Usuari Discussió:Arnaugir/Arxiu 9

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Títols de revistes

No trobo la normativa per a títols. Em vas comentar que els llibres havien de sortir en minúscula, apart de negreta, quan els esmentem per primer cop, tipus Instruccions per l'ensenyança de minyons. I llavors ja sempre en cursiva? I no tinc clar si passa el mateix amb les revistes. Gràcies! --Jordi Gran (disc.) 19:45, 9 gen 2015 (CET)

@JordiGran: hola!! aviam, els títols d'obres artístiques van sempre en cursiva (pintures, llibres, òperes, el que sigui). Òbviament, en la primera frase de la introducció, el subjecte va en negreta, per tant l'article que m'has passat està bé. A dins del text, cada cop que es menciona una obra artística, va en cursiva però sense negreta. És això? Les revistes igual. L'únic que és diferent són les "parts d'una obra" (ex. capítols d'un llibre, cançons d'un disc musical) que van «entre cometes baixes». Fins aviat Jordi!--Arnaugir (discussió) 12:07, 10 gen 2015 (CET)
@Arnaugir: Moltes gràcies! Sí, al llibre sabia que estava bé per que m'ho vas corregir a la viquitrobada de Girona. Era per utilitzar-ho a Cimoc i d'altres articles que he creat darrerament. Gràcies de nou. :D --Jordi Gran (disc.) 19:18, 10 gen 2015 (CET)

canvi a la pàgina de Jordi Alcover

Veig que has modificat la introducció i has posat 'fou', crec que s'hauria de treure aquest verb en passat, ja que actualment encara és directiu. Simplement quedaria bé traient el verb. Com ho veus? --Tiputini (disc.) 10:04, 14 gen 2015 (CET)

@Tiputini: sí, em vaig equivocar. El problema és que posava el següent:
Jordi Alcover García-Tornel (Barcelona, 1946) Jugadors, àrbitre i directiu d'hoquei.
faltava el verb i a mes posava "jugadors". No sé per què vaig assumir que ja no ho era, el verb ha de ser "és". El que no pot ser és qe no hi hagi verb. T'ho dic també per Leandre Negre Carrió, Martí Colomer Ribas i segurament altes que has creat anteriorment. Si us plau, corregeix-ho!--Arnaugir (discussió) 11:52, 14 gen 2015 (CET)
Gràcies, a partir d'ara aniré posant el verb, i també aniré rectificant les que ja he creat.--Tiputini (disc.) 18:55, 14 gen 2015 (CET)

Millorant l'article sobre el Museu del Ferrocarril de Catalunya.

Això és el que pretenc. Avui he anat a Vianova i he visitat el Museu del Ferrocarril. Hi ha molta feina a fer, que el Museu s'ho mereix! El primer que he fet és modificar el títol de la pàgina ja que la primera cerca que vaig fer era "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú" i em va sortir "Museu del Ferrocarril de Catalunya", que és un texte diferent i em va fer pensar que hi havia dos museus. El nom oficial registrat és el que he posat jo fa una estona. Però el tema que m'interessa m'aclarexis és: Puc eliminar "Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú"? Hi ha pàgines que l'enllàç té aquest texte, que no crec sigui el correcte. He "fet amistat" amb la cap de Comunicació i el cap de Documentació que s'han ofert a ajudar-me a millorar l'article del Museu a Viquipèdia.--Konkordia (disc.) 19:05, 16 gen 2015 (CET)

No ho acabo d'entendre. L'article que hi ha ara (Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú) no és el que t'interessa?? En tot cas, si volguessis editar la redirecció, ho pots fer aquí.--Arnaugir (discussió) 12:28, 17 gen 2015 (CET)

Expedició Institut Estudis Catalans

Gràcies Arnau! Sóc nova en la Viquipèdia i és el primer article que faig, per tant t'agraeixo la revisió. Estic acabant de recopilar la informació dels apartats que em falten. Salutacions cordials.--LGS8 (disc.) 16:59, 19 gen 2015 (CET)

Bona feina!

Només passava per aquí per felicitar-te per la feina que fas sobre els temes turcs! espero que segueixis durant molt de temps.--Arnaugir (discussió) 19:08, 19 gen 2015 (CET)

Moltes gràcies Arnaugir. Hacemos lo que podemos. Me echaron de EN:WP, y yo me retengo (o abstengo de contribuír como pudiera) a WP:ES y WP:TR, en lo posible, ya que no soporto cuando veo mediocridad, o peor, injusticia... Saludos. --E4024 (disc.) 09:51, 20 gen 2015 (CET)

A new multilingual challenge

Hi I am reaching you here because you participated in the Teylers Multilingual Challenge in 2012. We were thinking of organizing a new one over the weekend of 7&8 March in honor of the Art & Feminism project to increase women's participation on International Women's Day. You, as a previous participant, are already active on Wikipedia, so this would be a way to accumulate more content on Wikipedia that may, at some time, attract more women editors (who knows?). Here (en:Wikipedia:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge) is the Challenge page, and please put any comments you have about points (or if you have ideas about suitable prizes) on the talk page of that page (en:Wikipedia_talk:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge). Hope you're interested, Jane023 (disc.) 18:40, 25 gen 2015 (CET)

Bot plantilla

Hola. He llegit que "tenies temps". És pot ser el moment de demanar-te que miris de preparar-me el bot de aplicació de nous noms de paràmetres als articles que tenen plantilles homogeneïtzades ?.--amador (disc.) 16:18, 28 gen 2015 (CET)

@Amadalvarez: és un bon moment, sí! --Arnaugir (discussió) 11:46, 29 gen 2015 (CET)

Expliquem

Hola Arnau! Em pots explicar perquè no aconsegueixo fer anar l'invoke de l'escut. He provat múltiples formes i no hi ha forma.--KRLS , (disc.) 13:24, 1 feb 2015 (CET)

@KRLS: a primer cop d'ull, ni idea.--Arnaugir (discussió) 19:46, 4 feb 2015 (CET)
@Vriullop: tu saps la raó?--KRLS , (disc.) 21:28, 4 feb 2015 (CET)
@KRLS: Què és el que no aconsegueixes? Jo veig que l'invoke treu un escut ben gros. --V.Riullop (parlem-ne) 22:04, 4 feb 2015 (CET)
Perdó, em referia a la integració de la plantilla Usuari:KRLS/Plantilles (monarca). Hauria d'aparèixer un escut com a capçalera de la infotaula.––KRLS , (disc.) 09:31, 5 feb 2015 (CET)
@KRLS: La plantilla funciona bé, el que passa és que no estàs usant correctament l'espai de proves. Estàs usant la plantilla "Infotaula Monarca" amb el prefix de proves "Usuari:KRLS/Plantilles". Això vol dir que usarà les plantilles que estiguin com a subpàgines de "Usuari:KRLS/Plantilles", en aquest cas cap i per tant està usant la plantilla original. El procés normal és usar el prefix "Usuari:KRLS/proves" i crear "Usuari:KRLS/proves/Plantilla:Infotaula Monarca", o bé "Usuari:KRLS/proves/Plantilla:Infotaula de polític" que no m'ha quedat del tot clar. Més info a Viquipèdia:Proves de plantilles. --V.Riullop (parlem-ne) 16:18, 5 feb 2015 (CET)

<style> i <script>

Arnau,

És possible utilitzar etiquetes d'estil i de fragments de codi a la Viquipèdia? Si és així, em pots indicar on trobar com fer-ho. No sembla molt intuitiu. PS: No em refereixo a la personalització de l'interficie d'usuari ni res d'això… Parlo de fer servir les etiquetes per enriquir l'experiència d'usuari a l'espai general de la Viquipèdia, concretament millorant l'usuabilitat d'alguna plantilla. Gràcies!

