugir (discussió) 11:15, 30 set 2013 (CEST)

Angkor Vat

L'article Angkor Vat ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 16:36, 30 set 2013 (CEST)

Gràcies pel teu interès en l'article. Aries (disc.) 11:37, 2 oct 2013 (CEST)

(retocs... xbosch mira la resta d'articles que has fet!)

Què vols dir? Gràcies, --Xbosch (disc.) 22:53, 2 oct 2013 (CEST)

@Xbosch: hola! volia dir que en els darrers articles que estàs fent hi estàs fent els mateixos petits errors en tots (Ex. "Configuració Missió"->"Configuració de la missió", punts en comptes de comes decimals, etc.). Si pots, dedica un minut més per polir cada article i quedaran molt millor! Bona feina! --Arnaugir (discussió) 23:03, 2 oct 2013 (CEST)
Suposo que et refereixes a STS-96, Soiuz TM-32 i Soiuz TM-34, si tens raó no estaven polits encara! Sorry, espero que ara estiguin més decents, si falla alguna cosa encara fes-m'ho saber. --Xbosch (disc.) 23:15, 2 oct 2013 (CEST)

Trad. urani

Hola! Sí, ja aniré passant de tant en tant per ajudar-te. Fes-me un toc si veus que me n'oblido. – Leptictidium (digui, digui) 23:15, 2 oct 2013 (CEST)

Re: Patrullatge

Bon dia Arnaugir,

Ja intento anar marcant les edicions com a patrullades, però potser al desfer-ne més d'una alhora m'he descuidat de marcar-les totes. Procuraré posar-hi més atenció d'ara en endavant. Em sap greu si us he causat feina afegida!

Salutacions,

--Pau Colominas (t'ajudo?) 09:34, 3 oct 2013 (CEST)

Presa de decisió sobre banderes

Atès que entenc que la proposta de QuimGil sobre l'ús de banderes és dir el mateix que ha estat àmpliament rebutjat, però emprant altres paraules, li he demanat que ho retiri per evitar una nova espiral de malestar, i en qualitat de president d'amical,i conjuntament amb vriullop, com a referents de la viquipèdia que sou sigueu qui feu la proposta que reculli el sentit del sondeig. Espero que recullis el guant que llenço i acceptis la proposta. Agraït per endavant. --Panotxa (disc.) 17:54, 4 oct 2013 (CEST)

Hola Panotxa, primer de tot, saps que com a president d'Amical no tinc més influència sobre els continguts ni les polítiques que qualsevol altre usuari. En segon lloc, penso que t'has excedit en els comentaris a la discussió d'en QuimGil; saps que és un tema delicat, podries intentar ser un xic més comprensiu? (i no oblidar VP:PBF). Amb la marató d'ahir i altres coses extrawiki no he tingut gaire temps de mirar com està ara mateix el tema del sondeig, quan pugui ho faré. Fins aviat!--Arnaugir (discussió) 13:19, 5 oct 2013 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Unió Soviètica

Hola Arnaugir/Arxiu 7,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Unió Soviètica», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (disc.) 13:32, 6 oct 2013 (CEST)

Proposta Forma canònica de Jordan com a Article de Qualitat

Hola! He proposat Forma canònica de Jordan per ser Article de Qualitat. Si us plau, passa't per la pàgina de la proposta, i deixa-hi els teus comentaris. Gràcies! --Álvaro (disc.) 14:49, 6 oct 2013 (CEST)

@Alvaro Vidal-Abarca: fantàstic! quan pugui hi diré la meva. Tingues paciència que hi ha molts articles en avaluació. Endavant!--Arnaugir (discussió) 16:13, 6 oct 2013 (CEST)

urani

ei veig que estàs fent elements de nou :) --barcelona (disc.) 17:11, 6 oct 2013 (CEST)

