Usuari Discussió:Bloguer

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Bloguer/Arxiu 1 en data 15-07-2018.

Capsot (discussiócontribucions)

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. No et conec gaire però gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot

Resposta a «Bon diumenge!»

Enviament màscares de la Viquipèdia 2021

1
Sorenike (discussiócontribucions)

Hola! T'has apuntat per rebre una de les màscares amb motius viquipèdics. Necessitem informació sobre la ubicació on vols que l'enviem. Escriu-nos un correu electrònic a secretariawikimedia.cat amb el teu nom i cognoms, usuari a la Viquipèdia i adreça postal. Les teves dades seran usades únicament per enviar-te la màscara i seran eliminades després de l'enviament. El tractament de les dades és a càrrec de l'Associació Amical Wikimedia. Salutacions.

Resposta a «Enviament màscares de la Viquipèdia 2021»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Wikipedia Asian Month 2020

Dear Participants, Jury members and Organizers,

Congratulations!

It's Wikipedia Asian Month's honor to have you all participated in Wikipedia Asian Month 2020, the sixth Wikipedia Asian Month. Your achievements were fabulous, and all the articles you created make the world can know more about Asia in different languages! Here we, the Wikipedia Asian Month International team, would like to say thank you for your contribution also cheer for you that you are eligible for the postcard of Wikipedia Asian Month 2020. Please kindly fill the form, let the postcard can send to you asap!

  • This form will be closed at February 15.
  • For tracking the progress of postcard delivery, please check this page.

Cheers!

Thank you and best regards,

Wikipedia Asian Month International Team, 2021.01
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia Asian Month 2020 Postcard»
F3RaN (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per la teva participació al Mes de l'Àsia a la Viquipèdia. Enguany s'han creat en total 413 nous articles en català relacionats amb l'Àsia. A destacar, les biografies de dones i els articles sobre l'Àsia Central, entre d'altres. A nivell global, s'han creat al menys 6.672 articles. El recompte i verificació d'articles durarà encara fins al 31 de desembre. Per experiència amb edicions passades, imagino que un cop tots els jurats hagin acabat la seva feina, l'organització internacional contactarà a cadascú dels participants mitjançant la pàgina de discussió, detallant les instruccions per sol·licitar l'enviament de postals des de l'Àsia. Et recomano paciència ja que el procés és llarg. L'any passat les postals foren enviades amb diversos mesos de retard. De nou, gràcies i desitjo que participis a la pròxima edició! --F3RaN (disc.) 22:33, 2 des 2020 (CET)

MEDALLA DE BRONZE per haver contribuït amb 6 articles durant el Viquiprojecte Mes d'Àsia 2020. El jurat, --F3RaN (disc.) 22:33, 2 des 2020 (CET)
Resposta a «Asian Month 2020»
Haslf (discussiócontribucions)

T'he llevat la referència als PPCC, entre d'altres coses, a l'article Joker (pel·lícula de 2019). Pots revertir-ho, però no té pinta que siga cap entitat política reconeguda o amb un suport o una projecció mínimament significatius; segur que totes les causes i identitats han de tindre el seu activisme i reconeixement (de manera mínima almenys, fins i tot esta irredemptista de la Gran Catalunya), i no estic en contra d'anomenar regions i territoris específicament, però sempre des d'una òptica social, històrica, i pràctica. Vull dir un suposat 8% de suport només a una quarta part del suposat territori és una mica irrisori com a res per el qual ens hauríem de plantar i revertir futures edicions (també es podria incloure el percentatge d'ERC-DC de manera fictícia, ara bé, tots sabem que estes formacions no promouen activament ni de manera oberta el susdit projecte polític). Després dir que a Venècia es preestrena més sovint que s'estrena.

Bloguer (discussiócontribucions)

Ara resulta que parlar dels Països Catalans és fer "activisme i reconeixement"... Entesos.

Haslf (discussiócontribucions)

Està vostè emprenyat? Li he dit que pot revertir-ho si vol i té el convenciment, ara sí, no em canvie les paraules.

Bloguer (discussiócontribucions)

Era ironia... Salut!

Resposta a «Modificacions»
Paucabot (discussiócontribucions)

Hola, Bloguer. D'acord amb el que he comentat aquí, estaria bé que assignassis un ítem de WD a la categoria cada vegada que en crees una de nova. Hi pot haver dos casos:

  • Si la categoria NO existeix en cap altra Viquipèdia, és molt fàcil de fer si actives el giny WikidataInfo. Només has de clicar sobre ell i ja et durà a un formulari de creació de l'ítem a Wikidata.
  • Si l'article SÍ que existeix en una altra Viquipèdia, el que has de fer és clicar sobre el darrer enllaç del menú de l'esquerra (Afegeix enllaços) i relacionar-lo amb la categoria corresponent en una altra llengua.

Gràcies, Pau Cabot · Discussió 09:50, 7 des 2018 (CET)

Bloguer (discussiócontribucions)
Resposta a «Ítems de les categories a Wikidata»
Cap més tema anterior