-- Jordi Gran (missatges) 12:38, 4 feb 2015 (CET)

@JordiGran: que jo sàpiga, directament no, però els estils es poden retocar o afegir a MediaWiki:vector.css o MediaWiki:common.css i llavors cridar-los mitjançant un div o un span. Els scripts haurien d'anar a MediaWiki:vector.js o MediaWiki:common.js. En tot cas, em permeto recordar-te Viquipèdia:No feu malabarismes. Recorda que la gent utilitza navegadors molt diversos, mòbils, etc. i que segons què pot no funcionar per tothom. En què estàs pensant?--Arnaugir (discussió) 19:43, 4 feb 2015 (CET)
@Arnaugir:Res massa complicat, però necessita un estil no associat a l'atribut estil de l'element. Vull un botó que mostri/amagui una informació concreta. És per mostrar una taula amb informació resumida (per defecte), o amb tots els afegitons (si s'hi clica). Igual com les collapsible boxes que ja hi ha, però per mostrar/amagar elements específics. -- Jordi Gran (missatges) 19:54, 4 feb 2015 (CET)
@JordiGran: això ja hi ha infotaules que ho tenen incorporat, ara mateix no ho puc mirar però si mires el codi ho hauries de poder treure. Exemple: Plantilla:Autoviquipedista--Arnaugir (discussió) 19:56, 4 feb 2015 (CET)
Això és exactament el que no vull! :D -- Jordi Gran (missatges) 19:59, 4 feb 2015 (CET)
Ha ha ha! llavors no et puc ajudar :-(--Arnaugir (discussió) 20:04, 4 feb 2015 (CET)

trobada d'administradors

Hola Arnau, Sóc un usuari assidu de la viquipèdia, però un editor més aviat ocasional. Malgrat tot, la meva participació en projectes de programari lliure ve de lluny. De fet vaig conèixer en Joan Gomà fa molt de temps arrel d'aquesta relació amb el PL. Buscant informació he vist que ara tu ets el president de l'Amical. Felicitats. La meva consulta està relacionada amb l'administració del MediWiki. Estic començant un projecte amb aquest programari i m'agradaria saber si feu trobades amb administradors o d'aprenentatge d'administració de la viquipèdia. Al web de l'amical no hi he vist cap referència, tot i que m'he subscrit al butlletí per si m'arriba alguna cosa interessant. Moltes gràcies. --Robertgarrigos (disc.) 00:09, 6 feb 2015 (CET)

@Robertgarrigos: hola Robert, gràcies per les teves paraules. La veritat és que no hem fet mai cap sessió orientada a la instal·lació i gestió del MediaWiki, perquè ens centrem bàsicament en la Viquipèdia i projectes germans, deixant de banda sovint aquesta vessant més tècnica. Tanmateix, segur que hi ha usuaris que et poden ajudar si tens algun problema o pregunta. Per exemple, pots passar pel xat i preguntar (sempre hi ha usuaris de "perfil tècnic"), pots preguntar a la web de mediawiki, etc. Si calgués una trobada presencial segurament també ho podem concertar.--Arnaugir (discussió) 10:54, 6 feb 2015 (CET)

aretrop

Bon dia Arnaugir Sento que com que ets el primer de la llista de mentors deus rebre un munt de missatges! Sóc Aretrop (des d'ara mateix) i voldria aprofitar els coneixements recentment adquirits en art contemporani per col·laborar en la nostra Viquipèdia. La meva idea és començar traduïnt articles existents d'artistes d'arreu del món, pots orientar-me sobre els passos que hauria de seguir? Moltes gràcies Aretrop-el comentari anterior sense signar és fet per Aretrop (disc.contr.)

adq

bé per fer una ronda a les votacions, a veure si netegem i en fem més!--barcelona (disc.) 11:26, 12 feb 2015 (CET)

@Barcelona:, sí, seguim sense trobar el secret perquè la gent passi a votar..--Arnaugir (discussió) 11:31, 12 feb 2015 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Oficina de Turisme d'Ordino (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:15, 12 feb 2015 (CET)

Bona tarda,

Volem introduir informació nova i reeditar la que hi ha d'Ordino i no se com ho tinc que fer...

Gràcies,

Jessica

Arxiu adq

Com avança la tecnologia. És bo saber-ho. :P --Mbosch (会話) 14:31, 16 feb 2015 (CET)

Per cert, m'he oblidat de dir que el bot es salta el segon pas. No hi havia cap article aprovat aquest 2015 a la llista Viquipèdia:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/2014. De fet hi ha el mateix error a baix de la llista, hi ha articles presentats el 2013 i aprovats al 2014.--Mbosch (会話) 22:50, 16 feb 2015 (CET)

Noves pàgines

Bon dia Arnau,

L’oficina de turisme d'Ordino volem actualitzar i afegir noves pagines a la vikipèdia, som nous en aquest tema i no sabem com entrar la informació adequadament. A Ordino em afegit nous museus i actualitzat algunes dades com el cens de població etc... Però el que no sabem fer es afegir una taula de continguts.

A l’espera de noticies,

Gràcies,

Jessica

Catalanització de plantilles de referències en castellà

Arnau, li pots dir a l'ArnauBot que faci un repàs a Usuari:JordiGran/proves/Frank_Zappa. Són moltes referències a traduïr i tant per tant prefereixo que ho faci ell. Evidentment abans de publicar-ho hi haig de canviar força altres coses, però tot això que m'estalvio. Gràcies! — Jordi Gran (missatges) 17:35, 4 març 2015 (CET)

@JordiGran: Fet Fet! :-) en tot cas, quan el transferissis a l'espai principal, el bot passaria al cap de 24h. --Arnaugir (discussió) 19:23, 5 març 2015 (CET)
@Arnaugir: Em feia ai uix, passar tantes refs en una altra llengua a l'espai principal. Gràcies! — Jordi Gran (missatges) 19:37, 5 març 2015 (CET)

entrevista matí cat ràdio

Ei, molt bé l'entrevista de primera hora a Catalunya Ràdio! :-) --Solde (disc.) 09:15, 13 març 2015 (CET)

@Solde: moltes gràcies. Pensava que la Mònica Terribas seria més dura amb mi :) --Arnaugir (discussió) 09:19, 13 març 2015 (CET)
hehe, sí, coneixent-ne el tarannà en podies sortir més escaldat!! :-) --Solde (disc.) 09:48, 13 març 2015 (CET)

Ei Arnaugir, al final podràs venir el 18 d'abril? --Mikicat (Parlem!) 15:39, 15 març 2015 (CET)

@Mikicat: impossible. El 18 justament faré la Trailwalker, 100 km des d'Olot fins a Girona. Ja em sap greu--Arnaugir (discussió) 15:11, 16 març 2015 (CET)

Armories dels Primo de Rivera

Ara he vist el teu missatge. Ja t'he fet el blasonament a la catalana. --Enric (discussió) 01:13, 23 març 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Arnaugir,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you were one of the very first testers of VisualEditor, back in 2012 or early 2013. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work better for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 19:12, 23 març 2015 (CET)

Chorizo Riojano

Bon dia Arnaugir, gràcies per mimar l'article que he traduit. Vaig consultar a l'Optimot com s'havia de traduir aquest nom propi d'un producte amb Indicació Geogràfica Protegida i em van recomanar que el traduís com Chorizo Riojano. Ho pots veure al meu twiter @gragalieco. Si s'utilitza una altre visió a la viquipèdia me la pots explicar. Moltes gràcies!--Paputx (disc.) 08:08, 25 març 2015 (CET)

@Paputx: no ho sabia, si us plau desfés els canvis i deixa un missatge a la discussió de l'article explicant això mateix! salut :)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
79.152.136.33 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:20, 27 març 2015 (CET)

Em cal ajut per a editar un treball històric presentat plausiblement. Agrairé resposta. Rossend Mangot Casanoves, rmangotc@gmail.com.

Classificació de l'article Montargull dins de la pàgina d'Articles de Qualitat

He vist que l'article Montargull ha estat classificat sota l'apartat «Municipis» dins de la pàgina d'articles de qualitat. No aniria millor crear un apartat «Entitats de població»? Perquè no és ben bé un municipi (si bé és part d'un).--Wgarcia (disc.) 08:41, 31 març 2015 (CEST)

@Wgarcia: Fet Fet! gràcies --Arnaugir (discussió) 10:43, 31 març 2015 (CEST)

1 d'Abril

Hola! He vist que has esborrat la meva aportació a la pàgina del 1 d'Abril. Ara he trobat unes referències i les hi posaré, però primer he de desfer el canvi, no m'ho esborris :pel comentari anterior sense signar és fet per 84.221.157.230 (disc.contr.)

@84.221.157.230: Gràcies!!--Arnaugir (discussió) 15:39, 1 abr 2015 (CEST)

De res, Arnau!! salut i independència!!

RE:Lluna

Ei Arnau!! Com va? Doncs vinga, perquè no?! Si hi ha ganes i ambdós articles estan força bé només cal polir-los i corregir els errors citats pels companys, crec que podem avançar i tenir-los llest per passar-los a propostes en poc temps. En l'article de la Lluna, lo últim que vaig fer és crear els vermells dels cràters i mars més famosos, però no he fet res més des de llavors. Per avançar hauríem de donar solució als comentaris de barcelona (sobre la secció La Lluna a la cultura) i Pere prlpz (temes generals) en avaluació abans de fer més coses, com també crec que s'hauria de traduir la imatge de la estructura interna que hi ha en la seva corresponent secció (el SVG) i una bona revisió ortogràfica.--Manlleus (disc.) 17:53, 3 abr 2015 (CEST)

Crec que aquest finde tindré prou temps per dedicar-m'hi a posar fil a l'agulla al tema. Salutacions!--Manlleus (disc.) 20:38, 8 abr 2015 (CEST)

