Usuari Discussió:Baggio/Arxiu 3

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ARXIU 3 DE LA MEVA PLANA DE DISCUSSIÓ: OCTUBRE 2010 - DESEMBRE 2013 · --Baggio (missatges) 16:56, 14 des 2015 (CET)

Recordatori de notabilitat de Capgrossos de Mataró

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Capgrossos de Mataró. --Pau Cabot · Discussió 00:51, 30 oct 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Castellers de Badalona

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Castellers de Badalona. --Pau Cabot · Discussió 01:00, 30 oct 2010 (CEST)

commons

Si, fa poc vaig crear la categoria de "casteller tower types" a commons, i vaig optar per l'anglès ja que aquest és l'idioma habitual dels articles a commons, i ens permetrà difondre més fàcilment el mon casteller a altres països. A més, és una categoria sense articles ja que és un contenidor d'altres categories. En canvi, en el cas de les categories per a cada castell, he optat per usar el nom en català, perquè m'ha semblat massa forçat intentar traduir-los, i crec que una persona anglesa aviat podrà entendre que significa per exemple un "2 de 8 amb folre". Una altra categoria que potser haurem de crear en el futur a commons es "Castellers squads" (Colles castelleres) per agrupar-hi les colles. Per cert, que et sembla el que he proposat a la pàgina de discussió de Taula de puntuacions del concurs de castells 2010 ? --Jordiferrer (disc.) 16:40, 2 nov 2010 (CET)

Com que a la wiki anglesa usen "team" com a traducció de colla, potser a commons hauriem d'usar "Castellers teams". En tot cas, tampoc és massa urgent, ja que ara ràpidament podem veure totes les colles anant a la categoria mare de castellers. L'avantatge es que els anglesos entendran millor que es tracta de categories de "teams". --Jordiferrer (disc.) 09:36, 3 nov 2010 (CET)

Tercera onada del Viquiprojecte:cinema

He obert la tercera onada del Viquiprojecte:cinema. Si hi vols participar, apunta-t-hi.--Pallares (disc.) 10:20, 19 nov 2010 (CET)

Sobre la revisió de la distinció de Sant Sebastià estic d'acord en que si es fes una mica de feina revisant el redactat, ampliant la introducció i afegint alguna referència més, podria seguir sent de qualitat; però fa temps que s'ha avisat de les deficiències i ningú en fa les millores. Si revises el vot, i hi ha consens de tots els vots, es podrà tancar la votació. Si no, caldrà esperar als 10 vots (i el resultat molt segurament serà el mateix). Salut.--Peer (disc.) 10:23, 26 nov 2010 (CET)

Cap problema. No ve d'un mes ni d'un any. Era una reflexió perquè una de les polítiques de la viquipèdia és buscar el consens però encara més important, la viquipèdia és un espai en el que cadascú es pot expressar amb plena llibertat. Tot el respecte, per la feinada que fas, pel teu vot i pel teu comentari en concret. A reveure.--Peer (disc.) 23:20, 26 nov 2010 (CET)

Plantilles per referències

bones, estava mirant l'article Penya Blaugrana Castellers de Barcelona que vas iniciar i volia suggerir-te que en posar referències els articles no copiis directament la direcció dels articles tal qual sinó que intentis fer servir plantilles com {{Citar web}}, {{Citar notícia}}, {{Ref-llibre}}, etc. que sinó queda estèticament molt lleig i a més hi falten dades com el títol o la data de publicació. Vinga, salut!--Arnaugir 15:30, 13 des 2010 (CET)

Ara molt millor, no creus? ;) fins aviat! --Arnaugir 16:29, 13 des 2010 (CET)

Categoria petita a Discs de Roger Taylor

Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Discs de Roger Taylor. --Pau Cabot · Discussió

Beníssim. Pau Cabot · Discussió 14:50, 29 des 2010 (CET)

Bruc

Hola. Pots passar per Discussió:Bruc? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 01:23, 30 des 2010 (CET)

