Usuari Discussió:Blackhold

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Blackhold! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

--Paucabot · Discussió 19:50, 31 ag 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina Almobirres[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina « Almobirres», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Joanjoc (discussió) 10:38, 3 set 2006 (UTC)

Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:21, 4 oct 2006 (UTC)

Mac i Safari[modifica]

Hola,

He vist que eres una usuaria Mac, el teu navegador és Safari?

Em sembla que tens problemes amb el JavaScript, que ho has activat? –Pasqual · bústia 22:36, 28 set 2006 (UTC)

  • T'ho pregunte perquè tinc entre mans un projecte que està funcionant prou bé, però a un altre usuari amb Mac no li carrega els mòduls, potser tu tingues alguna idea del que pot ser. –Pasqual · bústia 22:40, 28 set 2006 (UTC)
    • Sitplau, qualsevol que obtingues sobre aquest tema del statuschanger, el Mac i el JavaScript fes-me-la saber. –Pasqual · bústia 17:28, 30 set 2006 (UTC)

Colla del basilisc[modifica]

Companya,

Aquest article és propaganda pura i dura i irrellevant. És idèntica (en esprit) a Almobirres. No es poden fer articles d'aquesta mena. I si es fessin, han de tenir molta més objectivitat.

No m'agrada gaire proposar articles per esborrar (i tampoc no sé si amb nou redactat seria acceptable). Mira de convertir-lo en un article enciclopèdic i així millorarà.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 08:08, 29 set 2006 (UTC)

Per a mi ara ja està bé. Si vols treure el millorar, ja pots. No està malament aquesta idea teva de fer pàgines de grups de diables. No hi veig cap problema. Fins aviat, Vilallonga · (digui digui) 13:16, 29 set 2006 (UTC)

kabra[modifica]

No sóc jo qui ja creat l'article.--Lohen11 09:08, 30 oct 2006 (CET)[respon]

Preguntes[modifica]

Hola, he vist que tens un parell de preguntes a la teva pàgina d'usuària. Primer de tot, et recomano que posis les preguntes a llocs on la gent llegeix habitualment com ara a La taverna.

Per activar l'estat d'usuari, has llegit tots els passos de la pàgina de'n Martorell? Jo també vaig fer-ho copiant arxius i tal i no em va acabar de funcionar, fins que al final, em sembla que vaig optar per la manera alternativa. Sobretot has de reiniciar la memòria cau de l'ordinador. Em sembla que en aquella pàgina diu a algun lloc com fer-ho, però com que veig que domines d'ordinadors, t'ho deixo com a exercici.

La teva segona pregunta no l'acabo d'entendre. Quan deixes un missatge a algú, aquest algú li apareixerà una línia taronja a dalt que diu que ha rebut un missatge, igual que segur que ja has vist algun cop. Per escriure a una mena de fòrum on t'estiguis dirigint a tothom alhora, pots mirar la Taverna, tal com t'he dit abans. Si el que vols dir és com es fa per veure les intervencions que es fan a cada moment, pots mirar a els canvis recents (la sisena línia sota la bola de la Viquipèdia, a l'esquerra). Aquí surten ordenades per temps totes les contribucions que es fan al projecte, comentaris com el que t'estic fent ara inclosos. Per veure les contribucions d'algú en particular, només cal que vagis a la seva pàgina d'usuari i cliquis d'aquest menú de l'esquerra, sota la "cerca", a "contribucions de l'usuari".

Finalment, deixa'm que et digui que has carregat una imatge amb una llicència lliure que ja no es permet a la Viquipèdia. Hi ha un projecte anomenat Commons on s'han de carregar tot aquest tipus d'imatges per tal que puguin ser usades també des de les Viquipèdies en altres llengües. Aquí, a la catalana, ara només es permet la càrrega d'imatges no lliure. Deixa'm dir-te també que has dit que la llicència és Creative Commons, però no has dit exactament quina versió. Aquí pots consultar la llista, però suposo que amb la {{cc-by-sa-2.5}} ja t'anirà bé. Recorda d'introduir això amb les claus aquestes tal com ho veus aquí, ja que així a sota apareixerà això:

Creative Commons License
Creative Commons Attribution iconCreative Commons Share Alike icon
La imatge que es mostra a dalt es troba sota els termes de la Llicència de Creative Commons.

Concretament, és sota els termes de Creative Commons Reconeixement-CompartirIgual 2.5.

...i la imatge quedarà classificada.

Espero haver-te resolt una mica els dubtes. Si hi ha res que no entenguis o tens més preguntes, sóc per aquí. Salut!--Xtv (que dius que què?) 06:51, 24 gen 2007 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Colla del Basilisc[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Colla del Basilisc. --Pau Cabot · Discussió 21:11, 28 maig 2010 (CEST)[respon]

Avís de supressió de: Colla del Basilisc[modifica]

S'ha proposat l'esborrat ràpid a Colla del Basilisc perquè sembla que l'article es refereix persones, organitzacions o webs sense cap descripció mínima que expliqui la seva significació o contribució. Podeu comprovar els criteris de supressió ràpida o més específicament els criteris de notabilitat. Si teniu algun comentari, el podeu fer a la pàgina de discussió de l'article. Pau Cabot · Discussió 08:00, 29 maig 2010 (CEST)[respon]

No s'esborrarà a la babalà, tranquil. Si s'esborra, serà perquè incompleix els requisits de notabilitat. Pau Cabot · Discussió 14:56, 4 juny 2010 (CEST)[respon]