Usuari Discussió:Baggio/Arxiu 2

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ARXIU 2 DE LA MEVA PLANA DE DISCUSSIÓ: OCTUBRE 2007 - SETEMBRE 2010 --Baggio --Baggio (missatges) 14:49, 3 abr 2011 (CEST)

Rubió

Em pots dir que puc millorar de Rubió, ja que has votat en objecció en algunes coses!! Per si és la estabilitat, trobo que té més estabilitat que l'article de Girona, al ser més petit i passen menys coses, i Girona es considerat de qualitat. Però accepto crítiques constructives, i les espero! --KRLS , 18:00, 1 oct 2007 (CEST)

D'acord, bàsicament el que volia saber era saberl a crítica constructiva per després intentar-ho millor com pogués! Ja que jo considero que si un article té tot el que pot tenir és de qualitat, ja que la quantitat de lletra d'un article no reflecteix la qualitat. Però encara que no surti trobo un bon article pel meu poble de l'infància. Encara que l'estabilitat no em queda clar que sigui objecció, perquè no canviarà gaire! Gràcies, per votar, que també trobo una macança de participació alhora de votar. --KRLS , 20:33, 1 oct 2007 (CEST)

Gràcies pel teu comentari. M'interessaria molt si tens alguna idea per completar o concretar l'article.--Paco 23:02, 1 oct 2007 (CEST)

Ip Article Qualitat

Si que era jo, i després pensava que havia tornat a editar dient que si que era jo, aquella vegada entrant ja en el meu compte! Sento el descuit de no haver entratel comentari anterior sense signar és fet per KRLS (disc.contr.) 00:26, 7 oct 2007 (CEST)

08001

Aquest article fa temps que porta la plantilla millorar. Com que el vas iniciar tu, l'has de millorar o ja es pot treure la plantilla?. --ToNToNi 03:08, 13 oct 2007 (CEST)

esborrany de cònsols romans

No considero que siguin esborranys els articles sobre cònsols romans, sobre els quals poca cosa hi ha més a dir. No tots els articles curts són considerats esborranys en una enciclopèdia. --Jordicollcosta (discussió) 16:01, 20 oct 2007 (CEST)

És un tema molt polèmic, i és molt oportú obrir una discussió a la taverna. A la Categoria:Viquipèdia:Esborranys li cal una batuda, l'Indicador esborranys supera els 10.000 articles, molts amb plantilla innecessària, altres ampliats fa temps, però és més fàcil posar una plantilla que treure-la. --Jordicollcosta (discussió) 16:37, 20 oct 2007 (CEST)

Articles de qualitat

Com a votant dels articles de qualitat, et pot interessar participar en la votació de presa de decisions sobre els Articles de qualitat--Panotxa (discussió) 23:49, 27 des 2007 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -8 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:00, 12 gen 2008 (CET)

hahaha XD

Mmmmm, dons des de fa pocs dies estic al Travian, no se ara però no m'estranyaria que també hagis anat per què aquest joc pel que es veu tot déu ha estat.

Per cert, la medalla aquestes com s'aconsegueixen? Vas fer un article o molts de la hòstia?el comentari anterior sense signar és fet per Mikibc (disc.contr.) 13:48, 26 gen 2008 (CET)

Ni te las mirat

U_U!

O no t'enrecordes o estàs molt liat, no has mirat l'article dels samurais! ¬¬ per què hi ha tants pocs vots? S'ha de ser Crom i fer propaganda a punta pala o que? Mikibc (discussió) 20:16, 23 feb 2008 (CET)

Hahahaha ho se ho se, vaig seguir el seu seguiment quan estava, simplement que per llavors no xerrava ni feia artícles només ho veia quan m'ho ensenyava el meu germà, i sobre l'article no passa res ;)

Linkin park:RE

Ho tindré en compte la pròxima vegada. Gràcies per avisar-me--Guillem MCR 2.008 (discussió) 09:55, 3 març 2008 (CET)

Viquiportal de la Unió Soviètica

No veig cap activitat al portal, i no estic segur si puc ajudar o no. Jo esti a la wikipedia en castella, y gairebe tots els articles escrits son de russia, ucraina i la antiga unio sovietica. Si algu esta interesat, puc tradui el que calgui del rus o ucraines al castella, no al catala, perque no mes el se parlat, no escrit. Normalment estic a es:usuario:Shliahov. Estic a la disposicio de qualsevol que s'interesi en aquest temas. --Shliahov (discussió) 14:58, 20 març 2008 (CET)