Romeu ... i músculs

Hola Arnau. Es pot arxivar el "Romeu". Vaig revisar una traducció massa automàtica i és un bon article ... però cal polir-lo més. Jo estic en massa coses més enllà de món viquipèdic i no puc dedicar-me al món de Shakespeare. Ara el temps viquipèdic el dedico a l'anatomia. He aconseguit que gairebé tots els músculs tinguin article ... Que conegui, me'n falta un però quan els repassi sortiran més coses (revisar articles sense plantilles, moltes contradiccions perquè segons les fonts és un nervi o un altre... buf!). Pel que fa als nomes, he seguit el Diccionari enciclopèdic de medicina i hi ha conflicte amb les seves denominacions i les del Termcat i altres viquipèdies. Crec que caldria reanomenar bastants articles però amb denominacions que ja existeixen. Saps com s'ha de fer? Per ex., el Múscul recte intern de la cuixa al Termcat i altres viquipèdies consideren que s'ha de denominar Múscul gràcil; ara l'entrada redirigeix a Múscul recte intern de la cuixa i hauria de ser al revés. Múscul recte intern de la cuixa redirigeix a l'article principal que ha de ser Múscul gràcil. M'he explicat bé? Saps com s'ha de fer? Gràcies!--Peer (disc.) 19:49, 3 abr 2015 (CEST)

Ja he arxivat l'avaluació de l'article. He posat a la discussió que queda pendent de millores.--Peer (disc.) 17:06, 4 abr 2015 (CEST)
Una bona feina amb les plantilles d'avaluació... Però he detectat un problema de funcionament. Quan he arxivat el Romeu i Julieta he vist que constaven molts pocs articles avaluats el 2015 (en sortien 4). En canvi a la pàgina Viquipèdia:Avaluació d'articles/2015 n'hi havia 16. Quan la gent tanca l'avaluació i posa en la plantilla "avaluat" (o av), molts deixen la data inici de l'avaluació però s'arxiva l'article en l'any que es tanca l'avaluació. Crec que caldria modificar la data i posar la del dia que es tanca l'avaluació (no sé si m'he explicat bé).--Peer (disc.) 21:40, 4 abr 2015 (CEST)

@Peer: per reanomenar segons com ho ha de fer un administrador (ho pots demanar a VP:PA o a mi mateix). Pel que fa al segon tema, és correcte, les llistes són de quan es "tanca" i a la discussió surt quan s'"obre" l'avaluació. Sempre ha sigut així. De fet a l'encapçalament de la llista hi ha una nota que ho aclareix. Gran feina amb els músculs!!--Arnaugir (discussió) 11:59, 6 abr 2015 (CEST)

@Peer: he vist que n'has canviat algunes. Crec que s'hauria de deixar com estava abans i pensar-ho bé, perquè ara encara és pitjor, tindrem una barreja entre anys que tela...--Arnaugir (discussió) 12:10, 6 abr 2015 (CEST)

Però hi ha un problema: apareix la data d'inici de l'avaluació però no la de tancament. Jo he modificat les arxivades el 2015 perquè apareguin en la Categoria:Avaluacions d'articles arxivades de 2015. Hi ha un conflicte que cal veure com se soluciona (...podria aparèixer en la plantilla la data de tancament de l'avaluació i que quedés arxivada en l'any real del tancament?)--Peer (disc.) 14:10, 6 abr 2015 (CEST)
@Peer: Caldria no complicar tant les coses, sóc més del parer de deixar-ho com abans... Ja és prou difícil... podries tornar a deixar les del 2015 com estaven i, com a mínim, ho pensem millor??--Arnaugir (discussió) 00:13, 7 abr 2015 (CEST)
Ok. Reverteixo edicions...--Peer (disc.) 19:51, 7 abr 2015 (CEST)

Hola Arnaugir ...

Sistema de mentorització
Maryam ur pi (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 08:03, 4 abr 2015 (CEST)

Ajuda per corregir errors ...

Sistema de mentorització
Maryam ur pi (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 08:49, 4 abr 2015 (CEST)

Hola Arnaugir, soc Maryam Ur Pi, una viquipedista molt novell de Girona que volia intentar publicar dos citacions a la plana "Corrupció: Política i Judicial" de la vikipedia i em no surt bé, tot hi que ho vam intentar amb una acompanyant... perquè surt tot el link que he clicat amb negreta i no funcione.

Els dos articles fonts estan situats a les pàgines:

...www.diaridegirona.cat/.../nou-proces-cassa/69 kafka del 25/11/14

..www.diaridegirona.cat/.../cassa-selva-selva...kafka del 12/01/15.

Sis plau si em poguessis donar un cop de ma de com fer-ho, o si ho vols publicar-ho tu mateix perqué he vist que la meva plana havia desaparegut.

Moltes gràcies. Maryam Ur Pi


S'han esborrat ...

Hola Arnaugir, he vist que la pagina de "corrupció" sobre el link que t'havia comentat aquest matí que no estaba prou be, ha estat esborrat el link de referencia. Gràcies per fer-ho. Tanmateix no no s'ha incorporat el nou link que t'havia descrit. Voldria saber com fer-ho, o si tu no fas de deixar-ho be. Disculpa'm perqué no conec del tot les funcions d'un mentor. També observo que la meva plana d'usuari registrada ha desaparegut, i no en sé la causa, sis plau, com que no sabré on anar per rebre'n la contestació teva,pots enviar-me un correu a annaldapi@hotmail.com. per tal d'aclerir les errades.Gràcies Maryam Ur Pi--Maryam ur pi (disc.) 15:35, 4 abr 2015 (CEST)

Sant Jordi

Bones, t'escric com a participant del darrer Viquiprojecte:Llegir en català. Enguany hem organitzat el Viquiprojecte:Sant Jordi per traduir a d'altres llengües les biografies d'escriptors rellevants contemporanis. Ens hi ajudes? :-)--Kippelboy (disc.) 15:18, 8 abr 2015 (CEST)

Gràcies i moderador

Hola, he enviat correu al ArnauBot. Ara sé que millor enviar-te coses a tu. Voldria saber si és possible tenir sempre el mateix mentor/corrector, o si per cada cosa feta malament hi un mentor/corrector diferent, segons l'especialitat de cada un d'ells. Voldria tenir un mentor( es diu així?).Vols ser-ho tu?. Això de la Viquipèdia és molt complicat, i ho de Modifica el codi, encara més. A poc a poc la cosa anirà millorant, espero. Gràcies.--Biblioaprenent (disc.) 12:30, 14 abr 2015 (CEST)

@Biblioaprenent: hola. l'ArnauBot és un robot (el meu robot). Es dedica a retocar coses molt rutinàries. Si el contactes, no rebràs resposta, perquè és un robot :-) contacta'm a arnauduran@gmail.com i t'ajudo amb el que faci falta. Pel que fa a la pestanya de "Modifica codi", no cal pas que la toquis per res, al principi embolica molt més que no pas ajuda.--Arnaugir (discussió) 13:19, 14 abr 2015 (CEST)

Hola, caro Wikiamigo, por favor, pudese colocarlo en Wikidata? El mi ordenador hoy es muy lento!!! Grazie mille!!! Rei Momo (disc.) 10:52, 16 abr 2015 (CEST)

@Rei Momo: ja és a wikidata. Gràcies per la feina!--Arnaugir (discussió) 11:13, 16 abr 2015 (CEST)
Lo tieno visto, fue el nuestro amigo SurdusVII (LIS) que tiene hecho el contexto! Posso en el futuro contar con la tu colaboraciòn? Rei Momo (disc.) 11:34, 16 abr 2015 (CEST)
per collaborare conta pure su di me, a dispozisione sempre :) --SurdusVII (LIS) 11:50, 16 abr 2015 (CEST)

Querido nuevo Wikiamigo, si tienes 2 minutitos para una relectura rapida d'esta nueva pagina, te agradesco muchoooooooooo. Hasta luego!!! Rei Momo (disc.) 12:20, 16 abr 2015 (CEST)

Hagadà

Arnau, Que tal tot ?. Hagadà, és amb h aspirada, entenc que no s'apostrofa l'article. Gràcies, en tot cas. Per cert, recordes el bot ? Merci,--amador (disc.) 19:25, 16 abr 2015 (CEST)

@Amadalvarez: no sabia que era aspirada. desfaig els canvis. estic saturat de feina, el bot el tinc en ment...--Arnaugir (discussió) 19:50, 16 abr 2015 (CEST)
No cal. Ja ho he canviat jo. Tranquil pel bot. Jo encara tinc que polir coses i, en tot cas, funcionen les noves plantilles amb es paràmetres vells. Només és per deixar-ho endreçat quan s'acabi.--amador (disc.) 20:14, 16 abr 2015 (CEST)

Articles orfes

Hola Arnaugir,volia comentar el problema dels articles orfes. He pogut comprovar que hi ha una mena de terror o de fòbia a posar enllaços en vermell en construir articles nous i inclús a ampliar-los. Això és el que fa, en part, que quan hi ha temes relacionats que donin per fer un article nou, aquest apareguen orfes, quan podien estar automàticament enllaçats amb molts altres articles. Jo he intentat posar en vermell articles que pensava fer amb el temps i en ocasions m'he trobat que desapareixien els enllaços .... Intentaré cada vegada que faig un nou article enllaçar, encara que en ocasions és difícil i no per això el nou article no té valor enciclopèdic. Una salutació19Tarrestnom65 (disc.) 06:06, 21 abr 2015 (CEST)

Arxivar AdQ

Hola Arnau,

Podries enviar el teu bot a netejar articles de qualitat que ja es poden arxivar si us plau? S'estan acumulant, el de Star Wars ja porta 3 setmanes per exemple. Gràcies--Mbosch (会話) 14:38, 24 abr 2015 (CEST)

Recordeu les discussions desateses!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.
Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies.
Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

--Xavi Dengra (MISSATGES) 22:36, 24 abr 2015 (CEST)

1. Com s'envien missatges? 2. Pots mirar si el que vaig editar està bé? Josep Carner 3. ¿? Puc editar el teu perfil ¿?

Adéu

Tens raó; no m'he adonat que està adaptat, pensava que continuava usant-se en llatí. Gràcies! m.--Maria Fullana de València (disc.) 21:11, 5 maig 2015 (CEST)

MT

"Échame una mano" amb sucuk si us plau. Gràcies. --E4024 (disc.) 16:46, 7 maig 2015 (CEST)

Hola, Arnau: no passa res; deixa-ho com estava. No és un article de lingüística. Bona nit, m.