@Barcelona: el profe de tecnologia energètica va dir que l'article de l'urani estava molt millor en anglès que en català i castellà, i em vaig picar ;-) en una setmana ja li podré clavar! --Arnaugir (discussió) 11:10, 7 oct 2013 (CEST)

error en títol de fitxer png

En el fitxer a què s'accedeix mitjançant l'enllaç de sota hi ha un error en el títol:

on diu "Distribució mundial d’epicentres. Període 1963-1968 (358.214 terratrèmols)" ha de dir "Distribució mundial d’epicentres. Període 1963-1998 (358.214 terratrèmols)"

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Epicentres_de_terratr%C3%A8mols_1963-1998.png?uselang=ca

@158.109.143.92: gràcies per avisar-me, ara mateix ho arreglo!! --Arnaugir (discussió) 15:45, 8 oct 2013 (CEST)

Escola del Bullenhuser Damm

Hola Arnau,

he fet la proposició d'article de qualitat, si poguéssis mirar si he fet el procediment, força complicat, com cal? Moltes gràcies per a la teva sol·licitud i la teva ajuda per a millorar l'article. --Flamenc (disc.) 16:06, 8 oct 2013 (CEST)

@Flamenc:: ja ho he revisat abans. tot bé! Ja votaré quan pugui.--Arnaugir (discussió) 17:07, 8 oct 2013 (CEST)

Game & Wario

Moltes gràcies per fer que el meu article, Game & Wario, hagi pogut ser article bo.--Jvjordi1 (disc.) 16:16, 11 oct 2013 (CEST)

Moltes gràcies.--Jvjordi1 (disc.) 16:56, 11 oct 2013 (CEST)

Sempre tocant el que no song-a...

Hola, Arnau! He estat un parell de setmanetes fora, lluny (volgudament) d'internets i altres mandangues, i ara he vist el teu missatge. Els noms de les dinasties, com que són com si diguéssim el cognom pel qual es caracteritzen, van sempre amb majúscula (i alguns, els més habituals tradicionalment, fins i tot s'arriben a pluralitzar: els Àustries, els Capets, els Borbons...). Sí que és cert que quan tenen un ús més com a adjectiu que com a nom la cosa queda estranya (com quan esmentes "la capital Song"), però es pot resoldre fàcilment fent servir paràfrasis del tipus "la capital dels Song", "la capital dinàstica", "la capital de la dinastia", "la capital de la casa governant", etc. --Enric (discussió) 12:37, 12 oct 2013 (CEST)

Si us plau, voteu.

Necessitem el teu vot

S'acabe de proposar a votació per ser esborrat l'article sobre la Mariel Alende O'Connell, videoartista argentino-irlandesa, directora del llargmetratge documental Entre 2 gegants, una cultura que es nega a morir, que explica com una cultura com la catalana, sense estat propi, sobreviu entre 2 gegants com son França i Espanya gràcies a l'esforç de la seva gent. La pel·lícula es va estrenar a TVC per Sant Jordi i a les sales a tot Catalunya per l'11 de setembre del 2012. El 2013 s'ha estrenat internacionalment a les 3 Amèriques (Canadà, Cuba, R. Dominicana, Costa Rica, Equador i Paraguai), a Oceania (Austràlia), a l'Àsia (Xina) i a Europa (Alemanya, Luxemburg, Dinamarca i Suïssa). En la proposta d'esborrament s'al·legue manca de notorietat. Segons els criteris de la Viquipèdia Les persones que satisfacin com a mínim una de les condicions que s'esmenten a continuació, poden merèixer el seu article a la Viquipèdia. Destaco el fet que digui una condició. Més avall detalla aquestes condicions, entre les quals una d'elles és la següent: Persones amb una cobertura parcial d'algun aspecte destacat, per part de fonts diverses, independents entre elles i no trivials. En aquest article, diverses persones han aportat fins a 40 referències, entre elles de TV3, El Periódico, El Punt Avui, Diari Ara, Catalan Films i així fins a 40, evidenciant que el llistó de la notorietat no es col·loca a la mateixa alçada a tothom per igual. Seria imperdonable que s'aconsegueixi esborrar de la Viquipèdia a personalitats com aquesta, que projecten amb èxit a nivell nacional i internacional la situació del nostre país davant els totpoderosos estats francès i espanyol. Ature'm-ho! Si us plau, vota en contra de la proposta d'esborrament de la directora Mariel Alende O'Connell afegint Objecció en aquest enllaç: «prooposta d'esborrament». --Josep Ferran (disc.) 11:08, 18 oct 2013 (CEST)

