Usuari Discussió:Castellbo

Salta a la navegació Salta a la cerca

Sobre aquest tauler

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Castellbo/Arxiu 1 en data 12-12-2015.

KajenCAT (discussiócontribucions)

Bona tarda, només li informo que MOSE no és pas cap presa d'aigua. Per aquest motiu, he eliminat la categoria. Salut.

Castellbo (discussiócontribucions)

Bona tarda KajenCAT, i que és llavors? quina categoria li correspon?

KajenCAT (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)

Si, encara que a la entrada es redirigeix dics mobils cap a presa d'aigua, potser caldria eliminar aquest enllaç intern, si no és el mateix. Però diria que si podem afegir la categoria “Enginyeria hidràulica” i “Infraestructures”.

Castellbo (discussiócontribucions)

Tambè podem afegir la categoria "Hidrologia"

KajenCAT (discussiócontribucions)

Com ho vegis convenient. He creat la categoria "Resclosa antimarejada" seguint el criteri anglès "Flood barriers" (el podem reanomenar barrera contra inundacions si prefereixes, el nom he agafat del article català). Espero que et sembli bé!

Castellbo (discussiócontribucions)

Em sembla molt addient!

KajenCAT (discussiócontribucions)

Ups al final no t'he respòs respecte la redirrecció. En la meva opinió, no és lo mateix però clar, tampoc es que sigui un entès de la matèria. Només em baso en la definició de presa d'aigua; "és una construcció que s'ubica sobre la llera d'un riu perpendicularment d'aquest i del sòl, amb la finalitat de retenir l'aigua i crear un embassament o presa". Mentre que un dic: "és un terraplè normalment artificial però que també pot ser natural, generalment de terra i pedres, paral·lel al curs d'un riu o a la vora d'un llac o del mar mateix. (...) Els dics artificials funcionen per a prevenir la inundació de la terra propera a l'aigua; tanmateix també s'utilitzen per a encaixonar el flux dels rius per tal de donar-li un flux més ràpid".

Per tant, ni la finalitat ni el lloc coincideixen exactament.

Resposta a «MOSE»
Magda Planelles (discussiócontribucions)

Com a corrector que has estat de la pàgina Escola Súnion, acudeixo a tu per demanar-te que suprimiu la frase que algú ha afegit al final de l'entrada, que diu: El 2016, va rebre una subvenció pública de la Generalitat de 1,2 M d'euros.[2] Es fals i la referència (2)que poseu i que es titula La Bombolla de Sarrià, afirma que Súnion és considerada com una escola d'èlit però no parla cap subvenció L'he intentar eliminar vàries vegades i Pau Cabot m'ha blocat per vandalisme. Segur que l'error provee de que algú ha confós la noticia de que Súnion el 2016 pet sentència del Tribunal Suprem, va rebre la devolució dels interessos de la hipoteca pagats de més a causa d'haver contractat un Swap abusiu. Aquest import s'acostava als 1,2 m d'euros, la mateixa quantitat S'ha confòs aquesta devolució legítima amb una subenció que mai hem rebut. El nostre èxit és fruit de l'esforç i la feina ben feta de tots els professionals de Sûnion i no de les sbvencions. Considero que aquesta afirmació perjudica la nostra imatge i et demano que ho consideris si us plau, i l'elimineu. T'adjunto el link del 2016 que corrobora el que t'explico.

https://www.cronda.coop/Actualitat/Noticies/Swap-hipotecari

I un article aparegut el 2014 en Economia Digital que ja diu que l'audiència de Bcn va fallar a favor nostre, caixa Catàlunya va recòrrer i no va ser fins el 2016 que el Tribinal Suprem va ratificar la sentència.

https://www.economiadigital.es/finanzas-y-macro/la-audiencia-de-bcn-condena-a-catalunyacaixa-a-pagar-1-1-millones-a-la-escuela-sunion_157489_102.html

També t'adjunto la referència 2 que heu posat en el text per si li vols donar una ullada i veuràs que no diu res de la subvencio de 1,2m que s'afirma en la darrera frase afegida.

https://www.elcritic.cat/investigacio/el-top-ten-de-les-escoles-de-lelit-politica-i-economica-catalana-10337

Per mi és molt important que feu aquesta correcció. Si t"ho mires detingudament crec que m'entendràs i podràs revertir aquest afegit que, incomprensiblement, algú el vol mantenir.