ArnauBot i la foto a l'esborrany Illa de Formentor.

He vist a la teua pàgina que si ArnauBot fa de les seves et podem comentar el tema. Vaig publicar una imatge a l'esborrany Illa de Formentor. Pau Cabot va solucionar el que ArnauBot havia canviat, i ara he vist que ArnauBot ha tornat a modificar la informació. Total, que no es veu la foto. Gràcies.--General Basset (disc.) 12:13, 8 maig 2015 (CEST)

@General Basset: gràcies per avisar. He demanat el canvi de nom de la foto perquè així no salti el bot. És a causa de la coma mal posada al nom d'arxiu. Salut!!--Arnaugir (discussió) 12:28, 8 maig 2015 (CEST)

El Poble Andorrà

Hola Arnau una consulta, volia afegir l’article dedicat a la publicació El Poble Andorrà. He vist que ja està afegida l’entrada. El cas és que a Andorra han existit dues publicacions amb el mateix títol, però que no tenen cap mena de relació entre elles. Únicament es poden diferenciar pel subtítol i per les dates de publicació. La que està entrada és dels anys 70 i la que vull entrar jo és la dels anys 30. Com ho faig? Afegeixo subtítol o dates al títol? Prefereixo no tocar res de moment... Merci :)--Binandlv (disc.) 14:27, 8 maig 2015 (CEST)

@Binandlv: Penso que el més adequat seria que El Poble Andorrà fos una pàgina de desambiguació, i llavors existissin El Poble Andorrà (dècada de 1970) i El Poble Andorrà (dècada de 1930) (o amb algun altre afegitó que els distingeixi).--Arnaugir (discussió) 15:27, 8 maig 2015 (CEST)

Teòricament ja està fet... espero que estigui tot correcte. Merci per l'ajuda! --Binandlv (disc.) 16:31, 8 maig 2015 (CEST)

@Binandlv: perfectíssim! Fins aviat!! --Arnaugir (discussió) 16:32, 8 maig 2015 (CEST)


D'acord, Arnau, salut!, m.--Maria Fullana de València (disc.) 16:18, 8 maig 2015 (CEST)

Hola Arnaugir. Tinc intenció de resoldre definitivament les incongruències que pugui tenir l'article La Rossa de Bulner. Basant-me en què cal respectar el contingut —les dades són les que són, no altres: 1) Em parles d'assistir jo en alguna trobada... No he sabut trobar l'agenda de què em parles: Podries facilitar-me una trobada? 2) Tinc clara la necessitat de treure la part que fa referència a l'obra teatral i les fotos que li pertanyen, ho tinc ben clar, i fer-ne un apartat enllaçat d'alguna manera amb l'article. 3) Mentrestant, m'agradaria rebre l'ajut de qui pugui aplicar infotaules a l'article. 4) I una cosa important: alguns elements queden desplaçats o sobreposats en funció de la resolució de la pantalla i del navegador utilitzat. COM ES RESOL AQUEST PROBLEMA?

Bé, no he pogut aprofundir en la metòdica i tinc la barra de pertorbar la teva atenció, però si em poses amb contacte amb una persona que em pugui donar l'empenta final, és que us estaré summament agraït. --Rossend Mangot Casanoves (disc.) 20:18, 15 maig 2015 (CEST)

RE:Propostes d'AdQ

FET! Aquest finde m'hi poso una mica en Lluna.--Manlleus (disc.) 21:59, 20 maig 2015 (CEST)

De res, Arnau, salut!--Maria Fullana de València (disc.) 20:08, 21 maig 2015 (CEST), m.
AdQ: Tot i que aquests dies tinc poc temps miraré de dedicar-hi una estona.--Peer (disc.) 11:31, 23 maig 2015 (CEST)

Queridos Arnaugir; Carles (enraonem) y Pau Cabot · (Discussió): hecha! la pagina està pronta, y pido el vuestro importantissimo contexto para traduzir las 2 liñas de la histroia, por favor.

Es una pieza lindissima, si tienen ocasiòn, la assisten!!! Muchas gracias por vuestra paciencia!!!

re:Gràcies

resss, a tu les gràcies. Fa dies que ho veig que hi ha retard... A veure si trec temps d'on sigui i puc participar-hi una miquetona més  :) (ainiiii, el tempsssss ...grrr)--Yeza (disc.) 15:27, 26 maig 2015 (CEST)

Accident aeri del Montseny de 1959

Bona tarda Arnau! Veig que vas treballar en l'article de l'Accident aeri del Montseny de 1970. Ara he trobat aquesta font sobre un altre de 1959. T'animaries a crear-lo? ;) --Davidpar (disc.) 20:00, 31 maig 2015 (CEST)

@Davidpar: d'acord --Arnaugir (discussió) 20:39, 31 maig 2015 (CEST)
@Davidpar: Accident aeri del Montseny de 1959--Arnaugir (discussió) 20:50, 31 maig 2015 (CEST)
Quina eficàcia!! --Davidpar (disc.) 22:06, 31 maig 2015 (CEST)

Querido wikiamigo Arnaugir, buenas dias! Como estàs?

Te pido, por favor, algun minuto para un contexto de esta pagina jà abierta. Tiengo colocado algo màs, y puederàs entender mi pròximas paginas en Català.

Muchas gracias por tudo

Rei Momo (disc.) 08:49, 3 juny 2015 (CEST)

Santa Maria de la Creu

Buenas dias querido Arnaugir, como estàs?

Tiengo abierto la pagina del Sanctuari, un poco, longa, mas vale la pena relerla por un tu contexto.

Muchas gracias para tudo!!!

Rei Momo (disc.) 13:34, 4 juny 2015 (CEST)

@Rei Momo: estic una mica ocupat amb els exàmens, potser millor que ho demanis a algú altre!! :-) --Arnaugir (discussió) 13:57, 4 juny 2015 (CEST)
Bueno, no hai problema, y buena suerte con tus examens!!! Rei Momo (disc.) 14:35, 4 juny 2015 (CEST)

Dos articles Hupfeld

Bona nit! Vas reanomenar una pàgina quan encara estàvem editant l'article i ara, pel que veig, n'han quedat dos: Hupfeld (Fàbrica) i Hupfeld (fàbrica), el correcte seria aquest segon, però no sé si eliminant el primer perdria, justament, el segon. Em podries donar un cop de mà per a resoldre-ho? Gràcies! --guastevi (disc.) 22:39, 10 juny 2015 (CEST)

@Sguastevi: ja em sap greu. Si em dius quin és el bo dels dos, ens carreguem l'altre i fem una redirecció, no?--Arnaugir (discussió) 15:19, 11 juny 2015 (CEST)
@Arnaugir: No pateixis, el bo és el que diu fàbrica en minúscules!--guastevi (disc.) 16:01, 11 juny 2015 (CEST)
@Sguastevi: Fet Fet! he fet la redirecció (també podies fer-ho tu sense problema), felicitats per la bona feina :-)--Arnaugir (discussió) 16:24, 11 juny 2015 (CEST)
@Arnaugir:Gràcies!!--guastevi (disc.) 16:26, 11 juny 2015 (CEST)

Pont de riudellots de la creu

Bon dia em dic Ferran estic en un projecte de la Uab, estem penjant jaciments arqueològics del paleolític a Cat. un és aquest. No se si l'estaveu fent vosaltres o és una entrada a part, si no te res a veure si em dius com puc reanomenar-ho "jaciment arqueològic de Pont de Riudellots de la Creu" ho faré, ara per ara sóc incapaç de canviar-li el nom. Gràcies. Ferran Gràcies

Ferran, per reanomenar pàgines pots seguir la següent guia Reanomenar pàgines a la Viquipèdia o bé clicar directament on diu Més, a la barra de viquipèdia, a dalt a la dreta al costat de la caixa de cerca i ja apareixerà el menú. És força fàcil de fer... Jo només en algun cas he plantejat dubtes, en d'altres és molt clar i molt fàcil!--guastevi (disc.) 12:47, 15 juny 2015 (CEST)