Problema amb el WikiCheck

L'explicació la tens baix de tot: "Sorry, there are 26 rule matches that we could not map to the original Wikipedia markup and that are thus not displayed". El format de text de la Wikipedia (el Wikipedia markup) té moltes punyetes i és difícil treballar-hi. La "old view" que hauria de permetre almenys veure els errors (encara que no editar-los), ara mateix no va però l'estem arreglant (és cosa d'hores o minuts...). --Jaumeortola (disc.) 23:48, 18 oct 2013 (CEST)

Ja està arreglat. Fent clic en "old view" (al final de tot) es poden veure bé els errors (però no es pot fer l'edició directament). --Jaumeortola (disc.) 10:26, 19 oct 2013 (CEST)

Matemàtiques

Bones, Arnau! Ja sé que estàs ocupat, però per si de cas t'ho pots mirar i opinar... El cas és que hi ha un parell d'articles que em fan dubtar que el text estigui bé, i un d'ells s'hauria de reanomenar. Aquest em sembla l'article original, fet per l'usuari Josep m batlle2. Ara un usuari amb nom sospitosament similar (Josep m batlle) ha creat aquest article (que, a banda de les faltes ortogràfiques, no té un nom adient) a ca.wiki i aquest altre a es.wiki. Com no hi entenc, de mates, doncs no sé si el text dels articles està bé o no i, d'altra banda, no sé com reanomenar l'article "nou". Gràcies! :-) --Judesba (digues...) 18:32, 20 oct 2013 (CEST)

Te n'has sortit, ja? Tot arreglat no?--Arnaugir (discussió) 19:46, 20 oct 2013 (CEST)
Bones! Casualitat que hagi vist la teva resposta; esperava un comentari a la meva plana de discussió... Bé, article reanomenat seguint les instruccions d'en Lepti, però ni idea de si la informació que s'hi afegeix és correcta o no; jo només podria valorar-la en quant a format i tal... Si li poguéssis donar un cop d'ull (o em dius qui pot fer-ho) deixaré de patrullar-la. Salut! --Judesba (digues...) 19:54, 20 oct 2013 (CEST)
@Judesba: Perdona, m'he oblidat de mencionar-te. Ara li donaré un cop d'ull. Fins aviat!--Arnaugir (discussió) 19:55, 20 oct 2013 (CEST)
Merci! :-) --Judesba (digues...) 19:59, 20 oct 2013 (CEST)

Proposta Inactivació del cromosoma X

Hola Arnaugir, Com que no sé com es fa, et demano ajut. Quin és el següent pas? Gràcies!! --Irene Pelegrí (disc.) 19:41, 20 oct 2013 (CEST)

@Imartin6: Hola! T'he arxivat l'avaluació. El que hauries de fer ara és mirar-te el que diu Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article; al desplegable tens les instruccions sobre com presentar l'article, són uns pocs passos, no t'espantis. Si veig que no te'n surts ja t'ajudaré! Bona feina --Arnaugir (discussió) 19:49, 20 oct 2013 (CEST)
Em sembla que me n'he sortit, gràcies!! --Irene Pelegrí (disc.) 11:51, 24 oct 2013 (CEST)

Manlleus a l'atac!