Molt agreit, el fare ara mateix.--84.76.208.8 (discussió) 20:14, 21 març 2008 (CET) (signo ara, perque avans no estava conectat)--Shliahov (discussió) 20:17, 21 març 2008 (CET)

Alcaloide

No és possible trobar més referències a l'article? Només n'hi ha dues, i amb una mica de recerca segur que es pot revertir l'estat actual dels vots de l'article, avisant als votants, perquè realment, a part d'això, és un gran article. --Panotxa (discussió) 17:51, 20 març 2008 (CET)

Casteller

Què tal! La part de la història dels castells ha quedat a mitges, tindràs temps de continuar-la? --Panotxa (discussió) 10:14, 23 maig 2008 (CEST)

FC Barcelona

És cert que hi ha més referències ara, però dins l'article encara queden {{cal citació}} que s'han de referenciar. Una vegada estiguin referenciats (que no són gaire, entre 5 i 10), per mi es pot retirar la proposta de treure-li la distinció.

Quant al cas de l'Espanyol, també tinc previst proposar-lo si no se solucionen els defectes. L'únic motiu pel qual encara no ho he fet és perquè no volia proposar dos articles de futbol alhora. – Leptictidium (pm!) 15:01, 27 jul 2008 (CEST)

Doncs la classificació històrica es tracta de els equips que més temporades han jugat a la Primera divisió, tant com els punts aconseguits, etc. De totes formes a la Viquipèdia en castellà ho pots trobar: Classificació històrica de la primera divisió espanyola de futbol--Adri 22 (discussió) 18:43, 10 ago 2008 (CEST)

Hola de nou! Et volia preguntar si et pareix correcte que pose a la Plantilla:Equips l'apartat Classificació històrica. També hi havia pensat posar el patrocinador i la marca de l'equip però crec que posar publicitat a la viquipèdia no es correcte. Salutacions cordials! --Adri 22 (discussió) 11:43, 13 ago 2008 (CEST)

Re. Youtube

A en:Wikipedia:Reliable sources/Noticeboard hi ha discussions continues per culpa dels enllaços a Youtube. La conclusió és que no és una font fiable, com tampoc ho és la Viquipèdia. A més, si són vídeos "extrets de mitjans internacionals reconeguts" són una infracció de drets d'autor que no podem recolzar enllaçant-los. Si són vídeos valuosos segur que algú els ha comentat en algun lloc donant-los crèdit. En fi, si vols ho comentem a la pàgina de discussió de l'article. --V.Riullop (parlem-ne) 17:58, 17 ago 2008 (CEST)

Disculpeu que em fiqui a la discussió, però hi ha mitjans internacionals reconeguts que pengen ells mateixos el seu contingut, de manera que no estaríem recolzant cap infracció dels drets d'autor. La BBC n'és un exemple, i jo he enllaçat a vídeos seus al Youtube en alguns articles. – Leptictidium (pm!) – avorrit? per què no crees l'article Austràlia central? 18:01, 17 ago 2008 (CEST)
Sobre l'afer Di Steffano s'han escrit llibres. No crec que Youtube sigui la millor referència. Vídeos de TV3 a Youtube segurament són copyvios cosa que nosaltres, l'enciclopèdia lliure, no podem donar suport. Ara bé, té raó en Lepti en que hi ha alguns casos que no els ha penjat un anònim sinó que estan signats per una font creïble. S'hauria d'analitzar cas per cas: si és un vídeo legal (n'he vist molts que no ho són), d'una font fiable i d'interès enciclopèdic (no és el mateix una font periodística que acadèmica, un documental que una revista especialitzada...) --V.Riullop (parlem-ne) 20:19, 17 ago 2008 (CEST)

Secció d´atletisme del FCB

No sé si has llegit el comentari que li he fet a Cembo123. La web del COI només serveix per trobar els medallistes però no per trobar el club al que peranyien... Salut.--Felato (discussió) 17:54, 20 ago 2008 (CEST)