Redirecció

Hola Arnau, he obert una serie d'articles, tots són jaciments arqueològics, al principi els vaig obrir sense posar jaciment arqueològic davant només el nom, m'agradaria reanomenar-los però veig,ara ja puc fer-ho, que deixaré la primera pàgina redirecccionada, a la nova que obri. Es pot fer deixant la primera lliure per si algú altre vol crear un article amb aquell nom?. No se si m'he explicat gaire. Gràcies Ferran

Auto

Hola Arnaugir. Como yo no soy "autopatrullat" te ruego confirmar mi nuevo article islim kebap por una razon especial. Al comenzar el texto lo he escrito sobre un RD ("Turkish delight") sin darme cuenta (la estaba usando para borrador :) y ahora deseo restablecer ese RD pero temo que sin estar confirmado mi ultimo article, al tratar de recrear el RD alguna pérdida de datos pueda causar la desaparicion de mi texto. O no? Por favor chequealo. Moltes gràcies. --E4024 (disc.) 14:39, 15 juny 2015 (CEST)

Ya no hay problema, gràcies. --E4024 (disc.) 13:50, 16 juny 2015 (CEST)

Eleccions al Barça

Ei, gràcies per crear XIII eleccions a la Presidència del Futbol Club Barcelona, era un dels articles que anava a fer imminentment. He vist que XII eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona té la p de presidència en minúscula, diria que cal triar, o una cosa o l'altra, però ambdós articles igual. Això afecta les infotaules, ara mateix des de la XII no enllaça a la XIII, tot i que des de la XIII sí enllaça a la XII. Ho arreglaria jo, però ja que tu has fet l'article més nou, apa, tria tu si hi vols una p o una P.--Carles (enraonem) 17:38, 17 juny 2015 (CEST)

@CarlesMartin: merci, ara ho arreglo. Ha d'anar en minúscula, és un nom genèric. Jo de moment no l'ampliaré més, si vols fer-ho endavant. També caldrà algun dia crear les 11 eleccions restants... :D--Arnaugir (discussió) 18:24, 17 juny 2015 (CEST)

Tens alguna foto de la viquimarató Esteve Albert d'Andorra?

Estic preparant info pel report i només he trobat una de l'entrevista a commons. Tens alguna altra? --Kippelboy (disc.) 15:08, 18 juny 2015 (CEST)

@Kippelboy: no. Les bibliotecàries em van dir que en penjarien però no ho han fet.--Arnaugir (discussió) 15:29, 18 juny 2015 (CEST)
Els hi podries fer ping? Necessitariem alguna pel report--Kippelboy (disc.) 15:44, 18 juny 2015 (CEST)

Santiago Niño Becerra

Hola Usuari:Arnaugir, et saludo nova i cordialment i et demano la teva opinió sobre el texte en l'article "Santiago Niño Becerra", catedràtic d'economia, autor de llibres i amb presència a programes de TV. Aquest article exposa informació sobre aquest senyor però també entra en termes de crítica, més o menys disimulada, cosa que jo no ho crec adequat. Jo no tinc suficients coneixements sobre economia, però el que em preocupa és que el la Viquipèdia s'hi inserexi una crítica a un personatge viu. En algun lloc de l'article sembla que es vulgui desprestigiar el personatge (pronòstics desmesurats, interès del personatge en futurología-astrologia, indicació de que el personatge ha fet 1 previssió que s'ha acomplert i 6 de no complertes...) sense argumentar-les; crítiques que crec, llegint el llibre d'estil de la Viquipèdia, hi ha altres publicacions per fer-ho millor que en una enciclopèdia.

També crec que en el peu de la foto hauría de afegir-s'hi el nom del personatge.

He posat el comentari a la pàgina de Discussió de l'article objecte (19 de maig, 2015) sense cap resposta. --Konkordia (disc.) 16:44, 19 juny 2015 (CEST)

@Konkordia: és cert. El text que menciones (la crítica) està degudament referenciada, sembla, però el problema és que l'article no està correctament balancejat. Això té una solució ràpida: ampliar-lo :-) cal fer una biografia més completa i tractar tots els temes, inclosa la crítica, però donant-li la magnitud que cal en el si de l'article.
Que sigui una persona viva vol dir que hem de prendre cura en referenciar-ho tot (més cura que la que normalment cal prendre), però en aquest cas sembla que això està controlat.--Arnaugir (discussió) 21:17, 19 juny 2015 (CEST)

Escut de les Illes Salomó

Ets alguna mena de fan d'aquest arxipèlag d'Oceania? fa l'ullet Per cert, que he tingut problemes amb l'escut de Salomó (Tarragonès), ja que tots dos s'haurien de dir "escut de Salomó", i els he desambiguat com he pogut. La pega és que ara, tant a la taula de l'estat de Salomó com a la del municipi del Tarragonès, hi figura la imatge però no es pot accedir a l'article sobre l'escut corresponent. Li ho he comentat al Vicenç, però si tu ho saps arreglar, doncs benvingut! --Enric (discussió) 16:51, 23 juny 2015 (CEST)

LibreOffice

No se com es fa per cambiar l'informació de les versions i programar el codi :)

Ajuda pel disseny d'una plantilla

Ei Arnau, com anem?

En KRLS em va demanar que li fes una millora de disseny de plantilla a Viquitexts. Però em topo amb problemes de codi que em superen i ell mateix no m'ha pogut ajudar a esquivar-los. Es tractaria de poder afegir un requadre amb text o un text sense enrequadrar a l'esquerra del ja existent en aquesta pàgina de proves. Ara per ara no em queda alineat el nou text o un requadre de les mateixes dimensions amb el que ja hi ha... Aviam si ens pots donar un cop de mà. Moltes gràcies i bon estiu crack! --Xavi Dengra (MISSATGES) 12:58, 6 jul 2015 (CEST)

@Xavier Dengra: no acabo d'entendre el que necessites. Entro al xat, si pots entra-hi i en parlem.--Arnaugir (discussió) 13:27, 6 jul 2015 (CEST)
Hi acabo d'entrar. T'espero! --Xavi Dengra (MISSATGES) 13:42, 6 jul 2015 (CEST)

Plantilla Convert en

Hola!

Perdona que et robi el temps, però tu en saps molt:

A rel d'haver creat {{ChemboxEn}}, he hagut d'utilitzar {{Convert}}. El problema és que aquesta plantilla no va gens fina el que m'ha dut a recrear-la amb el nom {{Convert en}}, concretament el Convert (actual) no admet l'anàlisi (per exemple) d'una cadena que contingui dos mesures (qüestió que alguna vegada és necessària per ChemboxEn, com per exemple en el Punt d'ebullició del Propà en "BoilingPtK = 230.9 to 231.11" i utilitzant {{Chembox CalcTemperatures}}), així {{Convert en|230.9 to 231.11 |C |F K}} dóna: 2.309 a 23.111 °C (4.188 a 41.632 °F; 2.582 a 23.384 K).

Ara {{ChemboxEn}} va ara ja molt millor que {{Convert}}, però abans de substituir {{Convert}} per {{Convert en}} potser i si tens temps caldria:

  • Mirar d'arreglar alguns dels aspectes dels quals no me'n surto i que pots veure en la documentació adjunta a "Convert en" que he traduït parcialment. Així falla en el nom de les unitats, com si la traducció (força completa) del Mòdul:Convert/data i Mòdul:Convert/text no acabés de funcionar. En fer la traducció d'aquests (nous a la Viquipèdia) mòduls hi he llegit a dalt de tot "Do not change the data in this table because it is created by running a script that reads the wikitext from a wiki page (see note above).", com si existeix un lloc de traducció que no he trobat o potser hauria d'haver estat: Mòdul:Convert/documentation/conversion data/doc?. Arjj!!
  • Es posen els separadors de milers com a comes i els de decimals com a punts (incorrecte: 1,233.4, quan hauria de ser 1.233,4).

Moltes gràcies de nou

Jmarchn (disc.) 20:47, 7 jul 2015 (CEST)

@Jmarchn: uffff... el primer punt no l'he mirat. Pel que fa al segon, he estat mirant els mòduls en Lua però no he vist cap lloc on es pugui definir. He vist que hi ha una opció "comma" que serveix per decidir si vols que s'imprimeixi coma o espai pels separadors de milers (però no té opció de punt), però tampoc he trobat en cap lloc que es defineixi això. Ho hauria de mirar amb més calma i la veritat és que no sé quan tindré temps. És imprescidinble la plantilla "convert en" perquè funcioni la infotaula?? Les plantilles angleses són complicadíssimes d'adaptar a vegades... i la chembox ja n'és el súmmum--Arnaugir (discussió) 22:19, 7 jul 2015 (CEST)
No t'amoïnis, no hi ha pressa, la plantilla ChemboxEn funciona de primera utilitzant Convert en, fora la qüestió d'aquests mínims detalls. En tot cas si ho veus massa feixuc, senzillament substituïm el contingut de la plantilla {{Convert}} per la de {{Convert en}}, ja que ja funciona millor (comparant els resultats dels exemples de les ajudes adjuntes de les dos plantilles) o ho proves de resoldre quan puguis... Jmarchn (disc.) 22:27, 7 jul 2015 (CEST)
Ja ho he pogut arreglar!. Tot mogut a {{Convert}}. ;) Jmarchn (disc.) 01:46, 9 jul 2015 (CEST)

Enllaçant a wikidata

Poc important: Suposo que la majoria de plantilles de Categoria:Subplantilles de la plantilla Convert tenen la seva equivalent en les altres wikis, però sols he enllaçat les primeres. Pots (o es pot crear) automàticament l'enllaç a wikidata d'aquests articles o s'ha de fer manualment un per un... (si es volen tenir les coses ben endreçades, es clar!). Moltes gràcies, novament Jmarchn (disc.) 22:33, 7 jul 2015 (CEST)

Plantilla:Més informació

En traduir l'ajuda de Convert en m'he trobat amb la plantilla {{Further}}, que no existia i que he redireccionat a una nova {{Més informació}} (creant a més: Mòdul:TableTools i Mòdul:Hatnote). Una altra vegada Lua!: no es mostra sagnat i en cursiva, si bé el missatge és el correcte. He actualitzat el Mòdul:Arguments, cridat per Mòdul:Hatnote.

