Usuari Discussió:Asabria3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Asabria3! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si teniu alguna consulta general a fer a ningú en concret, la podeu fer a la taverna de la Viquipèdia.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Àlex Esp (Discussió) 21:36, 20 oct 2010 (CEST)[respon]

Recordatori de notabilitat de Fundació Privada Girona FC[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Fundació Privada Girona FC. --Pau Cabot · Discussió 19:01, 29 oct 2010 (CEST)[respon]

Bon dia i benvingut ací; suport a Wikimedia CAT[modifica]

Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per mor de fer entendre que els Chapters haurien de ser oberts a totes les llengües s'ha engegat una campanya de suport i creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teua disposició per tal de posar-la a la teua pàgina d'usuari i/o signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, fins prompte, cordialment, Capsot (disc.) 20:24, 30 oct 2010 (CEST)[respon]

Curs Viquipèdia[modifica]

Hola Albert, No ja fa bastant que no jugo, de tant en tant he anat a entrenar, la veritat que crec que vaig jugar en la millor època de l'equip, del 93 fins el 2003,vam quedar campions i dos vegades subcampions sense americans, ara són poca gent i ja no jugan una lliga d'onze, sinó de set, és com si al futbol canviessin per jugar a futbol set. La veritat és que el futbol americà a sofert una davallada molt grossa, és una pena ja que és un esport molt complet i molt maco. Si vols saber alguna cosa més ja saps on sóc. Jsoro2 (disc.) 17:24, 6 nov 2010 (CET)[respon]

Signatura[modifica]

Res, és una cosa sense importància, signa els comentaris, perquè he tingut que mirar a l'historial per saber qui m'enviava el missatge. Ho dic només per comoditat meva. Només has de posar els quatre símbols que hi han al quadre "signeu els vostres comentaris". Bé també m'ha servit per enllestir el tema de discussió, espero que hem contestis i ja els hi envió aquesta part del mòdul 5.

Fins aviat! Jsoro2 (disc.) 17:58, 6 nov 2010 (CET)[respon]

fotografies pel FITAG[modifica]

Hola Joaquim, m'agradaria ajudar-te però no puc, crec que en la viquipèdia en saps més tu que no pas jo. Per cert, no trobo el primer missatge que et vaig deixar en la discussió, podries desentrellar el misteri? Jsoro2 (disc.) 23:11, 7 nov 2010 (CET)[respon]

Hola que tal? Perdona pel retard en contestar-te però estic de baixa ja que aviat donaré a llum a un nadó. Pel que fa al SES que estic treballant, és el SES de Sils (centre de secundaria). Poca cosa et puc dir perquè vaig estar només un mes. El temps que vaig estar, estava encantada ja que erem pocs professor i només fins a 3r de la ESO. Tot estava molt organitzat, es treballava molt amb els ordinadors i tot l'ensenyament es basava en les competencies, habilitats i projectes. A primaria es basava també en les competències?

Bon vespre, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 18:37, 28 març 2013 (CET)[respon]

Viquitrobada a Girona[modifica]

Bones, a la teva pàgina d'usuari diu que ets de Girona. T'informo que aquest cap de setmana fem una viquitrobada a la Biblioteca Carles Rahola. Aquí tens tota la informació, per si et vols passar. Salutacions! --Kippelboy (disc.) 16:31, 11 nov 2015 (CET)[respon]