Hola Baggio. Ho vaig canviar perquè vaig veure que ho havia modificat un anònim (probablement dels Minyons de Terrassa) que feia la impressió que volia "treure mèrits" al 3 de 9 carregat pels Castellers de Terrassa el 1995. Estic d'acord amb tu que s'hauria d'indicar d'alguna manera que es tracta de les colles que han fet alguna vegada un castell de nou. De totes maneres, i per tractar-se d'una plantilla, simplificaria el comentari del castell només carregat: es podria posar "(3 de 9 carregat)". D'altra banda, què hi posem a la plantilla Colles de 8? "Colles que han fet castells de 8 però no de 9" :-) ? "Colles que han arribat a fer castells de 8" ? Salut! --gpatgn (discussió) 00:29, 25 ago 2008 (CEST)

Se m'ha acudit una altra cosa... Per què no unifiquem totes les plantilles de colles castelleres en una de sola? Es podria fer una sola plantilla amb 3 o 4 apartats: Colles de 9, colles de 8, altres colles... i per defecte sortirien tots els apartats amagats (com a Plantilla:Presidents de la Generalitat). Així quedaria més clar de què parlem quan classifiquem les colles segons els castells que han aconseguit. A més a més, també podríem navegar a colles que no siguin de 9 des d'una colla de 9. No he fet mai cap plantilla d'aquest tipus però suposo que me'n sortiria agafant-ne una altra de referència. Què et sembla?--gpatgn (discussió) 19:42, 25 ago 2008 (CEST)
EDITO: A part de la Plantilla:Colles castelleres, també hi ha la Plantilla:Colles castelleres desaparegudes. --gpatgn (discussió) 20:06, 25 ago 2008 (CEST)
Ja he actualitzat la Plantilla:Colles castelleres. Cal revisar-la perquè no em quadra el nombre de colles. Després hi ha alguna colla de nova creació com els Salats de Súria i potser alguna altra que no han arribat a fer castells de 7. --gpatgn (discussió) 00:06, 2 set 2008 (CEST)

Re: Dubte copyright

L'enllaç que m'has donat de la icona és de la llicència commons:template:cc-by-sa-2.5-es. En teoria la icona hauria d'enllaçar a la pàgina de Creative Commons, però si no diu res més ja és prou vàlid. Per altra banda, és millor no editar missatges d'altres si no s'expliquen els motius, i per correccions ortogràfiques no val la pena. --V.Riullop (parlem-ne) 14:55, 25 ago 2008 (CEST)

Sant Fèlix

L'enllaç ha Sant Fèlix està tret expressament, per no ser procedent. No és típic posar-lo a l'inici d'un article d'aquest tipus, sinó al contrari, posar-lo en una secció d'un article per què enllaci a un article en què amplia la informació. Mira atletisme, suec, budisme, ordinador o Catalunya per exemples del que vull dir. A l'inici de pàgina només se sol posar enllaços de desambiguació i aquest no és. A més a més, ja existeix un altre enllaç a cada article, cap al mateix article, que fa innecessari aquest segon.el comentari anterior sense signar és fet per 193.152.141.245 (disc.contr.) 09:06, 31 ago 2008 (CEST)

Per cert, pensava fer plantilles ampliable i adaptables al context com els de zoologia, entomologia i mirmecologia, però aplicat als castellers, però no les tinc totes sobre quina és la informació que hi ha d'anar. Pensava en una secció de colles, una altra de construccions castelleres, i una darrere de les parts d'un castell.el comentari anterior sense signar és fet per 193.152.141.245 (disc.contr.) 09:12, 31 ago 2008 (CEST)

Cases dels Canonges

No existeix encara perquè l'estic escrivint... En vint minutets em sembla que estarà enllestit fa l'ulletEnric 17:49, 1 set 2008 (CEST)

Fet Fet!Enric 18:41, 1 set 2008 (CEST)

Notabilitat

Hola, ja fa dies que m'he fixat que en moltes propostes d'esborrat, votes en contra d'esborrar l'article i no argumentes per què ho fas. L'esperit de la política que es va aprovar era el d'argumentar els motius que feien que un article es quedés o no. Per tant, et demanaria que, per entendre millor el teu vot, expliquis en quin argument o en quin punt de les polítiques de la Viquipèdia et bases per creure que l'article s'ha de mantenir.

