Usuari Discussió:Cataleirxs

  Sobre aquest tauler

  Hola, Cataleirxs! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

  Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

  Guia bàsica
  Breu tutorial d'edició
  Recursos per a novells
  Documentació i llocs on demanar ajuda
  Sistema de mentorització
  Demana a un mentor que t'ajudi
  Proves
  La teva pàgina de proves
  Don't speak Catalan?

  Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Cataleirxs/Arxiu 1 en data 01-03-2021.

  Paucabot (discussiócontribucions)

  Bon dia. He vist que has eliminat la Categoria:Persones vives a alguns articles. Els la hi hauries de tronar afegir perquè ara no la tenen, ni manual, ni automàtica. El motiu és que la categoria s'afegeix automàticament si la persona té data de naixement i no data de mort, però aquestes persones no tenien data de naixement.

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Jaja, no fotis... @Paucabot, pregunta: si a WD té "data de naixement" amb "valor desconegut", valdria?

  Paucabot (discussiócontribucions)

  Crec que sí. I també, si estàs segur, pots posar-li dates aproximades com segle XX.

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Fet Fet!, gràcies.

  Capsot (discussiócontribucions)

  Espere que et vaja tot molt bé i muito obrigado per tota la gran faena que continues fent! No sé si ja ho saps però organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia, una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Si pots venir ens faria goig poder comptar amb la teua presència! :) Ja ens ho comentaràs, molt bon cap de setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Até logo! Claudi/

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Olá Claudi, gràcies per la invitació. Em fa molta il·lusió, però aquell cap de setmana em va bastant malament. En principi no compteu amb mi, si finalment hi puc asistir, encara que sigui només mig dia, us avisaré.

  Capsot (discussiócontribucions)

  Hola de nou, vaja em sap molt de greu, a veure si et podem veure almenys una estona! M'han parlat molt positivament de tu, i espere que podrem fer moltes coses tots junts: Até outra vez! Claudi/~~~~

  Resposta a «Boa noite!»
  Brunnaiz (discussiócontribucions)

  Bon dia. Volia convidar-te a participar en el Viquiprojecte:Persones no-binàries. La idea seria biografiar personalitats rellevants de qualsevol àmbit i origen, però que no siguin estrictament de cap dels dos gèneres binaris (home i dona). Desitjo que t'interessi i et motivi per a treballar plegats. Moltes gràcies! --Brunnaiz (disc.) 20:08, 5 ago 2022 (CEST)

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Hola! Gràcies, m'hi passaré :)

  Resposta a «Viquiprojecte Persones no-binàries»
  Pallares (discussiócontribucions)

  Crec recordar que quan vas crear el viquiprojecte del Brasil, algú et va donar un cop de mà amb el tema del recompte i la puntuació. qui? I si no recordo malament, el VP funcionava amb una llista d'articles (ampliable?), oi? Gràcies.

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Bona tarda @Pallares. El bot el duia el Townie i sí, teniem una llista amb tots els articles proposats. Durant el vpj es van afegir més articles i va ser tan senzill com apuntar-los també al llistat.

  Pallares (discussiócontribucions)

  gràcies. si tinc més dubtes, ja et diré...

  Resposta a «viquiprojecte»
  Adriàsp (discussiócontribucions)

  Hola, soc Adrià i m'agradaria conèixer i aportar el que puga a la Viquipèdia. Ara mateixa estic estudiant producció agroecològica i m'agradaria molt poder aprendre, editar/modificar i crear temari del curs, sobretot perquè el sistema de citació amb finestra emergent m'ajuda molt a l'hora d'estudiar.

  Sempre m'ha agradat la filosofia de Viquipèdia i voldria aprendre a fer-ho bé. Saluts! :)

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Bon dia @Adriàsp i benvingut a la Viquipèdia, segur que ens seràs de molta ajuda.

  He demanat als companys que et moguin la pàgina que vas crear "Producció agroecològica" a una pàgina de proves, ja que, tal i com està ara, podria ser esborrada. Sembla un resum del curs, no pas un article sobre un concepte concret. De fet, defineixes Biologia, Eucariota i Autòtrof, que ja tenen el seu article. Què pretén ser aquesta pàgina?

  Gràcies.

  Viquiprojecte:Còmics 2022

  2
  Resum per Cataleirxs

  guardó a la vitrina :D

  F3RaN (discussiócontribucions)
  9è Viquiprojecte del Còmic
  Se't concedeix aquesta distinció per la teva participació al Viquiprojecte del còmic.
  Edició de 2022
  Gràcies per la teva col·laboració!