Hola, potser fa un temps em vas enviar missatges i jo no et vaig contestar, el motiu...excusa és que he estat molt desconnectat perquè m'he traslladat a Alemanya i no he tingut connexió amb condicions fins llavors. Però ja torno a ser aquí, amb ganes de fer feina. Faré feina de tot tipus però també en torn als articles de qualitat. Et contesto els teus anteriors missatges que no havia contestat:

  • Voyager: Aviat ampliaré els articles.
  • Nycteris: El tema plantejat a VP:PA#No puc reanomenar: Ni idea, no sé com va acabar.

--Manlleus (disc.) 21:27, 21 oct 2013 (CEST)

@Manlleus: cap problema, espero que el trasllat hagi estat satisfactori! Espero que vagis tornant a poc a poc :-) Endavant!--Arnaugir (discussió) 23:11, 21 oct 2013 (CEST)

Jocs Olímpics

L'article Jocs Olímpics ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 22:33, 4 nov 2013 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Silviaprat (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 18:24, 10 nov 2013 (CET)

Re: Viquitrobada 2013

Ep, gràcies per avisar! Miraré de venir-hi. Salutacions. --Pau Colominas (t'ajudo?) 21:13, 11 nov 2013 (CET)

Si, ja he vist alguna cosa, però estic fora el cap de setmana. Que us ho passeu molt bé i arribeu a molts acords ^_^ Herodotptlomeu (disc.) 10:18, 13 nov 2013 (CET)

Gràcies per avisar-me però no hi puc assistir. Que us ho passeu bé. --kxont (disc.) 13:28, 13 nov 2013 (CET)

Viquitrobada2013

No sabia que era aquesta setmana, et confirmo el tema aviat--Miquel Girones (disc.) 10:34, 13 nov 2013 (CET)

em sap greu, torno de viatge el mateix diumenge.--Pallares (disc.) 17:23, 13 nov 2013 (CET)

Crec que podré venir, però no em quedaré a dinar.--Pere prlpz (disc.) 11:04, 14 nov 2013 (CET) En el meu cas he estat apurant fins l'últim moment per intentar combinar-m'ho però ha estat impossible i mira que en tenia moltes ganes. He vist el tema de les reunions pel xat i realment hi estic molt interessat i a favor. Agrairia que quan acabeu puguessiu explicar breument les coses que heu estat debatent i les conclusions extretes, per així veure com ha anat tot. A la pròxima prometo no fallar! Salut, --Nknudsen · 18:32, 14 nov 2013 (CET)

Em plau confirmar-te que vindré a la trobada! M'agradarà quedar amb tu per baixar a Barcelona!--Miquel Girones (disc.) 19:40, 14 nov 2013 (CET)
Encara estic pendent de poder confirmar, depenc de família i feina. De moment, no conteu amb mi a efectes de provisionar el dinar, tot i que tinc ganes, i hauria de promocionar la quinzena de la qualitat de desembre. --Panotxa (disc.) 21:25, 15 nov 2013 (CET)

Viquitrobada 2013

Mal llamp! Diumenge estic en vol de tornada des de Nepal i no podré assistir, i pel que sembla, tampoc podré col·laborar perquè no tindré internet ni a bord ni al transfer d'Istanbul. Prometo algun dia treure el cap, hehe. Molts ànims!!--Jove (disc.) 10:21, 15 nov 2013 (CET)

Dinar Viquitrobada

Confirmo confirmo! Si no s'inunda Catalunya amb tanta pluja vindré tot el dia inclòs el dinar. Ens veiem Arnau hahaha --Lluis_tgn (disc.) 22:04, 15 nov 2013 (CET)

Dinar Viquitrovada

Hola! voldria confirmar -si encara és possible- l'assistència al dinar amb un però; sóc vegà. Ho dic per això del menú, perquè se'ns va demanar que ho notifiquéssim per raons òbvies... bon dia i fins aviat. --Jopo1150 (disc.) 00:15, 16 nov 2013 (CET)