L'error ve ja de Hatnote, hi ha una forma poc elegant però efectiva, canviant:

{{#invoke:further|further}}

per:

:''{{#invoke:further|further}}''

Si ho veus complicat opto per aquesta solució. --Jmarchn (disc.) 23:34, 7 jul 2015 (CEST)

@Jmarchn: solució fàcil i efectiva. Endavant--Arnaugir (discussió) 10:59, 10 jul 2015 (CEST)

Mapa Via lliure 2015

Bones Arnau, podries preparar un mapa com aquest per la Via Lliure de 2015? gràcies! --Kippelboy (disc.) 16:18, 17 jul 2015 (CEST)

És clar :) --Arnaugir (discussió) 18:36, 17 jul 2015 (CEST)

Subplantilles de la plantilla Quím

Hola, He actualitzat {{Quím}} (que havies creat) perquè havia vist que no funcionava bé del tot (en actualitzar a ChemboxEn l'àcid sulfúric de la versió anglesa). Llavors m'he adonat de que totes les plantilles de Categoria:Subplantilles de la plantilla Quím, amb "chem/initial", "chem/type", etc. ja no s'utilitzen per a res... Potser el millor seria eliminar-les totes... Jmarchn (disc.) 19:52, 22 jul 2015 (CEST)

De res, Arnau!, salut, m.--Maria Fullana de València (disc.) 15:43, 25 jul 2015 (CEST)

Agraïment

Moltes gràcies per concedir-me una viquiestrella. Seguiré fent feina!el comentari anterior sense signar és fet per Frrrn13 (disc.contr.)

Com fer notes a un text??

Hola, Arnau, una pregunta, estic ajudant a editar a una editora nova i no ens en sortim per fer notes. Com que és un tema que no faig massa, no se com es fa. Ho saps tu?? Estem fent l'article de Ramon Vinyes i Cluet--Pitxiquin (disc.) 13:40, 28 jul 2015 (CEST)

@Pitxiquin: amb l'editor visual: Referència->Bàsic, escirus la nota i has de donar-li un nom al grup al camp de sota (ex. "nota"). Dóna aquest nom a totes les notes que afegeixis. Llavors, a la secció final de Notes, insereix->Llista de referències; fas clic a sobre i Modifica; escull el grup de "nota". És una mica rebuscat i espero que es faci més fàcil en un futur.
Una opció més facil és posar les notes enmig de les referències sense separar-les (simplement fent Referència->Bàsic). Salut!!--Arnaugir (discussió) 13:43, 28 jul 2015 (CEST)

Plantilla:ChemboxEn

Hola!.

No sé si és millor amb el tipus de lletra més petit (a la mida del Chembox català). Ja que no solament es disminueix la mida de la lletra sinó també la de les imatges. El meu parer seria disminuir sols el text de peu de pàgina ("Excepte quan s'indiqui el contrari...").

De moment segueixo canviant (com pots veure tots els {{Chembox}} per {{ChemboxEn}} (m'he fet un programa - que vaig millorant - que en facilita la tasca de conversió i que penjaré). Quan estigui t'aviso i llavors podríem eliminar eliminar el Chembox català i renomenar el ChemboxEn a Chembox. Llavors amb un bot (que podries fer) es canviaria el nom de la plantilla en els articles.

--Jmarchn (disc.) 18:19, 28 jul 2015 (CEST)

@Jmarchn: és que al 100% de lletra, la infotaula és molt grossa. D'acord que 80% és molt petit, què't semblaria deixar-ho al 90%? Felicitats per la transició de plantilla. Canviar el nom als articles seran 5 minuts.--Arnaugir (discussió) 17:40, 30 jul 2015 (CEST)
D'acord, deixem-ho en un 90% (no m'agrada massa la lletra massa petita, deu ser cosa de l'edat, la meva presbícia), en tot cas (si no és molt complicat) el peu de taula sí que es podria deixar en un 80%. I que et semblaria donar un fons de color groguenc al títol de la taula?. Jmarchn (disc.) 23:14, 30 jul 2015 (CEST)
@Jmarchn: tu mateix!--Arnaugir (discussió) 00:36, 31 jul 2015 (CEST)
Ja estan en tots els articles canviats de Chembox a ChemboxEn, ja pots fer el renomenament ChemboxEn -> Chembox. Jmarchn (disc.) 08:48, 31 jul 2015 (CEST)
@Jmarchn: perfecte, el bot ja ha començat a passar, suposo que tardarà una estona. ex --Arnaugir (discussió) 10:57, 31 jul 2015 (CEST)
Acabat Acabat --Arnaugir (discussió) 11:43, 31 jul 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Mscetrencada (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 20:40, 30 jul 2015 (CEST)

Arnaugir, sóc la Mscetrencada. Fa 200 anys que no entro a editar a la Viquipèdia, per tant no me'n recordo de res! Torno a entrar amb la pretensió de crear l'article Manuel Costa-Pau (escriptor i editor resident a l'Alt Empordà). De moment em vaig mirant la guia d'edició. La intenció és que en el decurs de la setmana que ve l'article estigui creat i penjat. Ja em diràs si et va bé de mentoritzar-me. I si això surt bé, aniré fent. La segona idea és, un cop tingui en Manuel arreglat, anar-hi entrant dones, que no n'anem sobrats precisament. Gràcies i fins aviat!

Error en la plantilla Infotaula de fàrmac

Hola,

En fer les actualitzacions de Chembox, m'he he adonat que {{Infotaula de fàrmac}} no presenta els elements de dades farmacocinètiques (per exemple en amoxicil·lina). No ho he pogut resoldre.

La qüestio és que aquestes dades, agrupades a header40, es presenten dins d'una {{infotaula}}. A la versió anglesa van lligades a {{infobox}}. Com que els contingut d'infobox (català) era una redirecció a infotaula, he optat per crear una plantilla pròpia per a infobox, copiant-la de l'anglesa, per això he hagut de crear el Mòdul infobox (en ser lua).

Primerament he canviat infotaula per infobox del header 40, com que no ha fet efecte he canviat també l'encapçalament de tota la plantilla.. i tampoc.

Ho podries resoldre? Moltes gràcies

Jordi.

Ja he trobat l'error, un maleït | de més. Jmarchn (disc.) 01:06, 5 ago 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Dante8919 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:49, 4 ago 2015 (CEST)

Soc Dante8919, i en la meva pàgina de proves Usuari:Dante8919/proves he introduit un article que és la traducció del italià de l'article que hi ha a la wikipedia del primer Cant de l'infern de la divina comedia de Dante amb referències en la nostra llengua. M'agradaria que em diguesiu alguna cosa per acabar de pulir·lo per poder publicar·lo a Wikipedia. Moltes gràcies Dante8919

ja he fet les correccions que m'has aconsellat, però a la barra d'eines de la meva pàgina de proves, no hi surten els botons per posar les referències. He modificat els encapçalaments. Ja em diras alguna cosa

Gràcies

Hola Arnaugir: Aquí Dante8919, he fet les referències, no sé si correctament. Ja em diràs alguna cosa. Gràcies

Dante 8919 Perdona que et molesti tant però no me'n surto amb les imatges. He entrat al wikimedia commons (amb el titol divina commedia Inferno canto 1) i m'ha sortit una galeria d'imatges entre les quals hi ha la que necessito. Assenyalo la imatge, es fa més gran i apareix una banda superior en la que hi ha les dos opcions que em podrien servir però en cada una d'elles surt una finestra de diàleg (quan li dic Download surt la 1ª finestra: page URL, File URL, Attribution) (quan li dic Use surt una 2ª finestra: Thumbnail, Image) que no se com i quina utilitzar, em podrieu assistir? Gràcies

Aqui Dante 8919: que segueix encallat sense poder inserir imatges a l'article de proves: Clico en fitxer multimedia i em surt la finestra de diàleg. En ella poso "commons" i em surten una sèrie de fotos donades, però cap de les que m'interessa. Si poso divina commedia inferno canto primo que és de fet la pàgina de wikipèdia d'on vull posar les imatges (és a dir l'article en versió italiana que he traduït) em surten imatges que fan alusió a diversos cants que no són el que cerco. No puc arrivar a l'article que m'interessa. Perdona per ser tan pesat però estic encallat, des de fa quasi una setmana i no puc continuar. Gràcies Dante8919

Dante 8919 l'article en italià es : Divina Commedia Inferno Canto 1 (o canto primo), segurament no ho feia correctament. De tota manera ja me n'he sortit i ara ja estan posades les imatges i em sembla que ja he acabat l'article. M'agradaria que te'l miressis i si et sembla bé per tirar endavant em diguis que és el que he de fer a continuació. Moltes gràcies Dante 8919

Hola Arnaugir: Ja he reanomenat l'article i fet diverses correccions ortogràfiques com m'has aconsellat inclús la introducció. No sé si haig de fer alguna cosa més Gràcies Dante8919

Hola Arnaugir Si bé a l'article Dante Alighieri de la Wikipedia es menciona el fet que tu dius en el primer paràgraf:

Dante Alighieri (el nom Dante podria ser una contracció de Durante), conegut tradicionalment en català com a el Dant (Florència, maig/juny de 1265 - 13/14 desetembre de 1321), és un dels autors més reconeguts de la literatura universal.

posteriorment en la resta del article s'escriu constantment Dante:

La mare de Dante, .... i amb el petit Dante acabat de néixer.