Castells

En casos com XX Concurs de castells de Tarragona crec que sí que li podria correspondre. En els altres casos menys clars, pots procedir com creguis convenient. Pau Cabot · Discussió 17:36, 3 gen 2011 (CET)

Plantilles

Idò sí, ho has endevinat: les posa un usuari i fins que no hi ha consens, no es treuen. Així és com funciona la Viquipèdia. Respecte del fons: crec que el llibre no ha estat un best-seller, ni ha guanyat premis, ni ha destacat per res en especial. És normal que dubti de la seva admissibilitat, no? Crec que seria una bona idea intentar fusionar-lo amb l'article principal. La idea de la plantilla {{FVA}} és usar-la per demanar referències que en verifiquin la seva admissibilitat. Si després d'un cert temps, no s'han aportat aquestes referències, es poden prendre altres decisions.

Em sap greu que et prenguis això de manera personal. No tenc res en contra ni de tu ni del teu ídol. Només intent mantenir la coherència d'aquesta obra i fer complir les polítiques que hem acordat entre tots. Pau Cabot · Discussió 14:51, 7 gen 2011 (CET)

La diferència entre els nankharars d'Armènia i els juristes romans i el llibre és que dels primers, fonts fiables han tractat el tema. Així de senzill. Hi ha coses tan poc importants com el gènere de ratpenats Balantiopteryx que tenen article a la Viquipèdia perquè alguna font fiable n'ha parlat. En realitat, no és que el llibre no sigui admissible perquè no destaqui per res en especial, sinó que, com que no destaca per res en especial, cap font fiable se n'ha fet ressò. I això és el que és vertaderament important aquí.
Crec que t'ha passat com un altre company, que en fer un article sobre el Franquisme a Catalunya, se li va acudir fer un article sobre cada un dels documentals de TV3 que tracten el tema: Franquisme a Catalunya#Documentals. Crec que ho tendrem difícil per verificar-ne la seva admissibilitat. Una llista sense enllaços interns hagués estat bé, però a l'autor se li va acudir que era una bona manera de complementar l'article, sense tenir en compte la política d'admissibilitat.
Estic content de poder dialogar amb tu. De ben segur, que d'això, en sortirà una millor Viquipèdia. Pau Cabot · Discussió 22:12, 7 gen 2011 (CET)

Pedraza y Fradera

He vist que has afegit jugadors a la taula de la Masia. Si tens temps, faltarien el Ángel Pedraza i el Esteve Fradera.--Jordiferrer (disc.) 09:54, 12 gen 2011 (CET)

Contes

És una informació no enciclopèdica. Ve a ser com posar el posar el curriculum vitae d'un biografiat. A més, en aquests casos, eren simples llistes sense cap tipus de referències que n'indicàs la seva significació. Pau Cabot · Discussió 14:31, 13 gen 2011 (CET)

Si no estàs d'acord amb les meves edicions, pots tornar a modificar-ho. Ara, l'argument en:Wikipedia:Other stuff exists no és cap argument amb molt de pes. En tot cas, potser de discos sí, però de llibres, no hi ha gaires precedents de llistar els capítols (encara que siguin contes independents). Pau Cabot · Discussió 15:37, 13 gen 2011 (CET)

Manquen referències a Castellers del Riberal

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Castellers del Riberal. --Pau Cabot · Discussió 09:07, 20 gen 2011 (CET)

Em sembla més que suficient. Retiraré, això sí, les referències a fonts no fiables com blocs, d'acord? Pau Cabot · Discussió 11:41, 20 gen 2011 (CET)
Bona feina! Pau Cabot · Discussió 11:44, 20 gen 2011 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Club Esportiu Unió Astorga

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Club Esportiu Unió Astorga», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (disc.) 20:35, 20 gen 2011 (CET)