Viquitrobada

Arnau, espero que no sigui massa tard per apuntar-me al dinar de demà. Ja m'he apuntat a la pàgina.--Climent Sostres (disc.) 10:24, 16 nov 2013 (CET)

Trobada

Hola Arnau, ho sento però al final no m'és possible assistir-hi; i sento no haver dit res abans. Que us vagi molt bé! --Solde (disc.) 11:06, 17 nov 2013 (CET)

Hola, Arnau! Perdona, potser t'hagués hagut d'avisar directament, però no hi vaig pensar. Vaig anotar-ho a la pàgina de la Viquitrobada i no hi he pensat més fins ara... Espero no haver-vos ocasionat cap inconvenient; ho sento. --Judesba (digues...) 21:34, 17 nov 2013 (CET)
@Solde:: no pateixis. Espero que a la pròxima puguis venir!! Una abraçada.
@Judesba:: em sap greu que al final no t'ho hagis pogut combinar; inconvenient cap. Espero que a la propera ens puguem veure. Una abraçada!--Arnaugir (discussió) 21:38, 17 nov 2013 (CET)
Gràcies; més greu em sap a mi... Salut! --Judesba (digues...) 21:41, 17 nov 2013 (CET)

Referències

Hola!! Moltíssimes gràcies per l'ajuda, m'estic començant a tornar boja! El problema que tinc és que introdueixo la referència al paràgraf que correspon i tot ok, però desprès poso al final això:

== Referències == [[Categoria:Pintors espanyols]] [[Categoria:Persones de Las Palmas de Gran Canària ]]

I em surt aquest missatge:

Error de citació: Hi ha etiquetes <ref> però no cap etiqueta

Què he de posar?? Moltíssimes gràcies!!

Montse el comentari anterior sense signar és fet per Montsemedina (disc.contr.) 10:59, 18 nov 2013 (CET)

Ja he après!!!! Moltes gràcies! :) el comentari anterior sense signar és fet per Montsemedina (disc.contr.) 11:16, 18 nov 2013 (CET)

Stroopwafels

Haha de res, m'encanta que us hagin agradat tant! Gràcies per les fotos! :-)! --Laurita (parla'm en català) 00:24, 19 nov 2013 (CET)

RE: Petit comentari

Bones, Arnau! No havia pensat que pogués "espantar-se" per tanta informació, però gràcies per dir-m'ho. Potser sí que són massa instruccions de cop per un novell. D'altra banda, ja sé que el robot afegeix l'ordena, però quan es tracta de biografies ho fa malament, i com sembla que aquesta usuària fa biografies doncs vaig preferir comentar-ho. Bé, gràcies per l'apunt! Salut! --Judesba (digues...) 13:30, 21 nov 2013 (CET)

Esborrat d'article

Hola, m'he equivocat fent l'article Joan Àngel Roman i Ollè ja que ja existia...Joan Àngel Román em pots dir com es fa per esborrar?--Miquel Girones (disc.) 19:11, 25 nov 2013 (CET)

@Miquel Girones: Fet Fet! ho has de demanar a un administrador (i per tant has fet bé ;) ). Fins aviat!!--Arnaugir (discussió) 19:26, 25 nov 2013 (CET)

Setmana ciència

Tal com em vas dir vaig afegir uns articles que no s'havien fet a la Viquimarató al repte de la Setmana de la Ciència, però la setmana ha acabat i veig difícil que algú els faci. Els retiro val? Perquè no quedi com que el que s'havia proposat fer no s'ha fet. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 23:23, 25 nov 2013 (CET)

@Dvdgmz: tu mateix :-) tampoc faran cap mal.--Arnaugir (discussió) 00:34, 26 nov 2013 (CET)

Tancat i arxivador

Per a que es puguin arxivar els fils tancats, cal que les plantilles fet, no fet o tancat tinguin la data estampada en el mateix paràgraf. En el cas de tancat ho pots posar com a paràmetre. Potser estaria bé fer alguna drecera que inclogui la signatura usant subst. --V.Riullop (parlem-ne) 11:44, 2 des 2013 (CET)

@Vriullop: disculpa, ho sabia però me n'havia oblidat. El proper cop ja m'asseguraré de signar després de la plantilla. Gràcies per avisar!--Arnaugir (discussió) 20:01, 2 des 2013 (CET)

article Carles Pujol Aupí

Hola... intentant seguir les instruccions per millorar l'entrada et passo el missatge ... Gràcies :)

--Nuriabib (disc.) 15:51, 7 des 2013 (CET)

Salut!