Dante va néixer al si d'una important família florentina d'Alighieri. Dante creia que la seva família descendia de l'antiga Roma

això junt amb el fet que Joan Francesc Mira en tot moment parla de Dante a la seva traducció, en la introducció i en les mencions que en fa a l'inici dels cants, m'ha decidit a escriure-ho d'aquesta forma. Segurament s'ha adoptat per la igualtat amb el nom italià i perquè fa més facil la lectura en veu alta(?). Suposo que es discutible. He arreglat tots els "links" que m'ha estat possible i alguns dels errors que m'has comentat dels temps de verb i he tret la secció començament. Quan puguis em dius alguna cosa Gràcies Dante8919

Hola Arnau he corregit les faltes d'ortografia que em deia el wikichek, que no sé si ho he fet bé Sento ser tant pesat, però disme els següents passos. Dante8919

Perdona una darrera pregunta, em dono compte de que el titol de l'article, ha de contenir la referència "Divina Comèdia: Infern Primer Cant". Per poder sortir quan busquen les referències a la Divina Comèdia i que per tant hauria de canviar el títol per aquest. Podria fer-ho? Dante8919 Gràcies per tot i perdona que sigui tan pesat.

D'acord en que el nom és correcte, però la idea que tenia a l'iniciar el treball era cobrir un buit en el capitol Infierno: Canto Primero - Wikipedia, la enciclopedia libre Inferno - Canto primo - Wikipedia Inferno - Canto primo - Wikipedia

En el qual només hi ha les versions italiana, francesa i en castellà o español, però ara sembla que queda deslligat d'aquest article. No sé si s'ha de fer alguna cosa per lligar-lo a aquell article mencionat per això et proposava el canvi de nom. 

Gràcies Dante8919

Darrera nota per Arnaugir: Moltes gràcies per tot. Fins un altra. Dante8919

Charles Romeu

Moltes gràcies per la teva super aportació a la pàgina de Charles Romeu.

Cordialment,

Ludmilla Lacueva Canut

Avaluació George Mikan

Hola Arnaugir! He seguit la teva recomanació d'intentar assolir algun AdQ/Bo i he decidit portar George Mikan a avaluació. Si no et suposa una gran pèrdua de temps, podries llegir-te'l i comentar-me qualsevol suggerència aquí? Moltes gràcies per avançat! --TROLLRAMSAC (disc.) 20:15, 13 ago 2015 (CEST)

@Trollramsac: fa bona pinta. Quan tingui una estona me'l miro. Suposo que algú més també et donarà la seva opinió.Bona feina--Arnaugir (discussió) 11:34, 14 ago 2015 (CEST)

RE: Arquitectura de Barcelona

Sí, ja ho anava pensant per un dia d'aquests. Gràcies.--Canaan (disc.) 17:04, 14 ago 2015 (CEST)

Intercanvi

Ei, Arnau, crec que ets un dels que deu més articles al Viquiprojecte:Intercanvi d'articles nous. Posa't les piles! ;P --Davidpar (disc.) 21:33, 16 ago 2015 (CEST)

Manuel Costa-Pau i Garriga

Ja he creat la pàgina, tot i que està en construcció. Bon cap de setmana! --Mscetrencada (disc.) 18:33, 21 ago 2015 (CEST)

Hola, gràcies pel comentari! Hi afegeixo material. Bones vacances! --Mscetrencada (disc.) 23:51, 21 set 2015 (CEST)

Necessito ajuda a Girona

Hola Usuari:Arnaugir, no sé si t'en recordes de mí; segueixo aprenent a fer articles a la Viquipèdia.
Estic elaborant un article sobre el Ferrocarril Transpirinenc i vull contactar amb un professor de la Universitat de Girona que n'ha fet un llibre. El seu nom és Josep Clara i Resplandís (Clara sense accent) i tinc el telèfon i adreça però et demano si tú (o algú altre de la teva confiança) el coneixes per introduïr-me, cosa que en general facilitaria el tràmit. En cas contrari hi vaig directament, ja que també tinc el seu e-mail.
Estic disposat a pujar a Girona per trobar-lo. Salut i sort!--Konkordia (disc.) 18:50, 31 ago 2015 (CEST)

@Konkordia: tot i que la UdG és petita, jo sóc de números i el campus de lletres l'he trepitjat poquet :-) jo el contactaria directament. Si no dóna resultat, farem servir algun contacte, no hi ha d'haver problema. Girona és petit. T'hi vols trobar per alguna raó en concret?--Arnaugir (discussió) 20:28, 31 ago 2015 (CEST)
Usuari:Arnaugir, he vist el seu llibre sobre el Transpirinenc i vull demanar-li llicència per reproduïr alguna foto que ha fet ell i per ampliar el que he llegit del llibre, ràpidament, a la Biblioteca de Puigcerdà. La línia del Transpirinenc te connotacions politiques i econòmiques que ell pot ampliar. Aquesta setmana aniré a la Biblioteca del Museu del Ferrocarril, a Vilanova i la Geltrú per recaptar més informació, però m'agradaria molt parlar amb ell. Quan tingui la pàgina, t'aviso. Salut!--Konkordia (disc.) 22:54, 31 ago 2015 (CEST)

plantilla "harv"

Em pots donar un cop de ma? En l'article Richard Jordan, traduït de l'esp, hi ha una pila de refs que comencen amb "harv", no tinc clar com fer la traslació al català. Gràcies--Pallares (disc.) 07:12, 2 set 2015 (CEST)

@Pallares: no tinc temps, pots demanar-ho a l'Amador? merci--Arnaugir (discussió) 16:21, 2 set 2015 (CEST)

Antium

Hola. Yo y mis compañeros bibliotecarios de it.wiki estamos tratando de revertir los cambios hechos por un usuario que fue bloqueado por causa su campana de su campaña de propaganda crosswiki, pero BotReversor nos impide. Puedes hacerlo tu? Gracias de antemano--Formica rufa (disc.) 18:28, 9 set 2015 (CEST)

Formica rufa, yo me encargo. Le he hecho ignorarte y esto monitorizándolo, si sigue revirtiéndote lo paro. –Cœt · mascletà 18:35, 9 set 2015 (CEST)
Coet. Hecho, gracias--Formica rufa (disc.) 18:41, 9 set 2015 (CEST)

No sé de què va el tema però el mateix usuari hi ha tornat a Antium.--Pere prlpz (disc.) 19:17, 15 set 2015 (CEST)

Vídeo

Arnau, M'has canviat un vídeo de la Via Lliure que m'havia currat per a que l'autora m'ho cedís i ara no el veurà !. Ja veig que la resolució del teu és superior, però el desenvolupament de l'acció és caòtic: lloc estret, gent invasora, etc. Hauràs de reconèixer que el traçat de la corba que hi havia en aquell tram la fan impecablement. Vinga, va, torna-ho a posar. Salut !amador (disc.) 20:53, 12 set 2015 (CEST)

@Amadalvarez: tu mateix. Per cert, tinc el bot en cua, no he trobat temps per acabar-lo. No és tan fàcil com sembla --Arnaugir (discussió) 16:18, 13 set 2015 (CEST)
Si no t'importa, ho canvio, si més no per si ho mira que se senti feliç. El bot, ja avisaràs. Tu manes. Per cert, hotel per la Viquitrobada, que recomanes: Margarit o Condal ?.--amador (disc.) 21:01, 13 set 2015 (CEST)
@Amadalvarez: Els dos estan bé, en Flamenc ja ha reservat al Margarit. Aquesta setmana faré llista a VP:VT2015 amb recomanacions d'hotels, si vols espera q intentaré que ens facin algun descompte--Arnaugir (discussió) 10:39, 15 set 2015 (CEST)
Home, ja és força barat. Vindrà la meva dona, i no es tragarà tot el nostre rotllo. Tens algun programa turístic preparat per un gironí ?. Pensa que "els clàssics de Girona" ja els coneixem.--amador (disc.) 15:44, 15 set 2015 (CEST)

Bloqueig 178.73.210.75

Hola Arnau he vist que estàs connectat, pots blocar a 178.73.210.75? Gràcies. --Lluis_tgn (disc.) 23:03, 13 set 2015 (CEST)

Josep Clara i Resplandis

L'historiador gironí Josep Clara i Resplandis no té article. Això no pot ser! :p --Davidpar (disc.) 20:06, 17 set 2015 (CEST)

Querido Arnaugir, como estàs?