Enhorabona

Enhorabona per la bona feina amb els articles dels castellers. Com deia aquell mas vale encender una vela que maldecir la oscuridad ... fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 13:57, 23 gen 2011 (CET)

m'uneixo a les felicitacions i sobretot perquè tornes a primera línia d'activitat :) --barcelona (disc.) 21:14, 23 gen 2011 (CET)
Anava a encetar el tema de l'agraïment, però veig que ja se m'han adelantat... L'enhorabona, igualment, Baggio! I gràcies per la feina feta. --Judesba (digues...) 22:02, 23 gen 2011 (CET)
Ja ho he anat fent: [1], [2], [3]. De totes formes, si algun cas és evident, pots llevar-los tu mateix ... Pau Cabot · Discussió 07:28, 24 gen 2011 (CET)

Castells

Ei Baggio! Veig que ara estàs amb els articles de colles castelleres. He pensat que la plantilla que tenen, ara per ara, queda bastant pobre. Crec que els articles podrien millorar s'hi afegim un paràmetre de foto, mida d'imatge, peu de pàgina i logo a la plantilla de {{Colla}}. Què en penses? --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:51, 23 gen 2011 (CET)

Està molt bé aquesta que em dius que vas crear. Tot i això penso que encara podria millorar més s'hi hi hagués un paràmetre pel logo de la colla. En molts articles hi ha una imatge del logo que sempre queda desperdigada per l'article. Així aconseguiríem tenir-la sempre al mateix lloc. Què en penses? Per cert, per què no substitueixes aquestes plantilles per la de Castellers de Barcelona a la resta d'articles? Vinga, que vagi bé. Salut company. --Catalaalatac (Parlem-ne) 23:58, 23 gen 2011 (CET)
Ei! Ara m'ho he tornat a llegir bé, el que he dit, i no t'ho prenguis com una obligació sinó com un suggeriment. Endavant, doncs! --Catalaalatac (Parlem-ne) 00:08, 24 gen 2011 (CET)
Hola, Baggio. Una cosa. Rellegint la meva pàgina de discussió he vist que em vas comentar que no categoritzés colles castelleres (o semblants) dins de categories d'esport. Doncs bé, ho vaig fer i també vaig crear algunes categories de cultura per comarca on hi he anat incloent-hi no només colles castelleres sinó d'altres articles semblants (fixa't que ja hi ha una categoria d'esport per cada comarca; bé, per la majoria). Ara, doncs, sóc jo qui et demano que intentis categoritzar els articles que faltin de castellers i coses per l'estil (de cultura) a la categoria de la comarca (o si és el cas, de municipi) corresponent. Aquestes categories encara els hi falta molt per créixer, i axí pots ajudar a contribuir a tenir ordenat aquesta petita part de coneixement que veig que tan t'interessa. Moltes gràcies, endavant amb els castellers i la Viquipèdia! xD --Catalaalatac (Parlem-ne) 21:35, 24 gen 2011 (CET)

Sergi

Hola Baggio! Només volia recordar-te que al reanomenar una pàgina amb redireccions i amb enllaços a plantilles cal arreglar-les per evitar dobles redireccions.--Àlex Esp (Discussió) 23:41, 9 feb 2011 (CET)

Fotos i vídeos dels castellers de Barcelona i Viquipèdia 10 anys

Doncs això, ja els he penjat a la categoria Castellers de Barcelona. Fins aviat! --Toniher (disc.) 01:09, 16 març 2011 (CET)

Va estar molt bé, moltes gràcies pel treball que heu fet. --SMP​ (+ disc. xat) 11:10, 22 març 2011 (CET)
encara no t'havia pogut dir res, encantada d'haver-te conegut, a veure si fitxes tots els castellers per a la Viqui!--barcelona (disc.) 11:17, 22 març 2011 (CET)

Citar

Hola Baggio. Ara m'estava mirant articles sobre els castells i veig que sovint poses referències sense la plantilla {{Citar web}}. Et recomano fer-la servir, és fàcil i útil. Només això, vagi bé. --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 11:28, 25 març 2011 (CET)