Ja veig que has fet una feina molt bona. Jo, de moment m'aniré situant i poc a poc ajudaré on pugui i sàpiga. De moment no puc dedicar tan temps com abans. Fins aviat. :) --Peer (disc.) 20:59, 9 des 2013 (CET)

Llengua

Intentaré tenir-ho present en futures edicions.--Mbosch (会話) 23:06, 9 des 2013 (CET)

He revistat l'article de l'Amenaça fantasma, certament hi havia una burrada d'errors. Ara està millor, espero que arribi el mínim de qualitat.
He vist que una de les edicions ha estat feta pel teu bot que ha traduït algunes referències que faltaven. El podries enviar perquè edites: La guerra de les galàxies i ateisme? Em faries un favor. Gràcies.--Mbosch (会話) 12:07, 17 des 2013 (CET)
Properament miraré també l'article de l'Atac dels clons, possiblement estarà igual.--Mbosch (会話) 12:09, 17 des 2013 (CET)

Índia

Ara estic amb exàmens... Recorda'm-ho la setmana vinent! ;-)

Ah sí? Amb qui? I m'heu criticat molt o què? --Davidpar (disc.) 06:23, 10 des 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 19:07, 11 des 2013 (CET)

Borrat article

Hola! He tornat a fer un article ja creat....et prego borris el Monestir de Novodévitxi ja que el correcte és Monestir de Novodévitxi! Gràcies--Miquel Girones (disc.) 13:35, 13 des 2013 (CET)

@Miquel Girones: he fet una redirecció.--Arnaugir (discussió) 14:23, 13 des 2013 (CET)

Informe final IEG wikiArS

Al febrer vas donar el teu suport a la meva petició de Gran a la Fundació Wikimedia per consolidar la iniciativa wikiArS. Vaig rebre el Grant i durant mig any he estat treballant-hi. Crec que els objectius de consolidació s'han aconseguit, la iniciativa ha crescut en experiències i en persones involucrades. La he estat promovent i dinamitzant, també he desenvolupat alguns recursos que la faciliten, a més la metodologia i recomenacions estan més ben documentades. Et volia donar donar les gràcies i convidar-te a llegir l'Informe final que he escrit, a més dels estudis de cas que expliquen algunes de les experiències realitzades. Els suggeriments i comentaris són benvinguts. Gràcies pel teu suport, una abraçada. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:51, 17 des 2013 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Ana Merino Mir (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:17, 18 des 2013 (CET)

Hola Arnau, M'agradaria sol·licitar-te l'assignació com a mentor, donat que vas ser tan amable d'oferir-me ajuda de seguida que vaig entrar en el projecte Viquipèdia. Estic fent proves a le Viqui, per tal que, quan fem els tallers a la biblioteca on treballo (Biblitoeca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, estar més rodada... Avui he treballat en la traducció de l'article sobre Colm Tóibín, donat que al club de lectura estem llegint la seva novel·la Brooklyn. Hi havia moltes parts en anglès. Espero haver fet bona feina. També he volgut incloure una imatge sobre l'entrada de la mestra Maria Antònia Hernández, però no he sbut com fer-ho. Tinc fotografies que em va donar la seva filla, l'autor segurament és mort ja. Atentament Ana Merino Mir