També volia comentar-te que ara he vist que en aquesta contribució has eliminat la paraula "mediocres" (a part de canviar un "aital" per un "tal", la qual cosa no entenc perquè l'"aital" ja és perfectament adequat). Suposo que has eliminat el "mediocres" perquè tenim la idea que una cosa mediocre és una cosa dolenta, nefasta, etc., però la definició de mediocre és exactament: "De qualitat mitjana". I és exactament això al que ens referim: els parents que no tinguin una qualitat suficient per aparèixer a la Viqui, no mereixen tenir un article per ells mateixos. Tal com ho has deixat tu, sembla que els parents, per bons, meravellosos, destacats i notables que siguin, no poden tenir un article per ells mateixos...

Apa, salut!--Xtv (que dius que què?) 20:47, 1 set 2008 (CEST)

Ei, no t'he dit pas que "només votis en contra"! de fet, m'és igual si votes a favor o en contra, això és decisió teva i em sembla molt bé. Només deia que en moltes propostes votes en contra i no argumentes (si votes a favor, no és tan necessari argumentar, perquè en principi pots estar senzillament d'acord amb el proponent). Respecte el tema mediocre, preguntaré a la discussió si algú té una proposta millor. Salut!--Xtv (que dius que què?) 09:10, 2 set 2008 (CEST)

Reverteix-me

Això, fes-ho tu mateix.--KRLS , 16:35, 2 set 2008 (CEST)

Re: CC No derivades

Com qualsevol imatge no lliure, només si compleix VP:RUL. --V.Riullop (parlem-ne) 18:41, 15 set 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Baggio Vicenza.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Baggio Vicenza.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 17:55, 17 set 2008 (CEST)

Consens final

Mira't la proposta de votació per acabar de consensuar els serrells finals, si cal afegir alguna proposta més... o què (Consensuar els acords sense consens).--Peer (discussió) 17:13, 26 set 2008 (CEST)

He iniciat la votació final (Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Avaluació, distinció i retirada de distinció#Votacions finals de consens). A veure que et sembla. Crec que cal acabar de concretar aquestes qüestions per a normalitzar la pàgina de les votacions corresponents--Peer (discussió) 00:00, 29 set 2008 (CEST)
Recordatori: el dimecres 8 finalitza la votació de les propostes pendents de consens. Ja que has participat activament, estaria bé que poguessis deixar el teu vot. A partir d'aquí caldrà acabar d'introduir els nous canvis a les normatives i orientacions corresponents (avaluació, votació, avís de retirada).--Peer (discussió) 17:50, 4 oct 2008 (CEST)

Ara ja ha finalitzat el període de votacions. Mira't els resultats finals i el redactat.--Peer (discussió) 08:27, 9 oct 2008 (CEST)

Article Castells

Castells en Aleman -- 194.0.92.7 (discussió) 16:10, 10 des 2008 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina Penya Barcelonista Plana de Vic

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Penya Barcelonista Plana de Vic», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--– Leptictidium (discussió) 19:16, 11 gen 2009 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 12:59, 2 març 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:18, 6 març 2009 (CET)

Palestina

Jo penso que si. No és cap sabotatge. Les afirmacions són molt discutibles (vaig triar les més discutibles). Ferbr1 (discussió) 22:13, 5 abr 2009 (CEST)

Re:Plantilles de navegació seleccions

Gràcies pel consell! així queda tot més polit, sobretot els jugadors que tenen més de tres plantilles. A mesura que es vagin creant de noves aniré arreglant els articles. Salutacions! --Àlex Esp (Discussió) 21:12, 20 juny 2009 (CEST)

1000 catalans

Hola Baggio, no sé si coneixies el Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir. Ara ja té 1000 articles. Podries passar per la pàgina de propostes per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 22:49, 17 ago 2009 (CEST)

La idea seria fer articles decents en català per, si s'escau, poder-los traduir a d'altres llengües (per començar a l'anglès) per tal de difondre la nostra cultura. Pau Cabot · Discussió 14:58, 18 ago 2009 (CEST)