Castellbo (discussiócontribucions)
Magda Planelles (discussiócontribucions)

No es cert que la raó per no eliminar el paràgraf afegit estigui en el 3r paràgraf que m'indiques, allà no diu res del que s'afirme al paràgraf. Cert que Súnion va comprar un nou edifici pagat amb una hipoteca concedida per l'ICF i Caixa de Catalunya. Tant de bò que haguéssim rebut una subvenció. Us prego que l'elimineu definitivament. Us molesta la pàgina ?

Magda Planelles (discussiócontribucions)

Qui sigui que afegeix el darrer paràgraf de l'escola Súnion que diu que el 2016 va rebre 1,2 milions en subvencions s'ho inventa. La referència que aporta (2) no parla de res referent a això. Ho intento suprimir i apareix de nou. Ho pots resoldre ? He estat gerent de Súnion i ey puc verificar que això és fals.

Castellbo (discussiócontribucions)

Hola, com he indicat al resum, la informació es troba a l'apartat “La bombolla de Sarrià”, 3er paràgraf, del citat article. Altrament, no haurieu d'editar l’entrada de l'Escola Súnion per un clar conflicte d'interessos (vegeu VP:CI). Si voleu fer alguna proposta podeu utilitzar la discussió de l'article. Salut

Tot el mon vol publicar en Wikipedia pero sense bibliografia

3
YuriRenéGarcía (discussiócontribucions)

Tot el món vol publicar en Wikipedia però sense tenir les referencies de la bibliografia.

Castellbo (discussiócontribucions)

Gràcies per millorar el format de la referència. Salut!

YuriRenéGarcía (discussiócontribucions)

De rès, gràcies a tu per dir-me. M'agrada molt publicar en Wikipedia o Viquipèdia, no sé molt bé todavia com buscar els dades de referencies pero m'agrada això de publicar articles. Salut!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)

Fet!

Biografia Emili Rousaud

5
Resum per Castellbo

CI

Factorenergia (discussiócontribucions)

Bon dia.

M'adreço a tu en referència a l'entrada que vas fer d'Emili Rousaud.

El motiu del meu contacte és per intentar completar una mica més la seva biografia, seria possible q fos així?:

Emili Rousaud i Parés (Barcelona, 27 d'abril de 1966) és un empresari català. Llicenciat en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, a on va cursar també el Màster en Assessoria i Gestió Tributària (AGT), és llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Va ser l’emprenedor que el 1999 va fundar la empresa energètica Factor Energia, essent la primera companyia elèctrica independent autoritzada pel Ministeri d'Indústria després de la liberalització del mercat elèctric al 1998, companyia de la que és el seu Director General des de la seva fundació.

Ha estat professor associat dels Estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) durant setze anys (1993-2009). Ha estat vocal a la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona des del juliol del 2015 i vicepresident institucional des de gener de 2020.

És vicepresident de la patronal catalana Pimec i membre del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, és vicepresident del l’associació Grup de Gestors Energètics (GGE), i impulsor i membre fundador de l’Associació de Comercialitzadors Independents d’Energia (ACIE).


Entenc el tema de conflicte d'interessos pel fet de que tinc relació amb ell. Però potser es podria fer una descripció més semblant a aquesta que et proposo.

En quan al tema de l'article que fa referència a la seva "traïció" a Josep Maria Bartomeu, entenem que és un tema d'opinió que no aporta a la biografia un enfoc d'empresari i trajectoria professional.


Moltes gràcies i una cordial salutació!

Docosong (discussiócontribucions)

Perdoneu la meva opinió, però la referència del El Nacional és un problema del propi mitjà de comunicació no nostre. Si el compte de Factor Energia no li sembla correcte el títol de la referència ha de parlar amb el propi mitjà de comunicació, no amb nosaltres. Ací fem una enciclopèdia neutral i fiable, no fem articles enciclopèdics a gust del consumidor o per interessos empresarials. Salutacions!