Nou viquiprojecte /Nadal/ 2014

Elisabet de Baviera

Amb aquesta icona, i per indicacions de @Judesba:, que, de fet, és qui ha fet tota la feina, aprofito per convidar-te a aquesta nova edició del Viquiprojecte:Cinema, centrat en festivals de cinema. Vinga, va, ni que sigui un de petitó...o alguna millora...tot just entrem a la quinzena de la qualitat (de vegades és més fàcil posar una ref. que una etiqueta). Aprofito per desitjar-te unes bones festes i un apassionant 2014. (torneu a mirar la imatge...és la Sissi!)--Pallares (disc.) 16:22, 20 des 2013 (CET)

Salutacions

Hola de nou Arnaugir. Feia molt de temps que no em passava per la Viquipèdia però ara que tindré uns dies aprofito per saludar-te. Intentaré treballar una mica els articles de la guerra de successió ara que entrem de ple en el tricentenari.--Georg-hessen (enraona'm) 14:58, 22 des 2013 (CET)

Festes

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada any fan un pessebre realitzats per diferents artistes, escoles d'art etc. Aquest any ha tocat un en "pla modern" i senzill. T'envio el que representa el "portal". Bon Nadal !!--MarisaLR (disc.) 19:10, 22 des 2013 (CET)

(italià) Ti volevo informare che puoi aggiungere i sottotitoli in catalano per un video presente nella voce Gibraltarpedia. Ho infatti finito qualche giorno fa la trascrizione del video in lingua inglese e ho fatto lo stesso per l'italiano. Se pensi sia utile una traduzione dei sottotitoli in catalano per la pagina fammelo sapere sulla mia pagina utente su it.wikipedia. Ringraziandoti del tuo lavoro su ca.wikipedia, ti auguro anche un Buon Natale.

I want to inform you that you can add subtitles in Catalan for a video available in the Gibraltarpedia article. I have indeed finished a few days ago the transcript of the video in English and I did the same for Italian. If you think is helpful a subtitles translation into Catalan for the page "Gibraltarpedia" let me know on my user page at it.wikipedia. Thanking you for your work at ca.wikipedia, I also wish you a Merry Christmas. — Raoli (disc.) 22:30, 22 des 2013 (CET)


Tralarí

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i que comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.

La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

--Judesba (digues...) 17:23, 23 des 2013 (CET)

Portada simple

Hola Arnau, podries "desprotegir" un moment de nou la portada simple? em vaig deixar una imatge... :-( Gràcies! i BON NADAL!! --Solde (disc.) 12:07, 24 des 2013 (CET)

@Solde: Fet Fet!--Arnaugir (discussió) 14:55, 24 des 2013 (CET)
Fet Fet! Gràcies! --Solde (disc.) 15:14, 24 des 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Categoria:Retaules del segle XV

Hola Arnaugir/Arxiu 7,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Categoria:Retaules del segle XV», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica: enraonem? 23:18, 24 des 2013 (CET)

Bot desmadrat

Bones Festes Arnau; només comentar-te que, tal com bé apuntes a la descripció del teu bot, aquest s'ha posat a traduïr paràmetres en anglès de plantilles, per exemple la 'Futbol box plegable'. El resultat evidentment per aquests casos no és l'esperat. Arinsau (disc.) 18:49, 25 des 2013 (CET)

@Arinsau: hola! no està desmadrat!! no exageris :-) eren uns casos que no havia contemplat. Ja he revertit els canvis i demà ho acabaré d'arreglar. Si destrossa quelcom no dubtis en revertir-lo, tot i que ja li tindré l'ull a sobre.--Arnaugir (discussió) 00:18, 26 des 2013 (CET)

Plantilla:Ref-enciclopèdia

Hola Arnau. He modificat la plantilla {{Ref-enciclopèdia}} perquè donava algun problema a l'hora de formatar la referència; de fet, escrivia una clau de tancament de més. És la 1a vegada que toco una plantilla, així que, si he ficat la gamba, pots revertir la meva edició sense cap problema. Merci! --Álvaro (disc.) 08:43, 27 des 2013 (CET)