Re: autopatrullats

Bones, Baggio. Sí, jo vaig ser qui va proposar-te; trobo que fas molta i molt bona feina, així que ets "de fiar", jeje. :-) De tota manera, he vist que ningú no te'n va informar; és estrany, se n'oblidarien... Endavant, i segueix així! --Judesba (digues...) 14:22, 1 abr 2011 (CEST)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Baggio. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 10:35, 3 abr 2011 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Hola Baggio! Últimament m'he aficionat molt al món casteller en general i veient la quantitat d'articles sobre castells que tenim a la viquipèdia he decidit crear un projecte per tal d'aconseguir millorar-ne el contingut conjuntament. El pots veure a Viquiprojecte:Castellers (i també al títol... :) ). Crec que ens pot ser molt útil per discutir i parlar com han de ser els articles que volem fer i millorar; un viquiprojecte no és més que un punt centralitzat de discussions. T'hi apuntes? Apa, salut. Vagi bé! --Catalaalatac (Parlem-ne, WLM) 11:37, 10 maig 2011 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina Roberto Baggio, Il Sogno Dopo

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Roberto Baggio, Il Sogno Dopo», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 10:54, 1 jul 2011 (CEST)

Podries pegar una ullada a FC Barcelona-Institut Guttmann? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:00, 31 jul 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Falcons de Barcelona

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Falcons de Barcelona. --Pau Cabot · Discussió 21:30, 25 ago 2011 (CEST)

Manquen referències a John Deacon

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article John Deacon. --Lluis_tgn (disc.) 15:24, 12 set 2011 (CEST)

Amb folre o sense?

Hola Baggio, acabo d'encetar un tema sobre si cal canviar els noms d'alguns articles de castells. Ho pots trobar a Viquiprojecte Discussió:Castellers#Noms dels articles: castells amb folre o sense. Penso que caldria arribar a un consens perquè hi ha noms de castells molt dubtosos. Apa, merci. Que vagi bé. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 19:33, 19 set 2011 (CEST)

Hola Baggio, he vist que has estat modificant l'article que vaig començar a traduir. He hagut de desfer la teva edició perquè n'havies tret el text anglès sense haver revisat la traducció catalana. Precisament el traductor deixa el text original perquè el text traduït és molt deficient i cal la referència original per a poder polir la traducció. Salutacions --Txebixev (disc.) 17:59, 7 oct 2011 (CEST)

Actuació al Portal de l'Àngel

Ei Baggio, com va tot? Ara fa temps, et vaig comentar que si un dia els Castellers de Sabadell i de Barcelona tenim una actuació conjunta t'ho faria saber. Doncs bé, l'altre dia, mirant el nostre calendari de la temporada 2012 vaig veure que el 15 d'abril actuem les dues colles (a més de Minyons) al Portal de l'Àngel de Barcelona. Si et fa gràcia podríem quedar (no sé de quina manera, però) i parlar una estona. Què me'n dius? Apa doncs, que vagi molt bé i bona temporada! --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 16:44, 10 gen 2012 (CET)

Una mica de cinema

Tu que has tocat articles de cinema, vull demanar-te ajuda en al següent sentit. Donar una empenta de nou als relacionats amb el cinema català. A veure si aquest cop… He fet una llista penjada a Viquiprojecte:Cinema. Començaria per les que hi han sobre la línia separatòria. Carregaria “en brut”, sense corregir, tot el que trobi. Començo amb traduccions. La de Kike Maíllo. Gràcies per la teva col·laboració.--Pallares (disc.) 11:13, 1 feb 2012 (CET)


Hola

Hola Baggio. He vist les teves contraedicions a les meves darreres edicions a l'article Castellers de Barcelona. Excepte en les d'Activitat d'ETA a les Illes Balears (que he explicat al resum d'edició), hi estic d'acord. Miraré de referenciar-ho i, si no trob les referències que verifiquin el text posat en entredit, l'esborraré, tal com indica a VP:VER.