FCB

No entenc el teu raonament. Segueixo sense entendre perquè l'article de Futbol Club Barcelona ha de ser diferent a la resta de la Viquipèdia. I, insisteixo, encara ningú m'ha demostrat que hi hagi una pàgina de discussió amb votacions al respecte. Per tant, no entenc perquè has desfet els canvis.--Jove (disc.) 21:58, 23 ago 2009 (CEST)

viquiprojecte cinema

Emocionat he vist com t'has apuntat al viquiprojecte.
Mmm....jo l'he donat per tancat. M'explico: l'objectiu, l'octubre del 2008 era incrementar 700 articles sobre cinema en un any. Es va aconseguir en 8 mesos. Aleshores vaig plantejar per continuar unes opcions aquí que no van trobar acollida. Jo continuo amb el meu rotllo, li he demanat, a en PAsqual una eina per mesurar per on anem i si pot ser comparar-ho amb altres wikis. Però vaja, estic obert a idees...--Pallares (disc.) 17:11, 24 ago 2009 (CEST)

Recordant els teus comentaris Bones, doncs emocionat em vaig quedar jo al veure un viquiprojecte interessant i força ben treballat com el que hi havia, i un xic decepcionat, quan ja "inscrit" per fer alguna feineta, vaig veure que ja estava tancat. Jo seguiré fent i si es munta algun altre projecte o es reprèn l'actual doncs intentaré ajudar, si m'adono que existeix esclar. De totes maneres miraré a veure si puc completar algun dels articles de "l'antic" viquiprojecte. dir-te que he reobet el viquiprojecte amb un objectiu concret: eliminar els esborranys. Benvingut, doncs.--Pallares (disc.) 18:13, 12 feb 2010 (CET)

Loteria Culé

Hola Baggio, segons la meva interpretació de VP:EE, aquests dos enllaços externs no aporten res a l'article i sobren. Ja hi ha enllaços interns a les dues organitzacions i allà, si es vol, es poden consultar les seves respectives webs.

Respecte de la notabilitat de l'article, no crec que les dues referències que dónes la confirmin. A mi, em sembla més una notícia de Viquinotícies que un article enciclopèdic. L'article enciclopèdic, per jo, seria Merxandatge del Barça o Productes oficials del Barça. Pau Cabot · Discussió 17:01, 25 ago 2009 (CEST)

Ja te dic que no acab de veure la notabilitat de l'article, però vaja, tampoc no ho veig tan clar per demanar-ne l'eliminació. Jo el fusionaria segurament amb algun altre article del Barça o de la Bruixa d'Or ... Pau Cabot · Discussió 12:38, 26 ago 2009 (CEST)

Patinatge artístic

Hola, Baggio.

Veig que has editat l'article Patinatge artístic. Fa temps que volia mirar-me aquest article perquè em sembla que s'hauria de mirar com s'enfoca, tant pel qeu fa al contingut com amb la relació amb els articles de les altres viquipèdies (en aquest cas penso que hi ha una incoherència a nivell de moltes de les viquipèdies).

El patinatge artístic té dues versions: el patinatge artístic sobre gel i el patinatge artístic sobre patins. Si mires l'article en anglès que hi ha enllaçat veuràs que parla únicament del patinatge sobre gel. La versió en francès esmenta al principi que hi ha dos tipus de patinatge artístic, pero centra quasibé tot l'article en el patinatge sobre gel. La versió italiana té una plantilla que proposa la fusió del patinatge sobre gel i sobre rodes. I la versió en castellà és una pàgina de desambigüació que porta a les dues versions.

La versió en català parla només de la modalitat sobre rodes (la més coneguda aquí), mentre ja existeix un altre article Patinatge artístic sobre rodes mig buit.

Potser el que es podria fer és que aquest article parlés de les coses que hi ha en comú (com són les figures i demés) i que s'enllacés a articles Patinatge artístic sobre gel i Patinatge artístic sobre rodes. Aleshores es podria mirar de fer coincidir de manera correcta els interwikis amb les altres wikis.

O una altra opció és incloure les dues modalitats en aquest article i redireccionar l'article sobre rodes cap aquí.