@Alvaro Vidal-Abarca: ho has fet fantàstic ;P el món de les plantilles no és difícil un cop saps com funciona. Dins d'una plantilla, per "agafar un paràmetre calen 3 claus, i es poden acceptar diversos paràmetres posant-los un dintre l'altre així: {{{p1|{{{p2|}}}}}}. Llavors lògicament el nombre de claus ha de ser múltiple de 3. Se'm va colar! Merci!--Arnaugir (discussió) 10:09, 27 des 2013 (CET)

Bot

Em podries dir que es un bot de la Wikipedia,si us plau.

Gracies

Catalunya1714

@Catalunya1714: ho tens explicat a Viquipèdia:Bots. Salut!--Arnaugir (discussió) 15:29, 27 des 2013 (CET)

Felicitacions 2013-14

Bones Festes acompanyades de família i amics. Espero que aquest 2013 t'ho hagis passat bé a la Viquipèdia. el comentari anterior sense signar és fet per Catalunya1714 (disc.contr.) 19:56, 27 des 2013 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Categoria:Retaules del segle XV

Hola Arnaugir/Arxiu 7,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Categoria:Retaules del segle XV», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica: enraonem? 02:06, 28 des 2013 (CET)

Enllaços i Refèrencies

Bon Dia

Primerament,vull dir que jo amb els enllaços i les refèrencies no se com es fan. Quant escric intento fer referències però em posa Error de Citació (Segueixo el tutorial d'ajuda)

Gracies el comentari anterior sense signar és fet per Catalunya1714 (disc.contr.) 12:08, 28 des 2013 (CET)

El bot funciona malament

Últimament han aparegut molts errors de plantilles mal tancades al Check Wikipedia, i veig que és pel teu bot. Mira't Indonèsia, Premis Oscar 2011 o Justin Bieber. En alguns casos, no tanca la plantilla. De moment, he aturat el bot --Joutbis (disc.) 12:15, 28 des 2013 (CET)

@Joutbis:: el que donava problemes és la tasca 1 (que ja està aturada; la que has aturat tu crec que funciona sense cap error). La 1 ja l'he aturada jo aquest matí perquè seré fora fins l'1 o el 2 i no podré estar-ne pendent. Ja veig que s'ha carregat algunes coses :-( mira que l'he anat vigilant, però se m'han passat entre tants de diffs. Quan pugui ho reviso tot. Gràcies per avisar.--Arnaugir (discussió) 20:41, 28 des 2013 (CET)
Ah, d'acord, no ho tenia clar i he preferit assegurar per si de cas. Les destrosses, per sort, les detecta totes el Check Wikipedia, i ja estan o arreglades o revertides. No crec que hi hagi massa problema, ja.--Joutbis (disc.) 22:15, 28 des 2013 (CET)
Gràcies. Estarà sense molestar uns dies :) fins aviat.--Arnaugir (discussió) 23:03, 28 des 2013 (CET)

Selecció de futbol de Catalunya

Hola! Bon any! Estic fent l'article Trofeu Catalunya Internacional 2013 i em falta una imatge del cartell, com ho puc fer per posar-la sense tenir problemes amb els drets d'autor? --Miquel Girones (disc.) 15:22, 30 des 2013 (CET)

@Miquel Girones: doncs l'has de carregar en local (NO a commons!) i posar-hi la mateixa plantilla que té Fitxer:Cartell_Catalunya_Hondures.jpg. Aviam si te'n surts. Per cert, falta fer els articles de les edicions de 2012 i 2011. Ja tens feina ;)--Arnaugir (discussió) 11:39, 31 des 2013 (CET)
Gràcies!!! Ja ho he fet,crec que ho he fet bé, però no estaria de més que hi fessis una ullada --Miquel Girones (disc.) 12:05, 31 des 2013 (CET)