Usuari Discussió:Brunnaiz

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

, Brunnaiz

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Brunnaiz/Arxiu 1 en data 31-08-2022.

Wikipedia translation of the week: 2023-12

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia translation of the week: 2023-12»
Jaumeortola (discussiócontribucions)
Brunnaiz (discussiócontribucions)
Resposta a «<!-- sic -->»
Annago67 (discussiócontribucions)
Brunnaiz (discussiócontribucions)

Bon dia, Annago67.

En primer lloc, cal fer notar que tota la informació que hi ha a la pàgina de la Viquipèdia és pública. La Viquipèdia és una font terciària: només reprodueix el que ja ha estat publicat en fonts fiables (cf. Viquipèdia:Fonts fiables). Per tant, és irreverent d'esborrar-la de l'article. Per exemple, el segon cognom de la biografiada ja surt publicat aquí i aquí.

D'altra banda, editar contínuament un article per a fer prevaldre un punt de vista determinat sense cercar el consens implica incórrer en una guerra d'edicions. Fins ara, @@Loupeter i @@Bsckr han hagut de revertir canvis en la pàgina no justificats (en ser aquestes dades públiques, no s'ha violat la seva privacitat; en tot cas, pel que fa al cognom, l'haurien violada la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili en fer-les públiques a internet).

Per a acabar, per si de cas, et faig saber que si estàs d'alguna manera vinculada a la persona descrita en l'article, el millor és que t'abstinguis d'editar-lo en absolut. És una norma de la Viquipèdia per a evitar que hi hagi conflictes d'interessos.

Resposta a «R»
Judesba (discussiócontribucions)

Bona nit, Brunnaiz! Com et va, com a administrador? :-)

He vist que has arxivat propostes d'esborrament, i em sembla que és la teva primera vegada. Suposo que no ho saps, però sempre se n'ha de deixar una notificació a la pàgina de discussió de l'article conforme hi ha hagut una proposta d'esborrament. Ho trobaràs a l'últim paràgraf de la pàgina, just abans de la barra grisa on diu "Opcions de vot i intervenció". fa l'ullet Salut!

Judesba (discussiócontribucions)

(disculpa, res...)

Paucabot (discussiócontribucions)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Dek bovinoj»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Dek bovinoj», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 16:24, 12 març 2023 (CET)

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Gràcies per l'avís.

Flamenc (discussiócontribucions)

He tret el CC, això de les collonades és una traducció de bullshit al català d'una frase documentada arreu. He trobat altres traduccions (falòrnies, fal·làcies, …), s'havia de triar un mot. Això del popularment no era correcte i l'he tret.

Resposta a «CC»

Wikipedia translation of the week: 2023-11

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia translation of the week: 2023-11»

Wikipedia translation of the week: 2023-10

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
Resposta a «Wikipedia translation of the week: 2023-10»

Nou article Suïcidi dels bessons de Sallent

6
Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia @Brunnaiz, com veuries fer un primer esborrany del cas dels bessons de Sallent? Revisant una mica les fonts, l'Ara és l'únic que s'adequa a les circumstàncies: https://www.ara.cat/tema/el-suicidi-de-les-bessones-de-sallent/, la resta només veig que ho tracten en femení. Sigui el cas o no, portarà una discussió. Si t'animes, et dono un cop de mà. Salutacions!

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Jo tinc ganes de fer-lo. De tota manera, si ens volem evitar discussions per la nomenclatura, podríem titular-lo "Cas Sallent" i podem fer una nota sobre la malgenerització general dels mitjans de comunicació. Amb tot, em penso que ara el 3/24 ara ja no malgeneritza l'Iván.

Docosong (discussiócontribucions)

Si he pensat després el terme Cas Sallent, però a banda de genèric, no sé si potser donar una mica confusió (cas Palau, cas 3%, etc). Malauradament, el motiu principal de l'article és el suicidi per bullying i veig, a dia d'avui, hi ha bastants resultats. En últim terme, es pot proposar a la taverna

Amadalvarez (discussiócontribucions)
Docosong (discussiócontribucions)

El que deia abans, portaria problemes. Potser serà millor refredar uns quants dies el tema i no abusar del recentisme

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Sí, les fonts fiables existeixen, així que ho podem deixar estancat per a més endavant que podrem fer l'article igualment.

Resposta a «Nou article Suïcidi dels bessons de Sallent»
Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Bon dia,

Avui és l'últim dia de participació en la fase de debat de Viquipèdia:Presa de decisions/2023/Política sobre l'ús d'intel·ligència artificial al text dels articles, en cas que vulguis aportar-hi més esmenes o altres comentaris.

A partir de demà i fins al 15 de març, tindrà lloc la fase de votació. T'encoratjo a participar-hi, ja sigui amb noves idees fins aquesta nit o amb un vot de posicionament que permeti donar valor a la presa de decisions i ratificar-la o no dins d'un consens ampli. Moltes gràcies.