Factorenergia (discussiócontribucions)

Bon dia,

tal i com comentes, i entenc perfectament el que vols dir, com dius "no fem articles enciclopèdics", allà ho posa ben clar, el articles d'opinió no haurien de ser una font de referència per tenir en un personatge, per això comentava si el podiem treure, ja que és una opinió personal de l'escriptor de l'article. Gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)

Afegiria que la viquipèdia no es un lloc d'autopromoció. Recalcar el que diu el company Docosong, no fem articles enciclopèdics a gust del consumidor o per interessos empresarials. Si creieu que es pot millorar l'article, aportant fonts fiables, millor que feu servir la seva pàgina de discussió. Gràcies

Joan cf (discussiócontribucions)

Hola, vas revertir uns canvis. He retornat a la versió amb taula suprimida. Mirat t'ho siusplau i veuràs que les dades de l'Eurocom de la taula no tenien res a veure amb l'eurocom de l'article.

Castellbo (discussiócontribucions)

Llavors l'enllaç a wikidata es incorrecte, he creat un nova entrada. Tinc dubtes sobre la seva admissibilitat.

Carlospino (discussiócontribucions)

Bon dia. En aquest article heu posat que la secció d'obres publicades ha d'estar en prosa i no en forma de llista. Fa molts anys que escric a la Viquipèdia i sempre a tots els escriptors he vist que se'ls fa una llista exhaustiva de totes les obres que han publicat. En quin lloc diu que en aquest cas no és acceptable? Per l'usuari també és millor en forma de llista perquè és més visual que en prosa, i les llistes sempre les he vistes exhaustives de tots els llibres publicats. Si el problema és que és una persona viva i per això penseu que és com un currículum i que aquesta persona no té dret que hi apareguin totes les obres que ha publicat. Què hem de fer, doncs? Esborrar-les i esperar que mori per poder enumerar tots els llibres que ha publicat? Innumerables persones vives escriptores o historiadores (exemples: , , , , , i molts més) tenen llista exhaustiva de totes les seves obres, i no veig que ningú demani un redactat en prosa, ni tampoc que hi posin una nota de "cal citació" per demostrar l'existència cada obra, com també demaneu. I fins i tot alguns posen l'editorial on s'ha publicat el llibre, cosa que l'article del qual tractem no fa, i n'hi ha una (Mary Nash) que hi afegeix la llista exhaustiva de tots els articles a revistes, capítols de llibre publicats i projectes on ha participat. Això sí que és acceptable? Sí, alguns dels historiadors amb els quals comparo són historiadors que han estudiat la història general de Catalunya i la historiadora del qual tractem estudia història de Barcelona, els catalans a camps de concentració i història local: per això és menys que els altres, quan ha guanyat premis igual i ha sortit a diversos diaris i entrevistes? Resumint, voldria una justificació del que demaneu, sinó no veig perquè he de posar les obres en prosa (i eventualment eliminar-ne de la llista) o haver de posar referències a cada obra, quan amb una sola cerca a Google o a qualsevol biblioteca ja se'n demostra l'existència.

Castellbo (discussiócontribucions)

Bon dia, recomano intenteu relacionar les obres mes rellevants que hagin rebut cobertura significativa en fonts fiables. La viquipèdia no és una font primària ni un repositori de dades. Respecte a l'avís de prosa, vegeu: Viquipèdia:Estructura d'un article on es recomana fer paràgrafs i no llistes. Altrament us recomano fer una ullada a usuari:Paucabot/Alerta. Salut

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Recorda: Si tradueixes un article d'una altra viquipèdia, encara que només sigui un fragment, cal reconèixer-ne els autors originals posant la plantilla {{traduït de}} a la pàgina de discussió de l'article. Pots seguir l'enllaç per veure les instruccions de la plantilla.

Castellbo (discussiócontribucions)

Fet