  Moltes gràcies per la teva participació al Viquiprojecte de Còmic i Manga d'enguany! T'animo a seguir editant articles sobre el 9è art i a participar a l'edició del viquiprojecte de l'any que ve. Fins aviat, --F3RaN (disc.) 20:08, 1 juny 2022 (CEST)

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Gràcies. M'alegro que finalment es pogués dur a terme el vpj, collint un resultat prou satisfactori. Enhorabona :)

  F3RaN (discussiócontribucions)
  KajenCAT (discussiócontribucions)

  Bona nit, Cataleirx

  ets el tercer classificat de la primera edició del viquiconcurs, moltes felicitats! Com a reconeixement, t'atorgo el següent guardó

  Guardó de la 1a edició de la Setmana de la Nació.
  --KajenCAT (disc.) 00:34, 29 març 2022 (CEST)

  Ens veiem!

  Kajen

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Спасибі! Directe a la vitrina :)

  Resum per Cataleirxs

  edicions completades

  Jqueralt (discussiócontribucions)

  Bon dia, Cataleirxs

  He editat l'entrada del Peix carboner. Si tens un moment i te la pots mirar, t'ho agrairé.

  Ha passat una cosa curiosa, però. L'he estat preparant a la meva pàgina personal i quan l'he bolcat a la fitxa veig que el codi de Bases de dades taxonòmiques, tot i deixar prou espaiat, se'm barreja amb la secció Referències. Saps què pot estar passant?

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Hola @Jqueralt, així m'agrada!

  L'altre dia vaig comentar molt de passada el tema de les Plantilles, ja anava pillat de temps i no vaig poder-m'hi dedicar prou. Totes les refs que s'afegeixen als articles apareixen, per defecte, just al final de tot.. Com dius, això fa que, estèticament, resulti un desgavell. Per col·locar les refs en el seu lloc correcte:

  1. Situa el cursor sota el títol de la secció Referències
  2. Ves al menú d'opcions i: Insereix / Plantilla / Referències / Insereix

  Ara ja t'ho he fet jo, pots entrar i veuràs que ara queda bé

  De tota manera, si oblidessis fer-ho, s'han automatitzat uns bots que revisen aquests "defectes formals" i els solucionen. Si demà mires l'historial, possiblement trobis alguna edició botaire que han afegit o tret espais, salts de línia, etc.

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Respecte a les teves edicions:

  1. En el primer paràgraf, fas sovint menció al nom de l'espècie P. pollachius, P. virens. A la viquipèdia, s'acostuma a fer servir una única vegada (una per article o una per secció, si és molt llarg), tret que el nom vulgar sigui massa llarg.
  2. Refs: la secció Reproducció està perfecte, gairebé una per frase. En canvi, a Pesca no n'hi ha, ni a la primera meitat de Característiques. Alguna de les refs bibiliogràfiques que has afegit parlen també sobre aquests punts? Es podrien reutilitzar sense problemes. Quan totes les seccions tinguin refs, podràs treure el rètol que hi ha a dalt de tot de l'article
  3. A Pesca has afegit dos enllaços externs (ICES i Marine Stwardship Council) i no són accepten. Necessito que em diguis quina pretenia ser la funció d'aquests links, per dir-te com solucionar-ho.
  4. Al costat dret de la secció Referències trobaràs un requadre que et portarà a WikiCommons, el repositori d'imatges. Hi ha alguna foto que pots fer servir per il·lustrar la secció Pesca. T'animes a afegir-la?
  5. La secció Com aliment, jo la titularia Gastronomia. Pots fer una ullada a articles similars (el del bacallà segur que té una secció semblant) o també pots veure com es fa en altres idiomes.
  6. El redactat el veig molt correcte.
  7. El format de les referències és molt bo també. T'he retocat una només, una tonteria mínima.

  Felicitats!

  Jqueralt (discussiócontribucions)

  Gràcies per l'ajuda i els suggeriments. Els he seguit tots i sembla que l'entrada ara ha quedat ben rodona.

  Salutacions

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  @Jqueralt: Faltarien: el punt 2 (primera part de les Característiques) i resoldre el punt 3.

  Molt bona feina.

  Jqueralt (discussiócontribucions)

  Hola @Cataleirxs

  He reutilitzat una referència a la part de descripció de l'espècie, així resolc el punt 2.

  Pel que fa al 3, he eliminat l'enllaç a l'ICES perquè no aportava res i he canviat l'enllaç del Marine Stwardship Council per una referència exacta on parlen de la sostenibilitat de les captures.


  Salutacions,

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Fantàstic!

  Rei Momo (discussiócontribucions)

  Como se puede participar? Nunca he participado à ningun projecte, no lo se se estoy preparado? Podria?

  Y se despuès no participo bien, segun las regras? me explica mas un poco, por favor...

  Muchas gracias

  Cataleirxs (discussiócontribucions)

  Hola de nou @Rei Momo

  En el link que et vaig passar tens tota la informació. Primer t'has d'apuntar en la secció Participants i després podràs editar qualsevol dels articles de la llista. Pots crear articles nous o ampliar els que ja existeixen.

  El projecte va del divendres 11 al divendres 18.

  Gràcies