Vés al contingut

Usuari Discussió:Cataleirxs

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.

Sobre aquest tauler

Hola, Cataleirxs! Sigues benvingut/uda a la Viquipèdia i al coneixement lliure. A la columna de la dreta tens els enllaços bàsics per començar.

Aquesta pàgina on et trobes ara mateix és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per rebre missatges d'altres col·laboradors. Pots contestar a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit i que trobaràs enllaçada més avall en la seva signatura (recorda signar prement l'icona Icona per a signar). A més, també disposes de la teva pàgina d'usuari, on pots descriure't i presentar-te, posar-hi gustos, interessos, idiomes que parles, etc. Volem veure't sovint per aquí!

Guia bàsica
Breu tutorial d'edició
Recursos per a novells
Documentació i llocs on demanar ajuda
Sistema de mentorització
Demana a un mentor que t'ajudi
Proves
La teva pàgina de proves
Don't speak Catalan?

Les discussions prèvies estan arxivades a Usuari Discussió:Cataleirxs/Arxiu 1 en data 01-03-2021.

Uruk (discussiócontribucions)

Buen dia Cataleirxs,

Gusto en conocerte.

Te escribo ya que participo del proyecto de los 10000 artículos en idioma español, y veo que tú mantienes actualizada la lista de artículos en idioma catalán del proyecto de los 10000.

Seria posible para ti por favor producir una lista similar actualizada a la fecha pero para el idioma español ? Ello nos seria de suma ayuda para identificar aquellos donde hace falta poner atención. Nosotros lamentablemente no contamos con un especialista en sistemas informáticos que lo pueda resolver.

Desde ya te agradezco, la mano que nos puedas dar en este tema !

Muy Cordialmente,

Uruk de wiki en español @Uruk

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Uruk

Nuestro sistema es muy rudimentario, por ese motivo solo actualizamos la lista una vez por mes. No tenemos un código informático ni nada de eso. Te explico cómo lo hacemos nosotros:

  • Primero hay que obtener una lista con todos los ítems de wikidata (Q...) que forman el proyecto de los 10.000
  • Con una query de wikidata como ésta, podréis obtener una tabla que relacione las Q con el nombre del artículo en es.wiki
  • Ten en cuenta que hay que modificar la query cada vez que Meta altera la lista de los 10.000
  • La parte crucial es obtener el tamaño de los artículos. He leído que hay una manera, usando python, pero sobrepasa mis conocimientos. Yo empleo la plantilla {{Article-1000b}}, pero veo que no hay una equivalente en español. No sé si tenéis algo similar ni si es sencillo replicarla en otra wiki.
  • Una vez tenéis toda la información (nombre del artículo en español y tamaño actual), ya podéis trabajar con ella.

Saludos.

Uruk (discussiócontribucions)

Muchas gracias por tus explicaciones del método que utilizan en la wiki en Catalán.

Mis felicitaciones a ustedes del proyecto de los 10000 en catalán ya que veo han hecho grandes progresos !!!

Saludos

Chlodovec (discussiócontribucions)

Moltes gràcies per arreglar les cites que he introduït a Rigveda. Miraré el codi que utilitzes per simplificar-les i intentaré aplicar-lo en edicions futures. Entenc correctament que, per exemple, si introdueixo {/{sfn|Jamison|Brereton|2014|p=6}} dos vegades en un mateix article, el codi ja entèn ell sol que ha de portar al mateix peu de pagina enlloc de crear-ne dos?

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Chlodovec.

Exacte, si el codi de la sfn és igual, fa servir el mateix núm. de nota al peu. No sé si l'ús de la plantilla sfn és obligatori, però el que és cert és que no s'empra de forma generalitzada.

A mi m'agrada emprar-la quan un mateix llibre és citat diversos cops, crec que queda més net. El handicap que té és que, en un projecte com els 10.000, penalitza ja que redueix la mida de l'article.

Gràcies per les teves contribucions i l'interés en millorar. Qualsevol dubte, aquí hi som.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Per cert, si vols mencionar una plantilla en una conversa, pots fer servir la plantilla tl. Per exemple, per obtenir {{Falten referències}} o {{sfn|Jamison|Brereton|2014}} hauries d'escriure {{tl|Falten referències}} i {{tl|sfn|...}}.

Chlodovec (discussiócontribucions)

M'ho apunto! Moltes gràcies.

Resposta a «Rigveda»
Rei Momo (discussiócontribucions)

Bom dia, querido Cataleirx, como vai?

Abri agora esta pagina e te peço, por favor, uma ajudinha de dois minutos por uma relitura rapida. Sou disponivel em ajudar-te em Italiano quando quiseres. Muito obrigado por sua ajuda!!!

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia! Tot bé, i tu? Ja revisei a página, só fiz umas pequenas modificações. Felicitats

Rei Momo (discussiócontribucions)

Grazie milleeeeee!!!

Resposta a «Mi iglesia paroquial»
Paucabot (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ok, aniré fent mica a mica. Gràcies, Pau

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo he començat per dalt de tot i vaig per devers la B i Manlleus ha començat per baix de tot. Si vols començar a partir de la J cap avall ...

Paucabot (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia Pau. Ara estic amb altres coses, miraré de fer algunes saltejades quan tingui estones mortes.