Disculpes si t'has pensat que tenia res contra teu o els Castellers. No era la meva intenció. En la meva opinió, aquest article té molt de treball inèdit o de web corporativa i no tant d'article enciclopèdic basat en fonts fiables externes. És simplement per això que he demanat les referències. Per res més. Disculpes si t'has sentit ferit. Pau Cabot · Discussió 16:27, 7 març 2012 (CET)

Ian Thorpe

Com a creador d'Ian Thorpe, potser t'interessa ampliar-lo amb les darreres notícies sobre ell.--Arnaugir 13:29, 18 març 2012 (CET)

3 de 8 amb l'agulla

S'estan demanant les referències sobre un llistat de colles i viles. Et deixo el text ocult perquè el puguis treballar. --Panotxa (disc.) 21:15, 16 ago 2012 (CEST)

Castellers de Barcelona

Sento que et sàpiga greu l'edició, però tot i que he estat buscant les referències adients, que estan demanades des de març de 2012, a diferència de en molts altres articles, no les he pogut trobar. A més, l'article ja té un avís des de gener de 2011 i en la teva pàgina de discussió ja tenies un avís d'incorporar-ne referències a l'article d'octubre de 2010. És molt temps el què s'ha donat per millorar la verificabilitat. Com veuràs, l'article segueix sent igual de consistent que abans, únicament s'han retirat (per ara) les parts no verificables, sobretot la part de dades concretes, que son les més sensibles a la verificabilitat, però que gustós reposaré si m'indiques d'on surt la informació (si no vols fer-ho tu mateix). Per cert, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Sant Cugat i Castellers de Vilafranca estan en situacions similars. --Panotxa (disc.) 05:56, 17 set 2012 (CEST)

Per una banda, comentar-te que fa com dos anys que em dedico en exclusiva a cercar referències per tots els articles que algú en demana (no tinc temps de posar-me a demanar jo mateix). La majoria de les demanades, per sort, s'acaben trobant, però malauradament també em trobo amb molts articles amb inexactituds, o incorreccions, i de tant en tant, amb investigació original no verificable. Si vols, pots comprovar les meves contribucions per veure com treballo, però de segur que he afegit milers de referències, entre elles en nombrosos articles de castells (i en articles de pelis, desenes)
El llibre dels 35 anys és una bona font per començar a documentar l'article, i serveix per documentar l'anterior a 2003, però ja saps que no és admissible allò què es considera investigació original, com ja et va dir en Pau Cabot fa uns mesos, i concretament les dades concretes son molt sensibles a la verificabilitat, i ja et va comentar que eren esborrables, i han passat sis mesos, més que suficients per afegir-ne almenys alguna, i veig diferències més que notables entre el què aportes sense referenciar i el què apareix, només per posar-te un exemple, en CASTELLS I DOCUMENTS EN LA BASE DE DADES del Web Casteller: Castellers de Barcelona, que podria servir perfectament de referència per la taula de castells assolits (només començant per la temporada 2011, amb els primers castells tu dius 4 2d8f descarregats i ells diuen zero, o 5 3d8 descarregats i ells diuen zero: És evident que alguna cosa falla). No et preocupis, si em fas arribar la documentació, ja m'encarrego de documentar l'article, però recorda que ha d'estar d'acord, en la mesura del possible a Viquipèdia:Verificabilitat, i les incongruències entre les teves dades i les que altres aporten cal resoldre-les abans de mantenir qualsevol versió de les dades. Espero haver estat d'ajuda, i amb l'exemple de comparació de dades del web casteller hagis vist que la intervenció no ha estat amb malícia --Panotxa (disc.) 19:45, 17 set 2012 (CEST)
Sé com funciona la web i sé, a més, que és habitual que no hi constin totes les diades, doncs cal que els organitzadors enviïn les dades i no sempre ho fan. Només és un exemple de com és d'important que les dades estiguin basades en una font que no sigui la nostra experiència pròpia. Crec que una bona referència (al menys per a la part dels castells) podria ser la de la pàgina de la Coordinadora, amb la que quadren més els resultats (a part del llibre, clar). Cal que n'hi hagi una referència amb la que es puguin comparar els resultats per evitar, precisament l'efecte de comparació "Web casteller", que és el que cal evitar amb la referència. Si et sembla bé, em poso a referenciar la taula amb la CCCC. --Panotxa (disc.) 13:28, 18 set 2012 (CEST)
Has prensat quin dels mitjans és el que vols que usi de base per referenciar la taula? Diguem coses. --Panotxa (disc.) 17:48, 26 set 2012 (CEST)
Molt be! T'he retocat una mica el format de les referècies, a veure si t'agrada. --Panotxa (disc.) 22:26, 27 set 2012 (CEST)