Fa temps que ho tenia en ment, però no m'hi he posat. En veure que editaves l'article hi he tornat a pensar. Què n'opines ? --Puigalder (disc.) 20:44, 30 ago 2009 (CEST)

D'acord, doncs miraré de resoldre tota aquesta qüestió un dia d'aquests.--Puigalder (disc.) 21:07, 30 ago 2009 (CEST)

Plantilla:Director de cinema

Penso que ja està, mira Takeshi Kitano.--Lohen11 (disc.) 15:02, 4 oct 2009 (CEST)

Potser no ens hem entès, no és que no ho veiessis, volia dir que ho acabava d'incorporar a la plantilla i et posava un exemple.--Lohen11 (disc.) 19:01, 4 oct 2009 (CEST)

Tema: Castellers Sagrada Família

Gràcies per la correcció. En quant al tema de permisos, formo part de la junta de la colla i tinc el permís de la web. Hauria d'anunciar-ho d'alguna manera o és millor modificar la part de història? Sóc nou en aquests àmbits jeje Salutacions i gràcies en endavantel comentari anterior sense signar és fet per Xavifar (disc.contr.) 12:01, 27 oct 2009 (CET)

No ho sé, no en sóc cap expert en llicencies, t'aconsello que ho preguntis a n'en usuari:Vriullop, també hi ha un abocat que s'ha ofert a resoldre dubtes a l'Associació Amical Viquipèdiael comentari anterior sense signar és fet per Jordicollcosta (disc.contr.) 13:42, 27 oct 2009 (CET)

Autorització

Et pot servir d'ajuda la pàgina Ajuda:Republicació/Autorització (i la seva pàgina principal amb un menú). Per al text ha de ser CC-BY-SA-3.0. Per les imatges hi ha més possibilitats, una d'elles també la CC-BY-SA-3.0. Per tant, aquesta és la millor per a tot (més senzill). El correu hauria de dir que dóna permís per a tot el contingut de la web, tant text com imatges. --V.Riullop (parlem-ne) 17:27, 27 oct 2009 (CET)

Manquen referències a Bota d'Or 2009-2010

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Bota d'Or 2009-2010. --Bestiasonica (disc.) 12:11, 2 nov 2009 (CET)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat. --Jordicollcosta (discussió) 13:57, 4 nov 2009 (CET)

Gràcies pel encoratjament. Jo em vaig registrar a Meta per votar, i no he fet servir mes el compte. però ens cal que vegin que es un projecte viu, amb constants adhesions. --Jordicollcosta (discussió) 09:10, 6 nov 2009 (CET)

Roberto

De res. Agafar les taules molt grans i posar-les com una plantilla sempre és una manera fàcil i útil de reduir pes. Bé, de moment només em queda una objecció: les faltes lingüístiques. Si aconsegueixes que algú et faci una repassada a fons de la llengua de l'article, pots comptar amb el meu vot de qualitat. – Leptictidium (auderiense) 13:56, 7 nov 2009 (CET)

Bona feina. M'ho miro.--Peer (disc.) 00:05, 9 nov 2009 (CET)

Heroïnes soviètiques

Hola! He vist que vas crear l'article sobre Liudmila Pavlitxenko i altres relacionats amb la història militar soviètica. Acabo de crear els de Rosa Shanina, Natalia Kovshova, Maria Polivanova i Lídia Litvyak; em preguntava si hi ha algun esforç col.lectiu al qual sumar-se en aquesta direcció a més del portal de la Unió Soviètica, que sembla molt parat. Salutacions cordials. --MaeseLeon (disc.) 04:12, 11 nov 2009 (CET)

El teu suport a Viquimedia.cat

Lamentablement s'ha tingut que esborrar el teu suport que vas donar a la proposta de l'Associació Amical Viquipèdia per crear una secció local de Wikimedia per a Andorra, l'Alguer, les Illes Balears, Catalunya, la Catalunya del Nord i el País Valencià, així com tots els viquipedistes de la Franja i el Carxe ja que vas editar-hi el teu nom d'usuari de la viquipèdia en català des d'una IP anònima, i com que és imprescindible estar registrat com a usuari a Wikimedia Meta-Wiki o simplement Meta, el teu suport de moment no es vàlid per això no es comptabilitzarà i en aquests moments ens cal tots els suports possibles per tal d'influir en la decisió del comitè de Chapters. Es necessari que et registris a Meta, per la via tradicional o activant el compte global o SUL a les teves preferències -> Dades d'usuari -> (Gestioneu el vostre compte global). Perdona les molèsties i la pèrdua del teu temps, pero la viquipedia en catala s'ho mereix i t'ho agraeix.--Jordicollcosta (discussió) 14:32, 26 nov 2009 (CET)