De tota manera, a la llista de seguiment em surt com si n'estiguessis afegint més pàgines a la categoria. O potser les estàs movent de lloc?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, estic afegint més pàgines a la categoria perquè realment el que estic fent és revisar Usuari:Rebot/Enllaços externs2 (i estic a la P). Els que puc, els netej directament, però a qualcuns els pos l'avís {{EE}}.

FutureSpy (discussiócontribucions)

Hola, Cataleirxs. Doncs la veritat és que no. La lletra l'he transcrita jo mateix, i els noms dels personatges els he tret dels pocs capítols que he pogut mirar fins ara. Els noms dels personatges en portuguès els conec bé perquè varen formar part de la meva infantesa, però per desgràcia no tinc cap font per a citar.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Ok, ja m'ho imaginava. Gràcies igualment.

FutureSpy (discussiócontribucions)

El que em queda per afegir d'això són els títols dels capítols que tinc. Quedaran molts buits a la columna en valencià, però és el que hi ha...

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Personalment, no afegiria aquesta info. Primer, l'article tracta sobre tot l'univers de la Turma, no només la sèrie. Segon, la llista de capítols no és contingut enciclopèdic, s'hauria de crear en una pàgina a banda. Tercer, hauriem de tenir el nom de tots els capítols en portuguès (hi haurà centenars, suposo). I quart, si només en tenim uns poquets en valencià, no tindrà gaire utilitat.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Acabo de mirar la llista de capítols i no són pas tants com creia.

FutureSpy (discussiócontribucions)

Ja, no sé tampoc quants capítols en van emetre en valencià, però sembla que només han emès els de la primera sèrie (que eren una barreja de coses antigues que havien sortit en VHS i algun capítol nou).

Resposta a «La Turma en valencià»
Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Cataleirxs. He vist que estàs utilitzant un bot amb el teu compte d'usuari. Per fer-ho bé, hauries de crear un compte exclusiu per al bot i demanar permisos de bot a Viquipèdia:Petició de marca de bot. Si tens dubtes, demana el que faci falta.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau. Un dubte: l'IABot -que no és pas meu- no treballa automatitzat. Cada article l'he de passar manualment. Context: Tema:Y54b1lgh4qn025ar

Llavors, he de fer tot això que dius?

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò no ho tenc clar. He intentat cercar informació, però a en:User:InternetArchiveBot no diu gran cosa (tot i que allà sí que ha demanat l'aprovació com a bot). Potser ho podríem demanar a la Taverna, secció tecnicismes.

Resposta a «Ús del bot»
Pallares (discussiócontribucions)

Intento programar una llista. Diu que ho executa, que ha analitzat n enllaços, però no modifica les pàgines. Què em deixo? Gràcies

Cataleirxs (discussiócontribucions)

saps quan passes el bot a un únic article, que hi ha una casella que s'ha de marcar? Doncs aquesta casella no existeix en les llistes. Llavors el bot no incorpora els enllaços d'Internet Archive a l'article, que és els que ens interessa.

Els prop de 1000 articles que he actualitzat els he anat passat un per un, quin remei.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

@Pallares aquí (secció Configuring the bot) hi ha opcions de configuració, però només hi poden accedir administradors.

Pallares (discussiócontribucions)

Què hi farem! Gràcies

Cataleirxs (discussiócontribucions)

El que no sé si es refereix a administradors de Meta o admins de cada VP

Resposta a «IABot»

Thank you for being a medical contributors!

1
MediaWiki message delivery (discussiócontribucions)
The 2023 Cure Award
In 2023 you were one of the top medical editors in your language. Thank you from Wiki Project Med for helping bring free, complete, accurate, up-to-date health information to the public. We really appreciate you and the vital work you do!

Wiki Project Med Foundation is a thematic organization whose mission is to improve our health content. Consider joining for 2024, there are no associated costs.

Additionally one of our primary efforts revolves around translation of health content. We invite you to try our new workflow if you have not already. Our dashboard automatically collects statistics of your efforts and we are working on tools to automatically improve formating.

Thanks again :-) -- Doc James along with the rest of the team at Wiki Project Med Foundation 23:24, 3 feb 2024 (CET)

F3RaN (discussiócontribucions)
13è Viquiprojecte del Cinema
Gran Quinzena del Cinema 2024
En agraïment a la teva participació al Viquiprojecte Cinema 2024.
Brunnaiz (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)

Hola @Brunnaiz, com estàs? He tornat a republicar l'article Llista de premis de futbol femení. Encara falta afegir referències, però ja l'he purgat i actualitzat. No obstant, tinc dos dubtes:

  • A la pàgina de discussió, s'hauria d'enllaçar d'alguna manera la votació de supressió?
  • Hi ha manera de saber si tenia enllaç a wikidata?

Gràcies.

Brunnaiz (discussiócontribucions)

Hola @Cataleirxs:. Molt bona feina. Responc als teus dubtes:

  • Sí, ara enllaçaré la votació de la proposta d'esborrament a la pàgina de discussió. És protocol·lari, serveix per si algú vol tornar a proposar-lo (així veu si la qüestió ja es va discutir fa massa poc temps o si ja es va consensuar com a resolta l'admissibilitat de l'article).
  • No trobo enllaç a Wikidata ni he trobat un element corresponent en un altre idioma. Si de cas, el pots crear i fins i tot traduir-ne el lema perquè els parlants d'altres idiomes entenguin més fàcilment què és.

Gràcies a tu!