Tens una nova petició de referències a l'article, en la part del naixement. La pots referenciar? Suposo que serà fàcil, en el llibre monogràfic de la colla. --Panotxa (disc.) 05:25, 30 oct 2012 (CET)

III Gran Trofeu Jorba-Preciados

Hola Baggio, t'escric per comentar-te un tema sobre els articles de concursos de castells. Suposo que has vist que últimament em dedico bastant a millorar i crear articles de concursos, doncs un d'aquests (III Gran Trofeu Jorba-Preciados) l'he ampliat més i l'he presentat a l'avaluació d'articles perquè sigui un article bo (que seria el primer article de castells amb aquest rang). A més, també aprofito per comentar-te que l'única foto que hi ha d'un castell a l'article és del 3 de 8 carregat per la Vella, i em pregunto si tens més imatges d'aquest concurs o d'altres concursos en general (ja siguin de fotos teves o de l'arxiu de Castellers de Barcelona, que veig que hi tens accés). Ah, si vols, fes-hi un cop d'ull i, òbviament, si t'hi animes pots ampliar-lo més encara. Apa doncs. Moltes gràcies. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 03:33, 31 des 2012 (CET)

He vist l'enllaç que m'has passat dels articles que em vas dir. De moment me'ls he mirat per sobre i crec estan molt bé. Em sembla que en podrem treure mooolt de suc i que ens serviran per ampliar encara més els articles dels concursos de Can Jorba. Quan me'ls llegeixi tots ja començaré a editar, cosa que susposo que acabaré d'aquí uns dies (ara mateix no tinc tant temps perquè estic de vacances a Escòcia i tornaré el dia 7). Ara bé, tinc alguns dubtes:
1. Com referenciaré la informació consultada als articles aquests que m'has passat? Com la puc enllaçar amb l'adreça aquesta de Dropbox? La gent haurà de baixar-se el Dropbox i després obrir el Word? És que no ho tinc gens clar.
2. Hi ha un tema una mica dubtós. Es tracta del 3de7ps de Vilafranca, que segons aquest retall de premsa ("intentaron por dos veces") i la fitxa de l'actuació a la web dels Castellers de Vilafranca ("i 3d7s, 3d7, 5d7, 4d7a c, i 3d7s") es va intentar dues vegades, una de les quals fou anul·lat pel jurat. Ara, a la resta de notícies i referències només es menciona 1 intent de 3de7ps. Com podem saber si realment se'n van fer un o dos? Personalment, però, crec que se'n van fer dos. Tot i que també podria que històricament s'hagi confós amb els intents de 3de7ps realitzats per la Colla Nova dels Xiquets de Tarragona i els Minyons de l'Arboç.
3. Fa dies em vas dir "PD: Els llibres que tinc que podrien haver més informació veig que ja els has consultat a les referències.". Et referies a Món casteller o a quins llibres? Perquè si es així, Món casteller no l'he consultat i de fet, no ho he fet mai (és el gran llibre que tinc pendent de llegir) i si potser hi ha més informació sobre aquests concursos estaria bé tenir-hi accés, cosa que no sé com consultar, ja que no sé on trobar-lo (a més que em sembla que actualment està descatalogat). Una pregunta: has consultat mai aquest llibre? Si és així, saps si hi ha una relació de les taules de puntuacions dels consursos de castells fins al moment en què fou publicat? T'ho dic perquè un usuari anònim va crear aquesta secció amb una taula comparativa que realment està molt bé però, clar, realment no la puc referenciar ja que com t'he dit no l'he consultat mai i és una secció (taula de puntuacions) que hi falta. M'ho podries confirmar siusplau?
4 i últim. Només per curiositat, creus que em podries deixar llegir el relat que vas escriure sobre aquests concursos? Em faria molta gràcia veure un relat de semi ciència-ficció sobre castells! Si vols clar.
Bé, ho sento per la parrafada però tenia unes quantes ha dir. Moltes gràcies per l'ajuda i la col·laboració, de veritat que s'agraeix molt, ja que molts cops em sento bastant sol quan edito aquests articles. De veritat, gràcies! :) Molt bon any nou i fins ben aviat Baggio! --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 00:28, 4 gen 2013 (CET)