He abierto ahora esta nueva pagina y te pido un minuto del tu tiempo para un rapido contexto, por favor. Te pido tanbièn de colocar el link en Wikidata, porque hoy el mi computer no va bien.

Muchas gracias por tu ajuda preciosa!

Rei Momo (disc.) 10:19, 25 set 2015 (CEST)

Centrar fotografia

Hola! Necessito ajuda... he canviat, ja ho has vist, la fotografia de l'Empar Moliner. Però no sé com centrar-la dins la infotaula. Pots donar-me un cop de mà? Gràcies! --Marianna Amill (disc.) 17:37, 29 set 2015 (CEST)

@Marianna Amill: moltes gràcies per la foto. Ja ho he arreglat!! :) espero seguint veient-te per aquí!!--Arnaugir (discussió) 20:24, 29 set 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
85.58.34.134 (discussió) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 15:06, 2 oct 2015 (CEST)

Hola. He creat una pagina que es diu UnaG (una proteina de fluorescencia) peró em surt un avís dient que la pagina esta marcada per ser destruida. No se que fer. Gràcies

Plantilla:Quim

Hola, no recordo perquè en vaig fer el canvi. El més probable és que entre les moltes actualitzacions que vaig fer amb {{Chembox}} em vaig trobar algun {{Quím}} que no funcionava correctament, no crec que fos perquè hagués vist que hi havia una versió més actualitzada de Quim en la versió anglesa (i que hagués resolt alguna cosa d'una versió antiga). El que és clar és que l'exemple que has posat s'ha aplicat a un electró quan la plantilla està destinada a fórmules químiques i cadascun dels paràmetres (que han no han d'anar en subíndex o superíndex) han de ser elements (la primera lletra en majúscules, per exemple C, Br, etc) i un electró (e) és una lletra en minúscula, això es detecta a {{Chem/atom}}. El més lògic seria no utilitzar doncs Quim per electrons (fent un bot que canviés {{Quím|e|-}} per e<sup>-</sup>. Altra possibilitat seria fer una excepció per "e" tot creant o modificant lc d'aquesta última plantilla. Jmarchn (disc.) 08:54, 5 oct 2015 (CEST)

Querido Carles, como estàs?

He abierto ahora esta nueva pagina y te pido por favor 4-5 minutos para contextarla. Muchas gracias, como siempre!!!

Rei Momo (disc.) 14:57, 19 oct 2015 (CEST)

Progrés i estadístiques

Vaig arranjar el codi a b:Plantilla:Progrés i q:Plantilla:Progrés, hui he vist que al Viquipèdia:Portal també tenim esta plantilla. Et sembla bona idea automatitzar-la? Tens un script per al recompte o empre un de semblant a caquote & cabooks? Estic parlant d'automatizar Viquipèdia:Portal/Progrés.

El que he implementat, per exemple, és que les fletxes canvien segons si s'ha creat algun article i també si baixa de posició. Crec que només hauria de tindre en compte si puja o baixa de posició, i potser una altra fletxa que indicara si s'han creat articles i quan deixem el cursor de raotlí damunt que indicara quants. –Cœt · mascletà 09:02, 24 oct 2015 (CEST)

Almenys es compliria el que diu a l'inici: "actualització diària".
El que necessite saber són d'on es trauen les fonts. –Cœt · mascletà 09:05, 24 oct 2015 (CEST)
PD: m'en vaig fora, torne el dimarts. –Cœt · mascletà 09:06, 24 oct 2015 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Dante8919 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:56, 30 oct 2015 (CET)

Hola de nou Arnaugir: Sóc en Dante8919 que vaig estar en contacte amb tu fa uns mesos, l'anterior cop va ser per la traducció del italià i l'ampliació del primer cant de l'infern de Dante. En l'actualitat he acabat la traducció del segon cant, que està en procés però ja pràcticament tot escrit, hi he passat el WikiCheck no està acabat, però i fossis tan amable de fer-li una ullada, perquè com ja fa mesos de l'anterior no se si ho estic fent bé. Sé que encara falten moltes coses, els enllaços i altres. Però en fí. Gràcies per l'ajut Dante8919

Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2015

Ep! com anem? per curiositat, aquest any hi ha viquiprojecte de Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2015? Es podria lligar amb l'objectiu dels 500K! Salut! --Solde (disc.) 15:14, 10 nov 2015 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Dante8919 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:43, 10 nov 2015 (CET)

Aquí Dante8919: Sento tornar-te a escriure, però ja ho vaig fer fa una setmana i no he rebut resposta, no sé si és que no has rebut el correu o va ser un problema meu. Et torno a escriure, perquè en la meva pàgina de proves tinc la traducció del cant 2 de l'Infern de la divina comèdia, que ja li he passat e Wickicheck i li he posat imatges. M'agradaria que li donessis un cop d'ull. Si no t'es possible, m'ho dius. Suposo que esteu molt enfeinats amb la trobada de Girona. Espero que em diguis alguna cosa. Gràcies Dante8919

Trobada a Girona

Hola Arnaugir! Gràcies per convidar-me personalment! Per desgràcia aquest cap de setmana el tinc bastant complet i no m'hi podrè passar, però ja et dic que a la propera ocasió que tingui de trobar-me amb un munt de viquipedistes, no me la perdré. Gràcies!! el comentari anterior sense signar és fet per Noemiroig (disc.contr.) 18:53, 13 nov 2015 (CET)

Viquitrobada

Gràcies pel recordatori, m'hagués agradat venir (a més tenint Girona a prop de casa); però aquest any la meva dona està de baixa, m'he compromès amb la meva filla per tirar endavant un projecte informàtic d'oftalmologia (que tenia aturat) i, a sobre, el cap de setmana em toca estar amb la meva mare. --Jmarchn (disc.) 07:40, 14 nov 2015 (CET)

T'he trobat.

T'acabo de trobar al facebook senyor Duran. No pots anar donant m'agrada a tot el que veus que el món és molt petit. :P --Mbosch (会話) 20:07, 14 nov 2015 (CET)

@Mbosch: so what? no tinc res a amagar!--Arnaugir (discussió) 14:26, 16 nov 2015 (CET)

Hola! Només per que demà arribarè amb el tren a Girona a les 9:03. Com podré entrar a la Biblioteca? --Konkordia (disc.) 21:08, 14 nov 2015 (CET)

Viquitrobada Girona

Hola Usuari:Arnaugir. Demà pujo a Girona amb tren, que arriba a l'estació a les 9h03. Podré entrar a la Biblioteca? Gràcies i fins demà.--Konkordia (disc.) 21:59, 14 nov 2015 (CET)

Correccions innecesàries d'ArnauBot

Hola Arnau. T'escric a propòsit d'unes edicions del teu bot Arnaubot. Com a part de la tasca que fa de catalanitzar les referències, veig que també corregeix formes com ara anglés, francés i semblants per les corresponents amb accent obert anglès, francès, etc., com ara ací. Tanmateix, les formes amb accent tancat o agut, que responen a la pronúncia habitual en tot el català occidental, són comunament usades en la llengua escrita estàndard pels valencians i tenen suport normatiu no només de l'AVL sinó també de l'IEC, que recullen, com deia, una tradició gràfica bastant assentada. És per això, i seguint Viquipèdia:Llibre d'estil/Variants lingüístiques#Accentuació, que et demanaria que modificasses les instruccions del bot per tal que deixàs de fer aquesta correcció que és innecessària. Una salutació cordial i gràcies de bestreta! --Doyle (disc.) 16:59, 16 nov 2015 (CET)

Hola Doyle. Gràcies pel comentari. Sé perfectament que existeixen aquestes formes i òbviament les respecto i tan de bo les trobés més sovint. T'explico però el que passa (que no és el que sembla): tinc el bot programat perquè tradueixi, entre d'altres, del castellà, i per tant fa el següent: "alemán"->"alemany", "inglés"->"anglès", i sorpresa... "francés"->"francès". Senzillament no vaig caure en aquesta casuística (si t'hi fixes, no veuràs cap "anglés"->"anglès", si el trobes em sorprendria molt...). Ara mateix miro com resoldre-ho. Gràcies per avisar!--Arnaugir (discussió) 17:54, 16 nov 2015 (CET)
Update: diria que ja he modificat correctament la lògica del bot, i no hauria de tornar a passar. Intentaré monitoritzar-lo, t'agrairia que em donessis un cop de mà per si torna a fer bestieses. Gràcies per la feina!--Arnaugir (discussió) 17:58, 16 nov 2015 (CET)