Sergio Busquets Burgos

Buenos días, he visto en tu página de usuario que tu nivel de castellano es comparable al de alguien que tiene el castellano como lengua materna, así que si no te importa, me voy a dirigir a ti en ese idioma, puesto que es junto al francés el que hablo fluidamente. Si por lo que sea te molesta o algo, dilo, y traduciré lo que te voy a poner sin problemas. En la discusión de Sergio Busquets Burgos, puse hace varios días los motivos, avalados por la convención de títulos de viquipedia en catalán, que dice que debe de usar como nomenclatura el nombre más corriente empleado en la lengua catalana, y demostrado que este nombre es Sergio Busquets Burgos, esperando varios días, donde he podido ver que has tenido oportunidad de verlo ya que incluso has editado en otros artículos, decido cambiar el artículo, dando un motivo. En nada y menos de tiempo, veo que sin dar motivo, se revierte lo que he editado, y está en la página de discusión. ¿Me podrías explicar a mi, y a la discusión del artículo, cuál es el motivo para revertir al nombre más corriente en catalán, dejando el nombre minoritario que había puesto antes, yendo en contra de la convención de títulos de viquipedia?--Álvaro ¡ARRIBA ESPAÑA!|(Háblame) 10:44, 29 des 2009 (CET)

Opinió

Referent al missatge, tens tota la raó.--KRLS , (disc.) 20:35, 29 des 2009 (CET)

No seràs bibliotecari però exerceixes la censura a favor dels poders fàctics bancaris

A veure si tens pebrots de proposar o votar a favor de la supressió de l'article sobre La Caixa, o sobre el Banc de Sabadell. És increïble que gent tan analfabeta i desinformada com tu puguin decidir qui ha de tenir article a la Viquipèdia.--Aorrit (disc.) 02:26, 5 gen 2010 (CET)

plantilla:argument

Mira el que posa a Plantilla:Argument.--Lohen11 (disc.) 17:39, 30 gen 2010 (CET)

Anomenar articles sobre futbolistes

Hola Baggio! Ahir es va proposar reanomenar els articles sobre futbolistes per canviar els actuals noms complets dels jugadors pel nom pel qual son més coneguts. Com fins ara hem optat per una política d'anomenament de pàgines contrària, m'agradaria que donessis la teva opinió a la taverna. Gràcies!--Àlex Esp (Discussió) 16:12, 19 març 2010 (CET)

Viquicinematrobada

com ho veus? [1]--Pallares (disc.) 17:10, 25 març 2010 (CET)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gracies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 16:57, 2 maig 2010 (CEST)

Categorització de pel·lícules

Tenint en compte que participes en el Viquiprojecte:Cinema, t'agraïria que donessis la teva opinió en aquesta discussió que s'ha obert sobre la categorització de les pel·lícules. Mira: Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/Recent#Categorització de les pel·lícules. Moltes gràcies,--Aylaross (disc.) 17:43, 6 maig 2010 (CEST)

Plantilla Wikimedia CAT

S'ha creat la plantilla d'usuari {{Wikimedia CAT}}. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies Marc (Mani'm?) 17:58, 6 maig 2010 (CEST)

Recordatori Wikimedia CAT

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar, sobretot que veig que ja ha passat un altre company abans. Ja tens més amunt tots els detalls de l'Associació i veient el teu perfil supose que es tracta d'un oblit i doncs no te n'oblides una altra vegada, pots enganxar la Wikimedia CAT a la teua pàgina i així permetràs al català i a la cultura catalana d'obtenir una representació i visibilitat més important al món i a la Viquipèdia. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 16:06, 10 juny 2010 (CEST)

Discussió:Taula de Puntuacions Unificada 2010

Pots deixar la teva opinió a: Discussió:Taula de Puntuacions Unificada 2010 ? --Jordiferrer (disc.) 15:28, 16 set 2010 (CEST)

Mostrar dates a les taules dels castells

A moltes taules de castells, com per exemple Pilar de 8 amb folre i manilles, si editem l'article llegim "Actualitzat fins el 27-9-2010", pero aquesta dada no es mostra als lectors. Crec que seria bo mostrar aquesta data a tothom. Així quan algú llegeix la taula, ràpidament veu la data en que es va actualitzar. --Jordiferrer (disc.) 09:40, 28 set 2010 (CEST)

Sant Sebastià