Formats: Taules d'estadístiques i llegendes

Ei Baggio, volia comentar-te que he desenvolupant un nou format de taules per les estadístiques de castells i m'agradaria saber què en penses. També els hi he comentat als altres membres del Viquiprojecte:Castellers. Et demanaria que passessis per Viquiprojecte Discussió:Castellers#Formats: Taules d'estadístiques i llegendes per comentar què te'n sembla i centralitzem tota la discussió. Moltes gràcies. --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 23:56, 23 gen 2013 (CET)

NO-DO

Ei Baggio, acabo de veure el vídeo del NO-DO i està molt bé! Llàstima que sigui tant curta la notícia. Pensava que si has trobat aquest vídeo, pot ser que també n'hi hagi d'altres (del NO-DO) sobre els concurs de 1965 i 1966. Podries ajudar-me a buscar si n'hi ha més? O d'altres filmacions, sinó. Bé, gràcies per tot! Fins aviat!
P.D.: Per cert, l'altre dia, mirant-me el calendari d'aquest any vaig veure que el dia 16 de juny, Saballuts actuarem amb Barcelona i Minyons a la plaça Sant Jaume (on hi portarem alguns "papinus", que hi ha qui diu). Aviam si ens veiem! Ja te'n faré memòria. Apa, vagi bé! --Catalaalatac (VP:CASTELLERS) 01:31, 13 març 2013 (CET)

12 anys

Hola!

Va ser un dia genial! A veure si a la propera et veiem el pèl fa l'ullet --Davidpar (disc.) 21:54, 17 març 2013 (CET)

em sumo a la petició. Un bon moment per retrobar-nos podria ser a la marató de Viquiprojecte:Miró/35anys, on necessitem gent --barcelona (disc.) 12:45, 23 març 2013 (CET)

Vota per Article de Qualitat (o Bo)!

Bon dia, us escric aquest missatge per informar-vos que en la Viquipèdia en català hi ha articles que estan en votació per ser distingits per a Article de Qualitat (o Bo en menor mesura). Us convido a fer un cop d'ull per les propostes actuals on ambdós tipus d'articles resulten ser una representació i exemple del millor treball de la Viquipèdia. És possible que cap o alguna d'aquestes propostes no hagi estat encara sotmesa a votació per part vostra. Si considereu que té una certa qualitat, però no assoleix el nivell d'excel·lència que requereix la distinció d'article de qualitat, podeu considerar-lo com un bon article. Sou benvinguts a realitzar aquesta tasca que tant sols us prendran uns pocs minuts, a més que s'agraeix molt, i us dona veu i opinió en aquesta gran comunitat.

Salutacions.--Manlleus (disc.) 18:43, 7 maig 2013 (CEST)

Àlbums

Hola! acabo de veure Innuendo(bona feina!!). Era per recordar-te que els títols dels àlbums (i en general, de qualsevol obra artística) van en Cursiva, i els seves parts (o sigui, cançons, capítols d'un llibre, etc.) van «entre cometes». Fins aviat!!--Arnaugir (discussió) 22:53, 3 des 2013 (CET)

Perfecte i gràcies! Arnaugir el comentari anterior sense signar és fet per Baggio (disc.contr.) 22:58, 3 des 2013 (CET)

Hola Baggio/Arxiu 3,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2009. --Judesba (digues...) 02:37, 19 des 2013 (CET)

Hola @Judesba:, és la primera vegada que em trobo un avís com aquest en un cas com aquest. Un article que en principi no toca temes "polèmics", on no hi ha cap punt on s'hagin demanat referències concretes i sent un article on ja hi ha referències, potser poques però tres. Així doncs quantes referències creus que hauria de tenir un article com aquest per tal de treure aquesta plantilla tant incomoda? Salut, --Baggio (missatges) 11:18, 19 des 2013 (CET)
Bones, Baggio,
Les tres referències que hi ha són puntuals:
  1. que el film que va tancar el festival va ser The Road
  2. que van vendre un 20% més que en l'edició del 2008 (i que no funciona)
  3. se suposa que referencia el palmarès, però tampoc no funciona
Llavors, si t'hi fixes, la gran quantitat de text de l'article està sense referenciar. No hi ha referències per allò que és més "important": seccions "Films en competició", "Jurat fantàstic", "Palmarès", "Homenatges i premis honorífics" i "Sitges Forum". No és qüestió de que ja hi hagi alguna referència, o de que n'hi hagi moltes, ni tan sols que el tema sigui polèmic o no, sinó que hi hagi referències que recolzin allò que s'hi diu. Tu vas escriure l'article i potser recordes d'on vas treure la informació, i són aquestes les fonts que caldria aportar. Fins i tot pot ser que la mateixa serveixi per a la major part del text. Però vaja, que tal i com està ara no compleix amb els criteris de Viquipèdia:Verificabilitat perque de tot l'article només puc verificar que The Road va ser la pel·lícula que va tancar Sitges 2009...
Salutacions, --Judesba (digues...) 12:17, 19 des 2013 (CET)
Gràcies per la resposta @Judesba:, no m'havia fixat que dos dels enllaços no funcionaven. Miraré la resta del que comentes i miraré de solventar-ho. Amb el teu permís un cop ho faci jo mateix treuré la plantilla de manca de refs i si creiesis que encara faltarien més la tornes a posar. Salut, --Baggio (missatges) 12:25, 19 des 2013 (CET)
Sí, és clar; un cop referenciat l'avís pot treure's. Per cert, que això de "prosa" jo no sé qui ho va col·locar, però jo ho aplicaria només a la secció del jurat. Salut! --Judesba (digues...) 12:32, 19 des 2013 (CET)

Hola Baggio/Arxiu 3,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. --Judesba (digues...) 02:38, 19 des 2013 (CET)

Nou viquiprojecte /Nadal/ 2014

Elisabet de Baviera

Amb aquesta icona, i per indicacions de @Judesba:, que, de fet, és qui ha fet tota la feina, aprofito per convidar-te a aquesta nova edició del Viquiprojecte:Cinema, centrat en festivals de cinema. Vinga, va, ni que sigui un de petitó...o alguna millora...tot just entrem a la quinzena de la qualitat (de vegades és més fàcil posar una ref. que una etiqueta). Aprofito per desitjar-te unes bones festes i un apassionant 2014. (torneu a mirar la imatge...és la Sissi!)--Pallares (disc.) 16:33, 20 des 2013 (CET)

@Pallares: Bones, primer de tot gràcies per la informació. He estat mirant i crec que miraré de participar malgrat els articles del llistat no em motiven extremadament. Gràcies, bones festes igualment!... i #SíSí :) el comentari anterior sense signar és fet per Baggio (disc.contr.) 19:40, 20 des 2013 (CET)
Bones! És que en realitat em vaig oblidar d'afegir la taula de la puntuació. Vaig arxivar el viquiprojecte anterior, aprofitant algunes coses, i la taula (que ara ja hi és) se'n va anar amb un Ctrl+X... Fins i tot en Pallares em va haver de dir que s'han de canviar els premis, que també m'havia passat per alt... :-S En realitat aquest sistema de puntuació crec que és invenció d'ell; jo simplement he estat més generosa (mira't l'arxiu de l'any passat). Bé, segueixo una mica més i plego. Salut, i bona feina! :-) --Judesba (digues...) 03:57, 23 des 2013 (CET)
Gràcies, igualment! Després repartiré missatges. :-) Salut! --Judesba (digues...) 04:26, 23 des 2013 (CET)